Članek
EU je Ruska že od davno!
Objavljeno Nov 29, 2016

Američani že od davnih časov porivajo EU Rusiji, ki pa je noče in noče imeti. Pa saj to nakladaš, čemu nas tako grdo voziš, me boste vprašali? No pa poslušajmo, kaj mi je znanec ob kavici povedal.

Sedima, srebama kavico, ko ves na trhih čakam kaj mi bo znanec tokrat naložil. Povabilu na kavico se nisem mogel izogniti saj že 14 dni nisva klepetala, ker sem se temu spretno, ma ne samo spretno vele mojstrsko izogibal, ker mi je že zadnjič naložil, da nisem vedel kje imam rit in kje glavo in kar sem vam tudi že povedal. 

Čuj veš to da je EU Ruska!

Ma ne me voziti, saj vemo, da je Nato na Rusi meji. Kaj pa svetovna nad vlada?

Ma to je samo nateg za evropske bebote, da se čreda strne in porine kot celota Rusom, ki pa se je otepajo bolj in bolj. Američani majo Evropejcev pol k... od njih so pobrali ljudi, to je sami sebe, mozeg, gene znanje. Sami so samo zadostni in jemljejo iz sveta le še to kar jim majka po svetu ali s prevaro ali nasilno krajo le, da dobijo kar rabijo.

In kaj rabijo? 

To česar sami nimajo, določena ozemlja z naravnimi bogastvi in hlapci za svojo blaginjo.

Ja kaj EU ni to?

V sedanjem času ne več, ker nima surovin za predelovalo industrjo, ki je temelj njenaga preživetja, kot so nafta, kovine itd. Ta bogastva so po celem svetu samo na področjih EU jih ni. 

Ja kaj pa EU trg?

Trg EU so ameriški krediti, da so prismuknjeni Evropejci jemali kredite, da so kupovali ameriško robo.  

Ma daj no, saj je ameriška roba redkost na trgu EUja.

To misliš ti, američani nadzirajo ali imajo v lasti odlična evropska podjetja. EU jh več ne zanima in je še samo balast ali njihova cokla. Zanima jih preostali svet in zato EU porivajo nespešno že desetletja Rusom, oni pa njet. 

Ja zakaj pa je nočejo?

Pravijo, da niso nori, da bi 500 miljonov ljudi hranili, jim dajali poceni lastne surovine, da bi EU kot tvorba, ki misli, da je civilizacja, lahko obstala. 

Torej je z EU konec? 

Ja, EU v resnici ne obstaja več. Pa še 50 miljonov migrantov se ji podtika. Dobro bi bilo postaviti zid na Karavnkah.

Nas je že preko 3.700, podpiši z nami in deli:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov