Članek
Dr. Milorad Stefanovič Blumenau: Ni dokaza, da je kdorkoli umrl zaradi koronavirusa SARS CoV-2
Objavljeno Aug 22, 2020

Ni mogoče dokazati, da obstaja koronavirus SARS CoV-2, saj v Srbiji doslej (avg. 2020) ni bila opravljena niti ena obdukcija, ki bi pokazala, da je nekdo umrl zaradi koronavirusa.

Po drugi strani je neverjetno, kako so vse svetovne vlade izrecno sprejele nevidnega sovražnika. Dr Milorad Stefanović Blumenau ugotavlja, da je nekdo iz Svetovne zdravstvene organizacije oblastem v Srbiji povedal, da se morajo tako obnašati in da ni druge poti.

Do pred 3-4 leti je Svetovna zdravstvena organizacija izdajala priporočila vsaki državi, vendar so se od takrat ta priporočila spremenila v ukaze. - Poznam dva kolega, ki nista bila člana kriznega štaba, ker sta vedela, da morata povedati, kar so jim naročili, da morajo govoriti in se nista želela kompromitirati.

Ko nosimo masko, sprejmemo, da nosimo ta žig. Približno 10-15 odstotkov zdravnikov se zaveda, da je vse to prevara, vendar se bojijo to povedati. Enega pulmologa, kolega, ki je javno nasprotoval, so odpustili po petih dneh. Kon iz kriznega štaba ne govori resnice -

https://www.youtube.com/watch?v=h4VHHFQJQPw&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=XX3n5HKSebA

https://www.youtube.com/watch?v=APpvxS_ItBE

*

Imamo biološko vojno z virusi in cepivi: dr. Nestorovič in prof.dr. Račič: 1.2. 2021. Kdo je vodja Antife v Švici in kako Soroš financira člane in mrežo Antife (40.00 min). Korupcija Svetovne zdravstvene organizacije, plačane s strani farmacevtskih mrež GAVI in CEPI. Podobnost med svinjsko gripo H1N1 leta 2009 in pandemijo COVID-19. Leta 2009 je SZO večkrat sremenila definicijo pandemije. Stres in strah, ki ga širijo mediji, sta največji uničevalec imunskega sistema. Štiri korporacije nadzirajo vse medije v svetu. BMJ in Lancet sta objavila falcificirane študije o hidroksi klorokinu, da bi lažno dokazovali, da to zdravilo ne deluje. V teh lažnih študijah o hidroksi klorokinu je sodelovala ženska, ki vodi mrežo prostitucije. Lancet in BMJ sta se osramotila in umaknila lažnive študije o hidroksi klorokinu.

Dr. Nestorovič: Bil sem v kriznem štabu in vedel sem, da ne moremo slediti primeru Belorusije in Lukašenka, ki je obračunal s Svetovno zdravstveno organizacijo. Odločili smo se, da se bomo igrali epidemije, a tako, da ne uničimo preveč gospodarstva. A potem so šle stvari v smer, ki mi ni bila všeč. Opustili smo učinkovit protokol zdravljenja bolnikov COVID-19 in nisem se mogel strinjati s tem, da smo opustili hidroksi klorokin in da smo začeli uporabljati Redemsivir. Zlasti me je motilo, da so ukazali nositi maske na odprtem. Brez maske je verjetnost, da se okužite na prostem 0,02%. Potem je začela kampanja za cepljenjem. Vedeli smo tudi, da je PCR test lažno pozitiven. To smo vedeli od samega začetka. A večina molči o tem, akademikom je lažje biti tiho in prejemati financiranje, kakor plavati proti toku na svoje stroške. Vsak vzrok smrti se lažno beleži kot smrt zaradi COVID-19.

Trump se je kregal z Faucijem, ki je bil vpleten v škandal s testiranjem AIDS-a, podobno napačnim, kot je zdaj test za SARS CoV-2, za katerega je izumitelj Kerry Mullis rekel, da ni namenjen diagnosticiranju. Svetovna zdravstvena organizacija je takoj po inaguraciji Bidena sporočila, da naj se testiranjo samo tisti, ki imajo simptome bolezni. Asimptomatične osebe naj se torej ne testirajo in naj se lažno ne napihuje števila lažno pozitivnih primerov. Zdaj so se pokazali problemi uradne medicine, ki je v rokah zasebnega kapitala.

Bill Gates je povedal, da je dobiček od cepiv 20 krat večji od investicij. Facebook in Google sta partnerja farmacevtskih podjetij, zato cenzurirata resnico o cepivih. Na Poljskem so povedali, da bodo prepovedali Facebook, če bo cenzuriral Poljake. Zdaj Trump in sodelavci ustanavljajo mrežo Parler, ker je Trump izgubil medisjko vojno. Mediji promovirjao globalistične ideje,  agendo Svetovne zdravstene organizacije, Agendo 2021 UN in Rockefeller Fundacije. Zdaj ima Vatikan partnerstvo s korporacijami za izvajanje Agende 2030 in the Great Reset, ki pomeni odpravo zasebne lastnine. 

Prof. dr. Račič: farmakomafija ni imaginaren pojem, farmacija dejansko uporablja kriminalne metode ustrahovanja. Preprečujejo uporabo hidroksi klorokina, preprečili so proizvodnjo tega zdravila v podjetju Galenika v Srbiji, kar je kriminalno dejanje ogrožanja javnega zdravja. 

170 hekerjev je decembra 2020 napadlo farmacevtska podjetja in Evropske agencije za zdravila (EMA), podatki pa naj bi prišli v javnost marca 2021. Zdaj se je ugotovilo, da cepivo ki se uporablja ni enako cepivu, ki se je testiralo v poskusih in se mora hraniti na -76C. Ko naravni virus mutira, izgubi virulenco, sčasoma slabi. Virus Ebole je v začetku ubil vse, nato je postajal vse bolj slaboten. 

Globalisti NWO izvajajo prediktivno programiranje. V risankah Simpson prikažejo, kaj bodo naredili - zdaj so prikazali mrtvega Trumpa v agvustu 2021. 

 https://www.youtube.com/watch?v=5qyI4DLEJ9Y&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3JggOJpXtp9oxizKF7aBC-3JyhwLOxCECFIBM3CRNfZ_S44-mktK9pnGo

*

Prof. dr. Račič: farmakomafija ni imaginaren pojem, farmacija dejansko uporablja kriminalne metode ustrahovanja. Preprečujejo uporabo hidroksi klorokina, preprečili so proizvodnjo tega zdravila v podjetju Galenika v Srbiji, kar je kriminalno dejanje ogrožanja javnega zdravja.