Svetovno v latinu. Nino in Urška odlična četrta
Varovanca Martine Plohl in Kristjana Burazerja prehitela tekmece in za las zgrešila stopničke

Torek, 12. februar 2013 ob 07:04

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
Dva tedna po osvojenem naslovu najboljšega para med mladinci v standardnih plesih sta se Nino Kleindienst in Urška Bencak podala na svetovno prvenstvo v latinskoameriških plesih, ki je potekalo v sklopu odprtega prvenstva Bassano Open 2013 v Italiji.

Med 62 pari sta Nino in Uršk za las zgrešila stopničke in zasedla odlično, a nehvaležno 4. mesto, za paroma iz Rusije, ki sta sta zasedla 1. oz. 3. mesto, ter parom iz Poljske. Prehitela pa sta številne plesne velesile iz ZDA, Japonske, Kitajske, Avstralije, Kanade, Nemčije, Italije, Romunije.

"Seveda smo si zaradi lanskega izjemnega rezultata (7. mesto) letos po tihem želeli finale. Kar se nam je na koncu uresničilo! Vsi smo zelo navdušeni in veseli. In pri tem je vesel celoten Active Team. Za Urško sem skreirala dve novi obleki, in sicer zeleno za predkola, pripravljeno pa smo imeli še črno-srebrno za finale. Obleki je sešila šivilja iz Murske Sobote,"
je komentirala uvrstitev in atraktivni Urškini obleki trenerka para Kleindienst&Bencak Martina Plohl, ki je skupaj s Kristijanom Burazerjem, tudi trenerjem, bodrila oba para na prvenstvu.

Drugi slovenski par, ki je tekmoval na svetovnem prvenstvu - Alen Štaleker in Suzana Krevh, pa je pristal na delitvi 59. in 60. mesta.

Urškini straši pa so nam zaupali še zanimivost, in sicer da so plesni strokovnjaki iz japonskega tabora takoj po podelitvi priznanj pristopili do našega para in ga povabili v mesecu marcu, da pokaže svoje znanje tudi plesalcem na Japonskem. Glavni spremljevalec obeh parov pa je bil Zoran Plohl.

Galerija slik

Sorodne vsebine

Zadnji komentarji

Daliborka :

28.05.2018 16:21

To je pa lepo.