Članek
Nečistoče, nanodelci, paraziti, GSO in nevarne radioaktivne snovi v COVID-19 cepivih
Objavljeno Jul 14, 2021

Uradno britansko laboratorijsko poročilo potrjuje, da cepiva Covid-19 zagotovo vsebujejo grafenov oksid - feb 2022

https://expose-news.com/2022/02/13/uk-lab-confirms-graphene-in-covid-vaccines/

Poročilo 88 strani je na naslovu:

http://ukcitizen2021.org/Case_Briefing_Document_and_lab_report_Ref_AUC_101_Report%20.pdf

Poročilo britanskega laboratorija odkriva grafen v cepivih Covid-19; znanstveniki menijo, da ga cepljeni prenašajo na necepljene.

https://expose-news.com/2022/09/10/uk-lab-report-graphene-covid-vaccines/

*

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/alarming-new-report-from-working?r=p0lah&s=r&utm_campaign=post&utm_medium=web&fbclid=IwAR1ekX4DhzV_8i73gr7x96S_I6hOqH8ulBPeFjVomtHJpHKfpi-zfjWzcIo

*

strašni živi in nanoboot organizmi v Covid-19 cepivih: dr. Madej

hydra vulgaris -nesmrtni paraziti v cepivih

https://www.bitchute.com/video/fDxuSLNEv2ds/

*

https://rumble.com/vtlt4q-undeclared-nanotech-in-the-pfizer-shots-new-zealand-scientists-have-also-fo.html

*

*

"Epruvetka "krvnih strdkov" iz obdukcije odraslih, cepljenih s covid-19 cepivom. Izkazalo se je, da to sploh niso krvni strdki, ampak kompleksne "biostrukture", ki rastejo in se gradijo znotraj krvnih žil in arterij. Veliko večje strukture so našli v femoralnih arterijah in karotidnih arterijah.

***

Cepivo Covid: dva analizirana vzorca ne vsebujeta "nobenih elementov življenja" ~ Dr. Daniel Nagase MD razkriva mrtvo mikrotehnologijo v cepivih, 20.6. 2022

Kanadski laboratorij je analiziral dva posušena vzorca cepiv Pfizer in Moderna Covid ter razkril morebitne mikrotehnološke sestavine. Dr. Daniel Nagase, dr. med., je pregledal osupljive slike, posnete z elektronskim mikroskopom (EM) iz vzorcev cepiv Pfizer in Moderna za Covid. Njegov pregled se je opiral tudi na ugotovitve EM rentgenske difrakcijske spektroskopije, ki so pokazale, da ni bilo ugotovljenih biološko povezanih elementov. Zdi se, da so ugotovljeni elementi izhajali izključno iz anorganske snovi in lahko kažejo na mikrotehnološke sestavine.

 

Zdravnik na urgenci kanadske bolnišnice v Alberti, dokler ni bil prisilno izpuščen zaradi predpisovanja ivermektina, ima tudi diplomo iz celične biologije. Komentiral je, da vzorci cepiva Covid niso bili hlajeni in so pred analizo potovali do dva meseca v različnih vozilih. Varnost skrbniške verige ni bila razkrita, prav tako ni bil razkrit status vzorcev, ali gre za uporabljene ostanke ali deviške stekleničke, niti številke serij. Prav tako ni bilo govora o tehničnih podrobnostih, kot sta merilo slike in povečava EM slik. Slike, prikazane v tem komentarju, so ilustrativne slike, posnete iz videoposnetka intervjuja z dr. Nagasem, objavljenega na portalu Rumble.

 

Dr. Nagase je v svoji razpravi opozoril na pojav, ki je po njegovem mnenju pomenil pomembno odkritje in sicer glede zahtevane temperature hlajenja cepiv Covid. Po njegovem mnenju se to zdi biološko nesmiselno.

 

Injekcije cepiva Covid podjetij Pfizer in Moderna je treba hraniti pri temperaturi -40 °C oziroma -70 °C. Trdil je, da se to zdi še posebej nenavadno, saj se le redko zahteva zaščitno hlajenje biološke entitete pri temperaturi, nižji od -20C. Opozoril je, da je to lahko opozorilni znak. Zelo hladno hlajenje je morda potrebno za zaustavitev nerazkritih kemijskih reakcij, kot so reakcije prostih radikalov in polimerizacijske reakcije, ali kakšnega drugega procesa napredne kemije [ali, bog ne daj, samosestavljive mikrotehnologije ~ MMcG], za katerega so potrebne posebej nizke temperature.

 

Tajna raziskovalna skupina v kanadskem laboratoriju je opravila EM analizo vzorcev cepiva Moderna in Pfizer Covid. Dr. Nagase je trdil, da je bilo slike težko interpretirati, ker so bili opazovani vključki, bodisi naključni onesnaževalci bodisi namerna iznajdba, preprosto povedano tako nepričakovani, da so se zdeli povsem tuji in so kljubovali običajni prepoznavnosti. Njihova oblika je spominjala na mikrotehniko.

 

Takšni spekulativni premisleki so še toliko težji zaradi zidu uradnega in komercialnega molka, ki obstaja po vsem svetu in predstavlja formalni in uradni neodziv na ponavljajoče se prepoznavanje teh neznanih sestavin. Prav tako ni bilo nobene izjave ali pojasnila glede identitete ali namena teh sestavin s strani vpletenih komercialnih subjektov.

 

Zdravstveni in politični nadzor, posamezniki, odgovorni za etiko in javno varnost, vsi so odločno in dosledno ignorirali prošnje za preiskavo teh ponavljajočih se mednarodnih opažanj. Na Novi Zelandiji organi, vključno z MedSafe in novozelandsko policijo, niso hoteli priznati neodvisno dokazanih sestavin, ki jih je v injekcijski viali družbe Pfizer ugotovil neodvisni novozelandski laboratorij.

 

Ta uradna neodzivnost se je nenavadno in nerazumljivo ponovila po vsem svetu, v Združenem kraljestvu, na Japonskem, v Nemčiji, Španiji in Avstraliji. Gre za veliko opozorilo, ki ga zdaj vse bolj nepomembni in plačani mediji, ki se ukvarjajo s starimi zadevami, ignorirajo.

 

Cepivo Covid: Rentgenska difrakcijska spektroskopija

 

Poleg slikanja se lahko EM uporablja tudi za izdelavo spektra, pridobljenega z obsevanjem vzorca s snopom elektronov, znanega kot rentgenska difrakcijska spektroskopija. Posamezni elementi sestave imajo edinstvene in določujoče spektralne podpise, zato je na ta način mogoče pridobiti informacije o sestavi vzorca, na primer podatke o odstotku posamezne elementne sestave vzorčenega mesta, razen vodika, katerega spektrov detektor ne more izmeriti.

 

Če bi vzorec vseboval biološki material, kar se predvideva pri takšni injekciji, ki vsebuje domnevne sestavine, bi bili prisotni na primer sestavljeni fosfolipidi, elementi dušik, fosfor, ogljik in kisik pa bi bili zaznani in identificirani, kar bi potrdilo prisotnost biološke snovi. Zaskrbljujoče je, da kanadski laboratorij v vzorcih podjetij Moderna in Pfizer, ki jih je preiskoval, z rentgensko difrakcijsko spektroskopijo ni odkril nobenega biološkega elementa.

 

Vzorci cepiva Covid so bili pripravljeni tako, da so bili posušeni in prevlečeni s tanko plastjo (1 atom debelo) platine, paladija ali zlata, preden so bili pritrjeni za skeniranje EM. Plast z enim atomom ščiti vzorec pred sežigom z elektronskim snopom pri spektroskopskem ocenjevanju.

 

Cepivo Covid: Vzorec Moderna

 

Začetni vizualni pregled vzorca Moderna z EM je razkril kristalom podobne oblike, pa tudi morebitne oblike, ki so površinsko spominjale na elektronsko komponento, mikrotehniko, morda na računalniški silicijev "čip", glej sliko 1: Moderna.


Slika 1: Moderna. Desno od sredine, pravokotna ravninska oblika z EM območjem rentgenske spektroskopske analize, označenim z majhnim pravokotnikom z belim robom, "spekter 15".

Pravokotna ravninska oblika je bila podrobneje raziskana z rentgensko difrakcijsko spektroskopijo, ki je pokazala, da tako imenovani "mikrotehnološki čip" vsebuje ogljik, kisik z vodikom ali brez njega. Silicij je bil odsoten. Če bi šlo za običajen mikrotehnološki "čip", bi bil silicij glavna sestavina ploščice. Delni sklep je bil, da je posebna oblika ogljika, znana kot grafen, morda prisotna v obliki grafenovega oksida (GO) ali reduciranega grafenovega oksida (rGO). Z rentgensko spektroskopijo (spekter 15) ni bilo mogoče zaznati niti dušika niti fosforja, kar potrjuje, da ta vzorec Moderne ni vseboval nobene biološke snovi in da je bil anorganske narave.

 

Zajeta je bila še ena slika iz vzorca Moderna, glej sliko 2A: Moderna.

 


Slika 2a: Zelo tujega videza Moderna, "mikro-tech", vključitev s štrlečimi nitkami, ki se izmikajo enostavni razlagi.

Podrobnejši pregled z rentgensko difrakcijsko spektroskopijo je pokazal prisotnost elementov ogljika, kisika, kalcija, natrija, aluminija, silicija in žvepla. Ponovno je bila ugotovljena odsotnost elementarnega dušika in fosforja. V primerjavi z navedenimi sestavinami zdravila Moderna, ki so naštete v nadaljevanju, je razvidno neskladje med anorganskimi najdbami vzorcev v primerjavi z organskimi snovmi in spojinami, ki naj bi tvorile sestavo injekcije Moderna. Navedeno je, da cepivo Moderna Covid vsebuje naslednje sestavine:

 

aktivna sestavina: mRNA (z nukleozidi spremenjena mRNA, ki kodira virusni glikoprotein (S) SARS-CoV-2, Lipidi, polietilen glikol (PEG) 2000 dimiristoil glicerol (DMG), 1,2-distearoil-sn-glicero-3-fosfoholin, Holesterol, SM-102 (last družbe Moderna), Soli, Trometamin, Trometaminov hidrokolorid, ocetna kislina, Natrijev acetat, Drugo, Saharoza

Ugotovljeno je bilo, da vsa ta opazovanja EM vzorca Moderna ne vsebujejo elementarnega sklepa o prisotnosti bioloških snovi. Ni bilo odkritih nobenih elementov življenja.

 

Nadaljnje povečane in presenetljive slike so se pojavile v preiskavi cepiva Covid. Opazne so bile nitke in drobne kroglice, ki so morda podobne mikrotehniki, glej sliko 2b: Moderna B, in Slika 2c: Večja povečava Moderna filamentov in belih kroglic.

Slika 2b: Moderna povečani filament  

 Figure 2C: Higher magnification filaments

Podrobnejša študija teh ugotovitev z rentgensko difrakcijsko spektroskopijo je pokazala, da sta bili obe opazovani obliki skoraj v celoti strukturi na osnovi ogljika in kisika. V obeh strukturah ni bilo nobenih znakov dušika ali fosforja, zato se nista šteli za biološki. Ponovno se je pojavila možnost, da bi se spojina grafena, GO in rGO pojavila s spektrom mikrotehnologije.

 

V vzorcu Moderna so bile opažene tudi druge presenetljive oblike. Te so spominjale na ogljikove nanosfere, glej sliko 3: Moderna nanosfera.


Slika 3: Moderna nanosfera, oblikovana v strukturah filamentov ali med njimi.

 

Rentgenska difrakcijska spektroskopija površine nanosfere Mikrotech ("spekter 4" na sliki 3) je ponovno pokazala sestavo, predvsem iz ogljika in kisika.

 

Postaviti si je treba neizogibno vprašanje, kaj te anorganske entitete počnejo v injekciji cepiva Covid, ki je namenjena ljudem? Oblike, ki spominjajo na "kristale", "ploščice čipov", "filamente" in "nanosfere", kažejo na mikrotehniko, vse iz ogljika in kisika ter brez dušika in fosforja, brez elementarnih znakov prisotnosti mRNA ali bioloških snovi.

 

Dr. Nagase je trdil, da bi lahko bile opažene strukture v vzorcih cepiva Covid pojav mikrotehnološkega samosestavljanja, ki se običajno ustavi pri zelo nizkih temperaturah. Pri teh vzorcih priporočene temperature skladiščenja niso bile vzdrževane do dva meseca pred opazovanjem, zato se je domnevalo, da so opazovane strukture lahko nastale v tem času.

 

Kljub temu bi bilo pošteno reči, da ko je bilo cepivo Covid uradno uvedeno v toploto človeškega telesa iz stanja superhladne inertnosti, se je sprožil pekel, kot je bilo dejansko predlagano in opaženo drugje s prisotnostjo ogromnih strdkov industrijske velikosti, sestavljenih verjetno iz fibrina, hema in proteinov imunskega kompleksa, ki se v biomolekularni koroni strnejo in v razmeroma kratkem času postanejo usodna trombotična okluzivna masa.

 

Dr. Nagase je predlagal, da dovoljenje za uporabo v nujnih primerih očitno ne zahteva popolnega in celovitega razkritja sestavin, in opozoril, da ni znano, ali so opaženi mikrotehnični vključki cepiva Covid splošni in globalni ali pa so omejeni le na določene serije cepiva Covid v nekaterih populacijah ali državah. Podatki o serijah in študija, objavljeni na internetu, so bolj verodostojni, kot če bi obstajale smrtonosne serije.

Cepivo Covid: Vzorec podjetja Pfizer

V vzorcu podjetja Pfizer je bilo v vzorcu kapljic opaziti na tisoče kock, glejte sliko 4a: kocke v Pfizerju in slika 4b: Pfizerjeva povečana kocka.

Slika 4a: Kocke v Pfizer cepivu, ki spominjajo na kristal

Slika 4b: Ena povečana oblika kocke.

Rentgenska difrakcijska spektroskopija kocke v Pfizer cepivu (rumeni pravokotnik na sliki 4b) je pokazala predvsem ogljik, kisik in majhno količino silicija, pri čemer v cepivu Pfizer Covid ponovno ni bilo znakov elementarnega podpisa, ki bi kazali na biološki material. Podobno kot prejšnje slike Moderne je tudi vzorec cepiva Pfizer Covid vseboval strukture, podobne filamentom, kar je razvidno s slike 5, ki prikazuje filament v Pfizer cepivu.

Slika 5: Pfizerjeva nitka in kocka.

 

Rentgenska difrakcijska spektroskopija vlakna je pokazala elementno sestavo ogljika, kisika, kalcija, magnezija, silicija, natrija in sledi tulija. Zadnji element je bil šokanten. Gre za najmanj razširjeno redkozemeljsko lantanoidno kovino z nekaterimi precej zanimivimi aplikacijami. Mali beli pravokotnik (spekter 51) na sliki 5 se je izkazal za elementarni silicij.

Posledice teh opazovanj in analiz ostajajo negotove. Jasno pa je, da ne sodijo v cepivo Covid, saj se zdijo neskladne z biološkim izdelkom. Poleg tega je jasno, da uradna oblast noče pomagati pri reševanju vprašanja, kaj šele priznati dokaze, medtem ko se država in mediji, ki so jo podpirali, držijo za šankom, ne glede na to, ali gre za nenamerne kontaminante ali za umeten izdelek.

Povzetek

Opazovani vzorci cepiva Moderna in Pfizer Covid so bili izključno anorganski, vsebovali pa so elementarni podpis, ki kaže na grafenov oksid in/ali reducirani grafenov oksid, kar med drugim nakazuje možnost prisotnosti nastajajoče mikrotehnologije. Za ta opažanja ali navidezno samosestavljanje takšnih struktur pri temperaturah, ki so nad temperaturami, ki jih zadržijo hladilne naprave, ni pripravljene razlage. Zahteva po vzdrževanju teh injekcij cepiva Covid pri temperaturah precej pod -20 C je navedena kot dejstvo, ki lahko vzbuja zaskrbljenost.

 

Kanadski laboratorij bo morda pridobil dodatne informacije, ko bo preveril zaporedje časovnih presledkov, da bi ugotovil, ali se ugotovljene sestavine vzorcev cepiva Covid spreminjajo.

https://nzdsos.com/2022/06/20/covid-vaccine-samples-no-evidence-of-biology/

*

Zaskrbljujoče novo poročilo delovne skupine za analizo cepiv v Nemčiji in drugih državah

Cepiva je treba takoj ustaviti!

 https://expose-news.com/2022/08/13/german-researchers-stop-vaccines-immediately/

Ana Maria Mihalcea, dr. med. 9.8. 2022

Iz poročila: Programi COVID-19 cepljenja se morajo takoj ustaviti. Nemška delovna skupina za analizo cepiva COVID je v obsežnem poročilu objavila svoje prve ugotovitve:

1. Toksične snovi so bile najdene v vseh vzorcih cepiv COVID-19 - brez izjeme.

 

 2. Vzorci krvi vseh cepljenih oseb so pokazali izrazite spremembe.

 

 3. Večja kot je stabilnost ovojnice lipidnih nanodelcev, pogostejši so neželeni učinki cepiva.

 

1. V vseh vzorcih cepiv COVID-19 brez izjeme so bile z uporabo več merilnih metod ugotovljene sestavine, ki: - so v ugotovljenih količinah strupene v skladu z medicinskimi smernicami, - proizvajalci niso navedli, da so prisotne v cepivih, - večinoma so kovinske, - pod mikroskopom s temnim poljem so vidne kot značilne in kompleksne strukture različnih velikosti, - le delno jih je mogoče pojasniti kot posledico kristalizacije ali razgradnje, - ni jih mogoče pojasniti kot onesnaženje iz proizvodnega procesa.

 

2. Primerjava vzorcev krvi necepljenih in cepljenih oseb z mikroskopom v temnem polju je pokazala opazne spremembe v krvi vsake osebe, ki je bila cepljena s cepivom COVID-19. To je bilo očitno, tudi če te osebe v tistem trenutku niso pokazale nobene vidne reakcije na cepljenje. V vzorcih krvi cepljenih oseb so bile najdene kompleksne strukture, podobne tistim v cepivih. Z analizo slik umetne inteligence je bila potrjena razlika med krvjo cepljenih in necepljenih ljudi.

 

3. Stabilnost ovojnice lipidnega nanodelca je tesno povezana s pojavnostjo neželenih učinkov in poškodb cepiva. Bolj ko je ta ovojnica stabilna, večja je količina mRNA, ki prodre v celice, kjer nato poteka proizvodnja beljakovin za cepivo. Ti rezultati se ujemajo z ugotovitvami patologov, ki so opravili obdukcije ljudi, ki so umrli zaradi poškodb zaradi cepiva. V poškodovanem tkivu so odkrili beljakovinske bodice. Raziskovalci domnevajo, da je beljakovinska bodica sama po sebi strupena.

 

V odmerkih cepiv podjetij AstraZeneca, BioNTech/Pfizer in Moderna so nepričakovano odkrili naslednje pretežno kovinske elemente:

 

- alkalne kovine: cezij (Cs), kalij (K),, - alkalne zemeljske kovine: kalcij (Ca), barij (Ba), 

 - prehodne kovine: kobalt (Co), železo (Fe), krom (Cr), titan (Ti),  - redke zemeljske kovine: cerij (Ce), gadolinij (Gd),  aluminij (Al), silicij (Si)- žveplo (S)

 


Vir: https://anamihalceamdphd.substack.com/p/alarming-new-report-from-working

Tu je še en raziskovalec, ki je odkril nanostrukture: Dodatni znanstveni dokazi iz Nove Zelandije o nanostrukturah v cepivu družbe Pfizer: 

https://odysee.com/@drsambailey:c/nz-scientist-examines-pfizer-jab-under-the-microscope:6?src=embed

Dr. Daniel Nagase v tem videoposnetku govori o masni spektroskopiji, ki v vzorcu ni odkrila fosforja ali dušika. To pomeni, da v vzorcu ni bilo elementov, povezanih z življenjem, ki sestavljajo molekule, kot so RNK, DNK ali beljakovine.

 

Kliknite to povezavo:https://rumble.com/v11go0d-watch-dr.-nagase-reviews-images-from-covid-vaccines-shows-no-elements-of-li.html

Elektromagnetno sevanje 4G in 5G iz routerja, oziroma Wi-Fi naprave v vašem domu povzroča, da se nanografen iz cepiv sestavlja v krogotoke električnega vezja. Poglejte posnetek mikroskopa:

https://www.stewpeters.com/video/2022/08/exclusive-horrific-images-circuits-in-covid-jab-internet-router-causes-circuits-to-self-assemble/

*

 

https://www.bitchute.com/video/UpKWlWaWpCM5/?fbclid=IwAR2nC1IUc8jM-DlbRztlD014A-e7fkBUDG2w69dI9KFEYKGORBJ07-vIajc

https://www.redvoicemedia.com/2021/12/pfizer-and-moderna-thawed-warmed-vials-become-alive-self-moving-organism/

*

https://publishwall.si/mozetic.uros/post/633186/moderna-odpoklicala-spikevax

*

https://thetruedefender.com/pfizer-and-moderna-thawed-warmed-vials-are-transforming-into-alive-self-moving-organisms/?fbclid=IwAR01axr0yFCEeVVr3no7DpaevPJGw4cApF4dCHsXYmj21fLkCX_Nz58vNSA

*

podobni paraziti so najdeni tudi v dežnih kapljicah: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=121106600373730&id=100074231701534

*

*

prof. dr. Michael Palmer, profesor biokemije na Univerzi Waterloo o strupih v covid-19 cepivih:

https://www.facebook.com/marinka.dolenc/videos/410036537264559/

*

Grafen oksid iz cepiv oblikuje v telesu nano mrežo. Njeno delovanje je opisano v videoposnetku: https://www.facebook.com/100073385141872/videos/pcb.163863792736458/536972201123919

*

https://www.laquintacolumna.net/

vse o grafen oksidu v cepivih

*

Dr. Pablo Campra z Univerze v Almeriji je prvi ugotovil, da je Pfizerjevo cepivo vsebovalo nekaj, kar je bilo videti kot kosmiči grafenskega oksida. Vendar je bilo to le vizualno opažanje. Zgodba je postala mednarodna, saj so številni drugi raziskovalci podprli verjetnost grafenskega oksida kot nerazkrite sestavine, vendar še nihče do zdaj ni mogel nadaljevati analize. Dr. Campra je zdaj z uporabo infrardeče spektroskopije RAMAN v kombinaciji z mikroskopsko analizo objavil neodvisno poročilo, ki potrjuje grafenov oksid v cepivih proti Covid-19.

https://www.facebook.com/100015535184382/videos/4639229382801343

Cela analiza je na naslovu: https://www.notonthebeeb.co.uk/post/breaking-dr-campra-proves-graphene-in-vaccine

Dr. Campra intervju: https://www.facebook.com/100072386041151/videos/612361430026317/?sfnsn=mo

*

V COVID-19 cepivih je grafen oksid, ki povzroča vnetje v možganih, srcu, pljučih in drugih organih. Posledica je lahko nevrološka bolezen ali aritmija srca s smrtnim izidom. Grafen oksid ima afiniteto do živčnega sistema in prehaja v živčevje in možgane, ker se nahaja v cepivih v obliki majhnih nano molekul. V telesu oblikuje sintetično nevrnosko mrežo, ki se odziva na signale 4G in 5G anten in vodi v človeka 2.0, pod nadzorom umetne inteligence. 

Video posnetek z znanstvenimi dokazi: https://www.bitchute.com/video/K5XUUzI3zvZU/

Študije: https://www.laquintacolumna.net/

Poročilo o nevarnostih grafen oksida v cepivih: https://aim4truth.org/2022/08/28/death-via-graphene-oxide-nano-particles/

*

Smrtonosna kombinacija smeti v covid cepivih: dr. Richard Fleming. Analiza krvi je pokazala uničevanje eritrocitov in hemoglobina, tako da ne morejo prenašati kisika

https://www.brighteon.com/cda18b38-d71d-4fb3-ac83-be99ff0d3769

*

2.30 uri dolg film o sporni vsebini covid-19 cepiv (grafen oksid):

https://odysee.com/@laquintacolumna:8/PRESENTACI%C3%93NINFORMET%C3%89CNICOFINALDETECCI%C3%93NGRAFENOENVACUNASCOVID-PROGRAMAESPECIAL-:4

Hydras and Parasites in Vaxx, Transfecting Humans Into New Species

https://www.redvoicemedia.com/2021/10/doctor-hydras-and-parasites-in-vaxx-transfecting-humans-into-new-species/

*

BELJAKOVINE V CEPIVU ASTRA ZENECE

Ugotovili smo, da cepivo Astra Zeneca ChAdOx1 poleg adenovirusnega vektorja vsebuje precejšnje količine človeških in nestrukturnih virusnih beljakovin. Med človeškimi beljakovinami so bile še posebej beljakovine toplotnega šoka in citoskeletne beljakovine.

Pogosto opažena močna klinična reakcija en ali dva dni po cepljenju, je verjetno povezana z odkritimi beljakovinskimi nečistočami.

https://assets.researchsquare.com/files/rs-477964/v1_covered.pdf?c=1625484533

Najdenih več kot tisoč beljakovin

V raziskavi so našli tako človeške kot virusne beljakovine, zlasti tako imenovane beljakovine toplotnega šoka. V treh raziskanih serijah je bilo skupno najdenih več kot tisoč beljakovin. Večina od njih verjetno ne bo imela negativnih učinkov na cepljene ljudi, je ob tem dejal vodja raziskave Stefan Kochanek.

Avtoimunske reakcije

"Vendar so izvencelične beljakovine toplotnega šoka znane po tem, da lahko modulirajo prirojene in pridobljene imunske odzive ter okrepijo obstoječe vnetne reakcije. Povezujejo jih tudi z avtoimunskimi reakcijami," je še dejal Kochanek. Dodal je, da prisotnost beljakovin kaže na neustrezne postopke nadzora kakovosti. S spremembami proizvodnega postopka ter nadzorom kakovosti pa je mogoče povečati varnost ter učinkovitost cepiva, je še povedal.

https://siol.net/novice/svet/nemci-v-cepivu-astrazenece-odkrili-necistoce-553178

*

FB Tjaša Vuzem 19.12. 2021

NUJNO SPOROČILO ODVETNICE BEATE BAHNER‼️

Video- slovenski prevod: https://www.bitchute.com/video/aLJs5jJzJDnU/

Odvetnica Beate Bahner je strokovnjakinja za medicinsko pravo. Izdala je več knjig iz tega področja, na zadnje tudi Corona Impfung (Cepljenje proti koroni). Bila je tudi govornica na prvem Mednarodnem dnevu enotnosti, ki ga je organiziral CISP v oktobru 2021.

Danes ponoči 20.12.2021 je posnela nujno sporočilo za vse starše in zdravnike z naslovom:

Otroci, ki se jih cepi z gensko terapijo Biontech/Pfizer so v življenjski nevarnosti‼️

Obstaja konkretna življenjska nevarnost za vse otroke, ki se jih bo cepilo z Comirnaty gensko terapijo. Najnovejše ugotovitve so pokazale, da so glavne sestavine genske terapije Comirnaty iz substanc, ki niso odobrene za uporabo pri ljudeh. Proizvajalci teh sestavin – med drugimi gre za ameriško podjetje Echelon Corporation - so podjetja, ki so specializirana za "povezovanje/mreženje naprav". 

Nanolipidi in nanodelci ALC-0315 in ALC-0159, ki jih navaja podjetje Pfizer, se lahko uporabljajo le v raziskovalne namene, proizvajajo pa jih TEHNOLOŠKA in ne farmacevtska podjetja. 

Najnovejše poročilo samega podjetja Pfizer, ki je iz 07.12.2021 pravi, da nimajo nobenih podatkov glede teh dveh substanc. Nimajo toksikoloških ocen in tudi ne podatkov glede kontraindikacij in interakcij z drugimi zdravili.

Gre za zelo hude kršitve zakona o zdravilih - vsakomur, ki sodeluje pri tem cepljenju, grozi zaporna kazen tudi do 10 let. Kazni lahko grozijo staršem, zdravnikom, sodnikom in pravnim zastopnikom otrok‼️ Gre za kriminalno dejanje.

Pravno mnenje o kazenski odgovornosti proizvajalca Biontech, predstavnikov vpletenih organov, zdravnikov, ki cepijo, in delodajalcev, sodnikov (zlasti sodniki družinskih sodišč), pravnih svetovalcev, staršev in drugih vpletenih na podlagi nemškega zakona o zdravilih (kaznuje se z zaporno kaznijo do 10 let) zaradi proizvodnje, distribucije in uporabe (cepljenje) cepiva Comirnaty od podjetja Pfizer/Biontech

Pravno mnenje je pripravila Beate Bahner, specialist za medicinsko pravo in avtor knjige "Cepljenje za korono: Kaj morajo zdravniki in bolniki nujno vedeti".

Beate je na 42 straneh zelo razdelala vsebino in podlago za kazensko odgovornost navedenih. Poglavja:

 

1. Cepivo Comirnaty je kazensko dejanje po § 95 AMG 

2. Uporaba bistvenih sestavin cepiva pri ljudeh ni predvidena.

3. Kršitev 55 člena 55 (Zakon o zdravilih)

4.  Ni dokazov o kakovosti in nadzoru snovi ALC-0315 in ALC-0159

    Pfizerjev "SAFETY DATA SHEET" z dne 7.12.2021 ne vsebuje nobenih podatkov 

    Vnetni učinek lipidnih nanodelcev 

    Sedanja študija dokazuje nevarnost dveh lipidnih nanodelcev 

    Študije in podatki o genotoksičnosti/karcinogenosti niso na voljo 

    Študije o interakcijah in pri imunsko oslabljenih osebah niso bile izvedene 

    EMA ni predložila potrebnih dokumentov za odobritev 

5. Obveznost nemških organov, da sprožijo postopek začasnega odvzema dovoljenja za promet

6.  Zaporna kazen do 10 let v posebno hudih primerih

7. Kazensko dejanje zdravnikov, ki izvajajo cepljenje in drugih vpletenih oseb po  §§ 5, 95 AMG. 

8. Cepljenje je prepovedano v primeru alergij na sestavine cepiva.

9. Povzetek

10. Pravna podlaga, dokumenti o dovoljenju za promet in dodatna literatura.

2.1 Novi nanolipidi prvič uporabljeni v cepivu

Po podatkih družbe Pfizer/Biontech je cepivo sestavljeno iz naslednjih dveh delov 

lastne informacije o izdelku, je cepivo med drugim sestavljeno iz naslednjih dveh pomožnih snovi: 

1. (4-hidroksibutil)azandiil)bis(heksan-6,1-diil)bis(2-heksildekanoat) 

(ALC-0315)

2. 2-[(polietilen glikol)-2000]-N,N-ditetradecilacetamid 

(ALC-0159),

v nadaljnjem besedilu: ALC-0315 in ALC-0159.

Ti snovi ALC-0315 in ALC-0159 sta tako imenovana "nanolipida, ki tvorita delce", imenovana tudi "lipidni nanodelci" (LNP), za katera je bilo dokazano, da se uporabljata v cepivu BNT162b2 družbe Biontech. 

Lipidni nanodelci so bili izbrani kot nosilno sredstvo za zaščito mRNA pred 

razgradnjo in lažje prodiranje v telesne celice. LNP 

so sestavljeni iz mešanice fosfolipidov, holesterola, PEGiliranih lipidov 

in kationskimi ali ionizirajočimi lipidi. Fosfolipidi in holesterol imajo strukturno in stabilizacijsko funkcijo, medtem ko imajo PEGilirani lipidi 

podpirajo daljšo porazdelitev po telesu.

Sestavine so navedene v informacijah o izdelku Comirnaty podjetja Pfizer/Biontech.

("Povzetek glavnih značilnosti zdravila iz Priloge I"), ki je bil predložen Evropski agenciji za zdravila (EMA) kot prvi dve sestavini.

Dokaz: Informacije o izdelku za Comirnaty, stran 16

https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_de.pdf

Obe snovi, ALC-0315 in ALC-0159, sta navedeni tudi v varnostnem poročilu 

Paul Ehrlich Institute (PEI), ki je odgovoren za cepiva, z dne 4. 2. 2021. 

 

 

Dokaz: poročilo o varnosti PEI z dne 4.2.2021, str. 14.

https://www.pei.de/SharedDocs/Downloads/DE/newsroom/dossiers/sicherheitsberichte/sicherheitsbericht-27-12-bis31-01-21.pdf 

2.2 Uporaba ALC-0315 in ALC-0159 pri ljudeh ni dovoljena

Po podatkih različnih proizvajalcev teh snovi (npr. Echelon, Cayman, MedChem) se te snovi ne smejo uporabljati na ljudeh ali pri ljudeh, 

vendar le v raziskovalne namene, glej na primer informacije, ki jih je zagotovil 

ameriškega podjetja Echelon Bioscienses: 

"ALC-0315 je ionizabilen lipid, ki se uporablja za oblikovanje lipidnih nanodelcev za 

dostavo RNK. 

ALC-0315 je poleg ALC-0159, DSPC in holesterola ena od sestavin cepiva BNT162b2 proti SARS-CoV2. Ta izdelek je namenjen za raziskovalno uporabo 

samo in ne za človeško uporabo."

https://www.echelon-inc.com/product/alc-0315/

https://www.echelon-inc.com/product/alc-0159/

Izjava "ni za uporabo v humani medicini" na domači strani podjetja Echelon 

Bioscienses je družba odstranila isti dan, ko je postalo znano, da 

za uporabo v humani medicini je družba umaknila 19. decembra 2021. Vendar je bila izvirna stran shranjena kot PDF. 

Izjave, ki so ostale na domači strani, se zdaj glasijo le še takole: "za 

samo za raziskave". Vendar to pomeni isto, in sicer da snov ALC-0315 ni primerna kot sestavina zdravila za uporabo v ali pri ljudeh.

9. POVZETEK

1. Snov se lahko uporabi za izdelavo zdravila le, če je predvidena uporaba opisana v monografiji in je v skladu v skladu z nemškimi ali evropskimi zakoni o zdravilih ali so predložene obsežne dodatne študije, vključno s študijami toksičnosti in kliničnimi študijami za nove snovi.

2. Nemn vseh nemških in evropskih farmacevtskih predpisov je zaščititi ljudi z zagotavljanjem kakovosti, varnosti in učinkovitosti zdravil.

3. Agencija EMA je družbo Biontech - zlasti v zvezi z dvema lipidnima nanodelcema ALC 0315 in ALC 0159 obvezala za izpolnjevanje posebnih pogojev, saj sta to nova adjuvansa za cepiva Comirnaty, ki so uporabljena prvič in na nov način pri ljudeh.

4. Posebne pogoje EMA (specific obligations SO2,SO4, SO5) za te nove adjuvanse bi morala družba Biontech izpolniti do julija 2021.

5. Iz poročila EME o podaljšanju pogojnega dovoljenja za promet z zdravilom v oktobra 2021 ter iz Pfizerjevega varnostnega lista za Comirnaty z dne 7. 12. 2021 izhaja, da ti pogoji niso bili izpolnjeni in da zahtevana dokumentacija ni na voljo. Piše "Podatki niso na voljo" - "no data available«.

6. To je kršitev načel dobre proizvodne prakse in s tem tudi kršitev priznanih standardov dobre proizvodne prakse in hkrati kršitev priznanih farmacevtskih pravil v skladu z § 8 prvim odstavkom AMG. V skladu s tem je prepovedano izdelovati zdravila, ki odstopajo po kakovosti od priznanih farmacevtskih pravil. 

7. Kakovost je slabša že zaradi dejstva, da dve bistveni sestavini, ki jih vsebuje Comirnaty, nista namenjeni za uporabo na ljudeh in se zato štejejo za "nove pomožne snovi", za katere je treba predložiti posebne dokumente in dokazila.

8.  Poleg tega so nečistoče v cepivu, povezane z lipidi, že omenjene v  dokumentih o odobritvi EMA. Te nečistoče se bodo verjetno povečale glede na nadaljnje informacije o zmanjšanju filtracije pomožne snovi nanolipida ALC-0315. Z zmanjšanjem postopkov filtriranja bi imetnik dovoljenja za promet kršil tudi pogoje S02, SO4 in SO5 EMA iz odobritve o dovoljenju za promet.

9. Glede na varnostna poročila Inštituta Paula Ehrlicha pa cepivo izkazuje zastrašujoče število neželenih učinkov, ki daleč presegajo "upravičenost" glede na ugotovitve medicinske znanosti.

10.  Zaradi tega je bil poleg tega kršen člen 5(1) AMG in sicer kršitev prepovedi trženja in uporabe spornih zdravil. To pomeni, da ne le proizvajalci, temveč tudi za zdravnike, ki cepijo, in vse osebe, ki so odgovorne za cepljenje s Comirnaty, veljajo predpisi Zakona o zdravilih.

11. Kršitve 8. člena AMG in 5. člena AMG so opredeljene kot kazniva dejanja v skladu s 1. točko prvega odstavka 95. člena, št. 1 in št. 3a AMG in se kaznujejo z zaporno kaznijo do treh let. Kaznuje se tudi malomarno dejanje, člen 95(4) AMG.

12.  Če je druga oseba bila izpostavljena tveganju smrti ali resne telesne poškodbe, se šteje, da je bilo storjeno posebno hudo kaznivo dejanje, za katerega je zagrožena zaporna kazen do 10 let: člen 95, odstavek 3, št. 2 AMG. 

Posebej težek primer kot je proizvodnja, distribucija in uporaba cepiva Comirnaty, ki je v nasprotju s prepovedmi  iz paragrafov § 5 in 8 AMG, je v tem primeru namerno izveden.

13. Poleg tega se cepljenje ne sme opraviti v primeru alergije na sestavine cepiva. Zato je treba vse osebe, ki se bodo cepile, predhodno testirati zaradi morebitne alergije na eno od sestavin cepiva.

14. Zato se oseba lahko cepi le, če je bila testirana na vsaka posamezno sestavino cepiva in je bila medicinsko potrjena alergijsko toleranco do vseh sestavin cepiva Comirnaty.

15. Do takrat je cepljenje s cepivom Comirnaty prepovedano zaradi možnosti resnega tveganja za zdravje.

16. Nasprotno delovanje ne le krši zgoraj navedene določbe Zakona o zdravilih temveč je tudi v nasprotju z drugimi splošnimi načeli Splošnega kazenskega prava.

17.  Vse izjave veljajo tudi za cepivo Spikevax od MODERNE!

https://www.facebook.com/tjasa.vuzem/videos/2841625462796262

.4.4 Sedanja študija dokazuje nevarnost dveh lipidnih nanodelcev 

 

Nedavna študija je pokazala, da lipidni nanodelci ALC 0315 in ALC-0159 povzročajo močno vnetje. 

imajo močan vnetni učinek. 

 

Vbrizgavanje teh LNP povzroči hitre in močne vnetne reakcije z aktiviranjem različnih vnetnih poti ter proizvodnjo različnih vnetnih citokinov in kemokinov. Tako so odgovorni za 

za vrsto najhujših neželenih učinkov.

 

Enak odmerek LNP, ki so ga živali dobile intranazalno, je povzročil podobne vnetne reakcije v pljučih in veliko smrtnost poskusnih živali. 

 

Dokaz: Študija Ndeupen, Quin et al. z dne 17.12.2021 "Platforma mRNA-LNP je 

lipidni nanodelci, ki se uporabljajo v predkliničnih študijah cepiva, so zelo vnetni."

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2589004221014504

 

 

Ta študija torej ne dokazuje le neprimernosti dveh novih adjuvansov, ki sta bila prvič uporabljena pri ljudeh in prvič na tak način. 

in prvič pri ljudeh. Študija dokazuje tudi posebno nevarnost lipidnih nanodelcev ALC 0315 in ALC-0159 za ljudi. Po mnenju avtorjev se ta nevarnost poveča z vsakim nadaljnjim cepljenjem (booster). 

z vsakim dodatnim cepljenjem (booster). 

Miokarditis in perikarditis, dokumentirana v varnostnih poročilih Inštituta Paula Ehrlicha, dokazujeta nevarne vnetne reakcije.

Dokaz: varnostno poročilo Inštituta Paula Ehrlicha z dne 23.12.2021, stran 5. 

https://www.pei.de/SharedDocs/Downloads/DE/newsroom/dossiers/sicherheitsberichte/sicherheitsbericht-27-12-20-by-30-11-21.pdf

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2589004221014504

Študija LPN delca povzročata vnetje

****

ALC-0315 is an ionizable lipid which has been used to form lipid nanoparticles for delivery of RNA. ALC-0315 is one of the components in the BNT162b2 vaccine against SARS-CoV-2 in addition to ALC-0159, DSPC, and cholesterol. This is a reagent grade product, for research use only.

https://www.echelon-inc.com/product/alc-0315/?fbclid=IwAR08YTR0ecXD1-FnvEEn6P-AOS24tUVahXR6ETU1JGoAJiDSde6d7HZQ2l8

ALC-0159 is a PEGylated lipid which has been used to form lipid nanoparticles for delivery of RNA. ALC-0159 is one of the components in the BNT162b2 vaccine against SARS-CoV-2 in addition to ALC-0315, DSPC, and cholesterol. This is a reagent grade product, for research use only.

https://www.echelon-inc.com/product/alc-0159/?fbclid=IwAR2YBr05Aq3cGzwZ88HwYbRHW1dTA-RwhRvGB8tBXMlQPnMg23eiNQ4Ybw4

Branko Simič FB 26.12. 2021

Kljub temu, da sta Dr. Robert Young in Dr. Pablo Campra, s svojima raziskavama dokazala vsebnost nedeklariranih nano primesi (npr. grafen-oksid, stainless steel ter parazite), se je potrebno vprašati, kaj pa vemo o snoveh, ki so uradno deklarirane⁉️

Če pogledamo glavne sestavine cepiva Comirnaty od Pfizer-BioNTech lahko vidimo, da sta glavni dve sestavini:
- ((4-hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate) (ALC-0315)
- 2-[(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide (ALC-0159)
https://www.ema.europa.eu/.../comirnaty-epar-product...

Zdaj pa si poglejmo SDS (safety data sheet) od teh dveh lipidov in njune glavne značilnosti:
- This product is for research use - Not for human or veterinary diagnostic or therapeutic use. It is the responsibility of the purchaser to determine suitability for other applications.
. May cause cancer.
- Most important symptoms and effects, both acute and delayed: May cause anemia, cough, CNS depression, drowsiness, headache, heart damage, lassitude (weakness, exhaustion), liver damage, narcosis, reproductive effects, teratogenic effects.
Vir: https://cdn.caymanchem.com/cdn/msds/34337m.pdf
Vir za ALC-0159: https://cdn.caymanchem.com/cdn/msds/34336m.pdf
Enako velja za cepivo Moderne - Spikevax , ki ima kot glavno sestavino lipid SM-102.
Vir: https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/spikevax-previously-covid-19-vaccine-moderna-epar-product-information_en.pdf?fbclid=IwAR1zW5EjdYlL6592mr-XV0ZpKcwD9AYZE79lw_Ww817vtf5_pXd7r3MiYt4#page=11

Stran 11: Lipid SM-102 (heptadecan-9-yl 8-{(2-hydroxyethyl)[6-oxo-6-(undecyloxy)hexyl]amino}octanoate) Cholesterol


Pa poglejno kaj pravijo specifikacije o tem lipidu:
- This product is for research use - Not for human or veterinary diagnostic or therapeutic use. It is the responsibility of the purchaser to determine suitability for other applications.
- Toxic if swallowed.
- Toxic if inhaled.
- May cause cancer.
- Most important symptoms and effects, both acute and delayed: May cause anemia, cough, CNS depression, drowsiness, headache, heart damage, lassitude (weakness, exhaustion), liver damage, narcosis, reproductive effects, teratogenic effects.
Vir: https://cdn.caymanchem.com/cdn/msds/33474m.pdf


Torej ne samo, da so cepiva prejela nekonvencionalno bliskovito pogojno dovoljenje za njihovo prodajo in uporabo, ta ista cepiva uporabljajo človeskemu organizmu strupene in za terapevtske namene nedovoljene sestavine, od nas pa se zahteva brezpogojno zaupanje v t.i. “znanost/stroko”.

Epilog:
Zaupati znanosti je najbolj neznanstveno dejanje, ki izpodbija znanstveno metodo, saj brez kritičnega razmisljanja, ki je ključna sestavina znanstvene metode, ni znanosti.

Branko Simič FB 26.12. 20221: foto dokumenti: https://www.facebook.com/photo/?fbid=277434314449587&set=pcb.312362453962515

Poslansko vprašanje za EU Komisijo glede nedovoljenih nanodelcev: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-005690_EN.html?fbclid=IwAR0c2gkrq0UgcJLDRtlmOMDbxJhuRPrDO6jheyIHXHAVJibBZqmPa6ueT7o

*

*

EMA : Poročilo Pfizerja stran 23- 24 z dne 19.2. 2021: https://www.ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf

* * *

*

GRAFEN OKSID

Španska analiza je pokazala prisotnost grafen oksida v Pfizer cepivu za COVID-19

https://www.facebook.com/jebemtimatermilionputa2222/videos/250753153524468

Richardo Delgado: vsa cepiva za Covid-19 imajo velike količine grafen oksida: 

https://www.bitchute.com/video/aBIbo34os9Ih/?fbclid=IwAR2svqxCmTy5FPZc_T6PmC_TY5RKztcqvox7YwNNN-7tYvAYtDMGrLTUfFc

https://www.facebook.com/100072386041151/videos/612361430026317

* * *

dr. Jane Ruby: vpliv grafen oksida na degeneracijo krvnih celic: https://www.bitchute.com/video/WSgKyoUF7Txa/?list=notifications&randomize=false&fbclid=IwAR1q_HfyPJWzJ2bj8bkFVGu6V6KwF5TtXYp-XfjgZAICzHUa3CzAmKQ3cvc

Poškodbe krvnih celic po Pfizer cepivu: https://www.peoplealwayswin.com/2021/06/24/watch-red-blood-cells-under-microscope/?fbclid=IwAR0b7GDZbvAdHcD5rWTBV2Ww36FbFsOqYBuKpw4ivNYlZo4S4_Avp1uIG58

*

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/grafen-oksid-u-cjepivima-nezavisna-istrazivanja-otkrivaju-alarmantne-stvari.html

*

  1. »Stroka« pravi, da v cepivih NI grafen oksida!!!

https://patents.google.com/patent/CN112220919A/en

Odkritih je bilo več značilnih mehanizmov, na katerih temelji toksičnost nanomaterialov grafena (oksida), na primer fizično uničenje, oksidativni stres, poškodba DNA, vnetni odziv, apoptoza, avtofagija in nekroza. V teh mehanizmih so (cestninsko podobni receptorji) TLR-, transformacijski rastni faktor βeta (TGF-β-) in odvisne poti tumorskega nekroznega faktorja -alfa (TNF-α) vključene v mrežo signalnih poti in oksidativni stres igra pomembno vlogo pri teh poteh. Številni poskusi so pokazali, da imajo nanomateriali iz grafena (oksida) strupene stranske učinke pri številnih bioloških aplikacijah, vendar je potrebna bolj poglobljena študija mehanizmov toksičnosti. [80] Po podatkih ameriške agencije za prehrano in zdravila (FDA) ZDA grafen, grafenov oksid in reduciran grafenov oksid povzročajo toksične učinke in vitro in in vivo. [81] Nanomateriali iz družine grafena (GFN) niso odobreni s strani FDA ZDA za prehrano ljudi.

Vir: https://en.wikipedia.org/wiki/Graphite_oxide

*

Patent za grafen oksid v cepivih za COVID-19:

Rekombinantno cepivo proti koronavirusom v obliki nanodelcev, ki kot nosilec uporabljajo grafenov oksid

Povzetek

Izum spada na področje nanomaterialov in biomedicine ter se nanaša na cepivo, zlasti na razvoj jedrskega rekombinantnega nano cepiva 2019-nCoV koronavirusov. Izum vključuje tudi način priprave cepiva in uporabo cepiva v poskusih na živalih. Novo koronavirusno cepivo vsebuje grafen oksid, karnozin, CpG in RBD novega koronavirusa; vezava karnozina, CpG in RBD neokonavirusa na hrbtenico grafen oksida; kodirno zaporedje CpG je prikazano kot SEQ ID NO 1; nova RBD koronavirusa se nanaša na novo vezavno območje za beljakovinski receptor koronavirusa, ki lahko ustvari visok titer specifičnih protiteles, usmerjenih v RBD v telesu miši, in zagotavlja močno podporo za preprečevanje in zdravljenje novega koronavirusa.

Klasifikacije

Vir: https://patents.google.com/patent/CN112220919A/en

*

So v ANMAT-u (argentinska Nacionalna agencija za zdravila, hrano in medcinske pripomočke, agencija kot je v Sloveniji JAZMP) postali “teoretiki zarote”? Zgodilo se je, da so tokrat pod pritiskom tožilca Carlosa Insaurraldeja morali priznati zanikano dejstvo. Natančno povedano, se je morala Nacionalna uprava za zdravila, hrano in medicinsko tehnologijo tako odzvati v sodnem primeru po pritožbi zaradi smrti po cepljenju.
Za objavo novic prek družbenih omrežij sta bila odgovorna odvetnik Miguel Iannolfi in genetik Marcelo Martínez , oba priznana strokovnjaka v zvezi z opozarjanjem prebivalstva na edinstvene posledice domnevnih cepiv na zdravje ljudi, pa tudi na spojino, ki jo vsebujejo, torej grafen, in ki jo je že pred meseci odkril španski znanstvenik Pablo Campra .
V kratkem videu , ki je bil objavljen na omrežjih, sta pojasnila, da je »prišlo na dan nekaj, kar smo preučevali, raziskovali in za kar smo vedeli, da bo prišlo na dan. Zahvaljujoč prizadevanjem tožilca Carlosa Insaurraldeja, ki je storil, kar je storil, šele po tem, ko je prejel ovadbo o osebi, ki je umrla po cepljenju. Opravil je preiskavo in ustrezne zahteve za poročila, pritiskal in na koncu je ANMAT v sodni zadevi na koncu odgovoril, da cepivo, ki ga uporabljajo za celotno populacijo, vsebuje grafen.
Martínez pa je v drugem videu , kjer je prvič izrazil solidarnost z nedavno pridržanim in že izpuščenim zdravnikom Eduardom Ángelom Yahbesom (znanim pediaterom, ki odsvetuje cepljenje), navedel, da je «ANMAT v dokumentu št. IF 2021 120912800 – APN – DECBR (v zvezi s preiskavo vzroka smrti št. ipp015787 UFI 3 San Martín, dr. Patricia Inés Aprea), odgovoril na zahteve in vprašanja tožilca, ali je Grafen je eden od sestavnih elementov teh spojin.”
Nato je Martínez zaključil, da “obstaja najmanj 67 znanstvenih publikacij, ki opisujejo strupenost grafena za biološke organizme in zlasti za ljudi, torej kaj je razlog za prisotnost tega elementa v cepivu? Certifikat, ki ga je izdal dr. Yahbes, tako kot mnogi izmed nas, vsebuje popolnoma resnične informacije in je podprt s številnimi znanstvenoraziskovalnimi članki. Navedel sem le uradni odgovor, kar pomeni, da vedo za prisotnost strupenih elementov v teh spojinah».

Zdaj je treba videti, kako napreduje vzrok, ki je povzročil to “priznanje” ANMAT-a, in kakšne ukrepe morajo sprejeti nacionalni organi, ki so te dni popolnoma zavezani nič manj kot cepiti vsakogar z zadevno strupeno snovjo. Brez premora grozijo tistim, ki se odločijo, da tega ne bodo storili.

https://gustirnagusti.wordpress.com/2022/01/19/anmat-je-priznal-da-cepiva-vsebujejo-grafen/

Republika Argentina - Nacionalna izvršilna oblast

2021 - leto poklona Nobelovemu nagrajencu za medicino Dr. Césarju Milsteinu

Poročilo

Številka: IF-2021-120912800-APNDECBR#ANMAT

Buenos Aires 13.december 2021

Referenca: INFORME AMPLIATORIO EX 2021-45862892-APN-DD#MS

IPP št. 015787 z naslovom "POZZI, Liliana Graciela S/ preiskava vzrokov smrti

 Graciela S/ Vzroki smrti".

 Funkcionalna enota navodila št. 3

Oddelek. Sodni oddelek San Martín.

RAZŠIRJENO POROČILO

a. Serija CTMAV534, navedena v sodnem dokumentu, dejansko ustreza seriji COVID 19 cepiva AstraZeeca, ki je vstopila v Ministrstvo za zdravje države prek sistema Covax (EX-2021-33243244- -APN-SAS#MS) aprila 2021.

 

b. Ta direktorat ni prejel zahteve za analizo vzorcev iz te serije za analitično testiranje. Glede obstoja ostankov v cepivu je bilo junija 2021 odgovorjeno: "Glede domnevne najdbe "ostankov" v odmerkih, je to stanje netočno."

 

c. Glede sestave zadevnega cepiva je v izjavi navedeno, da je med sestavinami cepiva tudi grafen.  Predlagamo, da priložite etikete ali letake, na katerih so navedene sestavine cepiva.

 

d. V zvezi s tem, ali so na tem ministrstvu ali na ANMAT-u upravne pritožbe glede morebitnih škodljivih učinkov cepiv, in če so, kakšna je očitana stranska škoda, ter ali so bili seznanjeni s kakršnim koli pojavom magnetizma pri cepljenih po cepljenju; te informacije bi bilo treba pridobiti od ministrstva za zdravje INAME. 

Vir: https://ejercitoremanente.com/wp-content/uploads/2022/01/1_5125102865643209189.pdf

https://www.orwell.city/2022/01/ANMAT.html

Ta nacionalna uprava prebivalstvu pojasnjuje, da cepivo COVID 19 AstraZeneca med svojimi sestavinami ne vsebuje grafena.

Podatek o vsebnosti grafena izhaja iz tipkarske napake v Poročilu IF-2021-120912800-APN-DECBR#ANMAT, ki je priložena sodnemu spisu in je bila pojasnjena v izjavi v torek, 11. januarja tekočega leta , v ustreznega sodnega razloga, s strani osebe, odgovorne za območje.

Tako mora v točki 4 poročila, kjer piše "Grafen najdemo v njegovih komponentah", pisati "Grafen NI v njegovih komponentah".

https://www.argentina.gob.ar/noticias/anmat-aclara-que-la-vacuna-covid-19-no-contiene-grafeno?fbclid=IwAR31_Xz75rriSAgIurzFkhSoQhV5XGLmDmLw6joBqJwQcIlZs3UgJA2qjNQ

ČE GRAFENA V CEPIVIH NI, ZAKAJ POTEM OBSTAJA V SODNEM DOKUMENTU TOČKA D?

* * * * *

Professor Montagnier has a Nobel Prize in Science. He is one of the best virologists the world has ever seen. The professor says that any foreign substance injected into the human body triggers oxidative stress.

Pretty much everything points to the fact that mRNA vaccines cause serious side-effects.

Montagnier was joined by many other experts.

Dr. Mercola offered more details of what Dr. Rober Malone said about the jabs. Malone is the inventor of the mRNA vaccine technology.

As explained by Malone, many months ago he warned the U.S. Food and Drug Administration that the spike protein — which the COVID-19 “vaccines” instruct your cells to make — could be dangerous. The FDA dismissed his concerns, saying they did not believe the spike protein was biologically active. Besides, the vaccine makers specifically designed the injections so that the spike protein would stick and not float about freely.

Well, they were wrong on both accounts. It’s since been well-established that, indeed, the SARS-CoV-2 spike protein gets free, and that it is biologically active and causes severe problems. It is responsible for the most severe effects seen in COVID-19, such as bleeding disorders, blood clots throughout the body and heart problems.

https://www.miha.prebujanjezavesti.si/clanki/kaj-povzroca-grafenov-oksid-v-cepivih-proti-covid-19/?fbclid=IwAR1-QJ-1HlbLy3H34ELDotM4o5p0U20YZ11yBnySofut-PkUDTJlWtMkDJw

https://dokumentarac.hr/covid-19/michel-chossudovsky-intervju-s-la-quinta-columna/

https://patents.google.com/patent/CN112089834A/en?q=graphene+oxide+vaccine&oq=graphene+oxide+vaccine

https://www.redvoicemedia.com/2021/07/deadly-shots-former-pfizer-employee-confirms-poison-in-covid-vaccine/?utm_source=right-rail-trending

https://www.bitchute.com/video/tx7e8gcRZhKy/

Grafen oksid v cepivih je kot rezilo britvic: https://www.bitchute.com/video/X9oMvf6dbhCi/

https://bmcmicrobiol.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12866-020-01965-7?fbclid=IwAR2jDMXsNfSyoCiNy920QxOeEAWTQojSmc8P6k9DHpwGhB6uE6RQyuPPTcI

https://www.politifact.com/factchecks/2021/jul/08/facebook-posts/no-evidence-graphene-oxide-s-toxic-pfizer-covid-19/?fbclid=IwAR3XzVHxhFh5DEcDSAxEVoSLKxcFyem5vsoQSUZ8BO4QSGu0y13qS9w40wY

Grafen tudi v damskih vložkih: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=204399071616175&id=100061382495975

Alenka Bone FB 18.7. 2021

https://osha.europa.eu/sl/publications/info-sheet-manufactured-nanomaterials-workplace?fbclid=IwAR0e8x5rufy1uaUtrdiA1SztJu9Ph1ZReAriFtSHOaGnCEiIetfnOV8nIIc

 grafen oksid je strupena snov v "cepivih" . Deluje tudi magnetno : cepljeni ljudje : bodite izven dosega 5G elektromagnetnega sevanja . Verjetno se da ta strup odstraniti iz telesa s pitjem destilirane vode , ki jo obogatimo z 03 obliko kisika /ozonator ter z zeolitom . Zakaj destilirana voda ? Ker ima negativen električni naboj , pritegne vse težke kovine , ki imajo pozitiven električni naboj in to se izloči z urinom . Če dodamo še zeolit in 03 v destilirani vodi , ki jo pijemo vsaj 2 l dnevno , izločimo strupe .

*

Ponovno analize in študije o 
Grafen oksidu
“V resnici ljudje zbolevajo in umirajo zaradi grafenovega oksida, ki je v maskah, pcr testnih palčkah in v precej povečani količini v cepivih proti covidu. Grafenov oksid ni pomožna sestavina v cepivu, je glavna sestavina. Zaradi njega pride do trombogeneze, do krvnih strdkov, ki privedejo do možganske kapi. Grafen oksid povzroča oksidativni stres, ki povzroči spremembe v imunskem sistemu in privede do njegovega kolapsain citokinske nevihte. Privede do izgube okusa in vonja prek vnetja. Gre za povsem enake simptome kot jih pripisujejo bolezni covid. V EU imamo v tem hipu okoli 17 tisoč prijavljenih smrti zaradi cepiva, v resnici jih je veliko več; nekateri strokovnjaki ocenjujejo, da okoli 700 do 800 tisoč. 
Vse smrti lahko pripišemo strupeni snovi v maskah, pcr testih in v cepivu. Grafen oksidu.”
Univerza v Almeriji, Španija, pod vodstvom dr. Pabla Campre, kemika, ki mu je pomagala skupina biologov, je naredila raziskavo, kaj se nahaja v cepivu proti Covidu znamke Pfizer. Potrdili so tisto, kar je napisano v prvem odstavku tega članka. “Vse to lahko dokažemo,” je povedal Ricard Delgado Martin, ustanovitelj La Qinta Columne, ki govori v imenu omenjene znanstvene skupine dr. Pabla Campre, ki je z laboratorijsko raziskavo ugotovila sestavo cepiva Pfizer.
“Zdaj vemo, zakaj cepiva povzročajo trombozo (krvne strdke), možgansko kap, nenadne smrti, paraplegijo in spontane splave ter mnogo drugih resnih zdravstvenih težav. Imamo najmanj 90 študij o toksičnosti grafena, ki to potrjujejo. Dokazali smo tudi prisotnost grafena v maskah in v bombažnem delu pcr testa.”
Kanadsko ministrstvo za zdravje in Španija sta umaknila strupene maske
Je že pred časom sporočilo, da je treba s tržišča umakniti maske z nanotehnologijo (grafen oksid), ker so nevarne za zdravje! Tudi v Španiji so umaknili na milijone mask iz prodaje. Maske povzročajo pljučne fibroze in karcinom, kako je mogoče, da potem uporabljamo cepiva s tako strupenim grafen oksidom?

Vpliv elektromagnetnih polj na in vitro toksičnost nanodelcev srebra in grafena

Timur Saliev,Dinara M. Baiskhanova,Alma Akhmetova,Dinara A. Begimbetova,Mars Akishev,Gulsim Kulsharova, Kazahstan 8. nov 2018

Raziskali smo povezavo med obliko in koncentracijo srebrovih nanodelcev (AgNP), njihovo citotoksičnostjo in tvorbo reaktivnih kisikovih zvrsti (ROS) ob prisotnosti elektromagnetnih polj (EMF). Poleg tega so bili ocenjeni tudi biološki učinki, ki jih povzroča kombinacija EMP in grafenskih nanodelcev (GrNPs). AgNPs treh oblik (trikotne, sferične in koloidne) in GrNPs so bili v visokih koncentracijah dodani kulturi človeških fibroblastov in izpostavljeni EMP treh različnih frekvenc: 900, 2400 in 7500 MHz. Rezultati so pokazali odvisnost citotoksičnosti, povzročene z EMP, od oblike in koncentracije AgNPs.

Največji učinek ubijanja celic je bil opažen pri frekvenci 900 MHz za nanodelce vseh oblik in koncentracij. Največje povišanje temperature je bilo opaženo pri raztopini GrNPs, obsevani z EMP frekvence 900 MHz. Izpostavljenost EMP je povzročila znatno povečanje tvorbe ROS v trikotnih in koloidnih raztopinah AgNPs. Pri sferičnih AgNPs pa ni bilo zaznati vpliva EMP na nastajanje ROS. GrNPs so pokazali zaščitno delovanje proti ROS, ki je bilo odvisno od njihove koncentracije. Naše ugotovitve kažejo na možnost nadzora citotoksičnosti AgNP s pomočjo elektromagnetnih polj. Vpliv EMF na biološko aktivnost AgNPs in GrNPs je tukaj prvič opisan.

https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/15368378.2018.1534740

Grafen oksid akumulira elektro-magnetno sevanje iz okolja in ga okrepi, posledica so aritimija in infarkt. Več o delovanju grafen oksida, ki se izloča skozi pljuča, a povzroča tudi vnetnje pljuč : https://www.bitchute.com/video/UtxDKtoX5LVc/

*

https://dokumentarac.hr/covid-19/video-dr-jane-ruby-svaka-doza-pfizerovog-cjepiva-comirnaty-sadrzi-9999-otrovne-industrijske-kemikalije-grafenovog-oksida/?fbclid=IwAR2nAkgM75SziDrQvi6ftrzuXk5yux64WCeC2dGNBzbOJOmVtaQgaBV9-04

*

https://mcmaravic.wordpress.com/2021/09/06/cepivo-vsebuje-grafenov-oksid-parazite-nerjavno-jeklo-strupe-tezke-kovine/?fbclid=IwAR2D-VXKdO2l7g5sm6yI65sCxjuofkXIgifYHEoQNKp6nSvOU0V3Wg1Nf_I

*

Dr ROBERT YOUNG ANALIZA CEPIV

https://podtail.com/en/podcast/the-stew-peters-show/dr-robert-young-what-s-in-covid-shots-why-graphene/

*

https://www.drrobertyoung.com/post/science-team-reveals-graphene-aluminum-lnp-capsids-peg-parasites-in-4-cov-vaccines?fbclid=IwAR3L6GYHlmwr2MNr77ISQHUZ9rS7OUn8Z53zX9x8IxyET2mES4psYqzmeug

*

https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

*

slovenski prevod: https://mcmaravic.wordpress.com/2021/09/06/cepivo-vsebuje-grafenov-oksid-parazite-nerjavno-jeklo-strupe-tezke-kovine/

*

https://www.expandingawarenessrelations.com/parasitic-organism-dubbed-the-thing-found-in-covid-vaccines-dr-franc-zalewski-thats-why-theres-graphene-added-inside-the-vaccines-which-nourishes-the-egg/

https://darrellhines-net.translate.goog/2021/10/16/urgent-health-alert-polish-scientist-dr-franc-zalewski-finds-aluminium-lifeform-tentacled-parasite-in-pfizer-vaccine-please-share-this-widely/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=hr&_x_tr_hl=hr

*

Katere so nerazkrite sestavine, vsebovane v tako imenovanih "cepivih" podjetij Pfizer, Moderna, Astrazeneca in Janssen?

 https://www.facebook.com/KraljevicMarkoIII/videos/393427655614774

20. avgusta 2021 je dr.Robert Young objavil ugotovitve svoje ekipe, potem ko je analiziral štiri prevladujoča "cepiva" proti COVID-19 z uporabo fazno kontrastne mikroskopije , transmisijske elektronske mikroskopije in skeniranja ter energijsko disperzijske rentgenske spektroskopije . Njihove ugotovitve potrjujejo in poglabljajo prejšnje raziskave, ki sta jih izvedla dr. Pablo Campra (Univerza v Almeriji, Španija) in dr. Juan F. Gastón Añaños (Bolnišnica de Barbastro, Španija). Te ugotovitve so povzete v spodnji tabeli.

