Članek
Robert F Kennedy: dr. Fauci in Bill Gates bosta zaslužila milijarde s cepivom za koronavirus
Objavljeno May 15, 2020

Odvetnik Robert F. Kennedy ml. trdi, da bodo dr. