Članek
Tiha panika: se pripravlja masovna kraja otrok v Sloveniji?
Objavljeno Aug 01, 2016

V pripravi je nov predlog družinskega zakonika za katerega se tiho in vedno bolj namiguje, da je v sklopu z drugimi zakoni in predpisi del zbirke zakonodaje, ki je namenjena v začetku prikriti, potem pa, ko bo že prepozno, kar odkriti in masovni kraji otrok s posledično preprodajo otrok kot uzakonjenje oblike trgovine z belim blagom in človeškim organi.

Rezultat iskanja slik za photos stolen children

Po skrivnih načrtih tisith 1%  vladajočega sloja je Slovenija predvidena za svetovni center trgovine z belim blagom in človeškimi organi, drog, hazarda, pedofilije, popolne sodomije in hedonizma - vsega kar si še zamisliti ne moremo. 

Rezultat iskanja slik za photos stolen children

Uzakonilo bi se naj dejstvo, ko se bo zaradi vsake malenkosti lahko odvzel otrok, še posebej, če so starši materilano slabo stoječi.Takoimenovani rejniki bi dobili denar za rejništvo, starši katerim bi se otrok odvzel pa ne. Tako bi otrok postal privilegij bogatih in revni bi postali le rodni elemeni za raplod za trgovino z belim blagom.

Rezultat iskanja slik za photos stolen children

To, da se bo uničevalo družine in da bodo otroke odvzeli staršem že ob rojstvu, oziroma, da bo oplojevanje potekalo kot parjenje pri farmskih živalih, se je že govorilo v komunistični Jugoslaviji in to več ko v samostojni Sloveniji, kjer si takoj napaden in obtožen širjenja dezinformacij, lažne panike, napada ugleda oblasti itd.

Rezultat iskanja slik za photos stolen children

Šušlja se, da predlog Družinskega zakonika prinaša kašno presenetljivo dobro novost in to le kašno posamezno, je pa v bistvu prikrito namenjen le za masovno krajo otroko po zakonu. 

Že 2.900 podpisov; preko 1.400 elektronskih na peticiji in preko 1.400 ročnih na obrazcih.

USTAVNA POBUDA

ZA POVRNITEV NAŠE UKRADENE DRUŽBENE LASTNINE
PODPIŠI Z NAMI

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov