Članek
Kardiolog dr. Richard Fleming razkriva kako so naredili SARS CoV-2 in napačno zdravili COVID bolnike
Objavljeno Jun 11, 2021

dr. Richard Fleming pod prisego priča, da je SARS Cov-2 inžiniran v laboratoriju kot biološko orožje: https://videobanned.com/aiovg_videos/truth-all-coming-out-now-fb-will-block-this-so-watch-it-while-its-still-up-30-7-2022/

*

Vir: https://thehighwire.com/videos/live-from-event-2021-in-dallas-tx/?fbclid=IwAR02Y2r7wofKujrXOBpGby8saFSPZJuwCivNWPiu6lky3lWUPP0NsRirKJo

Dr. Richard M. Fleming je jedrski in preventivni kardiolog, rojen in vzgojen v Waterlou, Iowa, ZDA. Obiskoval je Univerzo Severne Iowe in je diplomiral iz fizike, biologije, psihologije in kemije. Obiskoval je Univerzo v Iowi College of Medicine, Creighton University in University of Texas Health Science Center v Houstonu. Poleg usposabljanja iz kardiologije ima posebne certifikate iz pozitron emisijske tomografije. Leta 1990 je bil preverjeno certificiran za interno medicino (board certified), za jedrsko kardiologijo pa leta 1996. 

Razvil je Poenoteno teorijo o žilnih boleznih, ki vzpostavlja 'vnetje' kot vzrok koronarne in periferne žilne bolezni ter enačbo kvadratskega pretoka krvi za rezervo koronarnega toka v začetku do sredine 90. let.

Objavil je več kot 50 člankov v znanstvenih revijah, imel je več kot 50 predstavitev na znanstvenih konferencah po vsej ZDA, Evropi in Aziji, je avtor 8 poglavij v medicinskih učbenikih in napisal 3 samostojne knjige o zdravstvenem varstvu.

Bil je profesor na različnih univerzah in leta 2003 je prejel nagrado zdravnik leta. Njegovo trenutno delo na SPECT srčnem slikanju spodbuja odkrivanje ranljivih vnetnih plakov (VIP) z zmanjšanjem odmerka sevanja z uporabo načel, podobnih odkrivanju črnih lukenj in temne snovi.

*

Predstavljamo predavanje dr. Fleminga Event 2021, ki je potekalo junija v Dallasu, Texas. 

Dr. Fleming: SARS CoV-2 obstaja in imamo njegovo genetsko sekvenco- na sliki je krioelektrograf koronvirusa (video 20.00 min)

Opomba prev: Več o izlolaciji SARS CoV-2 in demant trditev dr. Kaufmanna in dr. Cowana, da virus ni bil izoliran: 

https://www.youtube.com/watch?v=2tU5OnaTHcE

*

Posebnost tega virusa je beljakovinska bodica, to je molekula, ki je videti kakor razvejano drevo:

 

Beljakovinska bodica SARS CoV-2 vsebuje glikoprotein 120 retrovirusa HIV, ter vstavljene 4 aminokisline (proline, arginin 2x, alanin), ki so ključne da virus lahko okuži človeško celico. Tega nima noben drug virus na svetu. 

Poleg tega ima prionu podobno domeno za vezanje na receptor celice (RBD), ki spremeni v patogeno obliko vsako beljakovino, s katero pride v stik in s tem lahko povzroči prionske bolezni, kot je bolezen norih krav.

*

Op. prev.: O tem je dr. Bart Classen napisal študijo: https://publishwall.si/narava.zdravi/post/587901/raziskava-dr-classen-in-dr-seneff-pfizer-mrna-cepivo-lahko-povzroci-nevroloske-bolezni-kot-so-alzheimer-bolezen-norih-krav-ali-als-paraliza Konec opombe

*

"Gain of function" raziskave so tiste, ki viruse naredijo bolj nevarne in virulentne. Časovnica teh raziskav kaže, da je SARS CoV-2 narejen v laboratoriju z denarjem ameriških davkoplačevalcev: 

Leta 2006 so kitajski raziskovalci kombinirali HCV, HIV-1, SARS CoV1 in ustvarili SARS CoV-2. Uporabili so PCR test, za katarega je izumitelj dr. Kary Mullis v patentu zapisal, da se uporablja z 20 ciklusi množenja vzorca

Z "gain of function" raziskavami je povezan dr. Anthony Fauci, vodja ameriške krizne skupine za COVID-19 in direktor NIAID inštituta, ki sodi v okrilje Nacionalnega inštituta za zdravje (NIH). Dr. Fauci je član odborov v NIH in NIAID, ki nadzorujejo sporne "gain of function" raziskave. Leta 2014 jih je Obamova administracija ustavila, po tem ko je Center za nadzor bolezni CDC naključno izpostavil delavce antraks bakteriji. 

Leta 2015 je dr. Zhengli modificirala HKU4 beljakovinsko bodico, tako da je dobila sposobnost okužiti človeško celico, kar je imelo dramatične posledice. To je financiral ameriški Nacionalni inštitut za zdravje (NIH) in dr. Anthony Fauci. 

V svetu sta bili dve skupini, ki sta leta 2015 delali na nevarni himeri koronavirusa netopirja, ena je delovala pod vodstvom dr. Ralph Barica na Univerzi Severna Karolina, druga pa pod vodstvom dr. Zhengli na Inšitutu za virologijo v Wuhanu. Razvili so tehniko kombinacije več virusov v en nevaren virus - SARS CoV-2. Sodeloval je vojaški svetovalec iz vojaškega laboratorija Fort Detrick. Dr. Ralph Baric je vložil več patentov za manipulacijo virusnih genov. (min 38.36)

*

Op. prev.: Več o razvoju SARS CoV-2 je v članku: 

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/546344/dokazano-koronavirus-sars-cov-2-je-bil-gensko-manipuliran-v-wuhanu-s-financiranjem-iz-zda Konec opombe

*

Leta 2014 je dr. Ralph Baric iz Univerze Severna Karolina patentiral metodo za spremembo beljakovinske bodice in izdelavo himer beljakovin bodice koronavirusa: 

Raziskavo za pridobitev patenta je financiral dr. Anthony Fauci oz. Nacionalni inštitut za zdravje (NIH), ki tudi prejema denar iz patentne pravice. 

Dokaz vstavljanja genov HIV v SARS CoV-2: vsaka rdeča puščica kaže mesto genov HIV. 18 fragmentov ustreza HIV/SIV. Beljakovinska bodica koronavirusa SARS CoV-2 ima PRRA vložek HIV (4 aminokisline, 12 nukleotidnih baz) ter 590 aminokislin (1770 nukleotidnih baz), ki ustrezajo retrovirusu HIV-1 (AIDS). PRRA vložek se nahaja v stabilnem delu bodice, ki ne mutira (S1). Patogeni del genoma koronavirusa SARS CoV-2 predstavlja 2,49% celotnega genoma in 41% tega patogenega dela prihaja iz različnih sevov retrovirusov HIV /SIV (simian deficiency virus opice). Dr. Luc Montaigner je odkril retrovirus HIV in ko je kot vodilni strokovnjak za HIV v medijih povedal, da ima SARS CoV-2 fragmente retrovirusa HIV, so ga izbrisali. 

beljakovinska bodica SARS CoV-2 (min 44.00)

SARS CoV-2 ima dva dela beljakovinske bodice: S2 (tu nastajajo variacije) in S1 (tu je PRRA vložek - mesto razcepa z encimom furin). Da lahko koronavirus SARS CoV-2 okuži celico, deluje na 4 receptorje v membrani celice: ACE2, NRP1 in furin (S1- navezava na celično membrano)  ter TMPRSS2 transmembrane domain (S2- vstop in zlitje s celico). Ker imajo temnopolti v nosu več receptorjev TMPRSS2, več obolevajo zaradi COVID-19.

