Članek
Je Slovenija koncentracijsko taborišče?
Objavljeno Apr 08, 2016

Naša prihodnost je kot eno taborišče polno solz. Slovenija je obdana  z bodečo in ostro žico, okrog in okrog. Ne zaradi beguncev (izgovor) temveč, da se nam pokaže jasno kje smo.  Čas je, da pridemo k sebi in ustvarimo spremembo.

Bo potrebno ustanoviti novo slovensko državo?

Kot kaže, da. Zakaj? Ker je večina prebivalstva odrinjena na rob, životari, doživlja dnevno krivice in diskriminacijo, peščica pa ne ve kam z denarjem, ki je naš in nam ukraden. Lopove se po tekočem traku oprošča, reveži pa gredo za krajo nekaj litrov mleka v zapor, ker so kradli za preživetje otrok. 

Rezultat iskanja slik za bodeča žica begunci photos

Simbolično; ubijanje naroda.

Rezultat iskanja slik za bodeča žica begunci photosRezultat iskanja slik za begunci žična ograja photos

Za "begunce", ki so posledica vojn, ki jih povzroča EU torej tudi slovenska vlada,  se išče ustrezne domove za najem (za slovenijo je predvidena kvota 300.000 azilantov), domačini, deložiranci pa lahko bivajo pod mostom, če ni le ta že zaseden. Mladina beži v tujino,  starostniki srednjega in nižjega sloja umirajo predčasno zaradi  podhranjenosti, mraza kar je posledica premajhnih dohodkov za minimlano preživetje.

Kriminal je vsakdanjost, ubija se mladino, ki jih najdejo utopljene v rekah, družinam se jemljejo otroci, trgovina z belim blagom in človeškimi organi  je donosen posel, vsak 4 državljan je pod anti depresivi  torej delno neprišteven. 75 milijadr € je bilo odneseno v davčne oaze, narod pa nima za kruh.

Kemija v zraku, vodi, hrani.  Popolnoma zmešano vreme in politika.

Take bede, revščine in masovne lakote, ko je v samostojni Sloveniji  ljudje niso doživeli niti  v I. niti v II. svetovni vojni. Osamosvojitev Slovenije je bila v celoti zlorabljena in kot kaže z namenom popolnega sadističnega izživljanja nad ljudmi in popolno iztrebitvijo življa.  

Pravico imamo živeti in odživeti svoje življenje. Ta naravna pravica nam je dana, vendar ona ni samoumevna in je zanjo potrebno nekaj storiti.    

Jaz si tega mizernega življenja ne želim, ker vem, da bi lahko bilo drugače! 

Kaj pa ti?

Stopimo skupaj in si izborimo prihodnost zase in za svoje potomce!

Kaj  boš odgovoril, ko te bo otrok ali vnuk vprašal: ati, mami, babi, dedi, kaj ste počeli, da moram v tujini, kaj ste počeli, da nimam prihodnosti, kaj ste počeli, da mi je prihodnost v alkoholu, drogi, kriminalu ali preprodaji svojih organov.

Kaj sem kriv, da nimam prihodnosti?

 

Če želiš

zase in svoje potomstvo boljši svet​ ne glede na to katerega nazora si

in si za vrnitev družbene lastnine podpiši z nami

USTAVNO POBUDO ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov