Članek
Nacistični transhumani načrti Svetovnega gospodarskega foruma - WEF The Great Reset
Objavljeno Oct 09, 2022

Nacistični načrti Svetovnega gospodarskega foruma (WEF)- transhumanizem Novega svetovnega reda:

Dečki so označeni za deklice, ljudje, ki nimajo ničesar, so srečni, vse je treba zapreti v mesta zapore, območja divjine je treba zapreti, nihče ne sme razmišljati sam, vsi morajo jesti lažno hrano, starejši se morajo ubiti ... in še veliko drugega. Vse za "boljši svet", kot pravi direktor WEF Klaus Schwab.

Spodaj je seznam nekaterih ciljev Svetovnega gospodarskega foruma, o katerih javno razpravljajo na svoji spletni strani, v svojih videoposnetkih, knjigah in na konferencah. Ne glede na to, kako noro in smešno se sliši naslednji pregled, ne pozabite, da se po vsem svetu vsak od teh ciljev že izvaja.

 

To ni čudna teorija zarote, ampak nova resničnost, ki je v polnem teku po vsem svetu.

Ti dogodki so del Agende 21 Združenih narodov, Velike ponastavitve The Great Resert WEF, Agende 2030 Svetovne zdravstvene organizacije, Gradijo nov svetovni red, novo normalnost, četrto industrijsko revolucijo, ponovni premislek o človeštvu itd. Večina teh ciljev je opisana v globalnih ciljih trajnostnega razvoja, ki naj bi ustvarili "boljši svet". Čeprav besede zvenijo lepo, so dejanske posledice teh ciljev daleč od tega.

To je veliko informacij, vendar je treba svet na to opozoriti. Prosimo, da jih delite daleč naokoli. Vire za vse te informacije najdete na strani:

Vir: https://stopworldcontrol.com/domination/?inf_contact_key=1ee1429b11aaa6946de069133a69772d16358d5485884e2f31e6019a0d26c8b0


Cilji Svetovnega gospodarskega foruma: iza lepih besed se skriva zločinska realnost:

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/606412/kako-so-svetovni-gospodarski-forum-wef-in-predsedniki-vlad-vkljuceni-v-pandemijo-koronavirusov-kaj-pravijo-eu-poslanci

*

CEPLJENA DRUŽBA

s pomočjo cepilnih potnih listov, sistemov socialnih točk in digitalnih osebnih izkaznic uvajajo nenehno cepljenje z zelo strupenimi, potencialno smrtonosnimi snovmi, ki spreminjajo DNK, nanotehnološkimi injekcijami, nerazkritimi in netestiranimi snovmi, kot pogoj za sodelovanje v družbi. Bančništvo, internet, delo, nakupovanje, zbiranje itd. bi morali biti na voljo izključno tistim, ki so prejeli najnovejšo injekcijo cepiva.

 

SISTEM SOCIALNIH TOČK

Družba temelji na sistemu socialnih točk (ne smem uporabiti pravega izraza, sicer bi lahko to elektronsko sporočilo prepovedali): državljani, ki se obnašajo odlično, so nagrajeni s točkami. Tisti, ki prestopijo mejo, so kaznovani z nižjimi točkami. V družbi lahko sodelujete le z zahtevanim minimalnim številom točk. Popoln nadzor nad vedenjem celotnega svetovnega prebivalstva. To se že dogaja na Kitajskem, načrt pa je izvoziti to v vse druge države po svetu.

 

IZOLACIJA ČLOVEŠTVA

Čim bolj omejiti interakcijo med ljudmi, tako da vsem naročajo, kaj naj delajo, nakupujejo, kako naj se šolajo, zbirajo, častijo itd. prek spleta. Izolirati človeštvo za njegovimi napravami, kjer bo 24 ur na dan, 7 dni v tednu tarča propagande vladarjev. Spodaj je posnetek zaslona iz videoposnetka Svetovnega gospodarskega foruma: namesto nakupovanja v trgovinah vam bodo vse dostavili na dom. Medčloveško interakcijo je treba na vsak način omejiti.

*

*

UPRAVLJANJE INTERNETA

upravljanje interneta, tako da bo svetu na voljo le predpisana uradna zgodba. Izbris na milijone objav, videoposnetkov in spletnih strani, ki kritizirajo prevladujočo zgodbo. To že vidimo v velikem obsegu s cenzuro brez primere.

 

NI BOGATENJA

Uvedba univerzalnega socialnega skrbstva in nikomur ni dovoljeno, da bi zbiral bogastvo. Bogastvo je privilegij elit. Kmetje in delavci morajo ostati revni in odvisni.

 

BREZ OSEBNE LASTNINE

Vsem državljanom sveta odvzeti vso zasebno lastnino. Vse je treba najeti pri elitah: hiše, avtomobile, celo oblačila. Nihče ne sme biti lastnik ničesar. Cilj je zagotoviti popolno odvisnost od vladarjev.  

BREZ MALIH PODJETIJ

zmanjšati število malih podjetij s pandemijami in podnebnimi zaporami ter prenesti bogastvo na velike korporacije, ki jim ni treba prenehati delovati. Prisiliti vse človeštvo, da vse izdelke in storitve kupuje pri megakorporacijah elite, kot je Amazon.

 

ODPRAVA ČLOVEKOVIH PRAVIC

Odstraniti vse osebne pravice človeštva pod pretvezo "v tem smo skupaj" in zaradi "večjega dobrega". Ustvarite sovražnost do ljudi, ki se zavzemajo za svoje pravice, tako da jih označite za "sebične". Ustvarite miselnost črede, v kateri so neodvisno misleči posamezniki izločeni in napadeni. Naredite, kar so vam ukazali, da "pomagate drug drugemu".

 

NADZOROVANE FINANCE

Vzpostaviti enotno svetovno digitalno valuto, ki jo bodo nadzorovali tisti na oblasti. Bančništvo povezati s statusom cepljenja, tako da bodo finance dostopne izključno tistim, ki so na tekočem s cepljenjem. Spremljati, kaj ljudje počnejo s svojim denarjem, in omejiti njihove možnosti zapravljanja.

 

SPOLNA ZMEDENOST

Z uveljavljanjem agende LGTBQA+ ukiniti naravno družino. Nenaravna spolna razmerja naj postanejo norma, zdrave družine pa "čudne". Normalizacija pedofilije. Spodbujati vse oblike spolnih sprevrženosti kot nekaj novo normalnega. To se imenuje "vključevanje". Zavzemanje za čistost, svetost, zdrave odnose in srečne družine je označeno kot "sovražni govor".

 

PAMETNA MESTA KOT ZAPORI

Večino človeštva zapreti v pametna mesta, kjer se spremlja vsak dih in beleži vsaka misel, občutek in sanje. Nihče ne more zapustiti mesta brez zahtevanega cepljenja ali socialnih točk.

*

*

VIRTUALNA RESNIČNOST

Zamenjati resničnost z digitalnimi iluzijami. Spodbujati virtualno sfero kot "boljšo" od uživanja v resničnem svetu. Matično podjetje Facebooka META je oblikovalo MetaVerse kot alternativo resničnemu življenju. Ljudje imajo lahko celo virtualne otroke, ki jih lahko zapustijo, ko se naveličajo skrbeti zanje. MetaVerse kot olajšanje trpečim sužnjem v pametnih mestih.

*

*

 

POPOLN NADZOR

Napolniti svet z milijardami nadzornih kamer, dronov, brezpilotnih hroščev in satelitov s prepoznavanjem obrazov, ki bodo 24 ur na dan spremljali vsak korak vsake duše na Zemlji, vse v imenu "javne varnosti". Nihče ne bo smel nikamor iti, ničesar početi ali spregovoriti, ne da bi se s tem strinjali vladarji.

*

*

NADZOR UMA PREKO OMREŽJA 5G

Postaviti na milijone stolpov 5G (v prihodnosti 6G, 7G itd.), da v prebivalstvo vnesete misli in občutke. 5G naj postane osrednji živčni sistem vsake družbe.

*

*

 

VSAKDO JE KIBORG

Ukiniti prvotno človeštvo in iz vseh narediti kiborge, ki jih lahko umetna inteligenca spremlja in nadzoruje iz virtualnega oblaka, povezanega z umetno inteligenco. Spodbujati ljudi, da postanejo kiborg bo naslednji korak v razvoju človeštva, in poudariti je treba nadčloveške sposobnosti, ki jih bo s tem pridobil vsakdo. Ko bodo vsi postali kiborgi in bodo njihovi možgani povezani z oblakom in umetno inteligenco, bodo postali popolni sužnji. Ko bodo v vaše telo vsadili računalniške čipe in vbrizgali nanotehnologijo, ne bo več stikala, s katerim bi jo izklopili. Ljudje bodo ujetniki digitalnega nadzornega sistema po vsem svetu.

*

*

 

UMETNA INTELIGENCA

Večino delovnih mest bo nadomestila umetna inteligenca. Zdravnike, odvetnike, voznike, učitelje, pridigarje itd. zlahka nadomesti umetna inteligenca. Človeštvo je treba odstraniti iz čim več nalog in ga narediti popolnoma odvisnega od umetne inteligence, ki bo postala diktator vsega življenja na Zemlji. Profesor Yuval Harari, predstavnik Združenih narodov in WEF, pravi, da bo človeštvu v celoti vladala umetna inteligenca.

*

*

 

LAŽNA HRANA

Zdravo govedino, hranjeno s travo, nadomestiti s sintetičnim laboratorijsko pridelanim mesom, gensko spremenjenimi žuželkami in močno škropljenimi rastlinskimi beljakovinami. Uničiti obstoječo preskrbo s hrano, tako da bo človeštvo postalo odvisno od te nove preskrbe s "hrano".

*

 

BREZ STAREJŠIH

Uvedba zgodnje evtanazijo, ko ljudje ne bodo več podpirali gospodarstva. Spodbujajte vse starejše k samomoru, da naredijo prostor za naslednjo generacijo, tako da ne bodo postali "breme svetovnega gospodarstva". 

*

*

NENEHNI STRAH

Narediti  stalne maske, zaslone in družbeno distanciranje. Prebivalstvo mora ostati v nenehnem strahu, da bi upravičili svet, ki temelji na cepljenju.

KONEC SVOBODE GOVORA

Svobodo govora na novo opredeliti kot "sovražni govor". Usposabljanje človeštva, da prezira vsakogar, ki se oddaljuje od predpisane zgodbe. Vse informacije, ki niso v skladu z uradno zgodbo, označiti kot "dezinformacije".

VREMENSKO VOJSKOVANJE

Uporabiti tehnologijo vremenskega vojskovanja za povzročanje suš, poplav, potresov, gozdnih požarov, orkanov itd. Krivdo za to pripisati podnebnim spremembam, ki jih nato uporabite kot izgovor za nadaljnje zapiranje, ropanje in nadzorovanje prebivalstva.

BLOKIRANJE SONCA

Svetovni sklad za energijo se pripravlja, da bo v nebo spustil zaslon v velikosti Brazilije, da bi preprečil osvetlitev Zemlje s soncem. Pravijo, da je treba v boju proti "podnebnim spremembam" nad Zemljo izvajati večno senco. 

OMEJITEV POTOVANJA

Ljudje, ki uporabljajo vozila z motorji z notranjim izgorevanjem, bodo imeli omejeno gibanje, saj bodo imeli največji dovoljeni "odtis" CO2.

* * *

Vsi ti primeri so le vrh ledene gore nečloveških načrtov Svetovnega gospodarskega foruma. Njihove knjige, spletne strani in konference razkrivajo še veliko več. Če človeštvo ne bo odprlo oči in se dvignilo, se bo vse to uresničilo v prihodnjih letih.

***

KAJ NAČRTUJETA AMERŠKA OBRAMBNA AGENCIJA DARPA IN SVETOVNI GOSPODARSKI FORUM?

Leta 2013 je predsednik Obama dodelil 100 milijonov dolarjev nepovratnih sredstev za začetek pobude BRAIN (Brain Research through Advancing Innovative Neurotechnologies). Ta program izvaja nevrotehnološke raziskave v imenu zdravljenja različnih nevroloških motenj, vključno z Alzheimerjevo boleznijo, epilepsijo in poškodbami možganov. 

Raziskave agencije DARPA vključujejo zdravljenje možganskih omrežij. Program Systems Based Neurotechnology for Emerging Therapies (SUBNETS) vključuje terapije za zdravljenje psihiatričnih bolezni s snemanjem in analiziranjem možganske aktivnosti s stimulacijo možganov v skoraj realnem času za odpravo možganske disfunkcije.

Agencija DARPA je dosegla napredek pri manipuliranju z možganskimi funkcijami s kirurško vstavljenimi elektrodami. Kakšna so tveganja pobude DARPA BRAIN?

Ko odpremo kanale med človeškimi možgani in elektronskimi napravami, ustvarimo nove komunikacijske poti. Edward Bernays v svoji knjigi Propaganda iz leta 1928 pravi: "Ni komunikacijskega sredstva, ki ne bi bilo hkrati sredstvo namerne propagande." Vsakič, ko odpremo nove poti komuniciranja, odpremo tudi nove načine za manipulacijo. In skrajno naivno bi bilo misliti, da nobene od teh raziskav DARPA ni mogoče uporabiti v nečedne namene.

Dr. Harari verjame v inherentno superiornost algoritmov. Vztraja, da ljudje ubijajo vse okoli sebe in da je večina sposobna razmišljati le kratkoročno.

 

Da bi nam sploh še ostalo kaj življenja, se moramo zanašati na algoritme, ki bodo sprejemali odločitve namesto nas. Dr. Harari pravi, da ljudje nikoli nismo bili tako svobodni, kot smo mislili, in da je pojem svobode večinoma le skupek biokulturnih dejavnikov. Nadaljuje, da so ljudje s trdnim občutkom lastne svobodne volje nevarni, vendar je z njimi lahko manipulirati.   

 

Dr. Harari prezira do človeških posameznikov in njihovih kultur nima meja. V članku, ki ga je leta 2017 napisal za The Guardian, razpravlja o prihodnosti "neuporabnega razreda", velike količine ljudi, ki bodo kmalu nezaposljivi zaradi inherentne superiornosti robotov. 

 

Dr. Harari sodeluje s Svetovnim gospodarskim forumom in žal tudi z agencijo DARPA.

Čeprav DARPA trdi, da se ukvarja predvsem z interesi Združenih držav Amerike, pa to, kaj se dogaja z njihovim 3,8 milijarde dolarjev vrednim letnim proračunom, pripoveduje drugo zgodbo. Lahko se spustite v pravo zajčjo luknjo, da bi našli vse podrobnosti o tem, kam gre njihov denar, vendar bi za namene tega članka moralo zadostovati, da veliko denarja namenijo istim bioinženirskim podjetjem kot WEF. Če DARPA ve, kako nekaj narediti, lahko domnevamo, da bodo to kmalu vedeli tudi nadzorni zlobneži v WEF.

https://www.zerohedge.com/markets/what-darpa-planning-wef

*

Ljudje kot bioreaktorji: Kako je DARPA kot prva predstavila zamisel o cepivih z mRNA

DARPA = Agencija za napredne obrambne analize ZDA

https://iceni.substack.com/p/humans-as-bioreactors?utm_source=substack&utm_medium=email

ADEPT je program DARPA, ki se je začel leta 2012. Akronim pomeni Autonomous Diagnostics to Enable Prevention and Therapeutics (Avtonomna diagnostika za preprečevanje in zdravljenje). PROTECT je podprogram programa ADEPT in pomeni Prophylactic Options to Environmental and Contagious Threats (profilaktične možnosti za okoljske in nalezljive grožnje).

Nekaj o tem projektu: 

- Avtonomna diagnostika za preprečevanje in zdravljenje (ADEPT)

- Hitra, distribuirana diagnostika, cepiva in zdravila, ki so na voljo vojakom.

- Nadzor celičnih strojev - cepiva Antigeni, imunomodulirajoči elementi in farmakokinetika, zakodirani v cepivih mRNA

 

PROTECT zagotavlja profilaktično zaščito pred boleznijo z zdravljenjem ljudi s konstrukti nukleinskih kislin, ki kodirajo zaščitna monoklonska protitelesa.

 

Končna podoba programa ADEPT

DARPA je bila pionirka pri uporabi telesa kot bioreaktorja za proizvodnjo preventivnih protiteles za zaščito pred biološkimi grožnjami. 

Očitno je cilj projekta ADEPT: PROTECT bil izdelati sisteme za prenos nukleinskih kislin RNA, ki bi kodirali monoklonska protitelesa (ali mAb) proti specifičnim patogenom, ki se lahko uporabljajo v biološkem orožju, kot so gripa, norice, SARS, čikungunja, steklina, bakterije antraksa ter celo ricin, živčne strupe in prioni.

***

 Pred nekaj več kot letom dni je predsednik Biden predlagal ustanovitev nove agencije za biomedicinske raziskave po vzoru ameriške Agencije za napredne obrambne raziskovalne projekte (DARPA), da bi spodbudili zdravljenje raka, Alzheimerjeve bolezni, sladkorne bolezni in drugih bolezni.

 

> Ta agencija - Agencija za napredne raziskovalne projekte na področju zdravja (ARPA-H) - je zdaj na dobri poti, da začne delovati, saj ji je kongres namenil 1 milijardo dolarjev.

 

> Zdi se, da ARPA-H združuje nacionalno varnost z zdravstveno "varnostjo" na način, ki bi lahko privedel do kriminalizacije bolezni in splošnega "napačnega razmišljanja".

 

> Ameriška delovna skupina za preventivne storitve zdaj priporoča, da se vsi odrasli Američani, stari 65 let in manj, pregledajo zaradi težav z duševnim zdravjem

 

> Priporočilo za presejanje je v skladu s prvotnim namenom ARPA-H, katerega namen je bil spremljati Američane glede nevropsihiatričnih opozorilnih znakov z zbiranjem zasebnih podatkov iz elektronskih naprav potrošnikov in zdravstvenih ustanov. Umetna inteligenca bi se nato uporabila za napovedovanje, ali bi posameznik lahko storil kaznivo dejanje, tako da bi ga bilo mogoče ustaviti, še preden se zgodi.

https://www.technocracy.news/mercola-technocracys-digital-dictatorship-is-ever-so-close/

*

Zdi se, da je Svetovni gospodarski forum gonilna sila in organizator globalnega nadzora prebivalstva, pa naj gre za pandemije, biometrične osebne izkaznice, veliki ponovni zagon ali javno-zasebna partnerstva v imenu "skupnega dobrega" (fašistični korporativizem).

 

Prvič, WEF je bil skupaj s fundacijo Billa in Melinde Gates (BMGF) sponzor predvidevalne simulacijske vaje "Dogodek 201", simulacije koronavirusne pandemije, ki je potekala v New Yorku 18. oktobra 2019 - na isti dan kot odprtje svetovnih vojaških iger v Wuhanu, ki jih nekateri vidijo kot "ničelno točko" globalne pandemije. 

 

Drugič, WEF je vodilni zagovornik digitalnih biometričnih identitetnih sistemov, saj trdi, da bodo z njimi družbe in industrije postale učinkovitejše, produktivnejše in varnejše. Julija 2019 je WEF začel izvajati projekt "oblikovanje prihodnosti potovanj z upravljanjem digitalne identitete potnikov z biometričnimi podatki". Poleg tega WEF sodeluje z zavezništvom ID2020, ki ga financirata fundaciji Gates in Rockefeller ter izvaja program za "zagotavljanje digitalne identifikacije s cepivi". ID2020 zlasti vidi cepljenje otrok kot "vstopno točko za digitalno identiteto". V resnici to pomeni, da bo vse, kar oseba počne ali sme početi (zaposlitev, potovanje, trgovanje, zdravstveno varstvo ...), povezano z njeno digitalno identiteto. S tem bo odpravljena vsakršna zasebnost in vzpostavljen popoln nadzor nad vsako dejavnostjo posameznika na Zemlji.

Tretjič, WEF promovira idejo o veliki ponastavitvi, ki se mora pojaviti v svetu po Covidu-19: "Svetovni gospodarski forum za izboljšanje stanja v svetu začenja pobudo Velika ponastavitev". Ustanovitelj WEF Klaus Schwab je avtor knjige "COVID-19: The Great Reset", ki je izšla julija 2020 in v kateri trdi, da je pandemijo koronavirusov mogoče in treba uporabiti za "gospodarsko, družbeno, geopolitično, okoljsko in tehnološko ponastavitev", ki vključuje zlasti pospeševanje globalnega upravljanja, pospeševanje digitalne preobrazbe in spopadanje s podnebnimi spremembami.

 

Zlasti WEF in globalistična kriminalna kabala na splošno sta zelo povezana z eno samo osebo - Henryjem Alfredom Kissingerjem.

 WEF od leta 1993 izvaja program "Global Leaders for Tomorrow", ki se je leta 2004 preimenoval v "Young Global Leaders". Namen tega programa je prepoznati, izbrati in spodbujati bodoče globalne voditelje na poslovnem in političnem področju. Kar nekaj mladih globalnih voditeljev je pozneje postalo predsedniki, predsedniki vlad ali izvršni direktorji. Imenovanje nekaterih ključnih osebnosti v sagi o pandemiji in cepljenju Covid-19 za svetovne voditelje (zame osupljivo!):

 

Microsoftov ustanovitelj Bill Gates (1993)

 

guverner Kalifornije Gavin Newsom (izbran leta 2005)

 

Tulsi Gabbard (leta 2015?, https://www.younggloballeaders.org/community?utf8=%E2%9C%93&q=gabbard&x=0&y=0&status=&class_year=§or=Public+Figura)

 

Pete Buttigieg (izbran leta 2019, kandidat za predsednika ZDA leta 2020, minister za promet ZDA od leta 2021)

 

Stéphane Bancel (generalni direktor podjetja Moderna)

 

ustanovitelj in izvršni direktor Facebooka Mark Zuckerberg (2009)

 

Facebookova operativna direktorica Sheryl Sandberg (2007)

 

soustanovitelja Googla Sergey Brin in Larry Page (2002/2005)

 

Eric Feigl-Ding (od leta 2013 je član WEF Global Shaper)

 

novozelandska predsednica vlade Jacinda Ardern (od leta 2017, izbrana leta 2014)

 

avstralski minister za zdravje Greg Hunt (izbran leta 2003; nekdanji strateški direktor WEF)

 

podpredsednica kanadske vlade Chrystia Freeland (izbrana leta 2001; nekdanja izvršna direktorica agencije Reuters)

 

kanadski predsednik vlade Justin Trudeau je udeleženec WEF, vendar ni potrjen kot mladi globalni voditelj

 

nemška kanclerka Angela Merkel (izbrana leta 1993, 12 let preden je postala kanclerka)

 

sedanji nemški minister za zdravje Jens Spahn ter nekdanja ministra za zdravje Philipp Roesler in Daniel Bahr

 

predsednika Komisije EU Jose Manuel Barroso (2004-2014, izbran leta 1993) in Jean-Claude Juncker (2014-2019, izbran leta 1995)

 

francoski predsednik Emanuel Macron (od leta 2017, izbran leta 2016),

 

nekdanji francoski predsednik Nicolas Sakozy (2007-2012, izbran leta 1993),

 

avstrijski kancler Sebastian Kurz

 

nekdanji italijanski predsednik vlade Matteo Renzi (2014-2016, izbran leta 2012),

 

nekdanji španski predsednik vlade Jose Maria Aznar (1996-2004, izbran leta 1993)

 

Za več informacij o ciljih WEF in vlogi programa WEF Global Leaders preberite članek z dne 5. februarja 2022, "World Economic Forum's 'Young Global Leaders'".

Bližje k agendi "cepljenja" Covid-19 je Bill Gates iz BMGF skupaj s Tonyjem Faucijem iz NIH kupil in prevzel WHO ter s pomočjo Swissmedic organiziral, usposobil in z izrednimi pooblastili opremil zdravstvene agencije po vsem svetu pod pretvezo boja proti grozeči virusni pandemiji.

Zveza Gavi (ustanovljena leta 2000; prvotno GAVI - Global Aliance for Vaccines and Immunization; glavni partnerji so SZO, Unicef, Svetovna banka in BMGF) izvaja katastrofalno množično cepljenje proti npr. otroški paralizi v Afriki in Indiji, kjer so namesto izkoreninjenja neobstoječih epidemij obsežna območja okolja zasejali s sevom virusa otroške paralize, sposobnim razmnoževanja, ki so ga izločili cepljeni.

 

Kot je v svojih videoposnetkih in dokumentih izvrstno prikazal dr. David Martin, je Fauci v NIAID/NIH med letoma 1998 in 2019 spodbujal raziskave o pridobivanju funkcij koronavirusov, S-spike in "cepiva" mRNA (prek podjetja Moderna). Zgodba o podjetju Moderna iz tega razkritja dr. Davida Martina:

 

Anthony Fauci je aprila 2020 sedel v predsedniški ovalni pisarni in govoril o tem, kako bo Moderna skrivnostni rešitelj sveta, čeprav Moderna v vsej svoji zgodovini delovanja še nikoli ni proizvedla varnega komercialnega izdelka.

 

Ne spomnite se, da je bila leta 2010 deseta obletnica financiranja, s katerim se je dejansko začel projekt Moderna. Ne veste, katera so tista sredstva, s katerimi se je začela družba Moderna, ker o tem nihče ne govori. Financiranje, s katerim se je začela družba Moderna, je bila štipendija Nacionalne znanstvene fundacije z naslovom "Darwinovi kemijski sistemi". https://www.nsf.gov/awardsearch/showAward?AWD_ID=0434507 https://psuvanguard.com/chemistry-grant-takes-aim-at-lifes-origins/

 

Darwinovi kemijski sistemi: V primeru po izumrtju želimo ugotoviti, ali lahko z mRNA v DNK zapišemo kodo za ponovni začetek človeške evolucije. To je desetletna štipendija, s katero se je začel projekt Moderna.

 

Darwinian Chemical Systems je bila uporaba RNK za zapisovanje v DNK življenja. Dvajsetletno financiranje podjetja, ki to dejansko počne, je dokazalo, da se je zgodilo prav to.

 

Torej, tukaj imate: štirje jezdeci apokalipse: Kissinger, Schwab, Gates, Fauci.

 

Končna igra: izumrtje, ki mu sledi prepisovanje človeške DNK preživelih (ki "ne bodo imeli ničesar in bodo srečni") , pod budnim očesom Velikega brata.

Recept za Velikega brata je bil razkrit (Apokalipsa = razkritje, kot je prevedeno iz grščine) v povsem bizarnem Microsoftovem patentu WO2020060606A1 (datum prednosti 2018.09.21): "Sistem kriptovalut z uporabo podatkov o telesnih dejavnostih": "Strežnik lahko napravi uporabnika, ki je komunikacijsko povezana s strežnikom, zagotovi nalogo. Senzor, ki je komunikacijsko povezan z napravo uporabnika ali je v njej, lahko zaznava telesno aktivnost uporabnika. Podatki o telesni dejavnosti se lahko ustvarijo na podlagi zaznane telesne dejavnosti uporabnika. Sistem kriptovalut, komunikativno povezan z napravo uporabnika, lahko preveri, ali podatki o telesni aktivnosti izpolnjujejo enega ali več pogojev, ki jih določi sistem kriptovalut, in dodeli kriptovaluto uporabniku, katerega podatki o telesni aktivnosti so preverjeni." Zasluži "blockchain" žepnino z nošenjem (ali vsaditvijo) "senzorja", ki je sposoben določiti vsako vašo potezo, vi pa izvajate "poteze", ki vam jih ukaže "strežnik"

Primerjajte ta Microsoftov patent 2020 060606 s tem, kar je zapisano v Razodetju 13,17: "in da ne bi mogel nihče kupovati ali prodajati, razen tisti, ki ima znamenje, ime zveri ali število njenega imena." In Razodetje 13,18: "Tu je modrost. Kdor ima razum, naj prešteje število zveri, kajti to je število človeka, in njeno število je šeststo šestinšestdeset." Kakšna je verjetnost, da je to čudno patentno številko naključno dodelil patentni urad? Najverjetneje so se dogovorili za to posebno patentno številko. S tem so odkrito prevzeli vlogo hudiča pri tem, kar je doletelo človeštvo. V strahospoštovanje in odobravanje svojih gorečih privržencev, med katerimi so nekateri navedeni zgoraj.

 

Vse to, medtem ko se mi še naprej plazimo po kolenih s povečevalnim steklom in preučujemo zdravstvene koristi in tveganja "cepljenja", nalezljivost in obolevnost določenega seva virusa SARS-CoV-2 ali učinkovitost pandemskih ukrepov ali pooblastil.

 

Namesto tega razmišljajte na veliko, kot Henry Kissinger: "Mistični odnos z Neskončnim je temelj za motivirano dejavnost, ki ji fenomenalni svet ne more ponuditi trajnih ovir."

 

Vir: https://live2fightanotherday.substack.com/p/going-for-jugular

*

Zgodovina New World Order: https://live2fightanotherday.substack.com/p/going-for-jugular-take-2-all-ducks

*

https://www.technocracy.news/cbdc-technology-and-tyranny-worse-than-prison/

*

https://www.technocracy.news/the-mythical-population-explosion-is-headed-in-the-opposite-direction/

*

https://www.technocracy.news/human-augmentation-the-final-battle-with-technocrats-and-transhumans/

https://www.weforum.org/agenda/2021/07/being-smart-about-smart-cities-a-governance-roadmap-for-digital-technologies

Solari report: I Want to Stop CBDCs – What Can I Do? https://home.solari.com/i-want-to-stop-cbdcs-what-can-i-do/

Iniciativo Glas ljudstva financirajo iz tujine, oligarhi kot so George Soroš ipd. Njihova agenda je agenda WHO/WEF https://www.samozalozba.si/skupina-glas-ljudstva-je-dirigirana-iz-tujine/?fbclid=IwAR1KoPFJ-Ko93xptin6ys83pwe8EVE8eMLVJq9uOIRLvc-JHtvcj9XfNbD0

Tanja Fajon je bila na srečanju Svetovnega gospodarskega foruma v Davosu. In je zapisala, da so takšni forumi uspešni le, če res prispevajo k zmanjšanju neenakosti, odpravi revščine, krepitvi miru in solidarnosti z vsemi enako mislečimi v svetu. Se vam zdi, da je Davos srečanje multimilijarderjev, direktorjev obveščevalnih agencij in politikov res namenjeno temu? Zdi se mi, da je Tanja Fajon zelo nepoučena o Agendi WEF, ki je nasprotna vsemu, kar je zapisala. Kaj je transhumanistična Agenda WEF lahko preberete v članku: https://publishwall.si/narava.zdravi/post/655224/nacisticni-transhumani-nacrti-svetovnega-gospodarskega-foruma-wef-the-great-reset Tanja Fajon je v svojem govoru v Davosu povedala: Moramo upoštevati pravila mednarodne zakonodaje, jih spoštovati in jih ne spreminjati v času. So države, ki so se odločile, da jih ne spoštujejo. Imamo države, ki spoštujejo pravila in so države, ki spoštujejo nacionalni interes, ki presega pravila. In to se dogaja in moramo upoštevati (NEW) WORLD ORDER.: https://twitter.com/Science_Berry/status/1616370708359020544?t=sKXAN_vl5xYWzKpcHeMTMA&s=35 Pa še zapis Fajonove o vtisih iz Davosa: https://www.facebook.com/100066882012851/posts/pfbid02ZjV7GStG1vjCq768ziZ5XV7xQpbcsy1V4qjZyNDajCUWP2cGDGNP1j9ZquJyu7cKl/?sfnsn=mo

https://expose-news.com/2023/01/17/overview-of-wef-collaborators-at-davos-2023/

DAVOS WEF: plačali boste za preveč izdihanega CO2- ALI BABA razvija osebni monitor: https://www.breitbart.com/politics/2023/01/15/individual-co2-limits-needed-to-fight-climate-change-says-german-scientist/

V prihodnosti vas bo lahko cepila/okužila špinača ali solata https://epoha.com.hr/2023/01/16/biljke-kao-tvornice-cjepiva/

https://www.prebujanjezavesti.si/nekategorizirano/kaj-se-skriva-izza-globalne-promocije-prehranjevanja-z-insekti/

Zdravnik Richard Day je že leta 1969 zelo podrobno napovedal brezgotovinsko družbo velikega brata z digitalnimi identifikacijskimi vsadki ter hiperseksualno in dekadentno kulturo. Njegovo ozadje v projektu Planned Parenthood Načrtovano starševstvo, povezanem z Rockefellerjem, je pripeljalo do ugibanj, ali so bile Dayeve preroške izjave mogoče na podlagi resničnega vpogleda v ambicije zahodne oblastne oligarhije glede človeštva. https://nordictimes.com/culture/richard-day-a-mole-or-a-prophet/

Vaše pametno mesto vam sledi. Video: https://www.youtube.com/watch?v=KKmWVSsBmrQ

Bill Gates z donacijo 1,27 milijarde dolarjev za "globalne cilje" Agende 2030 uveljavlja DIGITALNO ID https://petersweden.substack.com/p/digital-id-2030

Po lastnih besedah Svetovnega gospodarskega foruma (WEF) je nova 15 minutna ureditev mest vsekakor povezana s podnebnimi spremembami: Podnebni lockdowni? Resno? Vse skupaj se sliši nekoliko smešno, če predlagamo zaporo "zaradi podnebja", vendar prisluhnite BBC-ju. Strašno se trudijo, da bi nas prepričali - očitno mislijo, da volivci tega ne bodo želeli. Tu povezujejo "15-minutno mesto" z zabavo, ki jo povzročajo kovidne zapore, in to predstavljajo tako, kot da je povsem normalno, da vlada odloča o tem, kdo so vaši prijatelji: Kako bodo "15-minutna mesta" spremenila naš način druženja Poleg tega so bile zapore v Parizu odlični družabni trenutki, v katerih smo se vsi spoprijateljili. Kdo bi vedel, kako zabavno bo, če ti nekdo reče, da se ne moreš voziti daleč? ... za Fraiolijevo je dvomesečna zapora, zaradi katere je bila omejena na območje 1 km od svojega doma, omogočila, da si je svojo sosesko ogledala v drugačni luči in jo obogatila. "Spoznati sosede, ohranjati dobre stike z lastniki trgovin, dajati prednost lokalnim obrtnikom in trgovinam pred velikimi supermarketi. Ne spomnimo se, da bi bilo "spoznavanje sosedov" kjerkoli del zapore? In pozor - 15-minutno mesto ni le Oxford, ampak se pojavlja tudi v Brisbanu, Melbournu, Barceloni, Parizu, Portlandu in Buenos Airesu. https://www.technocracy.news/coming-soon-climate-lockdowns-and-the-15-minute-city/

"Država nadzora", družba nadzora postaja vse bolj realnost. Kakšna je cena udobja? CBDC (digitalna valuta centralne banke) in digitalni potni list lahko olajšata naše življenje in ga naredita učinkovitejšega. Toda nova mednarodna zakonodaja kaže, da ima namen teh možnosti, daljnosežne posledice za našo zasebnost. V tem dokumentarnem filmu mednarodni strokovnjaki, kot so Edward Snowden, Arno Wellens in Catherine Austin Fitts, izražajo svoje resne pomisleke in kritike. https://debunkproductions.com/

Nadzorniki v San Franciscu so v torek glasovali o tem, da lahko mestna policija v nujnih primerih uporabi potencialno smrtonosne robote na daljinsko vodenje - po čustveno napeti razpravi, ki je odražala razhajanja v politično liberalnem svetu glede podpore organom pregona. Glasovanje je bilo 8-3, pri čemer se je večina strinjala, da se policiji kljub močnemu nasprotovanju skupin za državljanske svoboščine in drugih skupin za nadzor nad policijo ta možnost odobri. Nasprotniki so trdili, da bi pooblastilo vodilo k nadaljnji militarizaciji policijskih sil, ki so že zdaj preveč agresivne do revnih in manjšinskih skupnosti. https://www.technocracy.news/san-francisco-one-ups-dirty-harry-with-come-on-punk-make-my-day-killer-robot/

Prevarajte jih s prijaznostjo - "dolgoročnost" in "učinkoviti altruizem" sta nova obraza transhumanizma Kripto škandal FTX je razkril hinavščino, ki poganja naše "filantropske" elite https://joebot.substack.com/p/con-them-with-kindness-longtermism

Maska je padla: Klaus Schwab iz Svetovnega gospodarskega foruma (WEF) je razglasil Kitajsko za "vzorni model družbe".: https://www.americanthinker.com/blog/2022/11/the_mask_is_off_wefs_klaus_schwab_declares_china_a_role_model.html

Nadškof Carlo Maria Vignano "... Prav v preteklih dneh je Klaus Schwab na vrhu G-20 na Baliju voditeljem vlad - skoraj vsi so prišli iz programa Mladi svetovni voditelji za jutri Svetovnega gospodarskega foruma - dal navodila o prihodnjih korakih, ki jih je treba sprejeti, da bi vzpostavili svetovno vlado. Predsednik zelo močne zasebne organizacije z ogromnimi gospodarskimi sredstvi ima neupravičeno moč nad svetovnimi vladami, pri čemer si pridobi njihovo poslušnost od političnih voditeljev, ki nimajo ljudskega mandata, da bi svoje narode podredili zablodam o moči elite: to dejstvo je resno brez primere. Klaus Schwab je dejal: "Če ste prvi udeleženec Svetovnega gospodarskega foruma, ste zmagovalci" (tukaj). Te zelo resne izjave imajo dve posledici: prva je, da bodo "zmagovalci vzeli vse" in da bodo "zmagovalci" - ni jasno, v kakšni vlogi in s čigavim dovoljenjem. Druga je, da se bodo tisti, ki se ne bodo prilagodili tej "četrti industrijski revoluciji", znašli izrinjeni in bodo izgubili - izgubili bodo vse, tudi svojo svobodo. Skratka, Klaus Schwab grozi voditeljem vlad dvajsetih industrijsko najbolj razvitih držav na svetu, da bodo v svojih državah uresničili programske točke Velikega ponastavljanja The Great Reset. To daleč presega pandemijo: gre za globalni državni udar, proti kateremu je nujno, da se ljudje dvignejo in da še zdravi organi držav sprožijo mednarodni pravni proces. Grožnja je neposredna in resna, saj je Svetovni gospodarski forum sposoben izpeljati svoj prevratniški projekt, vsi tisti, ki vladajo državam, pa so postali bodisi zasužnjeni bodisi izsiljeni s strani te mednarodne mafije ..." https://www.stilumcuriae.com/vigano-to-medical-doctors-for-covid-ethics-international-pandemic-is-only-the-first-step

Predsednica vlade Alberte, Kanada, je preklicala sodelovanje s Svetovnim gospodarskim forumom (WEF) Novoizvoljena premierka kanadske province Alberta Danielle Smith je pred kratkim podala več močnih izjav proti globalistični fundaciji World Economic Forum in njenemu vodji Klausu Schwabu. Odločila se je tudi, da prekliče nenavadno svetovalno pogodbo, ki jo je imel WEF z državo. https://freewestmedia.com/2022/11/25/canadian-pm-danielle-smith-suspends-cooperation-with-the-wef-2/

Žvižgač iz Silicijeve doline: "pametna mesta" po vsem svetu se spreminjajo v "odprta koncentracijska taborišča Tehnokracija je znanstvena diktatura, ki se vzpenja povsod okoli nas. Američani morajo odvrniti pogled od političnih bojev in uvideti, da Bidnova administracija porablja milijarde za vgradnjo tehnologije "SMART CITY" po vsej državi. To je infrastruktura gulaga brez fizičnih zidov. Bistvo: To je duhovna vojna, ki se vodi z visokotehnološkimi orodji v rokah zelo bogatih luciferskih elit. Toda nič ni višje od Kristusovega prestola. Če tega še niste storili, vas vabim, da zaupate Njemu in samo Njemu. https://leohohmann.com/2022/11/23/smart-cities-worldwide-being-converted-into-open-concentration-camps-says-ex-silicon-valley-engineer-turned-whistleblower/

Brezgotovinsko poslovanje: Indija zdaj preizkuša digitalno valuto centralne banke na drobno Centralne banke postajajo osrednji steber moči in nadzora, saj vse krepijo digitalne valute, ki bodo nadomestile gotovino. To vodi Banka za mednarodne poravnave, ki je na vrhu svetovne bančne piramide. Zaradi tega bo večina manjših komercialnih bank prenehala poslovati. https://schiffgold.com/key-gold-news/war-on-cash-india-rolling-out-retail-pilot-program-for-digital-rupee/

Razkriti zlovešči cilji četrte industrijske revolucije (velike ponastavitve- The Great Reset) Svetovnega gospodarskega foruma https://expose-news.com/2022/11/23/wef-sinister-great-reset-exposed/

Globalist Klaus Schwab je jasno povedal, da je transhumanizem sestavni del "velike ponastavitve- The Great Reset", saj je izjavil, da bo četrta industrijska revolucija "privedla do združitve naše fizične, digitalne in biološke identitete". V svoji knjigi je pojasnil, da bo ta združitev mogoča z vsaditvijo mikročipov, ki bodo lahko brali vaše misli. https://expose-news.com/2020/11/18/great-reset-will-lead-to-fusion-of-our-physical-digital-biological-identity/

Kitajska je prva povsem "inženirska" družba na svetu. To ni ne kapitalizem ne komunizem, temveč tehnokracija. Vodi naravnost v znanstveno diktaturo, medtem ko algoritem mikroupravlja vsak vidik življenja. Edini način za izhod iz tehnokracije je, da vanjo sploh ne gremo. https://www.technocracy.news/techno-authoritarianism-china-and-deep-state-have-joined-forces/

Dr Meryl Nass: že prej sem vas opozorila, da je "One Health- eno zdravje" načrt, ki so si ga zamislili v ameriškem Centru za nadzor bolezni (CDC) in Davosu (WEF), da bi izvedli veliki ponovni zagon The Great Reset, s prevzemom upravljanja kmetijstva (tako živine kot rastlin), divjine in živali, ki živijo v njej, ter zdravja hišnih živali in ljudi, tako da bi vse te entitete opredelili kot "eno zdravje". Organizacija Združenih narodov za prehrano in kmetijstvo (FAO), Svetovna organizacija za zdravje živali (OIE), Program Združenih narodov za okolje (UNEP) in Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) - skupaj imenovane četverica - sodelujejo pri spodbujanju sprememb in preobrazb, potrebnih za ublažitev vpliva sedanjih in prihodnjih zdravstvenih izzivov na stiku človek-živali-rastline na svetovni, regionalni in državni ravni. Kot odziv na mednarodne zahteve za preprečevanje prihodnjih zoonotskih pandemij in trajnostno spodbujanje zdravja s pristopom "eno zdravje" je četverica pripravila skupni akcijski načrt "One Health- eno zdravje" (2022-2026) (OH JPA). Zdaj vam moram pokazati, kako sta Peter Daszak (Eco Health) in Antony Fauci (NIAID) razpravljala o tem načrtu že zelo zgodaj med pandemijo in kako je Jeffrey Sachs glavni zagovornik tega načrta. Pokazala vam bom, zakaj je za globalistični načrt prevzema sveta pomembno, da pandemija izvira iz zoonotskega (naravnega) izvora, saj je mogoče z naravnim izvorom upravičiti velike omejitve glede tega, kako bodo ljudje v prihodnosti lahko sodelovali z "naravo" - vsaj v skladu z načrtom "eno zdravje". https://www.woah.org/app/uploads/2022/04/oh-joint-plan-of-action-summary.pdf?utm_source=substack&utm_medium=email

Patrick Wood: Tehnokracija in The Great Reset https://www.youtube.com/watch?v=_UQuNzVZK84

Sedanji ameriški predsednik Biden ni pravi Joe Biden, je čisto druga oseba, bolj neumna in dementna od resničnega Bidena. Zakaj so to naredili? Lažni Biden tesno sodeluje z Svetovnim gospodarski forumom, s katerim uvaja Novi svetovni red NWO: Del tega je omrežje 5G, ki lahko vstavi tuje misli v um človeka. Svetovni gospodarski forum ima za cilj totalitarni nadzor in svetovno dominanco, ki ni v dobro človeka in človekovih pravic in svoboščin. WEF strateško postavlja svoje lutke v vlade držav. Klaus Schwab izrecno imenuje kot svojo poslušne lutke predsednike Kanade, Argentine in Francije. WEF nadzira znanstvenike in duhovne voditelje in Schwab javno razlaga, da WEF nadzira ves svet in uveljavlja svoje nacistične cilje po vsem svetu. Upravljajo 15 sistemov, zdravstva, šolstva, bančništva itd, in želijo človeka združiti s stroji in ustvariti poslušne cyborge, pod nadzorom umetne inteligence. Navodila bodo vstavljali neposredno v možgane ljudi, preko nanotehnologije, Harari je rekel: Ljudje so živali, ki jih je mogoče hakirati. Ne bodo več imeli svobodne volje, niti zasebnih misli in čustev. S tem je konec, pravi Harari, ideolog Svetovnega gospodarskega foruma, ki ga še posebej ceni slovenski predsednik vlade Robert Golob. Harari je rekel, z roboti bodo ljudje nekoristni, politično nemočni in ekonomsko nepotrebni. Posledice takšne miselnosti Hararija, vodilnega ideologa Svetovnega gospodarskega foruma si lahko zamislite sami. Videoposnetek: https://stopworldcontrol.com/cry-freedom/?inf_contact_key=08d3044d4226db75fc819d4e487672e0cc0558ed5d4c28cbfab114022b1ec50d

Izjemne podobnosti in časovna usklajenost med dogodkom 201 (EVENT 201) in dejansko pandemijo koronavirusov so sprožile vprašanja o tem, ali so sodelujoči v simulaciji vnaprej vedeli, kaj se bo zgodilo v prihodnjih tednih in mesecih. Poleg tega so imele zainteresirane strani, ki so sponzorirale dogodek 201 in v njem sodelovale, od pandemije ogromno koristi in so imele monopolno moč pri oblikovanju pandemske politike. Odkrili smo, da je bila prva javna napoved dogodka 201 objavljena na letnem srečanju Svetovnega gospodarskega foruma 2019 v Davosu. Zahvaljujoč delu naših dragocenih spletnih slehernikov smo pridobili posnetek zvočnega posnetka z razprave, ki ni bil na voljo na spletu. https://greatgameindia.com/leaked-audio-event-201/?fbclid=IwAR3hQ2Ye81nqc4w4UZTk3jn8yiMWhv_sk0hbqS9KBBT4Vmm2af0g0AxfTMw

OPOZORILO: Rishi Sunak, premier Velike Britanije, bo uvedel tehnokratsko dobo globalnega totalitarizma z uporabo digitalnih valut centralnih bank https://www.technocracy.news/warning-rishi-sunak-will-usher-in-a-technocratic-age-of-global-totalitarianism-using-digital-currencies/

Medtem ko se nekateri voditelji otresajo škodljivih posledic manije COVID, se prebujajo zaradi goljufij in manipulacij Svetovnega gospodarskega foruma. Nova premierka Alberte Danielle Smith je zavrnila sodelovanje z WEF in za to ima dober razlog: za Alberto niso naredili nič koristnega in so na svoji poti povzročili veliko škode. Ta zavrnitev načrtov Svetovnega gospodarskega foruma mora biti globalna https://www.zerohedge.com/geopolitical/albertas-new-premier-under-attack-refusing-associate-wef

Japonska: brez digitalne osebne izkaznice ne bo več zdravstvenega zavarovanja: https://epoha.com.hr/2022/10/28/japan-nema-vise-zdravstvenog-osiguranja-bez-digitalne-osobne-iskaznice/

Kar Svetovni gospodarski forum (WEF) načrtuje, to se hitro izvede v praksi: v UK bodo kmalu na policah hrošči. Dober tek! Večja veriga supermarketov v Veliki Britaniji načrtuje prodajo hroščev kot hrane, da bi revnim ljudem pomagala preživeti zimo https://www.zerohedge.com/geopolitical/major-uk-supermarket-chain-planning-sell-bugs-food-help-poor-people-through-winter

Kako Svetovni gospodarski forum izvaja globalno zaroto tehnokracije in Novega svetovnega reda https://rumble.com/v1p0yhd-why-covid-and-climate-ruined-our-world-the-full-explanation.html

Naše možgane pripravljajo na robotizacijo - ali bolje rečeno, na "transhumanizem", kar je Klaus Schwab že povedal v intervjuju za švicarsko francosko televizijo leta 2016. Po besedah g. Schwaba naj bi do leta 2025 vsi dosegli to raven "transhumanizma" - če bomo tako dolgo preživeli. https://www.technocracy.news/technocracy-the-full-digitization-of-everything-and-then-some/

FAKTOR #772: ANTI - DAVOS (dr. Tomaž MASTNAK, dr. Dragan MARUŠIČ) https://www.youtube.com/watch?v=b-pcgM6QTGA

Odvetnik Domen Gorenšek: Se zavedate za kakšne idiote nas imajo evropski birokrati, korporacije, svetovna in domača politika? Edina skupna evropska vrednota, ki jo trenutno opazim je le še odkrito sovraštvo do lastnih državljanov, teptanje njihovih temeljnih pravic in sadistično izživljanje nad njimi. To pa ni Evropska unija, v katero smo se včlanili. Se zavedate kakšnemu bolanemu performansu dokončne metamorfoze demokracije v idiokratični totalitarizem smo bili nedavno tega priča na Bledu? Če malce poenostavim, a ne preveč, so bile vojno hujskaštvo, preprodaja orožja, deljenje milijard evrov državi nečlanici in zeleni totalitarizem glavne točke govora predsednice Evropske komisije. Manjkale so zgolj še Drag Queen bralne urice, hrustljavi ščurki in mokarji na banketu, pa bi bil Bled deležen popolne izkušnje izprijenosti, ki jo je državljanom članic edinole še sposobna ponuditi današnja Evropska unija. več na: https://domengorenseklaw.com/2022/10/08/skupinski-samomor/

Trump poziva h gradnji pametnih mest https://www.technocracy.news/trumps-call-for-building-freedom-cities-mimics-technocracy/

https://www.technocracy.news/wef-seeks-to-control-all-resources-and-all-people/

https://epoha.com.hr/2023/03/01/wef-zeli-lobotomizirati-ljudsku-rasu-kako-bi-postali-6g-antene/

Pri pandemiji nikoli ni šlo samo za virus in »cepivo«. To je bila prva množična uporaba sintetične biologije v človeškem stanju. Kot taka je spremenila teoretično konvergenčno znanost v uporabno znanost, vendar v svetovnem merilu. Za svet, ki večinoma nikoli ni slišal za transhumanizem, so bili samovoljno postavljeni na tekoči trak transformacije. Kot Spartacus zaključuje: »Trenutno je treba javno razpravljati o sintetični biologiji in nevrotehnologiji in sprejeti morajo politike, ki strogo določajo mednarodne in zavezujoče omejitve za njihovo uporabo. Če ne, potem bodo človeška bitja prihodnosti neizogibno reducirana na inženirske izdelke.« https://www.technocracy.news/biodigital-convergence-the-pandemic-started-the-genetic-transformation-of-humanity/

https://www.technocracy.news/transhumanism-what-is-it-and-why-is-it-evil/

Ja, tudi pedofilija in seks z živalmi so del transhumanizma WEF in nekateri ga že izvajajo https://epoha.com.hr/2023/02/22/stravicno-spanjolska-legalizirala-seks-sa-zivotinjama/

EU od leta 2017 preučuje obvezno vgradnjo čipov in je objavila poglobljeno študijo, v kateri preučuje tehnologijo in ovire, ki jih je treba premagati, da bi lahko čipirali svoje prebivalstvo. https://lawyerlisa.substack.com/p/eu-parliament-mandatory-chip-implants

WEF izjavlja, da človeška bitja niso več suverena https://rumble.com/v28o8uw-wef-declares-that-human-beings-are-no-longer-sovereign.html

Kanadsko pravosodje je na strani Trudeauja in zakon o vojnem zakonu se lahko uporabi za zadušitev protivladnih protestov – zaseg bančnih računov, zaprtje voditeljev miroljubnih protestov je odobreno https://www.thegatewaypundit.com/2023/02/canadian-justice-sides-trudeau-rules-war-act-can-used-quash-anti-government-protests-seizing-bank-accounts-imprisoning-peaceful-protest-leaders-approved/

The Orwellian Implications of Microchipping Humans An objective analysis reveals that transhumanism is nothing more than an intellectual deception leading to digital fascism. https://worldcouncilforhealth.substack.com/p/the-orwellian-implications-of-microchipping

Evtanazija: https://www.dailymail.co.uk/news/article-11611095/Canadian-doctor-whos-euthanized-400-says-helped-kill-man-deemed-incapable-choosing-suicide.html

https://www.technocracy.news/useless-eaters-drug-them-give-them-computer-games-let-them-eat-bugs/

Homo chimericus: Chitinization, through an insect-based diet, in synergy with Graphenization, of food and medicines, is generating a new chimeric and connected human organism https://xochipelli.substack.com/p/homo-chimericus-chitinization-through?utm_source=direct&utm_campaign=post&utm_medium=web

https://www.technocracy.news/trilateral-commissioner-eric-schmidt-is-building-the-perfect-warfare-ai/

https://www.technocracy.news/wefs-klaus-schwab-calls-for-globalist-mastery-over-ai/

https://nationfirst.substack.com/p/this-is-what-happened-in-davos?utm_source=substack&publication_id=454182&post_id=98275048&utm_medium=email&utm_content=share&triggerShare=true&isFreemail=true

Cepiva v hrani https://www.theepochtimes.com/the-mrna-vaccines-could-wind-up-in-food-supplies-cdc-investigates-vaccines-and-strokes_4992946.html?utm_source=goodeveningnoe-ai&src_src=goodeveningnoe-ai&utm_medium=email&utm_campaign=gv-2023-01-18-ai-25&src_cmp=gv-2023-01-18-ai-25&est;=+EyzFWtzm9dm4LuB4tpGf9ngyJQnQ1mGYMjwrY0X0jsjDWXEzfx7rxUODTpj0ni9v/Tz3tchPg==

https://www.theepochtimes.com/whats-happening-at-the-wefs-annual-meeting-of-globalist-elites_4997910.html?utm_campaign=socialshare_telegram&utm_source=t.me

https://epoha.com.hr/2023/02/11/wef-insider-tvrdi-program-jedenja-insekata-cini-ljude-osjetljivima-na-projektirane-viruse/

DUBAI- WEF https://epoha.com.hr/2023/02/13/klaus-schwab-danas-otvara-world-government-summit-u-dubaiju-sprema-se-novi-susret-bolesnih-elitista/

Še več zločinov WEF transhumanizma https://stopworldcontrol.com/what/?inf_contact_key=4b6456143c07b609d2c41711028080f416358d5485884e2f31e6019a0d26c8b0

Klimatski lockdown v Melbournu: 20 minutno mesto https://www.planning.vic.gov.au/policy-and-strategy/planning-for-melbourne/plan-melbourne/20-minute-neighbourhood

https://www.technocracy.news/scientism-the-technocratic-worship-of-science/ https://www.technocracy.news/are-americans-slouching-toward-technocratic-rule/

Agenda ŠČUREK: prof. dr. Valerije Vrček https://epoha.com.hr/2023/02/07/prof-dr-sc-valerije-vrcek-kukci-na-tanjuru-mozda-nisu-poslastica-ali-jesu-ideoloska-ponuda/

Svetski ekonomski forum je nedavno pokrenuo kontroverznu novu inicijativu koja bi trebalo da podigne na pobunu čitav ljudski rod. Svetski ekonomski forum sada zahteva od ljudi da predaju suverenitet nad sopstvenim mozgovima globalnoj eliti. Prema WEF-u, moždani talasi nisu ništa drugo do podaci i trebalo bi da budemo srećni što dozvoljavamo AI da upadne u naš mozak „za naše dobro“. Na godišnjem sastanku WEF-a u Davosu u januaru održan je veoma važan seminar o „Transparentnosti mozga“ tokom kojeg je globalna elita tačno objasnila kako će koristiti veštačku inteligenciju da porobe čovečanstvo. Planovi WEF-a sadrže novu tehnologiju koja omogućava skeniranje ljudskog mozga preko nosivih uređaja, bez potrebe za elektrodom. Takva skeniranja omogućavaju računarima sa AI da čitaju i tumače stanje uma korisnika tako što trenutno razumeju snimljene moždane talase. https://nultatacka.rs/svetski-ekonomski-forum-doneo-odluku-ljudska-bica-vise-nisu/

DAVOS WEF/ AGENDA UN: Ali želijo, da smo drogirani? #psychedelics Australian approval of MDMA and psilocybin a ‘baby step in the right direction’, medical experts say (https://www.theguardian.com/australia-news/2023/feb/04/australian-approval-of-mdma-and-psilocybin-a-baby-step-in-the-right-direction-medical-experts-say) Psychedlics are part of Agenda 21. If you look into the studies, these "medicines" will lobotomise the people even more. Also these psychedelics will be enhanced versions. Whether these drugs be made legally and prescribed to all the depressed PTSD diagnosed patients or whether they put psycho-active drugs in the water supply (https://off-guardian.org/2020/08/14/the-new-normal-covert-moral-enhancement-for-coronavirus-defectors/) to make people “co-operative”, as they now announced to change the UK's water supply nationaly. Psychiatrists cautiously welcome decision as Australia becomes the first country to officially recognise psychedelics as medicines. https://www.theguardian.com/australia-news/2023/feb/04/australian-approval-of-mdma-and-psilocybin-a-baby-step-in-the-right-direction-medical-experts-say (https://www.theguardian.com/australia-news/2023/feb/04/australian-approval-of-mdma-and-psilocybin-a-baby-step-in-the-right-direction-medical-experts-say?utm_term=Autofeed&CMP=twt_gu&utm;_medium&utm_source=Twitter#Echobox=1675491772)

DAVOS 2023: Pretresljivo: Svetovni gospodarski forum predstavlja tehnologijo, ki bi vladi omogočila kaznovanje vaših misli, velikim podjetjem pa vohunjenje za vašimi možgani Telegram PC

Transhumanizem in "javno zdravje" beri : kako narediti ljudi čim bolj bolne Dr Mercola https://childrenshealthdefense.org/defender/big-pharma-tech-transhumanism-healthcare-cola/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=a4b7f143-a882-4b37-9ccf-a295eddf571e

The WEF’s annual meeting in Davos held a very important and exciting seminar discussing “Brain Transparency.” It featured new but working technology that allows scanning of the human brain via wearable devices (no electrodes needed). Such scans allow AI-enabled computers to read and interpret the wearer’s state of mind by instantly understanding recorded brain waves. https://igorchudov.substack.com/p/are-you-ready-for-brain-transparency?utm_source=post-email-title&publication_id=441185&post_id=99215469&isFreemail=true&utm_medium=email

Digital ID, digitalna valuta in odvzem lastnine, so načrti WEF: vse boste imeli v najemu, če se ne boste podredili ukrepom vlade, kot je vsakomesečno obvezno cepljenje, vam bodo ukinili račun, avto in stanovanje v najemu in vam ostane kaj? https://www.bitchute.com/video/1DkxUtDnkxym/?comment=9CrTRBnnLZ3HvHlYUSYjvPxHEmWtFqItqhKp

Kaj je meso iz laboratorija https://www.technocracy.news/lab-grown-meat-moves-closer-to-american-dinner-plates/

Davos: WEF je predstavil tehnologijo za nadzor misli https://epoha.com.hr/2023/01/25/tehnologija-za-pracenje-ljudskih-misli-predstavljena-u-davosu/

Žuželke v hrani brez oznake. Če boste imeli alergijo, je to vaš problem https://stranka-resnica.si/katja-kokot-dr-vet-med-prehranjevanje-z-insekti/

Smrtonosni grafen, ki bo v cepivih za živino, bo prišel v meso in nato v potrošnike https://xochipelli.substack.com/p/graphenization-of-the-meat-and-proteins

Tehnologije za nadzor ljudi https://mcmaravic.wordpress.com/2023/01/12/bolje-bodite-pozorni-drzava-sestavlja-seznam-nadzora-in-vi-ste-na-njem/

Yuval Noah Harari, idejni vodja Svetovnega gospodarskega foruma in z njim povezanega transhumanizma Novega svetovnega reda, h kateremu poziva Tanja Fajon na srečanju WEF v Davosu 2023, sporoča ljudem: Covid je kritičnega pomena, ker to je tisto, kar prepriča ljudi, da sprejmejo, da naredimo legitimen totalni biometrični nadzor. Želimo ustaviti to epidemijo in ne potrebujemo ljudi le nadzorovati, ampak moramo spremljati, kaj se dogaja pod njihovo kožo. Do zdaj smo videli, da korporacije in vlade zbirajo podatke o tem, kam gremo, s kom se srečujemo, katere filme gledamo, v naslednji fazi pa bo šel nadzor pod našo kožo. Zdaj vidimo globalni sistem nadzora, ki se vzpostavlja celo v demokratičnih državah, ki so ga prej zavračale. Vidimo tudi spremembe v naravi nadzora. Prej je bil nadzor predvsem nad kožo, zdaj pa gre pod kožo. Vlade želijo vedeti, ne le kam gremo in s kom se srečamo, ampak želijo predvsem vedeti, kaj se dogaja pod našo kožo. Kakšna je naša temperatura, kakšen je naš krvni tlak, kakšno je naše zdravstveno stanje. Zdaj ljudje razvijajo celo večje moči kot kdaj koli prej. Resnično pridobivamo božanske moči ustvarjanja in uničevanja. Mi resnično nadgrajujemo ljudi v bogove, pridobivamo moč da inžiniramo življenje. V preteklih letih smo videli populistične politike, ki so namenoma spodkopavali zaupanje ljudi v pomembne institucije, kot so univerze, kot so spoštovani mediji. Ti populistični politiki so rekli ljudem, da so znanstveniki majhna elita brez povezave z ljudmi. Vse te zgodbe o Jezusu, da je On Božji Sin, to so lažne novice. Mi ljudje smo zdaj živali, ki se jih da hekirati. cela ta ideja, da imajo ljudje neko dušo ali duha in svobodno voljo ter da nihče ne more vedeti, kaj se dogaja v meni, kako se bom odločil na primer na volitvah ali v trgovini in da je to moja svobodna volja, s tem vsem je KONEC. Vir: Video Telegram /PC

Bill Gates opozarja na naslednjo epidemijo, ki jo bo naredil človek (beri Bill Gates) https://www.dailymail.co.uk/news/article-11668157/amp/Bill-Gates-warns-Australia-pandemic-just-corner-man-made.html

https://www.prebujanjezavesti.si/nekategorizirano/kaj-se-skriva-izza-globalne-promocije-prehranjevanja-z-insekti/ Hitin povzroča alergije: https://www.nature.com/articles/nature05746

Američanom že sledijo z novo tehnologijo Projekt za odgovornost pri zasebnosti in nadzoru je ta teden objavil, da je pridobil zapise o uporabi stingrayjev s strani Urada za alkohol, tobak, strelno orožje in eksplozive za sledenje Američanom. Stingrays so razmeroma nova tehnologija, ki simulira mobilne stolpe in zbira signale iz bližnjih naprav. PPSA je februarja 2021 pri ATF vložila zahtevo po Zakonu o svobodi informacij in jo objavila v sredo (https://www.protectprivacynow.org/news/is-the-bureau-of-alcohol-tobacco-firearms-and-explosives- using-stingrays-to-illegally-track-americans), da je prejela serijo dokumentov. Po navedbah PPSA ti dokumenti kažejo, da agencija uporablja STINGRAY. "Informacije, ki jih je objavil ATF, potrjujejo, da agencija dejansko uporablja tehnologijo stingray," so sporočili iz PPSA. "Čeprav je agencija poskušala čim bolj zmanjšati uporabo Stingray, je jasno, da se pogosto uporabljajo proti Američanom." PPSA dokumentov, ki jih je prejel, ni objavila, je pa opisala nekatere njihove vsebine. "ATF je poudaril, da Stingray niso natančni sledilci lokacije, kot je GPS, kljub množici informacij, ki jih Stingray še vedno lahko zagotovijo," so sporočili iz organizacije. "Odgovori na vprašanja senatnega odbora za proračunska sredstva o tem, kako ATF uporablja stingraye in tehnologijo bralnika registrskih tablic, so v dokumentih ATF, ki smo jih prejeli, popolnoma zatemnjeni." PPSA je dodal, da politika ATF prikriva uporabo teh naprav pred njihovimi cilji, tudi kadar je to pomembno za njihovo pravno obrambo. PPSA je dejal, da je primer tega v dokumentih, ki jih je prejel. "Ko je agent ATF, ki ga je zaslišal obrambni odvetnik, razkril uporabo opreme, je bilo poslano veliko skupinsko e-poštno sporočilo: 'To je bila očitno napaka in se obravnava,'" je dejal varuh zasebnosti. PPSA je dejal, da bo še naprej spremljal uporabo stingray in poročal o odzivih, ki jih je prejel na svoje zahteve FOIA pri različnih zveznih agencijah. Aktivisti za državljanske svoboščine so opazili, da se je uporaba Stingray s strani organov pregona dramatično povečala, potem ko so ZDA Sodba vrhovnega sodišča v zadevi Carpenter v. ZDA (https://www.supremecourt.gov/opinions/17pdf/16-402_h315.pdf), ki je ugotovilo, da je neupravičeno zbiranje podatkov o geolokaciji mobilnih telefonov s strani organov pregona kršilo četrti amandma. Namesto da bi pridobili naloge, so policijske agencije kot rešitev uporabile Stingray https://www.zerohedge.com/political/privacy-watchdog-atf-uses-stingrays-track-americans

ŠE VEČ STRAHOVLADE IZ DAVOSA/WEF , KJER SE JE ODLIČNO POČUTILA TANJA FAJON: plačali boste, ker dihate https://www.technocracy.news/carbon-credit-scam-pay-indulgences-for-sin-of-breathing/

Kitajska: robot v bolnišnici cepi ljudi https://rumble.com/v26v1oa-a-robot-gives-an-injection-to-a-man-in-a-hospital-in-china.html

Novi predsednik vlade Nove Zelandije želi uloviti ljudi s čisto, nekontaminirano in necepljeno krvjo Ti ljudje so plačani, da vas ubijajo s cepivi https://www.bitchute.com/video/umI1Nbh2rPQ9/

WEF želi, da ljudje svojo bioenergijo nudimo na voljo za energetske potrebe umetne inteligence. Ej, ali nismo tega videli že v Matrici, kjer smo bili baterijski napajalniki lastnih utvar? https://www.metropolitan.si/trendi/potovanja/wef-in-wuf-prvo-lajanje-na-klausovo-karavano/

Razprave na letošnjem Svetovnem gospodarskem forumu so še bolj zastrašujoče, kot smo slutili. V tem videoposnetku si ogledujemo dezinformacijsko ploščo Briana Stelterja, vaško ploščo Metaverse WEF Klausa Schwaba in še veliko več. https://www.pcn-channel.com/these-wef-panels-are-worse-than-we-imagined-and-klaus-schwab-loves-it-redacted-with-clayton-morris/

DAVOS 2023: Na Svetovnem gospodarskem forumu (WEF) v Davosu je bilo predstavljeno univerzalno digitalno plačilno omrežje (UDPN) za stablecoine in digitalne valute centralnih bank (CBDC). Cilj omrežja je zagotoviti interoperabilnost med temi digitalnimi valutami. Omrežje UDPN se je razvijalo zadnji dve leti, k njegovemu razvoju pa so prispevale družbe GFT, Red Date Technology, TOKO in DLA Piper. Julija 2022 je začel delovati "peskovnik", v katerem je več bank aktivno preizkušalo prenos stablecoinov in devizne transakcije. Omrežje je bilo predstavljeno v Davosu s panelom, ki je razpravljal o hitro razvijajoči se digitalni valuti, interoperabilnosti in infrastrukturi. Na panelu so bili predstavniki bank Deutsche Bank, HSBC, Standard Chartered, The Bank of East Asia in Akbank. KO BOSTE IZGUBILI SVOJO GOTOVINO; BOSTE IZGUBILI SVOJO SVOBODO

DAVOS 2023: WEF se zavzema za transparentnost možganov. Če ne veste kaj to pomeni: prisilno branje vaših misli s transhumanistično nano tehnologijo, umetno inteligenco in omrežjem 5G in 6G (Internet of Bodies) https://www.weforum.org/events/world-economic-forum-annual-meeting-2023/sessions/ready-for-brain-transparency

https://childrenshealthdefense.org/defender/davos-gates-schwab-master-the-future-wef-agenda/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=c2384d76-1d1b-43f5-94b1-9888754ae9f6

NEW WORLD ORDER, ki ga želi spoštovati globalistka Tanja Fajon, je TRANSHUMANIZEM, v katerem je en milijon MENGELEJEV, je v pogovoru z nemškim odvetnikom dr. Rainer Fuellmichom povedal vodilni strokovnjak za transhumanizem, Patrick Wood https://video.icic-net.com/w/cdvDhcDeb2H5kDybQiZC1k

https://epoha.com.hr/2023/01/22/znanstvenici-ostvaruju-ideju-o-stvaranju-robota-koji-ima-svijest-na-razini-covjeka/

https://epoha.com.hr/2023/01/22/chicago-roboti-zamjenjuju-djelatnike-fast-food-restorana/

WEF - ov kader in predsednik Kanade, Justin Trudeau, je obtožen pedofilije. Mediji molčijo https://epoha.com.hr/2023/01/22/justin-trudeau-optuzen-za-seksualno-zlostavljanje-12-godisnje-djevojcice/

Davos: slovenska zunanja ministrica zahteva, da države "spoštujejo pravila svetovnega reda" Tekst in fotografije Tyler Durden Sobota, 21. januar 2023 - 13:35 Prevod L.P. Slovenska zunanja ministrica Tanja Fajon z izjavo (ali zahtevo), da morajo suverene države "spoštovati" mednarodna pravila "svetovnega reda", sporoča, da se podreja globalistični agendi. Fajonova je vodja Socialnih demokratov, ki so del Stranke evropskih socialistov, in nekdanja evropska poslanka iz Slovenije. Fajonova je bila predvidena za razpravo o "globalni razdrobljenosti", ki se zdi temeljna tema dogodka leta 2023. Globalisti so na več razpravah namignili na svoje razočaranje nad tem, da nacionalne vlade odstopajo od ključnih agend WEF, vključno z globalnim odzivanjem na pandemije, vojno v Ukrajini in podnebnimi spremembami. Fajonova je danes na Twitterju https://twitter.com/tfajon/status/1616368754861940738 pozvala tudi k večji vključenosti več korporativnih akterjev in ne le vlad v pobude WEF. Ton Davosa je bil doslej izrazito mračen, saj so številni udeleženci obžalovali rezultate ukrepov v zvezi s svetovno pandemijo in pomanjkanje poenotenja glede podnebnih sprememb. Ne omenjajo pa, vsaj ne neposredno, da je to v veliki meri posledica množičnega odpora javnosti v številnih regijah. Zdi se, da je establišment predvideval svoj napredek v letu 2022, ki ni obrodil sadov.

https://nultatacka.rs/msp-slovenije-tanja-fajon-u-davosu-pozvala-na-postovanje-svetskog-poretka/?fbclid=IwAR1mBz1AmrZ5oPZpG7BbGNIZZ0rA_ioNWNCm1gX6ZcunJbYKcixaDulhcEY

WEF Davos: Direktor Pfizerja nima odgovorov na vprašanja https://www.facebook.com/vesna.zmavc/videos/730069505071452

Who’s Running the World? 8 Takeaways From This Week’s WEF Meeting As the World Economic Forum today wrapped up its weeklong annual meeting of nearly 3,000 political, business, media and academic elites, The Defender identified eight key takeaways based on news reports and comments by participants and attendees. https://childrenshealthdefense.org/defender/wef-meeting-davos-klaus-gates/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=e88f8790-6fc9-4345-9029-1d7f106be75f

Elon Musk: Svetovni gospodarski forum postaja NEIZVOLJENA SVETOVNA VLADA. Milijarder opozarja, da nihče nikoli ni zahteval takšne vlade, niti si je ne želi, nato pa je odprl anketo na temo, ali naj Svetovni gospodarski forum vlada planetu. Od začetka letošnjega zasedanja Svetovnega gospodarskega foruma (WEF), ki poteka od 16. do 20. januarja v Davosu, je lastnik "Twitterja" in "Tesle" Elon Musk objavil vrsto tvitov in povezav na švicarski forum. Muskov tvit je bil odgovor na videoposnetek, ki prikazuje ustanovitelja in predsednika WEF Klausa Schwaba, kako govori o tem, kako je mogoče zaupati novi »vasi globalnega sodelovanja« Foruma v Metaverse v času, ko je svetovno zaupanje v politične institucije na najnižji ravni. . Temu po navedbah WEF pritrjuje tudi dejstvo, da je v projekt vključen Interpol. "WEF vse bolj postaja neizvoljena svetovna vlada, ki je ljudje nikoli niso zahtevali, niti nočejo," je zapisal na Twitterju. Potem pa je odprl še eno v nizu anket, zdaj z vprašanjem - Ali naj Svetovni gospodarski forum vlada svetu? Letošnjega vrha v Davosu se udeležuje 2700 udeležencev, med njimi več kot 600 globalnih direktorjev, 116 milijarderjev in več kot 50 svetovnih voditeljev. Obravnavana bodo globalno pomembna vprašanja, kot so podnebne spremembe, nove tehnologije in varnost. Med gosti letos ni nikogar iz Rusije in Kitajske, njihovo odsotnost pa bodo nadomestili številni milijarderji iz zalivskih držav. https://nultatacka.rs/ilon-mask-svetski-ekonomski-forum-postaje-neizabrana/?fbclid=IwAR0gNYiAjDFSg16wiIrza6K09r3v7pFNvsJoERLQe_0tgKVwCzRV7lkcazw

Poleg Tanje Fajon (SD) je na srečanju WEF v Davosu prisoten tudi Andrijanič: Mark Boris Andrijanič, slovenski politik in pravnik; * 4. julij 1983. Andrijanič je bil prvi minister za digitalno preobrazbo Republike Slovenije. Wikipedija Datum rojstva: 4. julij 1983 (starost 39 let), Ljubljana Stranka: Nova Slovenija Izobrazba: Univerza Oxford, Pravna fakulteta Koliko je plačala RS za navzočnost dveh politikov na srečanju Svetovnega gospodarskega foruma v Davosu, v organizaciji, ki je leglo korupcije v svetu?

Agenda WEF https://www.weforum.org/agenda/2022/06/here-are-5-things-to-look-forward-to-over-the-next-3-years-according-to-1-000-experts/

Hrvaški poslanec v EU Parlamentu, sodnik Kulakašič: WEF je nevarna sekta in največji kreator korupcije v svetu https://www.youtube.com/watch?v=L5v-r6KWFGs

če bo kdo vprašal koliko nas je stalo, da je sla Fajonka v Davos...How much does it cost to attend Davos? In order to attend the World Economic Forum, you must first be offered a membership. Annual memberships cost anywhere between $62,000 and $620,000 each year, according to the New York Post. Those who pay their membership dues can purchase an event ticket for a reported $29,000. Some CEOs might also be required to pay additional fees on top of those mentioned above

Med osebjem WEF izbruhnil upor zaradi vloge "gospoda Davosa Ustanovitelj in predsednik Klaus Schwab vodi forum že 52 let, vendar nekateri nekdanji in sedanji zaposleni menijo, da je "sam sebi zakon". https://www.theguardian.com/business/2023/jan/18/mutiny-erupts-among-wef-staff-over-role-of-mr-davos-klaus-schwab

WEF: "Ljudje so kuga" in "umetna inteligenca je zdravilo https://newspunch.com/wef-humans-are-plague-ai-cure/

CENZURA Svetovni gospodarski forum je dezinformacije razglasil za največje "globalno tveganje" Skupina, ki podpira cenzuro, je ob svojem letnem dogodku objavila novo poročilo. https://summit.news/2023/01/17/world-economic-forum-declares-misinformation-a-top-global-risk/

Zakaj se ljudem zdi strašljivo, da se je v Davosu v Švici zbrala skupina "izbranih ljudi", ki oblikuje agendo celotnega planeta? Morda zato, ker so številni udeleženci pohotni starajoči se narcisi, ki resnično verjamejo, da "rešujejo svet"? Čez dan poslušajo govore o raznolikosti, enakosti in vključevanju, ponoči pa mnogi med njimi plačujejo mladim ženskam za ponižujoča spolna dejanja. http://themostimportantnews.com/archives/has-the-world-economic-forum-just-reached-peak-creepy

V ZDA bo v februarju imel obravnavo na sodišču pravnik ROBOT. Kmalu bomo vsi odveč https://mypatriotsnetwork.com/patriot/worlds-first-robot-lawyer-takes-its-first-case-in-court/?utm_content=13988519&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email

Pozdrav od WEF-a: Novozelandska laburistična stranka je predstavila nov zakon o terapevtskih izdelkih, ki prepoveduje uporabo zeliščnih izdelkov, ki jih ljudje uporabljajo za ohranjanje zdravja. Nekatere od ciljnih snovi so osnovna živila in začimbe. Druge so naravna zdravila za zdravljenje okužb s koronavirusi in gripo.. https://newspunch.com/jacinda-ardern-vows-to-ban-immune-boosting-supplements-only-big-pharma-can-be-trusted/

Davos: Gates, Schwab, globalne elite se soočajo z vse večjo kritiko njihove agende "Obvladaj prihodnost" Na tisoče uglednih političnih in poslovnih osebnosti se je ta teden zbralo v Davosu v Švici na letnem zasedanju Svetovnega gospodarskega foruma, kjer so jih kritiki obtožili "centralizacije moči v last izbranih svetovnih elit". https://childrenshealthdefense.org/defender/davos-gates-schwab-master-the-future-wef-agenda/

WEF vam sporoča iz Davosa. Ne boste imeli nič in srečni boste žrli žuželke https://novice.najdi.si/predogled/novica/10eee70ff2d8acc6ba1f5bef13ea4e3a/Nova24TV/Svet/Kulinarični-pozdrav-Svetovnega-ekonomskega-foruma-in-EK-Jedli-boste-žuželke

Schwabov WEF si prizadeva za vsaditev sledilnih mikročipov v ljudi kot del agende Velike ponastavitve The Great Reset https://expose-news.com/2022/11/12/wef-great-reset-tracking-microchips/

Oče od Klausa Schwaba, direktorja Svetovnega gospodarskega foruma WEF je bil en vodilnih nacistov, ki je razvijal nemško atomsko bombo. Od 36.00 minute dalje https://www.pcn-channel.com/its-even-worse-than-we-thought-klaus-schwab-and-the-wef-exposed-redacted-with-clayton-morris/

Prav zdaj v Davosu v Švici. Globalisti se sestajajo Svetovni gospodarski forum Klausa Schwaba pravkar poteka v Davosu v Švici. Globalisti se sestajajo, da se odločijo, kako vas bodo nadzorovali naslednje desetletje vaših življenj. Toda kdo je Klaus Schwab? Ne boste verjeli temni zgodovini človeka, ki sedi na čelu WEF. V današnji oddaji se nam pridruži preiskovalni novinar Johnny Vedmore. Poleg tega veliko razkritje novih datotek na Twitterju kaže, da Big Pharma cenzurira Američane. O Scwabu od 36.00 minute dalje https://www.pcn-channel.com/its-even-worse-than-we-thought-klaus-schwab-and-the-wef-exposed-redacted-with-clayton-morris/

WEF Davos 16-20. januar 2023: novi načini totalitarnega nadzora https://www.youtube.com/watch?v=AoRmD5zsJwc

WEF Davos srečanje: Moramo se naučiti bolje lagati, kot med pandemijo Covid https://off-guardian.org/2023/01/15/a-new-system-inside-the-davos-summit-2023/

Elon Musk napada WEF https://americanmilitarynews.com/2023/01/elon-musk-attacks-world-economic-forum/?utm_source=breaking_email&utm_campaign=breaking_mailchimp&utm_medium=email&utm_source=Master_List&utm_campaign=203d8b8f61-EMAIL_CAMPAIGN_2023_01_17_06_36&utm_medium=email&utm_term=0_9c4ef113e0-203d8b8f61-[LIST_EMAIL_ID]&mc_cid=203d8b8f61&mc_eid=d13e45602b

Rok Zavrtanik · SVETA HINAVŠČINA NOV ZLOČIN NAD ŽIVALMI IN LJUDMI V IMENU »STROKE« IN »ZNANOSTI« Oglejmo si, kaj nam bodo – po ukazu s strani vojaškega kapitala izvoljene gosi – od 23. januarja dajali na krožnike. Zamesili v kruh, v sladice, v oreščke, čokolado ... [»...delno razmaščen prah, pridobljen iz celih Acheta domesticus (hišnih murnov), uporablja v kruhu in štručkah iz več vrst žit, krekerjih in krušnih palčkah, žitnih ploščicah, suhih premiksih za pekovske izdelke, piškotih, suhih polnjenih in nepolnjenih proizvodih na osnovi testenin, omakah, predelanih proizvodih iz krompirja, jedeh na osnovi metuljnic in zelenjadnic, picah, proizvodih na osnovi testenin, sirotki v prahu, mesnim izdelkom podobnih izdelkih, juhah in koncentratih juhe ali praških, prigrizkih na osnovi koruzne moke, pivu podobnih pijačah, čokoladnih konditorskih izdelkih, oreških in oljnicah, prigrizkih, razen čipsa, in mesnih pripravkih, namenjenih splošni populaciji.«]. NE, Označbe na embalažah niso potrebne, ugotavljata znanost in stroka. Zahrbtna vzreja in mletje in žretje žuželk v ponorelem svetu ni izbira, ampak zapoved! Murnčki in mokarčki torej za vse – za tiste z volilno pravico, tiste brez nje in vse vmes. Za vegetarijance, vegane, mesojede, hroščkojede. Toda brez skrbi: za holokavst nad murnčki in mokarčki in prehranjevalci bo ekskluzivno skrbelo samo eno podjetje, znanstveno usposobljeno zasebno podjetje Čriček Ena d.o.o. (Cricket One Ltd).

The Great Reset je ogromna koncentracija moči v rokah degenerirane elite https://childrenshealthdefense.org/defender/great-reset-power-grab-social-credit-cola/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=c145650f-f627-4969-8cc1-4b6efd2a3b5d

Načrtovana sprememba hrane https://merylnass.substack.com/p/multinational-agrichemical-corporations?utm_source=post-email-title&publication_id=746368&post_id=88520015&isFreemail=true

Na prvi pogled revolucija »hrana je zdravilo« nakazuje, da se vlada končno zaveda pomena prehrane, vendar je to v resnici le načrt korporacij in skupin, kot je Rockefellerjeva fundacija, da bi nadzorovale vaše nakupe hrane. https://childrenshealthdefense.org/defender/redesign-food-system-online-grocery-cola/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=93e70c60-5c27-49fe-85b1-69965f630a0c

Kako je Davos elita prevzela oblast https://unherd.com/2023/01/how-the-davos-elite-took-back-control/

Hrana kot biološko orožje za depopulacijo https://corbettreport.substack.com/p/what-is-the-future-of-food?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=email

https://epoha.com.hr/2023/01/16/elita-iz-davosa-predvida-da-ce-ekonomska-kriza-godinama-trajati-i-kao-rjesenje-nude-globalizaciju/

2017. godine bila je prezentacija o dronovima ubojicama koje kontrolira umjetna inteligencija. Tada su govorili svi da je to samo još jedna u nizu znanstvenih fantastika https://epoha.com.hr/2023/01/15/zastrasujuca-vojna-prezentacija-dronova-ubojica-pod-kontrolom-umjetne-inteligencije/

Na Novom Zelandu, trenutna je premijerka zapravo zabranila novine i časopise koji ne podržavaju vladin narativ. Novozelandska premijerka Jacinda Ardern, štićenica Klausa Schwaba na Svjetskom gospodarskom forumu, usporedila je slobodu govora na internetu s “ratnim oružjem” u govoru na prošlogodišnjoj Općoj skupštini UN-a. https://epoha.com.hr/2023/01/15/cizma-autoritarizma-gazi-slobodu-govora-na-novom-zelandu/

WEF-ov plan: Japan gradi futuristički ‘pametni grad’ ispunjen robotima, autonomnim vozilima, 24-satnim nadzorom https://epoha.com.hr/2023/01/16/wef-ov-plan-japan-gradi-futuristicki-pametni-grad-ispunjen-robotima-autonomnim-vozilima-24-satnim-nadzorom/

WEF v Davosu: https://www.pcn-channel.com/what-is-the-world-economic-forum-in-davos/

NATO načrtuje kognitivno vojno https://amg-news.com/cognitive-warfare-nato-is-planning-a-war-for-peoples-minds/

WEF Davos 2023 https://lionessofjudah.substack.com/p/end-times-headline-news-bc8 https://www.youtube.com/watch?v=AH8d7vOP0wg

Allowing AI to "Shape Public Discourse" is Dangerous to Humanity WEF-planned "narrative shaping" AI may get out of control of its operators https://igorchudov.substack.com/p/allowing-ai-to-shape-public-discourse?utm_source=post-email-title&publication_id=441185&post_id=94441034&isFreemail=true&utm_medium=email

https://rumble.com/v24rim4-geoengineered-transhumanism-elana-freeland-and-ana-mihalcea-md-phd.html

https://www.technocracy.news/technocracys-agenda-is-evil-and-must-be-rejected/

V trgovinah boste kmalu lahko kupovali žuželke in črve, saj je EU odobrila prodajo te "okusne" hrane za glodalce. Ne bodite presenečeni, če bodo v vašem priljubljenem zavitku kosmičev, kot neobjavljena sestavina za izboljšanje okusa. Ursula vonder Leyen, vedeli smo da si kriminalec. Da pa si poleg tega tudi zelo nagnusna, si zdaj pokazala. https://p39.si/2023/01/11/murni-in-mokarji-s-koncem-januarja-ze-na-jedilnikih-v-eu/

https://www.technocracy.news/criminal-minds-see-the-internet-of-things-is-the-next-big-hacking-prize/

Letno srečanje WEF v Davosu 2023: Seznam udeležencev je ogromen seznam nekaterih najvplivnejših in hudičevih sil v podjetniškem, vladnem in »neprofitnem« svetu. Iz Združenih držav to vključuje direktorja FBI-ja Chrisa Wraya, izvršne direktorje Amazona, BlackRocka in Pfizerja, najvišje uradnike fundacije Gates in mreže Soros ter založnika The New York Timesa, če naštejemo le nekatere. https://dossier.substack.com/p/exclusive-the-dossier-acquires-confidential.

https://epoha.com.hr/2023/01/04/svjetski-ekonomski-forum-porucuje-da-ce-pedofili-spasiti-covjecanstvo/

Na Nizozemskem vlada dovoljuje delovanje politične stranke za pedofilijo, ki je objavila priročnik o tem, kako s forenzičnimi tehnikami posiljevati dojenčke in pri tem ne pustiti sledi. V priročniku se odrasli učijo tudi, kako zapeljati malčke. Nizozemski ministrski predsednik Mark Rutte, ki tesno sodeluje s Svetovnim gospodarskim forumom, je bil član politične stranke, ki normalizira spolna dejanja z živalmi. Odvetnica Annemarie van Blijenburgh je pričala, kako je bila prisotna na več srečanjih, na katerih so člani kraljevih družin in vrhunski politiki mučili, posiljevali in morili otroke na odru za občinstvo visokih uradnikov iz vojske, sodstva, medijev in politike. Njeno pričevanje potrjuje Natalie Augustina, preživela žrtev, ki jo je CIA miselno programirala, da je postala sužnja elit. https://stopworldcontrol.com/wef-pedophilia/?inf_contact_key=b171e17a1bce0e29670d9c82b9d9acbcb7af0999dac2af6212784c39e05d2aef

https://epoha.com.hr/2023/01/01/svjetski-ekonomski-forum-imenovan-je-za-ulogu-svjetske-vlade-u-metaversumu/ https://epoha.com.hr/2023/01/01/ne-morate-biti-teoreticar-zavjere-da-biste-bili-zabrinuti-zbog-djelovanja-svjetskog-ekonomskog-foruma/

DAVOS 2023: WEF prestavlja v višjo prestavo pri pripravah na naslednjo pandemijo ...z odpravo razlik v zdravju in sistemskega rasizma ... kaj za vraga bi to lahko pomenilo? https://rwmalonemd.substack.com/p/davos-2023-wef-shifts-into-high-gear

Nekdanja mlada globalna voditeljica WEF Tulsi Gabbard obsodila "totalitarne sanje" Klausa Schwaba https://www.planet-today.com/2022/06/former-wef-young-global-leader-tulsi.html?m=1

Ubijalska umetna inteligenca je v samo šestih urah izumila 40.000 "smrtonosnih kemičnih orožij https://nypost.com/2022/03/18/killer-ai-invented-40000-lethal-chemical-weapons-in-just-six-hours/

WEF vam sporoča: ne boste imeli ničesar (a boste srečni, ker boste imeli možgane priklopljene na AI) 2.del https://www.thelibertybeacon.com/ransacking-the-world-economy-until-youll-own-nothing-part-2-the-coup-de-grace-the-great-reset/

WEF in plenjenje svetovnega gospodarstva, dokler "ne boste imeli ničesar v lasti" 1. del https://www.thelibertybeacon.com/ransacking-the-world-economy-until-youll-own-nothing-part-1-5000-years-setting-the-stage/

https://dailytelegraph.co.nz/spotlight/historical-analysis-of-the-global-elites-ransacking-the-world-economy-until-youll-own-nothing/

Obstajajo razvojni projekti, ki predvidevajo vgradnjo procesorja oz. čipa v vaše telo (glej članek: Zapisovanje podatkov v živ organizem ). Komunikacijska omrežja in vozlišča (5G, 6G) so predpogoj za hitro in učinkovito komunikacijo omenjenenih procesorjev s hierarhijo »nadzornih centrov«, ki zbirajo in skladiščijo pridobljene podatke iz mehurčkov. Zato je namen vse urbane sredine prepojiti z gosto mrežo 5G in 6G oddajnikov, ki bodo zanesljivo in 24 ur na dan povezani na vse svoje »odjemalce«. Na ta način se bo nadzor in upravljanje mehurčkov dogajal v realnem času. https://p39.si/2022/12/28/podatki-mehurcki-in-umetna-inteligenca/

Australija je odobrila zahtjev za licencu od Big Pharma tvrtke PaxVax koja će im u Queenslandu putem chemtrailsa omogućiti namjerno puštanje GMO cjepiva koje se sastoji od živih bakterija. https://epoha.com.hr/2022/12/27/australija-ce-svoje-gradane-prisilno-cijepiti-putem-chemtrailsa/

Dejansko je glavni namen tehnokratskega državnega udara, ki se je začel januarja 2020, sprožiti proces depopulacije in temeljito preoblikovati svetovni red, vključno s tem, da ljudi, ki ostanejo živi, spremenijo v "transčloveške sužnje", povzročiti kolaps svetovnega gospodarstva in izvesti dokončno prerazporeditev svetovnega bogastva od vseh drugih k tej eliti. https://dailytelegraph.co.nz/spotlight/historical-analysis-of-the-global-elites-ransacking-the-world-economy-until-youll-own-nothing/

Iz Kanade smo već na svašta naučeni kad se radi o lockdownima, promociji vakcina i uništavanjima građanskih sloboda. Premijer Justin Trudeau kao vrhunski spin-doktor i vjerni sluga Klausa Schwaba pretvara Kanadu u pakao za normalne ljude, koji se zalažu za slobodu govora, slobodu okupljanja, pravo na odlučivanje o svojem tijelu, pravu na nošenje oružja itd. Sve to Trudeau sustavno uništava već godinama, po nacrtu globalne kabale kojoj služi. Ali uz sve to, neke stvari su previše degutantne čak i za Kanadu. Pogledajte ovaj video u kojem Theresa Tam, zloglasna doktorica poznata po promoviranju vakcina i strogih lockdowna, telefonom zove baku Mraz na Sjeverni pol, i tom prilikom obje promoviraju vakcine za djecu. Ovakva zloupotreba jednog kršćanskog blagdana u korist farmaceutske mafije, a na štetu djece, nešto je od čega se svakom normalnom čovjeku okreće želudac. https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/bolesna-propaganda-kanada-koristi-baku-mraz-za-promociju-vakcina-djeci.html?utm_source=Kraken&utm_medium=Push&utm_campaign=24-12-2022

Združeni narodi sporočajo, da sta Klaus Schwab iz Svetovnega gospodarskega foruma in generalni sekretar ZN Antonio Guterres podpisala sporazum o "pospešitvi" Agende 2030 Vir: video telegram /PC

U listopadu je savezni sudac odbacio tužbu protiv novog zakona jer nije utjecao na Ustav Sjedinjenih Država, već na statut Medicaida. Sada se čini da propagatori transrodnih osoba žele napraviti još jedan pokušaj promicanja svoje upitne agende. Među tužiteljima je navodno i dvoje 12-godišnje transrodne djece. Agencija za zdravstvenu skrb Floride sada želi informacije od pozvanih organizacija koje podupiru tvrdnje aktivista Trangendera – uključujući Američko pedijatrijsko udruženje, Američko medicinsko udruženje i Sveučilište Yale – uključujući informacije o tome kako uzrokuju nuspojave tretmana Trangenderom koje oni podržavaju. https://epoha.com.hr/2022/12/16/zbog-ugrozavanja-djece-florida-objavila-rat-transrodnoj-agendi/

Svetovni gospodarski forum zdaj poziva k usmrtitvi več milijonov mačk in psov po vsem svetu, da bi zmanjšali "ogljični odtis", ki ga povzročajo z uživanjem mesa. Želijo uvesti mednarodno politiko, ki bi od večine lastnikov hišnih živali zahtevala evtanazijo, namesto psov in mačk pa priporočajo rejo želv, kač in plazilcev. Emma Thompson celo predlaga, naj lastniki jedo svoje hišne ljubljenčke! Vsakič, ko je elita mislila, da je pametna, je uničila pse in mačke, a se jim je ta "pamet" vrnila kot bumerang v obliki miši in podgan, ki so razširile KUGO. Zanima me, ali bo elita varovala našo hišo in lovila miši in podgane? Dvomim. Mike Vir: video Telegram /PC

Europska Unija odabrala je Hrvatsku kao pionira za uvođenje ključnog globalizacijskog projekta digitalnog ID-a, kojeg na sva zvona gura i promovira Svjetski ekonomski forum na čelu s Klausom Schwabom. https://epoha.com.hr/2022/12/13/eu-odabrala-hrvatsku-kao-pionira-za-uvodenje-kljucnog-globalizacijskog-projekta-digitalnog-id-a/

Zakaj se lahko kmalu znajdete v "digitalnem zaporu Vaša digitalna identiteta bo potrebna za odklepanje vseh vidikov življenja, od prijave na internet do dostopa do socialnih storitev, potovanj, hrane, nakupovanja in finančnih storitev. https://childrenshealthdefense.org/defender/digital-identity-prison-social-credit-system-cola/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=7e04f082-cdea-4912-95e1-1798118bd098

Policijski roboti, oboroženi z eksplozivom, so zdaj odobreni v San Franciscu, robotski K-9 so preizkušeni v Massachusettsu. https://americanmilitarynews.com/2022/12/police-robots-armed-with-explosives-now-approved-in-san-francisco-robotic-k-9s-tested-in-mass/?utm_campaign=DailyEmails&utm_source=AM_Email&utm_medium=email&utm_source=Master_List&utm_campaign=53485a1bce-EMAIL_CAMPAIGN_2022_12_02_10_32&utm_medium=email&utm_term=0_9c4ef113e0-53485a1bce-[LIST_EMAIL_ID]&mc_cid=53485a1bce&mc_eid=d13e45602b

Ker vse več novinarjev in raziskovalcev preučuje tehnokracijo, se plima in oseka zaskrbljenosti hitro širi po vsem svetu. Kot TN trdi že 15 let, je Kitajska popolna tehnokracija, ki se skriva za atributi komunizma, vendar to ni komunizem. Tu je preiskovalno poročilo, ki ga je treba prebrati. https://off-guardian.org/2022/11/25/china-the-worlds-first-technate-part-1/

Ne gre za zdravje. Gre za nadzor. Absolutni nadzor. "Vaše dokumente, prosim." Kdor ne želi prejemati injekcij na osnovi mRNA, za katero Pfizer priznava, da ni bila nikoli testirana za prenos virusa, je izključen iz mednarodnih potovanj. Narodi bodo sprejeli enak potni list za domača potovanja z letali, vlaki, avtobusi in avtomobili. To bi morali obravnavati kot požar s petimi alarmi, vendar državljani po vsem svetu le sedijo križem rok. Drugače bodo razmišljali, ko jim bo panoptikum znanstvene diktature, imenovane tudi tehnokracija, okoli vratu nataknil zanko. https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/11/30/g20-signs-declaration-vaccine-passport.aspx?ui=f1108e89bede503d38ea525ba1a61606abdbe3e84a4dd429bcc8b9086ec00bba&sd=20200809&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20221130&cid=DM1296582&bid=1657862159 https://www.technocracy.news/g20-signs-declaration-for-international-vaccine-passport/

Yuval Harari, glavni ideolog Svetovnega gospodarskega foruma pravi, da čez 100-200 let na planetu Zemlja ne bo več nobenega človeka. Z nanotehnologijo bodo spremenili ljudi v bogove, ki bodo imeli drugačna telesa in možgane. Harari brez sramu govori o GENOCIDU CELOTNE ČLOVEŠKE RASE. Hitler je bil amater v primerjavi s tehnokrati/transhumanisti, kot so Klaus Schwab, Yuval Harari (ki ga zelo hvali slovenski predsednik vlade Robert Golob) idr. Vir: video Telegram/PC

Klaus Schwab: "Bog je mrtev" in WEF "pridobiva božanske moči", agenda globalizma 2030 na Invierte.biz Bog je mrtev, glede na Svetovni gospodarski forum, ki je tudi izjavil, da je "Jezus lažna novica" in da so voditelji WEF "pridobili božje moči" za vladanje človeštvu. Po mnenju WEF je prispela nova svetovna religija, ki združuje celotno človeštvo, da bi se poklonilo pred oltarjem podnebne znanosti, tehno-komunizma in evgenike. Če težko verjamete, da bi WEF Klausa Schwaba šel tako daleč, je jasno, da se ni oziral na dogajanje v zadnjem času. Desna roka Klausa Schwaba, Yuval Noah Harari, je napovedal, da je bil WEF tako uspešen v svojih načrtih, da "pridobiva božanske moči" "ustvarjanja in uničenja". Blasfemija se tu ne ustavi. Harari tudi obljublja, da bo WEF ljudi spremenil v bogove. WEF je tudi vedno bolj sovražen do krščanstva in večjih religij. Če malo berete med vrsticami, je jasno, da WEF zavestno poskuša posnemati Jezusa. Po mnenju WEF je Jezus lažna novica, Bog je mrtev, vi pa nimate duše. Ste "hekerska žival", ki nima zmožnosti svobodne volje. Svetovni gospodarski forum se je desetletja tiho infiltriral v demokratično izvoljene vlade, prodiral v kabinete in izvajal ogromen vpliv na svet s hodnikov Schwabovega švicarskega skrivališča v Davosu. Ti tirani so zdaj postali arogantni in prepričani v svoj uspeh. Ne skrivajo se več v senci in ne vlečejo marionetnih vrvic za zaveso. Po Schwabovih besedah ​​je njegova vloga oblikovati "preobrazbo" sveta v sedanjem obdobju. In kar ni presenetljivo, občuduje kitajski sistem državno nadzorovane avtoritarnosti. S svetovnimi voditelji in kabineti pod trdnim nadzorom je bila zahodna demokracija zdesetkana. Trudeaujeva Kanada je postala puščava avtoritarnega nadzora. Novo Zelandijo Jacinte Ardern verjetno celo bolj nadzorujejo tehnokrati iz Davosa. Zakaj bi spoštovali nas ter naše ustavne in človekove pravice, če nas vidijo kot »hekerske živali«, ki ne morejo svobodno razmišljati? Za pogled v prihodnost si oglejte Brazilijo. Podporniki predsednika Bolsonara protestirajo zaradi, kot pravijo, skrajno nepoštenih in skorumpiranih volitev. Vodilni kandidat WEF Lula, ki še ni prevzel funkcije, je že začel izvajati priročnik Klausa Schwaba in zamrzniti bančne račune protestnikov med srhljivim zatiranjem svobode govora in pravice do mirnega protesta. https://invierte.biz/archivos/16039

Davos: Temni izvori The Great Reset Svetovnega gospodarskega foruma https://www.globalresearch.ca/dark-origins-davos-great-reset/5797113?utm_source=substack&utm_medium=email

Med prvimi vlagatelji v prevaro, znano kot FTX, je Binance, največja borza kriptovalut na svetu. Zdaj vemo, da je Binance povezan z najrazličnejšimi globalističnimi operacijami, vključno s Kitajsko komunistično partijo (KKP), Svetovnim gospodarskim forumom (WEF) Klausa Schwaba in Združenimi narodi (ZN), če omenimo le nekaj najbolj znanih. https://www.naturalnews.com/2022-11-24-binance-ftx-investor-linked-ccp-wef-un.html

Vlada in farmacevtska industrija nista ločeni, saj, kot je zapisano v filmu, "delujeta usklajeno ... za vzpostavitev nereguliranega globalnega režima, 'velike ponastavitve', The Great Reset, ki bo določal, kaj lahko jemo, kateri medicinski posegi so dovoljeni in kateri prepovedani, ter nagrade in kazni, ki določajo naše odločitve." https://childrenshealthdefense.org/defender/science-for-hire-gary-null-cola/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=c06c9c61-3e18-45c6-8bb6-e8d3c6c19153

The International Criminal Court is an Open Society Organization run by George Soros: https://www.wecumedia.com/post/the-international-criminal-court-is-an-open-society-organization-run-by-george-soros

Eva Vlaardingerbroek razotkrila je u tweetu pravu pozadinu težnje nizozemske ministrice financija Sigrid Kaag da se uvede digitalna valuta središnje banke (CBDC) u Nizozemskoj te donese zakon koji zahtijeva od banaka da prate sve transakcije iznad 100 eura. https://epoha.com.hr/2022/11/03/eva-vlaardingerbroek-razotkrila-povezanost-nizozemske-ministrice-financija-s-wef-om/

The Great Reset Svetovnega gospodarskega foruma: Živi v škatli, ne premikaj se, bodi nadzorovan, molči, jej hrošče Mnogi se pričenjajo zavedati tehnokratske prevlade Svetovnega gospodarskega foruma nad svetom. Namesto "odpravljanja revščine" WEF predlaga revščino za vse. Namesto "dostojnih delovnih mest za vse" WEF predlaga "sedi doma in prejemaj univerzalni temeljni dohodek". Namesto "zasleduj srečo" WEF pravi: "ničesar ne boš imel in boš srečen". Michael Walsh, avtor knjige Proti veliki ponastavitvi, je v oddaji Breitbart News Daily opozoril, da si program Svetovnega gospodarskega foruma (WEF) The Great Reset prizadeva za zmanjšanje človeške populacije in hkrati za omejevanje svoboščin pod okriljem tega, kar levičarska organizacija opisuje kot "podnebne spremembe" in "javno zdravje". https://www.technocracy.news/not-so-great-reset-live-in-a-box-dont-move-be-surveilled-shut-up-eat-bugs/

Jaz samo molim boga, da resnica pride čimprej v medije.

Video razloži, kako bo digitalna valuta centralnih bank izbrisala človekove svoboščine in omejila nakupe v skladu z načrti vlade https://www.bitchute.com/video/aNtYzU5gUQGb/

Gates in Schwab, direktor Svetovnega gospodarskega foruma (WEF) spodbujata tehnologijo za spreminanje genov za vse, od ponarejenega mesa do dizajnerskih dojenčkov. Bill Gates in Svetovni gospodarski forum sta med največjimi promotorji CRISPR, nedavno razvite tehnologije za urejanje genov, vendar so znanstveniki, s katerimi se je pogovarjal The Defender, opozorili na pomanjkljivosti in tveganja te tehnologije. https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-gates-wef-crispr-gene-editing-fake-meat-designer-babies/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=0ddbdd63-8b73-4ae1-9640-62df2d883a48

Švabov načrt prevzema svetovnih vlad: PROJEKT SVETOVNEGA GOSPODARSKEGA FORUMA "YOUNG GLOBAL LEADERS" Klaus Schwab je v svojem govoru na letnem srečanju Young Global L eaders razpravljal o vlogi Svetovnega Gospodarskega foruma (WEF) in pojasnil, kako je organizaciji v zadnjih 50 letih uspelo postati vplivna sila. Schwab je razpravljal tudi o pomenu indoktrinacije mladih s svojo filozofijo "pristopa več zainteresiranih strani". Schwab se je nato pohvalil z več kot 200 "platformami za sodelovanje", ki jih je ustanovil WEF, s centri za četrto industrijsko revolucijo v ducatu držav in z vsemi drugimi različnimi načini, s katerimi se je WEF "infiltriral" v svetovne vlade. Opozoril je tudi na pet različnih področij, na katera se osredotočajo platforme WEF, in sicer na regionalno in globalno sodelovanje, naravo in podnebje, novo družbeno pogodbo, preoblikovanje industrije in četrto industrijsko revolucijo (4IR). https://www.technocracy.news/wef-strategy-young-global-leaders-global-shapers-new-champions/

Več kot 150 Bilderbergovcev (od 1861 še živečih) je imelo pomembno vlogo pri dogodku Covid-19. Mnogi, morda večina od spodaj naštetih so bili dejavni v različnih vlogah; na tej strani jih poskušamo poimenovati in osramotiti ter razkriti vloge, ki so jih odigrali. https://expose-news.com/2022/10/12/names-face-bilderbergers-controlled-covid-response/

Vam je všeč takšna prihodnost? Vsi ti primeri so le vrh ledene gore nečloveških načrtov Svetovnega gospodarskega foruma. Njihove knjige, spletne strani in konference razkrivajo še veliko več. Če človeštvo ne bo odprlo oči in se dvignilo, se bo vse to uresničilo v prihodnjih letih.