Plesni forum Celje že šestič navdušil singensko občinstvo
Goga Stefanovič Erjavec se je z ekipo predstavila v dveh delih

Ponedeljek, 15. Oktober 2018 ob 08:16

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Singen je mesto v Nemčiji in že skoraj vsakoletno plesno potovanje, ki si ga privošči Plesni forum Celje (PFC). Letošnje je bilo že šesto, in vez s pobratenim mestom se bo nadaljevala tudi v prihodnje. 29-članska ekipa PFC se je mudila v Nemčiji štiri dni, v ponedeljek, 8. oktobra 2018, pa so s svojim celovečernim plesno-glasbenim programom znova navdušili številno občinstvo v veliki dvorani Stadthalle.


				...			...

"Program večera je bil zasnovan v dveh delih. V prvem delu se je devet plesalk Plesnega foruma Celje predstavilo z najnovejšim avtorskim plesno-gledališkim projektom Ali si z nami? avtoric Gee Erjavec in Kaje Janjić, v drugem delu programa, imenovanem Bodite z nami, pa so plesalke pod mojim vodstvom združile moči s tolkalisti Hegau Percussion pod vodstvom Rudija Heina iz Jugendmusikschule. V osmih razgibanih koreografijah so naše plesalke ob ritmu tolkalistov dale vse od sebe ter popolnoma očarale občinstvo. Po dolgem aplavzu in klicih navdušenja se je plesalcem in glasbenikom na odru pridružil še župan Mestne občine Singen, gospod Bernd Hausler, ki mi je izročil čudovit šopek, vodji glasbenikov, Rudiju Heinu, pa spominsko darilo v znak pozornosti in zahvale za čudovit plesno-glasbeni večer," je povedala Gordana Stefanovič Erjavec, umetniška vodja in srce Plesnega foruma Celje.


				...			...

"PFC je sodeloval v Singnu že leta 1997, pa leta 2000, 2004, 2009, 2004 in letos. Iz vsega programa so bile trikrat izvedene in skreirane koprodukcije z Glasbeno šolo Singen. Najprej je bil to 'Get Back', potem 'Meeting Point' in letos 'Be with us'. Vsako sodelovanje Plesnega foruma Celje s pobratenim mestom Singen ostaja v čudovitem spominu in utrjuje naša dolgoletna prijateljstva ter nam vedno znova daje navdih za sodelovanje tudi v prihodnje," pravi temperamentna celjska plesna dama Goga.

Galerija slik

Sorodne vsebine

Teme
zadnje novice

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE