Najbolj novembrski plesni ustvarjalec / ustvarjalka
Glasovanje je potekalo od 31.10.2017 00:05 do 20.11.2017 18:00

Sreda, 31. Oktober 2018 ob 16:39

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Glasovanje je potekalo od 31.10.2017 00:05 do 20.11.2017 18:00

Z aktualnim glasovanjem si boste lahko priplesali odlične in predvsem zdrave zabojčke. Naš pokrovitelj je tokrat naravovarstvena organizacija Permakulturni Inštitut Maribor, ki pod svojo znamko Zabojček Zdravja trži izdelke, ki jih pridela na svojem učno demonstracijskem centru. Gre za prikaz trajnostne prakse, s katero se lahko pridela izdelke brez prekopavanja, škropljenja, umetnih gnojil in monokultur. 


				Permakulturni Inštitut Maribor ima v upravljanju prvo komercialno usmerjeno trajnostno farmo, ki z gojenjem zelenjave in njeno prodajo financira promocijo trajnostnega načina kmetovanja v Sloveniji.<br>
			Permakulturni Inštitut Maribor ima v upravljanju prvo komercialno usmerjeno trajnostno farmo, ki z gojenjem zelenjave in njeno prodajo financira promocijo trajnostnega načina kmetovanja v Sloveniji.

Prav tako testirajo razne pristope gojenja, s katerimi dosegajo vrhunsko kakovost in večji hektarski donos kot konvencionalno kmetijstvo. S prodajo izdelkov, ki so med testiranjem pridelani, pa financirajo delovanje inštituta. Tako ne boste kupili samo vrhunskih izdelkov, pač pa z nakupom podprete delovanje organizacije, ki se je reševanja težave destrukcije kmetijskih praks lotila na učinkovit način. 


				Pridelujejo več kot 40 različnih sort sezonske zelenjave in jo sveže pobrano tudi pakirajo v zabojčke ter dvakrat tedensko dostavljajo strankam. Zabojčki so v naprej določeni, strankam pa omogočajo, da si zabojčke sestavijo tudi sami.<br>
			Pridelujejo več kot 40 različnih sort sezonske zelenjave in jo sveže pobrano tudi pakirajo v zabojčke ter dvakrat tedensko dostavljajo strankam. Zabojčki so v naprej določeni, strankam pa omogočajo, da si zabojčke sestavijo tudi sami.

Že s prvim letom so namreč dokazali, da je bolje pravilno ravnati z zemljo, kot pa jo uničevati, saj je tudi ekonomsko gledano trajnostna pridelava donosnejša v vseh pogledih. Da se boste lahko prepričali tudi sami, podarjajo pet Zabojčkov Zdravja petim glasovalcem, ki bodo glasovali za naslednje plesne predloge: Ida Bibič, Klemen Prašnikar& Aleksandra Averkijeva, Gal Trobentar, Valentina Turcu, Tilen Grašič, Lia Lačen, Folklorna skupina Klas, Lana Smolnikar & Klara Senica in The Artifex. Plesni ustvarjalec, ki bo dobil največ vaših glasov, bo prejel velik Zabojček Zdravja. Glasujete lahko do ponedeljka, 20. 11., do 18.00.


				Pet Zabojčkov Zdravja čaka pet glasovalcev in seveda velik Zabojček Zdravja lahko pričakuje plesni zmagovalec.<br>
			Pet Zabojčkov Zdravja čaka pet glasovalcev in seveda velik Zabojček Zdravja lahko pričakuje plesni zmagovalec.

Poglejmo, kdo so prejemniki nagrad prejšnjega glasovanja, ko ste za najbolj roza plesno ustvarjalko izbrali Martino Plohl, ki je po uspešni in dolgi plesno-pedagoški karieri odprla lasten plesni studio Plohl v Slovenski Bistrici in tako izpolnila svoje sanje. Martina bo prejela roza majico Europa Donna, CD The Frajle in olje za nego prsi Breast Oil. Poglejmo, kdo pa so preostali prejemniki nagrad. Štirje nagrajenci, ki bodo prejeli roza majico, ki jih je oblikovala Jana Koteska posebej za rožnati oktober v sodelovanju z blagovno znamko Marx, so: Primož Janc, Dolores Kajba, Maja Kranjec in Janja Rudolf. Europa Donna podarja štiri CD-je skupine The Frajle Stanku Kovačcu, Vandi Klopčič, Tinkari Pavlin in Nini Svilar. Štiri, ki bodo prejele rožičevo olje za prsi kozmetike BioAroma, pa so: Katerina Joucheska, Petra Rudolf, Manca Hribovšek in Julija Laznik. Čestitamo nagrajenki in vsem prejemnikom nagrad, ki bodo le-te prejeli po pošti v desetih dneh od objave.


				Martina Plohl je zmagovalka našega roza glasovanja. Čestitke!<br>
			Martina Plohl je zmagovalka našega roza glasovanja. Čestitke!

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE