Statistika in vrste poškodb s cepivi za COVID-19

Oddajnaravno zdravje, dne 2021-09-26 ob 08:00:44
Kako (ne)varna so cepiva?
*
Podatki o poškodbah zaradi COVID-19 cepiv na dan 26.9. 2021, iz baze podatkov VigiAccess:
*
Skupno število neželenih dogodkov je 2.068.596.
*
VigiAccess je spletno orodje za iskanje po bazi VigiBase, s katerim lahko pridobite povzete statistične predstavitve razpoložljivih podatkov o morebitnih neželenih učinkih, ki so bili sporočeni v program Svetovne zdravstvene organizacije za mednarodno spremljanje zdravil (WHO PIDM).
*
Program VigiAccess je bil zasnovan za zagotavljanje večje preglednosti sistema varnosti zdravil z osnovnim pregledom morebitnih neželenih učinkov, o katerih se poroča v zvezi s posameznim zdravilom. Upoštevajte, da so v sistemu VigiAccess morebitni neželeni učinki navedeni pod naslovom "Neželeni učinki zdravil (ADR)", vendar ta seznam vključuje domnevne neželene učinke zdravil (v zvezi z zdravili) in neželene učinke po cepljenju (v zvezi s cepivi).
*
*
 
*
*
*
IZREDNO POMEMBNO PRIČANJE DR. JESSICE ROSE PRED UPRAVO ZA HRANO IN ZDRAVILA - FDA - v SLOVENŠČINI
Gre za 1000x povečanje neželenih učinkov in smrti po cepljenju proti Kovidu-19. In tega še zdaleč ni konec.
*
Slovenija sep 2021: Klinična smrt 20 letnice po cepljenju : https://www.facebook.com/primoz.dolzan/videos/1073749300033893
Beovičeva zato svetuje začasen umik Janssen cepiva, vlada pa ga bo dodatno naročila
*
POROČILO O SMRTI ZARADI CEPLJENJA  Sep 2021
DAVID JOHN SORENSEN IN DR. VLADIMIR ZELENKO, DR. MED.
Poročilo o smrti zaradi cepiva razkriva grozljivo resničnost: na milijone nedolžnih ljudi je izgubilo življenje, na stotine milijonov pa trpi za hromečimi stranskimi učinki, potem ko so jim vbrizgali eksperimentalne injekcije za kovid. Poročilo o smrti zaradi cepiv prikazuje vse dokaze za to, z več sto referencami, ki omogočajo nadaljnje preiskave.
To poročilo je kritičen alarm za svet.
Prenesite ga in ga razširite daleč naokoli. Poročilo ima 52 strani in se nahaja na naslovu: 
*
Dr. Vladimir Pirnat, dr. Mateja Černič, dr. Sabina Senčar, Vera kanalec o poškodbah po cepljenju, ki se ne prijavljajo: https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/690224348617018
 
*
*

Zdravnik, ki je tudi lastnik diagnostičnega laboratorija, je od uvedbe cepiva proti COVID-19 ugotovil 20-kratno povečanje raka. V obrazložitvi svojih ugotovitev je dejal, da zdi, da cepiva povzročajo resne avtoimunske težave, kar je na nek način opisal kot “povratni odziv na HIV”.

18. marca 2021 je dr. Ryan Cole, patolog s certifikatom, lastnik in upravljavec diagnostičnega laboratorija, javnosti v videoposnetku, ki ga je izdelal projekt Capitol Clarity, vlade Idaha, sporočil, da opaža velik porast različnih avtoimunskih boleznih in rakavih obolenj pri bolnikih, ki so bili cepljeni.

Od 1. januarja v laboratoriju opažam 20 -kratno povečanje raka maternice v primerjavi s tem, kar vidim na letni ravni,” je v video posnetku na Twitterju poročal dr. Cole.

Ta zdravnik se je izobraževal na kliniki Mayo in vodi največji neodvisni laboratorij za testiranje v Idahu.

“Sploh ne pretiravam, ker vsako leto gledam svoje številke, kot” Bože, še nikoli nisem videl toliko raka maternice “,” je nadaljeval.

Ko je razložil svoje ugotovitve na dogodku 18. marca, je Cole povedal, da se zdi, da cepiva povzročajo resne avtoimunske težave, na način, ki ga je opisal kot “povratni odziv na HIV”.

Na kratko:

Cole je pojasnil, da sta za ustrezno delovanje imunskega sistema potrebni dve vrsti celic: “T-celice pomočniki”, imenovane tudi “celice CD4” in “T-celice ubijalke”, pogosto znane tudi kot “celice CD8.

Cole pravi, da pri bolnikih s HIV obstaja veliko pomanjkanje “pomožnih T-celic”, ki povzročajo upad funkcij imunskega sistema in pustijo pacienta dovzetnega za različne bolezni.

Podobno Cole opisuje: “Po cepljenju, kar vidimo, je padec vaših T-celic »morilcev«, v vaših celicah CD8,”

»In kaj počnejo celice CD8? Nadzirajo vse druge patogene, “je nadaljeval.

Podobno kot HIV povzroča motnje imunskega sistema z zatiranjem celic “pomočnikov” CD4, enako se zgodi, ko se zavirajo celice “ubijalke” CD8. Po mnenju strokovnjaka dr. Cola se zdi, da je tako tudi z cepivi COVID-19.

Cole nadaljuje, da zaradi tega pomanjkanja “morilskih T-celic”, ki ga povzroča cepivo, opazi “porast” ne samo raka maternice, ampak tudi melanomov, pa tudi herpesa, herpesa zoster, mononukleose in “Velik porast” pri HPV virusa, ko “gledamo biopsijo materničnega vratu pri ženskah”.

To ni prvič, da so bila cepiva COVID-19 povezana z resnimi vprašanji v zvezi z zdravjem žensk.

Po mnenju zdravnikov Intermountain Healthcare pri ženskah, ki so bile nedavno cepljene proti COVID-19, se lahko pojavijo simptomi raka dojke kot stranski učinek cepiva.

Vir: https://mcmaravic.wordpress.com/2021/09/27/lastnik-diagnosticnega-laboratorija-poroca-o-20-kratnem-povecanju-raka-pri-bolnikih-cepljenih-proti-covid-19/

*

Tu je treba dodati še ta graf, ki prikazuje umrle zaradi Covid-19 in kjer že mesece številka umrlih do 45 let ostaja nespremenjena:

*

https://www.primorske.si/slovenija/slovenija-bo-zacasno-zaustavila-cepljenje-s-cepivo?pk_campaign=web_notify_29-09-2021_1240&pk_source=web_notify&utm_campaign=web_notify_29-09-2021_1240&utm_source=web_notify

*

Vlada v Ontariu zdaj priporoča, da moški, stari od 18 do 24 let, kot cepivo za cepivo COVID-19 namesto cepiva Moderna uporabijo cepivo Pfizer, saj se je pri številnih mladih moških po cepljenju pojavil miokarditis.

Do tega je prišlo, potem ko so uradniki za javno zdravje ugotovili, da obstaja tveganje za miokarditis - obliko vnetja srca - 1 proti 5.000 po drugem odmerku cepiva Moderna.

https://torontosun.com/news/provincial/ontario-now-recommending-against-moderna-vaccine-for-men-18-24-years-old

*

https://www.lifesitenews.com/news/nearly-50k-medicare-patients-died-soon-after-getting-covid-shot-whistleblower/?fbclid=IwAR3Oz8JuyoOCHs_ROdP55xRvm6xteEkS-BpQoNTTp33VvPmt6h8dIVXZLp0

*

Tjaša Vuzem FB PRIČANJE V ODBORU ZA KORONO:
V petek, 01.10.2021 je dr. Reiner Füllmich na 72. rednem zaslišanju Odbora za korono intervjuval pogrebnega direktorja iz Anglije, Johna O'Looneya, ki je povedal: "Opravka imam z žrtvami umorov. Prepoznal sem vzorec vzroka smrti, ki je neposredno povezan s cepivi. Samo ta teden so umrli trije ljudje, ki so bili mlajši od 30 let.
Do 6. januarja, nismo imeli več primerov kot normalno. Ko so začeli cepiti, je bila stopnja smrtnosti izjemno visoka. V 15 letih dela v pogrebni službi nisem doživel česa podobnega. Trajalo je 12 tednov, umirali so ljudje vseh starosti. Večino so označili za umrle zaradi kovida. Domnevam, da je bila večina smrti posledica poškodb zaradi cepiva, poleg prevelikih odmerkov midazolama in kolateralne škode. Pojavlja se jasen vzorec. Zdaj se število smrtnih primerov spet povečuje."
Z menoj je stopilo v stik 45 pogrebnih podjetij. Vsi vedo, kaj se dogaja.

https://www.facebook.com/tjasa.vuzem/videos/368452785020627

*

Izraelski raziskovalci so v ponedeljek sporočili, da je Pfizerjevo cepivo proti koronavirusom povezano s povečano možnostjo razvoja trombotične trombocitopenične purpure (TTP), redke krvne bolezni. TTP je avtoimunska bolezen, ki povzroča nastajanje krvnih strdkov v različnih telesnih organih. Po podatkih Nacionalnega inštituta za zdravje lahko ti strdki omejijo ali blokirajo pretok krvi, bogate s kisikom, v ključne organe, kot so možgani, ledvice in srce, kar povzroči resne zdravstvene težave. Raziskovalci z Inštituta za hematologijo pri Shamir Medical Center so povedali, da so bili opozorjeni na problem, ko so opazili nenaden porast TTP v državi - v enem mesecu so odkrili štiri primere v primerjavi z dvema ali tremi primeri na leto. Zdravniška ekipa je dejala, da so odkrili "kronološko povezavo" med cepljenjem bolnika in pojavom simptomov bolezni. Poudarili so, da gre tako za nove bolnike kot za bolnike, pri katerih je bolezen izbruhnila po dolgem obdobju remisije. Tiskovni predstavnik medicinskega centra Shamir je poudaril, da študija o povezavi Pfizerjevega cepiva proti koronavirusom z redko boleznijo ne bi smela odvračati od cepljenja. https://m.jpost.com/health-science/pfizer-covid-19-vaccine-linked-to-rare-blood-disease-israeli-study-671694/amp?__twitter_impression=true

*

New VAERS Data as of Sept 24, 2021
17,049 Deaths and 811,552 Adverse Events

15,937 Pfizer / Moderna and 1,112 J&J Deaths PLUS 752,803 Pfizer / Moderna and 58,749 J&J Adverse Events
*
*
*
*
Napovedi Inštituta Jožef Štefan: https://r4.ijs.si/COVID19#elf_l1_Lw
*
Lokalna televizija v Detroitu je svoje sledilce na FaceBooku zaprosila, naj jim poročajo o smrtih zaradi Covida-19, potem, ko so na voljo 'cepiva'. A odgovori so jih nemalo presenetili, saj so prejeli preko 250 TISOČ komentarjev o smrtih in hudih posledicah cepljenja.
*
*
*

W.H.O. database shows there have been 8 times more adverse reactions to the Covid-19 Vaccines in 9 months than to the Influenza Vaccines in 52 years

*
Finske zdravstvene oblasti so danes sporočile, da moških, mlajših od 30 let, ne bodo več cepile s cepivom proti covidu 19 ameriškega podjetja Moderna. S tem sledijo drugim nordijskim državam, ki so zaradi redkega stranskega učinka vnetja opustile cepljenje mlajših moških s tem cepivom. Pred tem so se za podoben ukrep v sredo že odločile Švedska, Norveška in Danska. Glede na nedavno študijo štirih nordijskih držav je pri cepivu Moderna za mlajše od 30 let povečanonevarnost miokarditisa, vnetne bolezni srčne mišice, ter perikarditisa, ki je vnetje osrčnika. Evropska agencija za zdravila (Ema) je sicer poleti odobrila uporabo Moderne tudi za najstnike.
*
*

Iceland Suspends Moderna Covid Vaccine Over Heart-Inflammation Fears

"As the supply of Pfizer vaccine is sufficient in the territory ... the chief epidemiologist has decided not to use the Moderna vaccine in Iceland," said a statement published on the website of the Health Directorate.

https://www.ndtv.com/world-news/iceland-suspends-moderna-covid-19-vaccine-over-heart-inflammation-fears-2569203

*

EU/USA /UK– 45,250 Covid-19 injection related deaths, plus  over 7.4 million injuries now reported by almost 2.2 million people by end Sept/ early Oct 2021.

*

https://necenzurirano.si/clanek/preiskovalne-zgodbe/zakaj-je-morala-umreti-20-letna-katja-dokumenti-911832

*

https://www.rtvslo.si/zdravje/kaksne-zdravstvene-zaplete-lahko-povzroca-cepljenje-proti-covidu-19/597095?fbclid=IwAR04NJ8WWen6AG-9zNer_ZLcAn72yBvqTagit__0ueh_kGBiKJ7cYD6ei10

*

https://dokumentarac.hr/covid-19/usudis-li-se-pogledati-u-sluzbeni-izvjestaj-openvaers-o-broju-potvrdenih-prijavljenih-nuspojava-covid-cjepiva-u-sad-u/

*

Poškodbe s cepivom Astra Zeneca: https://dokumentarac.hr/cijepljenje/donosimo-upute-o-lijeku-na-hrvatskom-jeziku-covid-19-cjepiva-astrazeneca/

*

Analiza delovanja imunskega sistema po 1. odmerku cepiva za Covid-19: se znaižajo CD8 ubijalske celice, ki ubijajo celice raka in viruse. To se zgodi tudi pri okužbi z HIV/AIDS. Po drugem odmerku se nevtrofilci- granulociti zelo povišajo, ker so odgovorni za poškodbe tkiva. CD8 celice, naravne celice ubijalke in vsi limfociti se znižajo. B-limfociti, CD4, CD8 in naravne celice ubijalke, ki so del pridobljenega imunskega sistema (adaptive immune system). Odziv visokega nivoja granulocitov in poškodovan pridobljeni imunski sistem kažeta na avtoimunski napad na lastno tkivo po prejemu 2. odmerka cepiva proti Covid-19. Posledica je povišanje okužb, kot se to zdaj dogaja v Izraelu. Druga posledica je pojav avtoimunskih bolezni, ki so zdaj najbolj rastoče bolezni v ZDA. 

https://rumble.com/vnehuj-jaw-dropping-evidence-doctor-tested-someones-immune-system-after-the-2nd-ja.html?mref=7ju1&mrefc=4

*

https://www.logicno.com/politika/konacno-je-krenulo-istina-iz-bolnica-zvizdacice-sa-rebra.html?fbclid=IwAR22aFqWre-b_ItJAO24r7MgE9CwKsl159q7uvEQ7WakimzLsWzQzNO3RwA

*

Telegram, 15.10. 2021

*

Zelo dober zapis. Da se zdravniki in politiki cepijo s fiziološko razstopino, pa sem osebno pisala že lani decembra. No to sedaj zdravstveni delavci potrijo. PREBERITE !
Ful dober zapis - Darja Erhatič
Včerajšnji Tednik me je nekoliko vzpodbudil in poklicala sem kolegico Darjo, ki je z možem delala v Angliji in se sedaj v Sloveniji sooča z okoliščinami ljudi po cepljenju. Odločili sva se, da te izkušnje, ki sva si jih v teh mesecih delili podeliva tudi z vami. Pred seboj imate njeno pričevanje,v razmislek in osveščanje.
"Prenehala sem opozarjati, pisati, razlagati kaj vse se zgodi človeku po cepljenju proti Covid 19 (v nadaljevanju CO…). Prenehala sem zato ker je sedaj že veliko cepljenih in nima nobenega smisla več pisati resnico, saj bodo še bolj negotovi in v strahu. Trdno verjamem, da so med vsemi zdravstvenimi delavci, ki cepijo in so se postavili, zavestno ali nezavestno, na temno stran, tudi Angeli varuhi, ki na svoj način pomagajo, In zato sem tiho ter prosim, da bi bilo belih angelov več kot temnih ljudi.
Tale prispevek me je spet zbezal na plano. Vsaka čast novinarki, ki je uspela kaj takega objaviti in za poskus biti vsaj malo novinar in prispevek pripraviti, kolikor ji je dopuščeno, nevtralno.
Glede na izjave absolutno neverjetnih ljudi: ministra za zdravje, predstavnico ministrstva za zdravje, vodjo posvetovalne skupine za zdravje pa bi njim in vsem želela povedati kaj se dogaja v resničnem življenju. Prepričana sem, da oni vse to vedo a …. O tem ne bom sodila. Sodba jih čaka tako kot nas vse.
V Angliji sem delala v zdravstvu od začetka Co … krize. V tem času sem bila ves čas tudi v navezi z kolegicami in kolegi iz ZDA, BiH, Avstralije, Nemčije in Slovenije. Ves čas smo si izmenjavali svoje izkušnje. In vsem se je godilo podobno.
Ne poznam ene osebe, ki bi umrla zaradi Co…. Poznam pa nekaj starih in bolnih, ki jim je Co … virus S POMOČJO ukrepov (zapuščenost od bližjih, osamitev, obvezna distanca osebja, sejanje strahu po TV, odvzem vseh aktivnosti za katere so živeli ali se jih veselili) pomagal poslabšati osnovno bolezen in s tem umreti. Upam si mirno trditi, da tudi večina teh ljudi nebi podlegla dodatnemu virusu, če bi imela podporo pri ljubih in običajen dotik negovalnega in zdravstvenega osebja.
Zadnje 4 mesece sem dežurala samo še pri umirajočih, ki so bili cepljeni. O umiranju ne bom govorila saj nima smisla. Povem samo, da je to vsekakor tehten razlog, da si nikoli ne bom dovolila vbrizgati ta odmerek, ki mu pravijo cepivo. Da bi morda bolje prepoznali delovanje Co … cepiva/odmerka bom v kratkem napisala kaj se s človekom zgodi. Vsakim? O tem ne bom presojala saj vsi vemo, da so VSA cepiva/odmerki še v testnem obdobju in se bo vse še pokazalo morda po 5, 10 letih. Sama pa ponovno trdim, da bomo sedaj tudi v SLO žalostnim dogodkom priča že to zimo.
Opisala bom MOJO lastno raziskavo, ki pa temeljijo seveda SAMO na opažanjih iz prakse: videno in doživeto, ne pa na podlagi vladnih preučevanj in sugestij ter razmišljanj »strokovnjakov« po FB:
Po Co …odmerku se človeku življenje začne odvijati zelo, zelo pospešeno. Največkrat se začnejo kazati prvi znaki po 2 mesecih drugega odmerka.
- Če ima nekdo osnovno bolezen, se ta nenadoma poslabša in se hitro bliža zapletom in koncu življenja. Če je človek star vsi zatrdijo, da je to itak starost in bilo pričakovano. Pozabijo pa, da je bil star tudi pred odmerkom in celo v zelo dobri formi ter je v tistem času njegova kronična/prejšnja bolezen počasi napredovala. Prav isti odgovor imajo za bolne in ljudi s posebnimi potrebami. Ti so seveda dobili tudi prve odmerke in se pri njih pač kažejo prvi znaki.
- Pri človeku, ki ima neurejen krvni sladkor ali krvni pritisk, ta dobesedno ponorita in ga ni mogoče uravnati več z ničemer. Kljub temu, da je imel ta človek že 30 ali več let porušene parametre in jih je z zdravili ali dieto ves čas mirno uravnaval.
- Če prejemnik odmerka nima že kakšne osnovne bolezni se največkrat pojavi rak, ki zelo hitro napreduje.
Ali pa se pojavijo nenadne bolezni. Za vsakega drugačne, saj ima vsak od nas svojo »Ahilovo peto« ali šibko točko. Tu se pokaže tisti 25% dedne zasnove, ki jo odmerek hitro potegne na plano. Primer: moja šibka točka so krčne žile na nogah in imam veliko možnosti, da me bo zadela možganska kap ali pljučna embolija. Nekdo ima probleme pri gibalne delu telesa (sklepi) in se mu bo začelo hitro slabšati gibanje, otrdelost nog …, oni ima šibko točko v presnovi in bo nenadoma dobil diabetes, ki ga ne bodo mogli umiriti, oni … . Tako telo naenkrat obnemore, se ne zmore več braniti ter se posledice cepljenj lepo zakrijejo.
- Zelo veliko ljudi začne imeti težave pri hoji - boleče noge, lahko tudi zatečene noge, ki počasi začnejo temneti/črneti. Ne, ne govorim o cianozi/modrikavosti, temveč o temno sivih/črnih nogah, pri nekaterih tudi rokah.
- Pri nekaterih se pojavijo bule. Kjer koli po telesu in značilno je, da nihče ne ve kaj naj bi to bilo.
- Prav tako je, predvsem pri ženskah, ki znamo upogniti glavo in tiho počakati kaj nas bo zadelo, značilno hujšanje, ki bi ga lahko opisala kot tanjšanje celega človeka. Nihče ne najde vzroka.
- nenadoma se pojavijo hormonski problemi, zlasti pri bolj ranljivih – puberteta, nosečnost in menopavza.
- Seveda pa poznamo že veliko primerov, ko se pojavijo problemi s strjevanjem krvi, v cirkulaciji krvotoka…. A to so do sedaj dokaj hitri pojavi po dobljenem odmerku, so pa, vse kaže rezervirani za kar direkten zaplet pri zdravih ljudeh srednje generacije in mladih, ki jih je težje hitro oropati odpornosti in samozdravljenja.
Za vse te ljudi je zelo značilno samo-zanikanje. Iščejo vzroke drugje. Velikokrat se popolnoma naslonijo na svojega zdravnika, ki jim je odmerek predlagal in, ki jim ne bo pomagal saj jim ne more. Seveda daje vse od sebe, če le mu ne uspe prej človeku zapreti vrata zaradi co… krize. Tudi spoznanje, da cepivo ne pomaga, da bi prišel do zdravstvene oskrbe »po ta starem«/po Hipokratovi zaprisegi, je dodatni šok za bolnega. A tudi to raje zanika kot, da bi se izpostavil in zahteval pomoč in pojasnilo od lečečih zdravnikov. Zadevo rešuje kot je reševal eksistenco s cepljenjem.
Veliko ljudi je jeznih in nesramno napada te, ki se ne odločijo vzeti odmerka. Veliko je takih, ki so tiho in se zaprejo vase. Prepustijo se usodi in temu kar se bo zgodilo. Nekako eliminirajo dogodek, včasih se celo zaigrajo in se poistovetijo z tistimi, ki se niso cepili. Češ: »mi, ki nismo za«.
In so taki, ki bi zadevo ponovili samo, da bi drugim, predvsem pa sebi dokazali, da so ravnali prav. Čeprav jim en mali glasek razuma želi povedati, da bi bila previdnost pa vseeno dobrodošla.
Najbolj zanimivo pa je dejstvo, da v vsej tej vojni nihče ne razmišlja o zdravju. Samo o tem, da se cepi, da bo imel mir, obdržala službo, potovala, bil svoboden. Slednje je najbolj žalostna odločitev.
Je sploh kje pomoč, ko si že cepljen. Ja je. Pomoč je v obliki belih Angelov varuhov, ki so tiho in cepijo s cepivom, ki ga dobi največ politikov in političnih pomagačev: z fiziološko raztopino. V tem primeru je cepljen rešen. Druga rešitev, po mojem mnenju, je v močni volji, ki lahko premaga fizični hendikep. A, če bi bil ta človek res tako močen, se nebi cepil. Pa vseeno … ko gre za življenje se lahko zgodi marsikaj. Celo duše se oplemenitijo in spremenijo emocije in fizični ustroj.
To sem želela napisati tudi zato ker vidim, da že pripravljajo drugo pandemijo, pod katero bodo zakrili vse zgoraj naštete probleme in si oprali roke (WHO že napoveduje in se pripravlja na naslednjo pandemija z virusom z zgoraj naštetimi znaki).Tega jim enostavno ne smemo dovoliti. Vedeti moramo, da smo ga polomili s tem, ko smo in še dovolimo, da nas vse želijo imeti za poskusne zajčke, da nas ne cenijo niti kot govedo in se imajo za bogove, ki lahko drugim jemljejo svobodo. Za vsega nekaj beličev, napuha ali umetnega dviga samopodobe. S tem, da imajo ti ljudje probleme nimamo mi nič. In ne smemo si več dovoliti, da nam morijo prijatelje, sorodnike, matere, celo otroke, dojenčke. Treba je reči NE in sicer pri sebi in vsak zase v vsakodnevnem življenju. To je najtežje, a edino uspešno. NE maska, NE testom, NE cepivu in NE manipulacijam. In, če je treba fizično prijeti teh nekaj ljudi in jih postaviti čez mejo in nikoli več dovoliti vstopa v državo, je treba to pač narediti. Kako si jaz, ti, on, ona dovolimo, da nam jemljejo svobodo, voljo, zdravje, vse vrline z ljubeznijo vred in celo življenje?
Ihan pravi: »… je težko predvideti iz neke zgodovine bolezni kaj se bo zgodilo po cepljenju…« Kakšno šolo moraš imeti, da izjaviš kaj takega??? Če veš, da ima nekdo neko zgodovino bolezni in obstaja samo mali sum na zaplet …. Ja, ga pač ne cepiš. Saj je od nekdaj jasno, da bolnih ne cepimo. No, res pa je, da v tem primeru ne govorimo o cepivu temveč odmerku nečesa neznanega.
Ja, predstavnica ministrstva za zdravje je povedala, da:« bomo iz nekrivdnih razlogov imeli tudi odškodnine za vsa ostala cepljenja ne samo za obvezna«. Kdo je tu nor? Cepivo naj bi ŠČITILO in ne ogrožalo zdravje. Kdo je sedaj tu kriv za »nekrivdne razloge«? Če v naprej vemo, da je nekaj škodljivo zakaj potem to dati ljudem, ki pa se na medicino ne spoznajo in zaupajo zdravstvenim delavcem, ki pa so v veliki meri sedaj žal postali borzni posredniki ali biznis osebe? Glede na šolanje, ki smo ga zdravstveni delavci bili deležni do teh najnovejših časih, ne verjamem, da je večina njih samo z ogromnim pomanjkanjem znanja.
Vedeti moramo, da, ko ti enkrat tvoj najbližji, celo bog ne daj nikomur otrok, umira, ne pomaga nobena odškodnina. Takrat dragi vladni govorniki v oddaji in vsi, ki nam soljudem počnete toliko hudega, takrat boste doživeli, da bo komu odškodnina samo še najstarejši način poplačila. In ne pozabimo – zima je pred vrati. Kar koli se bo dogajalo je krivda ljudi, ki smo jih izvolili, da bi nas ščitili in skrbeli za naše blagostanje. Ne moja, ne tvoja in ne od soseda krivda. Samo ljudi, ki se mirno igrajo z našimi življenji. Na račun enega virusa, katerega je 0.14% umrljivosti. Mimogrede umrljivost za rakom v slo je 2,6% po še starih podatkih. Kje pa je tu cepivo? In kje razglasitev Pandemije???"
FB 16.10. 2021
*
*

(Nina Šprohar, oktober 2021)

Čeprav naj bi Evropska agencija za zdravila (EMA) preko sistema EudraVigilence spremljala varnost zdravil in cepiv ter s pomočjo vseh držav beležila vse domnevne stranske učinke cepiv proti covidu-19, Slovenija očitno o teh Emi zelo pomanjkljivo poroča.
 
Zakaj je poročanje o stranskih učinkih tako pomembno?
Kot so nam pojasnili na Emi, je zbiranje vseh poročil o domnevnih neželenih učinkih zdravil in cepiv "eden od stebrov sistema EU za spremljanje varnosti", zato tako zdravstvene delavce kot tudi paciente pozivajo, naj pristojnim nacionalnim organom poročajo o primerih sumov na neželene učinke, ki so se pojavili po cepljenju. Tudi na podlagi teh dragocenih podatkov Ema redno objavlja varnostne posodobitve za štiri cepiva proti covidu-19, ki so v uporabi v evropskem prostoru.
 
Tudi farmacevtska podjetja morajo vzpostaviti sisteme za zbiranje poročil o domnevnih stranskih učinkih znotraj in zunaj EU ter jih v določenih rokih predložiti agenciji.
 
Ema vsa poročila zbira v informacijskem sistemu EudraVigilance, ki je namenjen tudi analizi domnevnih neželenih učinkov, ki jih povzročijo zdravila, ki so odobrena ali se preučujejo v kliničnih preskušanjih v Evropskem gospodarskem prostoru (EGP).
 
Slovenija Emi poroča rekordno malo
A vse kaže, da Slovenija, kar se tiče poročanja Emi, očitno ne opravlja svojega dela.
 
Pregled baze EudraVigilance v kombinaciji s podatki Evropskega centra za preprečevanje in obvladovanje bolezni (ECDC) namreč kaže, da glede na število porabljenih odmerkov Slovenija Emi o stranskih učinkih poroča rekordno malo, celo najmanj v celi Evropi.
 
Za primerjavo smo poleg Slovenije izbrali še štiri države, kjer so uporabljali enaka cepiva (Comirnaty, Spikevax, Vaxzevria in Janssen): Nizozemsko, Avstrijo, Hrvaško in Islandijo.
 
Pregledali smo poročane stranske učinke glede na število porabljenih odmerkov za posamezno cepivo.
 
Pfizer: Še Islandija je sporočila več stranskih učinkov kot Slovenija
Slovenija je do 13. 10. porabila 1.376.696 odmerkov cepiva Comirnaty proizvajalca Pfizer-BioNTech, kar jo uvršča na tretje mesto med izbranimi državami, hkrati pa je Emi sporočila občutno manj stranskih učinkov kot Islandija, ki je porabila le 294.987 doz tega cepiva.

 

 

*

Pričevanje o smrti 72 let starega moškega, ki je bil zdrv in je po cepljenju umrl: https://www.facebook.com/blaz.filipic1/videos/579505560051153

*

https://theexpose.uk/2021/08/21/study-finds-vaccinated-are-at-real-risk-of-suffering-antibody-dependent-enhancement/

*

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8412816/

Hepatitis C Virus Reactivation Following COVID-19 Vaccination – A Case Report

*

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7324311/

S2 Subunit of SARS-nCoV-2 Interacts with Tumor Suppressor Protein p53 and BRCA: an In Silico Study

*

Dr Tenpenny: To se zgodi, ker injekcije uničijo celice CD8, bele krvničke, ki zadržujejo raka in latentne viruse. Po cepljenju za C-19 se pojavljajo epidemije škrlatinke, metastatskega raka prostate, raka endometrija in drugih bolezni).
Najnovejši podatki iz poročila PHE o nadzoru cepljenja v Združenem kraljestvu o primerih Covid -19 kažejo, da so dvakrat cepljeni 40-79-letniki izgubili 44 % sposobnosti imunskega sistema. Njihov imunski sistem se slabša za približno 5 % na teden (med 3,8 % in 9,1 %).
Če se bo to nadaljevalo, bodo 30-59-letniki do božiča popolnoma izgubili obrambo pred virusom Covid-19 (in morda tudi dobili obliko sindroma pridobljene imunske pomanjkljivosti AIDS), vsi dvakrat cepljeni starejši od 30 let pa bodo morda do januarja prihodnje leto popolnoma izgubili del imunskega sistema, ki se spopada z virusom Covid-19.
*
VAERS podatki za ZDA: 23. 10. 2021
818,042 Adverse Events
127,641 Doctor Visits
83,412 Hospitalizations
92,017 Urgent Care
26,199 Disabled
10,179 Bell's Palsy
10,304 Myocarditis
8,408 Heart Attacks
2,631 Miscarriages
17,128 Deaths
100% Safe And Effective
*
Poškodba po covid cepljenju vrhunskega gorskega kolesarja, ki je dobil POTS in miokarditis: https://www.redvoicemedia.com/video/2021/10/covid-vaccine-injury-champion-professional-mountain-bike-racer-sidelined-dr-john-campbell/
*
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
naravno zdravje
naravno zdravje
Objavil/a 2021-09-26 08:00:44 (Sep 26, 2021)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Tele-medicina, cepiva, omrežje 5G, Internet teles (IoB) in Internet stvari (IoT)
Evropska agencija za zdravila (EMA) je korumpirana in dela v interesu farmacevtskih korporacij
The Great Reset in s cepivi gensko spremenjen človek - dokumenti vlad UK, Kanade in NATA
Kako so Svetovni gospodarski forum (WEF) in predsedniki vlad vključeni v pandemijo koronavirusov?
Strokovni pogled na korona krizo: mag. Vladimir Pirnat, dr. med., spec. int. med. in dipl. psiholog in Tomaž Urbančič, odvetnik.
Kanada: Injekcija za COVID-19 ni cepivo, če so vam to rekli, so vam lagali
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj