Najbolj Deichmann plesni ustvarjalec & ustvarjalka & par
Glasovanje je potekalo od 8.05.2018 00:03 do 28.05.2018 18:00

Sreda, 31. oktober 2018 ob 17:58

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Glasovanje je potekalo od 8.05.2018 00:03 do 28.05.2018 18:00

Pokrovitelj aktualnega glasovanja je podjetje Deichmann, v katerem – kot veste – obožujejo čevlje in vam nudijo kakovostno ter modno obutev po ugodnih cenah, ki jo lahko izbirate v 26 trgovinah po vsej Sloveniji. Če boste glasovali za najbolj Deichmann plesnega ustvarjalca/ustvarjalko/ par, si bo deset izžrebancev priplesalo privlačno nakupovalno torbo. 


				Desetim glasovalcem bomo podelili po eno nakupovalno torbo.<br>
			Desetim glasovalcem bomo podelili po eno nakupovalno torbo.

Predlagani plesni ustvarjalci in ustvarjalke pa so: Filip Štepec, Neja Veternik, Nika Sarajlija, Kaja Vajdetič, Bor & Andraž Prokofjev, Naja Podbrežnik, Jan Trninič & Assija Sultanova, Giorgia Vailati & Kenta Yamamoto, Hugo Mbeng, Barbara Nagode Ambrož, Franjo Kozar in Erik Bukovnik. Zmagovalec/zmagovalka/zmagovalca bodo prejeli dve nakupovalni torbi in dva bona v vrednosti po 15 evrov. 


				Zmagovalec bo prejel dve nakupovalni torbi in bona v vrednosti po 15 evrov.<br>
			Zmagovalec bo prejel dve nakupovalni torbi in bona v vrednosti po 15 evrov.

Tokrat pa bomo nagradili tudi drugouvrščenega plesalca, plesalko, par, ki bo prejel nakupovalno torbo in bon v vrednosti 15 evrov, za nakup po lastni izbiri seveda. Glasujete lahko do ponedeljka, 28. maja, do 18.00!


				Drugouvrščeni pa bo prejel nakupovalno torbo in bon v vrednosti 15 evrov.<br>
			Drugouvrščeni pa bo prejel nakupovalno torbo in bon v vrednosti 15 evrov.

Poglejmo pet srečnih prejemnikov, ki so si priplesali privlačen kos nakita našega pokrovitelja, podjetja Kamena duga iz Zagreba. To so: Mojca Gorjanc, Mateja Košiček, Vida Šter, Barbara Vrh in Barbara Drobnič Santana. Za zmagovalko najbolj 'wau' obleke državnega prvenstva v latinu pa ste izglasovali Lauro Walter, ki je bila na plesišču zelo opazna; njene fluorescentne zelene obleke preprosto ni bilo možno spregledati. Laura bo prejela zapestnico, ogrlico in šal Kamena duga. Čestitamo zmagovalki in vsem srečnim prejemnikom nagrad, ki bodo te prejeli po pošti v enem tednu od objave. 


				Laura Walter je zmagovalka glasovanja za najbolj ´wau´ obleko. (Foto: Marko Mesec)<br>
			Laura Walter je zmagovalka glasovanja za najbolj ´wau´ obleko. (Foto: Marko Mesec)

Galerija slik

Sorodne vsebine

Zadnji komentarji