Ugotovljeno je bilo, da so mnoge od teh snovi vezane na nanodelce grafen oksida. Nanodelci GO so nekrotični in lahko prehajajo v fiziološke ovire ali skozi njih, vključno (vendar ne omejeno na) krvno-zračno pregrado, krvno-testisno pregrado, krvno-možgansko pregrado in krvno-placentno pregrado. V obdobju nekaj mesecev po intramuskularni injekciji se do 75% "dostavne platforme" nanodelcev GO in večina spodaj navedenih snovi široko transportira v telesu sesalcev, v krvi, možganih in drugih organih. Nekateri od številnih strupenih učinkov grafenovega oksida so miokarditis in strjevanje krvi.

*

Vir: https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

Ti rezultati so skladno skladni z nekaterimi zahtevanimi vsebinami izdelkov Pfizer in Moderna . Predstavljam si, da bi morala nadaljnja kvantitativna analiza vsebine pomagati pri identifikaciji verjetnih kemičnih spojin, ki jih proizvajalci niso izrecno opredelili (z masno spektrometrijo in izpeljavo molarne mase). Na podlagi izkušenj, ki so bile izvedene v Keniji leta 2014 (in več tukaj ), sumim, da je človeški horionski gonadotropin (hCG) ( sestavljen del ogljika, vodika, dušika in kisika).

Odkritje nerjavečega jekla (in neidentificiranih črnih delcev ) v cepivih Moderna na Japonskem lahko pojasni nekaj železa, ogljika, dušika, aluminija, silicija, titana, bakra in / ali selena, odkritih v tej posebni himeri. Moderna trdi, da so bili vključki iz nerjavečega jekla naključna kontaminacija in omejeni na nekatere serije, ki jih proizvaja Laboratorios Farmacéuticos Rovi s sedežem v Madridu. Ekipa dr. Younga je v cepivu AstraZeneca opazovala drobce iz nerjavečega jekla na nanometru in agregatne delce iz nerjavečega jekla v cepivu Janssen .

V zadnjem času poročila z Japonske razkrivajo prisotnost neznanih plavajočih belih onesnaževalcev v cepivih Pfizer , za katera Pfizer pravi, da so verjetno neraztopljene sestavine cepiva. Ne glede na zahtevan sestavek so neraztopljene trdne snovi vedno varne pri vbrizgavanju v telo?

… Kar vključuje parazita v krvi, Trypanosoma cruzi ( Chagasova bolezen ) ali morda Trypanosoma brucei  ( afriška spalna bolezen ), kot je navedeno v najnovejših poročilih MHRA (prikazano spodaj) in štirih poročilih VAERS . Tripanosom je sestavljen iz ogljika, kisika, kroma, žvepla, aluminija, klorida in dušika.

https://resistance-mondiale.com/ingredients-des-injections-anti-covid-19

*

Nemška analiza krvi je pokazala navzočnost nevarnih Roleau formacij v krvi (veriga zlepljenih eritrocitov), takoj po prejemu cepiva in navzočnost kovin: https://odysee.com/@TimTruth:b/microscope-vaccine-blood:9?fbclid=IwAR0S6WFQkJ0SurUcYSvH42AvBfsMMjPt6pNhXHwEhV4VMom9RwrKG1SPvxk

*

Da bi odgovorili na to vprašanje, smo iz vsake stekleničke vzeli vodno frakcijo cepiv Pfizer, Moderna, Astrazeneca in Janssen ter jo nato ločeno pregledali pod pHazno kontrastno mikroskopijo pri povečavah 100x, 600x do 1500x, ki so pokazale anatomske dokaze o delcih reduciranega grafenovega oksida (rGO), ki smo jih primerjali z mikrografijami rGO iz Choucair et al, 2009 za identifikacijo in preverjanje[3].

Ali so v Pfizerjevih "cepivih" paraziti?

 

Podolgovato telo velikosti 50 mikronov, kot je prikazano na sliki 13, je ostro skrivnostno prisotno v Pfizerjevem cepivu. Pojavlja se in je anatomsko opredeljeno kot parazit Trypanosoma cruzi, katerega več različic je smrtonosnih in je eden od številnih vzrokov za sindrom pridobljene imunske pomanjkljivosti ali AIDS. [Atlas of Human Parasitology, 4th Edition, Lawrence Ash in Thomas Orithel, strani 174 do 178][9][83]

Paraziti v Pfizer cepivu

Sliki 17 in 18 prikazujeta identifikacijo delcev organskega ogljika, kisika in dušika s skupkom vgrajenih nanodelcev, vključno z bizmutom, titanom, vanadijem, železom, bakrom, silicijem in aluminijem, ki so bili najdeni v tako imenovanem Pfizerjevem "cepivu".

*

TEŽKE KOVINE IN URAN V CEPIVU PFIZER

https://www.nijz.si/sl/stalisce-nijz-glede-videa-druzinske-zdravnice-o-prisotnosti-kovin-v-cepivih-in-palicicah-za-odvzem-0

Analiza Pfizer cepiva v nemškem laboratoriju je pokazala navzočnost težkih kovin in radioaktivnega urana, ki je rakotvoren:

Analizo je naročila dr. Nada Hiti, ki v videoposnetku razloži postopek

https://www.youtube.com/watch?v=zUPzRgaVQ3o

*

KONTAMINIRANA SERIJA JANSSEN CEPIVA

Kontaminacija Janssen cepiva: https://www.ema.europa.eu/en/news/covid-19-vaccine-janssen-authorities-eu-take-steps-safeguard-vaccine-quality

https://apnews.com/article/business-science-health-coronavirus-pandemic-044a51a3459e362b7e73680752efe754

https://www.cnbc.com/2021/06/11/the-fda-reportedly-forces-jj-to-scrap-about-60-million-doses-of-its-covid-vaccine-.html

*

Kako se mRNA širi po telesu in poškoduje kapilare:

https://www.bitchute.com/video/MksS8ReQiWCg/?fbclid=IwAR1s1qbP_HrchX6KtVSfYuyvf7K6USeUn-JjsupLXLlPDh-fbLRQ4IFCNRQ

KOVINSKI DELCI V CEPIVU MODERNE

Japonska zaradi "kovinskih delcev" prekinila uporabo cepiva Moderna

Rusija registrirala svoje peto cepivo proti covidu-19

Japonska je zaradi kontaminacije, neuradno s "kovinskimi delci", prekinila uporabo 1,63 milijona odmerkov cepiva ameriškega proizvajalca Moderna. V Rusiji so medtem odobrili že peto cepivo proti covidu-19 ‒ EpiVacCorona-N.

Japonske zdravstvene oblasti so odredile prekinitev uporabe 1,63 milijona odmerkov cepiva Moderne, ki so jih razposlali v 863 cepilnih centrov po državi, potem ko je lokalni distributer cepiv Takeda Pharmaceutical prejel poročila o kontaminaciji nekaterih izmed vial z odmerki cepiva.

Japonska javna radiotelevizija NHK je nato ob navajanju virov na zdravstvenem ministrstvu poročala, da so v cepivih našli "kovinske delce". Viri so povedali, da so delci v cepivih reagirali na magnet, zato sumijo, da gre za kovino. Uradnik zdravstvenega ministrstva je za Reuters sicer dejal, da sestave kontaminacije še niso potrdili.

Moderna: "Trdi delci" ne predstavljajo tveganja

Moderna je v odzivu potrdila, da so bili obveščeni o "trdih delcih" v cepivu, ki ne predstavljajo tveganja za varnost ali učinkovitost cepiva.

Špansko farmacevtsko podjetje Rovi, ki proizvaja Modernina cepiva za vse neameriške trge, je sporočilo, da bi bila kontaminacija lahko posledica proizvodnih težav. Tiskovni predstavnik je sporočil, da zadeve med preiskavo ne morejo komentirati. Moderna je delovanje obrata v Španiji začasno ustavila.

Minister: Incident ne bo vplival na cilj polne precepljenosti

Ni znano, koliko kontaminiranih odmerkov so na Japonskem že uporabili. Uradnik z japonskega zdravstvenega ministrstva je za Reuters povedal, da bodo za ugotavljanje potrebovali "še nekaj časa". Medij Kyodo News na osnovi podatkov, ki jih prejemajo od občin, ocenjuje, da gre za okoli 176.000 odmerkov. V državi s 126 milijoni prebivalcev je z najmanj enim odmerkom sicer cepljenih okoli 54 odstotkov populacije.

Minister Taro Kono, odgovoren za kampanjo cepljenja, je sicer izrazil mnenje, da incident s kontaminacijo ne bo vplival na cilj polne precepljenosti odrasle populacije do novembra.

Epidemične razmere se v državi medtem slabšajo. V petek so izredne razmere razglasili še v osmih prefekturah, s čimer za 80 odstotkov ozemlja Japonske veljajo covidne omejitve. V zadnjem dnevu so v državi potrdili 25.000 okužb, število hudo bolnih je rekordnih 2000.

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/japonska-zaradi-kovinskih-delcev-prekinila-uporabo-cepiva-moderna/592009?fbclid=IwAR2itzNRihM0i9nnEhA7jwAOSjHqNXm9knqZSwudrTgmckEl4GL1_zWAWXI

* * *

123 -PC STRUPENA SNOV V PFIZER CEPIVU

https://thetruthaboutvaccines.com/toxic-secret-sauce-revealed/

As you probably know, the FDA approved the Pfizer/BioNTech COVID jab on Monday. Here’s an article we wrote about the “approval.”

According to the EUA Fact Sheet on the FDA’s website, one of the ingredients in this jab is 1,2-Distearoyl-sn-glycero-3-phosphocholine (123 PC). This is important to know, since this is a component of the lipid nanoparticles in every Pfizer/BioNTech shot. We discover that 123-PC is for research use onlynot for human or veterinary use.we discover that 123-PC “may be irritating to the mucous membranes and upper respiratory tract” and it “may be harmful by … skin absorption” and that “the toxicological properties have not been thoroughly investigated.”we learn that if 123-PC is inhaled, contacts the skin or eyes, or is ingested, that the person should get medical attention.we discover that if 123-PC is accidentally released, that persons should “wear a NIOSH self-contained breathing apparatus or respirator and appropriate personal protection” and should dispose of 123-PC by “transfer(ring) to a chemical waste container … in accordance with local regulations.”

Then, finally in Section 7, we learn that we should “avoid prolonged or repeated exposure” to 123-PC.

In summary, 123-PC is an ingredient contained in every Pfizer COVID jab, and according to the Safety Data Sheet:

  • 123-PC is not for human use
  • 123-PC might irritate the mucous membrane
  • 123-PC might irritate the upper respiratory tract
  • 123-PC might be harmful if absorbed by the skin
  • If 123-PC is accidentally released, you should wear a breathing apparatus or respirator
  • 123-PC should only be disposed of in a chemical waste container
  • If 123-PC is inhaled or ingested, the person should get medical attention

*

Spoštovani, 

pišem vam , ker sem dobil zanimive odgovore na moja vprašanje s strani JAZMP glede GSO v cepivih in če spreminjajo genski zapis. Pred nekaj dnevi sem prejel popravek njihovih odgovor, v katerem so priznali, da so Vektorska cepiva GSO, kar so v prvem odgovoru popolnoma zanikali. S tem so tiho priznali, da se trenutno izvajajo nelegalni klinični preskusi, ki ne sledijo direktivi o izvajanju dobre klinične prakse pri kliničnem preskušanju zdravil na ljudeh, v katerem je informirano soglasje ključno. Vsi, ki so prejeli J&J ali AstraZeneca cepivo, nezakonito in brez informiranja sodelujejo v medicinskih preskusih. Tudi mRNA cepiva so GSO, vendar tega uradno niso priznali.

Je pa zdaj potrjeno, da trenutno potekajo medicinski preskusi z mRNA tehnologijo in GSO na ljudeh. Spodaj v priponki vam pa pošiljam še odgovor MInistrstva za zdravje, kdo je odgovoren za stranske učinke in smrti ter zakaj se ne ustavi program cepljenja, ker so cepiva neučinkovita in zelo nevarna. Odgovori so slabi in se bom pritožil na IP.  Upam, da vam bo kakšna informacija dobro služila. Želim vam uspešen teden

Lep pozdrav

XY

PRVI ODGOVOR

  1. Ali cepiva za C19, ki so trenutno prisotna na trgu RS in imajo pogojno dovoljenje za promet, vsebujejo ali so sestavljena is GSO (genetsko spremenjeni organizmi)? V primeri da ne, bi vlagatelj želel dokumentacijo, ki to potrjujejo?

Cepiva proti Covid-19, ki jih je odobrila Evropska komisija na podlagi pozitivnega mnenja EMA, ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov (GSO). Namreč, molekule DNA/RNA same po sebi niso organizmi, razen če vsebujejo genetske informacije za tvorbo organizma (npr. molekule DNA, ki bi bile sposobne proizvajati posamezne viruse).  V primeru vektorskih cepiv proti Covid-19, ki vsebujejo DNA, to ne velja, saj jim je bil odvzet genski zapis za pomnoževanje virusa (ang: »E1-deleted replication-deficient adenoviruses). Pošiljamo vam povezave do evropskih poročil strokovne ocene za vsa štiri cepiva, kjer so uvodoma navedene splošne informacije o aktivni učinkovini:

–          https://www.ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf,

–          https://www.ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/spikevax-previously-covid-19-vaccine-moderna-epar-public-assessment-report_en.pdf,

–          https://www.ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/vaxzevria-previously-covid-19-vaccine-astrazeneca-epar-public-assessment-report_en.pdf in

–          https://www.ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/covid-19-vaccine-janssen-epar-public-assessment-report_en.pdf.

  1. V primeru, da vsebujejo ali so sestavljene iz GSO, se lahko tako cepivo uporabi, brez popolne informiranosti človeka kakšno cepivo bo prejel in pismenega dovoljenja, ter vlagatelj želi direktive, ki to urejajo?

Cepiva proti Covid-19, ki jih je odobrila Evropska komisija na podlagi pozitivnega mnenja EMA, ne vsebujejo GSO

  1. Na podlagi katerih zakonov, uredb ali direktiv je JAZMP odobrila cepiva za uporabo na območju RS, ki spreminjajo genski zapis, ter s tem javnost ni obvestila, ki na podlagi tega ne more dati informiranega pismenega soglasja in se je s tem grobo kršilo resolucije, deklaracije, zakone in direktive glede kliničnih/medicinskih poskusov  na ljudeh?

Cepiva proti Covid-19, ki jih je odobrila Evropska komisija na podlagi pozitivnega mnenja EMA, se uporabljajo v skladu s predpisi, ki urejajo izdelavo, promet in uporabo zdravil ter predpisom o izvajanju dejavnosti na področju farmakovigilance, določenih v Uredbi (ES) št. 726/2004 ter Direktivi 2001/83/ES Evropskega Parlamenta in Sveta, in torej v sklopu cepljenja v Republiki Sloveniji niso podvržena predpisom o kliničnem preskušanju zdravil za uporabo v humani medicini, kot jih določajo Uredba (EU) št. 536/2014, Uredba (EU) 2020/1043 ter Direktiva 2001/20/ES Evropskega parlamenta in Sveta in s tem tudi ne Helsinški deklaraciji iz leta 1964. 

Cepiva, vključujoč vektorska cepiva in cepiva na osnovi mRNA, ki so namenjena spodbujanju proizvodnje protiteles za zaščito pred okužbo z virusom, se uvrščajo med imunološka zdravila. Vektorska cepiva in cepiva na osnovi mRNA ne spreminjajo genski zapis kot ga zdravila za gensko zdravljenje. Zdravila za gensko zdravljenje se uporabljajo za urejanje, popravljanje, nadomestitev, dodajanje ali odstranitev genskega zaporedja (Direktiva 2001/83/ES, Priloga 1, Del IV). Cepivo pa imajo profilaktičen način delovanja in je namenjeno le preprečevanju nalezljivih bolezni pri ljudeh, zato se po tej definiciji ne uvršča med zdravila za gensko zdravljenje. Cepivo proti Covid-19 deluje tako, da telo pripravi na obrambo pred virusom SARS-CoV-2. Ko oseba prejme cepivo proti Covid-19, DNA ali mRNA cepiva vstopi v celico in služi za sintezo tarčnega proteina (protein S), ki izzove tvorbo protivirusnih protiteles. mRNA in DNA se v določenem času po cepljenju razgradi, zato niso verjetna tveganja povezana s spreminjanjem DNA pri posamezniku. 

Odvzet odstavek iz pripetega poročila govori o produktih na osnovi mRNA za zdravljenje rakavih obolenj, zato ni smiselna primerjava z mRNA cepivi, ki so namenjena preprečevanju nalezljivih bolezni pri ljudeh. Tudi režim odmerjanja je povsem drugačen pri zdravilih napram cepivom (le 1-2 odmerka pri cepivih), zato stranski oz. neželeni učinki niso primerljivi.

  1. Na podlagi katerih zakonov, uredb ali direktiv je JAZMP odobrila uporabo cepiv s katerimi se zdaj izvaja nedovoljena in brez informiranega pismenega soglasja tretja faza kliničnih preiskav/poskusov na ljudeh in kdo je o tem odločil?

Cepiva proti COVID-19, ki jih je odobrila Evropska komisija na podlagi pozitivnega mnenja Evropske agencije za zdravila (EMA), se uporabljajo v skladu s predpisi, ki urejajo izdelavo, promet in uporabo zdravil ter predpisom o izvajanju dejavnosti na področju farmakovigilance, določenih v Uredbi (ES) št. 726/2004 ter Direktivi 2001/83/ES Evropskega Parlamenta in Sveta, in torej v sklopu cepljenja v Republiki Sloveniji niso podvržena predpisom o kliničnem preskušanju zdravil za uporabo v humani medicini, kot jih določajo Uredba (EU) št. 536/2014, Uredba (EU) 2020/1043 ter Direktiva 2001/20/ES Evropskega parlamenta in Sveta in s tem tudi ne Helsinški deklaraciji iz leta 1964.

(Op.: tu sem si moral vzeti nekaj odmora pred nadaljevanjem. A.T.)

POPRAVEK PRVEGA ODGOVORA

Spoštovani,

v sklopu podaje odgovora na 18. vprašanje iz vaše zahteve za dostop do informacij javnega značaja z dne 22. 7. 2021, ki smo ga odstopili tudi na Ministrstvo za zdravje, saj je odgovor, ki presega določbo 27. člena Zakona o zdravilih (Ur. l. RS, št. 17/14 in 66/19) v njihovi pristojnosti, je bilo po ponovnem preverjanju ugotovljeno, da odgovora na 10. in 11. vprašanje nista ustrezna. V nadaljevanju vam zato pošiljamo odgovor na 18. vprašanje, v delu, v katerem je za odgovor pristojna JAZMP, ter ponovno tudi odgovora na 10. in 11. vprašanje.

Na vsa ostala vprašanja iz naše pristojnosti smo vam odgovorili z elektronskim sporočilom z dne 6. 8. 2021.

Kjer so informacije, ki so predmet zahteve prosilca, enostavno javno dostopne (objava v svetovnem spletu), je organ prosilcu, na podlagi petega odstavka 6. člena Zakona o dostopu do informacij javnega značaja (Ur. l. RS, št. 51/06 – uradno prečiščeno besedilo, 117/06-ZDavP-2, 23/14, 50/14, 19/15-odl. US, 102/15 in 7/18; v nadaljevanju: ZDIJZ), posredoval napotilo, kje se informacija nahaja.

V skladu s prvim odstavkom 22. člena ZDIJZ organ, če zahtevi za dostop ugodi, ne izda posebne odločbe, temveč o tem napravi uradni zaznamek.

Odgovori na 10., 11. in 18. vprašanje:

»Ali cepiva za C19 ,ki so trenutno prisotna na trgu RS in imajo pogojno dovoljenje za promet, vsebujejo ali so sestavljene is GSO (genetsko spremenjeni organizmi)? V primeri da ne, bi vlagatelj želel dokumentacijo, ki to potrjujejo.«

mRNA cepiva proti COVID-19, ki jih je odobrila Evropska komisija na podlagi pozitivnega mnenja Evropske agencije za zdravila (EMA), ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov (v nadaljevanju: GSO), medtem ko vektorska cepiva vsebujejo GSO. Namreč, molekule RNA same po sebi niso organizmi, razen če vsebujejo genetske informacije za tvorbo organizma (npr. molekule RNA, ki bi bile sposobne proizvajati posamezne viruse). V primeru vektorskih cepiv proti COVID-19 je bil virusom odvzet genski zapis za pomnoževanje virusa (ang: »E1-deleted replication-deficient adenoviruses). Pošiljamo vam povezave do evropskih poročil strokovne ocene za vsa štiri cepiva, kjer so uvodoma navedene splošne informacije o aktivni učinkovini:

»V primeru, da vsebujejo ali so sestavljene iz GSO, se lahko tako cepivo uporabi, brez popolne informiranosti človeka kakšno cepivo bo prejel in pismenega dovoljenja, ter vlagatelj želi direktive, ki to urejajo?«

Informacija, da obe odobreni vektorski cepivi vsebujeta GSO, je podana v 2. poglavju povzetka glavnih značilnosti zdravila, na ovojnini in v 6. poglavju navodila za uporabo (povezavi, kjer se nahajajo omenjeni dokumenti: https://www.jazmp.si/cepiva-proti-covidu-19/vaxzervia-astrazeneca/ in https://www.jazmp.si/cepiva-proti-covidu-19/covid-19-vaccine-janssen/). Zdravila, ki vsebujejo GSO, se uporabljajo v skladu z Uredbo (EU) 2020/1043 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 15. julija 2020 o izvajanju kliničnih preskušanj zdravil za uporabo v humani medicini za zdravljenje ali preprečevanje koronavirusne bolezni (COVID-19), ki vsebujejo gensko spremenjene organizme ali so iz njih sestavljena, in njihovi dobavi, Direktivo 2009/41/ES Evropskega parlamenta in Sveta z dne 6. maja 2009 o uporabi gensko spremenjenih mikroorganizmov v zaprtih sistemih, ter Direktivo 2001/18/ES Evropskega parlamenta in Sveta z dne 12. marca 2001 o namernem sproščanju gensko spremenjenih organizmov v okolje in razveljavitvi Direktive Sveta 90/220/EGS.

(Op.: počasi so sami sebi odgovorili na vprašanje o pravni podlagi. Vzel sem si še en odmor pred novim nadaljevanjem. A.T.)

»Vlagatelj pričakuje, da so proizvajalci cepiv v okviru dobre poslovne prakse in zaupanje v njihove produkte, popolnoma prevzeli odgovornost za vse morebitne stranske učinke, ki bi prišli z naslova cepiv za COVID 19, ter vlagatelj želi informacije glede tega?«

Vprašanje je bilo odstopljeno Ministrstvu za zdravje, z JAZMP pa vam pojasnjujemo, da v je skladu s 27. členom Zakona o zdravilih (Ur. l. RS, št. 17/14 in 66/19; v nadaljevanju: ZZdr-2) imetnik dovoljenja za promet z zdravilom v Sloveniji odgovoren za razvoj in dajanje zdravila v promet v skladu z dovoljenjem za promet in za v zvezi s tem nastalo morebitno škodo, vključno s škodo, nastalo zaradi neustrezne kakovosti zdravila, za katero je odgovoren proizvajalec zdravila. Proizvajalec zdravila, ki sprosti zdravilo v promet, je odgovoren za proizvodnjo, kontrolo kakovosti, opremljanje in označevanje zdravila, ne glede na to, ali je proizvedel zdravilo sam ali ga je v njegovem imenu proizvedla tretja oseba. Proizvajalec zdravila je odgovoren za škodo, ki nastane zaradi neustrezne kakovosti zdravila, tudi če dokaže, da svetovna raven znanosti in tehničnega napredka v času, ko je bilo zdravilo dano v promet, ni bila takšna, da bi bilo napako mogoče odkriti. Pri tem ZZdr-2 ne razlikuje med zdravili, ki so pridobila dovoljenje za promet po različnih postopkih.

(Op.: iščemo odgovore na vprašanje, kateri proizvajalec je za to že odgovarjal, kako je odgovarjal in kdo je bil tisti, ki je in ki bo DOKAZOVAL ustreznost kakovosti »zdravila.« No, ta odgovor iščemo le navidezno, ker ga poznamo – nihče. Imamo pa že odgovor na vprašanje, s čim so se ukvarjali proizvajalci cepiv za covid, preden so se tržno začeli ukvarjati z izdelavo in prodajo cepiv za covid. Imamo tudi odgovor, kaj na to temo piše v določbah ZNB – Zakona o nalezljivih boleznih. A.T.)

Pravilnik o odpoklicu zdravil (Ur. l. RS, št. 105/08 in 17/14 – ZZdr-2) določa, da je neustrezna kakovost zdravila vsak odstop od kakovosti zdravila, kakor tudi ponaredek ali naknadno ugotovljeni odstop, ki vpliva na varnost ali učinkovitost zdravila ali sum nanjo pri zdravilih z dovoljenjem za promet in vseh zdravilih, ki se vnašajo ali uvažajo v Slovenijo na podlagi dovoljenja za vnos oziroma uvoz. Odstop od kakovosti zdravila je vsaka razlika v videzu, fizikalno-kemijskih, mikrobioloških in farmacevtsko-tehnoloških lastnostih med dejanskim stanjem zdravila in podatki iz dovoljenja za promet z zdravilom. Prav tako je odstop od kakovosti vsaka neskladnost navodila za uporabo, stične in zunanje ovojnine od dovoljenja za promet z zdravilom.

 (Op.: ni pa tu »NEŽELENIH STRANSKIH UČINKOV.« Ti so, kot nam že mesece pojasnjuje v medijih nastopajoča stroka, NEKAJ POVSEM OBIČAJNEGA IN NORMALNEGA. Tudi smrt.)

Odgovornost za škodo, ki nastane zaradi neustrezne kakovosti zdravila, ki je predmet zagotavljanja iz proračunskih sredstev (v izrednih razmerah) oziroma poslovne donacije, nosi imetnik dovoljenja za promet z zdravilom, kadar je škoda posledica njegovega ravnanja. Kadar škoda nastane v distribuciji zdravila, nosi odgovornost za škodo distributer zdravila.

(Op.: premalo in še to samo na papirju. A.T.)

ZZdr-2 tako ne ureja morebitne odškodninske odgovornosti imetnika dovoljenja za promet z zdravilom ali proizvajalca zdravila za škodo, ki bi nastala zaradi zdravila, ki je skladno z dovoljenjem za promet in pri katerem ni bila ugotovljena neustrezna kakovost zdravila.

(Op.: Po ZNB tudi ne. Če so VSI stranski učinki NEKAJ NORMALNEGA, vključno s smrtjo, potem je na dlani sklep: nihče nikoli za nič, kar utrpi človek zaradi cepiva, ne odgovarja! Če ima vse veljavno pravno podlago, TUDI KADAR JE NIMA, potem nihče ne odgovarja niti za vse tisto, kar se bo še pokazalo v prihodnje in je danes še neznano, ali pa je le delno znano. Verjetno niti za tisto, kar je danes že odlično znano. Uradno in neuradno. A.T.)

Pri tem je treba opozoriti, da ZZdr-2 ne posega na področje odškodninske odgovornosti zdravnikov zaradi kršitve pojasnilne dolžnosti ter splošne odškodninske odgovornosti imetnika dovoljenja za promet oziroma proizvajalca po pravilih splošne odškodninske odgovornosti.

(Op.: ZNB tudi ne! »Po pravilih splošne odškodninske odgovornosti.« Pravnik bi se glasno smejal, če bi bilo samo smešno in ne tudi tragikomično, pravzaprav farsično. A.T.)

Še nekaj čtiva:

https://www.tzslo.si/uploads/pr/1806/jazmp.pdf

https://www.ideoloski-konstrukti.com/

Številka:090-139/2021/7

MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE

Datum:2. 9. 2021Zadeva:Dostop do informacij javnega značaja – odgovorZveza:dopis JAZMP, št. 712-20/2021/2 z dne 27. 7. 2021 in dopis Informacijskega pooblaščenca, št. 0900-152/2021/3 z dne 1. 9. 2021

Ministrstvo za zdravje (v nadaljnjem besedilu: ministrstvo) je 29. 7. 2021 s strani Javne agencije Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke prejelo odstopljen dopis, in sicer v delu, ki se nanaša na vaše 14., 18. in 19. vprašanje. Ker ministrstvo o zahtevi ni odločilo v zakonitem roku, je s strani Informacijskega pooblaščenca 1. 9. 2021 prejelo poziv, da v roku 3 (treh) dni odloči o zahtevi.

V nadaljevanju vam posredujemo odgovore.

Na vaše 14. vprašanje vam pojasnjujemo, da glede zaustavitve cepljenje proti COVID-19, ministrstvo sledi drugim evropskih državam in državam po svetu, saj je varnost cepiv bistveni pogoj, da cepivo pride na trg EU. Vsak kandidat za cepivo proti covidu-19, ki želi pridobiti dovoljenje za promet, mora, preden se odobri za prodajo in uporabo, izpolnjevati stroge zahteve in dokazne pragove, ki jih v znanstveni oceni določi Evropska agencija za zdravila. Te zahteve se ne razlikujejo od zahtev za katero koli drugo cepivo, ki se proizvaja in uporablja v EU. Evropska agencija za zdravila (EMA) stalno spremlja poročila o neželenih učinkih po uporabi cepiva in redno objavlja posodobitve o njegovi varnosti. Dokler časa bodo cepiva varna in odobrena s strani Evropske agencije za zdravila (EMA), se ne razmišlja o zaustavitvi cepljenja.

Glede vaših vprašanj pod točko 18. in 19., pa ministrstvo pojasnjuje, da v zvezi z odgovornostjo za vse morebitne stranske učinke od cepljenja nastale po cepljenju proti nalezljivi bolezni COVID-19, da je obsežna znanstvena analiza kliničnih raziskav glede varnosti in učinkovitosti cepiv objavljena na spletnih straneh Evropske agencije za zdravila (EMA). Na podlagi znanstvenega pregleda navedenih raziskav je agencija izdala pozitivno mnenje za uporabo cepiv, Evropska komisija pa dovoljenje za promet. Spletna stran Evropske agencije za zdravila je dostopna na naslednji povezavi: https://www.ema.europa.eu/en, vsi podatki v zvezi s cepivi proti COVID-19 pa so dostopni na naslednji povezavi: https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/overview/public-health-threats/coronavirusdisease-covid-19/treatments-vaccines-covid-19.

Področje zdravil (kamor sodijo tudi cepiva) za uporabo v humani medicini ureja Zakon o zdravilih (Uradni list RS, št. 17/14 in 66/19), ki med drugim določa tudi odgovornost imetnika dovoljenja za promet z zdravilom v Republiki Sloveniji in odgovornost proizvajalca zdravila. Tako je v prvem odstavku 27. člen navedenega zakona določeno: »Imetnik dovoljenja za promet z zdravilom v Republiki Sloveniji je odgovoren za razvoj in dajanje zdravila v promet v skladu z dovoljenjem za promet in za v zvezi s tem nastalo morebitno škodo, vključno s škodo, nastalo zaradi neustrezne kakovosti zdravila, za katero je odgovoren proizvajalec zdravila.«, v četrtem odstavku tega člena pa je določeno: »Proizvajalec zdravila je odgovoren za škodo, ki nastane zaradi neustrezne kakovosti zdravila, tudi če dokaže, da svetovna raven znanosti in tehničnega napredka v času, ko je bilo zdravilo dano v promet, ni bila takšna, da bi bilo napako mogoče odkriti.«

Pri odgovoru na naš dopis se obvezno sklicujte na številko tega dopisa.

S spoštovanjem.

Petra Bogataj Šuštar

uradna oseba pristojna za posredovanje informacij javnega značaja za področje dela Sektorja za zdravila in medicinske pripomočke

Vse jasno, razumljivo, podkrepljeno, prepričljivo – kot mora biti. Drži?

NE DRŽI!

Teza 1: vektorska cepiva (npr. ali predvsem ruski Sputnik, ipd.) “naj bi bila GSO”, mRNA cepiva pa zagotovo niso ne genske manipulacije, niti nimajo nič z GSO.

V gozdu sem srečal veveričko, ki je nabirala lešnike…

Teza 2: niso priznali, potem pa so priznali.

Veverička je sugerirala, da bo priznavanja za nazaj in za naprej še precej.

Teza 3: in vse tiho je bilo – od tu dalje.

Z veveričko sva najela tranzistor.

Teza 4: NADALJEVANJE SLEDI.

 https://andraz-tersek.si/javna-agencija-republike-slovenije-za-zdravila-in-medicinske-pripomocke-jazmp-clovek-se-legitimno-vprasa-ali-se-ukvarjajo-z-zdravili-in-cepivi-ali-s-prodajo-zelenjave/

*

https://tapnewswire.com/2021/08/japan-has-discovered-what-is-probably-3-different-variants-of-the-pfizer-shot/?fbclid=IwAR1Y_d_8f3Wz2WnVfYGJKuwlLwgyPJkKQG12Ko2Gzf5-tZoOmE2ak427rw8

*

Odgovor JAZMP o dovoljenju za covid-19 cepiva: https://www.zdravniskazbornica.si/docs/default-source/novice-dokumenti/3-1_odgovor_jzamp.pdf?sfvrsn=261d3436_2

*

 

Vaccine & Blood Analysis Under Microscope Presented By Independent Researches, Lawyers & Doctor

https://odysee.com/@TimTruth:b/microscope-vaccine-blood:9?fbclid=IwAR0S6WFQkJ0SurUcYSvH42AvBfsMMjPt6pNhXHwEhV4VMom9RwrKG1SPvxk

*

NEZNANE  SNOVI  V  COVID-19  CEPIVIH

https://www.facebook.com/mirjana.krstonosic/videos/544862299939519

Nemška tiskovna konferenca, na kateri so zdravniki, ki so na posnetkih cepiva Pfizer, Janssen in Moderna odkrili nekaj izjemno čudnih predmetov. Zdi se, da gre za dobesedno podmornico (nanorobot???), pa tudi za tisto, kar izgleda kot čip, in nekatere druge stvari, ki jih je težje prepoznati. Zdravniki so popolnoma začudeni, da vlada nima interesa ugotoviti, kaj je na teh posnetkih, in pozivajo druge zdravnike in vladne agencije, naj jih nehajo distribuirati in najprej ugotovijo, kaj se dogaja.
*
*
Cepiva niso varna glede na snovi, ki jih vsebujejo: https://www.facebook.com/zdenkobajo/videos/4977298928962163
*

*

FB 27.9. 2021

JAZMP
Farmacevtski inšpektor
Slovenčeva ulica 22
1000 Ljubljana
Ljubljana, 6.9.2021
ZADEVA:
Zahteva za izredno analizo cepiv zoper Covid-19 proizvajalcev Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson s komercialnimi imeni Comirnaty, Spikevax, Vaxzerva, Jansen
1. Vsebina, pravna narava in prioritetni pomen te vloge
V skladu s poslanstvom Javne agencije za zdravila in medicinske pripomočke, da zagotavlja varnost zdravil in cepiv v RS in na podlagi druge alineje prvega odstavka 154. člena Zakona o zdravilih (ZZdr) vas pozivam, da zoper cepiva zoper Covid-19 proizvajalcev Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson uvedete izredno kontrolo kakovosti zaradi suma na neustrezno kakovost. Navedeno določilo ZZdr vas skupaj z vašim splošnim javnim pooblastilom zavezuje, da v primeru suma na neustrezno kakovost po uradni dolžnosti odredite izredne analize in tako poskrbite za varnost na področju, ki ga pokrivate. Zahtevo vlagam kot vlogo v skladu s splošnim upravnim postopkom in predlagam, da o njej odločite z odločbo v skladu z Zakonom o splošnem upravnem postopku, ne pa s kakšnim dopisom ali neformalnim obvestilom, kot ste to v preteklosti že storili. Zaradi resnih in trajnih posledic, ki jih lahko povzročijo neustrezna cepiva vam predlagam, da analize opravite v najkrajšem možnem času oz. prioritetno.
Zaradi razlogov, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju in predstavljajo najmanj utemeljen sum na neustrezno kakovost cepiv, vas pozivam na izredno analizo vseh cepiv na vsebnost naslednjih snovi:
- grafen oksid,
- fragmenti drugih neorganskih spojin,
- fragmenti bakterij ali virusov,
- človešče fetalne celice in človeške beljakovine,
- raztopljene in trde kovinske delce.
Analiza cepiv naj se opravi kot analiza nepoznanih vzorcev na slepo, kar pomeni, da raziskovalec ne pozna vzorcev, ki jih analizira. Pri posameznem cepivu je potrebno vzorčiti vsaj tri različne serije, saj iz zadnjih poročil na Japonskem izhaja, da je Pfizer izdelal najmanj tri različne tipe istega cepiva. Potrebno je opraviti mikroskopske analize (Optical Microscopy, Bright Field Microscopy, pHase Contrast Microscopy, Dark Field Microscopy, UV absorbance and fluorescence spectroscopy, Scaning Electron Microscopy, Transmission Electron Microscopy, Energy Dispersive Spectroscopy, X-ray Diffractometer, Nuclear Magnetic Resonance), kemične analize (HPLC, GC-MS, CDMS, AAS, FTIR), biološke analize (analize proteinov in vseh nukleinskih kislin (DNA in RNA) v cepivih), toksikološke analize (analize ekotoksičnosti v vodah in na vodne organizme, analiza toksičnosti na različnih humanih celičnih kulturah ter analiza rakotvornosti za živa bitja).
Še posebej pa je za verodostojnost vaše analize nujno, da jo opravi oseba oz. skupina strokovnjakov, ki ni v konfliktu interesov (kot npr. prof. Jerala, Petrovec, Poljak), kar pomeni najmanj to, da v prostem času ne sodeluje s proizvajalci cepiv ali z osebami, ki so lastniško povezane s proizvajalci. Postopek analize se mora posneti po protokolu.
Odreditev izrednih analize v primeru suma neustrezne kakovosti cepiv je sicer vaša uradna dolžnost in zato ni potrebno, da vas na sum opozori oseba, ki je lahko stranka v postopku.
Predlagam vam, da varnost cepiv dodatno preverite tudi s primerjalno analizo krvi med cepljenimi in necepljenimi in da pri tem dosledno upoštevate, da so necepljeni tisti, ki niso prejeli nobenega odmerka cepiva zoper Covid-19 in ne osebe, ki so prejele samo en odmerek, ali še ni preteklo določeno število dni od prvega ali drugega odmerka. Takšnim neutemeljenim in nelogičnim standardom, ki jih sicer uporablja uradna statistika pri poročanju o »novih okuženih«, se je potrebno izogibati, saj za oceno o varnosti cepiv niso primerna.
2. Razlogi za sum glede kakovosti cepiv navedenih proizvajalcev
Vsa uvodoma navedena cepiva imajo dovoljenje le za uporabo v izrednih razmerah, kar že v osnovi zahteva večjo previdnost pri njihovi uporabi. Njihove varnosti ni preverjal noben neodvisni organ, temveč so si rezultate glede varnosti proizvajalci generirali kar sami. Varnostnih študij za ta cepiva ni videl nihče v Sloveniji, domneva o njihovi relativno zadostni varnosti za uporabo v izrednih razmerah pa velja samo na podlagi ocene tretje osebe oz. evropskega regulatorja, ki za morebitne posledice ne bo nosil odgovornosti. Takšna domneva lahko velja največ do pojave suma, ki je podan s pojavom množice stranskih učinkov in celo množice smrti, kaj šele s pojavom konkretnih analiz, ki so domnevo o varnosti še dodatno ovrgle.
Zadnji čas je, da se JAZMP kot nacionalni regulator in nosilec javnih pooblastil opredeli do množice dejstev, ki spodbijajo domnevo o varnosti cepiv zoper Covid-19. Gre torej za mnogo več kot le sum na neustrezno kakovost, gre za močan indic ali celo dokaz, da s temi cepivi nekaj ni v redu. Ob takšnih dejstvih ne obstaja več nikakršno opravičilo, da bi se JAZMP glede varnosti omenjenih cepiv še naprej zanašal izključno na mnenje oz. trditve proizvajalca. Takšno ravnanje bi pomenilo opustitev dolžne skrbnosti oziroma nevestno delo v službi v skladu z 258. členom KZ, povzročitev splošne nevarnosti v skladu z 314. členom KZ in zlorabo uradnega položaja v skladu z 257. členom KZ.
3. Raziskava dr. Roberta Young-a, ZDA
Kot prvo vam med prilogami posredujem povezavo na poročilo raziskave Dr. Robert O. Younga, ki je javno objavljeno na njegovi spletni strani. Z različnimi metodami so bila analizirana vsa štiri navedena cepiva, rezultati analiz pa so pri vseh pokazali različne škodljive snovi, med katerimi naj izpostavim grafen oksid. Poročilo v zaključku navaja: “Zdravila Pfizer, Moderna, Astrazeneca in Janssen NISO "cepiva", ampak zapleteni agregati nano delcev grafenovega oksida različnih nano elementov, pritrjenih na gensko spremenjene nukleinske kisline mRNA iz živalskih ali vero celic in prekinjenih človeških fetalnih celic, kot je prikazano in opisano zgoraj. Poleg tega so sestavine teh tako imenovanih cepiv zelo magnetotoksične, citotoksične in genotoksične za celične membrane rastlin, žuželk, ptic, živali in ljudi ter njihovo genetiko, kar je že povzročilo resne poškodbe ... “. Ta raziskava je obravnavala tudi spremembe krvne slike pri cepljenih osebah, kjer je na fotografiji št. 1 jasno razvidno, kako se rdeče krvne celice zlepijo v vrsti: »Slika 1 je mikroskopska slika ogljikovega grozda reduciranega grafen oksida (rGO), prikazana v živi neobarvani človeški krvi s kontrastno mikroskopijo pHaze pri 1500x. Upoštevajte, da se rdeče krvne celice strdijo v kristalu rGO in okoli njega v stanju, znanem kot Rouleau! Francoska beseda, ki pomeni verigo.«
Povezava na raziskavo dr. Roberta Younga:
4. Raziskava dr. Pablo Campr-e, Španija
Raziskavo o vsebini cepiva Pfizer je opravila skupina strokovnjakov na Univerzi v Almeriji, ki jo je vodil Prof. dr. Pablo Campra. Poročilo z rezultati je bilo izdano dne 28. junija 2021 in vam ga prilagamo v originalu. Ugotovili so, da samo cepivo vsebuje okoli 99,98% grafen oksida, ki torej ni pomožna sestavina v cepivu temveč glavna sestavina. Zaradi njega pride do trombogeneze, do krvnih strdkov, ki privedejo do možganske kapi. Grafen oksid povzroča oksidativni stres, ki povzroči spremembe v imunskem sistemu in privede do njegovega kolapsa in citokinske nevihte. Privede do izgube okusa in vonja prek vnetja. Gre za povsem enake simptome kot jih pripisujejo bolezni covid. Ricard Delgado Martin, je v imenu omenjene znanstvene skupine dr. Pabla Campre, ki je z laboratorijsko raziskavo ugotovila sestavo cepiva Pfizer dejal: “Zdaj vemo, zakaj cepiva povzročajo trombozo (krvne strdke), možgansko kap, nenadne smrti, paraplegijo in spontane splave ter mnogo drugih resnih zdravstvenih težav. Imamo najmanj 90 študij o toksičnosti grafena, ki to potrjujejo. Dokazali smo tudi prisotnost grafena v maskah in v bombažnem delu pcr testa.”
Univerza v Almeriji, kjer je dr. Pablo Campra zaposlen, je sicer kasneje pojasnila, da to uradno ni njihova raziskava in da bi lahko bila z vidika formalnih procedur vprašljiva pridobitev vzorca, vendar glede samih ugotovitev raziskave ni predstavila nikakršnih pomislekov. Kasneje so v javnost prišla sicer zanikanja vsebnosti grafen oksida v cepivu Pfizer, vendar nobena neodvisna, uradna ali kakršnakoli druga raziskava ni ovrgla ugotovitev raziskave iz Almerije. Sum torej ostaja. Poročilo te raziskave prilagam.
5. Raziskava Univerze v Ulmu, Nemčija
Kot tretjo vam prilagam raziskavo iz Nemčije, kjer so ugotovili, da cepivo AstraZeneca poleg adenovirusnega vektorja vsebuje precejšnje količine človeških in nestrukturnih virusnih beljakovin. Pogosto opažena močna klinična reakcija en ali dva dni po cepljenju, je verjetno povezana z odkritimi beljakovinskimi nečistočami.
Povezava na rezultate raziskave v Ulmu:
6. Umik cepiv na Japonskem zaradi kovinskih delcev
Japonske zdravstvene oblasti so konec avgusta 2021, pred kratkim torej, umaknile več kot 2,5 milijona vial s cepivom, zaradi vsebnosti trdih delcev, po vsej verjetnosti kovinskih. Na to, da gre za kovinske delce, ki so prisotni v vseh cepivih po celem svetu, bi lahko utemeljeno sklepali tudi iz poplave posnetkov na družbenih omrežjih, kjer cepljene osebe prikazujejo magnete, ki se na mestu vboda obdržijo na koži, medtem ko se na nasprotni roki ne obdržijo. Umik cepiv in raziskave Japonskih oblasti v času pisanja te vloge še niso dobili epiloga, gre pa za dodaten razlog za sum o neustrezni kakovosti obravnavanih cepiv.
7. Raziskava zdravnice Nade Hiti v Sloveniji
Njene analize so že več mesecev pred ukrepanjem Japonskih oblasti opozorile na zelo verjetno prekomerno prisotnost težkih kovin v večih cepivih zoper Covid-19. O rezultatih je obvestila Ministrstvo za zdravje RS, Zdravniško zbornico Slovenije in Nacionalni inštitut za javno zdravje. Upamo, da ste njeno opozorilo skupaj z dokumentacijo že prejeli, če pa vas o tem slučajno še niso obvestili, gre za opustitev dolžne skrbnosti. Tudi njene raziskave potrjujejo, da bi domneva o varnosti cepiv lahko bila neutemeljena. Rezultate teh analiz prilagam.
8. Mnenje stroke
Mnenje stroke je redko enotno, vendar tako velikega odpora, kot navedena cepiva, v strokovni javnosti še ni povzročila nobena farmacevtska novost. Na tisoče zdravnikov po vsem svetu opozarja pred nevarnostjo covid cepiv, ki terminu cepiva niti ne ustrezajo. Naj izpostavimo samo World Doctors Alliance, American Frontline Doctors in Iniciativo slovenskih zdravnikov. Med zdravniki, ki opozarjajo pred obravnavanimi cepivi zoper Covid-19 so tako ugledna imena kot na primer Prof. Dr. Luc Montagnier - nobelov nagrajenec, Dr. Mike Yeadon – bivši podpredsednik Pfizerja, Dr. Zev Zelenko in še mnogi.
9. Izredno veliko število prijavljenih smrti in stranskih učinkov
V EU imamo po podatkih Eudravigilance poročila z dne 11.avgusta že 5738 smrti (Comirnaty-4198, Spikevax-392, Vaxzerva-1053, Jansen-95). Po uradnih statistikah EMA na portalu Adrreports so številke še bistveno višje. Če seštejemo številke v posameznih tabelah, je bilo že 21.5.2021 prijavljenih več kot 11000 smrti in 431740 neželenih stranskih učinkov. Ob podatku, da je bilo na ta dan v EU cepljenih približno 200 milijonov ljudi to pomeni, da ima približno 1 oseba na 500 cepljenih neželene stranske učinke in 1 oseba od 20000 cepljenih umre.
Zaradi pasivnega sistema spremljanja je število dejanskih stranskih učinkov zelo verjetno tudi do stokrat višje od uradno prijavljenih. Ocena temelji na rezultatih raziskave Harvard Pilgrim Health Care, Inc., opravljene na vzorcu 715.000 pacientov med junijem 2006 in oktobrom 2009, ki je ugotovila, da obstoječi pasivni sistem spremljanja zabeleži največ 1% vseh neželenih stranskih učinkov cepljenja.
10. Zaključek
Domneva o relativno zadostni varnosti cepiv zoper Covid-19 zaradi izrednih razmer oz. epidemije, je temeljila izključno na dokumentaciji in mnenju proizvajalcev cepiv. Žal so jo številke umrlih in stranskih učinkov, neodvisne raziskave in številni ugledni znanstveniki že ovrgli, zato je slepo vztrajanje pri tej domnevi neutemeljeno in je že do sedaj povzročilo nepopravljivo škodo za javno zdravje. Verodostojna analiza cepiv zoper Covid-19 je absolutna prioriteta ne samo JAZMP temveč celotnega zdravstvenega sistema. Pozivam vas, da v skladu s 154. členom ZZdr takoj odredite izredne analize na vse morebitne snovi, navedene v točki 1. ter me o rezultatih obvestite.
S spoštovanjem,
Jure Pogačnik, univ. dipl. prav.

Priloge:
- poročilo o rezultatih raziskave vsebnosti cepiva Pfizer z dne 28.6.2021 (v Španskem jeziku)
- poročila o kemičnem preskušanju z dne 8.4.2021 in analize Synlab z dne 20.5.2021 (naročnik zdravnica Nada Hiti)
- poročilo raziskave o učinkovitosti spremljanja stranskih učinkov, Harvard Pilgrim Health Care, inc.
*

Za zdravo družbo 3.11. 2021

22 h Kako napreduje zahteva za izredne analize?
Ker JAZMP po svoji ustaljeni taktiki molči, je bila na Ministrstvo za zdravje poslana Pritožbo zoper molk organa. Ministrstvo je pritožbo prejelo dne 28.10.2021. V skladu z Zakonom o splošnem upravnem postopku mora odločiti v dveh mesecih, sicer sledi tožba na Upravno sodišče. Tožba verjetno sledi v vsakem primeru, ker MZ pač ni sposoben odločati v skladu z ZUP temveč je sposoben samo še slabo zagovarjati globalno agendo. Ali pa molčati.
Pravni mehanizmi v državi, kjer je sistem v intenzivnem razpadu verjetno niso rešitev, na katero bi lahko računali. Še posebej glede na to, da je Upravno sodišče že pred leti presodilo, da varnostne študije za cepiva niso poslovna skrivnost, pa jih JAZMP še vedno skriva. In JAZMP ni edina mrtva inštitucija. Lastno možgansko smrt hlinijo vse javne inštitucije razen Informacijske pooblaščenke.
Kaj lahko v takšnih okoliščinah stori posameznik za ohranitev svobode? Najboljša možnost je povezovanje in priprava na volitve, kjer si moramo izboriti pravico do življenja. V tej vojni ne poka in to naj nas ne zavede. V tej vojni je tišina, so nasmehi, je lažna skrb za zdravje državljanov, je zloraba znanosti, je zloraba stroke, je zloraba medijev. Vse to z denarjem davkoplačevalcev in z izposojenim denarjem od centralnih bank, ki ga sicer ustvarjajo iz nič na račun vrednosti obstoječega denarja, ampak vrniti ga je potrebno vseeno.
Pravniki se sicer ne morejo popolnoma odreči pravnim sredstvom, vendar obstaja zavedanje, da je prava rešitev drugje. Če koga zanima tekst pritožbe ga objavljamo, ker verjamemo, da prihaja dan, ko bo sestavni del kazenske obravnave zoper odgovorne.
Ministrstvo za zdravje
Štefanova ulica 5
Pravna služba
1000 Ljubljana
ZADEVA: pritožba zoper molk organa I. stopnje (JAZMP)
Spoštovani, v skladu z Zakonom o splošnem upravnem postopku (ZUP) vlagam pritožbo zoper molk organa I. stopnje. Dne 6.9.2021 sem namreč na Javno agencijo za zdravila in medicinske pripomočke (JAZMP) naslovil vlogo v skladu z ZUP oziroma Zahtevo za izredne analize cepiv zoper Covid-19 štirih proizvajalcev. Kot je razvidno iz poštne povratnice, je JAZMP zahtevo prejel dne 9.9.2021. V skladu z ZUP bi moral JAZMP o zahtevi odločiti do 9.10.2021, kar se ni zgodilo, zato v skladu z ZUP velja pravna domneva glede molka organa.
Ministrstvu za zdravje kot organu II. stopnje predlagam, da obravnava to pritožbo in organu I. stopnje naloži ustrezno ukrepanje, kot je predlagano v navedeni zahtevi z dne 6.9.2021 oziroma JAZMP naloži izvedbo izrednih analiz. Dejstvo je namreč, da uradne številke stranskih učinkov cepiv zoper Covid-19 presegajo vse standarde, po katerih bi bilo še dopustno a-priori predvidevati njihovo varnost. Tudi sam imam v družini dva primera hujših reakcij, v družinah mojih znancev pa sta tudi že dva primera smrtnih žrtev. Seveda nič od tega ni vpisano v uradne evidence, kar je posebno alarmanten problem, glede katerega bi moralo Ministrstvo v skladu s svojimi uradnimi pooblastili nemudoma ukrepati.
Od prejema zahteve na JAZMP dne 9.9.2021 so v javnost prišle nove informacije glede neustrezne kakovosti cepiv, zato vas izven okvira pravnih formalizmov vabim, da mi sporočite, če želite glede neustrezne kakovosti cepiv preučiti tudi dodatno gradivo. Vsekakor bi veljalo raziskati patent na povezavi, saj potrjuje prisotnost grafen oksida v cepivih, kar zanikajo tako proizvajalec cepiva Pfizer kot tudi razni »fact checkerji«: https://patents.google.com/patent/CN112220919A/en
Zaradi ekonomičnosti postopka, vam to vlogo in zahtevo za izredne analize lahko pošljem tudi po e-pošti, saj oba dokumenta vsebujeta številne internetne povezave na dokumente. Iz istega razloga, vam poročilo z dne 28.6.2021 o laboratorijskih analizah cepiva Pfizer iz Španije, ki so bili JAZMP posredovani v tiskani obliki posredujem v obliki povezave:
S spoštovanjem,
Jure Pogačnik, univ. dipl. prav.
Priloge:
- zahteva za izredne analize z dne 6.9.2021 in kopija poštne povratnice z dne 9.9.2021
- poročila o kemičnem preskušanju z dne 8.4.2021 in analize Synlab z dne 20.5.2021 (naročnik zdravnica Nada Hiti)
*Jure Pogačnik 5.11. 2021
Danes je prišlo pismo iz Ministrstva za zdravje. V vednost. Ministrstvo sprašuje JAZMP, zakaj še niso izdali odločitve na zahtevo za izredne analize. Hkrati gospa Tanja Krek, zaposlena v glavni pisarni JAZMP noče povedati, komu je bila zadeva dodeljena in izjavi, da pošta na info@jazmp.si ne pride v glavno pisarno temveč v tajništvo!!! Na vprašanje v katero tajništvo in h komu, noče odgovoriti.
Po več kot 14.000 prijav smrtnih izidov cepljenja v EU, še noben uradni organ v EU ni odredil analize cepiv. Narejenih pa je kar nekaj neuradnih analiz z zelo zaskrbljujočini rezultati, pred katerimi si JAZMP zatiska oči. Evropski regulatorji še vedno domnevajo, da so cepiva varna. Da bi preverili, to jim ne diši. Pa bi morali. Po uradni dolžnosti. Na to jih zavezuje Zakon o zdravilih.
Opravka imamo z veliko požrešno hobotnico.
Jure Pogačnik 8.11. 2021
Danes gre na Inšpektorat za javni sektor prijava zoper JAZMP. Ker ni odločil glede Zahteve za izredne analize štirih cepiv in ker v glavni pisarni skrivajo, komu naj bi bila zadeva dodeljena v reševanje, če je sploh bila komu dodeljena.
Naj spomnimo: dne 6.9.2021 je bila na JAZMP poslana Zahteva za izredne analize, o kateri mi morali v skladu z Zakonom o splošnem upravnem postopku (ZUP) odločiti v enem mesecu. Ker niso, je bila na Ministrstvo za zdravje dne 26.10.2021 poslana Pritožba zoper molk organa.
Prijava Inšpektoratu temelji na sumu, da na JAZMP uradujejo zelo zelo po domače, da prispele pošte, ki jim ne ustreza, sploh ne evidentirajo temveč jo enostavno pospravijo v "predal za zastaranje". Takšno ravnanje je lahko uspešno v primerih, ko stranke ne poznajo ZUP, vendar pa predstavlja hudo kršitev, ki bi jo moral Inšpektorat za javni sektor primerno sankcionirati. Če se izkaže, da je sum upravičen, gre tudi za kaznivo dejanje nevestnega dela v službi in zlorabe javnega pooblastila.
Kaj bi lahko bil končni izplen tega upravnega naprezanja bomo videli čez čas. Glede na pravni sistem v Sloveniji, ki mu je časovni standard - večnost, ni za računati na hitro akcijo. To pač ni ameriški film. Ampak ... kljub zažrtost strankarske elite v vse ustanove, pa noben sistem ni popolnoma homogen, povsod se lahko najdejo ljudje z drugačnimi interesi in z aktivno vestjo. Zatorej je potrebno poizkusiti.
Sicer pa, nekoč bodo volitve. Takrat bodo vse politične stranke obljubljale raj na zemlji, cedila se bosta med in mleko. Če bi od besed in načelnih zavzemanj lahko dobili sladkorno, bi bili vsi diabetiki. Stranke pač obljubljajo to, kar niti pod razno ne mislijo resno. Ljudska iniciativa deluje drugače. Zato ker ljudske iniciative ne sponzorira sporna industrija.
Dr. Zelenko: poročilo o poškodbah po cepljenju in vsebini cepiv (52 strani):
*

*
*
Dr. Zandre Botha, nečistoče v cepivih: https://www.bitchute.com/video/kK1a1ETNI0Es/
*
Temna kri cepljenih

Dr. Zandre Botha was shocked after studying the blood of “vaccinated” patients that were coming to her with a serious illness after being injected with the shots being called “Covid vaccines”. After being presented with vials of the substance, she examined the contents and was horrified.

https://www.redvoicemedia.com/2021/10/never-before-seen-blood-doctor-reveals-horrific-findings-after-examining-vials/

*

Moderna: cepivo za Covid-19 in gripo v eni injekciji. Bomo izvedeli vsebino?

https://nypost.com/2021/09/09/moderna-announces-single-dose-booster-shot-for-covid-and-flu/

*

https://www.bitchute.com/video/BiwBQwCaRDrw/

Dr. Franc Zalewski - THE THING ! Another 'LIFE FORM' In The COVID VAX VIALS (english subs)

Slovenski prevod: https://www.bitchute.com/video/Im5Gck5PtALB/

Dr. Franc Zalewski finds living creature inside DeathVaxx vial.

*

Pfizerjeva žvižgačka trdi, da cepivo "sveti" in vsebuje strupen encim luciferazo in spojine grafenskega oksida

Melissa Strickler, kristjanka, je v ekskluzivnem intervjuju za LifeSite Jimu Haleu povedala, da Pfizerjevo cepivo vsebuje strupene kemikalije, potem ko so jo pravkar odpustili iz podjetja Pfizer. 

https://www.lifesitenews.com/news/bombshell-pfizer-whistleblower-says-vaccine-glows-contains-toxic-luciferase-graphene-oxide-compounds/

Strickler, who worked at Pfizer’s large McPherson, Kansas plant, said she has inspected “hundreds of thousands of units” of vaccines in her career at the company “and never once seen anything do that, not even close.” Usually, the fluid in vials are clear like water, she said, but she photographed vials when she noticed the blue fluorescent tinge to the fluid and inquired about the ingredient to superiors.

Luciferase not on the label

Strickler said she heard a doctor describe codes for ingredients in the vaccines, including the codes SM102 for luciferase, a glow-in-the dark enzyme produced in fireflies, plants and fish that is used in bioluminescence research. Depending on different chemicals that it is mixed with, luciferase will glow different colors.

A bright blue luciferase was identified in a report in the journal Nature Scientific Reports in 2020, for example, and is only visible under UV lights of certain wavelengths.

Strickler told LifeSite that she emailed the company and asked if luciferase was in the Covid vaccine and was told that it was “only used in the testing of the vaccine,” but would not be included in the final product. “But the way I see this is the whole thing is experimental,” Strickler said.

“We haven’t even seen the Comirnaty labels being put on the vials in that plant yet,” Strickler said, referring to the tradename for the vaccine that the Food and Drug Administration approved in August. “As far as I know, everyone is still receiving that Emergency Use Authorization” original product.

*

Dr. Madej: analiza cepiv za Covid-19 je pokazala hydrogel in neznane strukture: https://ussanews.com/News1/2021/09/30/dr-carrie-madej-first-us-lab-examines-vaccine-vials-horrific-findings-revealed/

Dr. Madej- analiza cepiva in najdena neznana živa bitja (verjetno nesmrtna hydra) ali nanotehnološka (slovenski prevod): https://www.facebook.com/Norton1965/videos/577038763627067

Doktorica Carrie Madej je prišla govoriti o organizmu hidra. To je biološko nesmrtna sladkovodna žival, ki se lahko po razrezu ponovno razmnoži in celo popolnoma preoblikuje, ko se zmeša.

Hydra lahko povzroči Hungtington bolezen, degeneracijo živčnega sistema, ki povzroči simptome tresenja, kot se pojavlja po prejemu Covid-19 cepiva. Transgenična Hydra v stanju embria se lahko vgradi v človeški genom v možganih. Hydra se lahko vgradi tudi v srce. Več o tem: 

https://www.redvoicemedia.com/2021/10/biotech-analyst-pcr-tests-stealing-genetic-code-transmitting-to-china/

*

Ta Pfizerjeva patentna prijava je bila odobrena 31. avgusta 2021 in je prvi patent, ki se pojavlja na seznamu več kot 18500 patentov za daljinsko sledenje stikov vseh cepljenih ljudi po svetu, ki bodo ali so že povezani z "internetom stvari" prek kvantne povezave pulzirajočih mikrovalovnih frekvenc 2,4 gHz ali več iz mobilnih stolpov in satelitov neposredno na grafen oksid v maščobnem tkivu vseh oseb, ki so bile cepljene 

*

https://gibanjeops.si/post/608048/grafen-oksid-v-cepivih-neodvisne-raziskave-razkrivajo-zaskrbljujoce-stvari?fbclid=IwAR0M_WiFXvHkj-g3yPR2CC9x586liXHCJ2oiuHOVbdsy-azMY1s_Zoqunlk

*

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=oHDIJmeFknI

Znanstvenik MERCK-a priznal prisotnost SV40, AIDS-a in virusov raka v cepivih

*

https://www.stopworldcontrol.com/report/?fbclid=IwAR2mcl6bWPIAQTNGBHRK1bq3oL8Tw6aAmrBQUfLgMSGmLTHt5acFeVhAO7w

*

Da li se parazit nalazi u cjepivu?
Besmrtni modificirani parazit Hydra?
Što je Hydra i zašto je elita odabrala ovog stvora kako bi ostvarila svoje paklene planove za čovječanstvo?
Što su Ruski znanstvenici istraživali?
Kakva djeca se rađaju od cjepljenih roditelja?
*

Otrovni grafenov oksid je trojanski konj u cjepivima protiv COVID-a.

Intervju kanadskog znanstvenika doktora ekonomije Michela Chossudovskog, osnivača i direktora Centra za istraživanje globalizacije (CRG) iz Montreala, s biostatističarom Ricardom Delgadom Martinom, osnivačem i direktorom “La Quinta Columne”, skupine španjolskih istraživača čije otkriće o prisutnosti velikih količina otrovnog grafenovog oksida u cjepivima protiv COVID-a ne prestaje privlačiti pozornost. 16. srpnja 2021.

https://dokumentarac.hr/covid-19/michel-chossudovsky-intervju-s-la-quinta-columna/?fbclid=IwAR02FrXkXHUq53DIfg32QTuGYsHkU1IBpUtaSV6jxFYSIINDEZC1t9A6VH8

*

https://pubs.acs.org/doi/10.1021/nn402330b?fbclid=IwAR2oEZ45NiG_nyBp_jC4ypb7nyUHWcdMoW56OyxzBo4qwINXQZ9ZVy3UDWE&

Graphene Oxide Induces Toll-like Receptor 4 (TLR4)-Dependent Necrosis in Macrophages

*

https://odysee.com/@Hemeroteca:f/Microbubbles-And-the-Final-Plan----00:2

Microfluidic Biochips in C-19 Jabs & Marburg Virus - GRAPHENE MICROBUBBLES

*

https://www.bitchute.com/video/X9oMvf6dbhCi/ grafen oksid v cepivih

*

Vsebina cepiv (nemško): https://www.youtube.com/watch?v=N1Tw1osxECM

MURDER! JUST HOURS AFTER PUBLISHING THE RESEARCH ON THE VAX, DR NOACK IS DEAD.

https://www.bitchute.com/video/WCfyNz0eK6zV/?fbclid=IwAR0ZZdQUY3fmyLIYIRMyW_iwTo0BfxuGRtMBwQ2jSeYIQkAZ3bjuqWN8MuI

Prevod: https://www.odpriteoci.si/post/nem%C5%A1ki-biokemik-dr-andreas-noack-spregovori-o-graphenoxidu-in-graphenhydroxidu-mrtev-ali-umorjen?fbclid=IwAR0_PGCdEoySG_VV-Pn050_1TP_5z8XLKSkJdBk-TRxugUCbeQJBJfLOSiY

*

https://www.odpriteoci.si/post/zadnji-posnetek-umorjenega-nem%C5%A1kega-biokemika-s-slovenskimi-podnapisi-morate-videti-za-kaj-je?fbclid=IwAR3MtAA0_wL0cLHp4U_FUpThVdSs9A_vfNMWLlgUlzHbokixlT1qJOJunIM

*

https://www.redvoicemedia.com/2021/12/whistleblower-doctor-murdered-after-exposing-graphene-oxide-in-bioweapon-shots/

*

https://mcmaravic.wordpress.com/2021/12/02/skrivnostna-smrt-dr-noacka/?fbclid=IwAR2M8Cf1xrysFAx9ciXpv0geSitRd0Sd3JU7QBdAEJYSLVdevkktDy3CyGQ

18. novembra 2020 je oborožena policijska enota aretirala znanega nemškega kemika in enega najboljših strokovnjakov za grafen v EU dr. Andreasa Noacka sredi njegovega prenosa v živo na YouTubu.

