Članek
Nevrokirurg Russell L. Blaylock: Resnica o Covid-19 in cepivih
Objavljeno Oct 02, 2022

22. april 2022

O avtorju: Upokojeni nevrokirurg, Theoretical Neuroscience Research, LLC, Ridgeland, Mississippi, ZDA. Russell L. Blaylock: moc.liamg@7036yalB

Vir: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9062939/

*

*

Pandemija COVID-19 je eden od najbolj zmanipuliranih nalezljivih bolezni v zgodovini, za katerega so značilne uradne laži v neskončnem toku, ki ga vodijo vladne birokracije, zdravniška združenja, zdravniške komisije, mediji in mednarodne agencije.Priča smo dolgemu seznamu posegov v zdravniško prakso brez primere, vključno z napadi na zdravniške strokovnjake, uničevanjem zdravniških karier zdravnikov, ki nočejo sodelovati pri ubijanju svojih pacientov, in množičnim urejanjem zdravstvenega varstva, ki ga vodijo nekvalificirani posamezniki z ogromnim bogastvom, močjo in vplivom.

 

Prvič v ameriški zgodovini predsednik, guvernerji, župani, upravitelji bolnišnic in zvezni birokrati določajo načine zdravljenja, ki ne temeljijo na natančnih znanstveno utemeljenih ali celo na izkušnjah temelječih informacijah, temveč na prisilnem sprejemanju posebnih oblik oskrbe in "preprečevanja" - vključno z remdesivirjem, uporabo respiratorjev in nazadnje z vrsto v bistvu nepreverjenih cepiv mRNA. Prvič v zgodovini zdravljenja se protokoli ne oblikujejo na podlagi izkušenj zdravnikov, ki uspešno zdravijo največje število bolnikov, temveč na podlagi izkušenj posameznikov in birokracije, ki še nikoli niso zdravili niti enega bolnika, vključno z Anthonyjem Faucijem, Billom Gatesom, zvezo EcoHealth Alliance, Centrom za nadzor bolezni (CDC), Svetovno zdravstveno organizacijo (WHO), državnimi uradniki za javno zdravje in upravami bolnišnic[23,38].

 

Mediji (televizija, časopisi, revije itd.), zdravniška združenja, državne zdravstvene komisije in lastniki družbenih medijev so se razglasili za edini vir informacij o tej tako imenovani "pandemiji". Spletne strani so bile odstranjene, visoko usposobljeni in izkušeni klinični zdravniki ter znanstveni strokovnjaki s področja nalezljivih bolezni so bili demonizirani, kariere so bile uničene, vse drugačne informacije pa so bile označene za "dezinformacije" in "nevarne laži", tudi če so jih posredovali vrhunski strokovnjaki s področja virologije, nalezljivih bolezni, pljučne intenzivne terapije in epidemiologije. Do teh izpadov resnice prihaja tudi takrat, ko so te informacije podprte z obsežnimi znanstvenimi citati nekaterih najbolj usposobljenih medicinskih strokovnjakov na svetu. [23] Neverjetno je, da so ignorirani in demonizirani celo posamezniki, kot je doktor Michael Yeadon, upokojeni nekdanji glavni znanstvenik in podpredsednik znanstvenega oddelka farmacevtske družbe Pfizer v Združenem kraljestvu, ki je družbo obtožil izdelave izredno nevarnega cepiva. Poleg tega je skupaj z drugimi visoko usposobljenimi znanstveniki izjavil, da tega cepiva ne bi smel jemati nihče.

 

Dr. Peter McCullough, eden najbolj citiranih strokovnjakov na svojem področju, ki je s protokolom zgodnjega zdravljenja (ki so ga tako imenovani strokovnjaki popolnoma ignorirali) uspešno pozdravil več kot 2000 bolnikov s COVID, je bil žrtev še posebej hudega napada tistih, ki imajo od cepiva finančne koristi. Svoje rezultate je objavil v strokovnih revijah in poročal o 80-odstotnem zmanjšanju števila hospitalizacij in 75-odstotnem zmanjšanju števila smrti z uporabo zgodnjega zdravljenja. (44) Kljub temu je podvržen neusmiljenim napadom upravljavcev informacij, od katerih nihče ni zdravil niti enega bolnika.

 

Niti Anthony Fauci, CDC, WHO ali katera koli vladna zdravstvena ustanova niso nikoli ponudili nobenega zgodnjega zdravljenja razen Tilenola, hidracije in klica reševalnega vozila, ko imate težave z dihanjem. To je brez primere v celotni zgodovini zdravstvene oskrbe, saj je zgodnje zdravljenje okužb ključnega pomena za reševanje življenj in preprečevanje hudih zapletov. Ne le da te zdravniške organizacije in zvezni psi niso niti predlagali zgodnjega zdravljenja, temveč so z vsemi razpoložljivimi sredstvi - izgubo licence, odvzemom bolnišničnih pravic, sramotenjem, uničenjem ugleda in celo aretacijo[2] - napadli vsakogar, ki je skušal začeti takšno zdravljenje.

 

Dober primer tega nasilja nad svobodo govora in zagotavljanjem informacij o informiranem soglasju je nedavni odvzem zdravniške licence Dr. Meryl Nass s strani zdravniške zbornice v Mainu in odreditev psihiatričnega pregleda, ker je predpisovala ivermektin in delila svoje strokovno znanje na tem področju[9,65].Dr. Nass osebno poznam in lahko jamčim za njeno poštenost, bistrost in predanost resnici. Njene znanstvene reference so brezhibne. Takšno ravnanje odbora za izdajo zdravniških licenc spominja na metodologijo sovjetskega KGB v obdobju, ko so disidente zapirali v psihiatrične gulage, da bi utišali njihovo nasprotovanje.

 DRUGI NAPADI BREZ PRIMERE

Druga taktika brez primere je odstranitev zdravnikov, ki se ne strinjajo z mnenjem, s položajev urednikov in recenzentov revij ter umikanje njihovih znanstvenih člankov iz revij, tudi po tem, ko so bili ti članki že natisnjeni. Do tega pandemičnega dogodka še nikoli nisem videl, da bi bilo v revijah umaknjenih toliko člankov - velika večina je spodbujala alternative uradni dogmi, zlasti če so ti članki postavljali pod vprašaj varnost cepiv. Običajno predloženi članek ali študijo pregledajo strokovnjaki s tega področja, kar imenujemo strokovni pregled. Ti pregledi so lahko zelo intenzivni in podrobni, saj zahtevajo, da se vse napake v članku pred objavo popravijo. Če se torej po natisu dokumenta ne odkrije goljufija ali kakšna druga velika skrita težava, dokument ostane v znanstveni literaturi.

 

Zdaj smo priča vse večjemu številu odličnih znanstvenih člankov, ki so jih napisali vrhunski strokovnjaki na tem področju, ki so tedne, mesece in celo leta po objavi umaknjeni iz glavnih medicinskih in znanstvenih revij. Natančen pregled pokaže, da so si avtorji v veliko preveč primerih drznili podvomiti v dogme, ki so jih sprejeli nadzorniki znanstvenih publikacij - zlasti glede varnosti, alternativnih načinov zdravljenja ali učinkovitosti cepiv.[12,63] Te revije so odvisne od obsežnega oglaševanja farmacevtskih podjetij, ki jim zagotavljajo prihodke. V več primerih so vplivna farmacevtska podjetja vplivala na lastnike teh revij, da so odstranili članke, ki so na kakršen koli način postavljali pod vprašaj izdelke teh podjetij[13,34,35].

 

Še hujše je dejansko oblikovanje medicinskih člankov za promocijo zdravil in farmacevtskih izdelkov, ki vključujejo ponarejene študije, tako imenovane "ghostwritten" članke.[49,64] Guardian navaja Richarda Hortona, ki pravi, da so "revije postale pralnice informacij za farmacevtsko industrijo."[13,63] Dokazano goljufivi "ghostwritten" članki, ki so jih sponzorirali farmacevtski velikani, se redno pojavljajo v najboljših kliničnih revijah, kot sta JAMA in New England Journal of Medicine - kljub dokazani znanstveni zlorabi in manipulaciji s podatki jih nikoli ne odstranijo.[49,63]

 

Članki, napisani z navideznimi avtorji, vključujejo podjetja za načrtovanje, katerih naloga je oblikovati članke, ki vsebujejo prirejene podatke v podporo farmacevtskemu izdelku, nato pa te članke sprejeti v klinične revije z velikim vplivom, to je revije, ki najverjetneje vplivajo na klinično odločanje zdravnikov. Poleg tega zdravnikom v klinični praksi zagotavljajo brezplačne ponatise teh zmanipuliranih člankov. Guardian je našel 250 podjetij, ki so se ukvarjala s tem navideznim pisanjem. Zadnji korak pri oblikovanju teh člankov za objavo v najprestižnejših revijah je najemanje priznanih medicinskih strokovnjakov iz prestižnih ustanov, ki tem člankom dodajo svoje ime. Ti najeti avtorji so plačani, ko se strinjajo, da bodo dodali svoje ime tem vnaprej pripravljenim člankom, ali pa to storijo zaradi prestiža svojega imena na članku v prestižni medicinski reviji[11].

 

Bistvenega pomena je ugotovitev strokovnjakov s področja medicinskega založništva, da ni bilo storjenega ničesar, da bi se ta zloraba ustavila. Medicinski etiki so obžalovali, da zaradi te razširjene prakse "ne moreš zaupati ničemur". Čeprav nekatere revije vztrajajo pri informacijah o razkritju, večina zdravnikov, ki berejo te članke, te informacije ignorira ali jih opravičuje, več revij pa razkritje otežuje tako, da od bralca zahteva, da izjave o razkritju poišče na drugem mestu. Številne revije ne nadzorujejo takšnih izjav, opustitve avtorjev pa so pogoste in brez kazni.

 

Kar zadeva informacije, ki so na voljo javnosti, so skoraj vsi mediji pod nadzorom teh farmacevtskih velikanov ali drugih, ki imajo koristi od te "pandemije". Vse njihove zgodbe so enake, tako po vsebini kot celo po besedilu. Vsakodnevno se dogajajo organizirane prikrivalne akcije, javnosti pa se skrivajo obsežni podatki, ki razkrivajo laži, ki jih ustvarjajo ti upravljavci informacij. Vsi podatki, ki prihajajo iz nacionalnih medijev (televizija, časopisi in revije), pa tudi lokalne novice, ki jih gledate vsak dan, prihajajo samo iz "uradnih" virov - večina teh podatkov je laž, izkrivljanje ali pa so povsem izmišljeni - vse to z namenom zavajanja javnosti.

 

Televizijski mediji večino svojega oglaševalskega proračuna prejmejo od mednarodnih farmacevtskih podjetij - to ustvarja neustavljiv vpliv, da poročajo o vseh izmišljenih študijah, ki podpirajo njihova cepiva in druga tako imenovana zdravljenja.Samo leta 2020 je farmacevtska industrija za takšno oglaševanje porabila 6,56 milijarde dolarjev[13,14], kar je 4,58 milijarde, kar predstavlja neverjetnih 75 % njihovega proračuna. S tem se kupi veliko vpliva in nadzora nad mediji. Svetovno znani strokovnjaki z vseh področij nalezljivih bolezni so izključeni iz medijev in družbenih medijev, če bi kakor koli odstopali od izmišljenih laži in izkrivljanj proizvajalcev teh cepiv. Poleg tega ta farmacevtska podjetja porabijo na desetine milijonov za oglaševanje v družbenih medijih, pri čemer je Pfizer na čelu s 55 milijoni dolarjev v letu 2020[14].

 

Čeprav so ti napadi na svobodo govora dovolj grozljivi, je še hujši praktično vsesplošni nadzor, ki so ga nad podrobnostmi zdravstvene oskrbe v bolnišnicah izvajali bolnišnični upravitelji. Ti najemniki zdaj zdravnikom naročajo, katerih protokolov zdravljenja se bodo držali in katerih ne bodo uporabljali, ne glede na to, kako škodljivi so "odobreni" načini zdravljenja in kako koristni so "neodobreni" načini zdravljenja[33,57].

 

Še nikoli v zgodovini ameriške medicine upravitelji bolnišnic svojim zdravnikom niso narekovali, kako bodo izvajali zdravljenje in katera zdravila lahko uporabljajo. CDC nima pristojnosti, da bi bolnišnicam ali zdravnikom narekoval medicinsko zdravljenje. Kljub temu je večina zdravnikov brez najmanjšega odpora ravnala v skladu z njim.

 

Zvezni zakon o oskrbi je spodbujal to človeško katastrofo, saj je vsem ameriškim bolnišnicam ponudil do 39.000 dolarjev za vsakega bolnika na oddelku intenzivne terapije, ki so ga priključili na respirator, čeprav je bilo že zgodaj jasno, da so respiratorji glavni vzrok smrti med temi nič hudega slutečimi in zaupljivimi bolniki. Poleg tega so bolnišnice prejele 12.000 dolarjev za vsakega bolnika, ki so ga sprejeli na oddelek intenzivne terapije, kar po mojem mnenju in mnenju drugih pojasnjuje, zakaj so vse zvezne zdravstvene birokracije (CDC, FDA, NIAID, NIH itd.) naredile vse, kar je bilo v njihovi moči, da bi preprečile zgodnje zdravljenje, ki bi rešilo življenje.[46] Če so bolnikom dovolili, da se stanje poslabša do te mere, da so potrebovali hospitalizacijo, je to pomenilo velik denar za vse bolnišnice. Vse več bolnišnicam grozi stečaj, mnoge pa so zaprle svoja vrata že pred to "pandemijo"[50]. Večina teh bolnišnic je zdaj v lasti nacionalnih ali mednarodnih korporacij, vključno z učnimi bolnišnicami[51].

 

Zanimivo je tudi, da smo s prihodom te "pandemije" priča porastu korporacijskih verig bolnišnic, ki kupujejo številne finančno ogrožene bolnišnice.[1,54] Ugotovljeno je bilo, da ti bolnišnični velikani za nakup teh finančno ogroženih bolnišnic uporabljajo milijarde zvezne pomoči Covid, kar še povečuje moč korporativne medicine nad neodvisnostjo zdravnikov. Zdravniki, ki so bili izgnani iz svojih bolnišnic, težko najdejo zaposlene v drugih bolnišnicah, saj so lahko tudi te v lasti istega korporativnega velikana. Posledično politike, ki določajo obveznost cepljenja, vključujejo veliko večje število zaposlenih v bolnišnicah. Tako je na primer klinika Mayo odpustila 700 zaposlenih, ker so uveljavljali svojo pravico do zavrnitve nevarnega, v bistvu nepreverjenega eksperimentalnega cepiva. (51,57) Klinika Mayo je to storila kljub dejstvu, da je veliko teh zaposlenih delalo v času najhujše epidemije in so odpuščeni, ko je različica Omicron prevladujoči sev virusa, ki ima za večino patogenost navadnega prehlada, cepiva pa so pri preprečevanju okužbe neučinkovita.

 

Poleg tega je bilo dokazano, da ima cepljena asimptomatska oseba enako visok nazofaringealni titer virusa kot okužena necepljena oseba. Če je namen obveznega cepljenja preprečiti širjenje virusa med bolnišničnim osebjem in bolniki, potem največje tveganje za prenos predstavljajo cepljeni in ne necepljeni. Razlika je v tem, da bolna necepljena oseba ne bi šla v službo, asimptomatski cepljeni širitelj pa bo.

 

Vemo pa, da veliki medicinski centri, kot je klinika Mayo, vsako leto prejmejo na desetine milijonov dolarjev nepovratnih sredstev NIH in denar od farmacevtskih proizvajalcev teh eksperimentalnih "cepiv". Po mojem mnenju je to pravi razlog, ki vodi te politike. Če bi to lahko dokazali na sodišču, bi bilo treba upravitelje, ki izdajajo te predpise, preganjati v skladu z zakonom in tožiti vse oškodovane strani.

 

Problem stečaja bolnišnic je vedno bolj pereč zaradi obveznega cepljenja v bolnišnicah in posledično velikega števila bolnišničnega osebja, zlasti medicinskih sester, ki zavračajo prisilno cepljenje [17,51]. Zdravniki v bolnišnicah so odgovorni za zdravljenje posameznih bolnikov in pri uvedbi tega zdravljenja sodelujejo neposredno s temi bolniki in njihovimi družinami. Zunanje organizacije, kot je CDC, nimajo pooblastil za poseganje v to zdravljenje in s tem izpostavljajo bolnike hudim napakam organizacije, ki še nikoli ni obravnavala niti enega bolnika s COVID-19.

 

Ko se je ta pandemija začela, je CDC bolnišnicam odredil, da morajo upoštevati protokol zdravljenja, zaradi katerega je umrlo več sto tisoč bolnikov, od katerih bi večina ozdravela, če bi bilo dovoljeno ustrezno zdravljenje. (43,44) Večino teh smrti bi lahko preprečili, če bi zdravnikom dovolili zgodnje zdravljenje z izdelki, kot so ivermektin, hidroksi-klorokin ter številna druga varna zdravila in naravne spojine.

Na podlagi rezultatov zdravnikov, ki uspešno zdravijo največ bolnikov s kovidom, je bilo ocenjeno, da bi lahko od 800 000 ljudi, za katere pravijo, da so umrli zaradi kovida, 640 000 ne le rešili, ampak bi se lahko v mnogih primerih vrnili v zdravstveno stanje pred okužbo, če bi uporabili obvezno zgodnje zdravljenje s temi preizkušenimi metodami. To zanemarjanje zgodnjega zdravljenja pomeni množični umor. To pomeni, da bi jih 160 000 dejansko umrlo, kar je veliko manj od števila umrlih zaradi birokracije, zdravniških združenj in zdravniških komisij, ki se niso hoteli zavzeti za svoje bolnike. Glede na študije o zgodnjem zdravljenju tisočih bolnikov, ki so ga izvajali pogumni in skrbni zdravniki, bi lahko preprečili od petinsedemdeset do osemdeset odstotkov smrti[43,44].

 

Neverjetno je, da so tem ozaveščenim zdravnikom preprečili, da bi rešili te s Covidom-19 okužene ljudi. Za zdravniški poklic bi moralo biti sramotno, da je toliko zdravnikov brezglavo sledilo smrtonosnim protokolom, ki so jih določili nadzorniki medicine.

 

Prav tako ne smemo pozabiti, da ta dogodek nikoli ni izpolnjeval meril za pandemijo. Svetovna zdravstvena organizacija je spremenila merila, tako da je to postala pandemija. Da bi virus izpolnjeval pogoje za status pandemije, mora imeti visoko stopnjo umrljivosti pri veliki večini ljudi, kar ni bilo tako (stopnja preživetja je bila 99,98-odstotna), in ne sme imeti znanih obstoječih načinov zdravljenja - kar je ta virus imel -, pravzaprav je vedno več zelo uspešnih načinov zdravljenja.

 

Drakonski ukrepi, uvedeni za obvladovanje te izmišljene "pandemije", se nikoli niso izkazali za uspešne, kot so prikrivanje javnosti, zapiranje prostorov in socialno oddaljevanje. Številne skrbno opravljene študije v prejšnjih sezonah gripe so pokazale, da kakršne koli maske niso nikoli preprečile širjenja virusa v javnosti[60].

Dejansko so nekatere zelo dobre študije pokazale, da so maske dejansko širile virus, saj so ljudem dajale lažen občutek varnosti in druge dejavnike, na primer ugotovitev, da so ljudje nenehno kršili sterilno tehniko z dotikanjem maske, nepravilnim odstranjevanjem in uhajanjem kužnih aerosolov ob robovih maske. Poleg tega so maske odlagali na parkiriščih, sprehajalnih poteh, jih polagali na mize v restavracijah ter jih dajali v žepe in torbice.

 

V nekaj minutah po namestitvi maske je mogoče iz njih izločiti številne patogene bakterije, zaradi česar so osebe z oslabljeno imunsko odpornostjo izpostavljene visokemu tveganju za bakterijsko pljučnico, otroci pa večjemu tveganju za meningitis[16]. V študiji raziskovalcev z Univerze na Floridi so iz notranjosti maske, ki so jo nosili otroci v šolah, izločili več kot 11 patogenih bakterij[40].

 

Znano je bilo tudi, da otroci v bistvu niso bili izpostavljeni tveganju, da bi zboleli za virusom ali ga prenesli.

 

Poleg tega je bilo znano, da več kot štiriurno nošenje maske (kar se dogaja v vseh šolah) povzroči znatno hipoksijo (nizka raven kisika v krvi) in hiperkapnijo (visoka raven CO2), ki imata številne škodljive učinke na zdravje, vključno s slabšim razvojem otroških možganov[4,72,52].

 

Vemo, da se razvoj možganov nadaljuje še dolgo po zaključku osnovne šole. Nedavna študija je pokazala, da imajo otroci, rojeni med "pandemijo", bistveno nižji inteligenčni kvocient - a šolskih svetov, ravnateljev in drugih izobraževalnih birokratov to očitno ne skrbi[18].

 

Pojdi na:

ORODJA INDOKTRINACIJE

Oblikovalci te pandemije so predvidevali, da se bo javnost uprla in da bodo postavljena velika neprijetna vprašanja. Da bi to preprečili, so nadzorniki medije nahranili s številnimi taktikami, ena najpogosteje uporabljenih pa je bila in je prevara "preverjanja dejstev". Ob vsakem soočenju s skrbno dokumentiranimi dokazi so se medijski "preverjevalci dejstev" zoperstavili z obtožbo o "dezinformacijah" in neutemeljeno obtožbo o "teoriji zarote", ki je bila po njihovem besednjaku "razbita". Nikoli nam niso povedali, kdo so preveritelji dejstev ali vir njihovih "ovrženih" informacij - verjeli naj bi le "preveriteljem dejstev". Nedavni sodni primer je pod prisego pokazal, da so facebookovi "preverjevalci dejstev" za preverjanje "dejstev" uporabljali mnenje svojih uslužbencev in ne pravih strokovnjakov.[59] Ko so viri dejansko razkriti, so to vedno skorumpirani CDC, WHO ali Anthony Fauci ali le njihovo mnenje. Tukaj je seznam stvari, ki so bile označene kot "miti" in "dezinformacije", za katere se je pozneje izkazalo, da so resnične.

 

- Asimptomatski cepljeni širijo virus enako kot necepljeni simptomatski okuženi.

- Cepiva ne morejo ustrezno zaščititi pred novimi različicami, kot sta Delta in Omicron.

- Naravna imunost je veliko boljša od imunosti proti cepivom in je najverjetneje doživljenjska.

- Imuniteta, pridobljena s cepljenjem, ne le da po nekaj mesecih oslabi, temveč so vse imunske celice oslabljene za daljše obdobje, zaradi česar so cepljeni izpostavljeni visokemu tveganju za vse okužbe in raka.

- Cepiva COVID lahko povzročijo veliko število krvnih strdkov in drugih resnih neželenih učinkov

- Zagovorniki cepiva bodo zahtevali številna dodatna cepiva, ko se bo na prizorišču pojavila vsaka nova različica.

- Fauci bo vztrajal pri cepivu covid za majhne otroke in celo dojenčke.

- Za vstop v podjetje, letenje z letalom in uporabo javnega prevoza bodo zahtevani potni listi o cepljenju.

- Za necepljene bodo vzpostavljena internacijska taborišča (kot v Avstraliji, Avstriji in Kanadi).

- Necepljenim bo onemogočena zaposlitev.

- Obstajajo tajni sporazumi med vlado, elitističnimi institucijami in proizvajalci cepiv.

- Številne bolnišnice so bile med pandemijo prazne ali pa so bile slabo zasedene.

- Beljakovinska bodica iz cepiva vstopi v jedro celice in spremeni funkcijo popravljanja celične DNK.

- Zaradi cepiv je umrlo več sto tisoč ljudi, še večkrat več pa jih je bilo trajno poškodovanih.

- Zgodnje zdravljenje bi lahko rešilo življenje večini od 700.000 umrlih v ZDA.

Miokarditis, ki ga povzročajo cepiva (ki so ga sprva zanikali), je pomembna težava in se v kratkem času ne pozdravi.

- Posebni smrtonosni loti (serije) teh cepiv so pomešani z maso drugih cepiv Covid-19

Več teh trditev nasprotnikov teh cepiv je zdaj objavljenih na spletni strani CDC - večina je še vedno označena kot "miti". Danes so obsežni dokazi potrdili, da je vsak od teh tako imenovanih "mitov" v resnici resničen. Mnoge je priznal celo "svetnik cepiv" Anthony Fauci. Tako nam je na primer celo naš predsednik s kognitivnimi motnjami povedal, da lahko po uvedbi cepiva vsi cepljeni ljudje snamejo maske. Ups! Kmalu zatem so nam povedali, da imajo cepljeni visoko koncentracijo (titer) virusa v nosu in ustih (nosu in žrelu) in da lahko virus prenesejo na druge, s katerimi pridejo v stik - zlasti na svoje družinske člane. Ponovno si nadenite maske - priporočljivo je dvojno maskiranje. Zdaj je znano, da so cepljeni glavni prenašalci virusa, bolnišnice pa so polne bolnih cepljenih in ljudi, ki trpijo zaradi resnih zapletov po cepljenju[27,42,45].

Druga taktika zagovornikov cepljenja je demoniziranje tistih, ki iz različnih razlogov zavračajo cepljenje. Mediji te kritično misleče posameznike označujejo kot "anti-vaxxerje", "zanikovalce cepljenja", "nasprotnike cepljenja", "morilce", "sovražnike večjega dobrega" in kot tiste, ki podaljšujejo pandemijo. Zgrožen sem nad zlobnimi, pogosto brezsrčnimi napadi nekaterih ljudi na družbenih omrežjih, ko starši ali bližnji pripovedujejo o strašnem trpljenju in morebitni smrti, ki so jo oni ali njihovi bližnji doživeli zaradi cepiv. Nekateri psihopati tvitajo, da so veseli, da je ljubljena oseba umrla, ali da je bila mrtva cepljena oseba sovražnik dobrega, ker je pripovedovala o dogodku, in bi jo bilo treba prepovedati. To si je težko predstavljati. Ta stopnja krutosti je grozljiva in pomeni propad moralne, spodobne in sočutne družbe.

Dovolj je že, da javnost pade tako nizko, toda mediji, politični voditelji, upravitelji bolnišnic, zdravniška združenja in odbori za podeljevanje zdravniških licenc delujejo na podoben moralno nefunkcionalen in okruten način.

V TEM DOGODKU SO IZGINILI LOGIKA, ARGUMENTACIJA IN ZNANSTVENI DOKAZI

Ali so znanstveni dokazi, skrbno opravljene študije, klinične izkušnje in medicinska logika kakor koli vplivali na ustavitev teh neučinkovitih in nevarnih cepiv? Nikakor! Drakonska prizadevanja za cepljenje vseh ljudi na planetu se nadaljujejo (razen elite, poštnih uslužbencev, članov kongresa in drugih insajderjev)[31,62].

Pri vseh drugih zdravilih in prejšnjih konvencionalnih cepivih, ki jih pregleduje FDA, bi sicer nepojasnjena smrt 50 ali manj posameznikov povzročila ustavitev nadaljnje distribucije izdelka, kot se je zgodilo leta 1976 s cepivom proti prašičji gripi. Sistem VAERS je za obdobje od 14. decembra 2020 do 31. decembra 2021 poročal o več kot 18.000 smrtnih primerih in 139.126 hudih poškodbah (vključno s smrtnimi) v istem obdobju, zato še vedno ni interesa za ustavitev tega smrtonosnega programa cepljenja.[61] Še huje, nobena vladna agencija ne izvaja resne preiskave, da bi ugotovila, zakaj ti ljudje umirajo ter se hudo in trajno poškodujejo zaradi teh cepiv.[15,67] Vidimo pa nenehno vrsto prikrivanj in izmikanj proizvajalcev cepiv in njihovih promotorjev.

Vojna proti učinkovitim, poceni in zelo varnim zdravilom in naravnim spojinam, ki so nedvomno rešili na milijone življenj po vsem svetu, se ne le nadaljuje, ampak se je še okrepila[32,34,43].

Zdravnikom je rečeno, da svojim pacientom ne smejo zagotoviti teh spojin, ki rešujejo življenja, in če to storijo, jih bodo odstranili iz bolnišnice, odvzeli jim bodo zdravniško licenco ali pa bodo kaznovani na številne druge načine. Veliko lekarn je zavrnilo izpolnjevanje receptov za lvermektin ali hidroksiklorokin, čeprav je na milijone ljudi ta zdravila varno jemalo več kot 60 let v primeru hidroksiklorokina in več desetletij v primeru ivermektina.[33,36] Ta zavrnitev izpolnjevanja receptov je brez primere in so jo zasnovali tisti, ki želijo preprečiti alternativne metode zdravljenja, vse pa temeljijo na zaščiti širjenja cepiva za vse. Več podjetij, ki proizvajajo hidroksiklorokin, je privolilo, da bodo izpraznila svoje zaloge zdravila in jih podarila strateškim nacionalnim zalogam, zaradi česar je to zdravilo veliko težje dobiti.[33] Zakaj bi vlada to storila, če je več kot 30 dobro opravljenih študij pokazalo, da je to zdravilo v drugih državah, kot so Indija, Egipt, Argentina, Francija, Nigerija, Španija, Peru, Mehika in druge, zmanjšalo število smrtnih primerov od 66 % do 92 %[23]?

 

Kritike teh dveh življenjsko pomembnih zdravil najpogosteje financirata Bill Gates in Anthony Fauci, ki s temi cepivi zaslužita milijone[48,15].

 

Da bi še bolj preprečili uporabo teh zdravil, sta farmacevtska industrija in Bill Gates/Anthony Fauci financirala lažno raziskavo, da bi dokazala, da je hidroksiklorokin nevarno zdravilo in da lahko poškoduje srce[34]. Da bi dokazali ta lažnivi primer, so raziskovalci najbolj bolnim bolnikom s kovidom dajali skoraj smrtni odmerek zdravila, v odmerku, ki je bil veliko večji od tistega, ki so ga pri vseh bolnikih s kovidi uporabljali Dr. Kory, McCullough in drugi "pravi" in sočutni zdravniki - zdravniki, ki so dejansko zdravili bolnike s kovid [35].

 

Seveda so nadzorovani mediji, ki so bili v vlogi psov, javnost zasuli z zgodbami o smrtonosnem učinku hidroksiklorokina, vse z zgroženim videzom lažne panike. Vse te zgodbe o nevarnosti ivermektina so se izkazale za neresnične, nekatere pa so bile neverjetno absurdne[37,43].

 

Napad na ivermektin je bil še hujši kot na hidroksiklorokin. Vse to in še veliko več je natančno opisano v odlični novi knjigi Roberta Kennedyja mlajšega "Resnični Anthony Fauci". Bill Gates, Big Pharma in globalna vojna proti demokraciji in javnemu zdravju.[32] Če vas resnično zanima resnica in vse, kar se je zgodilo od začetka tega grozodejstva, morate to knjigo ne le prebrati, ampak tudi natančno preučiti. V njej je polno referenc in zelo podrobno obravnava vse teme. Gre za načrtovano človeško tragedijo biblijskih razsežnosti, ki so jo povzročili nekateri najbolj podli, brezsrčni psihopati v zgodovini.

 

Na milijone ljudi je bilo namerno ubitih in pohabljenih, ne le zaradi tega umetno ustvarjenega virusa, temveč tudi zaradi cepiva samega in drakonskih ukrepov, ki so jih te vlade uporabile za "nadzor nad širjenjem pandemije". Ne smemo zanemariti "smrti zaradi obupa", ki jih povzročajo ti drakonski ukrepi in ki lahko presežejo več sto tisoč. V državah tretjega sveta je zaradi tega stradalo na milijone ljudi. Samo v Združenih državah Amerike je bilo od 800 000 umrlih, ki so jih po trditvah medicinske birokracije razglasili za smrtne, dobrih 600 000 smrti posledica načrtnega zanemarjanja zgodnjega zdravljenja, onemogočanja uporabe zelo učinkovitih in varnih zdravil s spremenjeno namembnostjo, kot sta hidroksi-klorokin in ivermektin, ter prisilne uporabe smrtonosnega zdravljenja, kot sta remdesivir in uporaba respiratorjev. Pri tem niso upoštevane smrti zaradi obupa in zanemarjene zdravstvene oskrbe, ki so posledica zapor in bolnišničnih ukrepov, vsiljenih zdravstvenim sistemom.

Zaradi obveznega cepljenja vsega bolnišničnega osebja je na tisoče medicinskih sester in drugih bolnišničnih delavcev dalo odpoved ali so jih odpustili.[17,30,51] To je povzročilo kritično pomanjkanje teh pomembnih zdravstvenih delavcev in nevarno zmanjšanje števila postelj na oddelkih intenzivne terapije v številnih bolnišnicah. Poleg tega je, kot se je zgodilo v zdravstvenem sistemu Lewis County Healthcare System, sistem specializiranih bolnišnic v Lowvillu v zvezni državi New York zaprl svoj porodniški oddelek, potem ko je zaradi katastrofalnih državnih ukazov o obveznem cepljenju odstopilo 30 bolnišničnih delavcev. Ironija v vseh teh primerih odstopov je, da so upravitelji brez pomislekov sprejeli te množične izgube osebja kljub razglašanju, da trpijo zaradi pomanjkanja osebja med "krizo". To je še posebej presenetljivo, ko smo izvedeli, da cepiva niso preprečila prenosa virusa in da je sedanja prevladujoča različica izjemno slabo patogena.

 

 

ZNANOST VSE BOLJ RAZKRIVA NEVARNOSTI CEPIV

Medtem ko je bila večina raziskovalcev, virologov, raziskovalcev nalezljivih bolezni in epidemiologov ustrahovana v molk, se je vse več visoko integritetnih posameznikov z izjemnim strokovnim znanjem oglasilo in povedalo resnico - to je, da so ta cepiva smrtonosna.

 

Večina novih cepiv mora pred odobritvijo več let opravljati obsežna varnostna testiranja. Nove tehnologije, kot so cepiva mRNA in DNK, zahtevajo najmanj 10 let skrbnega testiranja in obsežnega spremljanja. Ta nova tako imenovana cepiva so "testirali" le dva meseca, nato pa so bili rezultati teh varnostnih testov in so še vedno tajni. Iz pričevanj več oseb, ki so sodelovale v dvomesečni študiji, pred senatorjem Ronom Johnsonom je razvidno, da praktično nikoli niso spremljali udeležencev študije pred sprostitvijo.[67] Pritožbe zaradi zapletov so bile prezrte in kljub obljubam družbe Pfizer, da bo družba Pfizer plačala vse zdravstvene stroške, ki so jih povzročila "cepiva", so te osebe navedle, da niso plačale nobenih.[68] Nekateri zdravstveni stroški presegajo 100.000 dolarjev.

 

Kot primer zavajanja družbe Pfizer in drugih proizvajalcev cepiv mRNA je primer 12-letne Maddie de Garay, ki je sodelovala v Pfizerjevi študiji varnosti cepiva pred sproščanjem. Na predstavitvi senatorja Johnsona z družinami poškodovanih s cepivom je njena mati povedala o ponavljajočih se napadih svojega otroka, da je zdaj priklenjen na invalidski voziček, da ga morajo hraniti po cevkah in da ima trajne poškodbe možganov. V Pfizerjevi oceni varnosti, ki je bila predložena agenciji FDA, je njen edini neželeni učinek naveden kot "bolečine v trebuhu". Vsaka oseba je predložila podobne grozljive zgodbe.

 

Japonci so se zatekli k tožbi FOIA (Freedom of Information Act), da bi podjetje Pfizer prisilili k objavi skrivne študije biološke porazdelitve. Družba Pfizer je želela, da ostane tajna, ker je dokazala, da je družba Pfizer lagala javnosti in regulativnim organom o usodi vbrizganega cepiva (nanolipidni nosilec z mRNA). Trdil je, da je ostala na mestu vbrizganja (rama), čeprav je njihova lastna študija pokazala, da se je v 48 urah s krvnim obtokom hitro razširila po vsem telesu.

 

Študija je tudi pokazala, da so se ti smrtonosni nanolipidni nosilci v zelo visokih koncentracijah nabrali v več organih, vključno z reproduktivnimi organi moških in žensk, srcem, jetri, kostnim mozgom in vranico (glavni imunski organ). Najvišja koncentracija je bila v jajčnikih in kostnem mozgu. Ti nanolipidni nosilci so se odlagali tudi v možganih.

 

Dr. Ryan Cole, patolog iz Idaha, je poročal o dramatičnem porastu zelo agresivnega raka med cepljenimi osebami (mediji o tem niso poročali). Ugotovil je zastrašujoče visoko pojavnost zelo agresivnih rakov pri cepljenih posameznikih, zlasti visoko invazivnih melanomov pri mladih ljudeh in raka maternice pri ženskah.[26] Pojavljajo se tudi druga poročila o aktivaciji prej nadzorovanih rakov med cepljenimi bolniki z rakom.[47] Do zdaj ni bila opravljena nobena študija, ki bi potrdila ta poročila, vendar je malo verjetno, da bodo take študije opravljene, vsaj študije, ki jih financirajo štipendije NIH.

 

Visoka koncentracija proteinskih bodic, ugotovljena v jajčnikih v študiji biološke porazdelitve, bi lahko zelo dobro poslabšala plodnost pri mladih ženskah, spremenila menstruacijo in jih izpostavila večjemu tveganju za nastanek raka na jajčnikih. Zaradi visoke koncentracije v kostnem mozgu bi cepljene osebe lahko bile izpostavljene visokemu tveganju za levkemijo in limfom. Tveganje za levkemijo je zelo zaskrbljujoče zdaj, ko so začeli cepiti že petletne otroke. Nobeden od teh proizvajalcev cepiv Covid-19 ni izvedel dolgoročnih študij, zlasti glede tveganja za nastanek raka. Kronično vnetje je tesno povezano z nastankom, rastjo in invazijo raka, cepiva pa spodbujajo vnetje.

Onkološkim bolnikom pravijo, da se morajo cepiti s temi smrtonosnimi cepivi. To je po mojem mnenju noro. Novejše študije so pokazale, da tovrstna cepiva v jedro imunskih celic (in najverjetneje številnih vrst celic) vstavijo beljakovinsko bodico, ki tam zavira dva zelo pomembna encima za popravilo DNK, BRCA1 in 53BP1, katerih naloga je popravilo poškodb na celični DNK.[29] Nepopravljene poškodbe DNK imajo pomembno vlogo pri nastanku raka.

 

Obstaja dedna bolezen, imenovana xeroderma pigmentosum, pri kateri so encimi za popravljanje DNK okvarjeni. Pri teh nesrečnikih se razvijejo številni kožni raki in posledično zelo pogosti raki na organih. Tu imamo cepivo, ki počne isto, vendar v manjši meri.

 

Eden od okvarjenih popravljalnih encimov, ki jih povzročajo ta cepiva, se imenuje BRCA1, kar je povezano z bistveno večjo pojavnostjo raka dojk pri ženskah in raka prostate pri moških.

 

Opozoriti je treba, da o več kritičnih vidikih te vrste cepiva nikoli niso bile opravljene nobene študije.

 

Nikoli niso bili testirani njihovi dolgoročni učinki

Nikoli niso bila preizkušena glede indukcije avtoimunitete

Nikoli ni bilo ustrezno preizkušeno, ali je varno v kateri koli fazi nosečnosti

ni bilo opravljenih nobenih nadaljnjih študij o otrocih cepljenih žensk.

Ni dolgoročnih študij o otrocih cepljenih nosečnic po njihovem rojstvu (zlasti ko se pojavi mejnik v nevrorazvoju).

Nikoli niso bili preizkušeni njegovi učinki na dolgem seznamu bolezenskih stanj:

Sladkorna bolezen

bolezni srca

Ateroskleroza

nevrodegenerativne bolezni

Nevropsihiatrični učinki

Povzročanje motenj avtističnega spektra in shizofrenije

Dolgoročno delovanje imunskega sistema

Vertikalni prenos okvar in motenj

Rak

Avtoimunske motnje

Dosedanje izkušnje s cepivi proti gripi jasno kažejo, da so bile varnostne študije, ki so jih opravili raziskovalci in klinični zdravniki, povezani s farmacevtskimi podjetji, v bistvu vse bodisi slabo izvedene bodisi namenoma zasnovane za lažno prikazovanje varnosti in prikrivanje stranskih učinkov in zapletov. To se je dramatično pokazalo pri prej omenjenih lažnih študijah, katerih namen je bil pokazati, da sta hidroksiklorokin in ivermektin neučinkovita in preveč nevarna za uporabo.[34,36,37] Te lažne študije so povzročile na milijone smrtnih žrtev in hude zdravstvene katastrofe po vsem svetu. Kot rečeno, je bilo 80 % vseh smrti nepotrebnih in bi jih bilo mogoče preprečiti s poceni, varnimi zdravili s spremenjeno namembnostjo, ki imajo zelo dolgo zgodovino varnosti med milijoni ljudi, ki so jih jemali desetletja ali celo vse življenje[43,44].

Zelo ironično je, da so tisti, ki trdijo, da so odgovorni za varovanje našega zdravja, odobrili slabo preizkušen sklop cepiv, ki je v manj kot letu dni uporabe povzročil več smrti kot vsa druga cepiva skupaj, ki so bila dana v zadnjih 30 letih. Njihov izgovor, ko so se soočili s tem, je bil: "morali smo spregledati nekatere varnostne ukrepe, ker je šlo za smrtonosno pandemijo"[28,46].

 

Leta 1986 je predsednik Reagan podpisal Nacionalni zakon o poškodbah zaradi cepiv v otroštvu, ki je farmacevtskim proizvajalcem cepiv zagotovil splošno zaščito pred tožbami družin poškodovanih s cepivi. Vrhovno sodišče je v 57-stranskem mnenju razsodilo v korist podjetij za proizvodnjo cepiv, s čimer je proizvajalcem cepiv dejansko omogočilo, da brez strahu pred pravnimi posledicami proizvajajo in distribuirajo nevarna, pogosto neučinkovita cepiva med prebivalstvo. Sodišče je vztrajalo pri sistemu odškodnin za poškodbe zaradi cepiv, ki je velikemu številu hudo poškodovanih posameznikov izplačal le zelo majhno število nagrad. Znano je, da je te nagrade zelo težko prejeti. Po podatkih Uprave za zdravstvene vire in storitve se je program za odškodnino za poškodbe zaradi cepljenja (VICP) od leta 1988 strinjal z izplačilom 3 597 nagrad med 19 098 posamezniki, poškodovanimi zaradi cepljenja, ki so se prijavili, v skupnem znesku 3,8 milijarde dolarjev. To je bilo pred uvedbo cepiv Covid-19, pri katerih samo število smrtnih primerov presega število vseh smrtnih primerov, povezanih z vsemi cepivi skupaj v tridesetletnem obdobju.

 

Leta 2018 je predsednik Trump podpisal zakon o "pravici do poskusa", ki je omogočil uporabo eksperimentalnih zdravil in vseh nekonvencionalnih načinov zdravljenja v primerih izjemnih zdravstvenih stanj. Kot smo videli pri zavrnitvi številnih bolnišnic in celo splošni zavrnitvi držav, da bi dovolile uporabo ivermektina, hidroksi-klorokina ali katere koli druge neodobrene "uradne" metode za zdravljenje celo neozdravljivih primerov Covid-19, so ti zlobni posamezniki ta zakon ignorirali.

 

Nenavadno je, da te iste logike ali zakona niso uporabili, ko je šlo za ivermektin in hidroksiklorokin, ki sta bila podvržena obsežnemu preverjanju varnosti z več kot 30 kakovostnimi kliničnimi študijami in sta v številnih državah dobila bleščeča poročila o učinkovitosti in varnosti. Poleg tega smo imeli podatke o tem, da je ta zdravila do 60 let uporabljalo na milijone ljudi po vsem svetu, pri čemer so bili podatki o varnosti odlični. Očitno je bilo, da skupina zelo vplivnih ljudi v povezavi s farmacevtskimi konglomerati ni želela, da bi se pandemija končala, in je kot edino možnost zdravljenja želela cepiva. Kennedyjeva knjiga to utemeljuje z obsežnimi dokazi in citati[14,32].

 

Dr. James Thorpe, strokovnjak za maternalno-fetalno medicino, dokazuje, da so ta cepiva covoid-19, dana med nosečnostjo, povzročila 50-krat večjo pojavnost spontanih splavov, kot so poročali pri vseh drugih cepivih skupaj.[28] Ko pregledamo njegov graf o okvarah ploda, je bila pojavnost okvar ploda pri cepivih covoid-19, danih med nosečnostjo, 144-krat večja v primerjavi z vsemi drugimi cepivi skupaj. Kljub temu Ameriška akademija za porodništvo in ginekologijo ter Ameriški kolegij za porodništvo in ginekologijo odobravata varnost teh cepiv v vseh fazah nosečnosti in pri ženskah, ki dojijo svoje otroke.

 

Omeniti velja, da sta ti zdravniški skupini prejeli znatna finančna sredstva od farmacevtske družbe Pfizer. American College of Obstetrics and Gynecology je samo v 4. četrtletju leta 2010 samo od farmacevtske družbe Pfizer prejel skupaj 11.000 dolarjev. 70 Financiranje iz nepovratnih sredstev NIH je veliko višje. 20 Najboljši način, da izgubimo ta sredstva, je kritizirati vir sredstev, njihove izdelke ali hišne programe. Petru Duesbergu zaradi njegove drznosti, da je podvomil v Faucijevo hišno teorijo o aidsu, ki ga povzroča virus HIV, niso več dodelili nobene od 30 vlog za nepovratna sredstva, ki jih je vložil po tem, ko je stopil v javnost. Pred tem dogodkom mu kot vodilnemu strokovnjaku za retroviruse na svetu niso nikoli zavrnili nobene subvencije NIH.[39] Tako deluje "pokvarjen" sistem, čeprav večina sredstev za subvencije prihaja iz naših davkov.

 

VROČE SERIJE - SMRTONOSNE SERIJE CEPIV

Raziskovalec z Univerze Kingston v Londonu je opravil obsežno analizo podatkov VAERs (pododdelek CDC, ki zbira prostovoljne podatke o zapletih pri cepljenju), v kateri je prijavljene smrti po cepljenju razvrstil v skupine glede na proizvajalčeve številke serij cepiv. Cepiva so izdelana v velikih serijah, imenovanih serije. Ugotovil je, da so cepiva razdeljena na več kot 20 000 serij in da je ena od vsakih 200 teh serij (lotov) dokazano smrtonosna za vse, ki prejmejo cepivo iz te serije, kar vključuje na tisoče odmerkov cepiva.

 

Preučil je vsa proizvedena cepiva, kot so cepiva podjetja Profizer, Moderna, Johnson and Johnson (Janssen) itd. Ugotovil je, da je med vsakimi 200 serijami cepiva družbe Pfizer in drugih proizvajalcev ena od 200 serij več kot 50-krat bolj smrtonosna kot serije cepiva iz drugih lotov. Tudi druge serije cepiv so povzročale smrtne primere in invalidnost, vendar niti približno v takšni meri. Te smrtonosne serije bi se morale pojaviti naključno med vsemi "cepivi", če bi šlo za nenameren dogodek. Vendar je ugotovil, da je bilo 5 % cepiv odgovornih za 90 % resnih neželenih dogodkov, vključno s smrtnimi primeri. Pojavnost smrti in resnih zapletov med temi "vročimi serijami" je bila od več kot 1000 % do več tisoč odstotkov večja od primerljivih varnejših serij. Če mislite, da se je to zgodilo po naključju, pomislite še enkrat. Po mojem mnenju to ni prvič, da so bile "vroče serije" namenoma izdelane in poslane po vsej državi - običajno gre za cepiva, namenjena otrokom. V enem od takšnih škandalov so se "vroče serije" cepiva znašle v eni državi in škoda je bila takoj očitna. Kakšen je bil odziv proizvajalca? Ni odstranil smrtonosnih serij cepiva. Svojemu podjetju je naročil, naj "vroče serije" razprši po vsej državi, da oblasti ne bi videle očitnega smrtonosnega učinka.

 

Vse serije cepiva so oštevilčene - družba Moderna jih na primer označuje s kodami, kot je 013M20A. Ugotovljeno je bilo, da se številke serij končujejo z 20A ali 21A. Serije, ki so se končale z 20A, so bile veliko bolj strupene kot tiste, ki so se končale z 21A. Pri serijah, ki so se končale z 20A, je bilo približno 1700 neželenih dogodkov, pri serijah 21A pa nekaj sto do dvajset ali trideset dogodkov. Ta primer pojasnjuje, zakaj so nekateri ljudje po cepljenju imeli malo ali nič neželenih učinkov, medtem ko so drugi umrli ali pa so bili hudo in trajno poškodovani. Če si želite ogledati razlago raziskovalca, obiščite spletno stran https://www.bitchute.com/video/6xIYPZBkydsu/

Menim, da ti primeri močno kažejo na namerno spreminjanje proizvodnje "cepiva", ki vključuje smrtonosne serije.

 

Srečal in delal sem s številnimi ljudmi, ki se ukvarjajo z varnostjo cepiv, in lahko vam povem, da niso zlobni nasprotniki cepljenja, kot se vam to očita. Gre za zelo načelne, moralne in sočutne ljudi, med katerimi so mnogi vrhunski raziskovalci in ljudje, ki so to vprašanje temeljito preučili. Robert Kennedy mlajši, Barbara Lou Fisher, Dr. Meryl Nass, profesor Christopher Shaw, Megan Redshaw, Dr. Sherri Tenpenny, Dr. Joseph Mercola, Neil Z. Miller, Dr. Lucija Tomjinović, Dr. Stephanie Seneff, Dr. Steve Kirsch in Dr. Peter McCullough, če jih naštejem le nekaj. Ti ljudje nimajo kaj pridobiti in lahko veliko izgubijo. Mediji, vladne agencije in elitni milijarderji, ki menijo, da bi morali nadzorovati svet in vse v njem, jih kruto napadajo.

 

ZAKAJ FAUCI NI ŽELEL, DA SE OPRAVI OBDUKCIJA TISTIH, KI SO UMRLI PO CEPLJENJU?

Pri tej "pandemiji" je veliko stvari, ki jih v zgodovini medicine še ni bilo. Ena od najbolj presenetljivih je, da je bilo na vrhuncu pandemije opravljenih tako malo avtopsij, zlasti popolnih avtopsij. Skrivnostni virus se je hitro širil po svetu, izbrana skupina ljudi z oslabljenim imunskim sistemom je resno zbolela in mnogi so umrli, edini način, s katerim bi lahko hitro pridobili največ znanja o tem virusu - obdukcija - pa je bil odsvetovan.

 

Guerriero je opozoril, da je do konca aprila 2020 umrlo približno 150 000 ljudi, vendar je bilo opravljenih in v medicinski literaturi opisanih le 16 avtopsij.[24] Med njimi je bilo le sedem popolnih avtopsij, preostalih devet pa delnih ali z igelno ali rezalno biopsijo. Šele po 170.000 smrtnih primerih zaradi Covid-19 in štirih mesecih pandemije je bila dejansko opravljena prva serija avtopsij, to je več kot deset. In šele po 280.000 umrlih in še enem mesecu so bile opravljene prve večje serije avtopsij, približno 80.[22] Sperhake je v pozivu, naj se avtopsije opravljajo brez vprašanj, opozoril, da se je prva popolna avtopsija, o kateri je bilo poročano v literaturi, skupaj s fotomikrografijami pojavila v medicinsko-pravni reviji iz Kitajske februarja 2020.[41,68] Sperhake je izrazil zmedenost glede tega, zakaj je med krizo obstajal odpor do izvajanja avtopsij, vendar je vedel, da ta ni prihajal od patologov. Medicinska literatura je bila polna pozivov patologov, naj se opravi več avtopsij.[58] Sperhake je še opozoril, da je Inštitut Roberta Kocha (nemški sistem zdravstvenega nadzora) vsaj na začetku odsvetoval opravljanje avtopsij. Vedel je tudi, da je v tistem času 200 sodelujočih ustanov za avtopsijo v Združenih državah Amerike opravilo vsaj 225 avtopsij v 14 zveznih državah.

 

Nekateri so trdili, da je to pomanjkanje avtopsij temeljilo na strahu vlade pred okužbo patologov, vendar je študija 225 avtopsij na primerih Covid-19 pokazala le en primer okužbe patologa, za katerega je bilo ugotovljeno, da je šlo za okužbo, preneseno od drugod.[19] Guerriero svoj članek, v katerem poziva k več avtopsij, konča s to ugotovitvijo: "Klinični in forenzični patologi so z ramo ob rami premagali ovire pri obdukcijah žrtev bolezni Covid-19 in tako pridobili dragoceno znanje o patofiziologiji interakcije med virusom SARS-CoV-2 in človeškim telesom ter tako prispevali k razumevanju bolezni."[24]

 

Sum glede svetovnega odpora držav, da bi dovolile popolne posmrtne študije žrtev Covid-19, lahko temelji na ideji, da je šlo za več kot naključje. Izstopata vsaj dve možnosti. Prvič, tisti, ki so vodili napredovanje tega "nepandemičnega" dogodka v domnevno svetovno "smrtonosno pandemijo", so skrivali pomembno skrivnost, ki bi jo lahko dokumentirale obdukcije. Namreč, koliko smrti je dejansko povzročil virus? Za izvajanje drakonskih ukrepov, kot so obvezno nošenje maske, zapore, uničevanje podjetij in nazadnje obvezno prisilno cepljenje, so potrebovali zelo veliko število mrtvih, okuženih z virusom covid-19. Strah bi bil gonilna sila vseh teh uničujočih programov za obvladovanje pandemije.

 

Elder in drugi so v svoji študiji razvrstili rezultate obdukcij v štiri skupine[22].

 

Gotova smrt zaradi kovida-19

Verjetno smrt zaradi Covid-19

Verjetna smrt zaradi bolezni Covid-19

Kljub pozitivnemu testu ni povezana s Covid-19

Inženirje te pandemije je morda skrbelo ali celo strašilo dejstvo, da bi lahko obdukcije pokazale - in so tudi pokazale -, da so številni od tako imenovanih smrtnih primerov Covid-19 v resnici umrli zaradi spremljajočih bolezni. V veliki večini poročanih študij obdukcij so patologi ugotovili več komorbidnih bolezni, od katerih je bila večina na skrajnem življenjskem obdobju lahko sama po sebi usodna. Pred tem je bilo znano, da je smrtnost zaradi virusov prehlada v domovih za ostarele 8-odstotna.

 

Poleg tega bi lahko iz avtopsij pridobili dragocene dokaze, ki bi izboljšali klinično zdravljenje in morda dokazali smrtonosni učinek protokolov, ki jih je CDC predpisal za vse bolnišnice, kot je uporaba respiratorjev in smrtonosnega zdravila remdesivir, ki uničuje ledvice. Obdukcije so pokazale tudi kopičenje zdravniških napak in slabo kakovost oskrbe, saj zaščita zdravnikov v enotah intenzivne nege pred očmi družinskih članov neizogibno vodi v slabšo kakovost oskrbe, o čemer je poročalo več medicinskih sester, ki so delale na teh področjih[53-55].

 

Kakor je bilo vse to slabo, se je prav to počelo v primeru smrti zaradi cepiva Covid - do nedavnega je bilo opravljenih zelo malo popolnih avtopsij, da bi razumeli, zakaj so ti ljudje umrli. Dva visoko usposobljena raziskovalca, Dr. Sucharit Bhakdi, mikrobiolog in visoko usposobljen strokovnjak za nalezljive bolezni, ter Dr. Arne Burkhardt, patolog, ki je bil kot profesor patologije na več prestižnih ustanovah objavljen v številnih publikacijah, sta pred kratkim opravila obdukcijo 15 ljudi, ki so umrli po cepljenju. To, kar sta ugotovila, pojasnjuje, zakaj toliko ljudi umira in doživlja poškodbe organov ter smrtonosne krvne strdke[5].

 

Ugotovili so, da je 14 od petnajstih ljudi umrlo zaradi cepiv in ne zaradi drugih vzrokov. Dr. Burkhardt, patolog, je opazil obsežne dokaze o imunskem napadu na organe in tkiva obduciranih oseb - zlasti na njihovo srce. Ti dokazi so vključevali obsežno invazijo majhnih krvnih žil z velikim številom limfocitov, ki ob sprožitvi povzročijo obsežno uničenje celic. Tudi na drugih organih, kot so pljuča in jetra, so bile opažene obsežne poškodbe. Te ugotovitve kažejo, da so cepiva povzročila, da je telo napadlo samo sebe, kar je imelo smrtonosne posledice. Zlahka lahko razumemo, zakaj so Anthony Fauci ter javni zdravstveni delavci in vsi, ki močno promovirajo ta cepiva, javno odsvetovali obdukcije cepljenih oseb, ki so nato umrle. Prav tako lahko ugotovimo, da bi morale vsaj regulativne agencije v primeru cepiv, ki so bila pred odobritvijo za širšo javnost v bistvu netestirana, skrbno spremljati in analizirati vse resne zaplete in zagotovo tudi smrti, povezane s temi cepivi. Najboljši način za to so popolne obdukcije.

 

Čeprav smo iz teh avtopsij izvedeli pomembne informacije, so v resnici potrebne posebne študije tkiv tistih, ki so umrli po cepljenju, da bi ugotovili prisotnost infiltracije beljakovinskih bodic po vseh organih in tkivih. To bi bila ključna informacija, saj bi takšna infiltracija povzročila hudo poškodbo vseh tkiv in organov - zlasti srca, možganov in imunskega sistema. To so dokazale študije na živalih. Pri teh cepljenih osebah bi bili vir teh beljakovin s pikom injicirani nanolipidni nosilci mRNA, ki proizvaja beljakovinske bodice. Očitno je, da državni zdravstveni organi in farmacevtski proizvajalci teh "cepiv" ne želijo, da se te kritične študije izvedejo, saj bi bila javnost ogorčena in bi zahtevala prekinitev programa cepljenja ter pregon vpletenih posameznikov, ki so to prikrivali.

ZAKLJUČEK

Vsi živimo v času ene najbolj drastičnih sprememb v naši kulturi, gospodarskem in političnem sistemu v zgodovini naše države in preostalega sveta. Povedali so nam, da se ne bomo nikoli več vrnili v "normalno stanje" in da je bila zasnovana velika ponastavitev, ki naj bi ustvarila "nov svetovni red". Vse to je opisal Klaus Schwab, vodja Svetovnega gospodarskega foruma, v svoji knjigi o "veliki ponastavitvi".[66] Ta knjiga daje velik vpogled v razmišljanje utopistov, ki ponosno trdijo, da je ta pandemična "kriza" njihov način za uvedbo novega sveta. Ta novi svetovni red je na risalnih deskah elitnih manipulatorjev že več kot stoletje.[73,74] V tem članku sem se osredotočil na uničujoče učinke, ki jih je to imelo na sistem zdravstvenega varstva v Združenih državah, vključuje pa tudi velik del zahodnega sveta. V prejšnjih člankih sem razpravljal o počasnem propadanju tradicionalne zdravstvene oskrbe v Združenih državah in o tem, kako je ta sistem postajal vse bolj zbirokratiziran in urejen[7,8].[9,9] Ta proces se je hitro pospeševal, vendar je pojav te, po mojem mnenju umetno ustvarjene "pandemije", čez noč preoblikoval naš zdravstveni sistem.

Kot ste videli, se je v tem sistemu zgodil niz dogodkov brez primere. Upravitelji bolnišnic so na primer prevzeli položaj medicinskih diktatorjev in zdravnikom ukazali, naj upoštevajo protokole, ki jih niso pripravili tisti, ki imajo bogate izkušnje z zdravljenjem tega virusa, temveč medicinska birokracija, ki ni nikoli obravnavala niti enega bolnika s COVID-19. V vseh zdravstvenih sistemih so na primer uvedli obvezno uporabo respiratorjev pri bolnikih s COVID-19 v enotah intenzivne terapije, zdravniki, ki niso bili enotni, pa so bili hitro odstranjeni s položajev negovalcev, čeprav so dokazali, da so metode zdravljenja bistveno izboljšane. Poleg tega je bilo zdravnikom naročeno, naj uporabljajo zdravilo remdesivir kljub njegovi dokazani toksičnosti, pomanjkanju učinkovitosti in visoki stopnji zapletov. Naročeno jim je bilo, naj uporabljajo zdravila, ki so poslabšala dihanje, in vsakega bolnika maskirajo, kljub temu da je bilo bolnikovo dihanje moteno. V vsakem primeru so tiste, ki so zavrnili zlorabo svojih bolnikov, odstranili iz bolnišnice in jim grozila celo izguba licence - ali še kaj hujšega.

 

Prvič v sodobni zgodovini medicine je bila zgodnja medicinska obravnava teh okuženih bolnikov prezrta po vsej državi. Študije so pokazale, da je zgodnje zdravniško zdravljenje rešilo 80 % večjega števila teh okuženih ljudi, če so ga sprožili neodvisni zdravniki. 43,44 Zgodnje zdravljenje bi lahko v času te "pandemije" rešilo več kot 640 000 življenj. Kljub dokazani moči teh zgodnjih zdravljenj so sile, ki so nadzorovale zdravstveno oskrbo, nadaljevale s to uničujočo politiko.

 

Družinam ni bilo dovoljeno, da bi videle svoje ljubljene, zaradi česar so se morali ti zelo bolni posamezniki v bolnišnicah sami soočiti s smrtjo. Za nameček so bili pogrebi omejeni na nekaj žalujočih družinskih članov, ki niso smeli niti sedeti skupaj. Medtem ko so velike trgovine, kot sta Walmart in Cosco, lahko delovale z minimalnimi omejitvami. Tudi bolniki v domovih za ostarele niso smeli imeti družinskih obiskov, zato so bili spet prisiljeni umreti osamljeni. V številnih zveznih državah, med katerimi je bila najbolj pregledna zvezna država New York, so okužene starejše iz bolnišnic namenoma premestili v domove za ostarele, kar je povzročilo zelo visoko stopnjo umrljivosti teh oskrbovancev domov za ostarele. Na začetku te "pandemije" je bilo več kot 50 % vseh smrti v domovih za ostarele.

 

Mediji, javni zdravstveni delavci, medicinska birokracija (CDC, FDA in WHO) ter zdravniška združenja so nas ves čas te "pandemije" zalagali z neskončno vrsto laži, izkrivljanj in dezinformacij. Zdravniki, znanstveniki in strokovnjaki za zdravljenje okužb, ki so ustanovili združenja za razvoj učinkovitejših in varnejših načinov zdravljenja, so bili redno demonizirani, nadlegovani, osramočeni, ponižani, doživeli so izgubo licence, izgubo bolnišničnih privilegijev in vsaj v enem primeru tudi psihiatrični pregled [2,65,71].

 

Anthony Fauci je med tem dogodkom dobil v bistvu popoln nadzor nad vsemi oblikami zdravstvene oskrbe, vključno z vztrajanjem, da morajo zdravila, od katerih je imel dobiček, uporabljati vsi lečeči zdravniki. Odredil je uporabo mask, čeprav se je sprva smejal uporabi mask za filtriranje virusa. Guvernerji, župani in številna podjetja so brez vprašanj upoštevali njegove ukaze.

 

Drakonski ukrepi, ki so jih uporabljali, maskiranje, zapiranje, testiranje neokuženih, uporaba netočnega testa PCR, socialno oddaljevanje in sledenje stikov, so se med prejšnjimi pandemijami izkazali za neučinkovite ali neuporabne, vendar so bili vsi poskusi, da bi te metode zavrnili, brez uspeha. Nekatere države niso upoštevale teh drakonskih ukazov in so imele enako ali manj primerov in smrti kot države z najstrožje uveljavljenimi ukrepi. Tudi v tem primeru noben dokaz ali očitna demonstracija v tej smeri ni vplivala na odpravo teh družbeno uničujočih ukrepov. Tudi ko so celotne države, kot je Švedska, ki se je izognila vsem tem ukrepom, dokazale enako stopnjo okužb in hospitalizacij kot države z najstrožjimi, zelo drakonskimi ukrepi, nadzorne institucije niso spremenile politike. Noben dokaz ni spremenil ničesar.

 

Strokovnjaki za psihologijo uničujočih dogodkov, kot so gospodarski zlomi, velike nesreče in prejšnje pandemije, so dokazali, da imajo drakonski ukrepi ogromno ceno v obliki "smrti iz obupa" in dramatičnega povečanja resnih psiholoških motenj. Učinki teh pandemičnih ukrepov na nevrorazvoj otrok so katastrofalni in v veliki meri nepopravljivi.

 

Sčasoma bi lahko zaradi te škode umrlo več deset tisoč ljudi. Tudi ko so se začele pojavljati te napovedi, so kontrolorji te "pandemije" nadaljevali s polno paro. Uradniki, ki so nadzorovali ta dogodek, niso upoštevali drastičnega povečanja števila samomorov, povečanja debelosti, povečanja uporabe drog in alkohola, poslabšanja številnih zdravstvenih ukrepov in strahovitega porasta psihiatričnih motenj, zlasti depresije in tesnobe.

 

Sčasoma smo izvedeli, da je bilo veliko smrti posledica zdravniške malomarnosti. Posameznikov s kroničnimi boleznimi, sladkorno boleznijo, rakom, boleznimi srca in ožilja ter nevrološkimi boleznimi na klinikah in v zdravniških ordinacijah niso več ustrezno spremljali. Operacije, ki niso bile nujne, so bile odložene. Mnogi od teh bolnikov so se raje odločili umreti doma, kot da bi tvegali odhod v bolnišnice, mnogi pa so bolnišnice imeli za "hiše smrti".

 

Zapisi o umrlih so pokazali, da se je povečalo število smrti med osebami, starimi 75 let in več, kar je bilo večinoma posledica okužb z virusom Covid-19, pri osebah, starih od 65 do 74 let, pa se je število smrti povečalo že precej pred začetkom pandemije.[69] Med 18. in 65. letom starosti zapisi kažejo šokanten porast smrti, ki niso posledica okužb z virusom Covid-19. Nekatere od teh smrti so pojasnili z dramatičnim povečanjem števila smrti, povezanih z drogami, in sicer za približno 20 000 več kot leta 2019. Bistveno se je povečalo tudi število smrti, povezanih z alkoholom, število umorov pa se je v skupini od 18 do 65 let povečalo za skoraj 30 %.

 

Vodja zavarovalnice OneAmerica je izjavil, da njihovi podatki kažejo, da se je stopnja umrljivosti posameznikov, starih od 18 do 64 let, v primerjavi z obdobjem pred pandemijo povečala za 40 %. (21)

Scott Davidson, izvršni direktor družbe, je izjavil, da to predstavlja najvišjo stopnjo umrljivosti v zgodovini zavarovalniških evidenc, ki vsako leto opravijo obsežna zbiranja podatkov o stopnji umrljivosti. Davidson je tudi opozoril, da tako visokega povečanja stopnje umrljivosti v zgodovini zbiranja podatkov o umrljivosti še niso zabeležili. Pri prejšnjih katastrofah velikega obsega se je stopnja umrljivosti povečala za največ 10 odstotkov, kar je 40-odstotno povečanje brez primere.

 

Dr. Lindsay Weaver, glavna zdravnica v Indiani, je izjavila, da je število hospitalizacij v Indiani višje kot kadar koli v zadnjih petih letih. To je ključnega pomena, saj naj bi cepiva bistveno zmanjšala število smrtnih primerov, vendar se je zgodilo ravno nasprotno. Bolnišnice so preplavljene z zapleti zaradi cepljenja in ljudmi v kritičnem stanju zaradi zdravstvenega zanemarjanja, ki so ga povzročile zapore in drugi pandemski ukrepi[46,56].

 

Dramatično število teh ljudi zdaj umira, pri čemer se je skok pojavil po uvedbi cepiv. Lažem, ki prihajajo od tistih, ki so se imenovali za medicinske diktatorje, ni konca. Najprej so nam rekli, da bo zapora trajala le dva tedna, trajala pa je več kot leto dni. Potem so nam rekli, da so maske neučinkovite in da jih ni treba nositi. Hitro so to spremenili. Nato so nam rekli, da so maske iz blaga zelo učinkovite, zdaj niso in da bi morali vsi nositi maske N95, pred tem pa bi morali nositi dvojno masko. Povedali so nam, da resno primanjkuje respiratorjev, nato pa smo ugotovili, da ležijo neuporabljeni v skladiščih in na mestnih smetiščih, še vedno v embalažnih zabojih. Obveščali so nas, da so bolnišnice napolnjene predvsem z necepljenimi, pozneje pa smo ugotovili, da je po vsem svetu ravno obratno. Govorili so nam, da je cepivo 95-odstotno učinkovito, nato pa smo izvedeli, da cepiva v resnici povzročajo postopno zmanjševanje prirojene imunosti.

 

Ob uvedbi cepiv so ženskam govorili, da so cepiva varna v vseh fazah nosečnosti, a so nato ugotovili, da med "varnostnimi testi" pred sprostitvijo cepiva niso bile opravljene nobene študije o varnosti med nosečnostjo. Povedali so nam, da so skrbni testi na prostovoljcih pred odobritvijo EUA za javno uporabo pokazali izjemno varnost cepiv, a smo izvedeli, da teh nesrečnih oseb niso spremljali, da zdravstveni zapleti, ki so jih povzročila cepiva, niso bili plačani in da so mediji vse to prikrili. [67] Izvedeli smo tudi, da je FDA farmacevtskim proizvajalcem cepiv povedala, da nadaljnja testiranja na živalih niso potrebna (morski prašički naj bi bila splošna javnost.) Neverjetno, povedali so nam, da je FDA odobrila Pfizerjevo novo cepivo mRNA, kar je bila bistra prevara, saj je bilo odobreno drugo cepivo (comirnaty) in ne tisto, ki se uporablja, cepivo BioNTech. Odobreno cepivo comirnaty ni bilo na voljo v Združenih državah. Nacionalni mediji so javnost obvestili, da je bilo cepivo podjetja Pfizer odobreno in da ni več ocenjeno kot poskusno, kar je bila očitna laž. Te smrtonosne laži se nadaljujejo. Čas je, da ustavimo to norost in te ljudi privedemo pred sodišče.

REFERENCES

1. Abelson R. Buoyed by federal Covid aid, big hospital chains buy up competitors. The New York Times Mat 21, 2021 (updated Oct 22, 2022) https://www.nytimes.com/2021/05/21/health/covid-bailout-hospital-merger.html .
2. Albright L. Medical nonconformity and its persecution. Brownstone Institute. https://brownstone.org/articles/medical-nonconformaity-and-its-persecution [Last accessed on 2022 Feb 06]
3. Ausman JI, Blaylock RL. What is the truth? United States: James I. and Carolyn R. Ausman Education Foundation (AEF); 2021. The China Virus. []
4. Beder A, Buyukkocak U, Sabuncuoglu H, Keskil ZA, Keskil S. Preliminary report on surgical mask induced deoxygenation during major surgery. Neurocirugia. 2008;19 [PubMed[]
5. Bhakdi S. Presentation of autopsy findings. https://www.brighteon.com/4b6cc929-f559-4577-b4f8-3b40f0cd2f77 Pathology presentation on findings https://pathologie-konferenz.de/en [Last accessed on 2022 Feb 06]
6. Blaylock RL. Covid-19 pandemic: What is the truth? Surg Neurol Inter. 2021;12(151) [PMC free article] [PubMed[]
7. Blaylock RL. National Health Insurance (Part 1): the socialist nightmare. Aug 19, 2009 https://haciendapublishing.com/national-health-insurance-part-i-the-socialist-nightmare-by-russell-l-blaylock-md [Last accessed on 2022 Feb 06]
8. Blaylock RL. Regimentation in medicine and its human price (part 1 & 2) Hacienda publishing. March 20, 2015 https://haciendapublishing.com/regimentation-in-medicine-and-its-human-price-part-2-by-russell-l-blaylock-md [Last accessed on 2022 Feb 06] []
9. Blaylock RL. Haciendia Publishing; When rejecting orthodoxy becomes a mental illness. Aug 15, 2013 https://haciendapublishing.com/when-rejecting-orthodoxy-becomes-a-mental-illness-by-russell-l-blaylock-m-d [Last accessed on 2022 Feb 06] []
10. Bloche MG. Corporate takeover of Teaching Hospitals. Georgetown Univ Law Center. 1992. https://scholarship.law.georgetown.edu/cgi/viewcontent.cgi?referer=https://www.google.com/&httpsredir=1&article=1731&context=facpub [Last accessed on 2022 Feb 06]
11. Bosh X, Ross JS. Ghostwriting: Research misconduct, plagiarism, or Fool’s gold. Amer J Med. 2012;125(4):324–6. [PubMed[]
12. Breggin PR, Breggin GR. Breggin PR, Breggin GR. Covid-19 and the Global Predators: We are the Prey. Ithaca, NY: Lake Edge Press; 2021. Top Medical Journals Sell their Souls; pp. 285–292. []
13. Breggin, p133 [Last accessed on 2022 Feb 06]
14. Bulik BS. The top 10 ad spenders in Big Pharma for 2020. Fierce Pharma Apr 19, 2021 https://www.fiercepharma.com/special-report/top-10-ad-spenders-big-pharma-for-2020 [Last accessed on 2022 Feb 06]
15. Children’s Health Defense Team Harvard experts critique cozy FDA-Pharma relationship. The Defender. Jan 28, 29020.
16. Chughtai AA, Stelzer-Braid S, Rawlinson W, Pontivivi G, Wang Q, Pan Y, et al. Contamination by respiratory viruses on outer surface of medical mask used by hospital healthcare workers. BMC Infect Dis. 2019. Article number 491. [PMC free article] [PubMed]
17. Coleman-Lochner L. U.S. Hospitals pushed to financial ruin as nurses quit during pandemic. Bloomberg. Dec 21, 2021 https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-12-21/u-s-hospitals-pushed-to-financial-ruin-as-nurses-quit-en-masse [Last accessed on 2022 Feb 06]
18. D’Souza K. Pandemic effects may have lowered baby’s IQs, study says EdSource. https://edsource.org/2021/pandemic-may-have-lowered-baby-iq-study-says/661285. [Last accessed on 2022 Feb 06]
19. Davis GG, Williamson AK. Risk of covid-19 transmission during autopsy. Arch Path Lab Med. 2020;144(12):1445a–1445. [PubMed[]
20. Department of Health and Human Services: Part 1. Overview Information. https://grants.nih.gov/grants/guide/rfa-files/RFA-HD-20-013.html [Last accessed on 2022 Feb 06]
21. Durden T. Life Insurance CEO says deaths up 40% among those aged 18 to 64. Tyler Durden Report. 2022. Jan 3,
22. Elder C, Schroder AS, Aepfelbacher M, Fitzek A, Heinemann A, Heinrich F, et al. Dying with SARS-CoV-2 infection an autopsy study of the first consecutive 80 cases in Hamberg, Germany. Inter J Legal Med. 2020;134:1275–84. [PMC free article] [PubMed[]
23. Front Line Covid Critical Care Alliance. https://covid19criticalcare.com [Last accessed on 2022 Feb 06]
24. Gueriero M. Restriction of autopsies during the Covid-19 epidemic in Italy. Prudence or fear? Pathologica. 2020;112:172–3. [PMC free article] [PubMed[]
25. Hope JR. Sudden death by “hot lot”—Dr. Michael Yeadon sounds the alarm. The Desert review. 2022. Jan 24,
26. Huff E. Idaho doctor reports “20 times increase” in cancer among those “vaccinated” for covid. Natural News. 2021. Sept 14, https://www.naturalnews.com/2021-09-14-idaho-doctor-20times-increase-cancer-vaccinated-covid.html [Last accessed on 2022 Feb 06]
27. Ioannou P, Karakonstantis S, Astrinaki E, Saplamidou S, Vitsaxaki E, Hamilos G, et al. Transmission of SARS-C0V-2 variant B1.1.7 among vaccinated health care workers. Infect Dis. 2021:1–4. [PMC free article] [PubMed[]
28. James Thorpe interview by Dr. Steve Kirsch. Rumble https://rumble.com/vru732-dr.-james-thorp-on-medical-censorship.html [Last accessed on 2022 Feb 06]
29. Jiang H, Mei Y-F. SARS-CoV-2 spike protein impairs DNA damage repair and inhibits V(D)J recombination in vitro. Viruses. 2021;13:2056. doi: 10.3390/10.3390/v13102056. [PMC free article] [PubMed] [CrossRef[]
30. Jimenez J, Vigdor N. Covid-19 news: Over 150 Texas hospital workers are fired or resign over vaccine mandates. The New York Times. 2021. Jun 22, https://www.nytimes.com/live/2021/06/22/world/covid-vaccine-coronavirus-mask [Last accessed on 2022 Feb 06]
31. Katz E. Postal service seeks temporary exemption from Biden’s vaccine-or-test mandate. Government Executive. 2022. Jan 22, https://www.govexec.com/workforce/2022/01/postal-service-seeks-temporary-exemption-bidens-vaccine-or-test-mandate/360376 [Last accessed on 2022 Feb 06]
32. Kennedy R., Jr . Skyhorse Publishing; 2021. The Real Anthony Fauci. Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health; pp. 24–29. []
33. Kennedy RF., Jr pp. 24–25.
34. Kennedy RF., Jr pp. 26–30.
35. Kennedy RF., Jr p. 32.
36. Kennedy RF., Jr pp. 35–56.
37. Kennedy RF., Jr pp. 47–56.
38. Kennedy RF., Jr p. 135.
39. Kennedy RF., Jr p. 217.
40. Lee M. University of Florida finds dangerous pathogens on children’s face mask. NTD https://www.ntd.com/university-of-florida-lab-finds-dangerous-pathogens-on-childrens-face-masks_630275.html [Last accessed on 2022 Feb 06]
41. Liu Q, Wang RS, Qu GQ, Wang YY, Liu P, Zhu YZ, et al. Gross examination report of a Covid-19 death autopsy. Fa Yi Xue Za Zhi. 2020;36:21–23. []
42. Loffredo J. Fully vaccinated are Covid ‘Superspreaders’ Says inventor of mRNA technology. https://childrenshealthdefernce.org/defender/justin-Williams-Robert-Malone-fully-vaccinated-covid-super-spreaders [Last accessed on 2022 Feb 06]
43. Marik PE, Kory P, Varon J, Iglesias J, Meduri GU. MATH+ protocol for the treatment oof SARS-CoV-2 infection: the scientific rationale. Exp rev Ant-infective Ther. 2020 doi: 10.1080/14787210.2020.1808462. [CrossRef[]
44. McCullough P, Kelly R, Ruocco G, Lerma E, Tumlin J, Wheeland KR, et al. Pathophysiological basis and rationale for early outpatient treatment of SARS-CoV-2 (COVID-19) Infection. Amer J Med. 2021;134:16–22. []
45. McCullough P. Study: Fully vaccinated healthcare workers carry 251 times viral load, pose threat to unvaccinated patients, Co-workers. The Defender 08/23/21. []
46. McCullough P. “We’re in the middle of a major biological catastrophe”: Covid expert Dr. Peter McCullough. 2021. Oct 6, https://www.lifesitenews.com/news/were-in-the-middle-of-a-major-biological-catastrophe-top-covid-doc-mccullough/?_kx=9EtupqemhhFXJ1kgCo9W3xUNfwrkqB5nT7V2H15fUnA%3D.WXNMR7 [Last accessed on 2022 Feb 06]
47. McGovern C. Thousands report developing abnormal tumors following Covid shots. LifeSite News. Nov 1, 2021 https://www.lifesitenews.com/news/thousands-report-developing-abnormal-tumors-following-covid-shots [Last accessed on 2022 Feb 06]
48. Mercola J. Bill Gates and Anthony Fauci: a ‘formidable, nefarious’ partnership. Mercola.com. https://childrenshealthdefense.org/defender/rfk-jr-the-real-anthony-fauci-bill-gates [Last accessed on 2022 Feb 06]
49. Moffatt B, Elliott C. Ghost Marketing: Pharmaceutical companies and ghostwritten journal articles. Persp Biol Med. 2007;50(1):18–31. []
50. Mulvany C. Covid-19 exacerbates bankruptcy for at-risk hospitals. Health Care Financial Management Association. 2020. Nov 9,
51. Muoio D. How many employees have hospitals lost to vaccine mandates? Here are the numbers so far. Fierce Healthcare. 2022. Jan 13, https://www.fiercehealthcare.com/hospitals/how-many-employees-have-hospitals-lost-to-vaccine-mandates-numbers-so-far [Last accessed on 2022 Feb 06]
52. Nalivaeva NN, Turner AJ, Zhuravin IA. Role of prenatal hypoxia in brain development, cognitive functions, and neurodegeneration. Front Neurosci. 2018 doi: 10.3389/fnins.2018.00825. [PMC free article] [PubMed] [CrossRef[]
53. Nicole Sirotek shares what she saw on the front lines in NYC. # Murder. https://rumble.com/vt7tnf-registered-nurse-nicole-sirotek-shares-what-she-saw-on-the-front-lines-in-n.html [Last accessed on 2022 Feb 06]
54. Noether M, Mat S. Hospital merger benefits: Views from hospital leaders and econometric analysis. Amer Hospital Assoc. Charles Rivers Associates. Jan, 2017 https://www.aha.org/guidesreports/2017-01-24-hospital-merger-benefits-views-hospital-leaders-and-econometric-analysis [Last accessed on 2022 Feb 06]
55. Nurse Colette Martin testimony to Louisiana House of Representatives.  [Last accessed on 2022 Feb 06]
56. Nurse Dani: It’s the Covid-19 hospital protocols are killing people. https://rumble.com/vqs1v6-nurse-dani-its-the-covid-19-hospital-protocols-are-killing-people.html [Last accessed on 2022 Feb 06]
57. Parpia R. Mayo Clinic fires 700 employees for refusing to get Covid-19 vaccinations. The Vaccine Reaction. https://thevaccinereaction.org/2022/01/mayo-clinic-fires-700-employees-for-refusing-to-get-covid-19-vaccinations [Last accessed on 2022 Feb 06]
58. Pomara C, Li Volti G, Cappello F. Covid-19 deaths: are we sure it is pneumonia? Please, autopsy, autopsy, autopsy! J Clin Med. 2020 doi: 10.3390/jcm9051259. [PMC free article] [PubMed] [CrossRef[]
59. New York Post. Post Editorial Board Facebook admits the truth: “Fact checks” are just (lefty) opinion. Dec 14,2021. https://nypost.com/2021/12/14/facebook-admits-the-truth-fact-checks-are-really-just-lefty-opinion [Last accessed on 2022 Feb 06] []
60. Rancourt DG. Mask don’t work. A review of science relevant to the covid-19 social policy. https://archive.org/details/covid-censorship-at-research-gate-2 [Last accessed on 2022 Feb 06]
61. Redshaw M. As reports of injuries after Covid vaccines near 1 million mark. CDC, FDA clear Pfizer, Moderna boosters for all adults. The Defender 11/19/21.
62. Roche D. Boston Herald. 2021. Sept 14, Members of Congress and their staff are exempt from Biden’s vaccine mandate, Newsweek 9/10/21 Boston Herald Editorial Staff. Editorial: Political elites exempt from vax mandates. []
63. Ross E. How drug companies’ PR tactics skew the presentation of medical research. The Guardian. https://www.theguardian.com/science/2011/may/20/drug-companies-ghost-writing-journalism [Last accessed on 2022 Feb 06]
64. Saul S. Ghostwriters used in Vioxx studies, article says. New York Times. April 15, 2008 https://www.fpparchive.org/media/documents/public_policy/Ghostwriters%20Used%20in%20Vioxx%20studies_Stephanie%20Saul_Apr%2015,%202008_The%20New%20Times.pdf [Last accessed on 2022 Feb 06]
65. Saxena V. Doctors loses medical license. Ordered to have Psych Eval for Ivermectin Scrits, Sharing Covid “misinformation” BRP News. Available from: https://bizpacreview.com/2022/01/16/doctor-loses-license-orderedto-have-psych-eval-for-prescribing-ivermectin-sharining-covid-falsehoods-1189313. [Last accessed on 2022 Feb 06]
66. Schwab K, Malleret T. Cologny/Geneva: The Covid-19 Pandemic and the Great Reset. Forum Publishing 2020 World Economic Forum. []
67. Sen. Ron Johnson on Covid-19 vaccine injuries to test subjects.  [Last accessed on 2022 Feb 06]
68. Sperhake J-P. Autopsies of Covid-19 deceased? Absolutely! Legal Med. 2020 doi: 10.1016/j.legalmed.2020.101769. [PMC free article] [PubMed] [CrossRef[]
69. Svab P. Non-Covid death spike in Americans aged 18-49. The Epoch Times. Jan 26-Feb 1 2022.
70. US Medical, Scientific, Patient and Civic Organization Funding Report: Pfizer: Fourth Quarter 2010. https://cdn.pfizer.com/pfizercom/responsibility/grants_contributions/pfizer_us_grants_cc_q4_2010.pdf [Last accessed on 2022 Feb 06]
71. Vivek Saxena. Doctors loses license, ordered to have psych eval for Ivermectin scrits, sharing Covid ‘misinformation’ BPR News. https://www.bizpacreview.com/2022/01/16/doctor-loses-license-ordered-to-have-psych-eval-for-prescribing-ivermectin-sharing-covid-falsehoods-1189313 .
72. Westendorf AM, et al. Hypoxia enhances immunosuppression by inhibiting CD4+ effector T cell function and promoting Treg activity. Cell Physiol Biochem. 2017;41:1271–84. [PubMed[]
73. Wood PM. Coherent Publishing; 2018. Technocracy: The Hard Road to World Order. []
74. Wood PM. Coherent Publishing; 2015. Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation. []

