Članek
EU potrebuje 20 miliijonov Azijcev in Afričanov
Objavljeno Feb 28, 2016

Je priznal bivši komisar za pravosodje in notranje zadeve EU Gianfranko Frattini. V  resnici jih po za javnosti ne dostopnih podatkih uvažajo najmanj 50 milijonov in pripravljajo klavnico, sa je cela EU predvidena kot gladiatorska arena za stoletne klavske igre za večino od 500 milijonov gladiatorjev v čast prihoda ere Vodnarja (Akvarijus).

Sedaj razumete zakaj so Rusi pripojili nazaj Krim in zakaj bdijo nad vzhodnim delom Ukrajine in še kje. Ne dovolijo, da bi ozemlja z rusko govorečim prebivalstvom bila žrtvovana  v tem sto letnem spektaklu.

Še kašno leto, dve nazaj so nam obrazlagali, ko še ni bilo"ISISa" kako je potrebno določene sirijske skupine oborožiti za vojn in navijali, da Asad pade. Se spomnite kako navdušeno so nam govorili o klanju v Iraku, Libiji in komaj "smo" čakali kaj bo v Egiptu.  

Ali nas niso hujskala za padec Sadama, Gadafija, Mubaraka, .....

Slovenska politika ima krvave roke do komolcev, saj sodeluje v tej sadistični orgiji klanja. Sodelovala je v moriji v  Bosni, Kosovem in še in še.

No in sedaj je to to kar doživljate in bo hudo, hudo če se ne uprete. Povežite med seboj uničeno gospodarstvo, zadolženost, revščino, begunce, kriminal pa vam bo jasno.

Podpiši z nami USTAVNO POBUDO ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov