Najbolj roza plesni plesni ustvarjalec / ustvarjalka
Glasovanje je potekalo od 10.10.2017 00:03 do 30.10.2017 18:00

Sreda, 31. Oktober 2018 ob 16:29

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Glasovanje je potekalo od 10.10.2017 00:03 do 30.10.2017 18:00

V roza oktobru se tudi naš portal pridružuje osveščanju o raku dojk. Tako smo vam pripravili kar dvanajst nagrad, ki jih podarjata združenje Europa Donna in kretska blagovna znamka BioAroma. Europa Donna vam podarja štiri roza majice, ki jih je oblikovala Jana Koteska posebej za rožnati oktober v sodelovanju z blagovno znamko Marx. Oblikovala je tri različne majice s pozitivnimi sporočili: I can & I will (Zmorem in bom); Pink Warrior (rožnati bojevnik/-ca) in Love is your Power (Ljubezen je tvoja moč). Majice so narejene iz 100-odstotnega organskega bombaža ter tako še posebej prijazne naši koži. Z nakupom majice v trgovinah Sportine za 14,99 evra boste tri evre namenili združenju, štirje pa si jo lahko   'priklikate' na naši spletni strani.


				Združenje Europa Donna podarja štiri majice, ki jih je posebej za roza oktober oblikovala Jana Koteska in ...<br>
			Združenje Europa Donna podarja štiri majice, ki jih je posebej za roza oktober oblikovala Jana Koteska in ...

Europa Donna vam podarja še štiri CD-je skupine The Frajle, ki bodo nastopile v soboto, 14. oktobra 2017, ob 19.30 v dvorani Slovenskega narodnega gledališča v Mariboru. Koncert je humanitaren, zbirali pa bodo sredstva za nakup naprave za merjenje kostne gostote ter mišične in maščobne sestave telesa – DXA, za Onkološki inštitut v Ljubljani.


				... štiri ploščke skupine The Frajle.<br>
			... štiri ploščke skupine The Frajle.

Tradicionalno se našemu glasovanju pridružuje kozmetika BioAroma s svojim unikatnim izdelkom – rožičevim oljem za prsi. BioAroma je 100-odstotno naravna kozmetika s Krete, ki ponosno poudarja, da je ta južni otok botanični raj z najbogatejšim ekosistemom v Evropi. Njihova ponudba obsega izdelke za nego in zdravljenje, od različnih krem za telo in obraz do eteričnih olj in parfumov ter posebnih tretmajev za prsi, celulit, prehlad, vročino, psoriazo, hemeroide. Našim glasovalcem podarja štiri izdelke Breast Care Oil.


				Podjetje BioAroma s Krete se tradicionalno pridružuje našemu glasovanju ob roza oktobru; za glasovalce in zmagovalce ima pripravljeno ...<br>
			Podjetje BioAroma s Krete se tradicionalno pridružuje našemu glasovanju ob roza oktobru; za glasovalce in zmagovalce ima pripravljeno ...

Seveda bo eden od dvanajstih izdelkov lahko vaš, če boste klikali za naslednje plesne predloge: Martina Plohl, Miha Vodičar, Mojca Maurič, Tina Perko, Fiona Johnson Kocjančič, Petar Đorčevski & Tjaša Kmetec, Naja Dolenc & Vladislav Kolesnikov, Uroš Andič in Enej & Žiga Jurečič. Zmagovalec / zmagovalka glasovanja pa bo prejel/-a roza majico Europa Donna, CD The Frajle in Brest Care Oil. Glasujete lahko do ponedeljka, 30. 10., do 18.00!


				... olje za nego prsi Breast Care Oil iz rožiča.<br>
			... olje za nego prsi Breast Care Oil iz rožiča.

Kdo pa so štirje srečneži oz. srečnice, ki so si priplesali atraktiven kos nakita Kamena duga? To so: Janja Albinini, Bojana Zarnik, Tomaž Švagelj in Marko Gosar.  Najbolj prikupen plesno-zasebni par prejšnjega glasovanja pa je Damir Halužan & Anna Mashchyts, plesalca latina plesne zveze WDC živita drug za drugega in za ples. Zmagovalni par bo prejel komplet, zapestnico za moškega in ogrlico za žensko, zagrebškega podjetja, ki ustvarja atraktiven nakit Kamena duga. Čestitamo nagrajencema in vsem prejemnikom nagrad, ki bodo le-te prejeli po pošti v desetih dneh od objave.


				Damir Halužan in Anna Mashchyts sta zmagovalca prejšnjega glasovanja. Čestitamo!<br>
			Damir Halužan in Anna Mashchyts sta zmagovalca prejšnjega glasovanja. Čestitamo!

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE