Svetovno v latinu. Nino in Urška odlična četrta
Varovanca Martine Plohl in Kristjana Burazerja prehitela tekmece in za las zgrešila stopničke

Torek, 12. Februar 2013 ob 07:04

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
Dva tedna po osvojenem naslovu najboljšega para med mladinci v standardnih plesih sta se Nino Kleindienst in Urška Bencak podala na svetovno prvenstvo v latinskoameriških plesih, ki je potekalo v sklopu odprtega prvenstva Bassano Open 2013 v Italiji.

Med 62 pari sta Nino in Uršk za las zgrešila stopničke in zasedla odlično, a nehvaležno 4. mesto, za paroma iz Rusije, ki sta sta zasedla 1. oz. 3. mesto, ter parom iz Poljske. Prehitela pa sta številne plesne velesile iz ZDA, Japonske, Kitajske, Avstralije, Kanade, Nemčije, Italije, Romunije.

"Seveda smo si zaradi lanskega izjemnega rezultata (7. mesto) letos po tihem želeli finale. Kar se nam je na koncu uresničilo! Vsi smo zelo navdušeni in veseli. In pri tem je vesel celoten Active Team. Za Urško sem skreirala dve novi obleki, in sicer zeleno za predkola, pripravljeno pa smo imeli še črno-srebrno za finale. Obleki je sešila šivilja iz Murske Sobote,"
je komentirala uvrstitev in atraktivni Urškini obleki trenerka para Kleindienst&Bencak Martina Plohl, ki je skupaj s Kristijanom Burazerjem, tudi trenerjem, bodrila oba para na prvenstvu.

Drugi slovenski par, ki je tekmoval na svetovnem prvenstvu - Alen Štaleker in Suzana Krevh, pa je pristal na delitvi 59. in 60. mesta.

Urškini straši pa so nam zaupali še zanimivost, in sicer da so plesni strokovnjaki iz japonskega tabora takoj po podelitvi priznanj pristopili do našega para in ga povabili v mesecu marcu, da pokaže svoje znanje tudi plesalcem na Japonskem. Glavni spremljevalec obeh parov pa je bil Zoran Plohl.

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

alen pa suzana si nista še zaslužila nastopa na svetovnem pa pika. ful sta uredu oba, res, sma mormo gledat kdo si realno zasluž. ko sta miha in nadija bla so ju naprej tišal pred kraljema , zdej ko so pa mlajši pa bi lah kdo več dosegu pa zdj kr ne. onedva gresta lah še drug let. mestek pa vrhovski sta bolša stokrat . za suzano sploh ni rečen da bosta v finalu letos. če pa 6 mesto, več ne morta doseč.

A prej, ko je bil Fredi ta glavni, pa niste nič jokali al kaj! Dejte no!

Alen in Suzana sta si zaslužila nastop na svetovnem.Plesala sta na rejtinge v tujini. Drugi bi prej razmišljali, ne pa da sedaj jokajo. Če so pravila naj veljajo za vse.

Pa kaj še niste pogruntali, da ima plesna šola Urška vse niti v svojih rokah in da se pleše tako kot oni hočejo in, da če nisi njihov nisi nič....,Res pa je tudi, da imajo trenutno najboljšo ekipo trenerjev, ki od svojih varovancev potegnejo kar lepe denarce.Denar je sveta vladar

Prvi trije pri mladincih so bili iz Urške, pa tudi tretji ni bil zadovoljen pa je v "pravem" klubu. Bo treba več delat!

Malo si poglejte posnetke od Nastje in Aljaža, pa boste videli kako sta plesala,komaj sta se premikala po plesišču.Vsak butec bi to opazil! Če si dober si dober,če se ti pa ne ljubi pa se ne izgovarjaj na trenerje,klube in,...

Sonce, kaj je posledica tega, da "nista v PRAVEM KLUBU"? Da ne plešeta tako kot bi bilo treba? Al da jih sodniki "ne šmirglajo"?

Aljaž in Nastja sta bila 5.zato ker ne da premalo trenirata, ampak nista v PRAVEM KLUBU in ne trenirata s PRAVIMI TRENERJI.

"Mama" Nastja je bila v standardu 5. zato, ker očitno premalo trenira, ali pa jo narobe učijo. Jaz, ki spremljam, kot sem že prej omenil, zelo podrobno rezultate in si ogledam tudi državna prvenstva, se spomnim še časov, ko je Nastja standard plesala boljše od Ninota in Urške. In kje je sedaj? Vprašajte se zakaj!!! Pa naj Vam jaz odgovorim: očitno premalo treniranja in to treniranja ne za denar, ampak samostojno in to vsak dan. Če to ne bosta počela, pa bosta nazadovala, kot sedaj nazadujeta. Imata pa potencial, oziroma sta ga imela, če že ni prepozno in tu bi morala PZS pomagati, tudi finančno. Oprostite to je moje osebno mnenje in nisem pod nobenim vplivom.

Pa kaj je s tabo Provokator? Bilo kateri par bo osvojil drugo mesto na DP v latinu nima nobenih možnosti na večji svetovnih tekmah za kakšne vidne rezultate.Govorimo seveda v mladinski kategoriji.Spreglej že enkrat.....

Bravo provokator.Tako zrelo , bi morali razmišljati vsi( v dobro plesa). Pa lep pozdrav !

Ja logično, da bosta šla drugo let spet Suzana in Alen, saj gredo drugi vsi naprej Martin, Nastja, Žan in Nino. Ostali pari iz ozadja pa niso tako dobri, da bi toliko napredovali.Edino prav je da se držijo lestvice kdo gre na SP ,scer bi bilo v tej PZS še več nepravilnosti in bi vsak rinil svoj par na DP. Bomo videli kako bo na DP, na ST DP je bilo za pričakovati, da bodo prva tri mesta šla v Urško, in se vidi zakj je bila Nastja šele 5., in kdo je pomagal svojim parom naprej.

Počakajmo na DP v latinu in potem se bo videlo kateri par bi moral kot drugi iz Slovenije potovati na svetovno. Če se motim se Vam javno na tem portalu opravičim. Ne vem, zakaj ne razumete, da če že morata potovati na svetovno prvenstvo dva para iz Slovenije, zakaj potem to nebi bila najboljša para. Nino in Urška sta svetlobna leta pred vsemi, vendar se vprašajmo, kateri par je po kakovosti trenutno drugi v mladincih. Nočem se prepirati z nikomer,vendar četudi so ostali pari dosti slabši od Ninota in Urška, bi moral izmed njih potovati na prvenstvo drugi najboljši. Pa brez zamere, saj nisem hotel uničevati mladih plesalcev, uničuje jih PZS s takim delegiranjem. Alen in Suzana bosta drugo leto šla spet na svetovno, nekateri pa so imeli letos realne možnosti pa niso.

Sonce - se strinjam s tabo, med mladinci sta edino Urška in Nino, ki izstopata. Pravokator kakšna Nastja in Martin za na SP??

Roko na srce- v Sloveniji med mladinci ni nobenega para več, razen Ninota in Urške,ki bi bil blizu možnosti za svetovno prvenstvo.Ninotu in Urški pa še enkrat iskrene čestitke, v latinu sta zaenkrat brez konkurence

ZADNJE OBJAVE