Predstavljajte si, da dan preživite na jadranju, v družbi vrhunskih fotografov nove generacije in lepih deklet, dobre hrane ter odkrivate skrite kotičke prečudovite slovenske Istre . Se sliši mamljivo?

3 vrhunski fotografi, 3 teme, 3 obalna mesta. 3 jadrnice, 15 udeležencev.

V soboto, 5.9., se bo na slovenski obali zgodila Edinstvena foto delavnica na jadrnici. Če bo sobota preveč mokra, se delavnica prestavi na magično nedeljo 6.9.

Delavnica na slovenski obali prinaša individualno delo z najboljšimi slovenskimi fotografi nove generacije Urška Košir (portretna), Jaka Ivančič (pokrajinska) in Dragan Zlatanovič (dokumentarna fotografija), kup neprecenljivih fotografskih izkušenj in znanja ter obilico lepih fotografij za portfolio.

Peščica najboljših izbranih fotografij udeležencev s strani pokroviteljev, bo objavljena na jumbo plakatih v centru Ljubljane. Najboljša portretna fotografija udeleženca bo objavljena na naslovnici revije Lisa.

Preostale najboljše fotografije bodo objavljene tudi na spletni strani radia Capris in v posameznih revijah, na spletnih straneh pod okriljem založniške hiše Adriamedia Ljubljana ter v najbolj brani strokovni foto reviji pri nas, Digitalni kameri. Vsi udeleženci na koncu prejmemjo tudi uradni katalog dogodka, z vsemi najboljšimi fotografijami in utrinki iz zakulisja dogajanja.

V vlogi modelov bodo nastopila sama lepa dekleta, vse po vrsti pa prihajajo iz širnih zajčjih poljan. Z nami bodo Samanta Šabić, ki je javnosti bolj poznana kot Playboyeva zajčica, Tara Ribič, javnosti znana kot Playboyevo dekle ter Katra Hafner, še eno izmed bolj znanih Playboyevih deklet, ki je v maju krasilo tudi strani posebne zbirateljske izdaje ameriškega Playboya.

Da bo vse potekalo gladko, se je del ekipe že prejšnji teden odpravil na lov za lokacijami.V vlogi modelov sta nastopili Playboyevi lepotički, zajčica Samanta Šabić in Playboyevo dekle Tara Ribič. Testno fotografiranje, ki se je odvijalo pod vodstvom Playboyeve fotografinje Urške Košir in obalnega virtuoza pokrajinske fotografije Jake Ivančiča, je potekalo na terasi Hotela Piran, iz kjer se odpirajo prekrasni razgledi na slovensko obalo.

Za čudovita oblačila je poskrbel priznani mehiški modni oblikovalec Joel Loyo, pisan nakit je posodila Barbara K. Germ, krasno masko in frizuro pa je ustvraila Lana Jurak, novopečena učenka iz Carpus make up centra.

Samanta in Tara sta se na slikanju odrezali odlično, na koncu pa sta v dar dobili tudi trenutno najbolj vroče slovenske kopalke Hard. Ekipa se je na snemanju zelo zabavala, obe lepotici pa sta bili na terasi prava atrakcija za vse goste hotela, ki so ju občudovali in fotografirali iz vseh strani.

Fotografi

Jaka Ivančič - www.jakaivancic.si

Jaka Ivančič, 36, je priznan pokraijinski fotograf iz Kopra. Njegove fotografije krasijo mnoge kataloge, plakate in ostale promocijske publikacije Slovenske turistične organizacije in posameznih občin. S samostojno razstavo "Salted With Love", na temo kulinarike Istre in Krasa, se je na letošnji svetovni razstavi Expo v Milanu javnosti predstavil v slovenskem paviljonu.

Beri dalje...

Odkrijte skrivnosti fotografiranja na Edinstveni foto delavnici - Novice - Playboy.si

Predstavljajte si, da dan preživite na jadranju, v družbi vrhunskih fotografov nove generacije in lepih deklet, dobre hrane ter odkrivate skrite kotičke prečudovite slovenske Istre . Se sliši mamljivo?