'Wau' latin obleka – 2. del
Glasovanje je potekalo od 17.04.2018 00:14 do 07.05.2018 18:00

Sreda, 31. oktober 2018 ob 17:45

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Glasovanje je potekalo od 17.04.2018 00:14 do 07.05.2018 18:00

Kot sem vam obljubila, bo aktualno glasovanje pravzaprav nadaljevanje prejšnjega. Atraktivnih oblek je bilo na letošnjem državnem prvenstvu v latinskoameriških plesih res veliko in pred vami je glasovanje za najbolj 'wau' obleko, v katerem si lahko pet glasovalcev in glasovalk pripleše privlačen kos nakita našega pokrovitelja, podjetja Kamena duga iz Zagreba.


				Pet atraktivnih nagrad pokrovitelja glasovanja Kamena Duga za pet glasovalcev oziroma glasovalk.<br>
			Pet atraktivnih nagrad pokrovitelja glasovanja Kamena Duga za pet glasovalcev oziroma glasovalk.

Predlagane plesalke pa so: Kaja Katona, Pina Eržen, Laura Walter, Jasna Potočar, Zala Fuchs, Tara Por, Ana Mesec, Milana Chekanova, Veronika Kajin in Asia Smirnova.

Vse fotografije je posnel Marko Mesec, fotogalerija na www.fotomesec.com

Zmagovalka bo prejela zapestnico, ogrlico in šal Kamena duga. Glasujete lahko do ponedeljka, 7. maja, do 18.00!


				Zmagovalka pa bo prejela ogrlico, zapestnico in šal Kamena duga.<br>
			Zmagovalka pa bo prejela ogrlico, zapestnico in šal Kamena duga.

Poglejmo srečne prejemnice in prejemnika laka za nohte Jessica iz prejšnjega glasovanja: Maja Štrbucl, Kristina Gajšek, Ingrid Feld Kupljen, Tina Valter, Staša Sivec in Aleksej Rubcov. Zmagovalka pa je po vašem glasovanju Zara Avsec, ki si je omislila modro obleko s srebrnim pasom oblikovalke Zdenke Arko, ki je poudarila njene elegantne gibe. Zara bo verjetno v tej obleki skupaj s soplesalcem Žanom Ravnikarjem nastopila na svetovnem mladinskem prvenstvu v kombinaciji 28. aprila v Kišinjevu. Stiskamo pesti za najboljši nastop in odlično uvrstitev. Čestitamo zmagovalki in vsem srečnim prejemnikom nagrad, ki bodo te prejeli po pošti v enem tednu od objave.


				Zara Avsec je zmagovalka glasovanja in bo prejela negovalni komplet in lake za nohte blagovne znamke Jessica. Čestitamo!<br>
			Zara Avsec je zmagovalka glasovanja in bo prejela negovalni komplet in lake za nohte blagovne znamke Jessica. Čestitamo!

 

Galerija slik

Sorodne vsebine

Zadnji komentarji