V Paradi plesa. Tangera Vlasta Veselko in modernist Tian Čehič.
Vabljeni v družbo dveh samozavestnih plesnih ustvarjalcev, ki delujeta na polju modernega in družabnega plesa

Torek, 26. September 2017 ob 07:46

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
V Paradi plesa, še vedno edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah vam predstavljamo plesalko Vlasto Veselko, ki je sodobnih ples zamenjala za tango. In to zaradi ene same milonge, ki ji je spremenila življenje. Vlasta bo argumentirala tudi svoj znameniti stavek, 'če bi moški vedeli, kako seksi so, kadar plešejo', in vas prepričala, da je tango način življenja. Tanga se boste najlažje naučili, če se vpišete v njene tečaje.

Gost oddaje bo tudi plesalec jazza, šova in moderna, sedemkratni državni in evropski prvak Tian Čehič. "V plesu vedno vidim samo dobro," zatrjuje član plesnega kluba Bolero, ki je plesu predan že mnogo let, krivec za plesno udejstvovanje pa je njegova mama Šeherezada, ki je tudi ena njegovih največjih podpornic. Ni samo plesalec, ampak tudi koreograf, ki je letos sodeloval s Katjo Vidmar pri predstavi Življenje je vrednota. Zmaguje v solo točkah, duetih in formacijah.

Oddajo Parada plesa si premierno lahko ogledate danes zvečer ob 22.30, jutri v ponovitvi ob 16.15 in v soboto, 30. 9., ob 12.00 na TV3. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE