Ogard Kavon


NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

PERNICIOZNE PSIHOLOŠKE DIVERZIJE
Obrazložitev neki sodnici
Razglas živenja človeka v javno
International Association for Court Administration IACA
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
februar 2023
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

International Association for Court Administration IACA

Ogard Kavon
28.03.2021 04:25 (Mar 28, 2021)

Sodniki so pravzaprav zunanji posredniki vezani za pravne procese. Da bi oni lahko pristopiti regijonalnemu pravnemu področju v RS, jim je potreben dogovor/sporazum/pogodba o ustupanju. Brez ugovora o ustupanju oni ne smejo delati komercijonalnih (raz)sodb. Sodbe so tajni vrednostni papirji (obveznice). Navedena institucija IACA zavaruje domnevne sodnike odnosno privatne posrednike.

Zaradi tega vsakemu posredniku (sodniku) je potrebna prokura (polnomočje), a njo dobi od predsednika tako imenovanega sodišča. Torej, IACA je zavarovatelj vseh posrednikov, ker oni se nahajajo v fikciji na zunanjem pravnem področju. 99% tako imenovanih sodnikov nimajo pojma o tem. Sodniki opazijo, da jim nekaj ni jasno, ali ne vedo zakaj gre. Vatikan je nekdanji zavarovatelj posrednikov odnosno sodnic/sodnikov.

Torej, ko nekdo naiven gre na sodno razpravo, tedaj je treba domnevnega sodnika konfrontirati z naslednjim vprašanjem:

»Pokažite mi prosim, zavarovanje preko katerega vam je dovoljeno da pris

PERNICIOZNE PSIHOLOŠKE DIVERZIJE

Ogard Kavon
12.03.2021 05:10 (Mar 12, 2021)

ali tudi

PODTALNO DELOVANJE PSIHO VEDEŽEV

oz. mejno delovanje psihologije oz. psihologija v službi politike!

Pred mnogo leti je Rafko (Marjan Strle), sicer pa mož znane psihologinje (Vide Strle) svojim sodelavcem – predvsem pa enemu, z vso svojo vehemenco razlagal specialne metode psihologije, katere se poslužuje njegova žena in njene “sodelavke”. Njegovo pripovedovanje je zapisal Gallus XIII (Gabriel Fabjančič). Originalni zapis je le toliko spremenjen, da se nekateri deli teksta ne ponavljajo prevečkrat in tudi tako, da je spremenjen dialog v monolog. Bistvo vsega je ostalo nedotaknjeno, moč sporočila se ni v ničemer spremenila. Rafko je v začetku sedemdesetih let nekaterim svojim zaupnim sodelavcem zelo vživeto ter več let ob posebnih prilikah pripovedoval zgodbe o specialnih metodah izbranih psihologinj ter drugih psiho strokovnjakinj in socialnih delavcev v SR Sloveniji. Njegova žena je bila takrat zaposlena v Svetovalnem centru na Gotski 18 v Ljubljani (op. tu nimajo zaposlenega

Obrazložitev neki sodnici

Ogard Kavon
01.03.2021 15:07 (Mar 01, 2021)

Obrazložitev neki sodnici (posrednici), katera očitno ne ve kako fukcionira fiducijarni sistem širom kopna (iluzornoga vatikanskega sveta).

Vam je verjetno poznano, da so vse „države“ širom kopna preko sporazuma/dogovora/pogodbe s privatno tujo United Nations podlicenčni izdajatelji fizičnih in pravnih oseb. Pravna oseba je glavni račun knjigovodstva, a fizična oseba je podračun pravne osebe.

Tako imenovana fizična oseba je pravzaprav prijava obveznice. Ko se fizična oseba preseli, tedaj se mora na tem drugem mestu prijaviti. Izdajatelj osebe je preko dogovora/pogodbe obvezan, da vsako emitirano osebo omejeno zavaruje, ker vsaka pravna oseba je od vsega začetka emitiranja insolventna ter omejeno zavarovana tvdka/firma/korporacija.

Zaradi tega je zanimivo spoznati, da eden od predhodno navedenih računov služi utaji davka, ampak ne samo temu. Beseda je o fizični osebi Drago Novak - podračun pravne osebe DRAGO NOVAK. Nam izročenih osebnih izkaznicah, se lahko vidi ime in priimek "napis

Razglas živenja človeka v javno

Ogard Kavon
26.11.2020 10:00 (Nov 26, 2020)

Ja-sem živ-moški :karlo.drago-iz-rodovnovak.repinc, indigen suveren-na zemli-slovenskih dežel, predstavnik pra-prava in pra-pravice prvobitnih-indigenov slovenskih dežel, nosilec naravnega prava, etičnega prava, rodnega prava, občega prava, občnega prava, običajnega prava in čas-prostornega prava, nekorporacija-istočasno [Varovana-stranka-svojepravden-avtor-neoseba-nedržavljan-pooblaščen-avtoriziran-reprezentant = A.R.-oseb idem-sonans Karlo Drago Novak], exteritorialno c/o Prem, Prem [73], pri Ilirski Bistrici in c/o Logatec, Tovarniška cesta [12c] tako izven RS-[Republika Slovenija in REPUBLIKA SLOVENIJA], izven BS-[Banka Slovenije in BANKA SLOVENIJE], izven EU-[Evropska unija in EVROPSKA UNIJA], izven UNITED STATES (U.S.) in izven SS-[Sveti sedež in SVETI SEDEŽ] na-temelju-pravilnosti-regularnosti-zakonitosti-ki izhajajo-iz-Ženevske-konvecije-IV-in-iz-U.N.D.R.I.P.-in-v-povezavi-s-Haaško-konvencijo-1907 in v povezavi z mednarodnim-pravnim-redom-nosilec-zasebnega-in-javnega-prava-n

Ogard Kavon
09.11.2020 02:14 (Nov 09, 2020)
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj