Članek
Načrt pandemije opičjih koz
Objavljeno May 23, 2022
Do tretjega tedna julija 2022 je bilo v 75 državah zabeleženih približno 16.000 primerov opičjih ošpic, pri čemer se je velika večina primerov pojavila med homoseksualnimi in biseksualnimi moškimi. V ZDA je bilo zabeleženih približno 3 000 primerov, med njimi dva otroka
*
> 23. julija 2022 je generalni direktor Svetovne zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Ghebreyesus (op. prev.: samovoljno je prekoračil pooblastila, kar je hudo kaznivo dejanje) enostransko razveljavil to skupino svetovalcev in opičje ošpice razglasil za "izredne razmere za javno zdravje mednarodnega pomena" (PHEIC). Ghebreyesus se je za razglasitev PHEIC odločil kljub temu, da je svetovalni odbor Svetovne zdravstvene organizacije razglasitvi nasprotoval z 9 glasovi proti 6
*
> Po Ghebreyesusovih besedah "gre za izbruh, ki je za zdaj osredotočen na moške, ki imajo spolne odnose z moškimi, zlasti tiste z več spolnimi partnerji. To pomeni, da je to izbruh, ki ga je mogoče ustaviti s pravimi strategijami v pravih skupinah"
> Trenutno se zdi, da je PHEIC finančno motiviran. Podjetje Moderna testira injekcijo mRNA za opičje ošpice, podjetje Aventis Pasteur pa ima poleg dveh že odobrenih cepiv proti noricam tudi cepivo proti noricam, ki je sicer še vedno v preiskavi, vendar bi lahko dobilo dovoljenje za uporabo v nujnih primerih
> Zaskrbljujoče je, da je februarja 2022 Inštitut za virologijo v Wuhanu objavil študijo, v kateri je opisal ustvarjanje dela genoma opičjih ošpic iz nič, da bi razvil test PCR za diagnozo opičjih ošpic. Nacionalni inštituti za zdravje v ZDA so leta 2020 prav tako začeli preučevati zdravilo proti opičjim ošpicam
*
Tjaša Vuzem FB Civilna iniciativa slovenskih pravnikov: 22.5. 2022
TAKO JE BILA NAČRTOVANA PANDEMIJA OPIČJIH KOZ
*

Kdo bi lahko napovedal izbruh opičjih koz? Oh, trenutek... Scenarij za opičje koze, ki je bil pripravljen na münchenski varnostni konferenci leta 2021, je bil predstavljen konec prejšnjega leta. Če si ogledate predstavitev, je jasno razvidno, da obstaja načrt. Podobno se je zgodilo z Event 201 oktobra 2019, ki je bil uporabljen kot vaja za pandemijo, ki se je potem začela marca 2020.
*
Marca 2021 je NTI (Nuclear Threat Initiative) v sodelovanju z Münchensko varnostno konferenco izvedla "Vajo za boj proti biološki grožnji velikega obsega". Dogodek je podprla organizacija Open Philanthropy. To sta dve nevladni organizaciji, ki sta odločilno sodelovali tudi pri pripravi koronske pandemije.   
*
V dokumentu o načrtovanju družbe NTI je kot datum začetka projekta naveden 15. maj 2022, kar so se do dneva natančno držali. V začetku tega tedna so se dejansko pojavila prva poročila o okužbah z opičjimi kozami, novim virusom koz, ki je podoben novemu virusu korona iz začetka leta 2020.
Časovni razpored v skladu z dokumentom o načrtovanju:- poglejte članek
*
 
Pri pripravi koronske pandemije na Event 201 so sodelovali nekateri isti ljudje in iste organizacije.
Ponovno je izstopal Kitajec dr. George Gao, generalni direktor Kitajskega centra za nadzor in preprečevanje bolezni (China CDC), Jeremy Farrar iz sklada Wellcome Trust, Chris Elias iz fundacije Gates, Luc Debruyne iz Koalicije za pripravljenost na epidemije, predstavniki farmacevtskih podjetij Johnson&Johnson in Merk, John Nkengasong, direktor Afriškega centra za nadzor in preprečevanje bolezni, in še nekateri drugi. Celoten seznam je na strani 9 dokumenta o načrtovanju.
Scenarij je opisan na naslednji način:
*
"Scenarij vaje je prikazoval smrtonosno globalno pandemijo, ki je vključevala nenavaden sev virusa opičjih koz, ki se je pojavil v izmišljeni državi Brinia in se v 18 mesecih razširil po vsem svetu. Scenarij vaje je pokazal, da je prvotni izbruh povzročil teroristični napad z uporabo patogena, proizvedenega v laboratoriju z neustreznimi biološkimi varnostnimi ukrepi in nadzorom. Do konca vaje je izmišljena pandemija povzročila več kot tri milijarde primerov bolezni in 270 milijonov smrti po vsem svetu."
*
Z 270 milijoni smrtnih primerov ste res zadeli v polno. Prednost koz je, da niso sezonska bolezen kot respiratorni virusi. Zato se lahko ukrepi, kot so lock-down, obvezno nošenje mask, obvezno cepljenje itd., izvajajo ne glede na letni čas. Slabost pa je, da so koze veliko manj nagnjene k mutacijam, saj je virus precej stabilen.
*
Med drugim so želje oligarhov in farmacevtske industrije:
*
- Svetovna zdravstvena organizacija bi morala vzpostaviti večstopenjski, pregleden mednarodni sistem opozarjanja na nevarnost v zvezi z javnim zdravjem.
*
- razvoj in izvajanje sprožilcev na nacionalni ravni za zgodnje in proaktivno odzivanje na pandemijo.
Zato se pandemija razglasi takoj, ko se pojavi sum. Vendar pa je to tako na dnevnem redu SZO zaradi sprememb Mednarodnega zdravstvenega pravilnika in načrtovanega sporazuma o pandemiji.
*
- Nacionalne vlade morajo pri odzivanju na pandemijo sprejeti pristop "No regrets- brez obžalovanja", tj. delovati morajo proaktivno – in ne z odzivom na naraščajoče število primerov in smrti, ki so zapozneli kazalniki.
*
- Da bi olajšali vnaprejšnji pristop »No regrets«, bi morale nacionalne vlade pripraviti načrte na nacionalni ravni, ki bi opredelili in vključili "sprožilce" za odzivanje na biološke dogodke z velikim dosegom.
"Brez obžalovanja", torej, če bodo "brezalternativni" ukrepi povzročili še več škode, na stotine milijonov ljudi pahnili v revščino ter kršili temeljne in človekove pravice.
*
Na kratko, kaj je načrtovano za prvo fazo, ki je že v teku:
*
"Prvi korak se začne z nenavadnim izbruhom opičjih koz v Briniji (250 milijonov prebivalcev), kjer je prijavljenih 1421 primerov in štiri smrtne žrtve. Ni neposrednih dokazov o mednarodnem širjenju, vendar se je izbruh zgodil med prazniki, ko Brinci veliko potujejo doma in v tujino. Ker se opičje koze v Briniji ne pojavljajo naravno, lokalni in mednarodni strokovnjaki menijo, da je ta izbruh nenavaden. Brinska vlada pozdravlja mednarodne preiskave izbruha bolezni in prosi Svetovno zdravstveno organizacijo za medicinsko pomoč. Sekvenciranje genoma vzorcev bolnikov z opičjimi kozami pokaže, da sev v Briniji vsebuje mutacije, zaradi katerih je odporen na obstoječa cepiva."
*
Torej imamo spet opravka z "novo vrsto virusa", za katerega je potrebno novo cepivo. S tehnologijo mRNA je mogoče zelo hitro izdelati ustrezno cepivo. Bill Gates pa je v svoji novi knjigi zahteval, da se v šestih mesecih cepi celotno svetovno prebivalstvo.
*
Vprašanje je sedaj, ali bodo zgodbo o koroni umaknili in lansirali zgodbo o kozah, ali pa bosta potekali vzporedno, pri čemer je mogoč tudi gladek prehod iz ene v drugo.
*
Še nekaj na kratko o NTI in Open Philanthropy. Slednjega sta ustvarila Dustin Moskowitz, eden od ustanoviteljev Facebooka, in njegova žena Cari Tuna. Moskowitz prek Open Philanthropy sodeluje v številnih podjetjih in raziskovalnih projektih, ki nato zaslužijo denar z zdravili, cepivi ali patenti.
Organizacijo Nuclear Threat Initiative (NTI) sta ustanovila nekdanji ameriški seantor Sam Nunn in ustanovitelj CNN Ted Turner. Wikipedia piše o Turnerjevih političnih ambicijah:
*
"Turner se ne zavzema le za čisto vodo in boljše upravljanje zemlje, temveč je ustanovil tudi Turnerjevo fundacijo, ki si prizadeva za zajezitev rasti prebivalstva. V fundacijo je vložil 125 milijonov dolarjev lastnega denarja, letno pa za zajezitev rasti prebivalstva nameni 6 milijonov dolarjev. Na nekem dogodku v Montani leta 1996 je na to temo dejal: "Ne govorim o tem, da bi se koga znebil, saj imam pet svojih otrok." Nato je govoril o lakoti in revščini ter o tem, kako se lotiti teh vprašanj."
*
To se zelo ujema z Billom Gatesom, ki ima podobne ambicije. Jeremy Farrar je povezan z Gain -of- Function modifikacijo virusa SARS-CoV-2. Za skladom Wellcome Trust stoji farmacevtski velikan GlaxoSmithKline. Nemčija je z münchensko varnostno konferenco ponovno vpletena v dogajanje.
*
Thomas Röper je v svoji knjigi INSIDE CORONA natančno raziskal in opisal različne nevladne organizacije in njihovo vlogo pri koronski pandemiji.
22. maj 2022 Dr. Peter F. Mayer
*
*
*
*

