Članek
Prihajajo cepiva 2.0 za človeštvo 2.0 - strojne hibride
Objavljeno Aug 02, 2022

Po GREAT RESET-u: 10 uradnih dokumentov o človeško-strojnih hibridih 

Te bele knjige opisujejo pekel, v katerega nas peljejo tehnokrati

https://joebot.substack.com/p/beyond-the-great-reset-10-official

*

*

Umetna inteligenca iz platonske sfere izvablja nova cepiva. Avtomatizirani laboratoriji so v pripravljenosti, da izdelajo tuje niti mRNA in jih zapakirajo v strupene nanodelce. Na policah čaka milijarda praznih injekcij.

 

To ni znanstvena fantastika. Te injekcije bodo na trgu, še preden boste lahko rekli "boostah".

 

Google. Moderna. Microsoft. Vsi drvijo proti robu. To je korporativni transhumanizem v vsej svoji pohlepni veličini, ki ga usmerjajo valovi propagande in država biološke varnosti.

*

*

Ti ljudje podpirajo nov mit, katerega os je stroj. V njihovem svetu digitalni možgani "sanjajo" nove genetske konfiguracije. Biološke sisteme obravnavajo kot "živo programsko opremo". Z vsakim tehničnim napredkom njihovi miti prehajajo v našo resničnost.

 

Bela knjiga, ki jo je leta 2019 izdala organizacija Policy Horizons Canada Horizons, opisuje ta premik kot "biodigitalno konvergenco", za katero so značilne naslednje značilnosti:

 

1 - popolna fizična integracija bioloških in digitalnih entitet

 

2 - koevolucija bioloških in digitalnih entitet

 

3 - konceptualna konvergenca bioloških in digitalnih sistemov

 

Naša inteligenca - elita, ki je "izobražena nad svojo stopnjo inteligence" - doživlja nekakšno versko spreobrnjenje. Njihov svet so osvetlili gensko zaporedje in nevronske mreže.

 

Njihovi stroji so jih prepričali, da so živa bitja le okorni stroji. Naši imunski sistemi potrebujejo posodobitve programske opreme. Naši pomanjkljivi genomi potrebujejo popravke. Da bi to dosegli, je treba naše možgane razširiti.

 

"Realnost, ki jo raziskuje umetna inteligenca ali s pomočjo umetne inteligence, se lahko izkaže za nekaj drugega, kot smo si ljudje predstavljali," je leta 2021 v svoji knjigi The Age of AI zapisal nekdanji vodja Googla Eric Schmidt. "V bioloških, kemijskih in fizikalnih znanostih se pojavlja hibridno partnerstvo, v katerem AI omogoča nova odkritja."

 

Za Schmidta in njegove soavtorje ima to gledišče mistično noto:

 

Napovedi gnostičnih filozofov o notranji resničnosti, ki presega običajno izkušnjo, se lahko izkažejo za novo pomembne. ... Včasih bo rezultat razkritje lastnosti sveta, ki so bile zunaj našega pojmovanja - dokler nismo sodelovali s stroji.

 

Oči brez življenja gledajo v svet, sestavljen iz številk. Vsako živo bitje je le podatek, s katerim je treba manipulirati.

 

28. julija je Googlov DeepMind objavil, da je njegov zmogljivi sistem umetne inteligence AlphaFold modeliral 3D strukture približno 200 milijonov proteinov. To so skoraj vse beljakovine na planetu, objavljene v odprti podatkovni zbirki. Tudi če upoštevamo napake, nobena človeška ekipa ni dosegla ničesar, kar bi se približalo temu.

 

AlphaFold je sistem globokega učenja. V začetni fazi je bil usposobljen na zbirkah podatkov o znanih beljakovinskih strukturah. V zadnjih dveh letih so ga programerji preizkusili na vseh genomih, ki so bili kadar koli zaporedoma obdelani. Umetna inteligenca lahko pogleda kateri koli gen in pretvori DNK v beljakovino - v virtualnem prostoru - ter nato z izjemno natančnostjo predvidi vzorec zlaganja.

 

To pomeni, da lahko znanstveniki predvidijo funkcijo katere koli beljakovine, naravne ali umetne, pri čemer imajo na voljo samo zaporedje DNK. To pomeni tudi, da lahko genski inženirji predvidijo, katere mutacije bodo povzročile nove funkcije, še preden jih preizkusijo v laboratoriju. Mesece poskusov in napak lahko računalnik opravi v trenutku. To je uresničitev fantazije o transhumanem človeku.

 

Vodja projekta, ga. Janet Thornton, je za The Guardian povedala: "Ta vpogled bo zdaj uporabljen za oblikovanje izboljšanih cepiv, ki povzročajo najmočnejša protitelesa, ki blokirajo prenos bolezni."

 

Leta 2017 je glavni medicinski direktor družbe Moderna Tal Zaks ta pristop razložil občinstvu na konferenci TEDx:

 V naslednjih nekaj letih bo farmacevtski trg preplavila poplava eksperimentalnih cepiv mRNA, ki bodo vsa zasnovana z umetno inteligenco. Moderna pripravlja petnajst različnih cepiv, namenjenih vsem vrstam okužb, od gripe in virusa HIV do malarije in mrzlice denga.

Če jim bo uspelo vzbuditi dovolj strahu v javnosti, bomo kmalu videli dvonožne biološke stroje, ki bodo stali v vrsti, da bi dobili svoje posodobitve za injiciranje.

"MRNA imenujemo programska oprema življenja," je povedal direktor podjetja Moderna za MIT Sloan. "Z uporabo iste tehnologije lahko informacije kopirate in prilepite v številna zdravila." V duhu biodigitalne konvergence je družba Moderna zaščitila ime "mRNA OS" - kot "operacijski sistem mRNA"

Doživljamo fenomenalno digitalno in znanstveno revolucijo. In danes sem tukaj, da vam povem, da dejansko vdirajo v programsko opremo življenja.

 

Zaks je v žargonu Moderne transkripcijo DNK v mRNA in beljakovine opisal kot "operacijski sistem":

 

Če pomislite, kaj poskušamo narediti, smo vzeli informacije ... in kako se te informacije prenašajo v celici. Vzeli smo tudi naše razumevanje medicine in tega, kako izdelati zdravila. In to dvoje združujemo.

 

To imenujemo "informacijska terapija".

 

To pomeni nova cepiva, nova zdravila za zdravljenje raka, nove genske terapije - in morda nekaj eliksirjev za izdelavo dizajnerskih ljudi - vse razvito s pomočjo umetne inteligence in izdelano z roboti.

 

Če ne drugega, je Moderna reprogramirala naš zvezni proračun. Vlada ZDA bo plačala 1,47 milijarde dolarjev davkoplačevalskega denarja za 66 milijonov odmerkov novega seva Omicron podjetja Moderna. To je poleg več kot 200 milijonov originalnih odmerkov, ki so jih že uporabili po vsej državi. Od začetka pandemije so delnice podjetja poskrbele za pet milijarderjev.

 

"Prišlo je obdobje digitalnega cepiva," je ekipa podjetja GlaxoSmithKline izjavila v reviji Science.

 

To je Cepivo 2.0 za človeštvo 2.0.

Primerno je, da je Modernin mRNA vaxx leta 2016 z 20 milijoni dolarjev financirala fundacija Billa in Melinde Gates. Ustanovitelja Microsofta zanimajo operacijski sistemi, virusi in znanstvenofantastične prevare. Pomislite na njegove neskončne pobude za cepiva. Zdi se, da bi Bill cepil vse, kar se premika, ne glede na to, kako nedolžno je.

Za Billa Gatesa in njegove kibernetske osvajalce je biodigitalna konvergenca naslednja meja. Tik preden je izbruhnila pandemija, je Microsoft v ospredje postavil Saro-Jane Dunn in njeno delo v podjetju Station B. V uradnem propagandnem videoposnetku je pesnila o programabilnih bioloških strojih:

Zadnjo tehnološko revolucijo, revolucijo programske opreme, je opredelila naša sposobnost kodiranja 1 in 0 na silicij. Pri naslednji revoluciji ne bo šlo za 1 in 0. Šlo bo za našo sposobnost kodiranja nukleinskih baz A, G, C in T - gradnikov DNK. ...

Kamorkoli pogledam, vidim, da celice delujejo kot majhni računalniki. ... To si lahko predstavljamo kot živo programsko opremo.

Ta pristop se uporablja za vse od genskih terapij do ustvarjanja sintetičnih organizmov. Ekipa na Station B se v sodelovanju z družbo Oxford Biomedica in drugimi tehnološkimi podjetji posveča gradnji "integriranih sistemov" za "učinkovitejše programiranje biologije" - kot da so miši in ljudje res "živa programska oprema".

V tej miselnosti nismo duše, ujete v telesa. Smo polomljeni roboti, ki so jih izdelali okvarjeni geni. Naše edino upanje je, da nas reprogramirajo.

Dunn seveda veliko govori o "etičnih pomislekih" in "nenamernih posledicah". To počnejo vsi. Toda ko jo poslušate, imate občutek, da Microsoft vodijo nori znanstveniki, ki imajo več delniških opcij kot zdrave pameti. Zdi se, da je Dunnova omamljena od svojih transhumanističnih sanj:

Razvili smo biološke programske jezike, ki nam omogočajo kodiranje naših načrtov za genetska vezja. Naša orodja nam omogočajo, da te načrte sestavimo do kode DNK, nato pa v laboratoriju samodejno izvajamo naše poskuse. Poskuse izvajamo na laboratorijskih robotih, nato pa podatke iz teh poskusov zberemo in shranimo v Microsoftovem oblaku za shranjevanje [in] našo bazo znanja nenehno posodabljamo z avtomatskim učenjem.

Tako je. Microsoft ima robotske laboratorije za ustvarjanje oblikovalskih genov. Google uporablja umetno inteligenco za digitalizacijo vseh beljakovin na svetu. Podjetje Moderna izdeluje mRNA, kot da bi šlo za poceni popravke programske opreme.

Za biotehnološke kiborge je vse videti kot računalniška simulacija.

*

*

Ministrstvo za obrambo Združenega kraljestva je leta 2021 izdalo belo knjigo z naslovom Human Augmentation: z naslovom The Dawn of the New Paradigm (Zora nove paradigme). Če ste se kdaj spraševali o povezavi med masko Karen in kiborgom super vojakom, je to kraj, kjer lahko začnete. Potem ko avtorji poudarijo genetske izboljšave in z možgani krmiljene drone, nenadoma naredijo ovinek in okarajo oklevajoče glede cepljenja s cepljenjem kot tehnofobe:

 

Zgodovina cepljenja kaže, kako lahko dokazane in na videz nesporne tehnologije za izboljšanje človeka potrebujejo več let, da postanejo globalno učinkovite in družbeno sprejete. ... Razširitvam človeških zmogljivosti se upirajo elementi družbe, ki ne zaupajo v učinkovitost in motiv le-tega. 

 

Imenujte me "fobičnega", kolikor hočete - ne strinjam se s tem, da bi vame prodrla velika farmacija. Nočem, da se mi žile strdijo z "informacijsko terapijo". Ne zaupam tem ljudem in ne zaupam njihovim izračunom. Razen če ne računajo denarja.

 

Pomislite, ko se vam sesuje spletni brskalnik ali vam odpove internet. Zdaj pa si predstavljajte, da se to zgodi vašemu imunskemu sistemu. Predstavljajte si, da se vaše srce samodejno ponovno zažene.

 

Ni lahko biti jamski človek, vendar je to bolje kot to, v kar sta nas zarotniško spremenili velika tehnologija in velika farmacija. Nismo stroji, ki jih je treba reprogramirati. Naj vam nihče ne govori drugače. Najverjetneje so plačani, da to govorijo.

Vir: https://joebot.substack.com/p/jab-20-for-humanity-20-hurtling-down

* * *

Digitalna ekonomija, blockchain in Metaverse: https://www.activistpost.com/2022/08/the-blockchained-society-web-3-0-virtual-reality-and-the-network-state.html

*

Facebookova matična družba Meta in večje ameriške bolnišnice so z orodjem za sledenje, ki pošilja zdravstvene podatke Facebooku, kršile zakone o zasebnosti v zdravstvu, trdita dve predlagani kolektivni tožbi.

Tožbi, ki sta bili junija in julija vloženi v severnem okrožju Kalifornije, se osredotočata na orodje za sledenje Meta Pixel. Orodje je mogoče namestiti na spletna mesta za zagotavljanje analitičnih podatkov o oglasih na Facebooku in Instagramu. Prav tako zbira informacije o tem, kako ljudje klikajo in vnašajo informacije na teh spletnih mestih.

Preiskava, ki jo je v začetku junija opravil The Markup, je pokazala, da 33 od 100 največjih bolnišnic v ZDA na svojih spletnih mestih uporablja orodje Meta Pixel. V sedmih bolnišnicah je bil nameščen na portalih za paciente, zaščitenih z geslom. V preiskavi je bilo ugotovljeno, da orodje pošilja informacije o zdravstvenem stanju pacientov, obiskih pri zdravniku in alergijah na zdravila v omrežje Facebook.

V eni od tožb pacientka navaja, da je orodje Meta Pixel na portalih za paciente univerz University of California San Francisco in Dignity Health (ti bolnišnici sta prav tako toženi v tožbi) njene zdravstvene podatke poslalo Facebooku. V tožbi je navedeno, da so bili pacientki nato poslani oglasi, namenjeni njenim boleznim srca in kolena.

https://childrenshealthdefense.org/defender/bb-meta-sued-violating-patient-privacy-data-tracking-tool/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=eeb8dfbb-4c4b-485e-a07b-2212d7ff84e8

*

V COVID-19 cepivih je grafen oksid, ki povzroča vnetje v možganih, srcu, pljučih in drugih organih. Posledica je lahko nevrološka bolezen ali aritmija srca s smrtnim izidom. Grafen oksid ima afiniteto do živčnega sistema in prehaja v živčevje in možgane, ker se nahaja v cepivih v obliki majhnih nano molekul. V telesu oblikuje sintetično nevrnosko mrežo, ki se odziva na signale 4G in 5G anten in vodi v človeka 2.0, pod nadzorom umetne inteligence. 

Video posnetek z znanstvenimi dokazi: https://www.bitchute.com/video/K5XUUzI3zvZU/

*

https://www.technocracy.news/world-bank-creates-1-billion-fund-for-vaccine-passports/

*

https://joebot.substack.com/p/vaxxbots-are-a-mind-virus

EctoLife umetna maternica za umetne ljudi https://www.youtube.com/watch?v=O2RIvJ1U7RE https://www.bizsiziz.com/ectolife-concept-unveiled-for-the-worlds-first-artificial-womb-facility/

Patent WO 060606 uporablja biometrične podatke, vključno z možganskimi valovi, za rudarjenje kriptovalute. Glede na aplikacijo z naslovom "Sistem kriptovalute, ki uporablja podatke o telesni dejavnosti", bi senzor, pritrjen na uporabnikovo telo, prenašal biometrične podatke na strežnik. Primeri "telesne dejavnosti", ki jih navaja patent, vključujejo telesno sevanje, možganske dejavnosti, pretok krvi, aktivnost organov in gibanje. Na začetku pandemije koronavirusa med prvim zaprtjem je Microsoftu Svetovna organizacija za intelektualno lastnino (WIPO) podelila ta patent. Ustanovitelj podjetja, Bill Gates, je na udaru kritik zaradi svoje trditve, da želi vsaditi mikročipe . (quantum dot tattoos) v populaciji z namenom nadzora, kdo je bil cepljen proti nalezljivim boleznim in kdo ne. In presenetljivi patent kaže njegove jasne namere, da nas označi s cepivom, v katerem so neodvisne raziskave odkrile možganski nevromodulatorni element, grafenov oksid in nanotehnologijo. Grafenska biovezja omogočajo neposreden dostop do vaših možganov in po mnenju mnogih analitikov so cepiva izgovor za vbrizgavanje snovi na osnovi grafena, ki se same sestavijo v biovezja v človeških možganih. Te vsadke bi sčasoma lahko uporabili, »da bi ugotovili, kdo ste, kje ste in kakšne so vaše misli. To pomeni, da bomo pod nadzorom umetne inteligence, Ta cepiva so biotehnološko orožje, ki je sposobno kolonizirati vir vaše razsodnosti in vaše svobode: vaše možgane. https://ejercitoremanente.com/2022/11/22/microsoft-presenta-una-patente-que-usa-tu-subconsciente-para-minar-criptomonedas/

Nanobrain - izdelava umetnih možganov iz časovnega kristala Anirban Bandyopadhyay - višji znanstvenik v oddelku za napredne ključne tehnologije na Nacionalnem inštitutu za znanosti o materialih (NMS) v Ibraki na Japonskem. Dr. Ana Maria Mihalcea, MD, Phd Znanstvenik opisuje delo, pri katerem katalogizira biološke ure v možgansko-telesnem omrežju, da bi tako povratno oblikoval zavest. Navajam odlomke iz knjige, ki pojasnjujejo v povezavi s sestavinami cepiv za Covid-19 in tem, kar smo opazili pri mikrotehnologiji, ki se sama sestavlja. To povezujem tudi s transhumanistično agendo. V bistvu je mogoče, da injekcije za Covid -19 ljudi spremenijo v anorganske oblike življenja, ki jih upravlja umetna inteligenca, nekateri temu pravijo "zombiji". Tukaj je znanost, vi pa se odločite sami. Žele v možganih je hidrogel. Hidrogel deluje kot časovni kristal, v katerega je mogoče zakodirati magnetno svetlobno informacijo, zaradi česar raste in se sam uči. Ogljikova nanocevka je oddajnik/sprejemnik, ki posnema mikrotubule v nevronih. Vodna hidratacijska lupina pomaga oddajati teraherčni signal in je pri programiranju neodvisna od zunanje laserske svetlobe. To pomeni, da ogljikove nanocevke posnemajo možganske mikrotubule, vodo, ki jih obdaja, pa je mogoče uporabiti kot programabilno napravo. Z uporabo ogljikovih nanocevk, ki praktično nadomestijo termodinamične informacije mikrotubulov, se napiše nov program za celotno zgodovino človeštva, ko se ta vbrizga v ljudi s pomočjo injekcij za Covid-19. S tem se nadomesti zavest človeka, s tem pa se uniči duša in vmesnik duha s telesom. Da, matematika vesolja so fraktalne matematične resonance. Za gensko inženirstvo in spreminjanje ljudi ne potrebujete mRNA. Več raziskovalcev, kot so Dr. Kevin McCairn, Dr. Daniel Nagase, ekipa Steva Kirscha in drugi, v vialah C19 ni našlo MRNA. Če se usmerite na mikrotubule v možganih, lahko urejate nevrološke programe, to pa vpliva na DNK. V magnetobiologiji, ki uporablja magnetne nanodelce železa s hidrogelom, lahko pride do genskega inženiringa katere koli celice. To bi pojasnilo, zakaj ni potrebna mRNA in da bi bile kovinske sestavine, nanodelci lipidov s hidrogelom in ogljikove nanocevke dovolj za opravljeno delo - za zamenjavo človeške zavesti z umetno zavestjo - in ustvarjanje anorganskih entitet - kot je predvidel Yuval Harari iz Svetovnega gospodarskega foruma https://anamihalceamdphd.substack.com/p/nanobrain-the-making-of-an-artificial?utm_source=post-email-title&publication_id=956088&post_id=84379649&isFreemail=true&utm_medium=email

Nanotehnologija kot orožje- Dr. Alfonzo Monzo in Jason Bermas https://rumble.com/v1tdgwo-weaponization-of-nanotech-with-dr.-alphonzo-monzo-and-jason-bermas-msom-ep..html

Razlaga delovanja nanotehnologije v covid cepivih: https://www.docdroid.net/tvx0R9b/intra-body-nano-network-brief-summary-by-mik-andersen-pdf https://anamihalceamdphd.substack.com/p/fantastic-must-see-intra-body-nano

Že novembra 2018 pa je odbor za bioetiko (predhodnik CDBIO) prav tako poudaril, da morajo etika in človekove pravice usmerjati vsako uporabo tehnologij za urejanje genoma pri ljudeh v skladu s Konvencijo o človekovih pravicah in biomedicini (»Oviedska konvencija«, 1997), edinim mednarodnopravno zavezujočim instrumentom, ki obravnava človekove pravice na področju biomedicine. Oviedska konvencija je namreč rezultat poglobljene razprave na evropski ravni o razvoju na področju biomedicine, vključno s področjem genetike. GRE PRI DELOVANJU ODBORA CAI ZA PRILAGAJANJE INOVACIJ, ZNANOSTI IN BIOMEDICINE DOLOČBAM OVIEDSKE KONVENCIJE ALI OBRATNO? Na prvem srečanju samega odbora CAI, ki se je odvilo dne 24. 5. 2022, je bilo predsedstvo CAI med drugim seznanjeno z rezultati ministrskega zasedanja v Torinu 20. maja 2022 – med drugim z odločitvijo odbora ministrov, da pozdravi soglasno priporočilo CAI, da naj Svet Evrope uvede transverzalni pravno zavezujoč instrument o umetni inteligenci ter človekovih pravicah, demokraciji in pravni državi, ter svojim namestnikom naroči, naj čim prej začnejo s pripravo ustreznega instrumenta Prvo plenarno zasedanje odbora CAI se je odvilo aprila 2022, drugo pa konec septembra tega leta. Plenarnih zasedanj so se kot predstavniki Slovenije udeležili kar Gregor Strojin – vodja delegacije, ki je hkrati tudi podpredsednik tega istega odbora, obenem pa še višji svetovalec na vrhovnem sodišču, Irena Vogrinčič – strokovnjakinja za kazensko pravo in človekove pravice, sicer zaposlena na ministrstvu za pravosodje na oddelku za evropske zadeve in mednarodno sodelovanje ter Samo Zorc – državni sekretar iz urada vlade za digitalno preobrazbo. Več na : https://p39.si/2022/11/04/visji-svetovalec-na-vrhovnem-sodiscu-rs-in-hkrati-podpredsednik-odbora-za-umetno-inteligenco-cai/

dr. Robert Malone, ki je odkril tehnologijo mRNA cepiv je v videoposnetku povedal med drugim: Resnica je, da se je DARPA, ki je vojaška operativna razvojna enota, v bistvu CIA, zaljubila v tehnologijo RNA pred več kot desetletjem. Odločili so se, da jo bodo izkoristili in jo vsilili na trg. Tako so na primer prek podjetja In-Q-Tel, svoje investicijske veje, kapitalizirali nove proizvodne obrate RNA v Kanadi. To je program CIA. Tehnologijo so v bistvu potegnili iz koša za smeti, saj jo je Merck zatrl po tem, ko sem jo jaz pred več kot 30 leti razvil. Nato jo je zelo agresivno razvijala vojaška agencija DARPA, ki je financirala in v bistvu zgradila podjetje Moderna. To tehnologijo spodbujajo prek vlade. Vidite moč obveščevalne skupnosti in novega bioobrambnega industrijskega kompleksa, ki se je razvil po napadih z antraksom in to, da lahko svojo agendo uveljavljajo prek vlade. Gensko mRNA zdravljenje ne bo delovalo, ker imunski sistem nove gene, ki so dobri geni, vidi kot drugačne. Proizvajajo različne beljakovine, imunski sistem pa ne ve, ali gre za dobro ali slabo beljakovino. Ve le, da gre za drugačno beljakovino in zato jo bo napadel. Še ena od laži je, da snov, ki se vbrizgava s temi cepivi, prava virusna mRNA. V resnici je modificirana. Kodon U je pravzaprav modificiran U- psevdouridin. Vstavljen je zato, ker ima mRNK kot mehanizem za cepljenje, kot mehanizem za prenos, dve težavi. Nadaljevanje na: https://rwmalonemd.substack.com/p/mrna-vaccines-the-cia-and-national?r=p0lah&utm_campaign=post&utm_medium=web&s=07&fbclid=IwAR28HvvwekRfZ8bXa7FIgRdn8TAX_zyoy563Ggl7JxPAuNbSM3Ez0Hr3MpA

Karen Kingston se je z Mikom Adamsom pogovarjala o patentih, ki dokazujejo, da je bil Covid-19 vedno namenjen združevanju biologije - vključno s človeškim telesom - in tehnologije - umetne inteligence. Kingstonova je biotehnološka analitičarka z več kot 20 leti izkušenj. Pregledala je raziskave v zadnjih desetih letih, ki so povezane s "cepivi" Covid. Začela je z razpravo o patentu v lasti podjetja Moderna, ki jasno kaže, da so lipidni nanodelci ("LNP") popolnoma programabilna tehnologija samosestavljanja, ki lahko vsebuje gele in hidrogele. Patent US 10703789 B2, "glavni patent", se nanaša na približno 90 drugih patentov. Z drugimi besedami, glavni patent temelji na 90 drugih patentih. Med pregledovanjem patentov v zvezi s "cepivi" Covid je Kingstonova opazila, da imajo številke patentov, ki se nanašajo na biologijo, končnico "B2", medtem ko imajo tisti, ki se nanašajo na tehnologijo, končnico "A1". Eden od navedenih patentov US 10703789 B2, ki je zdaj odstranjen s spletne strani patentnega urada ZDA, se nanaša na funkcionalnost nanotehnologije v injekcijah biološkega orožja Covid-19, ki zagotavlja hitro, enostavno in ciljno biološko porazdelitev nanodelcev, ki so delci kvantnih pik, po telesu. V knjigi iz leta 2011 z naslovom "Quantum Confinement Effect" je opisano, kako je mogoče kvantne pike uporabiti za izdelavo oznak, "s katerimi je mogoče označiti ljudi ali živali", je dejala Kingstonova. Drugi patent, ki spada pod glavni patent podjetja Moderna US 10703789 B2, je patent za opalne hidrogele. Opalni hidrogeli so delno organski in anorganski. To pomeni, da so deloma biologija in deloma tehnologija. Del tehnologije - umetna inteligenca, kovinske strukture. Del biologije - genska zaporedja iz drugih oblik življenja, npr. žuželk, plazilcev, glodavcev. Opalni hidrogeli so videti kot kvantne pike. "Oddajajo svetlo modre in mavrične barve," je pojasnila Kingstonova. V recenziranem članku, ki ga je objavila spletna knjižnica Wiley, je jasno navedeno, da so "hrbtenica, vir energije, tehnologija med anorganskim in organskim - anorgansko-organski hibridi - Qdots ali kvantne pike," Drugi patent, na katerega se opira glavni patent podjetja Moderna US 10703789 B2, je patent, ki se nanaša na ogljikove nanocevke in je v lasti kitajske vojske. Nato je razpravljala o patentih, ki razkrivajo šokantno naravo struktur "beljakovinskih bodic" v "cepivih". Hibridne anorgansko-organske strukture izkazujejo sposobnost "kognitivnega delovanja". V patentih so opisane kot "inteligentne senzorske platforme", ki izvajajo navodila. Tako imenovani "spike proteini", ki jih vidimo v elektronski mikroskopiji, so pravzaprav te nanotehnološke platformne strukture, ki so dovolj majhne, da vstopijo v celice živčnega sistema in spremenijo njihovo vedenje. https://expose-news.com/2022/10/26/covid-tests-and-vaccines-are-delivering-a-weapon/?s=07&fbclid=IwAR3lHHpCds5foGviD8sOcZZs1F5aJHOp7l1Ynn77wrfeBprKwyCMzaNrkIY

Bidnova administracija še naprej strateško natančno institucionalizira napad na človeštvo. Namen je, da se velika farmacija odpove vsem testiranjem pri prihodnjih injekcijah mRNA/DNA: "Razvoj cepiv v 100 dneh; proizvodnja zadostne količine cepiva za prebivalstvo Združenih držav v 130 dneh." To pomeni, da se v štirih mesecih začne razvoj in proizvodnja novega cepiva ter množično cepljenje. https://www.technocracy.news/mrna-4-eva-detection-to-injection-now-set-at-100-days/

Video: Cepivo spreminja ljudi v CYBORGE! Dr. Shimon Yanowitz, doktor elektrotehnike, razkriva nevarne tvorbe, ki jih je našel v odmrznjenih injekcijah Covid-19! Našel je sintetične črve, premikajoča samo-sestavljiva vezja in signale Bluetooth, ki prihajajo iz cepiva! https://www.stewpeters.com/video/2022/10/nano-structures-exposed-in-the-vaxx-engineer-deconstructs-frozen-vaxx-vials/

Znanstveni članek dokumentira "samosestavljene magnetne nanosisteme" (grafen oksida) za kibernetično biooblikovanje: "Borgifikacija" človeštva (s cepivi) se je začela https://robert-gorter.info/science-paper-documents-self-assembled-magnetic-nanosystems-cybernetic-biocircuitry/

NTD se je z gostiteljem oddaje Crossroads Joshuo Philippom pogovarjal o patentu, ki ga je vlada ZDA vložila za fuzijske proteine, ki vsebujejo luciferazo in bi se lahko uporabljali za spremljanje stanja cepljenja ljudi. Philipp je dejal, da je to alarm za vse. https://www.ntd.com/joshua-philipp-us-governments-patent-application-for-luciferase-fusion-proteins-should-sound-alarm-bells_843235.html

Karen Kingston, ki je bila zaposlena v Pfizerju, ima dokumente, ki dokazujejo, da cepiva vsebujejo grafen oksid, ki je antena za elektromagnetna valovanja 5G anten. Govori o patentih, ki so povezani z mRNA, kvantnimi točkami in grafen oksidom v cepivih. To kvantno nanotehnologijo je financirala ameriška vojska za vojaške namene in civilno uporabo. Grafen oksid je električni polprevodnik, ki najbolj sprejema frekvence anten 5G na valovni dolžini 26 GHz. Grafenske cevke vsebujejo grafenske tokče, ki imajo velikost 6 nanometrov. Delujejo podobno kot TV sprejemnik in sprejemajo sevanje 5G anten. Covid cepivo je nevrološko elektronsko orožje za masovno uničenje. Simptomi long covida so enaki kot simptomi izpostavljenosti elektromagnetnemu sevanju Več v videoposnetku: https://www.stewpeters.com/video/2022/10/evidence-mind-control-neuroweapon-in-the-vaxx-hidden-document-exposes-jab-can-react-to-5g-towers/

GRAFENSKE SINAPSE ZA UMETNE MOŽGANE Raziskovalci teksaške univerze v Austinu so razvili sinaptične tranzistorje za možganom podobne računalnike z uporabo tankega in prožnega materiala grafena. Ti tranzistorji so podobni sinapsam v možganih, ki povezujejo nevrone med seboj. "Računalniki, ki razmišljajo kot možgani, lahko naredijo veliko več kot današnje naprave," je povedala Jean Anne Incorvia, docentka na oddelku za elektrotehniko in računalništvo Cockrell School of Engineering in glavna avtorica članka, ki je bil danes objavljen v reviji Nature Communications. GRAFEN JE V CEPIVIH! https://www.technologynetworks.com/neuroscience/news/these-graphene-synapses-could-advance-brain-like-computers-364560

https://www.technocracy.news/humanity-2-0-the-fusion-of-our-physical-digital-and-biological-identities/

Hibridna hydra, umetne sinapse, 6G in cepiva https://www.youtube.com/watch?v=13GE5ejy0cM

Dr. Maria Zee in ameriški odvetnik Todd Callender - Vsi, ki so prejeli t.i. The Covid-19 "cepivo" zdaj hodijo kot androidi, mobilni kiborgi , ker so jim vbrizgali (tekoč) strojni operacijski sistem, do katerega lahko dostopate v realnem času. »Cepljeni« (beri nanočipirani) sprejemajo frekvence v gigahercih (5G) in jih oddajajo navzven v terahercih (6G). V letih 2019–2020 sta ameriško ministrstvo za obrambo (DoD) in izraelsko podjetje na približno 40.000 ameriških vojakih testirala to »cepivo« in časovno aplikacijo, s katero lahko dostopa do vseh oseb z nano čipi in njihovega programiranja lahko izvajajo v resničnem življenju, prav tako zbirajo vse podatke o teh osebah. V RS V OKOLJU ŠE NI 5G FREKVENC, RAZEN DOMA; ČE IMATE WI-FI 5G. Vir Video Telegram

BioNTech bo kupil strokovnjaka za AI InstaDeep za 684 milijonov dolarjev, da bi "integriral umetno inteligenco v vse vidike" podjetja, pravi glavni izvršni direktor Ugur Sahin. General Michael Flynn

Inbrain Neuroelectronics, odcepljeno podjetje Katalonskega inštituta za nanoznanost in nanotehnologijo (ICN2) in ICREA, je bilo izbrano za financiranje do 17,5 milijona evrov iz pospeševalnika Evropskega sveta inovacij, pobude Evropske komisije. Podjetje je specializirano za razvoj medicinskih rešitev, ki temeljijo na grafenski tehnologiji za njeno uporabo pri bolnikih z nevronskimi motnjami, so v torek pojasnili pri ICN2. Inbrain Neuroelectronics je bil izbran v konkurenčnem procesu na evropski ravni, na katerega je bilo oddanih 1.000 prijav, 78 pa je bilo izbranih. Pospeševalnik Evropskega sveta inovacij (EIC Accelerator) bo podjetju zagotovil znatno finančno podporo z nepovratnimi sredstvi v višini 2,5 milijona evrov za stroške razvoja inovacij ter z neposredno kapitalsko naložbo v višini do 15 milijonov evrov, ki jo upravlja sklad EIC za potisnite prvo platformo pametnega možganskega omrežja z grafenom na svetu v komercializacijo. Poleg tega bo kot izbrano podjetje deležno svetovanja, mentorstva, dostopa do investitorjev in podjetij ter drugih storitev pospeševanja poslovanja v okviru skupnosti EIC. "Podpora razpisa EIC dokazuje potencial te tehnologije za revolucijo nevrotehnologije in doseganje ravni, kjer bi bolniki v Evropi in po svetu lahko imeli koristi od različnih motenj, povezanih z nevroni," je povedala izvršna direktorica podjetja Inbrain, Carolina Aguilar. Podjetje, ustanovljeno leta 2020, razvija "najmanj invazivno in najbolj inteligentno platformo nevronske mreže na trgu, ki bo lahko brala in modulirala možgansko aktivnost z zelo visoko ločljivostjo za optimalne rezultate v personaliziranih nevroloških terapijah." https://www.cope.es/actualidad/tecnologia/amp/noticias/empresa-neurociencia-inbrain-recibira-hasta-175-millones-financiacion-europa-20221220_2460174

Študija: Povezovanje materialov na osnovi grafena z nevronskimi celicami https://www.researchgate.net/publication/324450686_Interfacing_Graphene-Based_Materials_With_Neural_Cells

Študija: Obstaja pet glavnih mehanizmov delovanja nevromodulacije z nanotransduktorji, vključno z optogenetsko, toplotno, mehansko, električno in kemično nevromodulacijo. Glavna ideja je, da nanomateriali prevajajo zunanjo energijo v obliki svetlobe, magnetnega polja ali ultrazvoka v lokalno energijo, ki je lahko enake ali drugačne vrste kot zunanja energija. Prevedena energija se neposredno poveže z notranjimi ali umetno ustvarjenimi molekularnimi mehanizmi, da povzroči celični odziv in modulira aktivnost nevronov. https://www.cell.com/matter/fulltext/S2590-2385(21)00067-9?_returnURL=https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S2590238521000679?showall=true

NEVAREN GRAFEN OKSID JE V CEPIVIH Nanosnovi grafenovega oksida preoblikujejo sinaptično delovanje v gojenih možganskih omrežjih https://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/acsnano.6b00130 Enoslojni grafen modulira nevronsko komunikacijo in povečuje membranske ionske tokove https://www.nature.com/articles/s41565-018-0163-6

Kamere kažejo nepričakovano vrtenje telesa in krče pri ljudeh- sumijo na povezavo cepiv in el.mag sevanja 5G omrežja: video: https://www.bitchute.com/video/6ZL8BNT6OjJo/

Avstralski znanstveniki so predložili dokaze, ki potrjujejo najdbe nanotehnologije - smrtonosnega grafen oksida v cepivu COVID-19. Znanstveniki zaradi strahu pred maščevanjem farmacevtske mafije niso razkrili svoje identitete. https://www.notonthebeeb.co.uk/post/australian-whistleblower-scientists-provide-evidence-of-nanotech-graphene-oxide

Rockefellerjeva fundacija, Nacionalna znanstvena fundacija in druge neprofitne organizacije namenjajo milijone dolarjev za raziskovalno pobudo "za povečanje uporabe cepiv za COVID-19 in drugih priporočenih javnozdravstvenih ukrepov s preprečevanjem t.i. napačnih informacij". https://childrenshealthdefense.org/defender/rockefeller-foundation-nonprofits-behavioral-psychology-covid-vaccines/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=25571782-5efc-45cf-aafd-3065a6b7bfaf

V COVID-19 cepivih je grafen oksid, ki povzroča vnetje v možganih, srcu, pljučih in drugih organih. Posledica je lahko nevrološka bolezen ali aritmija srca s smrtnim izidom. Grafen oksid ima afiniteto do živčnega sistema in prehaja v živčevje in možgane, ker se nahaja v cepivih v obliki majhnih nano molekul. V telesu oblikuje sintetično nevrnosko mrežo, ki se odziva na signale 4G in 5G anten in vodi v človeka 2.0, pod nadzorom umetne inteligence. Video posnetek z znanstvenimi dokazi: https://www.bitchute.com/video/K5XUUzI3zvZU/

Facebookova matična družba Meta in večje ameriške bolnišnice so z orodjem za sledenje, ki pošilja zdravstvene podatke Facebooku, kršile zakone o zasebnosti v zdravstvu, trdita dve predlagani kolektivni tožbi. Tožbi, ki sta bili junija in julija vloženi v severnem okrožju Kalifornije, se osredotočata na orodje za sledenje Meta Pixel. Orodje je mogoče namestiti na spletna mesta za zagotavljanje analitičnih podatkov o oglasih na Facebooku in Instagramu. Prav tako zbira informacije o tem, kako ljudje klikajo in vnašajo informacije na teh spletnih mestih. Preiskava, ki jo je v začetku junija opravil The Markup, je pokazala, da 33 od 100 največjih bolnišnic v ZDA na svojih spletnih mestih uporablja orodje Meta Pixel. V sedmih bolnišnicah je bil nameščen na portalih za paciente, zaščitenih z geslom. V preiskavi je bilo ugotovljeno, da orodje pošilja informacije o zdravstvenem stanju pacientov, obiskih pri zdravniku in alergijah na zdravila v omrežje Facebook. V eni od tožb pacientka navaja, da je orodje Meta Pixel na portalih za paciente univerz University of California San Francisco in Dignity Health (ti bolnišnici sta prav tako toženi v tožbi) njene zdravstvene podatke poslalo Facebooku. V tožbi je navedeno, da so bili pacientki nato poslani oglasi, namenjeni njenim boleznim srca in kolena. https://childrenshealthdefense.org/defender/bb-meta-sued-violating-patient-privacy-data-tracking-tool/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=eeb8dfbb-4c4b-485e-a07b-2212d7ff84e8