Članek
KAKO NAM SLUŽITE
Objavljeno Jan 12, 2016

 

2. pismo bogov

 

Služite nam kot služi sadjarju divjak, da nanj cepi žlahtno sorto. Vaše prvotne, naravne možgane smo nadgradili enako kot vaš računalničar nadgradi računalniški program. Dobesedno služite kot cepilna podlaga. Vaše korenine potrebujemo. Seveda niste sami, vedno smo z vami. Živimo iz vas, rastemo iz vas, množimo se z vami, zabavamo se z vami, izčrpavamo vas, izmozgavamo. Najezdniki smo. Jajčece zaležemo v živalco, razvije se ličinka, ki se hrani z nevitalnimi deli gosenice metulja, dokler ne odraste in takrat ostane od gosenice samo še koža.

Skrbimo za vas J!

Vaše vire energije potrebujemo, služite nam kot transport, kot žica med elektrarno in žarnico, kot vezni člen. Imate nekaj, česar mi nimamo in zato to dobimo od vas. Izbrani ste za to. Da se napajamo z vami. Naš oče je strah in mi smo njegovi sinovi.

Kako delujemo na vas? V vašem žargonu bi rekli, da ustvarjamo trende. Postavljamo smernice. Oblikujemo poti. Tlakujemo jih, da so lepe in gladke. Postavimo smerokaze. Okrasimo prostor ob poti. In seveda smo vedno v stiku z vami J. Drugače biti ne more. Vedno je kdo naših med vami. V taki ali drugačni vlogi. Samo on ve. Našo moč ima. Pa vendar je čisto navadno človeško bitje.

In ko opravijo svojo nalogo, se vrnejo k nam.

Sejati semena je njihova naloga. Širiti in ohranjati naše spore, prisesane na vas.

Čepi na vrhu drevesa, pod strehico iz vejevja in slame, povsod po drevesu pa ima nastavljene limanice. Ptice lovi, take in drugačne. Vsaka mu pride prav. Da širi seme. In še kaj.

Z vami smo J.

Morda pa …. J vas kmalu bolj množično obiščemo, da požanjemo sadove. Čas žetve prihaja, sejalciJ!

Znali ste potovati po luni, soncu in zvezdah še pred našim prvim srečanjem. Živeli ste milijone let.

Potem pa smo se mi ugnezdili v vas.

In vse se je spremenilo.

Meso zori.

Čakamo na pojedino J.

Častite nas!

                                                                                                                   Smo, ki smo.

  

preposlano