26. novembra 2021, le nekaj ur po objavi tega najnovejšega videa o grafenskem oksidu in grafenovem hidroksidu, je nenadoma umrl.

Razkril je, da je dr. Pablo Campra z Univerze v Almeriji v Španiji pred kratkim opravil mikro-Ramansko spektroskopsko študijo seruma cepiva, ki je pokazala, da je grafen, odkrit v cepivu, grafen hidroksid (GHO), ki je izjemno stabilen. molekula, ki ni biološko razgradljiva, zato se v bistvu nikoli ne izloči iz vašega sistema.

To je zelo slaba novica za prejemnike cepiv, saj opisuje molekule grafenskega hidroksida kot “najostrejše možne predmete, ker so debeline samo enega atoma … ogromna molekula v dolžini in širini, ki je skoraj nemogoče ostra v dimenzija debeline.”

Z drugimi besedami, molekule grafenskega hidroksida (GHO) v cepivu se obnašajo kot nano britvice, ki režejo epitelijsko oblogo prejemnikovih žil in na koncu srčno mišico, kar je po njegovem mnenju mehanizem nastajanja krvnih strdkov in nenadne smrti, opažene pri toliko vrhunskih športnikov, v zadnjem času in zdaj pogosta tromboza in miokarditis pri vseh, ki so cepljeni.

Intramuskularna injekcija bo nehote preluknjala krvne žile, kar bo omogočilo, da GHO vstopi v krvni obtok in razreže epitelij v krvnih žilah nesrečnih žrtev.

Nekateri pravijo, da serum ostane v mišicah. To očitno ni res, saj se elektromagnetne lastnosti sprva kažejo v območju injiciranja, vendar se hitro pojavijo na vseh delih telesa. Verjetno ste že videli fotografije kovinskih predmetov, ki so pritrjeni na vsa področja telesa s pomočjo magnetizma. Poleg tega ne bi cepirali majhnega področja telesa, mesta injiciranja, ker bi to naredilo celotno zadevo brez vrednosti. Da bi cepiva delovala, mora serum s krvjo potovati na vsa področja telesa.

Večina zdravnikov ni seznanjena s temi novimi nano materiali in nimajo pojma o škodi, ki jo lahko povzročijo človeškemu telesu, grafen hidroksid pa se ne pokaže v toksikoloških testih. Vendar pa sprejemajo vse možne ukrepe, da bi kar se da malo poročali o smrti in škodljivih učinkih.

Avstrijci so prvi uvedli univerzalni mandat cepljenja. Pobijajo celotno prebivalstvo avstrijskega naroda. Za to je odgovoren gospod Schallenberg. Zelo malo verjetno je, da je tako neumen, zato je treba dejanje pripisati namernemu množičnemu umoru.

»Gospod Schallenberg potrebuje na tisoče pisem, da bi vedel, da je to smrtonosna snov, podobna britvici, sredstvo za ubijanje. Če to ve in nadaljuje, je množični morilec, ki gre po Hitlerjevih stopinjah.”

Noseča gospa Schallenberg je razkrila, da se je njen mož z njo pogovarjal o svojih strahovih pred smrtonosnimi posledicami zaradi njegove raziskave in razkritja očitnega umora, kljub trditvi o medicinski učinkovitosti.

Povezava do vseh videoposnetkov:

*

Dokazi o samo sestavljajočih se brezžičnih nano senzorskih omrežjih z uporabo grafenskih kvantnih pik, nano usmerjevalnikov, nano anten, katere je našel dr. Pablo Campra v 4 cepivih COVID, po odkritju raziskovalca Mika Andersona / Corona2Inspect

Dokaz samo sestavljajočih se brezžičnih nano senzorskih omrežij, WNSN – kar je dejanska terminologija za dejanska nanokomunikacijska omrežja, ki so jih v zadnjih dveh desetletjih razvili biotehnološki znanstveniki v vojaškem in javnem sektorju, da bi vzpostavili in zgradili transhumanistično vizijo interneta Bio Nano Things, prikrito sredstvo za digitalno povezovanje vsega čutečega in človeškega življenja z internetom, brez človeške privolitve – je bilo zdaj analizirano, da obstaja v kristalnih in geometrijskih pikah grafenskega oksida, ki jih najdemo z različnimi sredstvi, vključno z nedavno mikro- Ramanova spektroskopijo dr. Pabla Campre v Pfizerju in drugih cepivih.

Slika 1: Quantum Dot Nano Usmerjevalnik najdemo v cepivu Pfizer 2 iz Identifikacije vzorca v cepivih proti koronavirusu: Nanorouters avtorja Mik Anderson

Morebitni nanousmerjevalnik kvantne točke, opažen v štirikotnem kristalu, na sliki, ki jo je pridobil zdravnik (Campra, P. 2021).

V spodnjem desnem kotu je opaženo vezje nanousmerjevalnika kvantnih pik, ki ga je objavil (Sardinha, LH; Costa, AM; Neto, OPV; Vieira, LF; Vieira, MA 2013).

Upoštevajte očitno podobnost med skico, obliko, vpisano v kristal, in vezjem kvantne pike.

Te analize je na spletu objavil raziskovalec Mik Anderson na briljantnem blogu Corona2Inspect, o njih pa so nedavno poročali v videoposnetkih La Quinta Columna dr. Ricardo Delgado in Jose Sevillano, ki sta prva razkrila ugotovitve grafenskega oksida v cepivih, katere je izdelal dr. Pablo Campra z univerze v Almeriji v Španiji. O tem smo poročali že prej, zdaj pa dr. Pablo Campra v intervjuju s Stewom Petersom, objavljenem 29. novembra, razlaga dodatna spoznanja.

Dr. Pablo Campra poroča, da je bilo z mikro-ramansko spektroskopijo dokazano, da grafenov oksid obstaja v 4 cepivih blagovnih znamk

Dokončno je dokazal, da cepiva vsebujejo grafenov oksid in rGO-reduciran grafen oksid, dr. Campra je v začetku tega meseca izdal kratko video izjavo, v kateri je opisal svojo metodologijo, in objavil dokument, v katerem poroča o tej ugotovitvi na Research Gate, zdaj preveden v angleščino in objavljen na spletu na Not. na Beebu, objavljeno tudi tukaj.

Povzetek tega prispevka navaja, da je bilo 28 predmetov nanodelcev grafena, izbranih iz optične mikroskopske identifikacije 118 takih predmetov, vzetih iz vzorčenja sedmih naključnih vial iz štirih cepiv z blagovnimi znamkami, ki so ostala neimenovana, testiranih z mikro-Ramanovo spektroskopijo in ugotovljeno, da dokončno prikazujejo spektre za grafen. oksid:

»Tukaj predstavljamo naše raziskave o prisotnosti grafena v cepivih covid. Prenesli smo jih

iz naključnega presejanja grafenu podobnih nanodelcev, vidnih pri optični mikroskopiji v

sedmih naključnih vzorcih vial štirih različnih blagovnih znamk, katere z njimi povezujejo slike spektralnega podpisa RAMAN vibracije.

S to tehniko, imenovano mikro-RAMAN, smo lahko ugotovili prisotnost grafena v teh vzorcih, po pregledu več kot 110 predmetov, izbranih glede na njihov grafen- podoben videzu pod optično mikroskopijo. Od tega je bila skupina 28 predmetov izbrani zaradi združljivosti slik in spektrov s prisotnostjo grafena, ki temeljijo na korespondenci teh signalov s tistimi, pridobljenimi iz standardov in znanstveno literaturo. Identifikacija struktur grafenskega oksida se lahko obravnava pri 8 od njih zaradi visoke spektralne korelacije s standardom. V preostalih 20 predmetov, slike skupaj z Ramanovi signali kažejo zelo visoko raven združljivost z nedoločenimi grafenskimi strukturami, čeprav drugačna od standarda, ki se uporablja tukaj.

Ta raziskava ostaja odprta in je na voljo znanstveni skupnosti za razpravo. Lahko pokličite neodvisne raziskovalce brez navzkrižja interesov ali sodelovanja institucij, da naredijo širšo nasprotno analizo teh izdelkov, da bi dosegli bolj podrobno poznavanje sestave in možnega zdravstvenega tveganja teh eksperimentalnih zdravil, oz. da imajo grafenski materiali potencialno strupenost za ljudi in njegova prisotnost ni bila navedena v nobenem dovoljenju za uporabo v sili«.

https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v4/streams/free/PRESENTACI%C3%93N-INFORME-T%C3%89CNICO-FINAL-DR.CAMPRA—ENGLISH-VERSION–/5fe3190d4a2688efbe6d3896b0017fe793926bdf/45f265

E:\GM\Proti cepivom\Obrazci\Dr-CAMPRA_DETECTS_GRAPHENE_IN_COVID19_VACCINES.-NotOnTheBeeb.co_.uk_.pdf

Natančna analiza elektronskih in optičnih mikroskopskih slik avtorja Corona2Inspect Avtor Mik Anderson, razkriva podobnost najdenih grafenskih nano predmetov z grafenskimi kvantnimi nanotočkami, nanosenzorji, nanousmerjevalniki

Mik Anderson s preučevanjem številnih raziskovalnih člankov pokaže, da so predmeti, ki jih najdemo v cepivih in najdemo tudi v cepljeni krvi z elektronskimi, optičnimi mikroskopi in spektroskopijo, zelo blizu objavljenemu konstruktu elementov, ki se uporabljajo na področju nano bio elektronike, kot je npr. kot memupori, nano antenske plošče, nano usmerjevalniki in kvantne pike za morebitno ustvarjanje nano bio senzorskih omrežij, ki se bodo uporabljale – brez soglasja človeštva – v internetu nano bioloških stvari, ki bi povezale vse ljudi do oblaka in omogočile zunanji dostop, spreminjanje in nadzor intimnih človeških telesnih in možganskih procesov s strani zunanjih lutkarjev DARPA/BARDA/Klaus Schaub ilk vse v imenu »biološke varnosti« in »javnega zdravja«. Razkrito utelešenje bio hekiranja in nevrovdiranja.

Spodnje slike so vzete iz njegovih člankov o prepoznavanju vzorcev v izsledkih cepiv in cepljenih krvnih ugotovitvah v zvezi z obstoječo literaturo o nanotehnologiji in brezžičnih senzorskih omrežjih – grafike, prvotno vzete iz obstoječih objavljenih znanstvenih člankov o nano bio elektroniki – in zagotovo potrebujejo nadaljnje raziskave in analize, ponujajo pa grafično vizijo najsodobnejšega stanja na tem področju.

Spodaj so povezave do treh člankov, ki so povezani s to temo.

https://corona2inspect.blogspot.com/2021/09/redes-nanocomunicacion-inalambrica-nanotecnologia-cuerpo-humano.html

https://corona2inspect.blogspot.com/2021/07/oxido-grafeno-absorcion-electromagnetica-5g.html

https://corona2inspect.blogspot.com/2021/10/nanopulpos-de-carbono-o-forma-de-vida.html

Ogljikove hobotnice za nevronsko zamenjavo, stimulacijo, snemanje, spremljanje…

Zanimiva je tudi analiza ugotovitev dr. Carrie Madej pod optičnimi mikroskopi, o katerih so poročali prej v cepivu Moderna, tudi tukaj v Moderni, AstraZeneci in Johnsonu in Johnsonu. Podoben organizem je našel tudi dr. Franc Zalewski, za katerega je v resnici trdil, da je nastal iz grafena.

Očitno divji svet nano bioelektronike vključuje nano hobotnice, ki spominjajo na njen organizem z lovkami, za katerega mnogi domnevajo, da je Hydra Vulgaris ali Hydra Linnaeus. Izkazalo se je, da gre morda le za nanografenske hobotnice, ki se raztezajo v nevronske oblike v svoji želji, da prevzamejo sinapse in nevronske mreže, kar so ljube sanje transhumanistov DARPA, ki delajo v črnih farmacevtskih laboratorijih za vgradnjo nano strojne opreme v človeška telesa in možgane prek prikritih podkožnih vstavkov. “cepiv”, ki niso cepiva za virus, za katerega nikoli ni bilo dokazano, da obstaja. Nikoli ne pozabite, da je DARPA poskrbela za Pfizer in Moderno za te zavajajoče injekcije.

Ogljikove hobotnice očitno nastanejo iz ogljikovih nanocevk. (Dasgupta, K.; Joshi, JB; Paul, B.; Sen, D.; Banerjee, S. (2013). Rast ogljikovih hobotnic podobnih struktur iz saj v fluidizirani postelji. Materials Express, 3 (1) , str. 51-60. https://www.ingentaconnect.com/content/asp/me/2013/00000003/00000001/art00007;jsessionid=7lrgh9rqpcg95.x-ic-live-03)

Grafenske kvantne nanotočke, ki so jih prej odkrili v cepljeni krvi dr. Armin Korokay

Francoski raziskovalci in dr. Armin Korokay so pred tem objavili videoposnetek nenavadnega obročastega nanografena, najdenega v cepljeni krvi, skupaj z luminiscenčnimi pikami, za katere se domneva, da so kvantne nanopike grafena, ki jih Mik Anderson nadalje analizira v svojih člankih kot del nano biosenzorskih omrežij.

Armin Koroknay opisuje analizo cepljene krvi:

https://www.brighteon.com/988c3734-bc80-49be-9fc6-b594b97216c9

VIR ČLANKA: https://mcmaravic.wordpress.com/2021/12/08/odkritih-vedno-vec-dokazov/

*

Analiza Moderna cepiva: https://www.facebook.com/100073385141872/videos/pcb.134582815664556/625999148751161

https://www.facebook.com/100073385141872/videos/pcb.134582815664556/240363618226216

Ali imajo različne serije cepiv enako sestavo? https://www.facebook.com/100073385141872/videos/pcb.134582815664556/3144870529134527

*

Doktorica farmakologije: v cepivih smo našli 80 snovi, mnoge od njih so povsem neznane ter tri kancerogene viruse (Corvelva analiza otroških cepiv)

https://www.facebook.com/esmeralda.vidmar/videos/666843281354213

*

https://croativ.net/novi-sok-sastojci-cjepiva-alc-0315-i-alc-0159-su-za-spajanje-elektronskih-komponenti-zabranjeni-u-humanoj-medicini-26978/

*

This extraordinary “web app” permits anyone with a Covid19 vaccine batch code to enter that code & learn whether you’ve been injected with a “hot lot” or something less harmful.

http://howbad.info/

A team of five, independent scientists / researchers (four of whom are very capable data analysts) have reviewed the data in VAERS, discovering that, while most batch numbers are associated with low numbers of adverse event reports, around 1% of batches are associated with extraordinary rates of adverse events including deaths. We understand that the vaccine makers have legal immunity against prosecution. That means if you’ve been injured, you can’t sue them.

But their indemnity does NOT cover breaking various federal laws relating to product consistency. It’s a very serious crime to allow “adulterated product” to be sent out. When such products cross a state line, further offences are committed. Legal eagles are moving on this aspect & I hope the revelation that there are extraordinary degrees of variability, batch to batch, in terms of toxicity.

I hope this information & tool will be of use to some people seeking answers.

Best wishes, Dr Mike Yeadon

Many of us have been looking into Poor CMC vaccine manufacturing troubles. There is definite lack of uniformity across the board with contaminants, poorly manufactured drug and a host of other problems that normally would be yech transferred to be exact across manufacturing facilities, but FDA let them slide.  It was so blatant that now there is a web based app where you can look up which lot you received to see if you got a crappy batch or not!  

http://howbad.info/

*

Tudi angleški regulator ne izvaja analiz covid-19 cepiv. To so priznali!  Svetovno znana agencija za zdravila @MHRAgovuk   ni testirala nobenega vzorca mRNA  cepiva. Vse, kar so storili, je bilo, da so ga pogledali na svetlobi. Nato so vprašali Pfizer in Astra Zeneca, ali naj posredujejo to cepivo. 

 Vilibor Sinčič, hrvaški poslanec v EU Parlamentu, je povedal, da Evropska agencija za zdravila (EMA) ni opravila nobenih raziskav cepiv za Covid-19 (2.40 min). Govoril je s sedmimi proizvajalci cepiv, kot član ENVI- Odbora za okolje, javno zdravje in varnost hrane. V drugem videoposnetku je izrecno povedal, da EMA ne opravlja nobenih analiz cepiv za covid-19. 

https://stop-laznivim-medijem.org/ivan-vilibor-sincic-neodvisni-evro-poslanec/

*

Večina poškodb in smrti prihaja iz 6% serij cepiv za covid-19: https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/britanski-znanstvenik-otkrio-znacenje-varijacije-u-covid-cjepivima-prema-serijskom-broju.html?fbclid=IwAR1ucayCHfGO9w9cwogMrBQ6pAUE4HWVSQ8rtdYuC-zwReOSt5KfQfMzEOI

*

Pogovor Fuellmich, Wodarg, ...novi dokazi, ki jih je zbral dr. Yeadon, kažejo, da so proizvajalci cepiv uporabili različno sestavo v različnih serijah, kot eksperiment znotraj eksperimenta. Gre za naklepno dejanje, ki ni opravičljivo. Različne serije cepiv imajo različne učinke. https://www.bitchute.com/video/M0vmjVc5mkQM/

*

KORUPCIJA V NZLOH, KI ZAVRAČA NAREDITI ANALIZO CEPIV ZA COVID-19, KLJUB MNOGIM POZIVOM LAIČNE IN PRAVNE STROKE
Dr. Tjaša Žohar Čretnik, direktorica Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), je v zadnjem letu dni postala ena od ključnih oseb, ki dajejo vladi Janeza Janše strokovno pokritje za sprejemanje ukrepov v boju proti epidemiji covid-19.

Najbolj je odmevala njena vloga pri odobritvi hitrih testov za množično testiranje prebivalstva, ki jih je državi v začetku leta za milijon evrov dobavilo podjetje Majbert Pharm. Ti testi so bili dokazano manj zanesljivi, kot so to zahtevali pogoji na razpisu, zaradi česar niso bili primerni za omejevanje širjenja epidemije. Kljub temu je ministrstvo za zdravje v začetku lanskega leta, ko ga je še vodil Janša, načrtno prezrlo napake in zaplete pri hitrem testiranju. NLZOH pa je celo brezplačno opravil verifikacijo teh testov, s čimer je podjetju Majbert Pharm omogočil privilegiran položaj na trgu. Kmalu zatem je zdravstveni minister Janez Poklukar imenoval Tjašo Žohar Čretnik v vladno strokovno skupino za covid-19.
*
Video: "cepivo " Covid je razdeljeno v serije in vsaka serija ima svojo številko!Te skupine so razporejene po doloceni bazi VAERS-a in sicer v vrstnem redu po katerem so bile narejene.Vsako razporeditev VAERS tudi registrira stranske učinke za vsako skupino.Torej je bil narejen grafični načrt ,kateri trasira vse nezaželjene  učinke po dolžini navpične  osi .(Torej tukaj moras imeti pred sabo ta grafikon). Na ta način je avtor lahko videl načrt razdelitve strupenih serij!!Je tudi videl katero podjetje je bilo zato odgovorno in kdaj in kakšen je cilj njihove aktivnosti Zanj je to bilo res eno odkritje ,tako lahko ljudje vidijo kaj je "za zaveso".Tukaj je načrt vseh štirih vrst,katere so navedene v VAERS-u ,po kronološkem poteku ,zdruzenim z njihovimi nezazeljenimi ucinki za leto 2021!! 80%vseh teh serij imajo samo 1 ali 2 poročila o nezazeljenih učinkih,torej niso nevarna .Vse te nenevarne serije so blizu osi "x"!
Vsi ti oblaki pik in teh konic nad osjo "x" so strupena serija cepiv. Bilanca pa je da 5% vseh teh serij pristoja tem oblakom in konicam pik. Strupene serije vsebujejo od 1000 do 5000 nezazeljenih stranskih učinkov. Nahajajo se nad rdečo linijo!Bilo je ugotovljeno da te serije provocirajo nespremenljive nezazeljene učinke.Te vse pike nad rdečo črto to pokažejo!!Sedaj je vprašanje ,"kdo je odgovoren "? Tukaj se bomo naučili katero podjetje je prilagodila kateri dodatek v teh serijah cepiv.Bo presenecenje in sok! Zvedeti kdo je kaj naredil je precej enostavno kajti v nastanek in razvitost teh cepiv , so vpletene samo tri korporcije;Moderna,Pfizer in Johnsson§Johnsson! Samo te tri se pojavijo v poročilu VAERS-a.Sedaj pa da vidimo prispevek katerega je imela vsaka korporacija v teh strupenih serijah! Seveda sem filtriral kolono proizvajalcev in razporedil po vrsti vsako kompanijo.
Tukaj je rezultat za Moderno,Pfizer,Johnsson! Tukaj je rezultat samo za Moderno,kjer boste opazili da Moderna predstavlja vse serije cepiv od prve polovice tega tiska.Tukaj sta dve skrivnostni špici, pred in po seriji Modern-e ! Ta in ta konica so bile narejene pri Johnsson-u! Rezultat Pfizer-ja :zapisite da je ta sled Pfizer-ja samo od trenutka ko je sled pri VAERS-u! In to se točno ujame,sovpade , z drugo polovico grafikona. Izgleda da je Pfeizer prevzel vso kontrolo razdelitve vsake serije cepiv v USA! Bom povedal kasneje zakaj gre!! Videti je zelo zanimivo kako se  vsaka korporacija dogovori z drugo korporacijo,tako da nobena ne hodi po " prstih" konkurence. Lahko opazimo kako se nenadoma ustavijo škodljivi učinki Johnssohn  in nato se začnejo pri Moderni!I n ko Moderna zaustavi vso serijo strupenih cepiv zacne z njimi Johnnson. Za tem začne Pfizer! V tem trenutku Moderna zapusti kompletno "igro" partijo in ne naredi več nobene škodljive serije! To so zelo nepričakovani rezultati. Prej bi pričakovali, da je porazdelitev vsake korporacije bolj razdeljena in pomešana. A bilo je vse zelo dobro organizirano od zgoraj!!! Te porazdelitve so torej natančno dodeljene tako da nihče ne moti drug drugega.
Sedaj pa poglejmo kaj pomeni ponovitev.V začetku je bil preliminarni test od Janssena.Pred tem testom so bile ne nevarne zbirke oddeljene in kar naenkrat in iznenada je Janssen dodelil priblizno 18 serij visoko strupenih. Bilo je 2000 krat več strupa,kot v prejšnji ne toxicni seriji. Dodatek strupenih serij začne zelo brutalno, nato se ustavi in nato nadaljujejo  z nestrupenimi, nato pride Moderna katera pomesa strupene z nestrupenimi serijami. Strupene serije imajo v največ primerih strup kot konice Janssena. Strupi se počasi raztapljajo in postajajo vedno bolj redki. Kaže da je Janssen naredil en predhodni test, kateri se je izmenjaval z Moderno, katera je naredila vsa njihova strupena cepiva, posebej v plazi od 0 do 2000 z nekaj redkimi slucaji proti koncu kroga Moderne. Kaže da je Moderna dobila veliko cepiv, katere je hotela razviti z veliko strupa v njih.Zato je velika koncentracija večje količine strupa v tej seriji Takoj zatem poslje zopet Moderna nestrupene serije.Torej te serije niso nevarne .Zopet so popolnoma ustavili to strupeno serijo.Johnnson zopet dela en test in gre gor do 2000 v ozkem razponu od 1000 do 2000krat. Izgleda da se je Johnssohn naučil koncentriranje strupa v točnem in določenem nivoju med 1000 do 2000 krat bazne(temeljne) zastrupitve. Janssen postaja bolj precizen. Sledi dolga perioda nestrupenih serij, razdeljene od  Moderne.V tem času pa so korporacije naredile jasno bazo referenc, predno so prevzeli naslednji test, o katerem bomo poračali pozneje. Moderna je popolnoma zapustila oder in sedaj stopi na oder PFEIZER! Ker je to tuja ( nemška) kompanija, je videti kot da bi Pfeizer naredil serijo testov z linearnim doziranjem. Kar je res neverjetno, je da se te tri korporacije vrstijo ena za drugo!Res je čudno, videti je kot da so vsi testi doziranja natančno kontrolirani in izroceni Nemcem, medtem ko je Moderna dobila začetno misijo da razdeli na slepo strupene serije! Zakaj je bil Pfeizer vpleten v to??Bomo videli kasneje.
Prebrisana smrtna doza;drugace povedano narejena limita smrti brez da se pove,z poskusom z podganami v laboratoriju.Ali je tukaj kloster?Razdelili so vse serije Pfaiserja v USA katera je sledila razdelitvi kot je naredila Moderna.Pfaiser je razdelil 9500 serij cepiv v USA.Kar je zelo čudno ,da strupene serije katere so razdelili ne izgledajo razdeljene v času, slučajno!Nasprotno,one se nakopičijo v času,in s tem naredijo periode uporabe bolj diskretne!Tukaj se pojavljajo klosterji enkrat tu enkrat tam etc.(tudi tukaj ampak ni tako viden)Vsi so nakopiceni v istem momentu!Torej ,to ne izgleda  slučajno!!Klosterji v sredini so punktirani z širokimi periodami popolnega miru,ali povedano drugače,popolna odsotnost strupenih serij!Torej so dane med klosterjem samo nezastrupljene serije.Kar je neverjetno je, če bi to bil slučaj,bi lahko pričakovali veliko vmesnih serij,nametane slucajno,in tudi razdeljene slučajno.Toda ne!Se menjajo ;zelo strupene in nestrupene,strupene in nestrupene.....To izgleda kot ena podelitev ,katera ne dopušča  mesta slucaju!Izmenjava period med strupenimi in nestrupenimi serijami je vedno naenkrat!Tudi strupene serije ne izgledajo da so tu postavljene slučajno po količini strupa.Enako kot se nakopičijo serije v casu,se zdruzijo po strupenosti,se pravi so postavljene diskretno v vrste.(Tukaj ena vrsta, druga,se ena pa se ena).Vsaka vrsta ima svojo razdaljo med minimum in maximum(.Tukaj je vrsta katera niha med 2000 in 3000 krat,tukaj med 1500 in 2500 krat ,tukaj pa 1000 in 2000 krat in tukaj med več ali manj 0 do 1500,ali 150 do 1500 krat!Tukaj se pokaže dober linearni zaton,katerega lahko vidimo v danih dozah).Doze ne izgledajo izpostavljene slučajno po njihovi strupitvi.Serije kater se nakopičijo v casu , se nakopičijo tudi v strupenosti ter naredijo diskretne vrste,katere se ne razlikujejo od ostalih klosterjev.Ena čudna stvar,kajti če bi ta vrsta katera bi morala biti diskretna in različna od druge vrste,ali je to slučajno?Stopinje strupenosti se zmanjšujejo po stopnicah ne pa po nepretrgani po strmini.In ta stopnja sledi linearnem padcu.Če bi strupenost bila slučajna,ne bi mogli pričakovati da se zmanjšuje postopoma,ampak bolj v nepretrgani strmini!Sedaj pa se znižuje po stopnicah za 500 krat.Vse karakteristike so vidne v tabli in seveda sugerirajo da je Pfiser impliciran v razvitost cepilnih serij, z visokim potencialom strupa v USA!S ciljem da identificira  efikasne doze in da pride do cilja!Tisoce ljudi so v bolnicah,ranjeni, invalidi in umrli od teh strupenih serij.To je medicinski eksperiment nad državljani USA, mladih in starih!Sigurno jih veliko trpi v tem momentu.Torej sem podal grafično razlago.Pfaiser diskretno dozira kar nam pove več teh podajnosti.
1)Serije zelo strupene ,izpostavljene v kratkem času ,izpostavljene zelo blizu ena drugi.Klosterji so naenkrat loceni z svetlimi periodami v katerih uporabijo samo nestrupene serije.Strupenost teh serij ni slučajna,temveč združena v kvantnih plažah strupenosti.Klostri teh serij,okupirajo eno plazo strupenosti,katere so različne ene od druge,ter sledijo po stopinjskem linearnem zmanjševanju.Vsaka stopinja je iste mere in tocno za vsako svetlo periodo nestrupenih serij.Stopinje serij so narejene po sekvencah;3000 krat,2500,1500!To sem hotel dokazati da razložitev teh serij ni slučajna!Prihajajo kar naenkrat in tudi sistematicno,z plazami dodeljenega časa za vsako kompanijo,kot Janssen kateri naenkrat preneha,ter zopet vzame nestrupene serije.Pfaizer kateri lansira doze teh testiranih valov,ima strupeni nivo zelo visok,nato pa zmajnsuje sistematicno po stopnjah po 500!Torej ni tocno da serije variirajo radikalno v strupenosti kajti 80% so relativno nenevarni in naredijo po objavi samo eden ali dva nezaželena učinka.Ostale serije pa imajo lahko strupenost do 5000 krat večjo v večini serij!Te serije so bile nalašč razdeljene za Amerikance.Ironija pa je da zmagovalec druge svetovne vojne ,postane žrtev medicinskih eksperimentov, kater so vodeni od Nemcev!!
*
*

Identifikacija vzorcev v cepivih c0r0n @ v | rus: Dokazi o samosestavljanju DNK-Origami

Eden najtežjih vidikov, ki jih je določiti pri identifikaciji vzorcev cepiv c0r0n @ v | rus, je metoda ali postopek, s katerim se opazujejo predmeti ( mikro/nano-usmerjevalniki , mikro/nanorekteni ...) , so se lahko uskladili. V znanstveni literaturi je bilo najdenih množica del, ki kažejo na različne proizvodne tehnike, kot so elektronska litografija, fokusiran ionski žarek FIB (Focused Ion Beam) in celo sintetične DNK predloge, s katerimi bi definirali QCA vezja nanousmerjevalnikov.Vendar pa v vzorcih cepiva niso našli jasnih dokazov o samosestavljanju. Vendar pa so sumi, ki so bili več kot utemeljeni na tem procesu, potrjeni z opazovanjem videoposnetka, ki ga je 27. decembra 2021 izdelal Ricardo Delgado , na katerem je bilo priča gibanju na tisoče delcev v vzorcu cepiva Pfizer. Zdelo se je, da se ti delci združijo in tvorijo bolj zapletene strukture, ki definirajo preproste geometrijske vzorce, glej odlomek v naslednjem videu 1. 

Zaradi kompleksnosti vprašanja samosestavljanja in ustreznosti odkritih dokazov bo opravljena podrobna analiza, okoli treh temeljnih naslovov: a) usmerjeno samosestavljanje; b) samosestavljanje z gladko epitaksalno rastjo; c) samosestavljanje origamija.

Usmerjena samomontaža

Članek (Kumar, P. 2010) predstavlja prvi jasen pokazatelj " usmerjene samosestavljanja ", ki jo lahko opazimo v vzorcu cepiva, glej sliko 2 in video 1. Zdi se, da se opazovani nanodelci združujejo v grozde večje velikosti in z njo kompleksnejše strukture, ki se premikajo v vzorčni kapljici. 

Po  mnenju (Kumar, P. 2010) je usmerjeno samosestavljanje ključnega pomena za razvoj elektronskih naprav, magnetnih in optičnih miniaturiziranih, ki se ujema z materiali, pridobljenimi iz grafena v vzorcih cepiva, pravzaprav navaja, da  " nanodelci so pritegnile veliko pozornosti, saj so takšne komponente zaradi svojih edinstvenih lastnosti, odvisnih od velikosti, vključno s superparamagnetizmom, kemiluminiscenco in katalizo. Da bi v celoti izkoristili potencialne zmogljivosti nanodelcev, moramo razviti nove metode za njihovo sestavljanje v uporabne vzorce ali strukture. Te samosestavljene strukture obljubljajo nove priložnosti za razvoj miniaturiziranih optičnih, elektronskih, optoelektronskih in magnetnih naprav ."

Po drugi strani Kumar razkriva, da je metoda " usmerjene samosestavljanja " primerna za generiranje nano- in mikro-naprav zaradi svoje sposobnosti uporabe kvantnih pik ali nanotočkov. To pojasnjuje na naslednji način: " saj se velikost ali funkcije naprave vedno manjšajo, se izkaže, da so običajni litografski postopki omejeni za njihovo proizvodnjo. Za premagovanje te težave je treba razviti alternativne metode. Ker se razvijajo konvencionalne proizvodne tehnologije, kot je optična litografija, se prav tako začenjajo srečevati s temeljnimi omejitvami ... Poleg tega so potrebne nove proizvodne tehnike, ki pomagajo podaljšati življenjsko dobo in obseg uporabe obstoječih tehnik ... Tehnika usmerjenega samosestavljanja se lahko ustrezno uporablja za izdelavo funkcionalnih nanostruktur, na primer nanožic in organiziranega niza nano-pik (razumeti kvantne pike) . "Z drugimi besedami," usmerjeno samosestavljanje "omogoča kvantnim pikam, da določenega materiala (na primer grafen GQD Graphene Quantum Dots), se sami sestavljajo po vnaprej določenem vzorcu. 

Med možnimi vrstami usmerjenega ali vodenega samosestavljanja Kumar prepoznava " sestavljanje, ki ga vodijo šablone, kjer uporabljajo atomske površinske vzorce; sestavljanje, ki ga vodijo elektromagnetno polje ali električno polje, med drugim elektronski žarek, svetloba in laser ". Poleg tega priznava, da je " usmerjeno samosestavljanje robustna in ponovljiva tehnika s prihodnjimi možnostmi za uporabo v industrijskem obsegu ...  kar pomeni gradnjo dobro urejenih, pogosto zanimivih struktur, ki so bile deležne veliko pozornosti zaradi svoje enostavnosti organizirajo materiale na nanomerilu v urejene strukture in proizvajajo kompleksne strukture v velikem obsegu"Zdi se, da je to bistveno v kontekstu znotrajkorporalne mreže nanokomunikacij in nano/mikro naprav, saj je za njihovo delovanje treba ustvariti na tisoče naprav ( Zhang, R.; Yang, K.; Abbasi, QH; Qaraqe, KA; Alomainy, A. 2017 |  Galal, A.; Hesselbach, X. 2018 |  Galal, A.; Hesselbach, X. 2020)

Med vsemi oblikami samosestavljanja je najbolj verjetna in tista z največjimi naključji na morfološki ravni samosestavljanje, ki ga vodijo biološke DNK predloge. Med svojimi prednostmi Kumar izpostavlja " proizvodnjo nanožic, saj rešujejo integracijske probleme (odpravljajo potrebo po manipulaciji posameznih nanožic). Rešujejo tudi težave, povezane s kontakti za električni in magnetni transport ." To se ujema z vrsto opazovanih nanonaprav, na primer mikro/nano rektene in materiali, pridobljeni iz grafena, kvantne pike GQD grafena. Pravzaprav Kumar trdi, da "uporaba fizičnih DNK predlog ima za posledico rast nanomaterialov v vnaprej določenem položaju, odpravlja potrebo po manipulaciji po rasti in zagotavlja enostavnost električnih povezav za dodatne karakterizacije ", kar pomaga razumeti, kako so strukture zgrajene in definirane. V vzorcih cepiva so opazili štirikotne oblike, ki so zelo podobne PCB ploščam, mikročipom, senzorjem in integriranim vezjem. Prav tako dodaja, da » takšne predloge povzročajo rast nanotočkov (kvantnih pik), navpičnih nanožic, ki jih je mogoče uporabiti na nadzorovan način za proizvodnjo FET naprav (Field Effect Tranzistorji), magnetnih tunelskih stičišč in naprav za optične aplikacije"kar potrjuje, da je z usmerjenim samosestavljanjem mogoče ustvariti miniaturizirano nanotehnologijo katere koli znane elektronske naprave. Z drugimi besedami, samosestavljanje, ki ga vodijo biološke DNK predloge, se lahko uporabi za izdelavo vseh naprav, potrebnih za intratelesno nano-mrežo, ker je izvedljivo, da je to tehnika, ki se uporablja v cepivih, glede na opažene slike in izjave v znanstveni literaturi (Catania, V.; Mineo, A.; Monteleone, S.; Patti, D. 2014 | Keren, K.; Berman, RS; Buchstab, E.; Sivan, U.; Braun, E. 2003). 

Slika 3. DNK predloga ogljikovih nanocevk FET tranzistor z učinkom polja. (Keren, K.; Berman, RS; Buchstab, E.; Sivan, U.; Braun, E. 2003)

Natančneje, Kumar navaja, da so " kot usmerjene strategije biomolekule (biološke DNK predloge) pokazale veliko obetavnost pri sestavljanju nanodelcev v najrazličnejših arhitekturah zaradi svoje visoke učinkovitosti, visoke specifičnosti in genetske programirljivosti McMillan, RA; Paavola , CD; Howard, J .; Chan, SL; Zaluzec, NJ; Trent, JD 2002 ) . Pokazalo se je, da imajo ti nano sestavljeni materiali potencialno uporabo v novih sistemih za odkrivanje, kot so biosenzorji Taton, TA; Mirkin, CA; Letsinger , RL 2000 ) in kemični senzorji Liu, J.; Lu, Y. 2003 | Liu, J.; Lu, Y. 2006 )    , y en la construcción de dispositivos nanoelectrónicos  (Keren, K.; Berman, R.S.; Buchstab, E.; Sivan, U.; Braun, E. 2003) [configurados paradójicamente con nanotubos de carbono]" Lo que vuelve a confirmar que es una técnica/método conveniente en la implementación de nanotecnología en el cuerpo humano.

Samosestavljanje origami

Končno, med najbolj izvirnimi oblikami samosestavljanja je " metoda origami ", povezana tudi z uporabo DNK predlog. V tem primeru dokaze najdemo v delu ( Wang, J.; Yue, L.; Li, Z.; Zhang, J.; Tian, ​​H.; Willner, I. 2019 ) z naslovom " Aktivna generacija nano lukenj v DNK origami odrih za programirano katalizo v nano votlinah". Vzorec točke ali luknje znotraj štirikotne strukture je presenetljiv in značilen z morfološkega vidika. Ta podrobnost je bila najdena na slikah, ki jih je pridobil dr. Campra, ki skupaj s samosestavljajočim študijskim predmetom omogočajo sklepanje, da to je bil še en del sestavljanke in da v resnici morajo biti večji predmeti, ki se sami sestavijo z metodo origami.Podobnosti so jasne in očitne, glej sliko 5, saj štirikotna struktura predmetov sovpada, položaj nano - luknje, vpisane v površino, kot tudi število ali količina le-teh, opaženih v vzorcih cepiva Pfizer.

Slika 5. Ugotovljeno je, da se predmeti, opaženi v vzorcih cepiva Pfizer, neposredno ujemajo z znanstveno literaturo o samosestavljanju origamija, kjer so nanoluknje nedvomno značilni elementi. (Wang, J.; Yue, L.; Li, Z.; Zhang, J.; Tian, ​​H.; Willner, I. 2019)

Toda preden nadaljujemo z analizo vprašanja lukenj v štirikotnih objektih, je vredno pregledati uvod in stanje tehnike, ki so jih avtorji zagotovili v svojem delu, saj pomaga locirati zmogljivosti tehnike in prikazati njeno povezavo z uporabljeno nanotehnologijo. v cepivih. Pravzaprav so podane presenetljive trditve, saj je samosestavljanje origamija " programiran sklop dvodimenzionalnih (2D) in tridimenzionalnih (3D) nanostruktur DNK, ki predstavlja velik napredek v nanotehnologiji DNK " (Hong, F.; Zhang , F .; Liu, Y .; Yan, H. 2017 |  Rothemund, PW 2006 |  Endo, M .; Sugiyama, H. 2014), kar potrjuje ne le možne dimenzije ali osi samosestavljanja, temveč tudi, da je origami metoda združljiva s samomontažo z gladko epiteksialno rastjo in torej z usmerjenim ali vodenim samosestavljanjem. V vseh primerih je uporaba ustrezno konfiguriranih struktur sintetične DNK nujen predhodnik za razvoj struktur in objektov, opaženih v vzorcih cepiva.  

Poleg tega (Wang, J.; Yue, L.; Li, Z.; Zhang, J.; Tian, ​​H.; Willner, I. 2019) potrjujejo, da metoda samosestavljanja origamija z uporabo DNK omogoča sidranje komponent za konfiguriranje, med drugimi napravami, plazmonskih anten , ki so bile predhodno identificirane v vzorcih cepiva kot del nanomrežja, osredotočenega na človeško telo . To je navedeno v naslednjem dobesednem citatu: "Poleg ustvarjanja genialnih oblik origami struktur, ki nastanejo s programiranim zlaganjem DNK, so bile origami strukture funkcionalizirane s štrlečimi verigami nukleinske kisline ali verigami oligonukleotidov s spremenjenimi robovi. Izstopajoči prameni so bili uporabljeni kot sidrišča za organizacijo polimerov, beljakovin in nanodelcev v odrih vsakega origamija. Prikazane so bile edinstvene funkcije sestavljenih nanostruktur v origami odrih, kot so delovanje encimskih kaskad, načrtovanje plazmoničnih anten in sestavljanje kiroplazmoničnih struktur."Ta razlaga je bistvenega pomena za razumevanje procesa nastajanja nadstruktur, ki jih vodijo vzorci DNK, saj so povezane preko pramenov, ki štrlijo iz gradbenih kosov, funkcionaliziranih z nanodelci (na primer kvantne pike grafena), ki skupaj s faktorjem obsega in superprevodnik materiala, zagotavljata plazmonične lastnosti, in kvantno dvorano, ki pomeni samosestavljanje tranzistorjev, ter mikro/nano čipe zahtevne kompleksnosti. 

V svojem uvodu  (Wang, J.; Yue, L.; Li, Z.; Zhang, J.; Tian, ​​H.; Willner, I. 2019) navajajo tudi zanimive pripombe in citate o možnostih origamija tehnika in oblikovanje DNK sprehajalcev z motorično zmogljivostjo za začetek gibanja, obračanje in ustavitev, v skladu z vzorci molekularne interakcije. Pravzaprav so po ( Lund, K.; Manzo, AJ; Dabby, N.; Michelotti, N.; Johnson-Buck, A.; Nangreave, J.; Yan, H. 2010 ) ti sprehajalci DNK v bistvu molekularni roboti vodijo molekule substrata (prekurzorji) v nizu origami DNK struktur (predlog). To potrjuje naslednji citat celotnega besedila iz Lunda, ki ga potrjujejo tudi ( Omabegho, T.; Sha, R.; Seeman, NC 2009 | Gu, H.; Chao, J.; Xiao, SJ; Seeman, NC 2010 ):

Premik robotike na raven ene molekule je a priori možen, vendar zahteva soočanje z omejeno zmogljivostjo posameznih molekul za shranjevanje informacij in kompleksnih programov. Ena od strategij za premagovanje tega problema je uporaba sistemov, ki lahko pridobijo zapletena vedenja iz interakcije preprostih robotov z njihovim okoljem. Prvi korak v tej smeri je bil razvoj sprehajalcev DNK, ki so od neavtonomnih prešli v sposobnost izvajanja kratkih, a usmerjenih gibov po enodimenzionalnih tirih. V tem delu pokažemo, da naključni sprehajalci, imenovani tudi molekularni pajki, ki vsebujejo molekulo streptavidina kot inertno telo in tri deoksiribozime kot katalitične tace,kažejo elementarno robotsko vedenje pri interakciji z natančno določenim okoljem. Opazovanja mikroskopije z eno molekulo potrjujejo, da ti sprehajalci dosežejo usmerjeno gibanje z odkrivanjem in spreminjanjem sledi molekul substrata, razporejenih v dvodimenzionalni DNK origami pokrajini.Lund, K.; Manzo, AJ; Dabby, N.; Michelotti, N.; Johnson-Buck, A.; Nangreave, J.; Yan, H. 2010 )

To lahko potrdi prisotnost molekul in kosov z zmožnostjo samosestavljanja, njihovega gibanja, orientacije in samoorganizacije, za konfiguriranje kompleksnih elektronskih naprav po vzorcih in šablonah sintetične DNK, ki so bližje v raztopini, kot je npr. cepiva, kot nakazuje opazovanje v videu 1. 

Slika 6. Sheme delovanja origami DNK sprehajalcev, ki bi pojasnili gibanje komponent, delcev in grozdov kvantnih pik GQD grafena v analiziranih vzorcih cepiva Pfizer. To gibanje je mogoče opaziti v videu 1 in v celoti v referenci (Delgado, R. 2021). 

V nadaljevanju z analizo  (Wang, J.; Yue, L.; Li, Z.; Zhang, J.; Tian, ​​H.; Willner, I. 2019), je dodano, da " Funkcionalizacija robov mozaiki origamija (iz DNK predlog) je bil uporabljen za oblikovanje programiranih večkomponentnih origami struktur in zlasti za razvoj zamenljivih origami dimerov . Z drugimi besedami, DNK predloge je mogoče definirati tako, da so sestavljene iz določenih kosov (delcev, beljakovin, kvantnih pik itd.) po vnaprej določenem programu ali vzorcu.

Vendar pa lahko tehnologija origami DNK kritje dodatnih območij, kot je navedeno izkušenj stanje Wang in njegova ekipa " in industrijskih iznajdljiv sistemov origami 3D, na primer, je pokazala sebe. - sestavljanje škatle Origami je skupščina razporedi za gigadalton -programirljive strukture DNK in svetlobno poganjano gibanje 3D origami paketov za izdelavo reverzibilnih kiroptičnih funkcij Predlagane so bile različne uporabe origami nanostruktur, vključno s programirano katalizo, nadzorovanim sproščanjem zdravil, operacijami logičnih vrat in odkrivanjem". Med omenjenimi aplikacijami je vredno izpostaviti logična vrata in operacije zaznavanja, značilne za načrtovanje vezja QCA (Quantum Cell Automata), ki je že komentirano pri identifikaciji nanousmerjevalnikov med vzorci, opaženimi v cepivih. To je še en dokaz, da Metodologija DNK origami velja za razvoj elektronskih naprav, ki temeljijo na kvantnih pikah, glede na zmožnost nadzora nad urejeno konstrukcijo kablov in vezij.

Po končanem pregledu preambul članka  (Wang, J.; Yue, L.; Li, Z.; Zhang, J.; Tian, ​​H.; Willner, I. 2019), se znanstveni diskurz osredotoča na na objektu votlin ali lukenj v "origami splavih", ki so na posnetku prikazani kot štirikotne strukture s piko, vpisano v njihovo območje. Kot je navedeno "Večina teh funkcionalnih origami struktur je vključevala modifikacijo origami splavov od spodaj navzgor, spreminjanje robov origami ploščic ali zlaganje ploščic v cevi. Vendar pa je mogoče razmisliti o funkcionalizaciji origami struktur z nano votlinami (luknjami ali sodčki), ki bi lahko delovale kot zadrževanje ali kanali za vodene kemične transformacije. Do danes so bile takšne votline izdelane v pasivnem sestavu origami ploščic in te votline so bile uporabljene za specifično spajanje protiteles, rekonstitucijo membranskih proteinov in funkcionalizacijo por v trdnem stanju za selektivni transport. Kaj je več,Strukture DNK (ne origami) so bile uvedene v membrane in so delovale kot kanali za stimuliran potencialni transport tovornih vrst čez membrane. Nasprotno, ta študija uvaja koncept aktivne izdelave nanoluk v origami ploščicah. Poročamo o aktivnem nastajanju nanoluk, ki ga vodi DNAzyme, v origami odrih in molekularno mehanskem odklepanju nanoluk z dvigom pokritih okenskih domen. Z uporabo dveh različnih DNAzymov je prikazana programirana in aktivirana izdelava nanoluk v origami strukturah. Poleg tega uporabljamo votline v različnih origami odrih kot omejena nanookolja za selektivno in specifično katalizo. Kaj je več,izpostavljamo zasnovo za reverzibilno mehansko odpiranje in zapiranje s svetlobo nano lukenj in preklopno katalizo v nanovotlinah"V tej razlagi, ki ne pušča nobenega dvoma o namernosti izdelave tehnike origami, je temeljna podrobnost, ki jo je treba resno upoštevati. Gre za sposobnost votlin v strukturah DNK origami, da ujamejo, imobilizirajo in združijo protitelesa ( Ouyang, X.; De-Stefano, M.; Krissanaprasit, A.; Bank-Kodal, AL; Bech-Rosen, C.; Liu, T.; Gothelf, KV 2017), ki je bil prvotno namenjen uporabi za serološke študije, vendar je bil uporabljen za konstrukcijo intrakorporalnih mikro/nano elektronskih naprav, bi lahko dosegel cilj izogibanja fagocitizaciji in imobilizaciji samooblikovanih struktur. Razkrito je tudi, da imajo te luknje zelo pomembno vlogo pri interakciji z drugimi zaporedji DNK origami, ki se lahko prilegajo skupaj (kot da bi bil kos Lego), da dodajo nove konstrukcijske odre, kot je razloženo ( Kurokawa, T. ; Kiyonaka, S.; Nakata, E.; Endo, M.; Koyama, S.; Mori, E.; Mori, Y. 2018 ) na sliki 7.

Slika 7. Sestavljanje origami DNK v luknjah štirikotnih plošč, ki so tudi plošče, sestavljene iz DNK origami struktur ( Kurokawa, T.; Kiyonaka, S.; Nakata, E.; Endo, M.; Koyama, S.; Mori, E. .; Mori, Y. 2018 ).  To kaže, da DNK služi kot de facto gradnik, ki služi za usmerjanje integracije drugih molekularnih komponent in materialov, kot so kvantne pike grafena, s katerimi je mogoče zgraditi elektronske naprave. 
Druga od aplikacij, ki jih navajata Wang in njegova ekipa za luknje, je, da služijo kot kanali ali pore, ki prečkajo ploščo ali strukturo origami DNK, da bi razvili biosenzorje, kar potrjujejo (Seifert, A.; Göpfrich, K.; Burns, JR; Fertig, N.; Keyser, UF; Howorka, S. 2015 | Burns, JR; Seifert, A.; Fertig, N.; Howorka, S. 2016). Pravzaprav je navedeno, da " Nanopore, ki raztezajo membrano, iz zložene DNK so nedavni primer umetnih biomimetičnih nanostruktur, ki lahko odprejo aplikacije v biosenzorjih, dostavi zdravil in nanotekočinah ... Ugotavljamo, da pore DNK kažejo dve napetostno odvisni stanji prevodnosti. Nizke transmembranske napetosti dajejo prednost stabilni ravni visoke prevodnosti, ki ustreza neovirani DNK pori. Pričakovano notranjo širino odprtega kanala potrdimo z merjenjem spremembe prevodnosti v odvisnosti od velikosti poli (etilen glikola) (PEG), zato se domneva, da manjši PEG vstopajo v pore."To se ne ujema le z eno od deklariranih komponent na seznamu pomožnih snovi za cepivo Pfizer, ampak se ujema tudi s prevodnostjo, ki je potrebna za komponente nano- mrežja, usmerjenega v človeško telo ( Yang, J.; Ma, M.; Li, L .; Zhang, Y.; Huang, W.; Dong, X. 2014 |  Abbasi, QH; Yang, K.; Chopra, N.; Jornet, JM; Abuali, NA; Qaraqe, KA; Alomainy, A. 2016 |  Oukhatar, A.; Bakhouya, M.; El Ouadghiri, D. 2021 )

Bibliografija

  1. Abbasi, QH; Yang, K.; Chopra, N.; Jornet, JM; Abuali, NA; Qaraqe, KA; Alomainy, A. (2016). Nanokomunikacija za biomedicinske aplikacije: pregled najsodobnejšega stanja od fizičnih plasti do novih konceptov mreženja. IEEE Access, 4, str. 3920-3935. https://doi.org/10.1109/ACCESS.2016.2593582
  2. Burns, JR; Seifert, A.; Fertig, N.; Howorka, S. (2016). Biomimetični kanal, ki temelji na DNK za ligandsko nadzorovan transport nabitega molekularnega tovora čez biološko membrano. Nanotehnologija narave, 11 (2), pp. 152-156. https://doi.org/10.1038/nnano.2015.279
  3. Burns, MA; Mastrangelo, CH; Sammarco, TS; Moški, FP; Webster, JR; Johnsons, BN; Burke, DT (1996). Mikrofabricirane strukture za integrirano analizo DNK = Mikrofabricirane strukture za integrirano analizo DNK. Proceedings of the National Academy of Sciences, 93 (11), pp. 5556-5561. https://doi.org/10.1073/pnas.93.11.5556
  4. Campra, P. (2021a). Pripombe možnih microbiotics v COVID RNAm cepiva Version 1. Http://dx.doi.org/10.13140/RG.2.2.13875.55840
  5. Campra, P. (2021b). Odkrivanje grafena v cepivih COVID19 z mikro-RAMAN spektroskopijo. https://www.researchgate.net/publication/355684360_Deteccion_de_grafeno_en_vacunas_COVID19_por_espectroscopia_Micro-RAMAN
  6. Campra, P. (2021c). MICROSTRUCTURES IN COVID VACCINES: ¿inorganic crystals or Wireless Nanosensors Network?https://www.researchgate.net/publication/356507702_MICROSTRUCTURES_IN_COVID_VACCINES_inorganic_crystals_or_Wireless_Nanosensors_Network
  7. Catania, V.; Mineo, A.; Monteleone, S.; Patti, D. (2014). Descubrimiento de topología distribuida en nano redes en chip autoensambladas = Distributed topology discovery in self-assembled nano network-on-chip. Computers & Electrical Engineering, 40(8), pp. 292-306.   https://doi.org/10.1016/j.compeleceng.2014.09.003
  8. Chen, Y.; Pepin, A. (2001). Nanofabricación: métodos convencionales y no convencionales = Nanofabrication: Conventional and nonconventional methods. Electrophoresis, 22(2), pp. 187-207. https://doi.org/10.1002/1522-2683(200101)22:2%3C187::AID-ELPS187%3E3.0.CO;2-0
  9. Delgado, R. (2021). Directo del contenido de una vacuna Pfizer al microscopio [Programa especial]. La Quinta Columna. https://www.twitch.tv/videos/1245191848
  10. Endo, M.; Sugiyama, H. (2014). Imágenes de una sola molécula de movimientos dinámicos de biomoléculas en nanoestructuras de origami de ADN utilizando microscopía de fuerza atómica de alta velocidad = Single-molecule imaging of dynamic motions of biomolecules in DNA origami nanostructures using high-speed atomic force microscopy. Accounts of chemical research, 47(6), pp. 1645-1653. https://doi.org/10.1021/ar400299m
  11. Esener, S.C.; Hartmann, D.M.; Heller, M.J.; Cable, J.M. (1998). Microensamblaje asistido por ADN: una tecnología de integración heterogénea para optoelectrónica = DNA-assisted microassembly: a hetrogeneous integration technology for optoelectronics. En: Heterogeneous Integration: Systems on a Chip: A Critical Review (Vol. 10292, p. 1029208). International Society for Optics and Photonics. https://doi.org/10.1117/12.300616
  12. Gabrys, P.A.; Seo, S.E.; Wang, M.X.; Oh, E.; Macfarlane, R.J.; Mirkin, C.A. (2018). Discrepancia de celosía en películas delgadas de nanopartículas cristalinas = Lattice mismatch in crystalline nanoparticle thin films. Nano letters, 18(1), pp. 579-585. https://doi.org/10.1021/acs.nanolett.7b04737
  13. Galal, A.; Hesselbach, X. (2018). Arquitectura de comunicación de nano-redes: modelado y funciones = Nano-networks communication architecture: Modeling and functions. Nano Communication Networks, 17, pp. 45-62. https://doi.org/10.1016/j.nancom.2018.07.001
  14. Galal, A.; Hesselbach, X. (2020). Protocolo de descubrimiento de ruta basado en probabilidades para nano-redes electromagnéticas = Probability-based path discovery protocol for electromagnetic nano-networks. Computer Networks, 174, 107246.   https://doi.org/10.1016/j.comnet.2020.107246
  15. Gu, H.; Chao, J.; Xiao, S.J.; Seeman, N.C. (2010). Una línea de montaje de nanoescala de ADN programable basada en proximidad = A proximity-based programmable DNA nanoscale assembly line. Nature, 465(7295), pp. 202-205. https://doi.org/10.1038/nature09026
  16. Hong, F.; Zhang, F.; Liu, Y.; Yan, H. (2017). Origami de ADN: andamios para crear estructuras de orden superior = DNA origami: scaffolds for creating higher order structures. Chemical reviews, 117(20), pp. 12584-12640. https://doi.org/10.1021/acs.chemrev.6b00825
  17. Keren, K.; Berman, R.S.; Buchstab, E.; Sivan, U.; Braun, E. (2003). DNA-Templated Carbon Nanotube Field-Effect Transistor = Transistor de efecto de campo de nanotubos de carbono con plantilla de ADN. Science , 302 (5649), pp. 1380-1382. https://doi.org/10.1126/science.1091022 | https://sci-hub.yncjkj.com/10.1126/science.1091022
  18. Krahne, R.; Yacoby, A.; Shtrikman, H.; Bar-Joseph, I.; Dadosh, T.; Sperling, J. (2002). Fabricación de huecos a nanoescala en circuitos integrados = Fabrication of nanoscale gaps in integrated circuits. Applied physics letters, 81(4), pp. 730-732. https://doi.org/10.1063/1.1495080
  19. Kumar, P. (2010). Autoensamblaje dirigido: expectativas y logros = Directed self-assembly: expectations and achievements. Nanoscale research letters, 5(9), pp. 1367-1376. https://doi.org/10.1007/s11671-010-9696-9 | https://sci-hub.yncjkj.com/10.1007/s11671-010-9696-9
  20. Kurokawa, T.; Kiyonaka, S.; Nakata, E.; Endo, M.; Koyama, S.; Mori, E.; Mori, Y. (2018). Andamios de ADN Origami como plantillas para canales funcionales tetraméricos Kir3 K+ = DNA origami scaffolds as templates for functional tetrameric Kir3 K+ channels. Angewandte Chemie International Edition, 57(10), pp. 2586-2591. https://doi.org/10.1002/anie.201709982
  21. Lewis, D.J.; Zornberg, L.Z.; Carter, D.J.; Macfarlane, R.J. (2020). Construcciones Winterbottom monocristalinas de superredes de nanopartículas = Single-crystal Winterbottom constructions of nanoparticle superlattices. Nature materials, 19(7), pp. 719-724. https://doi.org/10.1038/s41563-020-0643-6
  22. Liu, J.; Lu, Y. (2003). Un biosensor de plomo colorimétrico que utiliza un ensamblaje de nanopartículas de oro dirigido por ADNzima = A colorimetric lead biosensor using DNAzyme-directed assembly of gold nanoparticles. Journal of the American Chemical Society, 125(22), pp. 6642-6643. https://doi.org/10.1021/ja034775u
  23. Liu, J.; Lu, Y. (2006). Detección colorimétrica rápida de adenosina y cocaína basada en un diseño de sensor general que incluye aptámeros y nanopartículas = Fast colorimetric sensing of adenosine and cocaine based on a general sensor design involving aptamers and nanoparticles. Angewandte Chemie, 118(1), pp. 96-100. https://doi.org/10.1002/ange.200502589
  24. Liu, J.; Wei, J.; Yang, Z. (2021). Construyendo ensamblajes ordenados de nanopartículas inspirados en la epitaxia atómica = Building ordered nanoparticle assemblies inspired by atomic epitaxy. Physical Chemistry Chemical Physics, 23(36), pp. 20028-20037. https://doi.org/10.1039/D1CP02373J | https://sci-hub.yncjkj.com/10.1039/D1CP02373J
  25. Lund, K.; Manzo, A.J.; Dabby, N.; Michelotti, N.; Johnson-Buck, A.; Nangreave, J.; Yan, H. (2010). Robots moleculares guiados por paisajes prescriptivos = Molecular robots guided by prescriptive landscapes. Nature , 465 (7295), pp. 206-210. https://doi.org/10.1038/nature09012
  26. McMillan, R.A.; Paavola, C.D.; Howard, J.; Chan, S.L.; Zaluzec, N.J.; Trent, J.D. (2002). Matrices de nanopartículas ordenadas formadas en plantillas de proteína chaperonina diseñadas = Ordered nanoparticle arrays formed on engineered chaperonin protein templates. Nature materials, 1(4), pp. 247-252. https://doi.org/10.1038/nmat775
  27. Nykypanchuk, D.; Maye, M.M.; Van-Der-Lelie, D.; Gang, O. (2008). Cristalización guiada por ADN de nanopartículas coloidales = DNA-guided crystallization of colloidal nanoparticles. Nature, 451(7178), pp. 549-552. https://doi.org/10.1038/nature06560
  28. Omabegho, T.; Sha, R.; Seeman, N.C. (2009). Un motor browniano de ADN bípedo con patas coordinadas = A bipedal DNA Brownian motor with coordinated legs. Science, 324(5923), pp. 67-71. https://doi.org/10.1126/science.1170336
  29. Oukhatar, A.; Bakhouya, M.; El Ouadghiri, D. (2021). Red de nano sensores inalámbricos de base electromagnética: arquitecturas y aplicaciones = Electromagnetic-Based Wireless Nano-Sensors Network: Architectures and Applications. J. Commun., 16(1), 8. https://www.researchgate.net/profile/Driss-El-Ouadghiri/publication/348355577.../Electromagnetic-Based-Wireless-Nano-Sensors-Network-Architectures-and-Applications.pdf
  30. Ouyang, X.; De-Stefano, M.; Krissanaprasit, A.; Bank-Kodal, A.L.; Bech-Rosen, C.; Liu, T.; Gothelf, K.V. (2017). Acoplamiento de anticuerpos en las cavidades de las estructuras de origami de ADN = Docking of antibodies into the cavities of DNA origami structures. Angewandte Chemie, 129(46), pp. 14615-14619. https://doi.org/10.1002/ange.201706765
  31. Rothemund, P. W. (2006). ADN plegable para crear formas y patrones a nanoescala = Folding DNA to create nanoscale shapes and patterns. Nature, 440(7082), pp. 297-302. https://doi.org/10.1038/nature04586
  32. Sarlangue, G.; Devilleger, J.; Trillaud, P.; Fouchet, S.; Taillasson, L.; Catteau, G. (2021). Objetivación de la existencia de direcciones MAC detectables en la gama de frecuencias de Bluetooth tras una inoculación de la terapia con antígeno COVID y la prueba PCR de detección de COVID. https://ln5.sync.com/dl/195df4a10/5ab9apq6-q5vgawam-vgr3ktt9-7zr985rh/view/default/2451906512011
  33. Seifert, A.; Göpfrich, K.; Burns, J.R.; Fertig, N.; Keyser, U.F.; Howorka, S. (2015). Nanoporos de ADN bicapa con cambio de voltaje entre estado abierto y cerrado = Bilayer-spanning DNA nanopores with voltage-switching between open and closed state. ACS nano, 9(2), pp. 1117-1126. https://doi.org/10.1021/nn5039433
  34. Shen, J.; Sun, W.; Liu, D.; Schaus, T.; Yin, P. (2021). Nanolitografía tridimensional guiada por epitaxia modular de ADN = Three-dimensional nanolithography guided by DNA modular epitaxy. Nature Materials, 20(5), pp. 683-690. https://doi.org/10.1038/s41563-021-00930-7
  35. Taton, T.A.; Mirkin, C.A.; Letsinger, R.L. (2000). Detección escanométrica de matrices de ADN con sondas de nanopartículas = Scanometric DNA array detection with nanoparticle probes. Science, 289(5485), pp. 1757-1760. https://doi.org/10.1126/science.289.5485.1757
  36. Wang, J.; Yue, L.; Li, Z.; Zhang, J.; Tian, H.; Willner, I. (2019). Generación activa de nanoagujeros en andamios de origami de ADN para catálisis programada en nanocavidades = Active generation of nanoholes in DNA origami scaffolds for programmed catalysis in nanocavities. Nature communications, 10(1), pp. 1-10. https://doi.org/10.1038/s41467-019-12933-9 | https://www.researchgate.net/publication/336927899_Active_generation_of_nanoholes_in_DNA_origami_scaffolds_for_programmed_catalysis_in_nanocavities
  37. Wang, M.X.; Seo, S.E.; Gabrys, P.A.; Fleischman, D.; Lee, B.; Kim, Y.; Mirkin, C.A. (2017). Epitaxia: equivalentes átomos programables versus átomos = Epitaxy: Programmable atom equivalents versus atoms. ACS nano, 11(1), pp. 180-185.   https://doi.org/10.1021/acsnano.6b06584
  38. Yang, J.; Ma, M.; Li, L.; Zhang, Y.; Huang, W.; Dong, X. (2014). Nanomallas de grafeno: nuevos materiales versátiles = Graphene nanomesh: new versatile materials. Nanoscale, 6(22), pp. 13301-13313. https://doi.org/10.1039/C4NR04584J | https://sci-hub.yncjkj.com/10.1039/c4nr04584j
  39. Zhang, R.; Yang, K.; Abbasi, Q.H.; Qaraqe, K.A.; Alomainy, A. (2017). Caracterización analítica de la nanored In-Vivo de Terahercios en presencia de interferencia basada en el esquema de comunicación TS-OOK = Analytical characterisation of the terahertz in-vivo nano-network in the presence of interference based on TS-OOK communication scheme. IEEE Access, 5, pp. 10172-10181. https://doi.org/10.1109/ACCESS.2017.2713459

Vir: https://corona2inspect-blogspot-com.translate.goog/2022/01/identificacion-de-patrones-en-vacunas.html?m=1&_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=sl&_x_tr_hl=sl

*

https://truthcomestolight.com/la-quinta-columna-microtechnology-in-pfizers-covid-vaxx/

*

Statistical Analysis Proves Pfizer Systematically Deployed Highly Toxic Batches of Vaccines ON PURPOSE!!!

https://stateofthenation.co/?p=99181&fbclid=IwAR0R6ANqW1p9f3zdifU6_d2SFRbyFPY8icsOt1X2Ni4RrLnU73cUNRt-T9c

*

Dr. Wolfgang Wodarg in dr. Reiner Fuellmich: vsebina cepiv v vseh serijah ni enaka: nekatere viale so bolj toksične: https://www.facebook.com/roman.bartol.338/videos/326725292703706

https://www.bitchute.com/video/YeBEAd12KH9b/?fbclid=IwAR1ip1xSlTngiq1OYFwShDOt_AgpCNDa-gr3nHr95WXjBrxAJgEpT90WnaU

*

Dr Yeadon in dr Fuellmich: škodljive serije cepiv: https://www.brighteon.com/f879d865-e078-4dab-9f88-e8d1f348b14f

*

An investigation of data found in the USA’s Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) has revealed that extremely high numbers of adverse reactions, hospitalisations, life threatening events, permanent disabilities, and deaths among children have been reported against specific lot numbers of the Covid-19 vaccines several times.

Meaning the most dangerous and deadliest batches of the experimental injections being administered to children have now been identifiedand by comparing against adverse reactions among children to the influenza vaccines over a number of years we can see that the Covid-19 injections are proving to be extremely dangerous for children.

https://dailyexpose.uk/2021/12/12/medicine-regulators-harming-children-with-dangerous-batches-of-covid-vaccine/?fbclid=IwAR1u6TftcvefLjI9wfk7UEra1buk-KcTN_O69QzkdhtDcbw4Zt1rquIrarU

*

100% of Covid-19 Vaccine Deaths were caused by just 5% of the batches produced according to official Government data

*
*
dr.Cowan o toksičnih serijah cepiv: https://www.bitchute.com/video/BQh5ZRdBJqq3/
*
*
*
*
*
1. V Pfizerjevi dokumentaciji cepiva sta ALC-0315 in ALC-0159 navedeni kot pomožna snov. Echelon Biosciences Inc. navaja, da "While ALC-0315 and ALC-0159 are being safely used in BioNTech/Pfizer vaccine, the material that Echelon Biosciences is making and selling is not being used in vaccine production and is only for research use in laboratories. When sold as laboratory products, the manufacturing and testing processes do not need to be as strict as they do when the same product is being administered to people.", glej dokument v priponki -> Dokument_20220112161223-%20ALC-0315.pdf
Kovid cepiva imajo pogojno dovoljenje za promet, ali lahko vsebujejo tudi pomožne snovi, katerih se sicer ne bi uporabljalo na ljudeh?
Kaj je mišljeno kot dobra proizvodna praksa (GMP), kot je navedeno v dokumentu Dokument_20220112161223-%20ALC-0315.pdf?
2. Varnostni list cepiva Comirnaty Pfizer-BioNTech (priponka Pfizer-vaccine-safety-data-sheet.pdf).
V poglavju Section 2: Hazards identification je izdelek klasificiran kot varen.
V 3. poglavju so navedene vse sestavine cepiva, za vsako sestavino bi morala biti navedena tudi ustrezna razvrstitev nevarnosti v skladu z Uredbo CE 1272/2008 (CLP).
V stolpcu za razvrstitev nevarnosti (Classification according to regulation (EC) No.1272/2008) je kot nevarna sestavina naveden le kalijev klorid (POTASSIUM CHLORIDE 7447-40-7), razvrščen kot H303 Acute Tox 5 (kar pomeni, da je lahko škodljiv pri zaužitju), medtem ko je za vse ostale sestavine cepiva navedeno "Podatkov ni na voljo" (No data available).
3. Za podrobnejšo analizo prilagam Varnostni list snovi ALC-0315 (priponka Safety-Data-ALC-0315.pdf).
V poglavju 1 Identification je proizvajalec navedel, da je izdelek namenjen za raziskovalno uporabo in ne za diagnostično ali terapevtsko uporabo pri ljudeh ali živalih. "This product is for research use - Not for human or veterinary diagnostic or therapeutic use. It is the responsibility of the purchaser to determine suitability for other applications."
V 2. poglavju 2 Hazard(s) identification, pa piše, da lahko povzroči raka; "H350 May cause cancer."
Razvrstitev pomožne snovi ALC-0315 H350 kot May cause cancer ni bila navedena v varnostnem listu cepiva Comirnaty. Zlasti v Section 3 v tabeli, kjer mora biti razvrstitev snovi glede na nevarnost skladno z Uredbo ES 1272/2008 (CLP)?
Pomožna snov ALC-0315 je sintetični lipid, ki vsebuje aktivno sestavino, zaradi katere ima v cepivu zelo pomembno vlogo. Toda če je nevarna, zakaj se o njej ne poroča?
4. V dokumentu z Povzetek glavnih značilnosti zdravila, točka 4.2 Odmerjanje in način uporabe piše: "Medsebojna zamenljivost cepiva Comirnaty s cepivi proti COVID-19 drugih proizvajalcev za dokončanje primarne serije cepljenja ali poživitvenega odmerka (tretjega odmerka) ni dokazana." Link do dokumenta -> https://www.ema.europa.eu/.../comirnaty-epar-product...
Ali se v cepilnih centrih ljudi cepi s cepivi drugih proizvajalcev in ignorira proizvajalčeve napotke
Na 15. strani piše:
"Genotoksičnost/kancerogenost
Študij genotoksičnosti in kancerogenosti niso izvedli. Pričakuje se, da sestavine cepiva (lipidi in mRNK) nimajo genotoksičnega potenciala."
Ali se smatra, da sestavine cepiva nimajo genotoksičnega potenciala, samo zato ker ni bilo izvedenih namenskih študij in se ignorira navedbe v varnostnem listu snovi ALC-0315 (H350 May cause cancer)?
V dokumentu z informacijami o cepivu (Povzetek glavnih značilnosti zdravila) na 63. strani, piše:
B. POGOJI ALI OMEJITVE GLEDE OSKRBE IN UPORABE
Predpisovanje in izdaja zdravila je le na recept.
Kako to, da se ne predpisuje recepta, če ga proizvajalec zahteva?
Prilagam dokument Comirnaty epair risk management plan na strani 88 piše, ki je dostopen na naslednjem linku
"Module SV. Post-Authorisation Experience
SV.1. Post-Authorisation Exposure
It is not possible to determine with certainty the number of individuals who received COVID-19 mRNA vaccine since it was first authorised for emergency use on 01 December 2020. Estimated worldwide shipped doses may serve as a reasonable indicator of subject exposure by region and countries; the estimated exposure by gender and age group is not available"
*
*
Štirje priznani znanstveniki pišejo pismo ustanovitelju podjetja BioNTech Uğurju Şahinu. Od direktorja biotehnološkega podjetja želijo več informacij o cepivu Comirnaty®, ki ga razvija. Vprašanja se med drugim nanašajo na barvanje in lipidne nanodelce.
 
Berlinski časopis je v članku z dne 26. januarja 2022 poročal o zahtevi štirih priznanih znanstvenikov, ki se od odobritve cepiva Comirnaty® podjetja BioNTech intenzivno ukvarjajo z aktivno snovjo. Ti znanstveniki so Jörg Matysik, profesor analitične kemije na Univerzi v Leipzigu, Gerald Dyker, profesor organske kemije na Univerzi Ruhr v Bochumu, Andreas Schnepf, profesor anorganske kemije na Univerzi v Tübingenu, in Martin Winkler, profesor materialov in procesnega inženirstva na Univerzi uporabnih znanosti v Zürichu.
 
Na podlagi svojih analiz in ocen so se štirje znanstveniki odločili, da ustanovitelju podjetja BioNTech pošljejo pismo, v katerem so Şahinu naslovili svoje pomisleke in iz njih izhajajoča vprašanja. Pismo je na voljo časopisu Berliner Zeitung. Iz članka izhaja, da znanstveniki ne bi nasprotovali novi tehnologiji mRNA, ki se uporablja v učinkovini Comirnaty®, in ne bi bili odklonilni glede njenega razvoja: "Možnost stabilizacije mRNA tako, da jo je mogoče uporabiti za cepljenje, se nam zdi zelo vznemirljiva. Zavedamo se, da lahko ta biotehnološka inovacija odpre zelo pomembne nove možnosti v medicinski praksi," je zapisano v izjavi iz pisma, ki je zdaj postalo znano.
 
Podjetje BioNTech naj bi s tehnološko mRNA raziskovalo, razvijalo in uporabljalo zelo obetavno, a tudi zelo zapleteno tehnologijo. To bi lahko v prihodnosti uspešno uporabili pri zdravljenju raka, pri cepivu proti COVID-19 pa je po njenem mnenju treba na situacijo gledati bolj diferencirano. Pismo Şahinu je citirano v nadaljevanju:
 
"Kot kemiki nimamo vtisa, da bi se ta izdelek trenutno lahko uporabljal kot množično cepivo."
 
Na podlagi te ocene bi se torej pojavila nujna vprašanja. Prva ključna negotovost bi bila informacija v povzetku glavnih značilnosti izdelka, tj. informacija v navodilu za uporabo za izdelek Comirnaty®. Izvirno navodilo za uporabo vsebuje opombo: "Cepivo je bela do skoraj bela disperzija". Štirje znanstveniki so v pismu direktorju podjetja BioNTech zastavili formulirano vprašanje:
 
"Skoraj vse uporabljene snovi so brezbarvne, zato bi pričakovali belo barvo. Od kod prihaja ta sivi odtenek? Ali gre za nečistoče?"
 
Andreas Schnepf, ki dela na Univerzi v Tübingenu, je v članku v časopisu Berliner Zeitung pojasnil razloge za vprašanje:
 
"Možno je, da je tableta, tekočina ali disperzija obarvana. Toda siva barva, tj. 'razredčena črna', skoraj nikoli ne nastane v procesu, ki bi ga pričakovali. Vedeti moramo, ali gre za To je kontaminacija. Tableta, ki ni bela, kaže na to, da je šlo nekaj narobe. Podjetje BioNTech nam mora to pojasniti."
 
Schnepf in drugi avtor pisma, Jörg Matysik, sta v članku tudi pojasnila, da se zavedata velikih težav pri nadzoru kakovosti v tehnologiji mRNA. Zato ju "zelo zanima", katere metode zagotavljanja kakovosti bo podjetje BioNTech uporabilo: "Pogovarjali smo se s kolegi in doslej nismo našli nobenih izhodišč, kako izboljšati kakovost tehnologije mRNA za tako veliko količino izdelka." Naslednje vprašanje Şahinu je torej v izvirnem pismu:
 
"Kako je zagotovljena dosledna kakovost izdelka oziroma kako lahko zagotovite, da je v lipidnih nanodelcih prisotna mRNA, ki jo je treba zapakirati, in v kolikšni meri? Kako se nadzoruje koncentracija aktivne snovi mRNA v posameznih serijah in kako koncentracija aktivne snovi v lipidnih nanodelcih glede na koncentracijo zunaj delcev?"
 
Štirje znanstveniki se ukvarjajo tudi s problemom fizikalne razgradnje sestavin in snovi, ki se obdelujejo, uporabljajo in vsebujejo aktivno sestavino cepiva. Med njimi sta bili tudi "sestavini ALC-0159 in ALC 0315", ki pa sta potrebni za tvorbo lipidnih nanodelcev, bistvene sestavine tehnologije mRNA. v enem od varnostnih listov V zvezi z ALC-0315 je mogoče prebrati, "da ALC-0315 draži oči in kožo ali sluznice". Profesor Schnepf v zvezi s tem vidi težavo: "Če lahko draži oči ali kožo, kako je s tem povezano tkivo? Tu potrebujemo jasnost," je dejal znanstvenik po poročanju časopisa Berliner Zeitung. Še eno vprašanje iz pisma v izvirnem citatu:
 
"Ali trenutno potekajo ali so načrtovane študije za ugotavljanje, kje so snovi, ki se uporabljajo le kot dodatki, po uporabi? Ali obstajajo nadaljnje načrtovane ali tekoče študije za določitev toksikoloških učinkov snovi ali njihovih bioloških razgradnih produktov?"
 
Pismo obravnava tudi vprašanje morebitnih stranskih učinkov. Štirje avtorji so zaskrbljeni, ker "očitno obstajajo različni stranski učinki pri različnih številkah serij". Raziskovalci menijo, da je mogoče, da bi lahko zaradi visokega proizvodnega pritiska prišlo do različnih rezultatov v posameznih serijah, kar pa "ni dopustno", pravi profesor Schnepf in komentira: "To res ne bi smelo biti, saj morajo vse viale vsebovati enake sestavine." Vprašanje Şahinu v spremnem pismu se glasi:
 
"Kako je mogoče pojasniti to okoliščino in kaj razlikuje te serije od ostalih ter ali so bila vložena prizadevanja za natančnejšo preučitev tega pomembnega vidika, zlasti v zvezi z zagotavljanjem kakovosti? Ali obstajajo ali so načrtovane klinične študije, s katerimi bi raziskali neželene učinke in njihove vzroke ter povečali varnost novih cepiv COVID?"
 
Berliner Zeitung na koncu navaja citate iz pisma: "Nekateri neželeni učinki se pojavijo hitro po cepljenju, in sicer veliko hitreje, kot bi pričakovali, če bi bilo to povezano z nastankom beljakovinske bodice . Tu bi bila bolj verjetna toksična ali alergijska reakcija Vprašanje, ki bi ga lahko zožili z nadaljnjimi preiskavami sestavin." Vprašanje se torej glasi: "ali takšne preiskave potekajo ali so načrtovane":
 
"Na splošno se je treba veliko bolj osredotočiti na problem neželenih učinkov in v to razpravo vključiti tudi zdravnike, ki morajo svetovati bolnikom."
 
Po poročanju časopisa Berliner Zeitung profesor Schnepf ocenjuje temo obveznega cepljenja takole: "Za zakon o obveznem cepljenju potrebuje Bundestag, pa tudi vsak posameznik, ki se cepi, trdno podlago znanja, da lahko sprejme informirano, osebno odločitev. S podatki, ki so trenutno na voljo pri podjetju BioNTech, te podatkovne podlage v zvezi s cepivi COVID-19 še ni."
 
Poleg pisma štirih znanstvenikov v časopisu Berliner Zeitung ter njihovih pomislekov in vprašanj v zvezi z novo tehnologijo mRNA je naveden tudi sklic na članek SWR z dne 19. novembra 2019, ki osvetljuje temo novih tehnologij cepiv. V članku, v katerem ima besedo tudi Uğur Şahin, je na koncu zapisano: "V članku je zapisano, da so v njem predstavljeni naslednji dejavniki: "Zdaj se novo cepivo preizkuša v kliničnih študijah na ljudeh. Znanstveniki upajo, da bo cepivo odobreno v petih do šestih letih.
 
*
V Pfizer cepivu za covid-19 je dr. Zande Bota našla dele sintetičnih beljakovin kačjega strupa, ki imajo toksični vpliv na kri: V današnji oddaji Dr. Jane Ruby Show Dr. Jane razkriva delo južnoafriške strokovnjakinje za mikroskopijo in naturopatinje Dr. Zandre Botha, ki povezuje dejstva in razkriva dokaze, ki podpirajo proteinske organoide kačjega strupa ali... razvoj sintetičnih substratov, ki so narejeni tako, da ohranjajo toksično delovanje kačjega strupa, in vse to pregleda z Dr. Bryanom Ardisom, ki je nedavno opozoril svet na to diabolično podlago za prevaro kovid in posnetke smrtonosnega biološkega orožja- cepiva za covid-19.
*
*
Študija razkriva, da ogljikove nanocevke lahko povzročajo raka
Nova študija, ki jo je izvedla skupina britanskih in ameriških znanstvenikov, je razkrila rakotvorni potencial nekaterih ogljikovih nanocevk. V članku, objavljenem 20. maja v reviji Nature Nanotechnology, so raziskovalci opisali azbestu podobne lastnosti dolgih večstenskih ogljikovih nanocevk (MWCNT)...
*
dr. Daniel Nagase je našel grafenske čipe v cepivih Pfizer in Moderna: https://www.facebook.com/1301708254/videos/435161121999606
*
Avstralski znanstveniki so predložili dokaze, ki potrjujejo ugotovitve nanotehnologije v cepivu COVID-19. Znanstveniki zaradi strahu pred maščevanjem farmacevtske mafije niso razkrili svoje identitete.
*
Dear xxxxx, 
 
My son/daughter xxx  has an appointment on xxxxx at xxxx in the xxxx vaccination center. 
I’m very concerned about the presence of graphene oxide detected in so many vaccines: covid vaccines, calendar vaccines and even adjuvants. When I check the list of ingredients of those vaccines, I can’t find graphene oxide listed. That’s why I find it very difficult to trust the offical sources anymore unless I see with my own eyes that no graphene oxide neither strange particle unlisted by the official sources are present in the content of that vial. 
 
Please understand my request of kindly proceding to an optical microscopy of the vial by a qualified worker at our appointment before the inoculation with me present. The microcope must work with brightfield and darkfield in order to detect any fluorescence and 40x-400x lenses should be more than enough. If there is no microscope at the location, I can kindly bring my own. 
Please again understand my concern and get my apologies in advance for the time spent in arranging it. The money is not a problem of course. I’ll pay whatever it takes for the health of my son/daughter. 
 
Best, 
Xxxxx 
 
Sources: 
 
 
4. Analysis on vials of so-called "vaccines" against COVID-19 2022 disease using fluorescence microscopy. https://t.me/graphenevaccine/2654 https://www.instagram.com/p/ChAPGlONnSL/ 
5. Studio italiano completo in campo oscuro conferma la presenza di autoassemblaggi e particelle grefeniche in analisi di sangue di inoculati (Engels). https://t.me/graphenevaccine/2636 https://www.instagram.com/p/CgTj7wrNENA/ 
 
8. Dr. Nagase Releases Bombshell New Findings From Vaccine Microscope & Compositional Analysis https://odysee.com/@TimTruth:b/dr-nagase-vaccine-under-microscope:7
 
9. IDENTIFICATION OF POSSIBLE MICRO-TECHNOLOGY AND ARTIFICIAL PATTERNS IN PFIZER VACCINE USING OPTICAL MICROSCOPY https://odysee.com/@Thavisouk:b/Eng-Pdf_LaQuintaColumna_Pfizer-microtechnology:6 
10. Optical microscope images of an aqueous solution of reduced graphene oxide, obtained by La Quinta Columna https://t.me/graphenevaccine/2570 https://www.instagram.com/p/CgJnBYxt4Ek/ 
11. BRAUN PHYSIOLOGICAL SERUM OBSERVED UNDER A MICROSCOPE https://t.me/graphenevaccine/2557
 
12. DR. Shimon Yanowitz EVIDENCE OF SELF-ASSEMBLY STRUCTURES IN C19 INJECTION VIALS https://www.bitchute.com/video/e9mvTko2Ts0T/ 
13. FROM NEW ZEALAND. GRAPHENE OXIDE AND MICROTECHNOLOGY AT PFIZER https://t.me/graphenevaccine/2555
 
 
15. DR. YOUNG SHARES NEW COVID VACCINE AND BLOOD FINDINGS: SELF-ASSEMBLY WITH PULSED RF AND GRAPHENE OXIDE https://www.bitchute.com/video/qT6iiHrlOGHZ/
16. ANALYSIS OF LIDOCAINE EPINEPHRINE NORMON AT THE OPTICAL MICROSCOPE. https://laquintacolumna.tv/video/confirmado-el-analisis-de-lidocaina-epinefrina-normon-al-microscopio-optico-revela-grafeno/

20. Dr. Martín Monteverde of Argentina carried out analyses of vials from Cansino, Pfizer,
Sinopharm, AstraZeneca, and Sputnik. https://www.orwell.city/2022/01/argentina.html
21. Dr. Robert Young - Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines
https://www.docdroid.net/Ihq2YfO/informe-the-scientific-club-corregido-por-dr-campra-pdf
22. Dr Carrie Madej reports on US Moderna study https://everydayconcerned.net/2021/08/12/bombshell-news-american-medical-researchers-witness-self-assembling-graphene-oxide-nanotech-or-ai-syn-bio-in-moderna-vaccine-under-microscope/

23. Vaccine & Blood Analysis Under Microscope Presented By Independent German Researchers, Lawyers & Doctor https://www.bitchute.com/video/6M57qfcn5USY/
24. Pfizer Vaccine Microscope Photos released By Dr John B, Scientist, lecturer
https://twitter.com/drjohnb2/status/1444639912880443396?lang=en-GB
https://t.co/RcLW4dm3vO
25. Bright field and phase contrast microscopy analysis of Moderna By Dr John B
https://twitter.com/DrJohnB2/status/1447639567658532873
https://t.co/mdvB1l65FV

26. Pathological Institute Reutlingen, Germany presentation by Dr Axel Bollant
Pathological Institute Reutlingen, Germany presentation by Austrian Group
https://www.bitchute.com/video/KgDSVTcrBCWF/
27. Anonymous German study of the Pfizer
https://www.bitchute.com/video/JA6fvmQakTAS/
28. Franco Giovannini, medical biologist analyses the blood of vaccinated people. Result:
80% of those vaccinated have red blood cell contamination and presence of exogenous materials, including graphene https://t.me/graphenevaccine/2652  
https://www.instagram.com/p/ChC4OISguhR/

29. Dr Franco Giovannini continues to study blood samples from vaccinated people. Once again he finds graphene oxide filaments, toxic to human cells. https://t.me/graphenevaccine/2653
https://rumble.com/v1er7dd-dr-franco-giovannini-continues-to-study-blood-samples-from-vaccinated-peopl.html
30. Analysis of dry drops of the Sputnik vaccine by Dr. Liliana Zelada.
https://t.me/graphenevaccine/2655
31. Dr. Liliana Zelada analyzes a vaccine from Sinopharm under the microscope and observes a large amount of graphene oxide.
https://t.me/graphenevaccine/2656
32. Dr. Liliana Zelada analyzes a vaccine from Pfizer under the microscope and observes a large amount of graphene oxide.
https://t.me/graphenevaccine/2657
33. Dr. Liliana Zelada analyzes an AstraZeneca vaccine under the microscope and observes a large amount of graphene oxide.
https://t.me/graphenevaccine/2658
34. Dr. Liliana Zelada analyzes a vaccine from Moderna under the microscope and observes a large amount of graphene oxide.
35. Dr. Liliana Zelada analyzes the influenza vaccine. It contains graphene oxide.
https://t.me/graphenevaccine/2662
36. Dr. Liliana Zelada analyzes the polio vaccine. It contains graphene oxide.
https://t.me/graphenevaccine/2663
37. Dr. Liliana Zelada analyzes the Pfizer's vaccine diluent. It contains graphene oxide.
https://t.me/graphenevaccine/2664
38. Dr. Liliana Zelada analyzes the yellow fever vaccine. It contains graphene oxide.
https://t.me/graphenevaccine/2665
39. CONFIRMED PRESENCE OF GRAPHENE IN FLUCELVAX TETRA FLU VACCINE - CAMPAIGN 2.021 / 2.022
https://laquintacolumna.tv/video/confirmada-presencia-de-grafeno-en-vacuna-de-la-gripe-flucelvax-tetra-campana-2-021-2-022/

44. PRESENCE OF GRAPHENE CONFIRMED IN TROBEX AND COLIRCUSI EYE DROPS FOR OPHTHALMIC USE
https://laquintacolumna.tv/video/confirmada-presencia-de-grafeno-en-colirios-de-uso-oftalmologico-trobex-y-colircusi/
45. PRESENCE OF GRAPHENE CONFIRMED IN LOCAL ANESTHETICS (SCANDINIBSA, ARTINIBSA AND XILONIBSA)
https://laquintacolumna.tv/video/confirmada-presencia-de-grafeno-en-anestesicos-locales-scandinibsa-artinibsa-y-xilonibsa/
46. CONFIRMED PRESENCE OF GRAFENE IN CLEXANE 8,000 IU (Low Molecular Weight Heparin)
https://laquintacolumna.tv/video/confirmada-presencia-de-grafeno-en-clexane-8-000-ui-heparina-de-bajo-peso-molecular/
47. GRAFENE IN HEPAXANE 4000 IU (Low Molecular Weight Heparin) HAS BEEN CONFIRMED.
https://laquintacolumna.tv/video/confirmada-la-presencia-de-grafeno-en-hepaxane-4000-ui-heparina-de-bajo-peso-molecular/

48. PRESENCE OF GRAPHENE CONFIRMED IN OPTOVITE VITAMIN B12 FROM NORMON LABORATORY
https://laquintacolumna.tv/video/confirmada-la-presencia-de-grafeno-en-optovite-vitamina-b12-de-laboratorio-normon/
49. GRAPHENE IN SHINGRIX "VACCINE" (Herpes Zoster) CONFIRMED UNDER OPTICAL MICROSCOPE
https://laquintacolumna.tv/video/confirmado-grafeno-en-vacuna-shingrix-herpes-zoster-al-microscopio-optico/
50. GRAFENE CONFIRMED IN ENOXAPARIN ROVI 8.000 (Low molecular weight heparin)
https://laquintacolumna.tv/video/grafeno-confirmado-en-enoxaparina-rovi-8-000-heparina-de-bajo-peso-molecular/
51. GRAFENE CONFIRMED IN INHAIX 12,000 ENOXAPARIN (Low Molecular Weight Heparin)
https://laquintacolumna.tv/video/grafeno-confirmado-en-inhaix-12-000-enoxaparina-heparina-de-bajo-peso-molecular/

52. GRAPHENE IN CLEXANE 6000 HEPARIN
https://laquintacolumna.tv/video/grafeno-en-clexane-6000-heparina/
53. GRAPHENE IN POTASSIUM CHLORIDE BRAUM TO BE DILUTED IN PHYSIOLOGICAL SERUM
https://laquintacolumna.tv/video/grafeno-en-cloruro-de-potasio-braum-para-ser-diluido-en-suero-fisiologico/
54. REDUCED GRAPHENE OXIDE IN HAVRIX CALENDAR "VACCINE" 720
https://laquintacolumna.tv/video/oxido-de-grafeno-reducido-en-vacuna-del-calendario-havrix-720/
55. GRAPHENE OXIDE IN CERVARIX CALENDAR VACCINE (Purportedly for HPV prevention)
https://laquintacolumna.tv/video/oxido-de-grafeno-en-vacuna-del-calendario-cervarix-supuestamente-para-la-prevencion-del-vph/
56. GRAPHENE OXIDE IN PHYSIOLOGICAL SERUM GRIFOLS
https://laquintacolumna.tv/video/oxido-de-grafeno-en-suero-fisiologico-grifols/
57. OPTICAL ANALYSIS OF NEISVAC C (Meningococcal) CALENDAR VACCINE ALSO CONFIRMS GRAFENE
https://laquintacolumna.tv/video/analisis-optico-de-vacuna-del-calendario-neisvac-c-meningococo-tambien-confirma-grafeno/
58. GRAPHENE IN DIFTAVAX CALENDAR "VACCINE" ANALYSIS UNDER OPTICAL MICROSCOPE 
https://laquintacolumna.tv/video/grafeno-en-analisis-vacuna-calendario-diftavax-al-microscopio-optico/ 
59. GRAPHENE IN DENTAL ANESTHETIC INIBSACAIN PLUS (BUPIVACAINE) 
https://laquintacolumna.tv/video/confirmado-grafeno-en-anestesico-dental-inibsacain-plus-bupivacaina/ 
60. GRAPHENE OXIDE AND GRAPHENE MICROFIBERS IN DENTAL ANESTHESIA (MEPIVACAINE) 
https://laquintacolumna.tv/video/oxido-de-grafeno-y-microfibras-de-grafeno-en-anestesia-dental-mepivacaina/ 
61. MICROSCOPIC ANALYSIS OF FILAMENTS OBSERVED IN CHIROMAS INFLUENZA VACCINE 
*

Revija NATURE razkriva, kako lahko grafen uporabimo za sestavljanje radiofrekvenčne elektronike v bioloških sistemih

Na dan so prišle "prelomne" informacije o vlogi grafena, za katerega mnogi verjamejo, da ga vsebujejo ali proizvajajo "cepiva" proti Covid-19, v radiofrekvenčni elektroniki, ki ga v tem članku povezujejo s samosestavljajočimi se matričnimi strdki.

Članek  , objavljen v reviji  Nature Communications  leta 2014, z naslovom "Integrirano vezje grafenskega radiofrekvenčnega sprejemnika", pojasnjuje, kako ima grafen "vrhunske električne lastnosti" in ima velik potencial kot "prihodnji kanalski material v radiofrekvenčni elektroniki." ».

"Izdelava integriranega vezja iz grafena brez občutnega poslabšanja zmogljivosti tranzistorja se je izkazala za zahtevno in predstavlja eno glavnih ozkih grl pri tekmovanju z obstoječimi tehnologijami," piše v povzetku študije.

"Tukaj predstavljamo metodo izdelave, ki v celoti ohranja kakovost grafenskega tranzistorja, prikazano z implementacijo visoko zmogljivega tristopenjskega grafenskega integriranega vezja."

Zdaj vemo, da ta metoda izdelave vključuje uporabo skoraj nanometrskih komponent vezja, ki so sestavljena z namenom ojačanja, filtriranja in mešanja nizvodnega govora radijskega signala.

Kot pojasnjuje študija, je bil grafen uspešno uporabljen v poskusih za "izvajanje praktičnih funkcij brezžične komunikacije, sprejemanje in obnavljanje digitalnega besedila, poslanega na nosilnem signalu 4,3 GHz."

Strdki niso narejeni iz krvi, so bolj kot samosestavljena matrika prevodnih struktur

Kako je to povezano s cepivi proti covidu? Prvič, bilo je veliko verodostojnih špekulacij o resnični vsebini vial za injiciranje, z nekaterimi dokazi, ki kažejo, da vsebujejo grafen.

Health Ranger je pred kratkim prišel tudi do  neverjetnega odkritja  o strdkih, povezanih z vbrizgavanjem covida   , ki v resnici niso krvni strdki, kot so mnogi prej verjeli.

Ti nekrvni strdki, je Health Ranger odkril z laboratorijsko analizo masne spektrometrije, vsebujejo visoke koncentracije električno prevodnih elementov, kot so natrij (Na), aluminij (Al) in kositer (Sn). Zdi se tudi, da sami strdki izločajo ali zbirajo  kovinske  elemente iz krvnega obtoka, da zgradijo in razširijo svojo strukturo in velikost.

»Omeniti velja, da je veliko teh elementov prevodnikov. Aluminij je na primer najpogostejša alternativa bakru za uporabo v električnih napeljavah,« piše Health Ranger. "Natrij je alkalna kovina, ki je zelo prevodna, kositer pa se uporablja kot glavna komponenta v zlitinah za spajkanje, ki se uporabljajo za izdelavo ali popravilo tiskanih vezij."

Zgoraj omenjena študija iz leta 2014 preučuje, kako se grafen uporablja za ustvarjanje drobnih, mikroskopsko velikih vezij, ki povečujejo prevodnost in uporabo drugih kovin. Ali je možno, da so cepiva proti covidu majhna vezja, ki se sama sestavijo iz kovin, pridobljenih iz krvi, kar povzroča strdke?

"Strdku skoraj popolnoma manjkajo ključni označevalni elementi, ki bi bili prisotni v človeški krvi (kot sta železo in kalij), vendar kaže znatno višje koncentracije elementov, ki se uporabljajo v elektroniki in vezjih," piše Health Ranger.

Oglejte si naslednjo epizodo poročila Health Ranger  na Brighteon.com  , če želite izvedeti več od Health Rangerja o tem odkritju in njegovih posledicah:

Kakšen je resnični namen teh samosestavljenih strdkov?

Zdi se, da ti strdki ne "živijo" na enak način kot na primer lasje ali nohti. Zdi se, da so "mrtve" biostrukture, ki so se same sestavile do te mere, da ubijejo svojega gostitelja, čeprav je možno, da so  bile  žive, preden so njihove žrtve umrle.

»Prioni se na primer sestavljajo sami, a so tudi nežive biostrukture,« še pojasnjuje Health Ranger. "V bistvu so napačno zvite beljakovine, ki se širijo po možganih (ali drugih regijah), kar povzroča morfološke spremembe, ki preglasijo tako normalno strukturo kot delovanje nevroloških celic."

»Ni nujno, da je nekaj živo, da se samosestavi. Celo virusi, kot jih opisuje tradicionalna virologija, so mrtve strukture, ki se kljub temu same sestavijo in lahko 'rastejo' v velikosti in masi glede na njihovo skupno populacijo."

Več kot verjetno je to le vrh ledene gore glede tega, kaj ti strdki dejansko  so  in kakšen je njihov pravi namen. Zakaj injekcije covida povzročijo, da človeška telesa tvorijo te zadušljive gmote, ki rastejo do te mere, da ubijejo svoje gostitelje? Ali je edini cilj le depopulacija ali je to še kaj več?

Ker je Health Ranger v množici odkril tudi tuja vlakna, se je eden od naših bralcev spomnil na Morgellonovo bolezen, ki jo zaznamujejo drobni vlaknasti paraziti, ki se pojavijo iz kože po izpostavljenosti določenim toksinom.

"Zanimivo bi bilo videti poskus, kjer bi bili najdeni elementi, ne toliko v količini, ampak bolj v sorazmerju drug z drugim, kjer so Na, Al, Sn podvrženi premikom spektra 5 GHz," je dodal drugi o tem, kako bi kot vidite elemente teh strdkov, izpostavljenih radijskim valovom 5 Ghz, ki se razlikujejo od radijskih valov 4,3 Ghz, opaženih v študiji o grafenu iz leta 2014.

»Posebno zanimivo je 26 GHz do 30 GHz (prizadeta krvna plazma) in 60 GHz (močno prizadet atom kisika). Razdalje [manj kot] 1M (Bluetooth mV raven, uporaba mobilnega ph), 10, 30, 100 metrov. Če ugotovite, da ti zunanji vplivi sprožijo koagulacijo teh in drugih elementov, ki so že prisotni v ljudeh, smo morda zadeli glavni dobitek. Preveč naključna je koncentracija smrti zaradi 'cepiv', ne le na območjih 5G, ampak tudi na območjih z visoko izpostavljenostjo wi-fi in mikrovalovom.

Drugi so ugibali o možni prisotnosti kalcija v teh nekrvnih strdkih, v upanju, da bo Health Ranger razkril, ali je ta snov v njih ali ne.

"Bral sem tudi o tehnologijah tkivnih odrov na osnovi nano grafena," je dodal drugi, ki se je skliceval na ugotovitve študije grafena iz leta 2014.

Vir: https://ejercitoremanente.com/2022/08/22/la-revista-nature-revela-como-se-puede-usar-el-grafeno-para-ensamblar-electronica-de-radiofrecuencia-en-sistemas-biologicos/

*

Skupina 18 znanstvenikov iz 7 držav je analizirala 2.305 vzorcev "cepiv" Covid dvanajstih različnih blagovnih znamk.

V nobeni od testiranih injekcij ni bilo bioloških snovi, kar pomeni, da ni bilo biološkega materiala, kot so mRNA, podenote beljakovinskih bodic, psevdovirusnih vektorjev itd.

Te injekcije so smrtonosni kemične koketiji, ki niso biološko orožje, temveč kemično orožje."

Skupina je v vseh vzorcih, ki jih je analizirala, našla naslednje sestavine:

adjuvansi (konzervansi), večinoma aluminijev hidroksid, vendar tudi nekaj drugih

saharoza (sladkor)

natrijev klorid (sol)

voda

sintetični lipidni nanodelci, kot sta PEG in SM 102

Hidrogel

Trilijoni nanodelcev reduciranega grafenskega oksida

Triljoni delcev nanodelcev onesnaženja s težkimi kovinami

Waghova je poudarila, da ima vsaka vbrizgana injekcija različno stopnjo toksičnosti. "Naša ekipa je trenutno ugotovila 35 različnih različic stopenj toksičnosti injekcij, od blago toksičnih do zelo toksičnih in vse vmes."

Waghova je testiral tudi serijo 15 injekcij proti gripi v letih 2021 in 2022 in ugotovila, da imajo enake sestavine kot injekcije Covid-19.

"Testirali smo tudi nekaj injekcij Covid-19 za otroke (natančneje 10 stekleničk). Otroci so dobili IDENTIČNO injekcijo za odrasle. Med sestavinami ni nobene razlike. V redkih primerih otrok dobi enak odmerek 0,5 ml, kot ga dobi odrasla oseba," je dejal Waghova.

https://expose-news.com/2022/08/29/covid-injections-contain-hydrogel-and-graphene-oxide/

*

https://www.news-medical.net/news/20210311/Study-Graphene-nanoparticles-interfere-with-the-development-of-anxiety-related-behaviors-in-vertebrates.aspx

*

 

Karen Kingston je analitik farmacevtskih in medicinskih naprav, ki je bila zaposlena pri Pfizerju. V tem videu je povedala, da so v covid-19 cepivih grafenske nanocevi, ki se vežejo na kalcij in naredijo krvne strdke. To so samosestavljajoči se el. magnetni krogotoki, ki privlačijo elektromagnetno sevanje anten iz okolja. Prehajajo tudi v možgane, tako da je covid-19 mRNA cepivo nevrološko orožje, ki lahko povzroči možgansko kap ali sprememi čustvovanje in vedenje. James Giordano, doktor znanosti in strokovnjak za nevrološka orožja v administraciji Baraka Obame je razložil, kako lahko z grafensko nanotehnologijo spremenijo osebnost ali ubijejo na daljavo s svetlobnimi signali osebo, ki je prejela cepivo, ki vsebuje grafen oksid. Noben prejemnik mRNA covid-19 cepiva ni bil obveščen, da je lahko s cepljenjem prejel grafensko nanotehnologijo, katere stranski učinek je lahko smrt. Vse viale cepiv ne vsebujejo grafen oksida - ocenjeno je, da je nevarnih okoli 10-12% vial cepiv, ki so povzročile večino smrti po cepljenju Več v videu: https://www.stewpeters.com/video/2022/09/la-quinta-columna-findings-reveal-horror-graphene-nanotubes-in-pfizer-vaxx-more-lies-revealed/

Doktor kemije in bioloških znanosti, dr. Pablo Campra je identificiral in dokazal obstoj grafena v cepivih za covid. Video: https://rumble.com/v1iq9ul-pablo-campra-identified-and-evidenced-the-existence-of-graphene-in-the-vacc.html

Evropska komisija medtem laže, da v covid cepivih NI grafen oksida, kljub več desetim študijam, ki so našle grafen oksid v cepivih. Vprašanje poslanca je bilo, ali je v covid cepivih grafen oksid? https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2022-000303_EN.html https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2022-000303-ASW_EN.html

Poročilo o nevarnostih grafen oksida v cepivih: https://aim4truth.org/2022/08/28/death-via-graphene-oxide-nano-particles/

Cepiva vsebujejo smrtno nevaren grafen oksid, ki povzroča krvne strdke, možgansko in srčno kap. Ta študija je pokazala, da se grafen oksid vključi tudi v človeški genom in ga mutira. https://www.nature.com/articles/srep03469

Zim Zelen, ta slika je posebej zate, da boš temeljito razmislil, ali boš šel po četrti odmerek strupa, imenovanega covid-19 cepivo. "Epruvetka "krvnih strdkov" iz obdukcije odraslih, cepljenih s covid-19 cepivom. Izkazalo se je, da to sploh niso krvni strdki, ampak kompleksne "biostrukture", ki rastejo in se gradijo znotraj krvnih žil in arterij. Veliko večje strukture so našli v femoralnih arterijah in karotidnih arterijah. https://uploads.publishwall.si/imgs_2/2022/08/16/publishwall_1660665263_8532565.jpg

https://publishwall.si/narava.zdravi/photos/photo/369266

Zaskrbljujoče novo poročilo delovne skupine za analizo Covid-19 cepiv v Nemčiji in drugih državah: Cepiva je treba takoj ustaviti! Ana Maria Mihalcea, dr. med. 9.8. 2022 https://anamihalceamdphd.substack.com/p/alarming-new-report-from-working

Študija: Toksičnost nanodelcev iz družine grafena: splošen pregled izvora in mehanizmov https://particleandfibretoxicology.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12989-016-0168-y

Veliko se je razpravljalo o tem, ali je smrtno nevaren grafen v cepivih za covid-19 ali ne. Tukaj je dokaz, da je to res. Patent Hydrogel US8415325B2 je naveden v patentu podjetja Moderna. Patent Hydrogel: https://patents.google.com/patent/US8415325B2/en Moderna patent št. 1: https://patents.google.com/patent/US10898574B2 Hidrogeli so omenjeni tudi v drugem patentu podjetja Moderna. Glej patent podjetja Moderna #2: https://patents.google.com/patent/US10703789B2/ Hidrogel je naveden v patentu družbe Johnson & Johnson. Glej patent družbe J&J: https://patents.google.com/patent/WO2021155323A1. Hidrogeli so izdelani iz grafenovega oksida. Glej študijo NIH: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22970805/.

PESARO - cepiva mRNA : pritožba, ki sta jo lani spomladi predstavila zdravnik in raziskovalec, je privedla do tega, da je v zadnjih dneh o njej slišala tudi finančna policija, kar je znak, da je bil spis odprt in zdaj potekajo preiskave. Pritožba se nanaša na sestavo cepiva za Covid 19 , cilja na velike velikane farmacevtske industrije (Pfizer, Moderna in Johnson), domnevno kaznivo dejanje pa je dajanje neskladnih zdravil. V preteklih dneh je finančna policija Guardia di Finanza iz Urbina zaslišala medicinskega raziskovalca Raffaela Ansovinija, ki je objavil številne študije v različnih znanstvenih revijah, med drugim v World Journal of Clinical & Medical Images. Štiri ure razgovora po nalogu državnega tožilstva v Urbinu. Pritožba Raffaela Ansovinija je prišla v roke odvetnice Nicolette Morante iz odvetniške zbornice v Pesaru, 1. marca na mizo urbinske finančne policije Guardia di Finanza in 7. marca na tožilstvo. V pritožbi je navedeno, da so cepiva "nevarna, ker ni mogoče nadzorovati njihove funkcionalne mehanike". "Preiskave," pojasnjuje odvetnik strokovnjaka, "so se začele z večurnim poslušanjem doktorja Ansovinija in upamo, da bodo lahko nadaljevale z začasno prekinitvijo dajanja cepiv mRNA, medtem ko bodo čakali na preproste in poceni laboratorijske preiskave, ki jih je ta zagovarjal v interesu skupnega dobrega in zdravja skupnosti. To so poceni testi, ki jih je pripravljenih opraviti več laboratorijev. Ansovini in Morante sta že bila protagonista na sodišču v Pesaru v civilni zadevi. Primer se je nanašal na 50-letnega moškega, ki je že zbolel za Covidom in ni želel vzeti cepiva, da bi šel na delo. Sodišče v Pesaru je priznalo tehnično svetovanje in opravljena bo analiza vsebnosti mRNA cepiva. Diplomsko delo temelji na analizi funkcionalnosti mRNA in encimov, zaznanih v analizi. Po mnenju znanstvenika ima virus "izrazito nehomogeno obnašanje". SARS CoV-2 je z naravno evolucijo ali s človeško roko sposoben vstaviti svoj RNA genom tudi v mitohondrijsko DNA in ko to stori, pokaže najslabše od sebe, piše v poročilu. Glede na dejstvo, da cepiva mRNA prav tako integrirajo virusno RNK SARS CoV-2 v mitohondrijski genom in tako zasedejo mesto, ki tako kot če ga zasede virus, sprožijo njegov hud sindrom. Na ta način, z delovanjem mRNA cepiva, prvič, cepiva nimajo deklarirane funkcionalne konformacije, in, drugič, pri ustvarjanju protitelesnega odziva je covid-19 cepivo neučinkovito. https://www.corriereadriatico.it/pesaro/chiede_di_indagare_sui_vaccini_ascoltato_per_4_ore_dalla_finanza_ultime_notizie_oggi-6918507.html?refresh_ce

Skupina 18 znanstvenikov iz 7 držav je analizirala 2.305 vzorcev "cepiv" Covid dvanajstih različnih blagovnih znamk. V nobeni od testiranih injekcij ni bilo bioloških snovi, kar pomeni, da ni bilo biološkega materiala, kot so mRNA, podenot beljakovinskih bodic, psevdovirusnih vektorjev itd. Te injekcije so smrtonosni kemični koketiji, ki niso biološko orožje, temveč kemično orožje." Skupina je v vseh vzorcih, ki jih je analizirala, našla naslednje sestavine: adjuvansi (konzervansi), večinoma aluminijev hidroksid, vendar tudi nekaj drugih saharoza (sladkor) natrijev klorid (sol) voda sintetični lipidni nanodelci, kot sta PEG in SM 102 Hidrogel Trilijoni nanodelcev reduciranega grafenskega oksida Triljoni delcev nanodelcev onesnaženja s težkimi kovinami Waghova je poudarila, da ima vsaka vbrizgana injekcija različno stopnjo toksičnosti. "Naša ekipa je trenutno ugotovila 35 različnih različic stopenj toksičnosti injekcij, od blago toksičnih do zelo toksičnih in vse vmes." Waghova je testiral tudi serijo 15 injekcij proti gripi v letih 2021 in 2022 in ugotovila, da imajo enake sestavine kot injekcije Covid-19. "Testirali smo tudi nekaj injekcij Covid-19 za otroke (natančneje 10 stekleničk). Otroci so dobili IDENTIČNO injekcijo za odrasle. Med sestavinami ni nobene razlike. V redkih primerih otrok dobi enak odmerek 0,5 ml, kot ga dobi odrasla oseba," je dejal Waghova. https://expose-news.com/2022/08/29/covid-injections-contain-hydrogel-and-graphene-oxide/ *

KAKO BI TO KOMENTIRAL VODILNI SLOVENSKI KVAZI STROKOVNJAK ZA CEPIVA, DR. ALOJZ IHAN?

ANALIZE; KI DOKAZUJEJO SMRTONOSNI GRAFEN OKSID V COVID CEPIVIH (NEKATERE VIALE CEPIV SO PLACEBO IN NE VSEBUJEJO NIČESAR RAZEN FIZIOLOŠKE RAZTOPINE) Sources: 1. DETECTION OF GRAPHENE IN COVID19 VACCINES. https://www.researchgate.net/publication/355979001_DETECTION_OF_GRAPHENE_IN_COVID19_VACCINES 2. GRAPHENE OXIDE DETECTION IN AQUEOUS SUSPENSION. https://archive.org/details/graphene-oxide-detection-in-aqueous-suspension-dr.-pablo-campra-madrid-6-28-2021 3. Case Briefing Moderna and Pfizer. http://ukcitizen2021.org/Case_Briefing_Document_and_lab_report_Ref_AUC_101_Report .pdf https://dailyexpose.uk/2022/02/13/uk-lab-confirms-graphene-in-covid-vaccines/ 4. Analysis on vials of so-called "vaccines" against COVID-19 2022 disease using fluorescence microscopy. https://t.me/graphenevaccine/2654 https://www.instagram.com/p/ChAPGlONnSL/ 5. Studio italiano completo in campo oscuro conferma la presenza di autoassemblaggi e particelle grefeniche in analisi di sangue di inoculati (Engels). https://t.me/graphenevaccine/2636 https://www.instagram.com/p/CgTj7wrNENA/ 6. CONFIRMED PRESENCE OF GRAPHENE IN CLEXANE 6000 HEPARIN https://odysee.com/@laquintacolumnainternational:7/CONFIRMED-PRESENCE-OF-GRAPHENE-IN-CLEXANE-6000-HEPARIN:5 7. Optical microscopic analysis of a Pfizer vial. This is not a vaccine. https://odysee.com/@laquintacolumnainternational:7/Optical-microscopic-analysis-of-a-Pfizer-vial-This-is-not-a-vaccine.:0 8. Dr. Nagase Releases Bombshell New Findings From Vaccine Microscope & Compositional Analysis https://odysee.com/@TimTruth:b/dr-nagase-vaccine-under-microscope:7 https://nzdsos.com/2022/06/20/covid-vaccine-samples-no-evidence-of-biology/ 9. IDENTIFICATION OF POSSIBLE MICRO-TECHNOLOGY AND ARTIFICIAL PATTERNS IN PFIZER VACCINE USING OPTICAL MICROSCOPY https://odysee.com/@Thavisouk:b/Eng-Pdf_LaQuintaColumna_Pfizer-microtechnology:6 10. Optical microscope images of an aqueous solution of reduced graphene oxide, obtained by La Quinta Columna https://t.me/graphenevaccine/2570 https://www.instagram.com/p/CgJnBYxt4Ek/ 11. BRAUN PHYSIOLOGICAL SERUM OBSERVED UNDER A MICROSCOPE https://t.me/graphenevaccine/2557 12. DR. Shimon Yanowitz EVIDENCE OF SELF-ASSEMBLY STRUCTURES IN C19 INJECTION VIALS https://www.bitchute.com/video/e9mvTko2Ts0T/ 13. FROM NEW ZEALAND. GRAPHENE OXIDE AND MICROTECHNOLOGY AT PFIZER https://t.me/graphenevaccine/2555 https://odysee.com/@drsambailey:c/pfizer-injected-blood-under-the-microscope:6 14. New observations of Pfizer and Moderna vaccines FROM FRANCE https://rumble.com/v136cif-exclusif-nouvelles-observations-des-vaccins-pfizer-et-moderna-quest-ce-que-.html 15. DR. YOUNG SHARES NEW COVID VACCINE AND BLOOD FINDINGS: SELF-ASSEMBLY WITH PULSED RF AND GRAPHENE OXIDE https://www.bitchute.com/video/qT6iiHrlOGHZ/ 16. ANALYSIS OF LIDOCAINE EPINEPHRINE NORMON AT THE OPTICAL MICROSCOPE. https://laquintacolumna.tv/video/confirmado-el-analisis-de-lidocaina-epinefrina-normon-al-microscopio-optico-revela-grafeno/ 17. Reduced graphene oxide in local anaesthetics used in odontologic https://t.me/graphenevaccine/2549 https://laquintacolumna.tv/video/oxido-de-grafeno-reducido-en-anestesias-locales-usadas-en-odontologia/ 18. Analysis of a drop of Ultracain anaesthetic injectable used in dental clinics https://t.me/graphenevaccine/2548 https://laquintacolumna.tv/video/analisis-al-microscopio-de-anestesico-ultracain/ https://laquintacolumna.tv/video/analisis-de-anestesico-local-ultracain-al-microscopio-optico-confirman-grafeno/ 19. AUSTRALIAN SCIENTISTS ALSO FIND GRAPHENE OXIDE AND MICROTECHNOLOGY IN COVID "VACCINES https://t.me/graphenevaccine/2510 https://www.notonthebeeb.co.uk/post/australian-whistleblower-scientists-provide-evidence-of-nanotech-graphene-oxide 20. Dr. Martín Monteverde of Argentina carried out analyses of vials from Cansino, Pfizer, Sinopharm, AstraZeneca, and Sputnik. https://www.orwell.city/2022/01/argentina.html 21. Dr. Robert Young - Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines https://www.docdroid.net/Ihq2YfO/informe-the-scientific-club-corregido-por-dr-campra-pdf 22. Dr Carrie Madej reports on US Moderna study https://everydayconcerned.net/2021/08/12/bombshell-news-american-medical-researchers-witness-self-assembling-graphene-oxide-nanotech-or-ai-syn-bio-in-moderna-vaccine-under-microscope/ 23. Vaccine & Blood Analysis Under Microscope Presented By Independent German Researchers, Lawyers & Doctor https://www.bitchute.com/video/6M57qfcn5USY/ 24. Pfizer Vaccine Microscope Photos released By Dr John B, Scientist, lecturer https://twitter.com/drjohnb2/status/1444639912880443396?lang=en-GB https://t.co/RcLW4dm3vO 25. Bright field and phase contrast microscopy analysis of Moderna By Dr John B https://twitter.com/DrJohnB2/status/1447639567658532873 https://t.co/mdvB1l65FV 26. Pathological Institute Reutlingen, Germany presentation by Dr Axel Bollant Pathological Institute Reutlingen, Germany presentation by Austrian Group https://www.bitchute.com/video/KgDSVTcrBCWF/ 27. Anonymous German study of the Pfizer https://www.bitchute.com/video/JA6fvmQakTAS/ 28. Franco Giovannini, medical biologist analyses the blood of vaccinated people. Result: 80% of those vaccinated have red blood cell contamination and presence of exogenous materials, including graphene https://t.me/graphenevaccine/2652 https://www.instagram.com/p/ChC4OISguhR/ 29. Dr Franco Giovannini continues to study blood samples from vaccinated people. Once again he finds graphene oxide filaments, toxic to human cells. https://t.me/graphenevaccine/2653 https://rumble.com/v1er7dd-dr-franco-giovannini-continues-to-study-blood-samples-from-vaccinated-peopl.html 30. Analysis of dry drops of the Sputnik vaccine by Dr. Liliana Zelada. https://t.me/graphenevaccine/2655 31. Dr. Liliana Zelada analyzes a vaccine from Sinopharm under the microscope and observes a large amount of graphene oxide. https://t.me/graphenevaccine/2656 32. Dr. Liliana Zelada analyzes a vaccine from Pfizer under the microscope and observes a large amount of graphene oxide. https://t.me/graphenevaccine/2657 33. Dr. Liliana Zelada analyzes an AstraZeneca vaccine under the microscope and observes a large amount of graphene oxide. https://t.me/graphenevaccine/2658 34. Dr. Liliana Zelada analyzes a vaccine from Moderna under the microscope and observes a large amount of graphene oxide. 35. Dr. Liliana Zelada analyzes the influenza vaccine. It contains graphene oxide. https://t.me/graphenevaccine/2662 36. Dr. Liliana Zelada analyzes the polio vaccine. It contains graphene oxide. https://t.me/graphenevaccine/2663 37. Dr. Liliana Zelada analyzes the Pfizer's vaccine diluent. It contains graphene oxide. https://t.me/graphenevaccine/2664 38. Dr. Liliana Zelada analyzes the yellow fever vaccine. It contains graphene oxide. https://t.me/graphenevaccine/2665 39. CONFIRMED PRESENCE OF GRAPHENE IN FLUCELVAX TETRA FLU VACCINE - CAMPAIGN 2.021 / 2.022 https://laquintacolumna.tv/video/confirmada-presencia-de-grafeno-en-vacuna-de-la-gripe-flucelvax-tetra-campana-2-021-2-022/ 40. CONFIRMED PRESENCE OF GRAFENE IN METOJECT 15 mg INJECTOR https://laquintacolumna.tv/video/confirmada-presencia-de-grafeno-en-inyectable-metoject-15-mg/ 41. CLEXANE 4.000 UI (HEPARIN) YEAR 2.017 - GRAPHENE FREE - https://laquintacolumna.tv/video/clexane-4-000-ui-heparina-ano-2-017-libre-de-grafeno/ 42. PRESENCE OF GRAPHENE IN APIRETAL AND DALSI CONFIRMED https://laquintacolumna.tv/video/confirmada-presencia-de-grafeno-en-apiretal-y-dalsi/ 43. CONFIRMED PRESENCE OF GRAPHENE IN ENANTYUM https://laquintacolumna.tv/video/confirmada-presencia-de-grafeno-en-enantyum/ 44. PRESENCE OF GRAPHENE CONFIRMED IN TROBEX AND COLIRCUSI EYE DROPS FOR OPHTHALMIC USE https://laquintacolumna.tv/video/confirmada-presencia-de-grafeno-en-colirios-de-uso-oftalmologico-trobex-y-colircusi/ 45. PRESENCE OF GRAPHENE CONFIRMED IN LOCAL ANESTHETICS (SCANDINIBSA, ARTINIBSA AND XILONIBSA) https://laquintacolumna.tv/video/confirmada-presencia-de-grafeno-en-anestesicos-locales-scandinibsa-artinibsa-y-xilonibsa/ 46. CONFIRMED PRESENCE OF GRAFENE IN CLEXANE 8,000 IU (Low Molecular Weight Heparin) https://laquintacolumna.tv/video/confirmada-presencia-de-grafeno-en-clexane-8-000-ui-heparina-de-bajo-peso-molecular/ 47. GRAFENE IN HEPAXANE 4000 IU (Low Molecular Weight Heparin) HAS BEEN CONFIRMED. https://laquintacolumna.tv/video/confirmada-la-presencia-de-grafeno-en-hepaxane-4000-ui-heparina-de-bajo-peso-molecular/ 48. PRESENCE OF GRAPHENE CONFIRMED IN OPTOVITE VITAMIN B12 FROM NORMON LABORATORY https://laquintacolumna.tv/video/confirmada-la-presencia-de-grafeno-en-optovite-vitamina-b12-de-laboratorio-normon/ 49. GRAPHENE IN SHINGRIX "VACCINE" (Herpes Zoster) CONFIRMED UNDER OPTICAL MICROSCOPE https://laquintacolumna.tv/video/confirmado-grafeno-en-vacuna-shingrix-herpes-zoster-al-microscopio-optico/ 50. GRAFENE CONFIRMED IN ENOXAPARIN ROVI 8.000 (Low molecular weight heparin) https://laquintacolumna.tv/video/grafeno-confirmado-en-enoxaparina-rovi-8-000-heparina-de-bajo-peso-molecular/ 51. GRAFENE CONFIRMED IN INHAIX 12,000 ENOXAPARIN (Low Molecular Weight Heparin) https://laquintacolumna.tv/video/grafeno-confirmado-en-inhaix-12-000-enoxaparina-heparina-de-bajo-peso-molecular/ 52. GRAPHENE IN CLEXANE 6000 HEPARIN https://laquintacolumna.tv/video/grafeno-en-clexane-6000-heparina/ 53. GRAPHENE IN POTASSIUM CHLORIDE BRAUM TO BE DILUTED IN PHYSIOLOGICAL SERUM https://laquintacolumna.tv/video/grafeno-en-cloruro-de-potasio-braum-para-ser-diluido-en-suero-fisiologico/ 54. REDUCED GRAPHENE OXIDE IN HAVRIX CALENDAR "VACCINE" 720 https://laquintacolumna.tv/video/oxido-de-grafeno-reducido-en-vacuna-del-calendario-havrix-720/ 55. GRAPHENE OXIDE IN CERVARIX CALENDAR VACCINE (Purportedly for HPV prevention) https://laquintacolumna.tv/video/oxido-de-grafeno-en-vacuna-del-calendario-cervarix-supuestamente-para-la-prevencion-del-vph/ 56. GRAPHENE OXIDE IN PHYSIOLOGICAL SERUM GRIFOLS https://laquintacolumna.tv/video/oxido-de-grafeno-en-suero-fisiologico-grifols/ 57. OPTICAL ANALYSIS OF NEISVAC C (Meningococcal) CALENDAR VACCINE ALSO CONFIRMS GRAFENE https://laquintacolumna.tv/video/analisis-optico-de-vacuna-del-calendario-neisvac-c-meningococo-tambien-confirma-grafeno/

Elektromagnetno sevanje 4G in 5G iz routerja, oziroma Wi-Fi naprave v vašem domu povzroča, da se nano grafen oksid iz cepiv sestavlja v krogotoke električnega vezja. Dr. Zelada iz Španije je pod mikroskopom našla smrtonosni grafen oksid v vseh covid cepivih, v cepivu za gripo, otroško paralizo in tetanus ter v lokalnem anestetiku Poglejte posnetek mikroskopa: https://www.stewpeters.com/video/2022/08/exclusive-horrific-images-circuits-in-covid-jab-internet-router-causes-circuits-to-self-assemble/

V Moderna in Pfizer cepivih za Covid ni bioloških snovi, temveč nanotehnologija Rentgenska difrakcijska spektroskopija kocke v Pfizer cepivu (rumeni pravokotnik na sliki 4b) je pokazala predvsem ogljik, kisik in majhno količino silicija, pri čemer v cepivu Pfizer Covid ponovno ni bilo znakov elementarnega podpisa, ki bi kazali na biološki material. Podobno kot prejšnje slike Moderne je tudi vzorec cepiva Pfizer Covid vseboval strukture, podobne filamentom. Povzetek Opazovani vzorci cepiva Moderna in Pfizer Covid so bili izključno anorganski, vsebovali pa so elementarni podpis, ki kaže na grafenov oksid in/ali reducirani grafenov oksid, kar med drugim nakazuje možnost prisotnosti nastajajoče mikrotehnologije. Za ta opažanja ali navidezno samosestavljanje takšnih struktur pri temperaturah, ki so nad temperaturami, ki jih zadržijo hladilne naprave, ni pripravljene razlage. Zahteva po vzdrževanju teh injekcij cepiva Covid pri temperaturah precej pod -20 C je navedena kot dejstvo, ki lahko vzbuja zaskrbljenost. Kanadski laboratorij bo morda pridobil dodatne informacije, ko bo preveril zaporedje časovnih presledkov, da bi ugotovil, ali se ugotovljene sestavine vzorcev cepiva Covid spreminjajo. https://nzdsos.com/2022/06/20/covid-vaccine-samples-no-evidence-of-biology/

Branko Simič FB 26.12. 2021 Kljub temu, da sta Dr. Robert Young in Dr. Pablo Campra, s svojima raziskavama dokazala vsebnost nedeklariranih nano primesi (npr. grafen-oksid, stainless steel ter parazite), se je potrebno vprašati, kaj pa vemo o snoveh, ki so uradno deklarirane⁉️ Če pogledamo glavne sestavine cepiva Comirnaty od Pfizer-BioNTech lahko vidimo, da sta glavni dve sestavini: - ((4-hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate) (ALC-0315) - 2-[(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide (ALC-0159) https://www.ema.europa.eu/.../comirnaty-epar-product... Zdaj pa si poglejmo SDS (safety data sheet) od teh dveh lipidov in njune glavne značilnosti: - This product is for research use - Not for human or veterinary diagnostic or therapeutic use. It is the responsibility of the purchaser to determine suitability for other applications. . May cause cancer. - Most important symptoms and effects, both acute and delayed: May cause anemia, cough, CNS depression, drowsiness, headache, heart damage, lassitude (weakness, exhaustion), liver damage, narcosis, reproductive effects, teratogenic effects. Vir: https://cdn.caymanchem.com/cdn/msds/34337m.pdf Vir za ALC-0159: https://cdn.caymanchem.com/cdn/msds/34336m.pdf Enako velja za cepivo Moderne - Spikevax , ki ima kot glavno sestavino lipid SM-102. Vir: https://www.ema.europa.eu/.../spikevax-previously-covid... Pa poglejno kaj pravijo specifikacije o tem lipidu: - This product is for research use - Not for human or veterinary diagnostic or therapeutic use. It is the responsibility of the purchaser to determine suitability for other applications. - Toxic if swallowed. - Toxic if inhaled. - May cause cancer. - Most important symptoms and effects, both acute and delayed: May cause anemia, cough, CNS depression, drowsiness, headache, heart damage, lassitude (weakness, exhaustion), liver damage, narcosis, reproductive effects, teratogenic effects. Vir: https://cdn.caymanchem.com/cdn/msds/33474m.pdf Torej ne samo, da so cepiva prejela nekonvencionalno bliskovito pogojno dovoljenje za njihovo prodajo in uporabo, ta ista cepiva uporabljajo človeskemu organizmu strupene in za terapevtske namene nedovoljene sestavine, od nas pa se zahteva brezpogojno zaupanje v t.i. “znanost/stroko”. Epilog: Zaupati znanosti je najbolj neznanstveno dejanje, ki izpodbija znanstveno metodo, saj brez kritičnega razmisljanja, ki je ključna sestavina znanstvene metode, ni znanosti.