Nacistični transhumani načrti Svetovnega gospodarskega foruma - WEF The Great Reset

Oddajnaravno zdravje, dne 2022-10-09 ob 07:50:40

Nacistični načrti Svetovnega gospodarskega foruma (WEF)- transhumanizem Novega svetovnega reda:

Dečki so označeni za deklice, ljudje, ki nimajo ničesar, so srečni, vse je treba zapreti v mesta zapore, območja divjine je treba zapreti, nihče ne sme razmišljati sam, vsi morajo jesti lažno hrano, starejši se morajo ubiti ... in še veliko drugega. Vse za "boljši svet", kot pravi direktor WEF Klaus Schwab.

Spodaj je seznam nekaterih ciljev Svetovnega gospodarskega foruma, o katerih javno razpravljajo na svoji spletni strani, v svojih videoposnetkih, knjigah in na konferencah. Ne glede na to, kako noro in smešno se sliši naslednji pregled, ne pozabite, da se po vsem svetu vsak od teh ciljev že izvaja.

 

To ni čudna teorija zarote, ampak nova resničnost, ki je v polnem teku po vsem svetu.

Ti dogodki so del Agende 21 Združenih narodov, Velike ponastavitve The Great Resert WEF, Agende 2030 Svetovne zdravstvene organizacije, Gradijo nov svetovni red, novo normalnost, četrto industrijsko revolucijo, ponovni premislek o človeštvu itd. Večina teh ciljev je opisana v globalnih ciljih trajnostnega razvoja, ki naj bi ustvarili "boljši svet". Čeprav besede zvenijo lepo, so dejanske posledice teh ciljev daleč od tega.

To je veliko informacij, vendar je treba svet na to opozoriti. Prosimo, da jih delite daleč naokoli. Vire za vse te informacije najdete na strani:

Vir: https://stopworldcontrol.com/domination/?inf_contact_key=1ee1429b11aaa6946de069133a69772d16358d5485884e2f31e6019a0d26c8b0


Cilji Svetovnega gospodarskega foruma: iza lepih besed se skriva zločinska realnost:

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/606412/kako-so-svetovni-gospodarski-forum-wef-in-predsedniki-vlad-vkljuceni-v-pandemijo-koronavirusov-kaj-pravijo-eu-poslanci

*

CEPLJENA DRUŽBA

s pomočjo cepilnih potnih listov, sistemov socialnih točk in digitalnih osebnih izkaznic uvajajo nenehno cepljenje z zelo strupenimi, potencialno smrtonosnimi snovmi, ki spreminjajo DNK, nanotehnološkimi injekcijami, nerazkritimi in netestiranimi snovmi, kot pogoj za sodelovanje v družbi. Bančništvo, internet, delo, nakupovanje, zbiranje itd. bi morali biti na voljo izključno tistim, ki so prejeli najnovejšo injekcijo cepiva.

 

SISTEM SOCIALNIH TOČK

Družba temelji na sistemu socialnih točk (ne smem uporabiti pravega izraza, sicer bi lahko to elektronsko sporočilo prepovedali): državljani, ki se obnašajo odlično, so nagrajeni s točkami. Tisti, ki prestopijo mejo, so kaznovani z nižjimi točkami. V družbi lahko sodelujete le z zahtevanim minimalnim številom točk. Popoln nadzor nad vedenjem celotnega svetovnega prebivalstva. To se že dogaja na Kitajskem, načrt pa je izvoziti to v vse druge države po svetu.

 

IZOLACIJA ČLOVEŠTVA

Čim bolj omejiti interakcijo med ljudmi, tako da vsem naročajo, kaj naj delajo, nakupujejo, kako naj se šolajo, zbirajo, častijo itd. prek spleta. Izolirati človeštvo za njegovimi napravami, kjer bo 24 ur na dan, 7 dni v tednu tarča propagande vladarjev. Spodaj je posnetek zaslona iz videoposnetka Svetovnega gospodarskega foruma: namesto nakupovanja v trgovinah vam bodo vse dostavili na dom. Medčloveško interakcijo je treba na vsak način omejiti.

*

*

UPRAVLJANJE INTERNETA

upravljanje interneta, tako da bo svetu na voljo le predpisana uradna zgodba. Izbris na milijone objav, videoposnetkov in spletnih strani, ki kritizirajo prevladujočo zgodbo. To že vidimo v velikem obsegu s cenzuro brez primere.

 

NI BOGATENJA

Uvedba univerzalnega socialnega skrbstva in nikomur ni dovoljeno, da bi zbiral bogastvo. Bogastvo je privilegij elit. Kmetje in delavci morajo ostati revni in odvisni.

 

BREZ OSEBNE LASTNINE

Vsem državljanom sveta odvzeti vso zasebno lastnino. Vse je treba najeti pri elitah: hiše, avtomobile, celo oblačila. Nihče ne sme biti lastnik ničesar. Cilj je zagotoviti popolno odvisnost od vladarjev.  

BREZ MALIH PODJETIJ

zmanjšati število malih podjetij s pandemijami in podnebnimi zaporami ter prenesti bogastvo na velike korporacije, ki jim ni treba prenehati delovati. Prisiliti vse človeštvo, da vse izdelke in storitve kupuje pri megakorporacijah elite, kot je Amazon.

 

ODPRAVA ČLOVEKOVIH PRAVIC

Odstraniti vse osebne pravice človeštva pod pretvezo "v tem smo skupaj" in zaradi "večjega dobrega". Ustvarite sovražnost do ljudi, ki se zavzemajo za svoje pravice, tako da jih označite za "sebične". Ustvarite miselnost črede, v kateri so neodvisno misleči posamezniki izločeni in napadeni. Naredite, kar so vam ukazali, da "pomagate drug drugemu".

 

NADZOROVANE FINANCE

Vzpostaviti enotno svetovno digitalno valuto, ki jo bodo nadzorovali tisti na oblasti. Bančništvo povezati s statusom cepljenja, tako da bodo finance dostopne izključno tistim, ki so na tekočem s cepljenjem. Spremljati, kaj ljudje počnejo s svojim denarjem, in omejiti njihove možnosti zapravljanja.

 

SPOLNA ZMEDENOST

Z uveljavljanjem agende LGTBQA+ ukiniti naravno družino. Nenaravna spolna razmerja naj postanejo norma, zdrave družine pa "čudne". Normalizacija pedofilije. Spodbujati vse oblike spolnih sprevrženosti kot nekaj novo normalnega. To se imenuje "vključevanje". Zavzemanje za čistost, svetost, zdrave odnose in srečne družine je označeno kot "sovražni govor".

 

PAMETNA MESTA KOT ZAPORI

Večino človeštva zapreti v pametna mesta, kjer se spremlja vsak dih in beleži vsaka misel, občutek in sanje. Nihče ne more zapustiti mesta brez zahtevanega cepljenja ali socialnih točk.

*

*

VIRTUALNA RESNIČNOST

Zamenjati resničnost z digitalnimi iluzijami. Spodbujati virtualno sfero kot "boljšo" od uživanja v resničnem svetu. Matično podjetje Facebooka META je oblikovalo MetaVerse kot alternativo resničnemu življenju. Ljudje imajo lahko celo virtualne otroke, ki jih lahko zapustijo, ko se naveličajo skrbeti zanje. MetaVerse kot olajšanje trpečim sužnjem v pametnih mestih.

*

*

 

POPOLN NADZOR

Napolniti svet z milijardami nadzornih kamer, dronov, brezpilotnih hroščev in satelitov s prepoznavanjem obrazov, ki bodo 24 ur na dan spremljali vsak korak vsake duše na Zemlji, vse v imenu "javne varnosti". Nihče ne bo smel nikamor iti, ničesar početi ali spregovoriti, ne da bi se s tem strinjali vladarji.

*

*

NADZOR UMA PREKO OMREŽJA 5G

Postaviti na milijone stolpov 5G (v prihodnosti 6G, 7G itd.), da v prebivalstvo vnesete misli in občutke. 5G naj postane osrednji živčni sistem vsake družbe.

*

*

 

VSAKDO JE KIBORG

Ukiniti prvotno človeštvo in iz vseh narediti kiborge, ki jih lahko umetna inteligenca spremlja in nadzoruje iz virtualnega oblaka, povezanega z umetno inteligenco. Spodbujati ljudi, da postanejo kiborg bo naslednji korak v razvoju človeštva, in poudariti je treba nadčloveške sposobnosti, ki jih bo s tem pridobil vsakdo. Ko bodo vsi postali kiborgi in bodo njihovi možgani povezani z oblakom in umetno inteligenco, bodo postali popolni sužnji. Ko bodo v vaše telo vsadili računalniške čipe in vbrizgali nanotehnologijo, ne bo več stikala, s katerim bi jo izklopili. Ljudje bodo ujetniki digitalnega nadzornega sistema po vsem svetu.

*

*

 

UMETNA INTELIGENCA

Večino delovnih mest bo nadomestila umetna inteligenca. Zdravnike, odvetnike, voznike, učitelje, pridigarje itd. zlahka nadomesti umetna inteligenca. Človeštvo je treba odstraniti iz čim več nalog in ga narediti popolnoma odvisnega od umetne inteligence, ki bo postala diktator vsega življenja na Zemlji. Profesor Yuval Harari, predstavnik Združenih narodov in WEF, pravi, da bo človeštvu v celoti vladala umetna inteligenca.

*

*

 

LAŽNA HRANA

Zdravo govedino, hranjeno s travo, nadomestiti s sintetičnim laboratorijsko pridelanim mesom, gensko spremenjenimi žuželkami in močno škropljenimi rastlinskimi beljakovinami. Uničiti obstoječo preskrbo s hrano, tako da bo človeštvo postalo odvisno od te nove preskrbe s "hrano".

*

 

BREZ STAREJŠIH

Uvedba zgodnje evtanazijo, ko ljudje ne bodo več podpirali gospodarstva. Spodbujajte vse starejše k samomoru, da naredijo prostor za naslednjo generacijo, tako da ne bodo postali "breme svetovnega gospodarstva". 

*

*

NENEHNI STRAH

Narediti  stalne maske, zaslone in družbeno distanciranje. Prebivalstvo mora ostati v nenehnem strahu, da bi upravičili svet, ki temelji na cepljenju.

KONEC SVOBODE GOVORA

Svobodo govora na novo opredeliti kot "sovražni govor". Usposabljanje človeštva, da prezira vsakogar, ki se oddaljuje od predpisane zgodbe. Vse informacije, ki niso v skladu z uradno zgodbo, označiti kot "dezinformacije".

VREMENSKO VOJSKOVANJE

Uporabiti tehnologijo vremenskega vojskovanja za povzročanje suš, poplav, potresov, gozdnih požarov, orkanov itd. Krivdo za to pripisati podnebnim spremembam, ki jih nato uporabite kot izgovor za nadaljnje zapiranje, ropanje in nadzorovanje prebivalstva.

BLOKIRANJE SONCA

Svetovni sklad za energijo se pripravlja, da bo v nebo spustil zaslon v velikosti Brazilije, da bi preprečil osvetlitev Zemlje s soncem. Pravijo, da je treba v boju proti "podnebnim spremembam" nad Zemljo izvajati večno senco. 

OMEJITEV POTOVANJA

Ljudje, ki uporabljajo vozila z motorji z notranjim izgorevanjem, bodo imeli omejeno gibanje, saj bodo imeli največji dovoljeni "odtis" CO2.

* * *

Vsi ti primeri so le vrh ledene gore nečloveških načrtov Svetovnega gospodarskega foruma. Njihove knjige, spletne strani in konference razkrivajo še veliko več. Če človeštvo ne bo odprlo oči in se dvignilo, se bo vse to uresničilo v prihodnjih letih.

***

KAJ NAČRTUJETA AMERŠKA OBRAMBNA AGENCIJA DARPA IN SVETOVNI GOSPODARSKI FORUM?

Leta 2013 je predsednik Obama dodelil 100 milijonov dolarjev nepovratnih sredstev za začetek pobude BRAIN (Brain Research through Advancing Innovative Neurotechnologies). Ta program izvaja nevrotehnološke raziskave v imenu zdravljenja različnih nevroloških motenj, vključno z Alzheimerjevo boleznijo, epilepsijo in poškodbami možganov. 

Raziskave agencije DARPA vključujejo zdravljenje možganskih omrežij. Program Systems Based Neurotechnology for Emerging Therapies (SUBNETS) vključuje terapije za zdravljenje psihiatričnih bolezni s snemanjem in analiziranjem možganske aktivnosti s stimulacijo možganov v skoraj realnem času za odpravo možganske disfunkcije.

Agencija DARPA je dosegla napredek pri manipuliranju z možganskimi funkcijami s kirurško vstavljenimi elektrodami. Kakšna so tveganja pobude DARPA BRAIN?

Ko odpremo kanale med človeškimi možgani in elektronskimi napravami, ustvarimo nove komunikacijske poti. Edward Bernays v svoji knjigi Propaganda iz leta 1928 pravi: "Ni komunikacijskega sredstva, ki ne bi bilo hkrati sredstvo namerne propagande." Vsakič, ko odpremo nove poti komuniciranja, odpremo tudi nove načine za manipulacijo. In skrajno naivno bi bilo misliti, da nobene od teh raziskav DARPA ni mogoče uporabiti v nečedne namene.

Dr. Harari verjame v inherentno superiornost algoritmov. Vztraja, da ljudje ubijajo vse okoli sebe in da je večina sposobna razmišljati le kratkoročno.

 

Da bi nam sploh še ostalo kaj življenja, se moramo zanašati na algoritme, ki bodo sprejemali odločitve namesto nas. Dr. Harari pravi, da ljudje nikoli nismo bili tako svobodni, kot smo mislili, in da je pojem svobode večinoma le skupek biokulturnih dejavnikov. Nadaljuje, da so ljudje s trdnim občutkom lastne svobodne volje nevarni, vendar je z njimi lahko manipulirati.   

 

Dr. Harari prezira do človeških posameznikov in njihovih kultur nima meja. V članku, ki ga je leta 2017 napisal za The Guardian, razpravlja o prihodnosti "neuporabnega razreda", velike količine ljudi, ki bodo kmalu nezaposljivi zaradi inherentne superiornosti robotov. 

 

Dr. Harari sodeluje s Svetovnim gospodarskim forumom in žal tudi z agencijo DARPA.

Čeprav DARPA trdi, da se ukvarja predvsem z interesi Združenih držav Amerike, pa to, kaj se dogaja z njihovim 3,8 milijarde dolarjev vrednim letnim proračunom, pripoveduje drugo zgodbo. Lahko se spustite v pravo zajčjo luknjo, da bi našli vse podrobnosti o tem, kam gre njihov denar, vendar bi za namene tega članka moralo zadostovati, da veliko denarja namenijo istim bioinženirskim podjetjem kot WEF. Če DARPA ve, kako nekaj narediti, lahko domnevamo, da bodo to kmalu vedeli tudi nadzorni zlobneži v WEF.

https://www.zerohedge.com/markets/what-darpa-planning-wef

*

Ljudje kot bioreaktorji: Kako je DARPA kot prva predstavila zamisel o cepivih z mRNA

DARPA = Agencija za napredne obrambne analize ZDA

https://iceni.substack.com/p/humans-as-bioreactors?utm_source=substack&utm_medium=email

ADEPT je program DARPA, ki se je začel leta 2012. Akronim pomeni Autonomous Diagnostics to Enable Prevention and Therapeutics (Avtonomna diagnostika za preprečevanje in zdravljenje). PROTECT je podprogram programa ADEPT in pomeni Prophylactic Options to Environmental and Contagious Threats (profilaktične možnosti za okoljske in nalezljive grožnje).

Nekaj o tem projektu: 

- Avtonomna diagnostika za preprečevanje in zdravljenje (ADEPT)

- Hitra, distribuirana diagnostika, cepiva in zdravila, ki so na voljo vojakom.

- Nadzor celičnih strojev - cepiva Antigeni, imunomodulirajoči elementi in farmakokinetika, zakodirani v cepivih mRNA

 

PROTECT zagotavlja profilaktično zaščito pred boleznijo z zdravljenjem ljudi s konstrukti nukleinskih kislin, ki kodirajo zaščitna monoklonska protitelesa.

 

Končna podoba programa ADEPT

DARPA je bila pionirka pri uporabi telesa kot bioreaktorja za proizvodnjo preventivnih protiteles za zaščito pred biološkimi grožnjami. 

Očitno je cilj projekta ADEPT: PROTECT bil izdelati sisteme za prenos nukleinskih kislin RNA, ki bi kodirali monoklonska protitelesa (ali mAb) proti specifičnim patogenom, ki se lahko uporabljajo v biološkem orožju, kot so gripa, norice, SARS, čikungunja, steklina, bakterije antraksa ter celo ricin, živčne strupe in prioni.

***

 Pred nekaj več kot letom dni je predsednik Biden predlagal ustanovitev nove agencije za biomedicinske raziskave po vzoru ameriške Agencije za napredne obrambne raziskovalne projekte (DARPA), da bi spodbudili zdravljenje raka, Alzheimerjeve bolezni, sladkorne bolezni in drugih bolezni.

 

> Ta agencija - Agencija za napredne raziskovalne projekte na področju zdravja (ARPA-H) - je zdaj na dobri poti, da začne delovati, saj ji je kongres namenil 1 milijardo dolarjev.

 

> Zdi se, da ARPA-H združuje nacionalno varnost z zdravstveno "varnostjo" na način, ki bi lahko privedel do kriminalizacije bolezni in splošnega "napačnega razmišljanja".

 

> Ameriška delovna skupina za preventivne storitve zdaj priporoča, da se vsi odrasli Američani, stari 65 let in manj, pregledajo zaradi težav z duševnim zdravjem

 

> Priporočilo za presejanje je v skladu s prvotnim namenom ARPA-H, katerega namen je bil spremljati Američane glede nevropsihiatričnih opozorilnih znakov z zbiranjem zasebnih podatkov iz elektronskih naprav potrošnikov in zdravstvenih ustanov. Umetna inteligenca bi se nato uporabila za napovedovanje, ali bi posameznik lahko storil kaznivo dejanje, tako da bi ga bilo mogoče ustaviti, še preden se zgodi.

https://www.technocracy.news/mercola-technocracys-digital-dictatorship-is-ever-so-close/

*

Zdi se, da je Svetovni gospodarski forum gonilna sila in organizator globalnega nadzora prebivalstva, pa naj gre za pandemije, biometrične osebne izkaznice, veliki ponovni zagon ali javno-zasebna partnerstva v imenu "skupnega dobrega" (fašistični korporativizem).

 

Prvič, WEF je bil skupaj s fundacijo Billa in Melinde Gates (BMGF) sponzor predvidevalne simulacijske vaje "Dogodek 201", simulacije koronavirusne pandemije, ki je potekala v New Yorku 18. oktobra 2019 - na isti dan kot odprtje svetovnih vojaških iger v Wuhanu, ki jih nekateri vidijo kot "ničelno točko" globalne pandemije. 

 

Drugič, WEF je vodilni zagovornik digitalnih biometričnih identitetnih sistemov, saj trdi, da bodo z njimi družbe in industrije postale učinkovitejše, produktivnejše in varnejše. Julija 2019 je WEF začel izvajati projekt "oblikovanje prihodnosti potovanj z upravljanjem digitalne identitete potnikov z biometričnimi podatki". Poleg tega WEF sodeluje z zavezništvom ID2020, ki ga financirata fundaciji Gates in Rockefeller ter izvaja program za "zagotavljanje digitalne identifikacije s cepivi". ID2020 zlasti vidi cepljenje otrok kot "vstopno točko za digitalno identiteto". V resnici to pomeni, da bo vse, kar oseba počne ali sme početi (zaposlitev, potovanje, trgovanje, zdravstveno varstvo ...), povezano z njeno digitalno identiteto. S tem bo odpravljena vsakršna zasebnost in vzpostavljen popoln nadzor nad vsako dejavnostjo posameznika na Zemlji.

Tretjič, WEF promovira idejo o veliki ponastavitvi, ki se mora pojaviti v svetu po Covidu-19: "Svetovni gospodarski forum za izboljšanje stanja v svetu začenja pobudo Velika ponastavitev". Ustanovitelj WEF Klaus Schwab je avtor knjige "COVID-19: The Great Reset", ki je izšla julija 2020 in v kateri trdi, da je pandemijo koronavirusov mogoče in treba uporabiti za "gospodarsko, družbeno, geopolitično, okoljsko in tehnološko ponastavitev", ki vključuje zlasti pospeševanje globalnega upravljanja, pospeševanje digitalne preobrazbe in spopadanje s podnebnimi spremembami.

 

Zlasti WEF in globalistična kriminalna kabala na splošno sta zelo povezana z eno samo osebo - Henryjem Alfredom Kissingerjem.

 WEF od leta 1993 izvaja program "Global Leaders for Tomorrow", ki se je leta 2004 preimenoval v "Young Global Leaders". Namen tega programa je prepoznati, izbrati in spodbujati bodoče globalne voditelje na poslovnem in političnem področju. Kar nekaj mladih globalnih voditeljev je pozneje postalo predsedniki, predsedniki vlad ali izvršni direktorji. Imenovanje nekaterih ključnih osebnosti v sagi o pandemiji in cepljenju Covid-19 za svetovne voditelje (zame osupljivo!):

 

Microsoftov ustanovitelj Bill Gates (1993)

 

guverner Kalifornije Gavin Newsom (izbran leta 2005)

 

Tulsi Gabbard (leta 2015?, https://www.younggloballeaders.org/community?utf8=%E2%9C%93&q=gabbard&x=0&y=0&status=&class_year=&sector=Public+Figura)

 

Pete Buttigieg (izbran leta 2019, kandidat za predsednika ZDA leta 2020, minister za promet ZDA od leta 2021)

 

Stéphane Bancel (generalni direktor podjetja Moderna)

 

ustanovitelj in izvršni direktor Facebooka Mark Zuckerberg (2009)

 

Facebookova operativna direktorica Sheryl Sandberg (2007)

 

soustanovitelja Googla Sergey Brin in Larry Page (2002/2005)

 

Eric Feigl-Ding (od leta 2013 je član WEF Global Shaper)

 

novozelandska predsednica vlade Jacinda Ardern (od leta 2017, izbrana leta 2014)

 

avstralski minister za zdravje Greg Hunt (izbran leta 2003; nekdanji strateški direktor WEF)

 

podpredsednica kanadske vlade Chrystia Freeland (izbrana leta 2001; nekdanja izvršna direktorica agencije Reuters)

 

kanadski predsednik vlade Justin Trudeau je udeleženec WEF, vendar ni potrjen kot mladi globalni voditelj

 

nemška kanclerka Angela Merkel (izbrana leta 1993, 12 let preden je postala kanclerka)

 

sedanji nemški minister za zdravje Jens Spahn ter nekdanja ministra za zdravje Philipp Roesler in Daniel Bahr

 

predsednika Komisije EU Jose Manuel Barroso (2004-2014, izbran leta 1993) in Jean-Claude Juncker (2014-2019, izbran leta 1995)

 

francoski predsednik Emanuel Macron (od leta 2017, izbran leta 2016),

 

nekdanji francoski predsednik Nicolas Sakozy (2007-2012, izbran leta 1993),

 

avstrijski kancler Sebastian Kurz

 

nekdanji italijanski predsednik vlade Matteo Renzi (2014-2016, izbran leta 2012),

 

nekdanji španski predsednik vlade Jose Maria Aznar (1996-2004, izbran leta 1993)

 

Za več informacij o ciljih WEF in vlogi programa WEF Global Leaders preberite članek z dne 5. februarja 2022, "World Economic Forum's 'Young Global Leaders'".

Bližje k agendi "cepljenja" Covid-19 je Bill Gates iz BMGF skupaj s Tonyjem Faucijem iz NIH kupil in prevzel WHO ter s pomočjo Swissmedic organiziral, usposobil in z izrednimi pooblastili opremil zdravstvene agencije po vsem svetu pod pretvezo boja proti grozeči virusni pandemiji.

Zveza Gavi (ustanovljena leta 2000; prvotno GAVI - Global Aliance for Vaccines and Immunization; glavni partnerji so SZO, Unicef, Svetovna banka in BMGF) izvaja katastrofalno množično cepljenje proti npr. otroški paralizi v Afriki in Indiji, kjer so namesto izkoreninjenja neobstoječih epidemij obsežna območja okolja zasejali s sevom virusa otroške paralize, sposobnim razmnoževanja, ki so ga izločili cepljeni.

 

Kot je v svojih videoposnetkih in dokumentih izvrstno prikazal dr. David Martin, je Fauci v NIAID/NIH med letoma 1998 in 2019 spodbujal raziskave o pridobivanju funkcij koronavirusov, S-spike in "cepiva" mRNA (prek podjetja Moderna). Zgodba o podjetju Moderna iz tega razkritja dr. Davida Martina:

 

Anthony Fauci je aprila 2020 sedel v predsedniški ovalni pisarni in govoril o tem, kako bo Moderna skrivnostni rešitelj sveta, čeprav Moderna v vsej svoji zgodovini delovanja še nikoli ni proizvedla varnega komercialnega izdelka.

 

Ne spomnite se, da je bila leta 2010 deseta obletnica financiranja, s katerim se je dejansko začel projekt Moderna. Ne veste, katera so tista sredstva, s katerimi se je začela družba Moderna, ker o tem nihče ne govori. Financiranje, s katerim se je začela družba Moderna, je bila štipendija Nacionalne znanstvene fundacije z naslovom "Darwinovi kemijski sistemi". https://www.nsf.gov/awardsearch/showAward?AWD_ID=0434507 https://psuvanguard.com/chemistry-grant-takes-aim-at-lifes-origins/

 

Darwinovi kemijski sistemi: V primeru po izumrtju želimo ugotoviti, ali lahko z mRNA v DNK zapišemo kodo za ponovni začetek človeške evolucije. To je desetletna štipendija, s katero se je začel projekt Moderna.

 

Darwinian Chemical Systems je bila uporaba RNK za zapisovanje v DNK življenja. Dvajsetletno financiranje podjetja, ki to dejansko počne, je dokazalo, da se je zgodilo prav to.

 

Torej, tukaj imate: štirje jezdeci apokalipse: Kissinger, Schwab, Gates, Fauci.

 

Končna igra: izumrtje, ki mu sledi prepisovanje človeške DNK preživelih (ki "ne bodo imeli ničesar in bodo srečni") , pod budnim očesom Velikega brata.

Recept za Velikega brata je bil razkrit (Apokalipsa = razkritje, kot je prevedeno iz grščine) v povsem bizarnem Microsoftovem patentu WO2020060606A1 (datum prednosti 2018.09.21): "Sistem kriptovalut z uporabo podatkov o telesnih dejavnostih": "Strežnik lahko napravi uporabnika, ki je komunikacijsko povezana s strežnikom, zagotovi nalogo. Senzor, ki je komunikacijsko povezan z napravo uporabnika ali je v njej, lahko zaznava telesno aktivnost uporabnika. Podatki o telesni dejavnosti se lahko ustvarijo na podlagi zaznane telesne dejavnosti uporabnika. Sistem kriptovalut, komunikativno povezan z napravo uporabnika, lahko preveri, ali podatki o telesni aktivnosti izpolnjujejo enega ali več pogojev, ki jih določi sistem kriptovalut, in dodeli kriptovaluto uporabniku, katerega podatki o telesni aktivnosti so preverjeni." Zasluži "blockchain" žepnino z nošenjem (ali vsaditvijo) "senzorja", ki je sposoben določiti vsako vašo potezo, vi pa izvajate "poteze", ki vam jih ukaže "strežnik"

Primerjajte ta Microsoftov patent 2020 060606 s tem, kar je zapisano v Razodetju 13,17: "in da ne bi mogel nihče kupovati ali prodajati, razen tisti, ki ima znamenje, ime zveri ali število njenega imena." In Razodetje 13,18: "Tu je modrost. Kdor ima razum, naj prešteje število zveri, kajti to je število človeka, in njeno število je šeststo šestinšestdeset." Kakšna je verjetnost, da je to čudno patentno številko naključno dodelil patentni urad? Najverjetneje so se dogovorili za to posebno patentno številko. S tem so odkrito prevzeli vlogo hudiča pri tem, kar je doletelo človeštvo. V strahospoštovanje in odobravanje svojih gorečih privržencev, med katerimi so nekateri navedeni zgoraj.

 

Vse to, medtem ko se mi še naprej plazimo po kolenih s povečevalnim steklom in preučujemo zdravstvene koristi in tveganja "cepljenja", nalezljivost in obolevnost določenega seva virusa SARS-CoV-2 ali učinkovitost pandemskih ukrepov ali pooblastil.

 

Namesto tega razmišljajte na veliko, kot Henry Kissinger: "Mistični odnos z Neskončnim je temelj za motivirano dejavnost, ki ji fenomenalni svet ne more ponuditi trajnih ovir."

 

Vir: https://live2fightanotherday.substack.com/p/going-for-jugular

*

Zgodovina New World Order: https://live2fightanotherday.substack.com/p/going-for-jugular-take-2-all-ducks

*

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
naravno zdravje
0
pred 14 urami
Kaj je meso iz laboratorija

https://www.technocracy.news/lab-grown-meat-moves-closer-to-american-dinner-plates/
#132
naravno zdravje
0
pred 14 urami
Davos: WEF je predstavil tehnologijo za nadzor misli

https://epoha.com.hr/2023/01/25/tehnologija-za-pracenje-ljudskih-misli-predstavljena-u-davosu/
#131
naravno zdravje
0
pred 14 urami
Solari report: I Want to Stop CBDCs – What Can I Do? https://home.solari.com/i-want-to-stop-cbdcs-what-can-i-do/

I Want to Stop CBDCs – What Can I Do? – Solari Report

Reset Password      Subscribe       Login Please Log In to Access Subscriber Content
#130
naravno zdravje
0
pred 17 urami
Žuželke v hrani brez oznake. Če boste imeli alergijo, je to vaš problem

https://stranka-resnica.si/katja-kokot-dr-vet-med-prehranjevanje-z-insekti/
#129
naravno zdravje
0
pred 1 dan
Smrtonosni grafen, ki bo v cepivih za živino, bo prišel v meso in nato v potrošnike

https://xochipelli.substack.com/p/graphenization-of-the-meat-and-proteins
#128
naravno zdravje
0
pred 1 dan
Tehnologije za nadzor ljudi

https://mcmaravic.wordpress.com/2023/01/12/bolje-bodite-pozorni-drzava-sestavlja-seznam-nadzora-in-vi-ste-na-njem/
#127
naravno zdravje
0
pred 2 dnevoma
Yuval Noah Harari, idejni vodja Svetovnega gospodarskega foruma in z njim povezanega transhumanizma Novega svetovnega reda, h kateremu poziva Tanja Fajon na srečanju WEF v Davosu 2023, sporoča ljudem:

Covid je kritičnega pomena, ker to je tisto, kar prepriča ljudi, da sprejmejo, da naredimo legitimen totalni biometrični nadzor. Želimo ustaviti to epidemijo in ne potrebujemo ljudi le nadzorovati, ampak moramo spremljati, kaj se dogaja pod njihovo kožo.

Do zdaj smo videli, da korporacije in vlade zbirajo podatke o tem, kam gremo, s kom se srečujemo, katere filme gledamo, v naslednji fazi pa bo šel nadzor pod našo kožo. Zdaj vidimo globalni sistem nadzora, ki se vzpostavlja celo v demokratičnih državah, ki so ga prej zavračale.
Vidimo tudi spremembe v naravi nadzora. Prej je bil nadzor predvsem nad kožo, zdaj pa gre pod kožo. Vlade želijo vedeti, ne le kam gremo in s kom se srečamo, ampak želijo predvsem vedeti, kaj se dogaja pod našo kožo. Kakšna je naša temperatura, kakšen je naš krvni tlak, kakšno je naše zdravstveno stanje.

Zdaj ljudje razvijajo celo večje moči kot kdaj koli prej. Resnično pridobivamo božanske moči ustvarjanja in uničevanja. Mi resnično nadgrajujemo ljudi v bogove, pridobivamo moč da inžiniramo življenje.
V preteklih letih smo videli populistične politike, ki so namenoma spodkopavali zaupanje ljudi v pomembne institucije, kot so univerze, kot so spoštovani mediji. Ti populistični politiki so rekli ljudem, da so znanstveniki majhna elita brez povezave z ljudmi.

Vse te zgodbe o Jezusu, da je On Božji Sin, to so lažne novice. Mi ljudje smo zdaj živali, ki se jih da hekirati. cela ta ideja, da imajo ljudje neko dušo ali duha in svobodno voljo ter da nihče ne more vedeti, kaj se dogaja v meni, kako se bom odločil na primer na volitvah ali v trgovini in da je to moja svobodna volja, s tem vsem je KONEC.

Vir: Video Telegram /PC
#126
naravno zdravje
0
pred 2 dnevoma
Bill Gates opozarja na naslednjo epidemijo, ki jo bo naredil človek (beri Bill Gates)

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11668157/amp/Bill-Gates-warns-Australia-pandemic-just-corner-man-made.html
#125
naravno zdravje
0
pred 2 dnevoma
https://www.prebujanjezavesti.si/nekategorizirano/kaj-se-skriva-izza-globalne-promocije-prehranjevanja-z-insekti/

Hitin povzroča alergije: https://www.nature.com/articles/nature05746
#124
naravno zdravje
0
pred 2 dnevoma
Američanom že sledijo z novo tehnologijo

Projekt za odgovornost pri zasebnosti in nadzoru je ta teden objavil, da je pridobil zapise o uporabi stingrayjev s strani Urada za alkohol, tobak, strelno orožje in eksplozive za sledenje Američanom.

Stingrays so razmeroma nova tehnologija, ki simulira mobilne stolpe in zbira signale iz bližnjih naprav.

PPSA je februarja 2021 pri ATF vložila zahtevo po Zakonu o svobodi informacij in jo objavila v sredo (https://www.protectprivacynow.org/news/is-the-bureau-of-alcohol-tobacco-firearms-and-explosives- using-stingrays-to-illegally-track-americans), da je prejela serijo dokumentov. Po navedbah PPSA ti dokumenti kažejo, da agencija uporablja STINGRAY.

"Informacije, ki jih je objavil ATF, potrjujejo, da agencija dejansko uporablja tehnologijo stingray," so sporočili iz PPSA. "Čeprav je agencija poskušala čim bolj zmanjšati uporabo Stingray, je jasno, da se pogosto uporabljajo proti Američanom."

PPSA dokumentov, ki jih je prejel, ni objavila, je pa opisala nekatere njihove vsebine.

"ATF je poudaril, da Stingray niso natančni sledilci lokacije, kot je GPS, kljub množici informacij, ki jih Stingray še vedno lahko zagotovijo," so sporočili iz organizacije. "Odgovori na vprašanja senatnega odbora za proračunska sredstva o tem, kako ATF uporablja stingraye in tehnologijo bralnika registrskih tablic, so v dokumentih ATF, ki smo jih prejeli, popolnoma zatemnjeni."

PPSA je dodal, da politika ATF prikriva uporabo teh naprav pred njihovimi cilji, tudi kadar je to pomembno za njihovo pravno obrambo.

PPSA je dejal, da je primer tega v dokumentih, ki jih je prejel.

"Ko je agent ATF, ki ga je zaslišal obrambni odvetnik, razkril uporabo opreme, je bilo poslano veliko skupinsko e-poštno sporočilo: 'To je bila očitno napaka in se obravnava,'" je dejal varuh zasebnosti.

PPSA je dejal, da bo še naprej spremljal uporabo stingray in poročal o odzivih, ki jih je prejel na svoje zahteve FOIA pri različnih zveznih agencijah.

