Članek
Branimo Gorenje - je Cmerar narodni izdajalec?
Objavljeno Sep 23, 2016

Kraji premoženja se reče tudi TRANZICIJA.

Podjetje Gorenje je naša last, kot družbena - skupna lastnina. Kupci, ki bodo kupili Gorenje naj vedo, da kupujejo ukradeno blago in, ki jim bo ob prvi priliki odvzeto brez vrnjene kupnine tako, kot vso ostalo ukradeno blago. Politiki, gospodarstveniki in drugi, ki preprodajajo ukradeno blago to dobro vedo in bo prišel čas, ko bodo za to odgovarjali in to tudi vedo.

Cmerar dobro ve, da sodeluje pri prevari in kraji in je na položaju iz razloga, da krajo čim bolj prikrije. Ve še posebej dobro kot pravnik in se zaveda za razliko od mnogih drugih, da je del te lopovske zgodbe.  Drži vrečo lopovom. In to je nejegova glavna naloga.

Cmerar slej kot prej prideš na vrsto brez milosti!

Cmerar = narodni izdajalec!

Družbena lastnina ni ne leva ne desna kategorija temveč je: ali je naša ali ni naša ali je tudi tvoja ali ni tvoja.

Družbeno lastnino smo zgradili in vzpostavili mi državljani in naši predniki in je naša last. Družbenal lastnina je izvorna lastnina človeštva in ima znane lastnike (titularje), to smo mi, ki smo jo z izročilom, delom, prispevki, davki in samoprispevki izgradili.  Vlada RS in DZ RS nimata niti enega pri notarju overjenega ali drugače veljavnega, tudi po mednarodnem pravu, dokumenta - dokaza od nas državljanov, ki bi kakorkoli dokazoval, da smo se odrekli lastništvu in, da lahko našo družbeno lastnino, ki je naša zasebna - privatna skupna last podržavijo in preprodajajo tretjemu.

Temu se reče po naši Ustavi  RS 1991 kraja,  saj je družbena lastnina ustavno varovana in zavedena v 33. členu ustave,  kot zasebna lastnina, ki je lahko skupna in nedeljiva ali osebna in deljiva, ter po 69. členi, ki dovoljuje razlaščanje, le v primeru javne koristi, to pa je, ko se gradijo bolnice, šole, ceste, podjetja itd. Kraja se temu enako reče tudi po mednarodnem pravu, to je po Slošni deklaraciji človekovih pravic, ki jo je sprejela Generalne skupščina OZN 1948 in tako priznala družbeno lastnino kot kot mednarodno kategorijo in kot zasebno lastnino v svojem 17. členu (tudi30.členu) in je ne dovoljuje eno stransko odvzeti, to je ukrasti.  

Država tako nima pravice odtujiti ali ukrasti zasebne lastnine in jo preprodati. To bi lahko storila le s uradnim in pisnim  soglasjem 2 milijonov državljanov. Torej je tranzicija preprosto kraja premoženja.

Enako govori Evropska konvecija o varstvu človekovih pravic  1950 v svojem protokulu št. 52 iz leta 1952.

Ob osamosvojitvi so nam te pravice prikrivali z namenom, da nas bodo okradli in Cmerar pomaga to prikrivati še danes. 

Podpiši z nami za vrnitev ukradene družbene lastnine:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

ali v koloni zgoraj desno