In kdo ima patent na insercijo furinskega mesta PRRA za koronavirus SARS CoV-2?

Patent ima ameriški Nacionalni inštitut za zdravje (NIH- torej dr. Anthony Fauci) v lasti ameriške vlade, ki je plačal za razvoj tega. 

Koronavirus SARS CoV-2 poškoduje tudi p53 sistem, ki varuje pred rakom. Inserciji 1 in 2 v genom koronavirusa SARS CoV-2 proizvajata prionu podobno domeno, ki povzroča prionske bolezni, kot je bolezen norih krav (spongiform encephalopathy), Alzheimer demenco in smrt na modelu miši. (min 43.00), kajti beljakovinska bodica koronavirusa SARS CoV-2 prečka možgansko krvno pregrado in poškoduje možgane. 

 

Dr. Yen, ki je pobegnila iz Hong Konga je povedala dr. Flemingu, da so koronavirus SARS CoV-2 iz Inštituta za virologijo namenoma spustili na tržnico v Wuhanu. 

* * *

COVID-19 bolniki so umirali, ker jim niso omogočili pravilnega zdravljenja za vnetje in krvne strdke. COVID-19 vnetna trombozna bolezen, ki se predvsem pojavi pri ljudeh, ki imajo trombozo, sladkorno bolezen, raka, krvnožilne bolezni, globoko vensko bolezen, visok krvni pritisk, kajti te bolezni imajo vnetje in strjevanje krvi. Nemci so leta 2020 ugotovili, da so vsi COVID-19 bolniki imeli vnetje in krvne strdke, kar je pokazala obdukcija. Koncept vnetne trombozne bolezni kot odziv na virus ni nov. Opisan je na primer v učbeniku iz leta 1999, že v 90. letih pa smo govorili, da virusi lahko povzročijo vnetni trombozni odziv, kot odgovor imunskega sistema na okužbo pri ljudeh, ki imajo povišan LDL holesterol, homocistein ali trigliceride, debelost, pomanjkanje gibanja, oksidacije ipd...  

Običajno bolnike, ki ne morejo dihati zaradi pljučnih bolezni, zdravijo s protivnetnimi steroidi in antibiotiki, a COVID-19 bolnike je bilo prepovedano zdraviti na ta način s grožnjami zdravnikom, da bodo izgubili zdravniško licenco. (1.04.00 min)

Slika prikazuje vstop koronavirusa SARS CoV-2 v celico preko 4 receptorjev v membrani celice

Pravilen način zdravljenja COVID-19 bolnikov je:

1. preprečiti koronavirusu da se priključi in vstopi v celico

2. preprečiti replikacijo virusa znotraj celice

3. zmajšanje vnetja in krvnih strdkov, povzanih z prirojenim imunskim odzivom T celic na virus, ki sproščajo kemikalije, da ubijejo viruse, kar pa lahko povzroči vnetje in krvne strdke.

4. zmanjšanje vnetja in krvnih strdkov povezanih z B celicami (zapozneli humoralni imunski odziv na virus). Deseti dan beta celice imunskega sistema proizvajajo protitelesa, ki uničujejo viruse, a povzročijo prav tako vnetje in krvne strdke. 

COVID-19 bolniki umirajo zaradi vnetja in krvnih strdkov, ker je vlada prepovedala zdravnikom pravilno zdravljenje. Potrebno jim je dati tudi zdravila, ki olajšajo dihanje in zmanjšajo tvorbo krvnih strdkov. Kako to vemo? Ker obstaja 23 študij, ki so ugotovile učinkovite terapije:

Dr. Fleming je spomladi 2020 izvedel randomizirano klinično študijo na 1800 ljudeh s PCR pozitivnim izvidom v 23 mednarodnih zdravstvenih ustanovah. Dali so jim eno izmed 10 različnih zdravil na ambulantni ravni (out patients). Po treh dneh so prišli na pregled, če ni bilo izboljšanja, so jih dali dodatno ali drugo zdravilo. Iz tega je nastalo 52 kombinacij zdravljenja.  

Patent dr. Fleminga: kvantifikacija sprememb v tkivih

Dr. Wodarg: COVID-19 bolnike napačno zdravijo z Remdesivirjem in to je kot genocid:

https://odysee.com/@shortXXvids:e/CA--63---Wolfgang-Wodarg---this-is-something-like-genocide:d

*

https://www.ebsco.com/blogs/health-notes/ebm-focus-principled-use-inhaled-budesonide-covid-19

*

Dr McCullough is a world renowned authority on COVID and editor-in-chief of two major medical journals. He discusses how most deaths are due to CDC refusing to permit pre-hospital treatment, which would keep most people out of the hospital. He also discusses how the "vaccines" don't prevent infection but do cause major problems. Recorded at the Andrews University Village Church, Berrien Springs, MI, August 20, 2021

COVID treatment protocols can be found at http://www.AAPSOnline.org

https://rumble.com/vlqdpo-dr-peter-mccullough-lecture-on-the-state-of-covid-treatment..html

*

Fleming je vložil kazensko ovadbo na Mednarodno kazenso sodišče ICC:

https://www.petitions.net/investigation_and_prosecution_of_those_individuals_responsible_for_crimes_against_humanity?fbclid=IwAR1tSIkoohySM0hiAbQVjXlJjSYUgAhm25s99XUgGsJtHBtMLmJCJDc-obM

Preiskava in pregon posameznikov, odgovornih za zločine proti človeštvu

29. september 2021  

Mednarodno kazensko sodišče

Urad tožilca

Poštni predal 19519, 2500 CM Haag, Nizozemska  

In  

Karen Mosoti ali uradna namestnica za urad

Urad za zvezo Mednarodnega kazenskega sodišča pri Združenih narodih

866 United Nations Plaza

Suite 476, New York, NY, 10017,  ZDA

212-486-1346/47/62  


E-naslov: otp.informationdesk@icc-cpi.int  

Spoštovani tožilec Mednarodnega kazenskega sodišča in tožilka Mednarodnega kazenskega sodišča, gospod Karim Khan in gospa Karen Mosoti,  

spodaj navedeni podpisniki Mednarodnemu kazenskemu sodišču (MKS) in Uradu tožilca pošiljamo to pismo v podporo:  

 

(1) Skupni zahtevek za preiskavo Združenega kraljestva, ki sta ga vložili odvetnici Melinda Mayne, Kaira S. McCallum (143/21), Slovaške, ki so ga vložili odvetniki Peter Weis, Marica Pirosikova, Erik Schmidt (133/21), Francije, ki sta ga vložila odvetnika Patrice Lepiller, Raphael Cohen (271/21), in Češke, ki ga je vložil odvetnik Tomas Nielsen (326/21), predložen temu sodišču 12. avgusta 2021.

 

(2) Zaupne pisne izjave dr. Richarda M. Fleminga, Luca Montagnierja in Kevina McCairna, ki so bile predložene skupaj s to skupno zahtevo.

 

(3) Pismo podpore preživelih v nacističnih koncentracijskih taboriščih Mošeja Browna, Hillela Handlerja in Vere Sharav, predloženo 20. septembra 2021.  

 

V vsakem primeru predloženo gradivo, zaprisežene izjave in dokazi utemeljujejo informacije, ki dokazujejo zločine proti človeštvu storilcev, med drugim kršitve  

 

(1) Nürnberškega kodeksa iz leta 1947

 

(2) Helsinške deklaracije iz leta 1964

 

(3) Mednarodnega pakta o državljanskih in političnih pravicah iz leta 1967 in

 

(4) Pogodbe o konvenciji o biološkem orožju iz leta 1975  

 

Pozivamo Mednarodno kazensko sodišče in Urad tožilca Mednarodnega kazenskega sodišča ter Urad Združenih narodov za zvezo pri Mednarodnem kazenskem sodišču, naj nemudoma sprejmejo skupno zahtevo za preiskavo, zaprisežene izjave, pismo podpore preživelih iz nacističnih koncentracijskih taborišč ter podporne dokumente in gradivo ter začnejo preiskavo in kazenski pregon oseb, ki so navedene v predloženih dokumentih, in oseb, ki so navedene v zaslišanjih, pričanjih in preiskavi tako opredeljenih oseb.

Richard M. Fleming, PhD, MD, JD  

 

*

Dr. Fleming (od 25.00 minute dalje- slovenski podnapisi): https://www.facebook.com/odprite.oci.9/videos/565186491206722

*

Dr. Richard Fleming Reveals Strategy to Prosecute COVID Plandemic Perpetrators for Crimes Against Humanity! 

 https://beforeitsnews.com/health/2021/10/dr-richard-fleming-reveals-strategy-to-prosecute-covid-plandemic-perpetrators-for-crimes-against-humanity-mike-adams-health-ranger-video-3042506.html?s=09

*

Pfizer Vaccine Causes BLOOD CLOTS, Dr. Richard Fleming Warns

https://www.redvoicemedia.com/2021/10/red-alert-pfizer-vaccine-causes-blood-clots-dr-richard-fleming-warns/

*

Klinične študije za Covid-19 na strani Nacionalne medicinske knjižnice ZDA (U.S. National Library of Medicine)

seznam po državah:

https://clinicaltrials.gov/ct2/covid_view/world

seznam študij v Sloveniji:

https://clinicaltrials.gov/ct2/results?cond=COVID-19&map_cntry=SI

V Sloveniji poteka 7 študij, v nekatere je vključenih več ustanov. Ena izmed raziskav je naslednja:

Expanded Access Treatment Protocol: Remdesivir (RDV; GS-5734) for the Treatment of SARS-CoV2 (CoV) Infection (COVID-19) 

- preučuje se zdravilo REMDESIVIR

- druga imena: GS-5734™, Veklury® 

- sponzor študije je Gilead Sciences 

- sodelujejo lahko osebe stare od 12 let in starejše

- študija poteka na 272 lokacijah po svetu

- v Sloveniji sodelujeta:

   Univerzitetni Klinicni Center Ljubljana, Ljubljana, Slovenia, 1000

   Univerzitetni Klinicni Center Maribor, Maribor, Slovenia, SI 2000

Opozorilo na strani: Choosing to participate in a study is an important personal decision. Talk with your doctor and family members or friends about deciding to join a study. To learn more about this study, you or your doctor may contact the study research staff using the contacts provided below. For general information, Learn About Clinical Studies. 

Prevod v slovenščino: Odločitev za sodelovanje v študiji je pomembna osebna odločitev. O odločitvi za sodelovanje v študiji se pogovorite z zdravnikom in družinskimi člani ali prijatelji. Če želite izvedeti več o tej študiji, se lahko vi ali vaš zdravnik obrnete na raziskovalno osebje študije na spodaj navedenih kontaktih. Za splošne informacije preberite Informacije o kliničnih študijah.

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04323761?cond=COVID-19&map_cntry=SI&draw=2&rank=7

Ali je bil katerikoli pacient v Sloveniji obveščen, da sodeluje v študiji z Remdesivirom (ali GS-5734™, Veklury®)?!? Na strani izrecno piše, da je to pomembna osebna odločitev in naj se oseba pogovori z zdravnikom, družino, prijatelji. Ali so bili obveščeni bolniki, ki so umrli v bolnici, in njihove družine, da je njihov družinski član sodeloval v študiji z Remdesivirom?!? Ali so bili obveščeni bolniki in njihove družine, ki so sicer preživeli zdravljenje, a imajo težke posledice, da je ta bolnik sodeloval v študiji z Remdesivirom?!?

clinicaltrials.gov (https://clinicaltrials.gov/ct2/covid_view/world)

Search of: COVID-19 - List Results - ClinicalTrials.gov

*

http://www.ninamvseeno.org/pregled-clanka.aspx?naslov=respiratorji-in-covid-19-koliko-smrti-je-posledica-napacnega-zdravljenja&id=150&fbclid=IwAR2GQsBRjMihkbtcPVOOtWvWrW3-xFJs6slpgCo-o12v0b8H7wp_YgrtAM0

*

Covid cepivo odvzame kisik iz ertirocitov: dr Fleming: https://www.brighteon.com/cda18b38-d71d-4fb3-ac83-be99ff0d3769

*

November 2021

*

https://www.naturalnews.com/2021-11-23-hospitals-financially-incentivized-by-government-treat-covid-patients.html

*

https://odysee.com/@FreedomTirade:f/boxed-bullshit:0

Insticionalizirani umori med pandemijo

*

Robert Kennedy mlajši: "Anthony Fauci je preprečil zgodnje zdravljenje COVID-19, da bi ustvaril 98 milijard dolarjev vredno industrijo cepiv.

https://rumble.com/vr5qro-robert-kennedy-jr-anthony-fauci-blocked-early-treatment-to-create-a-98-bill.html

*

https://andraz-tersek.si/dr-brian-tyson/

ta zdravik ni izgubil nobenega Covid-19 bolnika s svijim pravilnim zdravljenjem.

*

https://rumble.com/vr5qro-robert-kennedy-jr-anthony-fauci-blocked-early-treatment-to-create-a-98-bill.html

*

V Salvadorju so ljudem delili za zgodnje zdravljenje Covid-19 učinkovita zdravila: Pour prendre soin de sa population, le Salvador remet à chaque personne atteinte de Covid - Acétaminophène (anti douleurs) 500mg - Vitamine C 500mg - Vitamine D3 2000 iu - Zinc 50mg - Aspirine 100mg (contre les caillots sanguins) - Ivermectine - Guide d’utilisation #Ivermectine

*

Študija, Lancet, poceni generično zdravilo Fluvoxamine (antidepresiv) hospitalizacija znižana 30 % (v primerjavi s 16 % s placebo, in 11 % v skupini, ki jemala druga zdravila). Stopnja smrtnosti zaradi covida manjša za 91 %.

https://www.thelancet.com/journals/langlo/article/PIIS2214-109X(21)00448-4/fulltext?fbclid=IwAR0SgwvLD-Yg72rfqKE-19gpn9KbhO4lYquiq89x0xFhLpctra9oQtue7tU

*

Sodišče TAR Lazio sprejme pritožbo odbora za domačo oskrbo in razveljavi smernice zdravljenja z dne 26. aprila 2021 o pozornem čakanju in paracetamolu ter priporočila za neuporabo zdravil. Erich Grimaldi, odvetnik, predsednik UCDL in odbora za oskrbo na domu, poziva k odstopu Speranze in vlade ter k preiskavi sodstva na podlagi pritožb, vloženih pri državnem tožilstvu.

https://www.facebook.com/terapiadomiciliarecovid19/videos/513477916623863

*

https://www.naturalnews.com/2022-01-21-zelenko-protocol-intravenous-vitamin-c-and-d-covid19-deaths.html

If hospitals had utilized the Zelenko protocol with intravenous vitamin C and vitamin D, then covid-19-associated deaths would be virtually nonexistent

*

*

Izbrisan videoposnetek: dr. Richard Fleming pod prisego priča, da je koronavirus SARS Cov-2 inžiniran v laboratoriju kot biološko orožje: https://videobanned.com/aiovg_videos/truth-all-coming-out-now-fb-will-block-this-so-watch-it-while-its-still-up-30-7-2022/ *