Znanstveni razlogi, zakaj ugledni angleški kardiolog dr. Aseem Malhotra ni več zagovornik covid-19 cepiv

Oddajnaravno zdravje, dne 2022-09-28 ob 12:50:53

TO JE VERJETNO NAJVEČJA NAPAKA V MEDICINSKI ZNANOSTI⁉️

Eden najvidnejših zagovornikov cepljenja in kardiolog zdaj poziva k takojšnji ukinitvi cepljenja proti COVID-u!

Dr. Aseem Malhotra je v recenziranem članku, objavljenem v reviji Journal of Insulin Resistance, pozval k takojšnji prekinitvi cepljenja s cepivom proti COVIDu-19 in ustavitvi "pandemije napačnih informacij o mRNA cepivih proti COVIDu-19".

V reviji Journal of Insulin Resistance je bil objavljen raziskovalni članek z naslovom "Curing the pandemic of misinformation on COVID-19 mRNA vaccines through real evidence-based medicine".
Članek je napisal eden najuglednejših kardiologov v Združenem kraljestvu, dr. Aseem Malhotra, ki je med prvimi prejel dva odmerka cepiva in cepivo promoviral v oddaji Good Morning Britain.

Malhotra zdaj pravi, da so se od začetka uporabe cepiva spremenili dokazi o njegovi učinkovitosti in dejanski pojavnosti neželenih učinkov ter da "obstajajo močni znanstveni, etični in moralni argumenti, da je treba takoj ustaviti cepljenje s cepivi proti COVIDu-19, dokler se ne objavijo surovi neodvisni podatki ."

Tjaša Vuzem FB

https://uncutnews.ch/dies-ist-vielleicht-die-grosste-fehlentscheidung-der-medizinischen-wissenschaft-einer-der-bedeutendsten-impfbefurworter-und-kardiologe-fordert-jetzt-das-sofortige-ende-der-covid-impfungen/?fbclid=IwAR3hR0xiz4Odh0idKWPrPwiw9Tiby5A9SgtTW6e8U5sjIYaBNIOfbK68BWc

*

Zdravljenje pandemije dezinformacij o cepivih mRNA proti COVID-19 s pomočjo prave medicine, ki temelji na dokazih – 1. del

Aseem Malhotra
Journal of Insulin Resistance | Letnik 5, št. 1 | a71 | DOI: https://doi.org/10.4102/jir.v5i1.71 | © 2022 Aseem Malhotra | To delo je licencirano pod licenco CC Attribution 4.0
Poslano: 10. junij 2022 | Objavljeno: 26. september 2022

O avtorju(-ih)

Aseem Malhotra, Public Health Collaboration, London, Združeno kraljestvo

Povzetek

Ozadje:  Kot odziv na hud akutni respiratorni sindrom, koronavirus 2 (SARS-CoV-2), je bilo milijardam ljudi po vsem svetu danih več novih farmacevtskih učinkovin, vključno z mladimi in zdravimi z majhnim tveganjem zaradi virusa. Kljub povsem novemu mehanizmu delovanja in značilnostim biološke porazdelitve je bilo omogočeno veliko manevrskega prostora v smislu predkliničnega in kliničnega testiranja teh učinkovin.

*

Cilj:  Pridobiti boljše razumevanje resničnih koristi in morebitnih škod cepiv proti koronavirusni bolezni (COVID) z messenger ribonukleinsko kislino (mRNA).

*

Metode:  narativni pregled dokazov iz randomiziranih preskušanj in podatkov iz resničnega sveta o izdelkih mRNA COVID s posebnim poudarkom na cepivu BionTech/Pfizer.

*

Rezultati:  Pri nestarejši populaciji se "število, ki ga je treba zdraviti", da bi preprečili eno samo smrt, meri na tisoče. Ponovna analiza randomiziranih nadzorovanih preskušanj z uporabo tehnologije messenger ribonukleinske kisline (mRNA) kaže na večje tveganje za resne neželene učinke cepiv kot pri hospitalizaciji zaradi COVID-19. Sistemi farmakovigilance in podatki o varnosti v resničnem svetu, skupaj z verjetnimi mehanizmi škode, so zelo zaskrbljujoči, zlasti v zvezi z varnostjo srca in ožilja. Kot odraz morebitnega signala iz preskušanja 3. faze Pfizerja so leta 2021 v Angliji opazili znatno povečanje klicev za reševalna vozila zaradi srčnega zastoja, podobni podatki pa so prišli iz Izraela v starostni skupini od 16 do 39 let.

*

Zaključek:  Ni mogoče reči, da je bilo soglasje za sprejem teh sredstev v celoti informirano, kot se zahteva etično in pravno. Premor in ponovna ocena globalnih politik cepljenja proti COVID-19 sta že zdavnaj potrebna.

*

Prispevek:  Ta članek poudarja pomen obravnavanja presnovnega zdravja za zmanjšanje kroničnih bolezni in da je inzulinska rezistenca tudi glavni dejavnik tveganja za slabe rezultate bolezni COVID-19.

Vir: https://insulinresistance.org/index.php/jir/article/view/71

*

Povzetek

*

Ozadje:  Organi in deli medicinske stroke podpirajo neetične, prisilne in napačno obveščene politike, kot so mandati za cepiva in potni listi za cepiva, spodkopavajo načela etične medicinske prakse, ki temelji na dokazih, in informirane privolitve. Ta obžalovanja vredna dejanja so simptom "zmešnjave z zdravstvenimi informacijami": vrh ledene gore umrljivosti, kjer so predpisana zdravila ocenjena kot tretji najpogostejši vzrok smrti na svetu takoj za boleznimi srca in rakom.

*

Cilj:  Identificirati glavne vzroke teh pomanjkljivosti javnega zdravja.

*

Metode:  narativni pregled sedanjih in zgodovinskih gonilnih dejavnikov, ki podpirajo pandemijo medicinskih napačnih informacij.

*

Rezultati:  Temeljni vzroki za ta neuspeh vključujejo regulativno zajemanje – skrbnike, ki naj bi ščitili javnost, dejansko financirajo korporacije, ki lahko pridobijo s prodajo teh zdravil. Neuspeh pri sporočanju javnega zdravja je povzročil tudi brezobzirno zapravljanje virov in zamujeno priložnost, da bi posameznikom pomagali živeti bolj zdravo življenje z razmeroma preprostimi – in poceni – spremembami življenjskega sloga.

*

Zaključek:  obstaja močan znanstveni, etični in moralni argument, da se mora trenutno dajanje cepiva proti COVID ustaviti, dokler vsi neobdelani podatki ne bodo podvrženi popolnoma neodvisnemu nadzoru. Če pogledamo v prihodnost, morajo poklici medicine in javnega zdravja prepoznati te pomanjkljivosti in se izogniti omadeženemu dolarju medicinsko-industrijskega kompleksa. Za vnovično vzpostavitev zaupanja v te institucije bo potrebno veliko časa in truda, a od tega je odvisno zdravje – tako človeštva kot zdravstvene stroke.

*

Prispevek:  Ta članek poudarja pomen obravnavanja presnovnega zdravja za zmanjšanje kroničnih bolezni in da je inzulinska rezistenca tudi glavni dejavnik tveganja za slabe rezultate bolezni COVID-19.

Vir:

https://insulinresistance.org/index.php/jir/article/view/72

*

Odvetnik Domen Gorenšek o študiji dr. Malhotre: https://domengorenseklaw.com/2022/09/28/recenzirana-studija-je-tu-odlocitev-je-vasa/?s=35

*

https://childrenshealthdefense.org/defender/scientific-data-covid-vaccines-harm-cola/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=44f7bd60-be97-4484-958f-eb5df2a187cd

*

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
naravno zdravje
0
pred 5 urami
Najvišji zdravnik, ki se ukvarja z rakom, pravi, da ni več poživitvenih odmerkov za covid

Profesor Angus Dalgleish pravi, da pospeševalne injekcije zdravila Covid poslabšajo raka in povečajo tveganje za ponovitev raka.

Profesor Angus Dalgleish MD FRACP FRCP FRCPath FMedSci je profesor onkologije na Univerzi svetega Jurija v Londonu - in vesten človek. Prejšnji teden je pisal Dr. Kamranu Abbasiju, glavnemu uredniku revije BMJ, v katerem je izrazil resno zaskrbljenost glede škodljivosti cepiva Covid in pozval k ustavitvi programa cepljenja

https://drtesslawrie.substack.com/p/no-more-boosters-says-top-cancer

No more boosters, says top cancer doctor

Watch now (56 sec) | Professor Angus Dalgleish says the Covid booster injections worsen cancer and increase risk of canc
#58
naravno zdravje
0
pred 6 urami
Center za nadzor bolezni (CDC) je lagal, da je miokarditis pri cepivu blag: Nemška študija je dokazala, da je 20 % nenadnih smrti povzročil miokarditis

https://igorchudov.substack.com/p/cdc-lied-about-vaccine-myocarditis

CDC Lied about Vaccine Myocarditis Being Mild: 20% of Sudden Deaths Caused by Myocarditis

CDC Policy: avoid autopsies; German Study Explains What They Were Hiding
#57
naravno zdravje
0
pred 19 urami
Presenečenje. Priznavajo, da so cepiva neuporabna proti 4 dominantnim različicam kovida! Dobesedno ste vzeli strup za NIČ!

Zaključk študije:

"Na splošno so rezultati študije pokazali, da so štiri na novo nastale podrazličice SARS-CoV-2 Omicron BQ.1, BQ.1.1, XBB in XBB.1 delno ali popolnoma odporne na nevtralizacijo s serumi posameznikov z mono- in dvovalentnimi cepivi in predhodnimi okužbami s SARS-CoV-2.

Poleg tega so bile štiri nove podrazličice odporne na vse terapije z monoklonskimi protitelesi, ki se trenutno klinično uporabljajo."

https://www.google.com/amp/s/www.news-medical.net/amp/news/20221130/The-antibody-resistance-profile-and-viral-receptor-binding-affinity-of-SARS-CoV-2-Omicron-BQ1-BQ11-XBB-and-XBB1-subvariants.aspx
#56
naravno zdravje
0
pred 5 dnevi
Akutni avtoimunski miokarditis, sprožen s cepljenjem: Opredelitev, odkrivanje in obvladovanje očitno novega stanja

https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/JAHA.122.026873?fbclid=IwAR02_fgc2YIuxobOvaR7QHQlJ44suk7xeCJJZkeNqXTEK7KMXJmSF6qGLv8
#55
naravno zdravje
0
pred 5 dnevi
Študije o škodljivosti covid-19 cepiv

https://farm.substack.com/p/basket-of-cases-for-review
#54
naravno zdravje
0
Nov 25, 2022
"Cepivo Covid mRNA je od leta 2021 verjetno igralo pomembno vlogo ali bilo glavni vzrok nepričakovanih srčnih zastojev, srčnih napadov, kapi, srčnih aritmij in srčnega popuščanja..."

https://www.theepochtimes.com/health/cardiologists-come-to-the-same-conclusion-regarding-covid-jab-side-effects_4874934.html?utm_source=newsnoe&src_src=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-11-22-one&src_cmp=breaking-2022-11-22-one&utm_medium=email&est=NJPc8DLwj1rf+qkRRxz2SoSwHvfAvmZgX/tYU1LkTa6ZMEo6LaoDR1hzh+g=

Cardiologists Come to the Same Conclusion Regarding COVID Jab Side Effects

"The Covid mRNA vaccine has likely played a significant role or been a primary cause of unexpected cardiac ...
#53
naravno zdravje
0
Nov 23, 2022
Zavrnitev presaditve ledvic v nekaj tednih po prejemu injekcij za Covid

https://expose-news.com/2022/09/22/kidney-transplants-rejected-after-vaccines/

Kidney Transplants Rejected Within Weeks of Receiving Covid Injections – The Expose

Fourteen days after being injected with an AstraZeneca “vaccine” a 25-year-old woman suffered a transplant rejection. Al
#52
naravno zdravje
0
Nov 22, 2022
Znanstveno je utemeljena ugotovitev, da je odziv bolnikovih protiteles na bivalentni ojačevalec mRNA družbe PFIZER tako močan, da bi ga dejansko uvrstili med škodljive in potencialno življenjsko nevarne.

Znanstveni izraz za ta potencialno smrtonosni odziv na cepivo mRNA je imunogenost.

https://karenkingston.substack.com/p/pfizer-uses-booster-press-release

PFIZER Uses Press Release to Deny Liability Risk in Bizarre Announcement

Under the EUA Laws, it's impossible for a judge to convict PFIZER or any organization of a crime if the judge believes t
#51
naravno zdravje
0
Nov 21, 2022
Nova švicarska študija: Covid cepivo pri mladih odraslih za 800-krat poveča tveganje za miokarditis

https://beckernews.com/new-swiss-study-covid-shots-increase-risk-of-myocarditis-by-800-times-in-young-adults-47674/?fbclid=IwAR0J_fHnXQrqfc8YE4b78MDuYlWgkMYPd496o7Wso9K-rwRg9eyz3HK7Pg0

New Swiss Study: Covid Shots Increase Risk of Myocarditis by 800 TIMES in Young Adults - Becker News

The risk of myocarditis is 800 times higher for vaccinated than unvaccinated young adults, according to a recent Swiss s
#50
naravno zdravje
0
Nov 21, 2022
Upozorenje cijepljenim: Lancet studija pokazuje slabljenje imuniteta cijepljenih ljudi tijekom mjeseci!

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/upozorenje-cijepljenim-lancet-studija-pokazuje-slabljenje-imuniteta-cijepljenih-ljudi-tijekom-mjeseci.html
#49
naravno zdravje
0
Nov 18, 2022
Študija potrjuje večje tveganje zelo redkih strdkov pri uporabi covid cepiva AstraZeneca

https://www.france24.com/en/live-news/20221027-study-confirms-astrazeneca-jab-s-higher-risk-of-very-rare-clot

Study confirms AstraZeneca jab's higher risk of very rare clot

AstraZeneca's Covid vaccine has been linked to a 30-percent higher risk of getting a very rare blood clotting condition
#48
naravno zdravje
0
Nov 18, 2022
Avstralska vlada trdi, da je tveganje za miokarditis zaradi dodatnega odmerka cepiva za COVID lahko večje kot pri sami bolezni COVID, zato osebam, mlajšim od 30 let, ne bo dovolila četrtega odmerka cepljenja.

https://thecountersignal.com/australian-government-says-vaccine-risk-too-high-for-people-under-30/?utm_source=The+Counter+Signal&utm_campaign=f857ae0fad-EMAIL_CAMPAIGN_2022_11_14_06_14&utm_medium=email&utm_term=0_3b53636f01-f857ae0fad-526190002

Australian government says vaccine risk too high for people under 30 - The Counter Signal

The Australian government says the risk of myocarditis from a COVID booster might be greater than COVID itself — so it w
#47
naravno zdravje
0
Nov 18, 2022
Pri nekaterih zdravstvenih delavcih, cepljenih proti COVID-19, je odziv na cepljenje nepričakovano majhen

https://www.news-medical.net/news/20221027/Some-healthcare-workers-vaccinated-against-COVID-19-show-unexpectedly-low-responses-to-immunizations.aspx
#46
naravno zdravje
0
Nov 16, 2022
Dr. AseemMalhotra:
Neverjetna udeležba na mojem pogovoru o ugrabitvi na dokazih temelječe medicine s strani velike farmacije in razkritju podatkov o cepivu covid -19

Veselilo me je tudi, da se je konference udeležil glavni urednik revije Lancet Richard Horton.

https://twitter.com/DrAseemMalhotra/status/1592405462032715776?t=fA1dH5eox8sqLzd3sTVrFg&s=35

Dr Aseem Malhotra on Twitter: "Was also delighted that the inspirational editor in chief of

“Was also delighted that the inspirational editor in chief of the Lancet, Richard Horton attended. He messaged me after.
#45
naravno zdravje
0
Nov 15, 2022
https://www.theepochtimes.com/health/why-spike-protein-causes-abnormal-blood-clots-200-symptoms_4842684.html?utm_source=top5noe&src_src=top5noe&utm_campaign=top5-2022-11-13-one&src_cmp=top5-2022-11-13-one&utm_medium=email&est=LfaDPMOzqz2Vc7nOxCvg0+dZ+z55TKLf5Ovs2gC4Z6Hwg4A3OOsjE9wRUBA=

EXCLUSIVE: Why Spike Protein Causes Abnormal Blood Clots, 200 Symptoms

Strange Clots Since mid-2021, unusual, lengthy blood clots found in the vessels of COVID-19 patients and jab recipients
#44
naravno zdravje
0
Nov 14, 2022
Ustavni pravnik, dr. Andraž Teršek: SODIŠČA IN TOŽILSTVO NOČEJO UPOŠTEVATI ZNANSTVENIH DOKAZOV O ŠKODLJIVOSTI CEPLJENJA

Prav nič nepričakovano ni, da s temi temami, argumenti, dokazi… še ne uspemo prodreti pred sodišči. Ta vsega tega še ne želijo slišati. Pred ustavnim sodiščem se ni zgodila ena glavna obravnava pobud in ustavnih pritožb na te teme. Ustavno sodišče se še enkrat ni sklicevalo na znanstvene študije, analize, članke in ugotovitve, ko lahkotno zapisuje trditve in domneve, ki z znanstvenimi dokazi in dejstvi nimajo ničesar, se od njih diametralno razlikujejo. Sodišče, ki je najprej menilo, da izjave nekaj posameznikov kot predstavnikov medicinskih poklicev in svetovanja vladi niso »stališče stroke«, zdaj to isto mirno sprejema kot »stališče stroke.« Strokovni in znanstveni viri jih ne zanimajo. Ne berejo jih, ne analizirajo, niti omenijo jih ne. Pobude zavračajo s procesnim trikom: počakajo nekaj mesecev, tudi leto, dve, tri, potem pa zadevo ali zavrnejo kot »brezpredmetno«, (ker ne velja več) ali pa zavržejo kot »nepomembno pravno vprašanje.« Sramotno, do in preko obisti.

Sodnice na delovnih in socialnih sodiščih še ne želijo brati, analizirati in upoštevati znanstvenih in strokovnih dokazov. Včasih katera reče, da želi prevod. A prevod znanstvenih objav po zakonu ni potreben, ker to niso »javne listine« in ker morajo ljudje na sodniški funkciji znati angleško. Včasih se katero sodišče, ne le ustavno, tudi sklicuje, v obrazložitvah svojih odločitev, na vire v tujih jezikih, zlasti angleškem, včasih nemškem. Tokrat, pri kovidnih temah, za to ni volje, razumevanja in poguma. Teh virov sodišča (pretežno sodnice) ne želijo sprejeti na USB ključkih, četudi bi to po zakonu morala storiti. Če jih dobijo v printu, odgovorijo, da jih ne zanima in tega ne bodo brali. Nekatera sodišča zavestno in premišljeno odločajo nezakonito. Druga zavlačujejo in ne odločijo, ker nočejo odločiti zakonito.

Celoten članek je na strani: https://p39.si/2022/11/13/sistemsko-ne-le-subjektivno-nojevstvo-zal-in-se-vedno-tudi-na-sodiscih/
#43
naravno zdravje
0
Nov 11, 2022
Prejšnji teden so odvetniki PJHLaw v imenu združenja HART Agenciji za zdravila in izdelke za zdravstveno varstvo (MHRA) predložili zahtevek FOI, v katerem so zahtevali vse podatke, ki jih je družba AstraZeneca predložila v vlogi za dovoljenje za cepivo Covid-19 (AZD1222/Vaxzevria) in na katerih je MHRA temeljila pri izdaji pogojnega dovoljenja za promet za njegovo uporabo.

https://www.hartgroup.org/freedom-of-information-request-to-the-mhra-for-all-astrazeneca-data/?s=07&fbclid=IwAR1xZQjzQD2CfauU3B0PkyT_0Q_E-ANCA6npEPLPrBIiqHwhNKuhcu7m838
#42
naravno zdravje
0
Nov 11, 2022
Študija ugotavlja postopno povečanje tveganja za okužbo s COVID po drugem odmerku cepiva.

Študija, ki jo je objavila revija The BMJ, ugotavlja postopno povečevanje tveganja za okužbo s kovidom-19 od 90 dni po prejemu drugega odmerka cepiva Pfizer-BioNTech.

Študijo je izvedel Raziskovalni inštitut Leumitove zdravstvene službe v Izraelu. Izrael je bil ena prvih držav, ki je decembra 2020 začela izvajati obsežno kampanjo cepljenja proti kovidu-19, vendar je od junija 2021 ponovno zabeležila porast okužb.

https://www.bmj.com/company/newsroom/study-finds-gradual-increase-in-covid-infection-risk-after-second-vaccine-dose/
#41
naravno zdravje
0
Nov 11, 2022
COVID CEPIVA NE DELUJEJO

kot sem dokumentiral v svoji brezplačni e-knjigi The FDA, COVID-19 Vaccines, and Scientific Fraud, so številne študije pokazale, da učinkovitost cepiva mRNA COVID-19 hitro upade do statistične nepomembnosti, čemur sledi nadaljnji upad do statistično pomembne negativne učinkovitosti.

20. septembra 2022 je bila v SSRN objavljena predtiskana študija Lanceta, v kateri je bila ponovno ugotovljena hitra oslabitev, ki ji je sledila negativna učinkovitost cepiva proti različici Omicron virusa SARS-CoV-2. Študija ima naslov "Učinkovitost cepiva COVID-19 v 13 mesecih, ki pokrivajo obdobje pojava različice Omicron v švedski populaciji".

Podatki kažejo, da je bila učinkovitost cepiva proti okužbi z virusom Omicron "slaba in le kratkotrajna". Razlaga avtorjev je bila, da njihove ugotovitve "krepijo obstoječe dokaze", da je potreben poživitveni odmerek. Zato so menili, da si je treba "bolj prizadevati za spodbujanje ljudi k prejemu poživitvenega odmerka".

Vendar je ta zaključek napačen. Iz ugotovitve, da primarna shema cepljenja z dvema odmerkoma zagotavlja šibko in kratkotrajno zaščito pred okužbo z virusom, ne izhaja, da je najboljše ukrepanje nadaljevati z vbrizgavanjem še več odmerkov.

Kadar znanstveniki uporabljajo takšne logične zmote, je to velik rdeč znak, da se svojih raziskav lotevajo neobjektivno.

https://www.jeremyrhammond.com/2022/11/02/yet-another-study-showing-negative-covid-19-vaccine-effectiveness/

#40
naravno zdravje
0
Nov 11, 2022
Študije so pokazale, da lahko beljakovine, ki so posledica okužbe s COVID-19 in iz cepiv, poškodujejo endokrine žleze, vključno s hipofizo, ščitnico in nadledvično žlezo, pa tudi reproduktivne organe in številne druge.

https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-spike-proteins-endocrine-hormone-disease-et/
#39
Pokaži več komentarjev
naravno zdravje
naravno zdravje
Objavil/a 2022-09-28 12:50:53 (Sep 28, 2022)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Kazenska ovadba Swissmedic in zdravnikov, ki cepijo s COVID-19 mRNA cepivi
Zakonodaja na področju nanotehnologije
Prevara v zvezi z globalnim segrevanjem, Green Deal EU in Agendo 2030 Združenih Narodov
Presežne smrti
Nacistični transhumani načrti Svetovnega gospodarskega foruma - WEF The Great Reset
Nevrokirurg Russell L. Blaylock: Resnica o Covid-19 in cepivih
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2022
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj