Članek
Uvaža se najmanj 80 milijonov migrantov po naročilu komisarjev!?!
Objavljeno Mar 18, 2016

Podatki so tako šokantni, da jim tudi največji črnogledi ne morejo verjeti, so pa dejanski. Če bi le vi vedeli vse to kar ne smete vedeti, ......

EU na tajno uvaža najman 80 milijonov migrantov in v kratkem bo vsak 4 prebivalec EU migrant pod krinko padanja rodnosti in šifro MULTIKULTURNOST. Tako so se tajno odločili najvišju organi EU.

Naveden številke so uradne številke organov EU. Če seštejemo 21 milijonov do leta 2002 in od takrat v povprečju 1 milijon letno za kar ne veste in znese najmanj 10 milijonov in še načrtovanih 50 milijonov je to skupaj 80 milijonov.

Ja pa kako saj ni bilo pot TV, torej ne more biti res. Ja pa je res. Teh 1 milijon so vam pokazali načrtno po tv iz čiste zajebanjcije, da boste videli kaj vas čaka, pa nič ne morete. Na tajno jih uvažajo na milijone in milijone in se jim žvižga kaj mislite. Prebivalci EU so le statisti v tej zanje veselo igri.

Kja pa naj naredimo? Imate glave in razmislite!

Iz zapisnika str. 4 (uraden slovenski prevod tega zapisnika in so ti stavnki dobesedno preslikani) enega od najvišjih organov EU iz leta 2006.

Leta 2002 je živelo v Evropski uniji 21 milijonov priseljencev, kar z drugimi besedami pomeni 5,5 % celotnega prebivalstva takrat 15 držav članic; 2,5 milijona priseljencev pa je v tem letu vstopilo v Evropsko unijo.

Da bo Evropa dosegla še enega otroka več na vsako plodno žensko, bo morala letno medse sprejeti neto več kot en milijon priseljencev[iii]. Evropska komisija je izjavila, da bo do leta 2050 potrebnih 50 milijonov priseljencev[iv].

Klik desno zgoraj:

EU potrebuje 20 miliijonov Azijcev in Afričanov, Še en zaupen dokument EU ali nabijanje občutka krivde do migrantov, Poučevanje migrantov o spolnih odnosih z nemškimi ženskami, ...

Če ne želiš tega in si za vrnitev družbene lastnine podpiši z nami

USTAVNO POBUDO ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov