Članek
Zveri v človeški podobi
Objavljeno Mar 23, 2016

S tem, ko jih odjebeš, se tvoja evolucijska pot šele priče, ne pozabi tega človek.

Že leta in leta mnogi pisci pišejo in opozarjajo na tajne združbe, ki vladajo oziroma žele zavladati svetu v sedanjem času je to NWO in še kaj.

Razkriti so njihovi:

- tajni obredi žrtvovanja ljudi, kanibalizma, spolnih obredov posiljevanja, mučenj ljudi, izvajanje terorja, spreminjanje planeta    zemlje v eno samo ječo in trpljenje množic in vsega živega,

 -genske spremembe živih organizmov in ustvaranje mešanih bitij, zastrupljanje sveta s kemijo,  

- nadziranje uma in podzavesti ljudi za njihove potrebe preko izobrževanja, občil

- načrti, ko za cela stoletja v naprej ustvarjajo zgodovino človeštva kot, da je to naraven ciklus in to zgodovino prikazujejo kot   človeško usodo ali voljo bogov, ali vesoljcev

- načrti, ko se žele polastiti celotega bogastva narave od zemlje mineralov, vode, zraka, sonca, človeštva

- da se imajo se za višjo raso, pa se le cokla človeštva, le dekadentna stranpot zblojenih nasilnežev

 

Ostal je še nekaj malega kar pa ni razkrito javnosti in to je njihova narava. Oni niso ljudje in nimajo človeške psihe, temveč živalsko psiho in človeško telo. Ne glede na to, da imajo lahko izredno razvito inteligenco in sposobnosti se njihova psiha ni razvila v skladu s človeško naravo in je ostala na nivoju živali ter živalskih želja in besa, oziroma so jo razvijali v tej napačni smeri. Razlog je ta, da le tega niso mogli razviti zaradi motnje in ovire v njihovi osebnosti in tudi svojim potomcem tega ne dovolijo. Te krvne linije imajo zaradi ne razvoja človeške etike ali pravilnega oblikovanja osebnosti, katero mora vsak človek, če hoče postati človek razviti in oblikovati s človeško naravo.

Človek je družbeno in sodelujoče, ne pa izkoriščevalsko bitje, ki izkorišča drugega do skrajnosti in biva po načelu družinskega - skupinskega bivanja. Tako kot je urejena družina, ki skupaj biva, ustvarja in deli enakopravno med vse člane, ti pod ljudje ali hibri človeške zunanjosti in živalske - nerazvite človeške psihe vidjo le sebe, doživljajo le sebe in preostalega sveta niti ne dojemajo, da je, so kot sebični in razvajeni otroci - mali egoisti - stvori.

Iz teh nerazvitih osebnosti ali stvorov ali psihičnih spačko, ki so ostale na živalskem nivoju in niso mogli po rojstvu v človeški podobi - telesu narediti evolucijskega koraka in obvladovati svojih živalskih želja in besa, izhaja kolektivno trpljenje človeštva skozi dolga obdobja.

Kako jih premagati?

S tem ko jih odjebeš, se tvoja evolucijska pot šele priče, ne pozabi tega človek!

Če si za evolucijo se nam pridruži!

Poslanec Janko V. na TV 3 govori o neustavnosti prodaje podjetij:
http://4d.rtvslo.si/arhiv/na-tretjem/174394669

Če ne želiš tega in si za vrnitev družbene lastnine podpiši z nami

USTAVNO POBUDO ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov