Članek
Je Vladajoča kasta v EU islamske veroizpovedi?
Objavljeno Apr 13, 2016

O tem ni dvoma.

Islam je delo Vatikana, kar je razkril duhovnik dr. Alberto Rivera. Potrebovali so sto let, da je vera zaživela. Prvi znani vplivneži tajno spreobrnjeni v islam so kot je znano  pripadniki križarskih redov, ki so se bojevali na bližnjem vzhodu pred tisoč leti. Kot je znano so bili mnogi plemiči na teritoriju nekdanje Avstrijske monarhije v času Otomanskega carstva slikani s turbani na glavah.

Nebeške sile so Vatikanu povedale svoje; s strelo v Vatikansko palačo leglo pregrehe, korupcije, ...bilo po dnevniku RTVSLO,...

Po študiji FBI (USA) so pripadnik Klu Kluks Klana bili v red posvečeni na osnovi Korana in ne Bibilje. Od tod  izvira črka K = Koran.

Druga prevladajoča verska skupina vladajoče kaste v EU je Budistična (vegetarijanec Hitler je imel tesne vezi s Tibetom) ali je prevzela druge podobne Indijske vere ali kulte in so bili Nacisti nekašna mešanica verovanj budizem, križarsko krščansko islamske zgodbe s primesmi poganstva itd.

Padel budistični menih oblečen v uniformo SS  v Hitlerjevem bunkerju (1945).


				Tibetanec v SS uniformi

Tako imenovani ateisti so pod okriljem ene izmed največjih Vatikanskih frakcij in igrajo le navidezno vlogo nasprotnikov, radi rivalstva in vpliva v Vatikanu oziroma z intresom preoblikovati Vatikansko politiko.

Najmočnejši Vatikanski klan je homo pedofilijiski, to je sodomistično hedonistični, heteroseksulana skupina je najšibkejša.

Angleška krajica poglavarka angleške krščanske cerkve je par Papežu in ne nasprotnica. Sprti so samo navzven za javnost, da se lahko vojskujejo.

Kot vidite je ozadje popolnoma drugačno, vsi so povezani med seboj le za javnost igrajo razprtije, radi nekih, le njim znanih ciljev. Da jih dosegajo, morajo ljudi med seboj spreti, da se lahko trebijo. Iz javnosti prekritega interesa po tajnem planu  uvažajo 50 milijionov migrantov. To je sklenila (po naročilu) EU komisija že pred davnimi časi. Načrt se je pričel izvajati še preden ja nastala EU.

Klovn: Vas jebemo z migranti in ograjo, sam 200.000 ali 300.000 tisoč jih bomo uvozl. Ograj ni za migrante je za vas.


							l

Evropska Unija že dolgo časa ni več krščanska temveč sodomistična kateri vladajo ljudje vseh drugih ver iz celega sveta, razen iz te ne, za katero se propagira.

Opis: http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/njemacka2030rpn283qgsy.png

Nihče tega ne upa sporočiti javnosti, da Evropske Unije in krščanstva ni več.

Krščanstvo je ostala le religija tretjega sveta, to je južne Amerike, .....

Za vse obstojajo dokumenti, takšni ali drugačni, le najti jih je potrebno. Sam sem imel priliko jih nekaj videti.

Če boš dejal ni tako, potem pa ti povej kako je!

Če želiš

zase in svoje potomstvo boljši svet​ ne glede na to katerega nazora si

in si za vrnitev družbene lastnine podpiši z nami

USTAVNO POBUDO ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov