Naj Love Nature plesni ustvarjalec / ustvarjalka
Glasovanje je potekalo od 21.08.2018 00:05 do 10.09.2018 18:00

Sreda, 31. oktober 2018 ob 18:25

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Glasovanje je potekalo od 21.08.2018 00:05 do 10.09.2018 18:00

Bi imeli Love Nature šampon za tanke lase z zelenim čajem in ličijem, ki vam bo pomagal ustvariti volumen? Ni problema. Glasujte za naj Love Nature plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in z izdelkom bomo razveselili pet srečnežev/srečnic! Šampon, bogat z antioksidanti in vitamini, so razvili, da bi očistil vaše lase ter hkrati poskrbel za bujnejšo pričesko. Glasujte za: Zalo Fuchs & Vitallia Zakharova, Nežo Banovec, Uršo Rupnik, Gogo Stefanovič Erjavec, Tamaro Cunk, Nino Noč, Anjo Pritekelj & Miko Tatarkina in Sinišo Bukinca.


				Pet glasovalcev oziroma glasovalk bo prejelo šampon Love Nature.<br>
			Pet glasovalcev oziroma glasovalk bo prejelo šampon Love Nature.

Zmagovalec oziroma zmagovalka bo prejel/-a paket, v katerem sta poleg omenjenega šampona še Love Nature olje za kožo in lase ter parfumska voda Friends World.


				Zmagovalec/zmagovalka pa poleg šampona prejme še Love Nature olje za kožo in lase ter parfumsko vodo Friends World.<br>
			Zmagovalec/zmagovalka pa poleg šampona prejme še Love Nature olje za kožo in lase ter parfumsko vodo Friends World.

Drugouvrščeni/-a pa bo prejel/-a komplet, šampon in avokadovo olje Love Nature za kožo in lase; slednje pomaga navlažiti, negovati in omehčati kožo in lase. Vse nagrade podarja podjetje Oriflame, glasujete lahko do ponedeljka, 10. septembra, do 18.00!


				Drugouvrščeni plesni ustvarjalec/ustvarjalec prejme šampon in olje za kožo ter lase Love Nature.<br>
			Drugouvrščeni plesni ustvarjalec/ustvarjalec prejme šampon in olje za kožo ter lase Love Nature.

Poglejmo, kdo so prejemnice nagrad podjetja Kamena duga iz Zagreba iz prejšnjega glasovanja. Šest glasovalk, ki bo prejelo lasni duet za poletne dni, je: Janja Albinini, Urša Koser, Kaja Zver, Zdenka Horvat Antalašič, Karmen Vovk in Špela Zevnik.


				Nina Bačani je zmagovalka avgustovskega glasovanja. Čestitamo!<br>
			Nina Bačani je zmagovalka avgustovskega glasovanja. Čestitamo!

Za zmagovalko avgustovskega glasovanja pa ste določili Nino Bačani, balerino iz mariborske triperesne deteljice, ki je prejela nagrado na tekmovanju Mia Čorak Slavenska, in sicer bron v junior kategoriji. Prejela bo tri obroče in tri sponke za lase ter par zapestnic. Drugouvrščena po našem glasovanju pa je Nina Kramberger, prejemnica srebrne medalje v kategoriji junior na tekmovanju Mia Čorak Slavenska v Zagrebu. Nina prejme dva obroča in dve sponki za lase ter zapestnico. Čestitamo vsem izžrebanim glasovalkam, zmagovalki in drugouvrščeni. Nagrade boste prejeli v desetih dneh od objave na poštni naslov, ki ste ga napisali ob glasovanju.


				Nina Kramberger je drugouvršena v našem glasovanju. Tudi njej čestitke!<br>
			Nina Kramberger je drugouvršena v našem glasovanju. Tudi njej čestitke!

Galerija slik

Sorodne vsebine

Zadnji komentarji