Članek
Že 14.500 oseb za vrnitev pokradenega!
Objavljeno Mar 05, 2017

S skupinskim pristopom 10.000 oseb se je število državljanov, ki zahtevajo vrnitev vsega kar so tajkuni in drugi pokradli dvignilo iz 4.500 od tega 2.500 e in 2.000 ročnih podpisnikov na 14.500.  

Svoj podpis je prispevalo tudi že 5 poslancev, prvi župani in svetniki, ki se ne strinjajocs krajo.

Popiši z nam na tej e povezavi in jo deli:

 https://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

Zim Zelen je razumel, kaj sem hotela povedati s stavkom ...#18 saj CIA ni rešitev...CIA je del problema....v tem je vsa teorija zarote

MMC (8. marec 2017 ob 15:40) "Vlade bi morale državljane varovati, ne nadzirati Iz Fundacije World Wide Web, ki zagovarja spletno zasebnost, so sporočili, da bi morala ameriška vlada objaviti podroben odziv. Vlade naj bi namreč varovale digitalno zasebnost in varnost državljanov, navedene dejavnosti Cie pa pomenijo ravno nasprotno, je dejal eden izmed direktorjev Craig Fagan. Spreminjanje proizvodov za vsakodnevno uporabo, kot sta televizija in pametni telefon, ter ne obveščanje proizvajalcev o njihovih pomanjkljivostih je nevarno in kratkovidno." Ali se strinjaš, da je CIA orodje politike, *Greg?

*Greg Kako nam je dovoljeno razumeti ta odstavek: "Ažurnost jim ni ravno "vrlina". In, kot sem že napisal, ne vem zakaj se tako sekiraš, če te lahko ena CIA spremlja in posluša kaj doma govoriš? Saj njih ne zanima, na kaj se ti dvigne, njih zanima, če si v povezavi z njihovimi teroristi." Hvala za potrpežljivost in prijazen odgovor. Z.Z.

Mene komot poslušajo, z dovoljenjem.

saj CIA ni rešitev...CIA je del problema....v tem je vsa teorija zarote

Rastko........veseli me izjemen porast števila podpisnikov.......čestitke za prizadevanje :)

hvala vsem za vzpobude

*Greg Z. Tukaj je še Slovenija! ☻

Haapy yack:)* Kdo naši polizanci? Tega kar si upa Putin, oni ne bodo nikoli niti pomislili-Peticijo sem podpisal že zdavnaj.

Bravo !