Aktivisti za državljanske svoboščine so opazili, da se je uporaba Stingray s strani organov pregona dramatično povečala, potem ko so ZDA Sodba vrhovnega sodišča v zadevi Carpenter v. ZDA (https://www.supremecourt.gov/opinions/17pdf/16-402_h315.pdf), ki je ugotovilo, da je neupravičeno zbiranje podatkov o geolokaciji mobilnih telefonov s strani organov pregona kršilo četrti amandma. Namesto da bi pridobili naloge, so policijske agencije kot rešitev uporabile Stingray

https://www.zerohedge.com/political/privacy-watchdog-atf-uses-stingrays-track-americans
#123
naravno zdravje
0
pred 2 dnevoma
ŠE VEČ STRAHOVLADE IZ DAVOSA/WEF , KJER SE JE ODLIČNO POČUTILA TANJA FAJON:

plačali boste, ker dihate

https://www.technocracy.news/carbon-credit-scam-pay-indulgences-for-sin-of-breathing/
#122
naravno zdravje
0
pred 2 dnevoma
Kitajska: robot v bolnišnici cepi ljudi

https://rumble.com/v26v1oa-a-robot-gives-an-injection-to-a-man-in-a-hospital-in-china.html
#121
naravno zdravje
0
pred 2 dnevoma
Novi predsednik vlade Nove Zelandije želi uloviti ljudi s čisto, nekontaminirano in necepljeno krvjo

Ti ljudje so plačani, da vas ubijajo s cepivi

https://www.bitchute.com/video/umI1Nbh2rPQ9/
#120
naravno zdravje
0
pred 2 dnevoma
WEF želi, da ljudje svojo bioenergijo nudimo na voljo za energetske potrebe umetne inteligence. Ej, ali nismo tega videli že v Matrici, kjer smo bili baterijski napajalniki lastnih utvar?

https://www.metropolitan.si/trendi/potovanja/wef-in-wuf-prvo-lajanje-na-klausovo-karavano/
#119
naravno zdravje
0
pred 2 dnevoma
Razprave na letošnjem Svetovnem gospodarskem forumu so še bolj zastrašujoče, kot smo slutili. V tem videoposnetku si ogledujemo dezinformacijsko ploščo Briana Stelterja, vaško ploščo Metaverse WEF Klausa Schwaba in še veliko več.

https://www.pcn-channel.com/these-wef-panels-are-worse-than-we-imagined-and-klaus-schwab-loves-it-redacted-with-clayton-morris/
#118
naravno zdravje
0
pred 3 dnevi
DAVOS 2023: Na Svetovnem gospodarskem forumu (WEF) v Davosu je bilo predstavljeno univerzalno digitalno plačilno omrežje (UDPN) za stablecoine in digitalne valute centralnih bank (CBDC). Cilj omrežja je zagotoviti interoperabilnost med temi digitalnimi valutami.

Omrežje UDPN se je razvijalo zadnji dve leti, k njegovemu razvoju pa so prispevale družbe GFT, Red Date Technology, TOKO in DLA Piper. Julija 2022 je začel delovati "peskovnik", v katerem je več bank aktivno preizkušalo prenos stablecoinov in devizne transakcije.

Omrežje je bilo predstavljeno v Davosu s panelom, ki je razpravljal o hitro razvijajoči se digitalni valuti, interoperabilnosti in infrastrukturi. Na panelu so bili predstavniki bank Deutsche Bank, HSBC, Standard Chartered, The Bank of East Asia in Akbank.

KO BOSTE IZGUBILI SVOJO GOTOVINO; BOSTE IZGUBILI SVOJO SVOBODO
#117
naravno zdravje
0
pred 3 dnevi
DAVOS 2023: WEF se zavzema za transparentnost možganov.

Če ne veste kaj to pomeni: prisilno branje vaših misli s transhumanistično nano tehnologijo, umetno inteligenco in omrežjem 5G in 6G (Internet of Bodies)

https://www.weforum.org/events/world-economic-forum-annual-meeting-2023/sessions/ready-for-brain-transparency
#116
naravno zdravje
0
pred 4 dnevi
Iniciativo Glas ljudstva financirajo iz tujine, oligarhi kot so George Soroš ipd. Njihova agenda je agenda WHO/WEF

https://www.samozalozba.si/skupina-glas-ljudstva-je-dirigirana-iz-tujine/?fbclid=IwAR1KoPFJ-Ko93xptin6ys83pwe8EVE8eMLVJq9uOIRLvc-JHtvcj9XfNbD0

Skupina Glas ljudstva je dirigirana iz tujine – Samozaložba.si

Skupina Glas ljudstva NE deluje v interesu prebivalcev Slovenije, temveč v interesu tujih sil in kapitala, ki skupino fi
#115
naravno zdravje
0
pred 4 dnevi
https://childrenshealthdefense.org/defender/davos-gates-schwab-master-the-future-wef-agenda/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=c2384d76-1d1b-43f5-94b1-9888754ae9f6
#114
naravno zdravje
0
pred 4 dnevi
NEW WORLD ORDER, ki ga želi spoštovati globalistka Tanja Fajon, je TRANSHUMANIZEM, v katerem je en milijon MENGELEJEV,

je v pogovoru z nemškim odvetnikom dr. Rainer Fuellmichom povedal vodilni strokovnjak za transhumanizem, Patrick Wood

https://video.icic-net.com/w/cdvDhcDeb2H5kDybQiZC1k
#113
Pokaži več komentarjev
naravno zdravje
naravno zdravje
Objavil/a 2022-10-09 07:50:40 (Oct 09, 2022)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Poročilo o krvi cepljenih s Covid-19 cepivi
Poročilo o cepljenju odraslih s cepivi za Covid-19
Prisilno cepljenje s cepivom za Covid-19
Medicina uporablja napačna zdravila za zdravljenje COVID-19
Svetovna zdravstvena organizacija in Svetovni gospodarski forum si prizadevata za nadzor nad javnim zdravjem in odpravo človekovih pravic
Korupcija v EU Komisiji, Evropski agenciji za zdravila EMA, CDC in FDA
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2023
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj