Naši sovaščani Angeličani !

OddajPredrag Tašić, dne 2015-07-21 ob 22:43:31

KATOLIČANE SO V SLOVENIJI ZAMENJALI ANGELIČANI

 

Katoliška vera je v Sloveniji ogrožena! Verjetno se sprašujete kako in kdaj? Odgovor je enostaven, medtem hkrati presenetljiv. Sredi julija leta 2015  je Slovenija dobila novo versko skupino: Angeli-čane.  Vitezi prvega hlapčevskega reda so postali g, Miro Cerar in g. Dušan Mramor; Vitez uvelih rož pa g. Karl Erjavec; Vitez ne dojetega domobranca g. Matej Tonin (namestnica pa go. Ljudmila Novak), Vitez napačnih besed in še bolj napačnih dejanj g. Vinko Gorenak; Vitez ljudskih src v omaki  g. Borut Pahor; komornik vitezov, ki skrbi o nabavi adekvatnega orožja pa (seveda že veste kdo) naš dragi Kalimero, JJ….

 Ti pogumni in verni svoji svetnici možje so že demokratično in na skrivaj odločili da se v Ljubljani namesto dzamije zgradi cerkev Sv. Angeli, zaščitnici hlapčevske oblasti in hlapčevskega ljudstva v deželi Butalcev na južni strani Alp. Predlog g. Dušana Mramorja in g. Mira Cerarja je sprejet z aklamacijo in navdušenjem vseh ne prisotnih Slovencev (eksluzivno nas o tem obvešča POP TV) . Edino je Vitez vedno zaspane in naenkrat prebujene Ljubljane nasprotoval dvigovanju cerkev brez doprinosa investitorjev glavnem mestu, oz. njegovem ogledalu – Stožicah.

 Vitez napačnih besed in še bolj napačnih dejanj je sprejel z navdušenjem predlog prva dva viteza medtem je želel še več, zato je tudi predlagal da se v svaki občini (ni pa jih veliko ?!) dvigne tudi spomenik zahvale Sv. Angeli. Vitez ljudskih src v omaki je predlagal da bi v Ljubljani spomenik svetnici bil v obliki francosko-nemškega vlaka. Strojevodja bi imel podobo Sv. Angelike , a potniki bi bili veseli Slovenci, ki bi vlak napolnili z kranjskimi klobasami, vinom Teran, z čredo Lipicanerjev, z vrečkami Barccafe, z Argeto pašteto , obveznimi Fructal sokovi…in drugimi že znanimi (včasih) slovenskimi izdelki, ki verniki bodo podarili svoji svetnici kot zalogo zaupanja in vere v naslednje stoletje srečnega hlapčevskega življenja.

 Verjetno se zdaj sprašujete (vi neverniki, verniki to že vejo) s čem pa nas je toliko zadolžila Sv.Angelika, pardon Sv. Angela  da je zdaj dvigujemo cerkve in spomenike po Butalski deželi. Naši Angeličani je spoštujejo predvsem zaradi tega ker je pogumna in močna in kot takšna odloča namesto Butalcev in njihove oblasti. Ne samo da je pogumna Sv. Angelika je tudi pametna kar žal ne bi mogli reči za njene viteze in butalsko ljudstvo, ki je srečno da spet ima božanstvo (včasih Marija Terezija, pa cesar Jožef, pa ubogi Ferdinand, na koncu tudi tisti pankrt Tito, pa pijanec iz Vrbe, v novejšem obdobju Bučar, Pahor, Pučnik, Drnovšek, za Kučana nisem siguren (preveč je rdeč  pod osamosvojitveno kožo) …Butalsko vodstvo in večina ljudstva je pripravljena na ogenj večne  ljubezni položiti Sv. Angeli vsa domača podjetja, banke (ni ih velik in niso preveč uspešne), telekome in vse druge (»kome«) povezave (če so še naše), zavarovalnice, železnico aerodrome, najbolj profitna podjetja…

 Vitezi so predlagali da se Angeli pošlje (ali v sodobnem besednjaku »privatizira«) tudi slovensko ljudstvo in potem bi v deželi ostali sami in srečni oni - demokratično izbrani zastopniki ljudstva, brez ljudstva - medtem svetnica to darilo ni sprejela. Rekla je da že ima dovolj hlapcev in da slovenska oblast potrebuje slovensko ljudstvo (kdo pa naj bi jih volil na naslednjih volitvah) . Zato se odločila da slovensko ljudstvo (za zdaj) bo ostalo na južni strani Alp, kot dokazilo njene ljubezni in pravilne odločitve. V prihodnosti se pa bo videlo ali bo in kam preseljeno, ker Slovenija mora spet postati »nemška dežela«. »Naredite mi to deželo spet Nemško« je pred 74 leti  v obisku Mariboru naročil , če se ne motim znani gospod  s postriženimi brki, po nekim skrivnostni oče Sv. Angele.

 Vitezi novega reda Angeličanov so že odločili da se 17 julij, dan ko je rojena svetnica, praznuje kot državni praznik in to bo hkrati nedelovni dan (edino je JJ protestiral in pretil da potem 31. december bo delovni dan) . V čast svetnice je Slovenija dobila še en praznik (žal delovni) in to je 13 julij, dan ko so Nemci in njihovi hlapci v EU poteptali Grke.

 Kako je lepo in brez skrbi hlapčevsko življenje.

 Naj nam živi naša svetnica Angela, ki nam takšno življenje omogoča. Prostovoljne priloge za cerkev in spomenike Sv Angeli prosim da nakažete na račun mariborske škofije Angeličanov  št. računa .: Si56 Wolf gang Scha uble z namenom: »Lili Marlen«.

 

https://www.facebook.com/ResnicaoButalcih

 

 

 

 

 

 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Predrag Tašić
Predrag Tašić
Objavil/a 2015-07-21 22:43:31 (Jul 21, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
SLOVENSKI GENERALI IN OSAMOSVOJITEV (SLOVENIJE IN ŠTAJERSKE)!
Potapljanje (stare) Evrope in rojevanje nove! (2 del)
Pogašene luči!
Še korak do kaosa!
Potapljanje Evrope (1 del)
KHASHOGGIJEV "FALSE FLAG"!
IŠČI PO ARHIVU
november 2022
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj