Najatraktivnejša latin obleka – 1. del
Glasovanje je potekalo od 27.03.2018 00:05 do 16.04.2018 18:00

Sreda, 31. oktober 2018 ob 17:40

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Glasovanje je potekalo od 27.03.2018 00:05 do 16.04.2018 18:00

Novo glasovanje prinaša prvih 12 najatraktivnejših oblek državnega prvenstva v latinskoameriških plesih. Glasovanje smo zaradi res izjemnih kreacij razdelili na dva dela, in šest glasovalcev si bo priplesalo atraktiven lak za nohte znamke Jessica podjetja Bizjan&Co, ki je ekskluzivni zastopnik za Slovenijo! 


				Šest posebnih lakov za nohte znamke Jessica za glasovalce in ...<br>
			Šest posebnih lakov za nohte znamke Jessica za glasovalce in ...

Glasujte za plesalke, ki so nosile atraktivne latinske obleke: Tara Kveder, Neža Colja, Zara Avsec, Natja Orehek, Tosia Robar Žerak, Vesna Lilik, Tanisa Martič Potočnik, Ela Vukovič, Ana Stajan, Ana Ekart, Ana Južnič in Lili Sarai Šenk.

Vse fotografije je posnel Marko Mesec, fotogalerija www.fotomesec.com

Zmagovalka bo prejela štiri lake za nohte znamke Jessica in komplet za nego nohtov. Glasujete lahko do ponedeljka, 16. aprila, do 18.00!


				... štirje laki ter komplet za nego nohtov za zmagovalko.<br>
			... štirje laki ter komplet za nego nohtov za zmagovalko.

Poglejmo srečne prejemnice in prejemnike nagrade, ki jo podarja Zavarovalnica Triglav z razlogom, da se boste čim večkrat smejali. Pet srečnežev, ki bo prejelo zobno ščetko znamke Curaprox za lep nasmeh, je: Drago Ulčnik, Stanko Kovačec, Katja Erjavec, Zvonka Lokar in Janja Albinini. Zmagovalca glasovanja pa sta Jure Bergant in Milana Chekanova, ki bosta poleg zobne ščetke prejela še športno torbo znamke Samsonite. Jure in Milana sta se uspešno predstavila na letošnji podelitvi Prešernovih nagrad; dodala pa še zmago na državnem prvenstvu v latinu in postala najboljša članska plesalca Čestitamo zmagovalcema in vsem srečnim prejemnikom nagrad, ki bodo te prejeli po pošti v enem tednu od objave.


				Čestitke Juretu in Milani za zmago v našem glasovanju.<br>
			Čestitke Juretu in Milani za zmago v našem glasovanju.

Galerija slik

Sorodne vsebine

Zadnji komentarji