LIOFILIZACIJA RAZSUTIH C.E.P.I.V v C.E.P.I.V.A ZA OPIČJE KOZE - Mihael Bellis

https://www.youtube.com/watch?v=0UlOhrENl5I&t=15s

*

https://www.naturalhealth365.com/breaking-report-indicates-monkeypox-pandemic-was-planned.html

*

https://childrenshealthdefense.org/defender/bb-who-big-tech-censor-monkeypox-misinformation/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=ed5206ef-1c2d-4474-8fa3-be08d441b830

*

https://childrenshealthdefense.org/defender/monkeypox-health-emergency-fda-kids-vaccines/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=5104a086-5222-4870-aea4-ce130e895e5f

*

Ameriška vlada pri družbi Bavarian Nordic naročila še 2,5 milijona odmerkov cepiva proti opičjim ošpicam

Družba Bavarian Nordic bo dobavila dodatnih 2,5 milijona odmerkov cepiva JYNNEOS®, tako da bo v letih 2022 in 2023 skupaj dobavila skoraj 7 milijonov odmerkov

 

zmogljivost polnjenja se širi s pogodbenim proizvajalcem v ZDA, ki bo cepiva polnil z uporabo obstoječega cepiva v razsutem stanju iz prejšnjih naročil agencije BARDA

 

Prenos tehnologije na pogodbenega proizvajalca in proizvodnja sta načrtovana za leto 2022

 

Družba je izboljšala finančne smernice za leto 2022

 

København, Danska, 15. julij 2022 - Družba Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) je danes sporočila, da je ameriški organ za napredne biomedicinske raziskave in razvoj (BARDA), ki je del urada pomočnika sekretarja za pripravljenost in odzivanje pri ameriškem ministrstvu za zdravje in človeške storitve, naročil dodatnih 2,5 milijona odmerkov tekoče zamrznjenega cepiva JYNNEOS®, cepiva proti črnim kozam, ki se ne ponavlja, in edinega cepiva proti opičjim ošpicam, ki ga je odobrila FDA.

 

Novo naročilo sledi dvema prejšnjima naročiloma agencije BARDA iz junija in julija 2022 za 500.000 oziroma 2,5 milijona odmerkov, kar bo skupaj z naročilom agencije BARDA iz leta 2020 za 1,4 milijona odmerkov povzročilo, da bo skupna dobava v letih 2022 in 2023 znašala skoraj 7 milijonov odmerkov.

 

To dodatno naročilo bo izpolnjeno pri pogodbenem proizvajalcu v ZDA z uporabo cepiva v razsutem stanju, ki je bilo že izdelano in zaračunano v okviru prejšnjih pogodb z agencijo BARDA in je trenutno shranjeno pri družbi Bavarian Nordic. Tehnološki prenos postopka na pogodbenega proizvajalca se bo začel takoj, cilj pa je, da se vsi odmerki po tej pogodbi izdelajo leta 2022.

 

Paul Chaplin, predsednik in izvršni direktor družbe Bavarian Nordic, je dejal: "V podjetju Bavarian Nordic je bilo v tem trenutku narejeno naslednje: "Razširitev naših proizvodnih zmogljivosti v ZDA družbi Bavarian Nordic omogoča, da dobavi več cepiv proti opičjim ošpicam in tako zadovolji takojšnje svetovno povpraševanje po cepivu JYNNEOS. Ta hiter odziv na resno zdravstveno krizo je mogoč le zaradi skrbnega dolgoročnega načrtovanja nacionalne pripravljenosti ameriške vlade." avg. 2022

*

https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/imvanex-epar-product-information_sl.pdf

IMVANEX suspenzija za injiciranje cepivo proti črnim kozam in opičjim kozam (živ modificiran virus vakcinije Ankara) 2. KAKOVOSTNA IN KOLIČINSKA SESTAVA En odmerek (0,5 ml) vsebuje: Modificiran živi virus vakcinije Ankara – Bavarian Nordic1 , ne manj kot 5 x 107 infektivnih enot 1 pridobljeno v celicah piščančjega zarodka

*

Prof. Shmuel Shapira MD MPH (Col.), ki je bil med letoma 2013 in 2021 direktor Izraelskega inštituta za biološke raziskave, je menil, da je izbruh opičjih koz povezan s cepivi mRNA.

https://worldfreedomalliance.org/au/news/twitter-censors-pfizer-injured-israeli-covid-vaccine-director/

*

https://www.slovenec.org/2022/07/26/svetovna-zdravstvena-organizacija-razglasila-izredne-razmere-brez-soglasja-clanov-strokovnega-odbora/

*

Uradni dokumenti kažejo, da so opičje koze krinka za poškodbe imunskega sistema, ki jih je povzročilo cepljenje s cepivom za COVID, kar je povzročilo pasavec, avtoimunsko bolezen z mehurji in okužbo s herpesom.

https://expose-news.com/2022/07/26/monkeypox-coverup-covid-vaccine-immune-system-damage/

*

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/611152/cepilni-fanatik-bill-gates-napoveduje-moznost-bioteroristicnega-napada-z-virusom-crnih-koz-ali-je-to-nakljucje

*

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/611152/cepilni-fanatik-bill-gates-napoveduje-moznost-bioteroristicnega-napada-z-virusom-crnih-koz-ali-je-to-nakljucje

*

https://opusteno22.blogspot.com/2022/07/2021-su-predvidjeli-majmunske-boginje.html?spref=fb&fbclid=IwAR0dG9FoQ8kPrfitDJQKlBnHBpYkaTU6C9rh7JA68K7u_OK1bOOdb6kaMFU

*

 

LIOFILIZACIJA RAZSUTIH C.E.P.I.V v C.E.P.I.V.A ZA OPIČJE KOZE - Mihael Bellis https://www.youtube.com/watch?v=0UlOhrENl5I&t=15s

https://www.technocracy.news/monkeypox-technocracys-next-wave-of-crimes-against-humanity/

Scenarij za opičje koze, ki je bil pripravljen na münchenski varnostni konferenci leta 2021, je bil predstavljen konec prejšnjega leta. Podobno se je zgodilo z Event 201 oktobra 2019, ki je bil uporabljen kot vaja za pandemijo, ki se je potem začela marca 2020. Marca 2021 je NTI (Nuclear Threat Initiative) v sodelovanju z Münchensko varnostno konferenco izvedla "Vajo za boj proti biološki grožnji velikega obsega". Dogodek je podprla organizacija Open Philanthropy. To sta dve nevladni organizaciji, ki sta odločilno sodelovali tudi pri pripravi koronske pandemije. * V dokumentu o načrtovanju družbe NTI je kot datum začetka projekta naveden 15. maj 2022, kar so se do dneva natančno držali.