PERGOLA, d.o.o.

Pergola d.o.o.
Spodnja Vižinga 68
2360 Radlje ob Dravi

Na tem zidu še ni objav.

O zidu:

Lastnik zidu: PERGOLA, d.o.o.

Tip zidu: Podjetje

Kreiran: 14.02.2013 10:04 (Feb 14, 2013)

Davčna: SI20104995

Telefon: (02) 3205235

Mesto: 2344 Lovrenc na Pohorju

Naslov: Drvarska pot 24

Spletna stran: http://www.pergola.si/

Kontaktno ime: PERGOLA, d.o.o.

O nas


Pergola - O nas

Smo proizvajalec in izvajalec kvalitetnih nizkoenergijskih montažnih stanovanjskih hiš. V okviru naše dejavnosti vam lahko ponudimo še izdelavo ostrešja, slikopleskarska dela, krovsko kleparska dela, sanacije in rekonstrukcije podstrešij oziroma mansard ter izdelavo projektne dokumentacije. Komponente naših proizvodov  so izdelane v lastni proizvodnji, naše delo pa je plod dolgoletnega nabiranja izkušenj.  S tem vam je zagotovljena hitra, točna, učinkovita in predvsem kakovostna izdelava nizkoenergijske montažne hiše, primerljiva v slovenskem in evropskem prostoru.

Številnim družinam smo že ustvarili topel, energetsko varčen in okolju prijazen dom, zato naj naša montažna hiša PERGOLA postane tudi vaš dom, saj je naš največji cilj, da vam zagotovimo ugodje in zadovoljstvo. Zavedamo se, da je skrb za vas na prvem mestu, zato se skupaj z mnogimi strokovnjaki različnih strok, od urbanistov, arhitektov, gradbenih, strojnih in elektroinženirjev trudimo, da bi bil vaš dom izdelek vrhunske kakovosti.  Za nizkoenergijsko montažno hišo PERGOLA smo razvili koncept suho konstruktivnega sistema, ki temelji na uporabi ekoloških in antialergijskih produktov, ki ne obremenjujejo zdravja in so prijazni do okolja

Trdimo lahko, da so naše hiše inovativne, tehnološko napredne, nizkoenergijske, sodobne in prilagojene vsem klimatskih spremembam ter lokalnim razmeram.
Zakaj izbrati montažno hišo Pergola?Odgovor je preprost, ker:

  • sta načelo in vodilo našega podjetja, da se vsakemu kupcu posvetimo individualno in iščemo skupne rešitve,
  • smo tukaj zato, da skupaj z vami uresničimo vaše sanje – vaš življenjski projekt in vam naredimo nizkoenergijsko hišo po vaši meri, okusu, zmožnostih ter jo prilagodimo vašim potrebam in željam,
  • so naše hiše sodobne in moderne, z nizkoenergetsko porabo in uporabljenimi kakovostnimi materiali,
  • so vam naši strokovnjaki na voljo z nasveti in v podporo od ideje do vselitve,
  • vam uredimo vso potrebno dokumentacijo od idejne zasnove do gradbenega dovoljenja,
  •  vam hišo hitro postavimo,
  •  vam nudimo vsa strojna in obrtniška dela,
  • je garancija za konstrukcijsko trdnost 30 let,
  • je naša nizkoenergetska/nizkoenergijska montažna hiša PERGOLA cenovno ugodna in dostopna ter
  • si skupaj z vami želimo graditi zgodbo o uspehu.Poslanstvo podjetjaNaše poslanstvo je, da vam nudimo in zagotovimo optimalno sorazmerje naših izdelkov in storitev glede na kakovost in ceno, da delujemo v vašo korist, da vam s sodobnimi arhitekturnimi rešitvami in kakovostnimi izdelki ter storitvami nudimo in zagotavljamo varnost, zadovoljstvo in udobje, da s strokovnim svetovanjem in inovativno izdelavo nizkoenergijskih montažnih hiš težimo k funkcionalnosti, racionalnosti in predvsem k temu, da so vam naši izdelki všeč. 
Naš cilj je, da se prilagajamo vašim željam, potrebam in zahtevam, saj se zavedamo, da je največji uspeh dosežen takrat, ko je kupec zadovoljen.Vizija podjetjaCilj našega podjetja je preprost. S svetovanjem, načrtovanjem in izdelavo nizkoenergetskih montažnih hiš vsakodnevno sledimo sodobnim inovativnim trendom pri izgradnji nizko energetskih montažnih hiš, k njihovi dovršenosti in širjenju obsega našega dela. Tako na domačem, kot tujih tržiščih želimo postati še bolj prepoznavno, sodobno, visokokakovostno ter zaupanja vredno podjetje.Zagotavljamo varnostSmo člani združenja evropskih proizvajalcev montažnih hiš (BMF e.V.), naši izdelki in vgrajeni materiali pa so pod strogim nadzorom nemškega inštituta, kar pomeni, da so certificirani in ustrezajo najstrožjim predpisom EU.
Prodaja in proizvodnja

Pergola d.o.o.
SpodnjaVižinga 68 
2360 Radlje ob Dravi 
Slovenija
telefon: +386 (0)2 887 - 4016
falefaks: +386 (0)2 887 - 4017

e-naslov: info@pergola.si

Direktor: 
Vidko Švajger
GSM: +386 (0)51 367 214
e-naslov: vidko.svajger@pergola.si 
Trženje

Vidko Švajger
GSM: +386 (0)51 367 214

Benjamin Krobat
GSM: +386 (0)31 349 510

Darja Kukovič
GSM: +386 (0)40 467 201

Marjana Kralj
GSM: +386 (0)41 331 335

e-naslov: info@pergola.siPoslovna enota MariborPoslovna enota Maribor
Tržaška cesta 65
2000 Maribor
Slovenija

GSM: +386 (0)51 367 214 
e-naslov: info@pergola.si


Po dogovoru obstaja tudi možnost terenskih ogledov nizkoenergijskih montažnih hiš.

Prosimo, da nas pred obiskom pokličete, da lahko skupaj uskladimo termin.
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj