Članek
Odgovor dr. Senčar in dr. Tomšič na pisanje dr. Ihana o možnih učinkih COVID-19 cepiva na neplodnost
Objavljeno Dec 22, 2020

Number of women to lose their unborn child after having the Covid Vaccine increases by 2000% in just fourteen weeks

https://dailyexpose.co.uk/2021/05/16/number-of-women-to-lose-their-unborn-child-after-having-the-covid-vaccine-increases-by-2000-in-just-fourteen-weeks/

*

https://www.docdroid.net/PoknOdF/odprto-pismo-cepljenje-2021-05b-pdf

Odprto pismo prenatalni medicinski stroki

Odprto pismo prenatalni medicinski strokiOdziv na mnenje Združenja za perinatalno medicino glede cepljenja nosečnic proti Covid-19

Odprto pismo pren

atalni medicinski strokiOdziv na mnenje Združenja za perinatalno medicino glede cepljenja nosečnic proti Covid-19

*

Dve slovenski zdravnici sta komentirali izjavo dr. Ihana in možnost sterilnosti dne 22.12. 2020 na FB strani Slovenski zdravniki :

https://www.facebook.com/slovenskizdravniki/posts/136323248288976

Spoštovani profesor Ihan,

pišem vam, ker me je zmotil vaš odziv in diskreditacija mnenja mojega kolega mag. Pušenjaka. Rada bi več strokovne razprave v slovenski javnosti o tako aktualnih temah kot so diagnostika, zdravljenje in preventiva pred boleznijo Covid-19, ali okužbo s SARS-Cov-2. Vsem nam so na voljo strokovna, javno dostopna, z dokazi podprta dognanja. Skrbi me, da se ne ujemajo povsem z vašim, torej tudi »uradnim« mnenjem stroke v Sloveniji. Vaše mnenje v Dnevniku je bilo zapisano:

»Kot je objavo povzel imunolog in mikrobiolog Alojz Ihan, bi lahko cepivo povzročilo nastanek navzkrižno reaktivnih protiteles, ki bi bila zaradi strukturne podobnosti hkrati usmerjena proti virusnemu proteinu S in proti človeškemu proteinu posteljice sincitin-1, s tem pa naj bi cepljenje povzročilo poškodbe posteljice in s tem splave. A kot je poudaril Ihan, je novica o poškodbah posteljice izmišljena in brez znanstvene utemeljitve, saj tovrstnih napovedi o nastanku navzkrižne avtoimunske reakcije ni mogoče dati oz. je mogoče za praktično vsak človeški protein »napovedati« podobno navzkrižno reakcijo, čeprav v praksi vemo, da to ni res.»Če bi bila možnost navzkrižne avtoimunosti realna, bi tudi okužba z novim koronavirusom povzročila splave pri nosečih ženskah, saj pri okužbi nastajajo enaka protitelesa kot po cepljenju. A tega pojava ni, ginekologi to najbolje vedo,« je pojasnil v izjavi, ki so jo posredovali iz Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana.Poleg tega je protein posteljice sincitin-1 med tistimi proteini, proti katerim imunski sistem vzpostavi toleranco in proti takim proteinom do navzkrižnih avtoimunskih reakcij ne prihaja. »Navzkrižne avtoimunske reakcije značilno nastajajo samo proti človeškim proteinom, ki so normalno 'skriti' pred imunskim sistemom, na primer v centralnem živčevju. V tem primeru lahko nek patološki vnetni proces omogoči imunskemu sistemu, da navzkrižno prepozna lastne proteine in povzroči avtoimunsko reakcijo,« je zapisal.«

Raziskava objavljena v strokovni reviji Journal of Translational Autoimmunity (1) dokazuje, da je več kot 1/3 imunogenih proteinov SAR-Cov-2 homologna s človeškimi proteini, kar vsaj delno razloži avtoimuno patogenezo bolezni Covid-19. Posledice okužbe so v veliki meri odvisne od razvoja avtoimune reakcije na lastne proteine, ki so enaki virusnim epitopnim proteinom. Avtoimune reakcije na infekcijo samo, kot tudi na cepivo proti SARS-Cov-2, torej niso le možne, temveč tudi zelo verjetne, kar dokazuje avtor James Lyons Weiler v svojem članku (1). Od 37 proteinov SARS-Cov-2 jih le 8 ne povzroča imunskega odgovora. “Spike proteini” so tisti proteinski označevalci virusa, ki povzročajo največje število reakcij imunskega odgovora pri gostitelju. Takih spike proteinov pri SARS-Cov-2 je 6. Dva od šestih “spike proteinov”, ki povzročita najmočnejši imunski odziv pri človeku sta homologna s proteini placente ali posteljice (imunogenetski epitop: KEELDKYFKNHTSPDVDLGD). Spike proteina: -QIH45023 in -QIA98596 (1).

Tudi Mateja Logar s Klinike za infekcijske bolezni in vročinska stanja UKC Ljubljana je na današnji novinarski konferenci o aktualnih razmerah v zvezi s covidom-19 poudarila, da te domneve ne temeljijo na znanstvenih dokazih. Pojasnila je, da se pri teorijah zarot pogosto pojavijo nepreverjena dejstva, posploševanje podatkov in izjave iztrgane iz konteksta. Da bi bila protitelesa, ki bodo delovala proti covidu-19, škodljiva za nastajanje posteljice, je po njenih besedah neresnično. »Gre za minimalno sekvenco, se pravi petih amino kislin, ki se ujemajo med proteini S in proteini v nastajajoči posteljici. Za prepoznavanje takega epitopa pa imunologi pravijo, da mora biti vsaj od 50 do 80 amino kislin, ki se morajo ujemati. Se pravi, vsaj desetkrat več, kot je v tej sekvenci,« je poudarila.

VSAK posamezni spike protein lahko povzroči avtoimuno reakcijo na katerokoli beljakovino v telesu, dva od šestih proteinov z največjo stopnjo imunogenosti pa se lahko zaključita z avtoimuno zavrnitveno reakcijo placentarnega tkiva (1).

Naravna okužba s SARS-Cov-2 in tudi aktivacija imunskega sistema s cepivom lahko potencialno aktivira avtoimuno reakcijo, vključujoč spominske CD8 T celice. Obstaja utemeljena nevarnost, dokazana na živalskih poskusih, da bi ponovna okužba ali okužba po cepljenju sprožila pretiran, patološki imunski odziv gostitelja. Nenazadnje iz dosedanjih kliničnih izkušenj s Covid 19 pacienti opažamo, da ne gre za okužbo samo, ki določa potek bolezni, pač pa za odziv celične imunosti na okužbo SARS-Cov-2, opisano, kot “Citokinsko nevihto”. Imunski odziv gostitelja v veliki meri določa potek okužbe, saj se je doslej pokazalo za najučinkovitejše zdravilo ravno pravočasno blaženje imunskega odgovora s kortikosteroidi (zaviralci imunske reakcije). Virusna obremenitev, ki jo po dosedanjih raziskavah s PCR testi pravilno določamo le v 3% (2), niti za te tri odstotke pozitivnih testiranih ne pove veliko o poteku bolezni.

Več raziskav različnih RNA virusov dokazuje veliko stopnjo prekrivanja virusnih in človeških beljakovin in tako možnost aktivacije avtoimunosti.

Oktobra lani je bil v znanstveni reviji Pathobiology objavljen članek, ki dokazuje obstoj avtoimune reakcije človeka po okužbi z enim od virusov iz skupine RNA virusov, kamor spada tudi SARS-Cov-2 (3). Zaradi navzkrižne reakcije imunskega sistema, začne po aktivni okužbi s HPV retrovirusom človeški imunski sistem napadati svoje lastne proteine in povzroči bolezni različnih organov. Navzkrižna reakcija imunskega sistema, ki napade človeško celico in tkivo je posledica velike podobnosti retrovirusnih proteinov in človekovih proteinov. SARS-Cov-2 spada v skupino retrovirusov (skupaj z virusom influence A, HIV, HPV virusi, SARS-Cov-1, RSV, parainfluenca, coronavirusi, rinovirusi).

Raziskovalki sta za model navzkrižne reakcije uporabili model okužene/aktivno imunizirane človeške celice s HPV virusom. Nasprotno z doslej znanimi raziskavami sta dokazali zelo velik odstotek “peptide-sharinga” med HPV epitopnimi proteini in človeškimi proteini. Okužba z retrovirusom HPV ima zato verjetno velik potencial za patološko avtoimuno reakcijo po okužbi. Analiza majhnega števila viralnih proteomov (30 virusnih proteinov), je biokemično-matematično dokazala, da imamo ljudje s temi tridesetimi virusi enakih 2 907 096 peptidov. Navzkrižna avtoimuna reakcija po okužbi z retrovirusi ni le možna, temveč zelo verjetna, dokažeta avtorici. Imunizacija po okužbi s HPV virusom lahko povzroči več avtoimunih stanj ali bolezni, od SLE, prezgodnje ovarijske odpovedi, raka dojke, aritmije, revmatoidnega artritisa in drugih. Avtoimune reakcije se ne nanašajo le na neke “skrite proteine”, temveč na veliko množico povsod prisotnih proteinov v človekovem telesu, vključno z rodili. Ginekologi zelo dobro poznamo možnosti avtoimunih reakcij, prisotnost avtoprotiteles, ki onemogočajo uspešno implantacijo zarodka (antikardiolipinska protitelesa, pa vloga proteina Stanniocalcina 1 pri endometriozi in mnoge druge). Določeni RNA virusi dokazano vplivajo na potek nosečnosti: npr. virus rdečk in RSV virus. Oba dokazano povzročata spontani splav ali povzročata malformacije na zarodku.

Sekvence retrovirusnega genoma so prisotne v veliki meri v vsaki človeški celici. 8% človeške DNA izvira iz retrovirusnega genoma, ki ga je človekova celica posvojila v pradavnini evolucije. Te sekvence, ki so človeške in vendar izvirajo iz posvojenega virusa, imenujemo Human Endogenous Retroviruses (HERV). En od takih genov kodira beljakovino sinciciotrofoblasta placente in se imenuje Syncityn 1. Syncityn 1 je protein, ki je izjemno pomembna beljakovina za placentacijo zarodka. Syncityn 1 regulira razvoj zarodkove posteljice, hkrati pa ima pomembno vlogo pri imunosupresiji materinega imunskega sistema (4). Ker je zarodek za mamo povsem tuja beljakovina, je zaviranje imunskega odgovora matere nujno, da ne zavrne ploda.

Syncityn 1 je bil podrobneje raziskan v zvezi s povečano smrtnostjo nosečnic zaradi gripe (4). V pandemiji gripe 2009 je 50% vseh umrlih žensk bilo nosečnic. Nosečnice so v primeru gripe torej veliko bolj ogrožene od nenosečih žensk, vzrok pa je ravno v Syntycnu 1. Beljakovina Synticyn 1, ki jo proizvaja posteljica, zavre celični imunski odziv (4). Synticyn 1 v vseh treh trimestrih nosečnosti modificira materin imunski odgovor, preko TNF, interlevkinov in drugih mediatorjev celične imunosti.

Syncityn 1 je odločujoča beljakovina pri zaviranju celične imunosti. Dokazano je, da povzroča zmanjšano imunost za eno skupino z RNA virusom povzročenih bolezni, gripo. Celična imunost je odgovorna za obrambo pri vseh skupinah okužb z RNA virusi (5). Humoralna imunost (protitelesa IgA, IgG in IgM) odigrajo manjšo vlogo pri obrambi pred RNA virusi, predvsem pa kratkotrajnejšo. Cepiva, ki vzpodudijo tvorbo protiteles (humoralni odziv) je zato kratkotrajen in doslej manj uspešen za zaščito pred retrovirusnimi okužbami. Težava pri vzpodbujanju celične imunosti je ključna in učinkovita za odpravo virusne okužbe. CD8 T celice in spominske T celice so pri poskusih na živalih (poskusi za SRV RNA virus) povzročile izjemno hude reakcije ali prekomerni odgovor imunskega sistema (6).

Naj povzamem po točkah:

1. Navzkrižna avtoimuna reakcija ni le možna, pač pa tudi verjetna. Avtoimune reakcije niso le posledica cepiv, pač pa tudi naravne imunizacije po okužbi. Verjetno je zaradi prekrivanja virusnih in človeških proteinskih označevalcev možna tudi prikrita, kronična okužba, značilna za HPV virus. V vsakem primeru pa ni nič nenavadnega, če človeški imunski sistem v obrambi pred znotrajceličnim zajedalcem napade lastne beljakovine, glede na to, da se tako malo razlikujejo.

2. V praksi poznamo veliko bolezni ali stanj, ki so posledica napada imunskih obrambnih celic proti lastnim tkivom. Pri revmatičnih boleznih gre za prekomeren odziv imunskega sistema, ki napada lastne beljakovine v vseh organih.

3. RNA virus povzroči v manjši meri tvorbo protiteles (humoralna imunost), veliko bolj pomembna je aktivacija celične imunosti (T vrsta limfocitov). Ves čas se piše in govori o imunosti in tvorbi protiteles, čeprav je pri obrambi pred RNA virusi veliko pomembnejša T celična imunost. O imunosti in preboleli okužbi bi bil zato veliko relevantnejši podatek o T spominskih celicah, kot o IgG protitelesih v krvi. Citokinski vihar, ki ga opazujemo v klinični praksi na intenzivnih enotah, je ravno avtoimuno povzročen napad CD 8 T celic na lastne beljakovine, v različnih tarčnih organih, zato tudi pride do multiorganske odpovedi pri bolnikih s Covid 19. Zaviranje imunskega odgovora s protivnetnimi zdravili pripomore k ozdravitvi.

4. Med beljakovinami človeške posteljice in RNA virusnimi beljakovinami je najmanj 8% ujemanje, če primerjamo z virusom gripe in 93% ujemanje s HPV epitopnimi proteini, SARS-Cov-2 proteini se v najmanj 33% ujemajo z različnimi proteini človeškega gostitelja. Velik delež enakih proteinov med virusom in človeškimi celicami povzroči zmoto obrambnih celic pri napadu na lastne zdrave celice, namesto na okužene z virusom.

5. Če ima Syntycin 1 tako velik vpliv na supresijo imunskega sistema, razumem zakaj pri SARS-Cov-2 za nosečnice z zmanjšano T celično imunostjo nima vpliva. Pri nosečnicah, ki imajo zavrto T celično imunost do avtoimunega odziva ne pride v tolikšni meri, kot na reakcijo nenosečih žensk. Po meni znanih podatkih, nosečnice ne zbolevajo bolj, kot ostala populacija, tudi umrljivost nosečnic ni povečana. Za vse druge retroviruse velja, da so za nosečnice bolj nevarni kot za nenoseče ženske (gripa, SRV, HPV, rdečke).

6. Syncityn 1 je protein, ki ga v celoti kodira endogeni humani retrovirus, zato ima po definiciji proteinski virusni epitop. Ravno njegov evolucijski izvor ga definira. Ne razumem, kako ne bi imel virusnih proteinskih označevalcev, če pa je ravno ta beljakovina evolucijski posvojenec, torej genetsko RNA virus sam?

Literatura:

1. James Lyons-Weiler (2020) Pathogenic priming likely contributes to serious and critical illness and mortality in COVID-19 via autoimmunity. Journal of Tranlational Autoimmunity. https://www.sciencedirect.com/.../pii/S2589909020300186

2. Pieter Borger, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon et al (2020) External peer review of the RTPCR test to detect SARS-CoV-2 reveals 10 major scientific flaws at the molecular and methodological level: consequences for false positive results. https://cormandrostenreview.com/report/

3. Kanduc D, Shoenfeld Y (2019) Human Papillomavirus Epitope Mimicry and Autoimmunity: The Molecular Truth of Peptide Sharing, Pathobiology. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31593963/

4. Lusine Aghajanova, Signe Altmäe, Sergo Kasvandik et al (2016) Stanniocalcin-1 expression in normal human endometrium and dysregulation in endometriosis. Fertil Steril, 106:681-691. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27322879/

5. Megan E Schmidt, Steven M Varga (2018) The CD8 T cell response to respiratory virus infections. Front Immunol, 9:678. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29686673/

6. Megan E Schmidt, Cory J Knudson, Stacey M Hartwig et al (2018) Memory CD8 T cells mediate severe immunopathology following respiratory syncytial virus infection. PloS Pathog, 14:e1006810. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29293660/

Lepo vas pozdravljava in si želiva odkrite komunikacije, brez diskreditacij s področja moči. Če dopuščamo možnost, da dva genetska označevalca s PCR testom v celoti dokazujeta virus SARS Cov2, potem je nujno da ena sama vejica v sporočilu, spremeni ukaz iz zaščitnega v rušilnega.

»Oprostiti, ne usmrtiti!« se spremeni v »Oprostiti ne, usmrtiti!«, pa samo za postavitev vejice gre.

Sabina Senčar, dr. med., Dr. Jerneja Tomšič

* * *

Mnogi strokovnjaki trdijo, da bo cepivo za covid-19 povzročilo neplodnost tako pri ženskah kot tudi moških. Na to je opozorilo že mnogo strokovnjakov, med drugimi tudi nekateri slovenski, sedaj pa je dr. Simone Gold, zdravnica, ki je od začetka lažne pandemije delala s covid bolniki, v predavanju natanko razložila, zakaj pride do smrti po tem cepivu in zakaj do neplodnosti.

Vir: https://m.planet-lepote.com/predavanje-dr-simone-gold-resnica-o-cepivu-za-covid-19/

*

Upad živorojenih v Sloveniji

*

Sterilizacija s cepivi? https://www.afinalwarning.com/512120.html

https://www.naturalnews.com/2021-03-31-mrna-vaccines-1750-americans-dead-3-months.html

*

On April 19, 2021, Life Sire News shared that numerous women reported disrupted menstrual cycles as a side effect of the vaccine. 

The U.K.’s government vaccine adverse event system registered more than 2,200 reports of reproductive disorders due to receiving the jab. Among the consequences were excessive bleeding, absent and delayed bleeding, vaginal hemorrhaging, miscarriages, and stillbirths. 

The Yellow Card Adverse Event also registered 2,233 reports of reproductive and breast disorders due to the AstraZeneca and Pfizer vaccines. 

Also, 1,465 were registered involving reproductive systems and 19 miscarriages, five premature labors, and two stillbirths linked to the AstraZeneca vaccine. 

The reports have: 

  • 255 cases of abnormal uterine bleeding
  • 242 reports of unusual breast pain and swelling
  • 182 women who experienced absent or delayed menstruation
  • 175 cases of heavy menstrual bleeding
  • 165 cases of vaginal hemorrhaging
  • 55 reports of genital swelling, lesions, rashes, or ulcerations
  • 19 cases of postmenopausal hemorrhaging
  • 12 cases of premature or “artificial” menopause

However, other 768 reports appeared of reproductive and breast disorders from the Pfizer vaccine in the U.K., and 42 miscarriages, five premature labor onsets, and two stillbirths. 

  • 265 reports of breast changes, including 22 reports of breast cancer and 177 reports of breast pain
  • 134 cases of irregular menstrual bleeding
  • 127 reports of absent or light menstruation
  • 92 cases of heavy bleeding
  • 73 cases of vaginal hemorrhaging
  • Five reports of postmenopausal hemorrhaging
  • 5 cases of premature or ‘artificial’ menopause 

Moreover, male side effects are fewer, and there were only 75 Yellow Card reports on the AstraZeneca vaccine. Sixty-three erectile dysfunction reactions and 50 cases of testicular pain, 11 reports on scrotal pain, and only three haematospermia (blood in sperm). 

Pfizer side effects in males include 23 reports of testicular and scrotal pain and only 21 cases of sexual dysfunction. 

One 32-year-old Lorri Emily Lowe said she experienced cramping three days after receiving the Astra Zeneca vaccine. 

“I also had a completely unusable arm for 24 hours,” –she said. “It was excruciating, and I was pretty much bed-bound just because of the arm. I had to laugh like a mad person for strange pain.” 

Lowe shared that she started feeling unwell three days after getting the vaccine. She was worried about her menstrual cycle, which was almost perfect for the past ten years, and now it suddenly disappeared. 

A strange spotting episode appeared, which she never faced in her life. . “I’m never late. I’ve been consistent for many, many years,” she said and added that this time it was “super heavy and lasted eight days.” 

Now, her cycle got back to normal, but it wasn’t easy. “I do not see how out of the six years since I’ve birthed a baby, that was the one month my cycle decided to go haywire.” 

The U.S. Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) received very similar reproduction disorders. 

“My period has always been regular. The expected period was to begin on 02/22/2021 (after second vaccine dose), and bleeding did not occur,” one Pennsylvania woman (25) stated after receiving the Moderna vaccine. 

Another woman (51) from Georgia received the Pfizer vaccine in January, and after three days, developed petechiae (a blood rash) on her ankles, which spread to her knees. 

The woman was hospitalized after five days with vaginal bleeding and anemia. Also, the doctors diagnosed her with Disseminated Intravascular Coagulation, which is a blood clotting disorder. Her liver function disorder worsened. She had a painful leg swelling, which turned purple. On February 11, she died. 

”Write-up: Patient received dose #1 of COVID-19 vaccine on 1/16/21. Within 3 days, she developed petechiae up to ankles, later rising up to her knees. Pt admitted to the hospital on 2/6/21 for symptomatic anemia 2/2 vaginal bleeding. The patient received 4 units FFP, 4 units PRBC, 1 unit cryoprecipitate, and vitamin K 5 mg IV. Also started on medroxyprogesterone 20 mg PO TID. Alectinib d/ced due to worsening liver function. Evaluated by OB/GYN and Hematology. Diagnosed with DIC. Patient with worsening bilateral lower extremity edema and purpura with pain and weakness. Palliative care consulted. The patient passed away on 2/11.” [VAERS ID 1032163-1]

Another 48-year-old female from Texas, once she got the first Moderna jab, was hospitalized in January after 13 days. The woman had heavy vaginal bleeding and a low platelet count. 

”Write-up: The patient was seen in my office on 1/19/21 with a complaint of heavy vaginal bleeding. A CBC was obtained, which revealed a H/H of 12.2/36.1 and a platelet count of 1 (not 1K, but 1 platelet!), and this was confirmed on smear review. She was immediately sent to the hospital ED, and a repeat CBC confirmed the critically low platelet count. She is currently hospitalized, and she has received platelet transfusions, but her platelet count is still critically low. She is also receiving steroids and immunoglobulin and is under the care of MD (Heme/Onc)”  [VAERS ID 0958885-1]

VAERS received other 26 miscarriage reports after the vaccination. 

One 40-year-old pregnant woman from California described her first jab of Pfizer’s vaccine as a “lethal event for the fetus,” which caused delivering the baby six days later. 

https://thetruedefender.com/warning-menstrual-irregularities-reproductive-dysfunction-and-many-other-side-effects-from-the-covid-jab-reported/

*

Janci Chunn Lindsay: Covid vaccines could induce cross-reactive antibodies to syncytin, and impair fertility as well as pregnancy outcomes

First, there is a credible reason to believe that the Covid vaccines will cross-react with the syncytin and reproductive proteins in sperm, ova, and placenta, leading to impaired fertility and impaired reproductive and gestational outcomes. 

Respected virologist Dr. Bill Gallaher, Ph.D., made excellent arguments as to why you would expect cross reaction. Due to beta sheet conformation similarities between spike proteins and syncytin-1 and syncytin-2. 

I have yet to see a single immunological study which disproves this. Despite the fact that it would literally take the manufacturers a single day to do these syncytin studies to ascertain this [once they had serum from vaccinated individuals]. It’s been over a year since the assertions were first made that this [the body attacking its own syncytin proteins due to similarity in spike protein structure] could occur. 

Pregnancy losses reported to VAERS lead to demand to halt Covid vaccine

We have seen 100 pregnancy losses reported in VAERS as of April 9th. And there have [also] been reports of impaired spermatogenesis and placental findings from both the natural infection, vaccinated, and syncytin knockout animal models that have similar placental pathology, implicating a syncytin-mediated role in these outcomes. 

Additionally, we have heard of multiple reports of menses irregularities in those vaccinated. These must be investigated. 

We simply cannot put these [vaccines] in our children who are at .002% risk for Covid mortality, if infected, or any more of the child-bearing age population without thoroughly investigating this matter.

[If we do], we could potentially sterilize an entire generation. Speculation that this will not occur and a few anecdotal reports of pregnancies within the trial are not sufficient proof that this is not impacting on a population-wide scale. 

Dr. Janci Chunn Lindsay is the Director of Toxicology and Molecular Biology for Toxicology Support Services, LLC. She holds a doctorate in Biochemistry and Molecular Biology from the University of Texas Graduate School of Biomedical Sciences, M.D. Anderson Cancer Center-Houston. Dr. Lindsay has extensive experience in analyzing the molecular profile of pharmacologic responses. Her expertise centers on evaluating the complex dynamics of toxicity, such as toxicant pharmacology, exposure route, host metabolism, and subsequent cellular effects as they relate to the contribution of specific substances to impairment, health and fertility risk, and human disease.

https://www.jennifermargulis.net/halt-covid-vaccine-research-scientist-urges-cdc/

*

COVID CJEPIVA MOGU INDUCIRATI UNAKRSNA REAKTIVNA ANTITIJELA NA SINCITIN, TE UMANJITI PLODNOST KAO I ISHOD TRUDNOĆE

Prvo, postoji vjerodostojan razlog za vjerovanje da će Covid cjepiva međusobno reagirati sa sincitinom i reproduktivnim proteinima u spermi, jajnim ćelijama i posteljici, što će dovesti do oštećenja plodnosti i oštećenja reproduktivnih i gestacijskih ishoda. 

Ugledni virolog  dr. sc. Bill Gallaher, iznio je izvrsne argumente zašto biste očekivali unakrsnu reakciju. Zbog sličnosti konformacije beta lista između proteina klasova i sincitina-1 i sincitina-2. Tako laže dr. Gallaher:

„Još nisam vidio niti jednu imunološku studiju koja to opovrgava. Unatoč činjenici da bi proizvođačima doslovno trebao jedan dan da provedu ove studije sincitina kako bi to utvrdili [nakon što su dobili serum od cijepljenih osoba]. Prošlo je više od godinu dana otkako su prvi put izrečene tvrdnje da se to [tijelo koje napada vlastite proteine ​​sincitina zbog sličnosti u strukturi proteina klasova] može dogoditi. „

GUBITAK TRUDNOĆE PRIJAVLJEN VAERS-U DOVODI DO POTRAŽNJE ZA ZAUSTAVLJANJEM COVID CJEPIVA

Zabilježili smo 100 gubitka trudnoće prijavljene u VAERS-u od 9. travnja. A bilo je (također) izvješća o oštećenjima spermatogeneze i nalazima posteljice od prirodne infekcije, cijepljenih i nokaut životinja na sincitin modelima koji imaju sličnu patologiju posteljice, što implicira ulogu posredovanu sincitinom u tim ishodima. Uz to, čuli smo za višestruka izvješća o nepravilnostima menstruacije kod cijepljenih. To se mora istražiti.

Jednostavno ne možemo staviti ova (cjepiva) svojoj djeci koja imaju 0,002% rizika za smrtnost od Covida, ako su zaraženi, ili bilo kojoj drugoj populaciji u rodnoj dobi, bez temeljitog istraživanja ove stvari.

(Ako to učinimo), potencijalno bismo mogli sterilizirati cijelu generaciju. Špekulacije da se to neće dogoditi i nekoliko anegdotalnih izvještaja o trudnoći unutar ispitivanja nisu dovoljan dokaz da to ne utječe na populacijsku razinu.

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/znanstvenici-istrazivaci-i-frontline-doctors-pozivaju-cdc-da-zaustavi-sva-covid-cjepiva.html?fbclid=IwAR1mC6b70qoMn4B2fM7Lcl3xy7A7PuGBjkPY6U_Dhv1gcgKlvqsufZjLPCQ#fajzerova-cjepiva-potvrdeno-izazivaju-neurodegenerativne-bolesti

*

https://dailyexpose.co.uk/2021/03/28/number-of-pregnant-women-suffering-miscarriage-after-having-covid-vaccine-increases-by-483-in-just-7-weeks/

Number of Pregnant Women suffering Miscarriage after having Covid Vaccine increases by 483% in just 7 weeks

We’re saddened to report that the eighth update on adverse reactions to the Covid vaccines reported to the MHRA Yellow Card Scheme has seen yet another increase in the number of women suffering the heartbreak of losing an unborn child.

The Government have released weekly reports on adverse reactions to the experimental Covid-19 vaccines, the first of which covered data inputted to the MHRA Yellow Card Scheme from the 9th December 2020 through to the 24th January 2021. Their latest report (find it here), which is the eighth to be released covers data inputted to the MHRA Yellow Card Scheme from the 9th December 2020 though to the 14th March 2021.

https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting#annex-1-vaccine-analysis-print

*

https://www.bitchute.com/video/2oAudPVBwQSw/

Dr. Harvey A. Risch and Dr. Peter McCullough were Fox News with Laura Ingraham explaining the risks of the COVID shots to those who already have immunity, and to pregnant women. 

*

https://www.naturalnews.com/2021-05-17-doctors-say-vaccines-attack-womens-reproductive-health.html

*

https://earthnewspaper.com/index.php/2021/05/26/my-cycle-story-a-research-study/

*

Študija razkriva, kako se lipidni nanodelci (LPN) iz mRNA cepiva porazdelijo po telesu, celo vplivajo na jajčnike in testise, kar postavlja velika vprašanja o plodnosti pri tistih, ki prejemajo injekcije z mRNA cepivom. Vir: https://www.naturalnews.com/2021-06-02-horrifying-study-reveals-mrna-vaccine-nanoparticles-are-circulated-throughout-the-entire-body-brain-heart-liver-ovaries-testes.html

https://www.naturalnews.com/files/Pfizer-bio-distribution-confidential-document-translated-to-english.pdf

*

Among 3958 participants enrolled in the v-safe pregnancy registry, 827 had a completed pregnancy, of which 115 (13.9%) resulted in a pregnancy loss and 712 (86.1%) resulted in a live birth (mostly among participants with vaccination in the third trimester).

*

This means just 127 women received either the Pfizer or Moderna Covid-19 vaccine during the first / second trimester, with 104 of the woman sadly losing their baby.

Therefore the rate of incidence of miscarriage is 82%, not 12.6% as presented in the findings of the study.

It is impossible for anyone vaccinated during the third trimester to suffer a miscarriage in respect of the parameters set in the study. A pregnancy loss in this case would be considered a still birth, occurring after week 20 of pregnancy.

The authors of this study have manipulated the data to show that the Covid-19 vaccines are safe for use during pregnancy. The actual findings show that they are far from it. Their actions are now having dire consequences for women throughout the United Kingdom.

As of the 23rd June 2021 a total of 289 women have reported the loss of their baby due to the Covid-19 vaccines. However, the actual number could be eye-wateringly higher due to only 1% – 10% of adverse reactions being reported to the scheme.

153 reports of miscarriage, 1 report of a premature baby sadly dying, 5 reports of foetal death, and 4 reports of stillbirth have been reported as adverse reactions to the Pfizer vaccine.

*

https://www.logicno.com/politika/medicinski-su-istrazivaci-uhvaceni-u-prikrivanju-podataka-koji-dokazuju-82-pobacaja-kod-cijepljenih-trudnica.html?fbclid=IwAR20VlAucAVi1medbmRCQcwqo_YxTkW_cueJwGkU5BTrRNcjWnEb4loMn3w

https://www.politifact.com/factchecks/2021/jul/09/facebook-posts/post-misrepresents-preliminary-data-miscarriages-a/

*

MOTNJE PRI MENSTRUACIJI PO CEPLJENJU
Podatki: EMA (EU)
z dne14.08.2021
___ absolutna števila___
Skupno število: 2868 (+448 pretekli teden)
Glede na cepivo:
BiontechPfizer: 1478 (+344)
Moderna: 250 (+57)
AstraZeneca: 1063 (+33)
Johnson&Johnson: 77 (+14)
EMA podatkovna banka: 2868
WHO podatkovna banka: 5289
VAERS podatkovna banka: 1969
___ relativna števila___
incidenčna stopnja (relativna!) pri 100000 vnosih!
Skupna (povprečna) incidenca: 332 (+47 sprememb v preteklem tednu)
Glede na cepivo:
BiontechPfizer: 415 (+82)
Moderna: 273 (+55)
AstraZeneca: 298 (+5)
Johnson&Johnson: 343 (+45)

EMA podatkovna baza: 347
WHO podatkovna baza: 312
VAERS podatkovna baza: 343
Tjaša Vuzem Fb 19.8. 2021
*

CDC Recommended Pregnant Women Get COVID Vaccine Based on Unreviewed Study, Unverifiable Data

The Centers for Disease Control and Prevention’s recommendation that pregnant women be vaccinated for COVID was based on a yet-to-be-peer-reviewed paper and on data from the government-run v-safe system, which the public can’t access and therefore can’t verify.

None of the three manufacturers of the COVID vaccines being administered in the U.S. — PfizerModerna and Johnson & Johnson — completed clinical trials on pregnant women as a part of their Emergency Use Authorization applications to the U.S. Food and Drug Administration (FDA).

In its application to the FDA for full approval — which was granted Monday — Pfizer said its “available data” on its vaccine was “insufficient to inform vaccine-associated risks in pregnancy.”

Yet the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) nevertheless recommends pregnant women get the vaccines — a recommendation the agency reaffirmed Aug. 11, based on the yet-to-be-peer-reviewed research paper — “Receipt of mRNA COVID-19 vaccines preconception and during pregnancy and risk of self-reported spontaneous abortions, CDC v-safe COVID-19 Vaccine Pregnancy Registry 2020-21.”

The paper’s authors, Zauche et al., found that in a group of 2,456 pregnant women, 14.1% miscarried during 6 to 19 weeks of gestation. This is the duration of time where such a miscarriage is medically termed a “spontaneous abortion.”

This compares to a U.S. average of spontaneous abortion between 10 to 20% for a similar timeframe.

It is at a minimum curious that the CDC would make vaccination policy recommendations based on an unreviewed manuscript. Typically, such a paper would be reviewed for scientific rigor and methodology by the authors’ research peers, and then published in a reputable, internationally recognized journal prior to such a recommendation.

It is also not clear this manuscript would withstand the rigors of peer review given that 89% of the study cohort consisted of medical professionals. This is certainly not a representative sample of U.S. women, as one would imagine that access to healthcare, including prenatal check-ups, would be much greater in the study sample than in the general population.

The study also did not account for 65 individuals who were unable to be contacted after initial enrollment in the cohort, nor did it account for 35 cases of pregnancy loss prior to six weeks gestation.

The Zauche et al. manuscript was based on the CDC’s V-safe database, which the public cannot access. CDC officials have rebuffed attempts to gain access to the database via the Freedom of Information Act, claiming privacy concerns of the database participants.

The public does have access to the CDC’s Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) database, and The Defender reports each week on those numbers as they relate to COVID vaccines.

As of Aug. 13, there were 1,175 reports of spontaneous abortion to VAERS with an average maternal age of 33.5 years. Of those miscarriages, VAERS data show 16.5% occurred within 24 hours of vaccination, 23.4% within 48 hours of vaccination and 37.1% within 7 days of vaccination.

Of the reports of miscarriages, about twice the number occurred following the Pfizer vaccine than the Moderna and Janssen (Johnson & Johnson) vaccines combined.

Unfortunately, adverse events on the VAERS database are woefully underreported, making it impossible to make a direct comparison with the Zauche et al. (2021) data.

Despite similarities to background rates provided by Zauche et al. (2021) — which we cannot independently verify — the CDC does not allow for temporality to the vaccine as a criteria to consider in determining causation.

According to the Bradford Hill criteria, “temporality is perhaps the only criterion which epidemiologists universally agree is essential to causal inference.”

Moreover, many of the miscarriage cases reported (some are testimonial) in VAERS, tell heartbreaking stories of loss and sadness, of mothers losing their babies within hours of taking the vaccine.

There is no evidence any of these reports were investigated, as the CDC suggests, and similar to other reports of serious side effects, they are swept under the same dubiously arrived at, background-rate rug.

The CDC can and should do better. With such shoddy research, the American public is left in doubt yet again as to the true story, and are even more hesitant to risk the health of their unborn babies until further, more reliable research can be shown.

*

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejme2107070

https://theexpose.uk/2021/07/06/cdc-manipulated-study-data-to-show-the-covid-19-vaccines-are-safe-for-pregnant-women-when-in-reality-4-in-5-suffered-a-miscarriage/

https://hr.sott.net/article/30965-CDC-presutio-da-su-manipulirali-podacima-studije-kako-bi-pokazali-da-su-cjepiva-protiv-Covida-19-sigurna-za-trudnice-4-od-5-trudnica-je-pobacilo

*

https://www.redvoicemedia.com/2021/10/doctor-pulmonary-hemorrhage-killing-newborn-babies-of-vaxxed-moms/

*

https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/breaking-researchers-peer-reviewed-study-call-immediate-withdrawal-mrna-covid-vaccines-use-pregnancy-breastfeeding-childbearing-age-children/

*

https://epochtimes.today/researchers-call-for-halt-on-covid-19-vaccines-for-pregnant-women-after-re-analysis-of-cdc-study/

*

https://tg-news.com/uk-mhra-3016-increase-in-number-of-women-whove-lost-their-unborn-child-as-a-result-of-having-the-covid-vaccine/?fbclid=IwAR1iOHzctiJIrUMim8AhuvW_yfAPQ7TFjMqZAFJTbomPFKeG4jsrJrgG4xg

*

https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=MAN&EVENTS=ON&PERPAGE=100&ESORT=ONSET-DATE&SYMPTOMS%5B%5D=Aborted+pregnancy+%2810000209%29&SYMPTOMS%5B%5D=Abortion+%2810000210%29&SYMPTOMS%5B%5D=Abortion+complete+%2810061614%29&SYMPTOMS%5B%5D=Abortion+early+%2810052846%29&SYMPTOMS%5B%5D=Abortion+incomplete+%2810000217%29&SYMPTOMS%5B%5D=Abortion+induced+%2810000220%29&SYMPTOMS%5B%5D=Abortion+late+%2810052847%29&SYMPTOMS%5B%5D=Abortion+missed+%2810000230%29&SYMPTOMS%5B%5D=Abortion+of+ectopic+pregnancy+%2810066266%29&SYMPTOMS%5B%5D=Abortion+spontaneous+%2810000234%29&SYMPTOMS%5B%5D=Abortion+spontaneous+complete+%2810061616%29&SYMPTOMS%5B%5D=Abortion+spontaneous+incomplete+%2810061617%29&SYMPTOMS%5B%5D=Foetal+cardiac+arrest+%2810084280%29&SYMPTOMS%5B%5D=Foetal+death+%2810055690%29&SYMPTOMS%5B%5D=Premature+baby+death+%2810076700%29&SYMPTOMS%5B%5D=Premature+delivery+%2810036595%29&SYMPTOMS%5B%5D=Stillbirth+%2810042062%29&VAX=COVID19

From the 11/5/2021 release of VAERS data:

Found 2,525 cases where Vaccine is COVID19 and Symptom is Aborted pregnancy or Abortion or Abortion complete or Abortion early or Abortion incomplete or Abortion induced or Abortion late or Abortion missed or Abortion of ectopic pregnancy or Abortion spontaneous or Abortion spontaneous complete or Abortion spontaneous incomplete or Foetal cardiac arrest or Foetal death or Premature baby death or Premature delivery or Stillbirth

*

Zakaj umirajo dojenčki od septembra 2021 dalje, devet mesecev po začetku cepljenja nosečnic??? https://www.heraldscotland.com/news/19726487.investigation-launched-abnormal-spike-newborn-baby-deaths-scotland/?ref=fbshr&fbclid=IwAR2E0IxrS3b3TWR3qeevh0CpvBJvxO0ySzUADq6AdrrcJk4zFkYp_DrrVo4

*

2 znanstvenika iz Nove Zelandije zahtevata takojšno prekinitev cepljenja nosečnic in doječih mam.

Študija:

https://cf5e727d-d02d-4d71-89ff-9fe2d3ad957f.filesusr.com/ugd/adf864_2bd97450072f4364a65e5cf1d7384dd4.pdf

*

Question: which bodily system is most obviously damaged by spike protein?

It’s the vasculature. 

Under what circumstances does life depend even more exquisitely on a perfectly functioning vascular supply?

Pregnancy, especially late pregnancy.

“Vaccinating pregnant women is safe” they lied, having NO DATA AT ALL TO INFORM SUCH A VIEW,

I hate them more than is proper.

Mike

Dr Mike Yeadon

24.11. 2021

"Stillborn babies

The punchline here:

There is a 29X increase in the rate of stillborn babies in Waterloo, Ontario that started after vaccination program rolled out. All the mothers of the stillborn babies were vaccinated.

I’m sure this is happening everywhere, but nobody in the US wants to lose their job over this.

So why the CDC is saying this is perfectly safe for pregnant women? I’m curious as to what the CDC has determined the cause of this. Obviously, it couldn’t be the “safe and effective” vaccine. Note: the CDC doesn’t have jurisdiction in Canada of course, but they could call over there and find out…

The good news of course is that this only appears to be happening in areas of the world where they release data to the public on what is going on.

One place is Scotland: Investigation launched into abnormal spike in newborn baby deaths in Scotland.

Another place is Canada, but only thanks to a courageous whistleblower (otherwise, we wouldn’t know)"

https://stevekirsch.substack.com/p/latest-devastating-news-on-the-vaccine

*

https://nultatacka.rs/kada-se-pali-alarm-2-620-mrtvih-beba-u-vaers-ovom-izvestaju-nakon-vakcinacije-protiv-covid-a-19-za-11-meseci-vise-fetalnih-smrtnih-slucajeva-nego-za-30-godina/?s=09&fbclid=IwAR0CpUlz4uWN3YlE0qG_sC4RMvz4vuN9SgVehIEh0OKHYAfejkQG_JPSnsU

https://thetruereporter.com/scotland-launches-investigation-into-abnormal-spike-in-newborn-baby-deaths/

*

https://www.delo.si/mnenja/kolumne/opravicilo-2/ IHAN

Spoštovani,

moje iskreno opravičilo zaradi nekaj stanovskih kolegov, ki so v najhujšem zagonu epidemije, ko vlada v bolnišnicah izredno stanje, dobesedno izgubili pamet in moralno razsodnost. Do zdaj smo tem nekaj zdravnikom, ki se nikoli v življenju niso ukvarjali z infektologijo, mikrobiologijo, javnim zdravjem ali podobnimi vedami, večinoma pripisovali nekritično nastopaštvo na socialnih omrežjih. S svojim zdravništvom in »nekonvencionalnimi mnenji« so v laični javnosti na lahek način vzbudili nekaj pozornosti, da bi s tem nasitili neko svojo adrenalinsko potrebo. Nato so pustili, da so njihove neumnosti po logiki socialnih omrežij utonile v pozabo, še preden bi se izkazalo, kakšne nesmisle so pisali. Naj samo spomnim, da je eden do podpisnikov tega pisma, dr. Pirnat, septembra 2020 bombastično pisal po družbenih omrežjih in vsem naokrog razpošiljal nadležna pisma s trditvijo, da je »zaradi doseženega praga kolektivne imunosti pandemija cov19 v Evropi končana«.

Samo nekaj tednov pozneje smo doživeli največji izbruh epidemije z več tisoč mrtvimi, na katerega smo mnogi opozarjali že od avgusta 2020. Drugi podpisnik, dr. Dobnikar, je v istem pismu trdil, »da je smrtnost zaradi covida-19 podobna smrtnosti zaradi sezonske gripe«. Tri mesece pozneje smo videli izjemno visoke številke presežnih smrti, ki so bile povsem drugačnih dimenzij kot tudi pri najhujših sezonah gripe. Tretji podpisnik, zobozdravnik Gregor Knafelc, je v istem času napisal, da se »ne moreš okužiti z virusom sars-cov-2, lahko narediš svoj sars-cov-2, zelo lahko ti pripišejo diagnozo covid-19. Ni virusa stekline, ni polio, ni ošpic, ni hiva, ni gripe, to lahko dobiš samo, če te cepijo.« Nesmiselna stavčna solata, ki bi celo pri srednješolcu vzbudila vtis, da je prešprical vse naravoslovne predmete.

In če nadaljujemo – kaj dragi kolega Pušenjak danes misli o množičnem odklanjanju cepljenja pri mlajših ženskah, posebno medicinskih sestrah, ki jo je sprožil s povsem nepremišljenim opozorilom, da bi cepivo lahko povzročilo neplodnost? Kje je ta »neplodnost« in kje so splavi po cepljenju danes, po milijardah cepljenih? Mar se zdaj kolega Pušenjak zares ne čuti krivega zaradi številnih necepljenih medicinskih sester, na primer na Onkološkem inštitutu, ki so tudi zaradi njega nato zbolevale in kužile bolnike v bolnišnicah? Mar zares užitek poceni nastopaštva na socialnih omrežjih odtehta žrtve med bolniki, za katere smo kot zdravniki sicer dolžni skrbeti?

Zaradi povsem neutemeljenih neumnosti, ki jih je zapisal dr. Pušenjak, mi je do zdaj pisalo na desetine prestrašenih nosečnic in žensk, ki so nameravale zanositi. V resnici so v stiski, kot ste v stiski vi, ki ste prebrali slabo prevedene in interpretirane nebuloze iz proticepilskih revij. Te v tujini, zlasti v ZDA, izdajajo prodajalci prehranskih dodatkov in alternativne medicine, da bi strah in skrb za zdravje, ki ga je sprožila epidemija, preusmerili v nakup svojih proizvodov. Razumem povzemanje tovrstnih člankov pri naših prodajalcih vitaminov, prehranskih dodatkov in alternativne medicine, saj po zgledu tujih kolegov tudi naši »poslovneži« poskušajo od prestrašenih ljudi izpuliti kakšen dodaten evro.

Ne razumem pa zdravnikov, ki naj bi bili zavezani predvsem zdravstveni blaginji ljudi, da se iz neke svoje nastopaške potrebe spuščajo v podpisovanje proticepilskih člankov, ki so polni netočnosti in namernega zavajanja. To je zlasti v silovitem izbruhu epidemije, kakršen je zdaj pri nas, nesprejemljivo in življenjsko nevarno za ljudi, ki se zaradi zavajanja ne bodo cepili in s tem tvegali hudo bolezen ali smrt. In je tudi zelo nemoralno do cepljenih, kot ste vi, saj vam manipulantske trditve brez osnove povzročajo težave.

Kajti v resnici je stališče celotne slovenske in svetovne ginekološke stroke, da priporoča cepljenje tako nosečnic kot doječih mater. In pri več milijardah apliciranih cepiv do sedaj ni bil zaznan nikakršen razlog, da se doječe mame ne bi cepile – in verjemite, da študije o tem nenehno delajo v tujini in tudi pri nas, tudi sam sem, na primer, mentor eni od doktorskih nalog, ki se zelo temeljito ukvarja s cepljenjem nosečnic.

Zato se še enkrat opravičujem v imenu slovenskega zdravništva za vaše težave, ki so povsem nepotrebne. Čisto nič narobe niste naredili, ampak obratno – vam in vašemu otroku bo cepljenje prineslo le korist. In predvsem vam želim veliko veselja s svojim sinčkom, ne glede na epidemijo.

*

https://brightlightnews.com/full-interview-stillbirths-exploding-in-fully-vaccinated-mothers-dr-daniel-nagase/

*

Zdravniki opozarjajo na ogromen porast mrtvo rojenih otrok izključno pri materah, ki so bile cepljene.

https://www.facebook.com/boris.dobrila/videos/225116899751212

*

270 cases reported as spontaneous abortions! One report was twins.

17 serious cases of breastfeeding babies. [Serious case wasn't detailed]
More proof the conspiracy theorists were correct. This experimental drug passes through lactating mothers.

https://www.investmentwatchblog.com/pfizer-to-release-adverse-events-data-500-documents-a-month/

Vir: Pfizer dokumenti: https://phmpt.org/pfizers-documents/

*

https://ayurmed.net/sok-u-kanadi-u-zadnja-24-sata-u-rodilistu-u-vancuveru-rodilo-13-mrtvih-beba-a-sve-zene-su-bile-cijepljene-sa-najmanje-dvije-doze/?fbclid=IwAR26NJpnN7f06sl3o3bu5LYopEvHLhy2MxuCbEiCDv-dEPIZemm-u_SuVUU

*

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/vaccine/pregnant-and-breastfeeding-women-should-not-be-vaccinated/?fbclid=IwAR2SaaeezWrPJI9VXLF6VJZrldHwrmGjXVexNm7FCajSRfBGjAFM422P400

*

Saci Dasi FB 6.1. 2022

Bodimo odgovorni - skorumpirani medicini se uprimo povezani!
POZOR NOSEČNICE!
Združenje za perinatalno medicijo Slovenije izjavlja, da DOLOGOROČNIH PODATKOV O VPLIVU CEPIVA NA PLOD NIMAJO ( ne oni, ne proizvajalec cepiva, ne EMA....nihče) a vseeno podajajo uradno izjavo za javnost, da :
- dolgoročnih zapletov pri plodu NI PRIČAKOVATI
- nosečnicam cepljenje SVETUJEJO
- je cepljenje v nosečnosti, v času zanositve in dojenja učinkovito in VARNO.
Nimajo podatkov ( študije so se delale samo na živalih) a pravijo, da je cepljenje nosečnic ( žena + plod) VARNO!!!!
Tudi EMA - evropska agencija za zdravila je previdna pri nosečnicah. Uradno piše (str. 5):
Nosečnost
Podatki o uporabi cepiva Comirnaty pri nosečnicah so omejeni. Študije na živalih ne kažejo neposrednih ali posrednih škodljivih učinkov na nosečnost, razvoj zarodka/ploda, porod in poporodni
razvoj (glejte poglavje 5.3). O dajanju cepiva Comirnaty med nosečnostjo se sme razmisliti le, če možne koristi pretehtajo možna tveganja za mater in plod.
Dojenje
Ni znano, ali se cepivo Comirnaty izloča v materino mleko pri človeku.
Plodnost
Študije na živalih ne kažejo neposrednih ali posrednih škodljivih učinkov na sposobnost razmnoževanj.
Združenje za perinatalno medicino so teli vrli zdravniki, ki so se upali kaj takega napisati:
Marijana Vidmar Šimic, dr. med., prof. dr. Miha Lučovnik, dr. med., doc. dr. Tanja Premru Sršen, dr. med.,
Mirjam Druškovič, dr. med., mag. Lili Steblovnik, dr. med., mag. Gorazd Kavšek, dr. med., svetnik, doc. dr.
Andreja Trojner Bregar, dr. med.
*
*

FOIA docs reveal Pfizer shot caused avalanche of miscarriages, stillborn babies

*

Cepljenje nosečnic ni varno

Povedati moram jasno in glasno: v prvih treh fazah kliničnih študij na ljudeh v letu 2020, “cepiv” proti kovidu-19 niso preskusili NA NITI ENI SAMI NOSEČNICI, SAJ JE NOSEČNICE PREPOVEDANO VKLJUČEVATI V KLINIČNE ŠTUDIJE. Vse ženske v rodni dobi, ki so sodelovale v kliničnih študijah, so pred vsakim “cepljenjem” opravile test nosečnosti in tiste, ki so imele pozitivni test, so iz študije takoj izključili. V registracijski dokumentaciji od Pfizerja lahko na primer preberemo, da je v cepljeni skupini v času trajanja klinične študije zanosilo 12 žensk. Ko so 14. novembra 2020 zaključili študijo, rezultati teh nosečnosti še niso bili znani, saj se ni rodil še noben otrok cepljenih mater (zaradi prekratkega trajanja študije).

Da je cepljenje nosečnic varno, je torej nujno laž. Da bi lahko začeli preskušati zdravila in cepiva na nosečnicah, je potrebno vsaj tri leta preučevati stranske učinke na splošni populaciji, po začetku poskusov na nosečnicah pa je potrebno nujno počakati, da so prvi otroci cepljenih nosečnic stari vsaj šest do sedem let, da bi lahko ocenili njihov normalni razvoj. Sodbo o tem bo torej mogoče najhitreje dati v desetih letih od izdelave cepiva. Do takrat so izjave, da je cepivo za nosečnice varno, čista laž.

Zdravstvene oblasti podatke o cepljenju nosečnic in stranskih učinkih cepljenja sistematično prikrivajo, tako da skoraj ni kvalitetnih podatkov o tem. Vendar je nek “teoretik zarote” iz uradnih podatkov le uspel narediti prvo statistično analizo na podlagi uradnih podatkov iz Anglije. Primerjal je delež mrtvorojenih otrok pri cepljenih in necepljenih nosečnicah. Ugotovil je, da se verjetnost za mrtvorojenega otroka v primeru cepljenja noseče matere poveča za 33%.

To je seveda samo majčken, morda celo nepomemben podatek, predvsem glede na zelo verjetno katastrofalne posledice cepljenja na nosečnice in predvsem na rojene otroke, ki jih pričakujem. Vendar je prvi podatek, ki na laž postavlja reklamni slogan “cepljenje nosečnic je varno”.

T.Coddington 3.1.2022 – cepljenje nosečnic v Angliji

SPR – članek z nekaj viri o cepljenju nosečnic

https://karinrizner.si/2022/01/17/zgodba-se-podira-kot-hisa-iz-kart/?fbclid=IwAR2h8tHV8nsxExhtPwfWnrs5v6lcW0HfEtu39Rr2k_oe3l_RTdbL9mbJDbw

*

https://www.technocracy.news/mrna-shots-are-causing-major-fertility-problems-with-both-men-and-women/

Po eni od nedavnih raziskav je 42 % žensk z rednimi menstrualnimi ciklusi reklo, da so po cepljenju krvavele močneje kot običajno; 39 % tistih na hormonskem zdravljenju, ki potrjuje spol, je poročalo o vmesni krvavitvi, prav tako 71 % žensk na dolgodelujočih kontracepcijskih sredstvih in 66 % žensk po menopavzi.

 

> Druge nedavne raziskave so pokazale, da Pfizerjeva injekcija COVID zmanjša koncentracijo semena in gibljivost pri moških za približno tri mesece.

 

> Po uvedbi cepljenja proti COVID-u se je povečalo tudi število spontanih splavov, smrti plodov in mrtvorojenosti. Novembra 2021 je bolnišnica Lions Gate v severnem Vancouvru v Britanski Kolumbiji (BC) v 24-urnem obdobju imela 13 mrtvorojenih otrok in vse matere so prejele cepivo za COVID

> Številne države zdaj poročajo o nenadnem upadu števila živorojenih otrok, vključno z Nemčijo, Združenim kraljestvom, Tajvanom, Madžarsko in Švedsko. V petih državah z največjim deležem vbodov COVID je rodnost padla v povprečju za 15,2 %, medtem ko je pet držav z najnižjim deležem vbodov COVID zabeležilo povprečni upad le za 4,66 %.

*

obstaja povezava med razširjenostjo cepljenja za covid-19 in upadanjem rodnosti.

https://newsvoice.se/2022/08/decrease-in-birthrates-europe/

*

Študija navaja ogromno število VAERS poročil o mrtvorojenih otrocih, deformacijah fetusov, neplodnosti, spontanih splavov, potem pa korumpirani znanstveniki zaključijo, da covid-19 cepivo ne povzroča zaskbljenosti glede komplikacij v zvezi z nosečnostjo.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35489985/

*

Prej neznani primeri luščenja notranjosti maternice (decidual cast shedding), bilo je le 40 takih primerov v vsej statistični zgodovini. Po cepljenju z covid-19 cepivi je bilo takih primerov v enem letu 236 pri cepljenih ženskah ali pri tistih, ki so bile v stiku z cepljeno osebo.

https://www.thegms.co/publichealth/pubheal-ra-22041401.pdf

*

Od uvedbe poskusnih injekcij COVID so ameriški zdravstveni uradniki vztrajno trdili, da so injekcije varne za nosečnice in njihove nerojene otroke.

> Medtem pa zdaj objavljeni podatki, ki jih je po sodni odredbi objavilo podjetje Pfizer in ki jih je Uprava za hrano in zdravila želela skriti 75 let, razkrivajo, da je bila stopnja spontanih splavov med ženskami, katerih rezultati nosečnosti so bili znani, 87,5-odstotna. Resnična stopnja je lahko višja ali nižja, saj podjetje Pfizer ni beležilo ali poročalo o izidu nosečnosti za 238 od 274 žensk, za katere je bilo znano, da so bile med preskušanjem noseče.

> Študija, ki jo je sponzoriral CDC in je bila pogosto uporabljena v podporo trditvi, da je injekcija varna med nosečnostjo, je napačno navedla podatke. Dejanska stopnja spontanih splavov v tej študiji je bila 82 %.

> 12. avgusta 2022 je bilo v ameriški podatkovni zbirki VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting) navedenih 4 941 splavov po cepljenju s cepivom COVID. Za primerjavo: število poročil o smrti ploda za vsa druga cepiva, o katerih je VAERS poročala v zadnjih 30 letih, je 2 239.

> izraelska raziskava je pokazala, da Pfizerjeva injekcija COVID tri mesece po vsakem odmerku poslabša moško plodnost, saj zmanjša koncentracijo sperme za 15,4 % in skupno število gibljivih spermijev za 22,1 % v primerjavi z izhodiščno vrednostjo

https://www.technocracy.news/war-zone-new-pfizer-data-reveal-horrifying-rates-of-miscarriage/

*

 https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-pfizer-pregnant-women-cola/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=b19fc3d4-5af4-4d42-954a-8ae46fe57d89

*

Dr. Jessica Rose (????????) je 3. oktobra 2022 nastopila na generalni skupščini WCH #59 (https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/general-assembly-59/) in predstavila podatke o plodnosti in VAERS ter razkrila, kako lahko že en odmerek "cepiva" Covid-19 mRNA močno vpliva na reproduktivno zdravje žensk. "Če vključite ta dejavnik nezadostnega poročanja [31], potem dobite približno 1 od 67 žensk v tej starostni skupini [25-39 let], ki jim je bil vbrizgan samo en odmerek, ki poročajo o enem od teh neželenih dogodkov [nenormalna krvavitev]," je pojasnila Dr. Rose. https://rumble.com/v1msxcs-just-one-dose-of-covid-19-mrna-is-showing-to-have-a-large-impact-on-womens-.html Dr. Jessica Rose (https://t.me/wch_org/2313) je umetnica, glasbenica, matematičarka, profesionalna deskarka, biologinja, raziskovalka in podatkovna analitičarka, ki je diplomirala iz uporabne matematike in magistrirala iz imunologije na Memorial University of Newfoundland. Ima tudi doktorat iz računalniške biologije na univerzi Bar Ilan in dve podoktorski diplomi: iz molekularne biologije na Hebrejski univerzi v Jeruzalemu in iz biokemije na Tehnološkem inštitutu Technion. Oglejte si njeno celotno predstavitev: https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/dr-jessica-rose-fertility-vaers

Po covid cepivu 80% splavov: https://www.youtube.com/watch?v=OcDrU1V4hEg

DR. IHAN & Co, Ne molčimo, ko postavljamo trditev: dr. A. Ihan je poosebljenje tega dogajanja in prihodnosti, srhljive in grozljive prihodnosti, načrtovane do potankosti in desetletja, po številnih virih tudi več kot stoletje nazaj. Razlog? Mediji so ga na hitro, skoraj vsak dan, naredili tako rekoč za Boga. Četudi bi ga morali narediti za krvnika, odgovorneža, krivca. Namesto, da bi ga misleči ljudje molekularno razgalili in razgradili, pribili na javni steber odgovornosti in krivde, ga kvalificirana večina nemislečih ljudi povzdiguje, celo malikuje, opeva kot kult pozitivne osebnosti. Skoraj nedojemljivo – a le, če človek ni suveren vsaj na področju psihologije in psihoanalize. A mu na tem mestu, v tem zapisu, ne bomo namenili več pozornosti. Zato le kratek sklep: maligni patološki narcis je poosebljenje srhljive groze, možnosti za patološko nizkotnost in moralno nevzdržnost, ki bremeni človeka, njegove osebnostne slabosti in zlahka postane dejstvo. To se je zgodilo. Ne samo pri njem. A pri njem, v »zvezdniškem« in »javno nastopaškem« smislu prav posebej, izstopajoče. Več v članku: https://p39.si/2022/12/05/teza-teza-teza-sinteza-apokalipsa-brez-heca/

Materino mleko in prenos ali prehod mRNA in materinega COVID cepiva na dojenčke/dojenčke: ne pozabite na raziskavo Hanne in drugih: "Detection of Messenger RNA COVID-19 Vaccines in Human Breast Milk". To pomeni veliko nevarnost za dojenčke in majhne otroke, ki se dojijo; zakaj? to ni bilo preučeno ali varnostno testirano & platforma lipidnih delcev mRNA povzroča miokarditis, šok, krvavitve https://palexander.substack.com/p/breast-milk-and-transmission-or-passage?utm_source=substack&utm_medium=email

V zvezi z dobavo v skladu z Uredbo 174 velja, da trenutno ni mogoče zagotoviti zadostnega zagotovila o varni uporabi Pfizer cepiva pri nosečnicah, vendar pa bi se uporaba pri ženskah v rodni dobi lahko podprla, če bi zdravstveni delavci pred cepljenjem izključili znano ali domnevno nosečnost. Prav tako se ne smejo cepiti ženske, ki dojijo. https://www.gov.uk/government/publications/regulatory-approval-of-pfizer-biontech-vaccine-for-covid-19/summary-public-assessment-report-for-pfizerbiontech-covid-19-vaccine

Devet mesecev po začetku cepljenja (februar 2021) v Avstraliji, je prišlo do dramatičnega upada rojstev, zlasti v Viktoriji, kjer je bilo samo 21 rojstev v decembru, med tem ko jih je bilo v prejšnjih letih več kot 6.000. kako bi to komentiral slovenski strokovnjak za cepiva dr Alojiz Ihan, ki se zdaj skriva pred javnostjo izza vrat Zdravniške zbornice? https://www.youtube.com/watch?v=hhiml6mEwjA

Dramatičen padec rojstev v Avstraliji od novembra 2021 https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2022/11/14/publishwall_resized_1668420690_8713322.jpg

ZDA. 40-70-odstotno povečanje števila poročil o splavih v okviru VAERS od leta 2019 do 2021. https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2022/11/15/publishwall_resized_1668492963_8395286.jpg

Novo objavljen dokument družbe Pfizer - Vpliv cepljenja na plodnost pri podganah od leta 2020. https://nakedemperor.substack.com/p/newly-released-pfizer-document-vaccination?fbclid=IwAR3ILT9jACtflMZWhQrVoJKTn2R1iFBiL0A228L6H2TSut4wnpXDbGq0AI0

Študija o prenosu cepiva iz nosečnice na plod: https://jamanetwork.com/journals/jamanetworkopen/fullarticle/2798223?s=07&fbclid=IwAR2N5GG57ftfRnG3QgcVCjd6k2fOWtrTC34X280846shGacC248lYLdnnxM

Upad rodovitnosti v Nemčiji ~ 14 % Švedska ~ 10 %; "Močna povezava z uvedbo cepljenja proti kovidu Padec rodnosti v prvih mesecih leta 2022 v Nemčiji in na Švedskem je izjemen Nemški Zvezni inštitut za raziskave prebivalstva; "Obstaja močna povezava med začetkom izvajanja programov cepljenja in upadom rodnosti devet mesecev po tem." NI ugotovljena povezava s COVID-19 ali brezposelnostjo https://www.bib.bund.de/Publikation/2022/Fertility-declines-near-the-end-of-the-COVID-19-pandemic-Evidence-of-the-2022-birth-declines-in-Germany-and-Sweden.html

Tajno posredovano sporočilo bolnišnice razkriva 500-odstotno povečanje števila mrtvorojenih otrok; video: https://www.theepochtimes.com/exclusive-leaked-hospital-memo-reveals-500-rise-in-stillbirths-fetal-specialist-explains-likely-cause-facts-matter_4834951.html?utm_source=ai&utm_medium=search

Škotsko javno zdravstvo raziskuje porast smrti novorojenčkov, vendar noče preveriti status cepljenja mater https://healthimpactnews.com/2022/public-health-scotland-investigates-rise-in-neonatal-infant-deaths-but-refuses-to-check-vaccination-status-of-mothers/

Zaskrbljujoč padec števila rojstev in rodnosti med ženskami, cepljenimi z mRNA covid cepivi https://rumble.com/v1q1eel-alarming-drop-in-birthrates-and-fertility-among-mrna-vaccinated-women.html?utm_source=substack&utm_medium=email Zaskrbljenost zaradi neplodnosti: upadanje števila rojstev: Milijon manjkajočih otrok v Evropski uniji "V več državah se je število rojstev zmanjšalo za približno 20 %." https://vigilantfox.substack.com/p/infertility-concerns-dropping-birth Depopulation Watch: Uradni podatki iz Evrope kažejo, da se je število živorojenih otrok v povprečju zmanjšalo za -7 %. "Cepljenje" je pozitivno povezano z upadom, okužbe pa ne. https://fackel.substack.com/p/depopulation-watch-official-data

Nova študija iz Turčije je pokazala, da je covid cepljenje skoraj podvojilo pojavnost menstrualnih nepravilnosti, ki so zahtevale zdravniško zdravljenje https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36146604/ https://ashmedai.substack.com/p/new-study-from-turkey-shows-vaccination?fbclid=IwAR3khH8IS_hNHCj9WLXVcPhYwukXZMaMm5FvMQyQ3gOt5ljaob1vzzU9F68

Mrtvorojeni otroci, vaginalne krvavitve, splavi, preeklampsija, prezgodnji porodi, nezmožnost zanositve, zmanjšano število spermijev pri moških itd. dosegajo eksistenčno kritično točko, vendar pa Big Pharma, vlada in mediji še naprej spodbujajo injekcije mRNA za nosečnice. Z zavračanjem zaustavitve tega programa se ta razkriva kot velik napad na človeštvo z biološkim orožjem. https://www.technocracy.news/big-pharma-is-putting-all-of-humanity-at-risk-of-demographic-collapse/

Podatki Centra za nadzor bolezni (CDC): Moderna povzroča za 42 % več splavov v primerjavi s Pfizerjem https://igorchudov.substack.com/p/cdc-data-moderna-causes-42-more-miscarriages

Kakšen komentar dr. Alojz Ihan, zdaj ko so vsak dan vse bolj razkrinkane vaše laži? Naomi Wolf deli "grozljivo" fotografijo placente nosečnice po cepljenju proti covidu Novinarka Naomi Wolf je delila "zelo strašljivo" fotografijo posteljice nosečnice po prejemu cepiva proti covidu. Fotografijo je prejel od dr. Jamesa Thorpa, ki pravi, da je to pogosto pri nosečnicah po injekciji Pfizerja. Naomi Wolf obsoja cepivo proti covidu kot "biološko orožje", namenjeno depopulaciji Zahoda. Slika prikazuje rezultat pregleda z ultrazvokom v tretjem trimesečju nosečnosti. Ženska je prejela cepivo Pfizer osem tednov pred ultrazvokom. Po mnenju dr. Thorpa je to veliko pogostejše pri nosečnicah, ki so prejele injekcijo Pfizer. Bele strukture so usedline kalcija, ki so posledica hudega vnetja. Strukture lahko upočasnijo rast ploda. Temno območje na desni strani posteljice je lahko krvni strdek, pravi dr. Thorpe. Naomi Wolf pravi, da to ni normalna, zdrava posteljica. »Gre za zastrašujoče, nenaravne in nenavadne kalcinacije, ki so povezane z vnetjem. Dodaja, da sestavine cepiva sprožijo vnetje.” Tudi študije iz Kanade in Izraela kažejo, "da so dojenčki med letom 2021 in po njem v visoko precepljenih državah umirali nesorazmerno bolj, če so bile matere cepljene, v primerjavi z necepljenimi materami." Na primer, višji predavatelj Hebrejske univerze v Jeruzalemu Josh Guetzkow je poročal, da so podatki iz bolnišnice RamBam v Haifi v Izraelu pokazali, da je med cepljenimi ženskami prišlo do 34 % več spontanih splavov in mrtvorojenih otrok pri cepljenih ženskah v primerjavi z njihovimi necepljenimi vrstnicami. https://ejercitoremanente.com/2022/09/02/naomi-wolf-comparte-una-foto-aterradorade-la-placenta-de-una-mujer-embarazada-tras-la-vacunacion-covid-video/ https://jackanapes.substack.com/p/still-births-miscarriages-and-abortions?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web&s=r

Študija potrjuje povezavo med cepljenjem proti COVID-19 in začasnim podaljšanjem menstrualnega ciklusa https://www.nih.gov/news-events/news-releases/study-confirms-link-between-covid-19-vaccination-temporary-increase-menstrual-cycle-length?fbclid=IwAR1UBJc37TepSV4YYx6D6_sPANOrLNp9yd7mAq2YsVkGWs8LX72L3ym32kU

Neplodnost zaradi covid-19 cepiv- diabolična agenda: Kako bi ta videoposnetek komentiral dr. Alojz Ihan https://rumble.com/v1jksf3-infertility-by-vaccination-a-diabolical-agenda-robert-f-kennedy-jr-and-andy.html?mref=9qiox&mrefc=2&fbclid=IwAR0aBEDhNx2LoUujuzlnpIAwWqMWz21N6R0yBwFSdagPz-q3kUekzu88UZ0

Študija: Odkrivanje cepiva COVID-19 v človeškem materinem mleku https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/article-abstract/2796427?fbclid=IwAR2jJzTyQzQXn1PpqUDvZKC4iTuwKlDyTASy-LZE2l2pSXGUhvTH25g0yh8

obstaja povezava med razširjenostjo cepljenja za covid-19 in upadanjem rodnosti. Države, kjer je večja precepljnost imajo manj rojenih otrok https://newsvoice.se/2022/08/decrease-in-birthrates-europe/

https://www.technocracy.news/mrna-shots-are-causing-major-fertility-problems-with-both-men-and-women/ Po eni od nedavnih raziskav je 42 % žensk z rednimi menstrualnimi ciklusi reklo, da so po cepljenju krvavele močneje kot običajno; 39 % tistih na hormonskem zdravljenju, ki potrjuje spol, je poročalo o vmesni krvavitvi, prav tako 71 % žensk na dolgodelujočih kontracepcijskih sredstvih in 66 % žensk po menopavzi. > Druge nedavne raziskave so pokazale, da Pfizerjeva injekcija COVID zmanjša koncentracijo semena in gibljivost pri moških za približno tri mesece. > Po uvedbi cepljenja proti COVID-u se je povečalo tudi število spontanih splavov, smrti plodov in mrtvorojenosti. Novembra 2021 je bolnišnica Lions Gate v severnem Vancouvru v Britanski Kolumbiji (BC) v 24-urnem obdobju imela 13 mrtvorojenih otrok in vse matere so prejele cepivo za COVID > Številne države zdaj poročajo o nenadnem upadu števila živorojenih otrok, vključno z Nemčijo, Združenim kraljestvom, Tajvanom, Madžarsko in Švedsko. V petih državah z največjim deležem vbodov COVID je rodnost padla v povprečju za 15,2 %, medtem ko je pet držav z najnižjim deležem vbodov COVID zabeležilo povprečni upad le za 4,66 %. *

https://www.pomurec.com/vsebina/20447/Tudi_stevilni_slovenski_zdravniki_nasprotujejo_cepljenju?fbclid=IwAR0ZuqpJlJ8HYgh14JvuyqKISKMoRjawRHnf0Plci38cKxYdGi7NW6pgWmw

https://www.planet-lepote.com/odgovor-dr-sencar-na-diskreditacijo-dr-pusenjaka-s-strani-dr-ihana?fbclid=IwAR2eJCG5vILAAXQUxT4H4yoahfn8WsSzZFywPavAtei2_WzhrZtqx2IWI2g

Dr. Ryan Cole, patolog koji je govorio o anomalijama koje je otkrio u tijelima cijepljenih i necijepljenih pacijenata od uvođenja cjepiva protiv covida, sada uočava neobične znakove koji su velika posljedica za plodnost. Ne samo da se svijet suočava s padom nataliteta, trendom koji je samo porastao od uvođenja “cjepiva” protiv covida, već sada također vidimo vrtoglave pobačaje i fetalnu smrtnost. Naslutiti da će se to dogoditi početkom 2022. godine, dao je zviždač Mick Haddock, proizvođač lijesova u Torontu, koji je primijetio velike narudžbe za lijesove za dojenčad. “Ljudi mi šalju placente”, rekao je dr. Cole dr . Drewu u njegovoj istoimenoj emisiji. “Ove su posteljice pogrešne veličine za njihovu gestacijsku dob; te posteljice su ovapnjele; ove placente imaju antitijela u sebi; ove placente imaju u sebi spike protein; te su posteljice izazvale prekomjernu upalu.” Dok stope nataliteta diljem svijeta strmoglavo padaju – nedavni govor mađarskog zastupnika tvrdi da su stope nataliteta pale za 20%, dok Njemačka i Švedska ne zaostaju mnogo – zabrinjavajući znakovi pojavljuju se u placentama mrtvorođenčadi. https://epoha.com.hr/2022/12/07/stravicno-patolog-primio-upaljenu-kalcificiranu-posteljicu-od-cijepljene-zene-punu-siljastih-proteina-i-antitijela/

Po cepljenju: zvišanje presežne smrtnosti in upad rodnosti https://worldcouncilforhealth.org/news/statements/declining-birth-and-fertility-rates/

Covid-19 and Pregnancy: Guidance for Moms and Babies https://worldcouncilforhealth.org/resources/covid-19-and-pregnancy/

28. maja 2022 je Srečko Šorli pisal NIJZ, pa niso nič odgovorili: Spoštovani Dr. Milan Krek, direktor NIJZ v Sloveniji (in povsod posvetu) imamo v letu 2022 drastično povečano število mrtvorojenih otrok. Edini možni vzrok je tehnologija mRNA, ki je bila aplicirana na ljudi, ki so se v letu 2021 odločili za potomce, kajti to je edini skupni faktor, ki je bil dodan v življenje svetovnega prebivalstva v vseh državah sveta. Prosim dajte v javnost podatke o številu cepljenj staršev mrtvorojenih otrok za oktober, november in december 2021 in za leto 2022

KAKŠEN KOMENTAR O VAŠEM ZAVAJANJU, DR ALOJZ IHAN? Izvršna agencija Ministrstva za zdravje in socialno varstvo v Združenem kraljestvu pravi, da "trenutno ni mogoče zagotoviti varne uporabe cepiva pri nosečnicah". Agencija za zdravila in zdravstveno varstvo (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency - MHRA) je izvršilna agencija ministrstva za zdravje in socialno varstvo v Združenem kraljestvu. https://www.naturalhealth365.com/covid-shots-could-compromise-current-and-future-pregnancies-government-report-reveals.html

Dogaja se ravno to, kar je trdila ginekologinja dr. Sabina Senčar in je zanikal vodilni slovenski "strokovnjak" za cepiva, dr Alojz Ihan; Dr. Kimberly Biss, ginekologinja iz Floride: od začetka cepljenja za covid-19 imamo povečanje neplodnosti za 50%, povečanje splavov za 50% in približno 25% povečanje nepravilnosti na PAP testu in pojava raka na materničnem vratu: Vir: video Telegram in PC

Dr. Chris Shoemaker je 7. novembra z nami delil šokantne informacije o injekcijah mRNA Covid-19. "Ker je mRNA v nanodelcu, lahko prestopi krvno-možgansko pregrado in povzroči vnetje v možganskih žilah," je pojasnil Shoemaker. Tako "lahko dobesedno preko posteljice preidejo v plod in celo v njegove možgane." "Tako dovoljujemo, da cepivo, ki ima sposobnost prehoda vse do možganov ploda, postane del normativnega, predpisanega vzorca zdravstvenega varstva in 'oskrbe s cepivi' v naših državah in v naših svetovih. In mnogi ljudje - veliko bolj izkušeni v znanosti kot jaz - jasno vedo, kakšne poškodbe so možne zaradi tega." Dr. Chris Shoemaker (http://drshoemakercovidtruth.com/) je zdravnik v Ontariu in član kolegija kanadskih družinskih zdravnikov. Delal je v urgentni medicini in kot bolničar v Ontariu in Britanski Kolumbiji v Kanadi. Pred kratkim je bil del ekipe za odzivanje na Covid-19 v vzhodnem Ontariu. Dr. Shoemaker je izjavil, da je treba "rešiti otroke - to je končati cepljenje". Video: https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/dr-chris-shoemaker/

Šokantan izvještaj Stew Petersa – bebe cijepljenih majki masovno umiru Medicinska sestra kaže kako je samo ovoga mjeseca u njezinoj bolnici bilo 22 mrtvorođene djece (inače bude u prosjeku 1 do 2 mjesečno) i kako je provjerila – sve su majke bile cijepljenje sa Covid mRNA cjepivima. https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/sokantan-izvjestaj-stew-petersa-bebe-cijepljenih-majki-masovno-umiru.html

Nevrokirurg Russell L Blaylock: Dr. James Thorpe, strokovnjak za maternalno-fetalno medicino, dokazuje, da so ta cepiva covoid-19, dana med nosečnostjo, povzročila 50-krat večjo pojavnost spontanih splavov, kot so poročali pri vseh drugih cepivih skupaj.[28] Ko pregledamo njegov graf o okvarah ploda, je bila pojavnost okvar ploda pri cepivih covoid-19, danih med nosečnostjo, 144-krat večja v primerjavi z vsemi drugimi cepivi skupaj. Kljub temu Ameriška akademija za porodništvo in ginekologijo ter Ameriški kolegij za porodništvo in ginekologijo odobravata varnost teh cepiv v vseh fazah nosečnosti in pri ženskah, ki dojijo svoje otroke. Omeniti velja, da sta ti zdravniški skupini prejeli znatna finančna sredstva od farmacevtske družbe Pfizer. American College of Obstetrics and Gynecology je samo v 4. četrtletju leta 2010 samo od farmacevtske družbe Pfizer prejel skupaj 11.000 dolarjev. 70 Financiranje iz nepovratnih sredstev NIH je veliko višje. 28. James Thorpe interview by Dr. Steve Kirsch. Rumble https://rumble.com/vru732-dr.-james-thorp-on-medical-censorship.html [Last accessed on 2022 Feb 06] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9062939/

Študija: Motnje menstrualnega cikla po cepljenju s cepivom COVID-19 https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/17455057221109375

Obveznosti glede mask, cepljenje s COVID med nosečnostjo in cepljenje s COVID za otroke - kakšna je resnica o teh vročih temah? Dr. Setty presega "uradno" poročanje o obveznih maskah in njihovi "učinkovitosti" ter uporablja isto logiko in kritično presojo, da razkrije napačne informacije o tako imenovani "varnosti in učinkovitosti" COVID injekcij za otroke in nosečnice. Kot veste, nam vladni uradniki vedno znova zatrjujejo, da bi morale nosečnice, doječe ženske in otroci, stari že šest mesecev, dobiti cepiva COVID. Dr. Setty pravi, da uradniki ta priporočila utemeljujejo z zelo pomanjkljivimi podatki. Dr. Setty pojasnjuje, da je na primer tveganje za prirojene napake, splave in druge "neželene posledice" v nosečnosti "največje v prvi tretjini nosečnosti, ko se razvijajo ključne strukture zarodka". "To je obdobje, ko je zdravje matere še posebej pomembno, izpostavljenost toksinom, okužbam in nekaterim zdravilom pa je treba čim bolj zmanjšati ali popolnoma odpraviti, če je le mogoče." Vendar je v študiji, ki jo je CDC navedel v podporo svoji trditvi, da so cepljenja COVID v nosečnosti varna, le 172 od več kot 10.000 (1,7 odstotka) cepljenih mater prejelo cepljenje v prvem trimesečju. Ta spregled vsekakor ne omogoča natančne ocene, ali so injekcije COVID varne za ženske in njihove otroke na začetku nosečnosti. To priznava celo CDC, ko v svojem dokumentu navaja, da "[p]ri majhnem številu izpostavljenosti v prvem trimesečju ni bilo mogoče izračunati aHR (prilagojenih razmerij tveganja) za cepljenje v prvem trimesečju". Dr. Setty se sprašuje, če niso mogli izračunati tveganja cepiva COVID v prvem trimesečju nosečnosti, "na kakšni podlagi so lahko zagotovili nedavno nosečim, tistim, ki poskušajo zanositi, in tistim, ki bi lahko zanosile v prihodnosti, da je ta poskusni poseg varen?" Odgovor: "Niso mogli - a so to vseeno storili." Dr. Setty uporablja podobno, brezkompromisno argumentacijo, ko razčlenjuje argument, da so injekcije COVID varne za otroke. To je način razmišljanja, ki ga moramo slišati, uveljaviti in podpreti, zlasti ob tako razmahnjeni propagandi. https://www.naturalhealth365.com/cdc-used-flawed-reports-to-manipulate-americans-throughout-the-covid-19-pandemic.html

Poznate dejansko stopnjo spontanih splavov in poznejše smrti novorojenčkov po covid cepljenju? Stopnja splavov presega 9.000 %, pri čemer ne smemo zanemariti dejstva, da pogosto tudi mati umre ali ima hude bolezni. To je rezultat kampanje covid "imunizacije" v Hondurasu.

Od uvedbe poskusnih injekcij COVID so ameriški zdravstveni uradniki vztrajno trdili, da so injekcije varne za nosečnice in njihove nerojene otroke. > Medtem pa zdaj objavljeni podatki, ki jih je po sodni odredbi objavilo podjetje Pfizer in ki jih je Uprava za hrano in zdravila želela skriti 75 let, razkrivajo, da je bila stopnja spontanih splavov med ženskami, katerih rezultati nosečnosti so bili znani, 87,5-odstotna. Resnična stopnja je lahko višja ali nižja, saj podjetje Pfizer ni beležilo ali poročalo o izidu nosečnosti za 238 od 274 žensk, za katere je bilo znano, da so bile med preskušanjem noseče. > Študija, ki jo je sponzoriral CDC in je bila pogosto uporabljena v podporo trditvi, da je injekcija varna med nosečnostjo, je napačno navedla podatke. Dejanska stopnja spontanih splavov v tej študiji je bila 82 %. > 12. avgusta 2022 je bilo v ameriški podatkovni zbirki VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting) navedenih 4 941 splavov po cepljenju s cepivom COVID. Za primerjavo: število poročil o smrti ploda za vsa druga cepiva, o katerih je VAERS poročala v zadnjih 30 letih, je 2 239. > izraelska raziskava je pokazala, da Pfizerjeva injekcija COVID tri mesece po vsakem odmerku poslabša moško plodnost, saj zmanjša koncentracijo sperme za 15,4 % in skupno število gibljivih spermijev za 22,1 % v primerjavi z izhodiščno vrednostj https://www.technocracy.news/war-zone-new-pfizer-data-reveal-horrifying-rates-of-miscarriage/