Članek
Slika in mračne skrivnosti slovenske družbe
Objavljeno Dec 21, 2015

Name se je obrnil predstavnik PublishWalla in povedal, da se je oseba ženskega spola obrnila naj zaradi slike, ki sem jo objavil, glede zahteve njenega izbrisa in, da on pravice slike brisati nekomu nima. Vprašal me je ali bi sliko umaknil, ker se nanj vrši pritisk in govori o pieteti umrlega.

Odgovoril sem mu, da je slika pomembna informacija, saj prikazuje sodomistične dejanje - spolni obred s posledično smrtjo pokojnice, ki so jo razrtgali lastni psi pasme Bulmastif. 

Blogerka je tudi name pritiskala naj umaknem sliko, kar je razvidno iz njenih komentarjev na mojih blogih. Ker je blog raziskovalen na področju mračnih skrivnosti samozvanih elitnežev je slika dokaz njihovega kriminalnega početja in posledic.
Javnost ima pravico vedeti, ko se gre za zločinsko dejavnost spolnih motenj, torej pieteta odpade. Ali je pieteta resno mišljena ali je le izgovor za umik dokaza ali kaj tretjega?

V tem primeru pa izražam pieteto žrtvam to je zlorabljenim in ubitim Bulmastifom, ki jih mnogi imejujejo rešitelji Slovenije. Je čas, pietete žrtvam in ne storilcem.

Sodomizem v Sloveniji ni tako redek in je globoko zakoreninjen še posebej v samozvani eliti. Pokojni Sašo Baričevič rojen kot ženska, razrezana in preimenovana v moškega je zlorabljala pse v spolnih obredih tako, da si je navezala umetni penis in z njimi občevala. Psi so se tega branili in jo ubili. Pokojnica je vršila obred v skladu  z iluminatskim kolendarjem letnih krvavih obredov. Verovanje po nijhovem zblojenem umu je, da, če bodo določene dni v letu posiljevali pse bodo dobili nadnaravno moč volkodlakov. In v to je verjela univerzitetno izbražena in ugledna oseba.