London naše prihodnosti

OddajPredrag Tašić, dne 2017-06-06 ob 11:16:52


JEZDECI EVROPSKE APOKALIPSE!

Tretji teroristični napad v Londonu. Mrtvi in poškodovani navadni ljudje, žene, otroci, pobiti teroristi, sožalja svetovnih voditeljev, rože in igračke na mestih kje so bili ubiti in (spet) nove obljube evropskih in svetovnih politikov da islamski terorizem bo premagan in da ne bo uspel da spremeni način življenje človeka na zahodu. Na koncu pa priznanje prvega policaja Londona: »Terorizem je postal sodobni način življenja«, oz. bolj točno sodobni način umiranja; nekaj podobnega prometnim nesrečam ali vremenskim ujmam!

Nobeni pa ni postavil vprašanje: »Zakaj nas pa ti Muslimani, ki so predvsem naši državljani (ne migranti) pobijajo«?!

Odgovor je da je sodobni terorizem predvsem dokaz o porazu zahoda, njegovih vrednot, njegove kulture, njegove dvoličnosti ….Ekonomske migrante že desetletja na zahodu, od Nemčije do ZDA, sprejemajo in obravnavajo kot sodobne sužnje. So poceni delovna sila in niso enakopravni domačem prebivalstvu. Tudi nameščajo jih v posebne dele mest, ki so postali prava geta. Z druge strani so zahodni mediji in politiki polni zgodb o demokraciji njihovih družbah, enakih možnosti , srečnem in zadovoljnem življenju.

To je prvi razlog nezadovoljstva predvsem mladih, druge in tretje generacije ekonomskih migrantov in prebežnikov na zahod. Ni pa zadosten da bi začeli ubijat. Drugi, bolj pomembni razlog so spremenjene vrednote na zahodu, oz. novi pohod neoliberalizma do katerega je prišlo po porazu druge opcije (socializma) na vzhodu Evrope. Kapitalizem je postal bolj surov, socialne pomoči je vse manj, brezposelnih, posebej mladih, vse več…Mladi so v takšni družbi bežali predvsem v kriminal dokler zahod ni odločil da pokori tisti »tretji svet«, ki so ga včasih organizirali Naser-Tito- Nehru in je začetkom 21 stoletja bil poln bogastva za zahod, predvsem nafte in novih tržišč. Začelo se je v imenu »demokracije in človekovih pravic« ropanje dežel Bližnjega Vzhoda in Afrike, od Iraka do Libije. Na desetine tisoč nemočnih ljudi (moških, žensk, otrok) je pobitih da bi v njihove dežele prišle multinacionalke, da bi jih evropski in ameriški kapital zasužnjil in oropal. Nobeni na zahodu ni jokal ko so njih ubijali in ko jih tudi danes pobijajo v Siriji in drugih delih sveta!

Tretji razlog terorizma je beg človeka na vzhodu kontinenta kot tudi razočaranih mladih na zahodu v religijo. Vrednote zahoda so videli predvsem kot laž in slabo skrito opravičilo za ropanje in zasužnjevanje drugačnih, niso pa imeli moči (duhovne, vojaške, denarne…) da mu se zoperstavijo na isti ali podoben način in so rešitev našli v verski radikalizaciji. »Umreti za Alaha ali živeti kot hlapec nevernikov« je dilema na katero je bilo lahko najti pravilen odgovor. Zahod je podrl njihov svet, danes in juter oni bodo podirali njegov.

Bura se je začela. In zdaj sta se oba »igralca« odločila da zaigrajo »kraljev gambit«. Islamisti, razumevajoč zahod in njegovo »halavost« da se pridobi čim več profita in poceni delovne sile pošiljajo v Evropo na stotine tisoč migrantov. Med njima je večina ubogih in žalostnih ljudi, žena in otrok, manjšina pa organizatorjev in vojakov Muslimanov. Zahod in njegove »vrednote« pa bodo od večine njih v prihodnosti naredili morilce in vojake islama, ko se začne prava vojna za Evropo.

Kristjani, oz. lastniki zahoda in večine sveta pa vlečejo svoje ključne poteze, ki naj bi jih že desetletja ohranili na čelu svojih držav. Začeli so zmagoslavno »jahati na valovih terorizma«. Terorizem je za njih postal rešilna bilka, četrti jezdec apokalipse! Neoliberalizem je začel prebujat tudi njihovo prebivalstvo, vse bolj so njihovi prebivalci postajali nezadovoljni s kapitalizmom, ki uničuje srednji sloj, zvišuje bogastvo bogatih in dela nove armade revnih. »Jezdeci na valovih« so jim ponudili novega sovražnika, to ni kapitalizem ampak muslimanski terorizem, ki želi uničiti naše vrednote, naš srečen život v naših demokratskih državah. Da bi se obranili od terorizma moramo se ne samo bojevati ampak tudi omejiti vaše svobode, svobodo gibanja, svobodo zbiranja , svobodo razmišljanja…Vse to delamo zaradi vaše varnosti.

Čim več terorizma na zahodu tim je več možnosti da se ohrani sedanji kapitalizem! Zato zadnji teroristični napad v Londonu ni preteklost ampak naša prihodnost. Vse dokler ljudstvo predvsem na zahodu ne bo razumelo da njihov sovražnik niso Muslimani in teroristi ampak kapitalistični sistem, kakšen je on danes in njegovi ideologi in branitelji, bodo se kopičile teroristične akcije, ki se na koncu bodo spremenile v pravo versko vojno; vojno za Evropo. Zato Rim morajo podreti Rimljani, ne barbari! Edino je to način da se ohrani Evropa in potem tudi spremeni. Če barbari podrejo Rim bodo vse uničili.

 
profileimage
Všeč mi je
3
Komentarji
5
Stoyan Svet
0
Jun 09, 2017
ta članek kaže
na zelo slabo poznavanje
ozadja teh terorističnih napadov.
#5
sahih
0
Jun 08, 2017
https://www.youtube.com/watch?v=_eLglAovkcw

EXPOSED: Taqiyya in Manchester! What The Brits Don't Know... - YouTube

http://www.debatetheleft.com After the Manchester attack, many imams and Muslim speakers could be seen implementing 'Taq
#4
slovenac
0
Jun 08, 2017
Tehtne misli odevati v lep jezik, sicer pade slaba luč tudi na same misli!
#3
muki
0
Jun 07, 2017
ja, ja, za vse je kriv gnili zahod - bulšit!

lepo si povsem mimo usekal, Predrag.

#2
abram1b2 Cej
0
Jun 06, 2017
Odličen zapis!;)***
#1
Predrag Tašić
Predrag Tašić
Objavil/a 2017-06-06 11:16:52 (Jun 06, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
SLOVENSKI GENERALI IN OSAMOSVOJITEV (SLOVENIJE IN ŠTAJERSKE)!
Potapljanje (stare) Evrope in rojevanje nove! (2 del)
Pogašene luči!
Še korak do kaosa!
Potapljanje Evrope (1 del)
KHASHOGGIJEV "FALSE FLAG"!
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj