Članek
Slovenija ima 50.00 lastnih beguncev v zadnjih 5 letih
Objavljeno Jul 09, 2015

zaradi kriznih razmer v državi.

 

Občila so polna prispevkov o beguncih iz tretjega sveta. To, da ima Slovenija 50.000 lastnih beguncev to je državljanov, ki so zapustili državo z zadnjih 5 letih zaradi ekonomskega stanja in domala katastrofalnih razmer v državi pa skorajda nič.

Slovenske begunce označujemo kot prost pretok delovne sile (trgovine s sužnji za potrebe kapitala) in ekonomski uspeh zaposlovanja (za katerim stoji tajno država Slovenija, ki

ustvarja pogoje za nastanek naših beguncev),  dočim begunce tretjega sveta, kateri so produkt EU in svetovnega kapitala, saj ta uničuje njihove države, pa označujemo za reveže, ki jih tirani njihovih držav terorizirajo do onemoglosti in se nam smilijo na vse pretege.
 

Tako obstajata dve različni klasifikaciji beguncev. Begunce iz Slovenije moramo jemati kot čisto običajno stvar in o njih ne razmišljati ter jih odpikati po kratkem postopku, pri beguncih iz tretjega sveta se pa moramo zgražati in moralizirati zaradi vzrokov njihovega begunstva, čeprav so oboji begunci iz istega vzroka - preživetja. 

Iz tega razberemo, da se nek pojav begunstva istega vzroka pojmuje drugače oziroma v čistem nasprotju odvisno kako hoče država, da mi razumemo, da nas lahko kontrolira. Torej naše begunce ko jebe, za tujce pa ubogi reveži.

 

Za begunce, ki so prišli v Slovenijo je neprimerno bolje poskrbljeno kot za domače državljane brez posla ali slabo plačane ali tiste, ki morajo zbežati v tujino, da preživijo.

Domačini brez sredstev ali dovoljšnjih sredstev so prepuščeni na milost in nemilost, deložiranju, brezdomstvu, preganjanju, zaporom, Rdečemu križu Karitasu, da lačnih otroki niti ne omenjamo...

Dvoličnost politike

Lastna politika obravnava državljane brez zaposlitve ko brezdelneže, neiznajdljivce, jih izganja v tujino tako, da jim ne da dela, nudi hipotekarno denarno pomoč, svoje dohodke in honorarje opravičuje kot pravičen zaslužek in v posmeh vsem, tuje begunce ekonomsko vzdržuje na nivoju standarda o katerem marsikatera zaposlena družina lahko samo sanja. 

Lažni humanizem

Politika se zaradi zunanje podobe humanizma pretvarja v svoji biti. Tuje begunce nosi po rokah, domače ljudi prikrito naganja iz države. Z lažnim humanizmom prikriva lasten teror doma in utrjuje svojo vladavino kot demokratično in humano.

Tajni načrt EU

je uvoz 50 milijonov delovnih živinčet za potrebe kapitala do leta 2050. Na svetu je na razpolago že 60 milijonov beguncev, katere je soustvarila EU za svoje potrebe.

Avtohotni Evropejec,

ti nisi več potreben kapitalu, si predrag in preveč neukrotljiv.