Najbolj ekspresni magnezij plesalec / plesalka
Glasovanje je potekalo od 19.06.2018 00:09 do 09.07.2018 18:00

Sreda, 31. oktober 2018 ob 18:06

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Glasovanje je potekalo od 19.06.2018 00:09 do 09.07.2018 18:00

Vabljeni k našemu novemu glasovanju, v katerem podjetje Vivalis, katerega slogan je Živi življenje, ostani zdrav, podarja štirim srečnim izžrebancem komplet – škatlo granul za napitek z naravnim koncentratom pomarančnega soka Magnesium-Diasporal 400 extra in atraktivno zeleno steklenico za pijačo. Granule za napitek iz skupine extra vsebujejo čisti magnezijev citrat, ki se nahaja kot gradbeni element v telesu. Zato je Magnesium-Diasporal 400 extra telesu prijazen in hitro učinkovit. Ena vrečka oskrbi telo s 400 miligrami magnezija in s tem pokrije povišano potrebo po tem mineralu. Magnezij prispeva k delovanju mišic in živčnega sistema ter je življenjsko pomemben mineral, ki ga telo potrebuje. Priporočen dnevni vnos za magnezij je 300–400 mg. Povečan vnos magnezija je pomemben za osebe, ki so zaradi službe ali športa izpostavljene intenzivnemu telesnemu in duševnemu stresu, prav tako za mladostnike, nosečnice in doječe matere. Nagrado si priplešete z glasovanjem za predlagane plesalce in plesalke ter koreografe: Valentino Turcu, Tadejo Markojo Zečević, Manco Torkar, Aleša Škaperja, Željka Božiča, Miho Pozniča, Aljo Seidl, Matejo Pevec in Tatijano Ignjatov.


				Nagrade čakajo na glasovalce.<br>
			Nagrade čakajo na glasovalce.

Zmagovalec oziroma zmagovalka glasovanja pa bo prejel/-a dve škatli granul za napitek, dve steklenici in brisačo.


				Zmagovalec/zmagovalka prejme brisačo, dve steklenici za vodo in dva paketa Diasporal.<br>
			Zmagovalec/zmagovalka prejme brisačo, dve steklenici za vodo in dva paketa Diasporal.

Vivalis podarja še tolažilno nagrado – brisačo, paket granul in steklenico – za doseženo drugo mesto v našem glasovanju. Glasujete lahko do ponedeljka, 9. julija, do 18.00.


				Drugouvrščena oziroma drugouvrščeni pa prejme brisačo, steklenico za vodo in paket Diasporal.<br>
			Drugouvrščena oziroma drugouvrščeni pa prejme brisačo, steklenico za vodo in paket Diasporal.

Poglejmo srečne prejemnike prejšnjega glasovanja. Eterično olje dōTERRA so si priplesali: Marjana Noč, Tjaša Hameršek, Stanko Kovačec, Jolanda Uljk in Tara Ukmar. Najbolj dōTERRA zmagovalki pa sta Maja Kovačič in Živa Steiner, ki sta v Poreču na festialu Dance Star z duetom v kategoriji contemporary duet junior, liga A, zasedli drugo mesto v koreografiji Chasing us down koreografinje Mojce Ussar. Prejmeta komplet treh olj dōTERRA. Čestitamo vsem izžrebanim glasovalcem in zmagovalkama. Nagrade boste prejeli na poštni naslov, ki ste ga napisali ob glasovanju.


				Maja Kovačič in Živa Steiner, čestitke za zmago v našem glasovanju!<br>
			Maja Kovačič in Živa Steiner, čestitke za zmago v našem glasovanju!

Galerija slik

Sorodne vsebine

Zadnji komentarji