Članek
Zarota državnih uslužbencev?
Objavljeno Jan 08, 2017

Nek znanec mi je ob novoletni kavici povedal:

To za vrnitev družbene lastnije, ki jo peljete kot skupina državljanov drži in je vredna stvar. Ona nam je bila ukradena s strani Vlade in Državnega zbora RS po principu zarote državnih uslužbencev zoper džavljane.

Ja nekaj sem že slišal o državni zaroti. Kako to točneje misliš? 

Določen bodoči politiki so se s tujino dogovorili, da bodo v zameno za oblast razlastli džavljane, jih naredili za podložnike in tujce za gospodarje.

To razumem. Kakšen konkreten dogovor je pa to bil.

Nekaj takega, kot vi sami ugotavljate le, da sta bili dve opciji, Vsaka struja je zagovarjala svojo varianto, Trdo in mehko, direktno in indirektno. In ti dve struji se ves čas skoz in skozi borita katera bo tista, ki bo več preprodala. Tako so začeli z lastninjenjem, ki je bilo proti ustavno in v nasprotju kot ugotavljate z madnarodnim pravom in kar so vam skrbno prikrivali, ampak to že veste. Ne veste pa tega, da se temu reče zarota državnih uslužbencev. To pomeni da, ko se politka odloči, da bo zaradi osebni koristi žrtvovala svobodo  in blaginjo večine državljanov in to tako, da bo zlorabila ustavo, delala v nasprotju z njo, načrtno razlagala, da je eno drugo in drugo eno, naredila precepcijsko zmešnjvo, vse z namenom, da se bo lahko tujcem od dolžila za oblast.

Uh, to je je sranje.

Še huje je, kot si uvidel. Tudi migracija je ista zgodba. Politika dela vojne v svetu, uničuje države in tako je ustvarila 60 milijonov beguncev, ki jih hoče pripeljati v EU.

Ja zakaj pa?

Malo napnite svoje možgančke, pa boste ugotovili.

Nas je že okrog 3.900,

podpiši z nami in deli to povezavo:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

  

lp

yack hvala za podatek križem rok pa ne moremo biti

Romano v čast mi je.

Lep pozdrav, prispevek imaš na naši skupini...

abram, lahko tudi po tvoje

rastko:)* Ni Pinokio Cmerar. Dolge nosove imamo samo državljani,ker nas že 26 let vlečejo žejne ,lačne in brezpravne čez njihove vode.