Članek
Je slovenska politika proti slovenska
Objavljeno Feb 02, 2017

Nek znanec mi je ob kavici povedal:

Da nas lahko kradejo je Državni zbor na predlog Vlade RS sprejel vrsto "Zakonov", ki so vsi proti ustavni in v nasprotju z med narodnim pravom, s katerimi so narod pokradli, pahnili v revščino in nagnali najamnj 50.000 mladih v tujino s trebuhom za kruhom.  Po osamosvojitvi je rodnost padla in nam manjka 250.000 otrok, ki se niso rodili po tajnih načrtih politikov; zaradi politično ustvarjene ekonomske revščine.  Za to razliko bodo uvozili migrante, kot izgovor za delovno silo, ki bi naj zapolnila to umetno luknjo. Za Slovenijo je že zdavnaj bila določena kvota 200.000 do 300.000 migrantov v bližnji prihodnosti. 

Ja pa kako je to mogoče, saj smo jih volili? 

Ker so proti slovensko in proti slovansko naravnani, kot janičarji.  Držijo se navodil, da slovenski in drugi slovanski narodi niso zgodovinski narodi, da nimajo pravice do lastnine, do samo uprave in da so lahko dobri le kot mezdni delavci.Slovenska politika tako ne prikrito in uradno zastopa ideologijo o manjvrednosti slovenskega naroda in drugih Slovanov, da ostalega sveta ne omenjam .  

Uh, daleč smo prišli. Pa je kakšna razlika med enimi in drugimi. 

Bore malo, razen posameznih izjem. Poglej, zahteve po razprodaji in zasužnjevanju prihajajo iz tujine, celo od UE. Domači izdajalci prosijo tujino in komisarje, da izdajo take zahteve, da lahko dobijo provizije in da so zavarovani na položajih pred lastnim narodom. Osamosvojitev so do konca zlorabili za to zahrbtno ideologijo in lastno povzpetništvo.

Ubogi ljudje. 

Ko plenilski kapital teh izdajalskih politikov ne bo več potreboval, jih bo likvidiral na različne načine, da ne bodo niti vedeli.

Zakaj?

Če so izdali lasten narod, bi ob priliki tudi njih in tega jim ne bodo dovolil.

Ne morem verjti, da me bo gospodar odpikal, ko smo mu pa tako dobro služili. Naredili smo več kot je zahteval. Kako si naj rešim rit?

Nas je že preko 4.100,

če želiš podpiši z nami na tej povezavi in jo deli okrog: 

https://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

 

 

ljudje politiki na oblasti so na zelo nizki stopnji zavesti predvsem pa se ne zavedajo zakona akcije-reakcije, ali kot je večkrat rekel Milošević; Vse s plača, vse se vrača in res vse se je njemu vrnilo, kot se bo vrnilo našim tovarišem na oblasti, pred njihovo smrtjo jih bo še zelo strah, imajo pa možnost začeti delati za naše skupno dobro, vendar močno dvomim, da so tega sposoobni.