Okrogla miza o cepivih, Senator Ron Johnson: https://rumble.com/embed/v1xvbmg/?pub=px9ck

Poslanec v izrednem govoru v britanskem parlamentu poziva k popolni prekinitvi uporabe mRNA cepiv https://www.youtube.com/watch?v=B5hb_8T5GQs

Odvetnik Thomas Renz: Spodbudili smo ubijanje bolnikov - ne zdravljenja video: https://www.redvoicemedia.com/2022/12/attorney-thomas-renz-we-have-incentivized-the-murder-of-patients-not-the-treatment-video/ref/8/

Finančni in zdravstveni interesi krivi za "premišljen umor" milijonov - Dr. David Martin "Vedeli smo, da bomo ubijali ljudi ... a smo se vseeno odločili za to." https://www.redvoicemedia.com/2022/12/financial-healthcare-interests-guilty-of-premeditated-murder-of-millions-dr-david-martin/ref/8/

Leta 2012 je DARPA, raziskovalni oddelek ameriške vojske, začela vlagati v gensko kodirana cepiva, ki bi v 60 dneh ustavila pandemijo. "Vojska je prišla na idejo o cepivih s sporočilno RNK, ne pa Pfizer ali Moderna - ne gre za delovanje s svetlobno hitrostjo," je pojasnil Dr. McCullough. "To je vojaški program." "Dovoljenje za uporabo v nujnih primerih je mehanizem za hiter prenos nove tehnologije v vojsko. To ni mehanizem za javnost. Prvič se je v širšem smislu za javnost uporabil v primeru pandemije Covid-19. To je razlog, zakaj se zdi, da FDA nima nikakršnega lastništva nad tem, zdi se, da se ne more odzvati - ker gre za vojaški program. To ima vojaški izvor." Dr. Peter McCullough je internist in kardiolog ter eden najvidnejših kritikov odziva Covid-19. Je tudi glavni znanstveni direktor podjetja The Wellness Company. https://expose-news.com/2022/12/10/mccullough-covid-vaccines-are-a-us-military-program/

Jacinda Ardern priznava, da Nova Zelandija z visoko stopnjo cepljenja izgublja bitko proti COVID-u, ker cepiva ne delujejo https://expose-news.com/2022/07/08/ardern-admits-covid-vaccines-dont-work/

Odvetnik Domen Gorenšek Dr. Masanori Fukushima, je po specialiaciji onkolog z več kot 25 leti izkušenj z zdravljenjem raka. Med drugim je tudi zaslužni profesor na Univerzi v Kyotu ter direktor in predsednik Centra za informacijske raziskave (TRI) na Japonskem. V primeru Dr. Fukushime gre tudi za enega izmed najpomembnejših reformoratorjev japonskega sistema zdravstvenega varstva. Na tej povezavi je sicer dostopna njegova zavidanja vredna biografija Ugledni znanstvenik in zdravnik je pri svojem delu prišel do bolečih spoznanj glede dejanskih tveganj za zdravje ljudi, ki jih prinaša vbrizgavanje pripravkov zoper COVID-19. In ni ostal tiho… Več v članku: https://p39.si/2022/12/02/resen-poziv-uglednega-japonskega-zdravnika-in-znanstvenika/

Potražnja za necijepljenom krvlju naglo raste diljem svijeta https://provjeri.hr/potraznja-za-necijepljenom-krvlju-naglo-raste-diljem-svijeta/

Dr. Masanori Fukushima, zaslužni profesor na Univerzi v Kjotu, opozarja Ministrstvo za zdravje na škodo, ki jo povzročajo cepljenja: "Ne upoštevate znanosti! To je katastrofa. Porabite milijarde za cepivo in prisilite ljudi, da ga vzamejo ... zaradi cepiva je naravna imunost zatrta." V strokovnih revijah je prišlo do nesporazuma in zdaj se razume, kako nevarna je ta injekcija. "Glede na širok spekter neželenih učinkov je lahko na koncu ogroženih več milijard življenj ... Za spodbujanje prebivalstva [k temu] porabite bilijone jenov ..." c https://twitter.com/hugh_mankind/status/1597663704044408832?t=djJWnjknvv88VTCjEm5zKw&s=35 https://expose-news.com/2022/12/01/billions-of-lives-could-be-in-danger-due-to-vaccines/

Video: Paul Kelly laže - nima nobenih podatkov, ki bi potrjevali zmanjšanje prenosa zaradi injiciranega cepiva, ki ne more zmanjšati prenosa, ker ne povzroči odziva IgA na sluznici. Senator Rennick bi kot glavni zdravstveni inšpektor Avstralije opravljal veliko boljše delo kot katerikoli od teh klovnov. https://www.youtube.com/watch?v=OnSYwpv6kG4

Dr. Russell Blaylock: Blaylock: Kako s cepivi povzročene virusne bodice povzročajo poškodbe možganov in povzročajo raka https://expose-news.com/2022/11/22/how-spike-proteins-damage-brain-cause-cancer/

https://karenkingston.substack.com/p/covid-19-pandemic-what-is-truth

Recenzirana študija potrjuje usodno napako pri testiranju PCR: Pri testu SARS-CoV-2 nonQ-RT-PCR je stopnja napačnega odkritja 42 %. To pomeni, da so podatki o uspešnosti cepljenja COVID-19 nezanesljivi in neveljavni V vseh študijah cepiva COVID-19 je bil za določitev statusa primera uporabljen nonQ-RT-PCR. Vse ocene izida so nezanesljive. To je najpomembnejša študija, ki jo bomo verjetno kdajkoli objavili v naši reviji. https://popularrationalism.substack.com/p/peer-reviewed-study-confirms-fatal?fbclid=IwAR1RG19ZisL2DKM031HfBRviqqc5oPHrTrOydFwKEAdslVY90tq-QyTj7A0

Video: mRNA cepiva uničujejo človeštvo -Dr Sucharit Bhakdi https://rumble.com/v1qi8ur-interview-mrna-shots-are-destroying-mankind-lets-bring-people-together-agai.html

Video predavanja: Jonathan Weissman o cepivih COVID-19: Kaj bi vam morali povedati Video: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=f6zqb8RTgkE V soboto, 17. septembra 2022, sem imel predstavitev z naslovom "COVID-19 cepiva: Kaj bi vam morali povedati o njih." Kopija diapozitivov moje predstavitve, na katero se v celoti sklicujem, je na voljo na moji spletni strani https://www.alltherisks.com 1. del) Zgodba o izvoru: Ameriški davki so nezakonito financirali zasnovo virusa 01:23 Pridobitev funkcijskih raziskav na Kitajskem 02:50 Kršitve biološke varnosti in uhajanje iz laboratorijev 04:45 Ključni liki, ki stojijo za raziskavami Gain of Function 06:26 Predlog DARPA za financiranje DEFUSE 08:12 Kratka zgodovina raziskav CoV Gain of Function 10:05 Časovni potek zgodbe o izvoru SARS-CoV-2 11:25 Raziskave Gain of Function, ki jih financirajo ZDA iz davkov 2. del) Napačna biotehnologija: znana varnostna tveganja so bila brezobzirno prezrta 12:40 Sintetična mRNA zasnovana v eni uri 14:25 Anfinsenova dogma: Napačna predpostavka 15:54 Optimizacija kodonov: Kodonske kode so se začele spreminjati, ko je bilo treba izvesti kodonske kodekse. 18:16 Lekcije iz genske terapije s faktorjem IX 20:09 Kvadrupleksi G4: Pojavljajoče se tveganje 21:38 bodica kot amiloid 24:39 Vključitev mRNA v človeški genom? 3. del) Zaznavanje signalov: Dokazi o škodljivosti so popolnoma neizpodbitni 26:48 Odobritev, vbrizgavanje, odkrivanje signalov? 27:11 Tajska prospektivna študija o mladostnikih 28:34 Mladi moški in miokarditis 31:35 Bolezen in smrt: Večja slika 4. del) Filozofija znanosti: Kristjani moramo razlikovati sveto od profanega 33:41 Ljudje kot živali, ki jih je mogoče hekati 34:29 Strategija WHO za cepljenje COVID-19 35:53 Pomembna kontaminacija s človeškimi beljakovinami 39:45 Kontaminanti v BNT162b2 41:57 Javno zdravje in farmacija 43:29 COVID-19, bolezen X in program cepljenja do leta 2030 44:22 Evolucija in transhumanizem 45:32 Zaključek 45:52 Kratke misli iz Božje besede

Dokumentarni film Oracle films-a, “Sigurno i učinkovito: Drugo mišljenje”, baca svjetlo na ozljede uzrokovane cjepivom protiv Covid-a 19, ali također daje sveobuhvatan pogled na sustavne propuste koji su te ozljede, čini se, omogućili. U filmu se, između ostalog, govori o točnosti i pouzdanosti farmaceutskih ispitivanja, ulozi MHRA u reguliranju ovih proizvoda, ulozi bihevioralnih znanstvenika SAGE-a i njihovom utjecaju na politiku, te o ulozi medija i velikih tehnoloških kompanija u suzbijanju slobodne i otvorene rasprave o toj temi. https://dokumentarac.hr/covid-19/dokumentarni-film-oracle-films-a-sigurno-i-ucinkovito-drugo-misljenje-hrvatski-prijevod/

Odvetnik Domen Gorenšek o covid-19 pandemiji https://www.youtube.com/watch?v=l5pUrtdC2L0

There follows a public statement by a group of five senior Swedish doctors who, in collaboration with Dr. Johan Eddebo, a researcher in digitalisation and human rights, are raising the alert about the Covid vaccines, which they describe as “obviously dangerous”. They say there should be an “immediate halt” to the mass vaccination pending “thorough investigations” of the true incidence and severity of adverse effects. https://www.zerohedge.com/medical/covid-vaccines-are-obviously-dangerous-and-should-be-halted-immediately-say-senior-swedish

https://www.trialsitenews.com/a/top-japanese-physician-scientists-give-dire-warning-about-covid-19-mrna-vaccines-scientifically-misconceived-09bab2eb?fbclid=IwAR10FSYTrd8gLL4eaBbPjnAfn0Yme_JMZY4d98l7llQ6k1T6QuAGEjzjOWM

Dr. John Campbell je končno spregovoril. Dejal je, da podatki kažejo na preveč varnostnih težav, povezanih s cepivi z mRNA. Nekoč goreč zagovornik cepiv mRNA je končno pozval k njihovi ukinitvi. Zakaj o tem še niste slišali? Zakaj niste videli videoposnetka o tem, objavljenega na kanalu Dr. Campbella na YouTubu? Tako kot mnogi drugi se je tudi on bal, da bi ga zaradi govorjenja resnice odstranili iz javnosti, zato je svoj videoposnetek objavil na drugi platformi v upanju, da bo pridobil nekaj gledalcev. To se ni zgodilo. https://jamescintolo.substack.com/p/breaking-dr-john-campbell-calls-for

Pravi razlog, zakaj vlada želi, da vsake tri mesece prejmete COVID-19 poživitveni odmerke je ta, da se pri cepljenih razvija nova oblika AIDS-a. https://expose-news.com/2021/11/30/booster-every-3-months-to-stop-onset-of-aids/?cmid=1db4b18f-a82e-4abd-b505-f45cbcef1ea3

Številni zdravniki v Združenem kraljestvu in po svetu so vse bolj zaskrbljeni zaradi varnostnega profila cepiv Covid-19 in nadaljnjega širjenja teh izdelkov v javnosti, vključno z nosečnicami in otroki. Organizacija Doctors for Patients UK (DFPUK) je bila ustanovljena septembra 2022 in je postala hitro rastoča skupina britanskih zdravnikov, ki se zavzemajo za izvajanje etične, na dokazih temelječe in v pacienta usmerjene medicine. Ta skupina je nastala zaradi vse večje zaskrbljenosti, da se ne upoštevajo temeljna načela zdravniške etike, kot so prisega "Najprej ne škoduj", spoštovanje posameznikove telesne avtonomije ter potreba po pridobitvi popolne in informirane privolitve za vse medicinske posege. Zato so zdaj pripravili videoposnetek, v katerem delijo svoje osebne poglede, klinične izkušnje in resne etične pomisleke v upanju, da bodo oblasti končno sprejele nujne ukrepe. https://worldcouncilforhealth.org/news/news-releases/uk-doctors-investigation-c19-vaccines/

Avstralska zdravnica ki jo je poškodovalo cepivo COVID, je okarala regulatorje, ker "cenzurirajo" javno razpravo, in pozvala k več raziskavam Dr. Kerryn Phelps, ki je dejala, da sta z ženo utrpeli "uničujoče" poškodbe zaradi cepiva COVID-19, je obtožila regulatorje, da "cenzurirajo" javno razpravo, in pozvala k več raziskavam o neželenih učinkih cepiv. https://childrenshealthdefense.org/defender/australian-doctor-kerryn-phelps-covid-vaccine-injury/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=0afb2d60-303d-4b5b-b0b7-1eb81f186f66

Spletna mesta za predtisk znanostvenih člankov dosledno zavračajo članke, ki izpodbijajo uradno pripoved o covid pandemiji. https://expose-news.com/2022/12/19/science-preprint-sites-consistently-reject-papers/

Za one koji već nisu, svakako preporučamo pogledati fantastičan dokumentarni film Terrain u kojem su sudjelovali mnogi časni i pošteni liječnici, znanstvenici i istraživači, s ciljem potpunog razotkrivanja farse zvane Covid-19 kojom su se globalne elite koristile kako bi provodile diktaturu i teror nad čovječanstvom i uz pomoć svojih eksperimentalnih cjepiva potrovali dvije trećine ljudske populacije. (VIDEO) https://epoha.com.hr/2022/12/16/terrain-kad-se-briga-za-javno-zdravlje-pretvori-u-globalni-teror-nad-cijelom-ljudskom-populacijom/

Na okrogli mizi, ki jo je vodil senator Ron Johnson, so o cepivih za COVID razpravljali številni zdravniki. Glavni cilj javne razprave je bil izpostaviti tveganje, ki ga predstavljajo injekcije, ki so legitimna nevarnost za zdravje ljudi. Pod naslovom "COVID-19 Vaccines: Okrogla miza je potekala v stavbi Hart v senatu Združenih držav Amerike in je bila naslovljena "Kaj so cepiva, kako delujejo in možni vzroki za poškodbe". https://www.naturalhealth365.com/historic-roundtable-discussion-with-prominent-doctors-exposes-mrna-covid-shot-dangers.html

U ovom otkrivajućem intervjuu s Gregom Hunterom s USAWatchdog.com, David Martin, Ph.D., predstavlja dokaze da injekcije protiv COVID-19 nisu cjepiva, već biološko oružje koje se koristi kao oblik genocida nad svjetskom populacijom. U ožujku 2022. Martin je podnio federalnu tužbu protiv predsjednika Bidena, Ministarstva zdravstva i socijalnih usluga te Centra za Medicare i Medicaid Services tvrdeći da injekcije COVID-19 pretvaraju tijelo u tvornicu biološkog oružja, proizvodeći šiljaste proteine. Ne samo da je izraz “cijepljenje” pogrešan kada su u pitanju injekcije za COVID-19, već je i netočan jer su one zapravo oblik genske terapije. “I ne samo da nas ne tuže za, znate, klevetu ili dezinformacije, već također smatramo ljude kazneno odgovornima za njihov domaći terorizam, njihove zločine protiv čovječnosti i priču o stavljanju korona virusa u oružje koja seže do 1998. godine, kaže Martin . https://epoha.com.hr/2022/12/13/dr-josip-mercola-hoce-li-100-milijuna-ljudi-u-sad-u-umrijeti-od-cjepiva-do-2028-godine/

Vsa ta cepiva je treba umakniti s trga": Okrogla miza COVID, 2. del Dr. Peter McCullough je na okrogli mizi o cepivu COVID-19, ki jo je v sredo vodil ameriški senator Ron Johnson (R-Wis.), ugotovil, da je treba za preprečitev prihodnje škode vsa cepiva COVID-19 takoj umakniti s trga. https://childrenshealthdefense.org/defender/ron-johnson-senate-roundtable-part-2-covid-vaccines/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=7e04f082-cdea-4912-95e1-1798118bd098

Zadnja konferenca COVID senatorja Rona Johnsona kaže, zakaj moramo druge opozarjati na nevarne injekcije Zdaj obstaja resna zaskrbljenost, da nas v prihodnosti lahko čaka veliko večji val poškodb in smrti zaradi COVID cepiv, saj so njihovi dolgoročni učinki še vedno neznani in obstaja možnost, da se strupene beljakovine, ki jih povzročajo cepiva, v telesu ostanejo veliko dlje, kot nam je bilo rečeno. https://www.lifesitenews.com/blogs/sen-ron-johnsons-latest-covid-conference-shows-why-we-must-warn-others-about-the-dangerous-jabs/

Britanski onkolog svari pred hitro razvijajočimi se rakavimi obolenji po cepljenju proti Covidu - "Imam dovolj izkušenj, da vem, da to niso naključja." Dr. Angus Dalgleish, priznani onkolog iz Združenega kraljestva, je nedavno napisal odprto pismo glavnemu uredniku medicinske revije The BMJ, v katerem ga je pozval, naj "takoj objavi in razpravlja o škodljivih učinkih injekcij Covid", saj se rak in druge bolezni med "okrepljenimi" ljudmi hitro razvijajo. Dr. Dalgleish je profesor onkologije na Univerzi svetega Jurija v Londonu. Njegovo pismo Dr. Kamranu Abbasiju, glavnemu uredniku revije BMJ, je bilo napisano v podporo prošnji kolega Dr. Abbasija, naj revija BMJ veljavno informirano soglasje za cepljenje s cepivom Covid uvrsti med prednostne teme. https://expose-news.com/2022/12/05/uk-oncologist-warns-of-cancers-post-vax/

Dr. Chris Shoemaker je v ponedeljek, 7. novembra, na zasedanju generalne skupščine #64 (https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/alan-dana-air-travel/) z nami delil šokantne informacije o injekcijah mRNA za Covid-19. "Ker je mRNA v nanodelcu, lahko preide krvno-možgansko pregrado in povzroči vnetje v možganskih žilah," je pojasnil Shoemaker. Tako "lahko dobesedno preko posteljice preidejo v plod in celo v njegove možgane." "Tako dovoljujemo, da cepivo, ki ima sposobnost prehoda vse do možganov ploda, postane del normativnega, predpisanega vzorca zdravstvenega varstva in 'oskrbe s cepivi' v naših državah in v naših svetovih. In mnogi ljudje - veliko bolj izkušeni v znanosti kot jaz - jasno vedo, kakšne poškodbe so možne zaradi tega." Dr. Chris Shoemaker (http://drshoemakercovidtruth.com/) je celostni zdravnik v Ontariu in član kolegija kanadskih družinskih zdravnikov. Delal je v urgentni medicini in kot bolničar v Ontariu in Britanski Kolumbiji v Kanadi. Pred kratkim je bil del ekipe za odzivanje na Covid-19 v vzhodnem Ontariu. Dr. Shoemaker je izjavil, da je treba "rešiti otroke - končati cepljenje". Vir: telegram

Dr. Mike Yeadon: "Sram me je, da sem se zavzemal za cepljenje": "Nisem naredil domače naloge" Celoten videoposnetek: https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/dr-mike-yeadon-depopulation "Zavrnite genetska cepiva!" je v ponedeljek, 21. novembra, pozval nekdanji Pfizerjev glavni znanstvenik za raziskave alergij in dihal Dr. Mike Yeadon. "Ko sem bil v [farmacevtski] industriji, sem bil vsekakor naklonjen cepljenju. Rekel bi, da se zdaj v najboljšem primeru vzdržim. In sram me je, da sem bil za cepljenje, ker nisem naredil domače naloge." Dr. Yeadon je v govoru na zasedanju generalne skupščine WCH #66 (https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/general-assembly-meeting-66/) pojasnil, zakaj meni, da je program depopulacije resničen, in kaj lahko storimo v zvezi s tem. Ima več kot 30 let izkušenj z vodenjem raziskav novih zdravil v farmacevtski industriji.

Upoštevajte, kaj vemo o lipidnih nanodelcih v cepivih: prehajajo krvno-možgansko pregrado, prehajajo v posteljico in materino mleko ter lahko povzročijo obsežno vnetje. Dr. Wolf pravi, da velika farmacija ne kaže nobenih znakov, da bi opustila uporabo tehnologije mRNA (cepljenje proti gripi na osnovi genov je že v teku). Lipidni nanodelci so "dostavni sistem" in so lahko prav tako škodljivi kot zdravilo, ki ga nameravajo "dostaviti" v človeško telo, meni Wolfova. https://www.naturalhealth365.com/are-the-mrna-covid-jabs-changing-the-essence-of-humanity.html

Dr. Meryl Nass: Norveški inštitut za zdravje NE priporoča, da bi vsi jemali poživtvene odmerke cepiva za Covid-19. Tukaj je nekaj, kar me je resnično presenetilo, saj si nisem mislila, da bodo vrhunski zdravstveni strokovnjaki na Norveškem rekli kaj takega. Upoštevajte, da je spodnji citat napisal direktor oddelka na Norveškem inštitutu za javno zdravje. "Nismo našli dovolj dokazov, da bi priporočili, da mlajši del prebivalstva zdaj sprejme nov odmerek ... Vsako cepivo je povezano s tveganjem za neželene učinke. Ali je potemtakem odgovorno, da ga ponudimo, če vemo, da je individualna korist za zdravje, ki jo prinaša poživitveno cepivo, verjetno majhna? To je eden od razlogov, zakaj smo rekli, da ne bi smeli vsi vzeti novega odmerka, ampak da je to odvisno od posameznika. Kot rečeno, se mora vsakdo zavedati tveganja za neželene učinke. Pri nekaterih se lahko pojavijo bolj moteči in resni neželeni učinki, vendar je večina neželenih učinkov začasnih in po nekaj dneh sami izginejo," je dejal Are Stuwitz Berg z Norveškega inštituta za javno zdravje.

4. aprila 2021 je avtor fitnesa Doug Brignole dejal: "Tisti, ki menijo, da je cepivo smrtonosno, lahko uporabijo mene kot test. Če umrem, ste imeli prav. Če bom živel, boste morali priznati, da se motite, in pričati v prid cepivu." 13. oktobra 2022 je Doug umrl

Svjetski poznati mikrobiolog i virolog, profesor dr. Sucharit Bhakdi osvojio je mnoge nagrade na poljima zdravstva i znanosti i ima više od 300 recenziranih istraživačkih radova. Dr. Bhakdi je bio jedan od prvih vrhunskih svjetskih liječnika koji je upozorio na smrtonosne i iscrpljujuće učinke Covid-19 cjepiva. Bio je u pravu. Dr. Bhakdi tvrdi da postoji dokaz da će sadržaj cjepiva dospjeti u srce ili mozak ljudi i da će uzrokovati nepovratna oštećenja. Dr. Bhakdi iznosi jednu autopsiju koja je to otkrila i objašnjava: ”U više dijelova mozga ovog preminulog čovjeka doktor je pronašao isto. Pronašao je opasne šiljaste bjelančevine ​​u najmanjim kapilarama mozga. Nema popravka jer ono što je liječnik otkrio je da je ove male žile napao imunološki sustav i uništio ih. Liječnik je pronašao nepobitne dokaze o oštećenju moždanih stanica koje su mrtve i umiru. Ovaj jadnik je umro jer su mu umirale moždane stanice. Isti pacijent koji je umro imao ovo multifokalno, što znači na mnogo različitih lokacija, nekrotizirajuće, što znači umiranje, encefalitis. Imao je tipične stvari koje se sada mogu vidjeti kod ljudi nakon vakcinacije. Gube svoju osobnost. Gube razum. Gube sposobnost razmišljanja. Postaju dementni. https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/prema-doktoru-sucharitu-bhkadiju-cjepiva-za-covid-19-unistavaju-srca-i-mozgove-milijarde-ljudi.html

Dokumentarni film iz Združenega kraljestva razkriva laži za pripovedjo o "varnem in učinkovitem" cepivu za COVID Nov britanski dokumentarni film Varno in učinkovito cepivo: A Second Opinion" (Drugo mnenje) opisuje, kako so bili državljani Združenega kraljestva podvrženi psihološkemu pritisku, da bi se podredili vladni politiki cepljenja za COVID-19 pod "dvomljivo mantro" "varno in učinkovito". https://childrenshealthdefense.org/defender/safe-effective-second-opinion-documentary-covid-vaccines/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=fad5ab74-e6e4-4dc0-8989-6e8579edb5f0

Več kot je injekcij COVID, večja je verjetnost, da boste zboleli za COVID-19. Znanstveniki opozarjajo, da lahko ponavljajoče se cepljenje s cepivom COVID-19 povzroči zmanjšano odpornost zaradi procesa, znanega kot "izvirni antigenski greh" ali "imunski imprinting" - zaradi česar ste bolj dovzetni za simptomatske okužbe. https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-booster-lowered-immunity-infections-cola/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=860f34cb-4036-4ddb-8ad2-b49ad0da72c7

Lahko slovenska "stroka", z dr. Alojz Ihanom na čelu, zanika te trditve?