Članek
Prijavite sovražni govor
Objavljeno Jun 14, 2015

Spoštovani somišljeniki!

Uspeli smo prijaviti kar nekaj sovražnih govorov. Če hočemo zatreti svobodo govora in tiska, ki nam je pogoj, da lahko teroriziramo svet in živimo na račun ljudi, potem moramo mi določiti, kaj je svoboda govora in tiska ter kaj je sovražni govor. To živino in drhal je potrebno popolnoma dol zatolč, da bodo vedeli kdo je bog in batina. O nas se pa lahko piše le lepo in dobro....Definicija sovražnega govora je, da je sovražni govor vse kar nam ne ustreza, še posebej, če je res in to bomo označili kot sovražni govor. Če bomo složni bomo edini zveličavi, ki določajo kaj je sovražni govor in bomo vse sovražne govorce preganjali na mrtvo. Torej še enkrat: sovražni govor je vse kar nam ne paše, ne glede na resnico, kajti drugače ne bomo mogli več lagati, krasti, terorizirati sveta in živeti po načelih svoje izprijenosti. Gre se za naša življenja.

Lp v imenu naše tajne skupine za teroriziranje in izkoriščanje sveta.

Rastko je dejal, da imajo Slovenci pravico do obstoja. Profašisti so ga napadli, da ima sovražni govor, ker za vse ni prostora.

Branislav je dejal, da imajo delavci pravico do lastništva podjetij. Kapitalisti so ga napadli, da ima sovražni govor, ker so podjetja lahko le njihova in da raja nima pravice do lastnine.

Dajana je dejala, da je to poletje čudovito. Sajkoti so jo napadli, da ima sovražni govor, ker za njih poletje sploh ne obstaja.

Božo je dejal, da ima vsak človek pravico do dovoljšnih dobrin za preživetje. Pohlepneži so ga napadli, da ima sovražni govor, ker je dobrin še zanjih premalo.

Vladislav je dejal, da bi moral biti svet nekoliko bolj etičen. Prevarantje so ga napadli, da ima sovražen govor, ker je edinole izpirjen_ost prava.

Publishwall objavlja brez cenzure. Izpirjenci so ga napadli ker, da dovoljuje sovražne govore, ker so ediniole oni tisti, ki so pristojni kaj in o komu se lahko objavlja.

Ljudje na ulici so se svobodno pogovarjali. Bili so napadeni od elite, da imajo sovražni govor, saj se o njih lahko govoril le lepo in to tako kot oni hočejo.