KAKO POKONČATI LOPOVSKO DRUŽBO

OddajPredrag Tašić, dne 2015-06-18 ob 20:01:58

KAKO »MILOSTNO« POKONČATI SLOVENSKO KORUPCIJSKO-LOPOVSKO DRŽAVO

Strategija je osnovna veda vsake zmage ali poraza, kako v realnem dvoboju (ali vojni) tako tudi v politiki. Korupcijsko-lopovska država in tudi družba, ki je zgrajena v obdobju 24 let neodvisne Sloveniji se ne može premagati različnim neumnim in nerealnim željama in strategijama, kot so ideje o izstopu iz EU, vračanju tolarju in zapuščanju evra, odhodu iz NATO formacije, protestih proti privatizaciji, novi volilni zakonodaji…. Kaj če bi večina ljudstva potrdila referendumsko vprašanje o na primer zapustitvi EU območja? Kdo bi takšno odločbo realiziral?. Današnji politiki in njihove stranke! Hecno!

Da bi premagali lopovski sistem, ki je narejen v Sloveniji moramo uporabiti tehniko borilnih veščin kot je na primer »kuzushi« - rušenje ravnotežja nasprotnika. »Kuzushi« je lahko tudi strategija ko uporabiš moč in snago nasprotnika da ga premagaš: korupcijsko-lopovski sistem se ne more premagati z nerealnimi in smešnimi zahtevami ( večina je v resnični funkciji ohranitve sistema in praznjenja ljudskega gneva, oz. izza takšnih »neumnosti« je v nekih primerov tudi oblast in njene službe) več enostavnim gibom, ki bo porušil ravnotežje sistema in potem bi lahko enim udarcem ali pravim prijemom pokončali tu lopovsko družbo. Brez nasilja, krvi in različnih že znanih hudobnih (revolucionarnih in kontrarevolucionarnih) dejanjih!!! Seveda če ljudstvo to želi in če so poslanci dovolj pametni da sprejmejo kot nujnost »evtanazijo sistema«.

Kaj narediti da bi spet bili svobodni? Kako porušiti ravnotežje korupcijsko-lopovske družbe?
Z enostavno iniciativo – prikupiti podporo ljudstva za lustracijo vseh posameznikov, ki so v politiki Slovenije sodelovali od leta 1990 do leta 2015. Ustava v čl. 3 daje to pravico ljudstvu, ko pravi: » Slovenija je država vseh svojih državljank in državljanov, ki temelji na trajni in neodtujljivi pravici slovenskega naroda do samoodločbe. V Sloveniji ima oblast ljudstvo….«.V čl. 26 Zakona o referendumu in ljudski iniciativi je dana priložnost Državnem zboru, da razpiše posvetovalni referendum o vprašanjih…ki so širšega pomena za državljane. Če se vse skupine, ki sebe vidijo in promovirajo kot vstajniške združijo v zbiranju podpisov(in drugih javnih prireditev in akcijah) za predlog Državnem zboru da razpiše posvetovalni referendum, sistem bo vržen iz ravnotežja. Referendumsko vprašanje bi bilo: »Ali se strinjate z lustracijo vseh politikov (nosilcev izvršne in zakonodajne oblasti, kot tudi vseh političnih strank), ki so v političnem življenju Slovenije sodelovali od l. 1990«? Če bi večina državljanov odgovorila pritrdilno bi Državni zbor predlagal Zakon o lustraciji.

Razglasitev takšnega zakona bi bil ta »milostni« udarec sistemu in on bi podobno biku v španski areni padel po odločilnem udarcu toreadorja. Revolucionarna sprememba družbe brez revolucije!

Po lustraciji bi se razpisale volitve v kateri bi sodelovale nove stranke in novi obrazi. Cilji novih strank in novih vlad v post-lopovski Sloveniji bi bili predvsem skrb o svojih državljanov in njihovi prihodnosti, ne pa skrb o interesih tujega kapitala in lobistično-lopovskih neformalnih družbah, ki so danes nosilci oblasti in delitve profita v Sloveniji.

Seveda to je optimistični scenarij, kaj če bi večina prebivalstva (med njimi verjetno veliki del rdečih in še večji del črnih vernikov) nasprotovala lustraciji, oz bi negativno odgovorila na postavljeno vprašanje? Potem bi korupcijsko-lopovski sistem preživel, in bi vsi (ki to že ne vejo) izvedeli da takšen sistem ustreza večini. In to je demokracija. Če večina želi da živi v korupcijsko-lopovski družbi, ker so del tega sistema, del vip-ovskega načina življenje in dela, del uradnikov, ki so na državnih jaslih ali del lobistično – lopovskih neformalnih družbah kot osnovnih enotah fevdalnega gospodarstva »sodobne« Slovenije …potem manjšina može zrušiti takšno državo samo s silo. To pa, po mojem mnenju ni demokracija, kar ne pomeni da takšno dejanje ne bi bilo v interesu prihodnosti takšne dežele in njenih otrokov. Če pa Državni zbor ne bi (možnost čl. 29 Zakona o referendumu) sprejel Zakon o lustraciji (večina državljana bi pa na referendumu takšen zakon podprla) bi nasilna rušitve takšne oblasti bila (naravno) pravična in demokratična pot.

Zakon o referendumu in ljudski iniciativi (čl. 58) omogoča tudi da se direktno Državnem zboru predlog zakona z najmanj pet tisoč priloženih podpisov volivcev. Lahko se izbere tudi ta možnost, oz. da se v vstajniških vrstah pripravi Zakon o lustraciji, prikupi 5000 podpisov in potem pošlje Državnem zboru na sprejetje. Če pa Državni zbor ne bi sprejel predlog o »mirni evtanaziji« sistema, potem pa obstaja niz drugačnih možnostih in pritiskov.

Nadaljevanje sedanje zgodbe v kateri g. Cerar, g. Mramor and company verjamejo da nekaj koristnega delajo za državo in nas državljane, rdeči in črni verniki verjamejo da je rešitev edino če njihove stranke pridejo na oblast, nasprotnike pa pošljejo na Dob, »neuvrščeni« se pa prazne na spletu in v kavarnah, mladi pa bežijo v tujino…vodi nazaj v hlapčevsko obdobje Avstro Ogrske s tem da zdaj oblast ne bo na Dunaju več v Berlinu.

Na vama je da izberete kateri film želite gledati in v kakšni vlogi sebe v tem filmu vidite.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
1
Rak stari
0
Jun 18, 2015
Državni zbor da naj bi ukrepal? Malo morgen, saj tu je jedro vseh stranpoti družbe in dejansko namerne neučinkovitosti zakonodajne veje oblasti.
#1
Predrag Tašić
Predrag Tašić
Objavil/a 2015-06-18 20:01:58 (Jun 18, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
SLOVENSKI GENERALI IN OSAMOSVOJITEV (SLOVENIJE IN ŠTAJERSKE)!
Potapljanje (stare) Evrope in rojevanje nove! (2 del)
Pogašene luči!
Še korak do kaosa!
Potapljanje Evrope (1 del)
KHASHOGGIJEV "FALSE FLAG"!
IŠČI PO ARHIVU
november 2022
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj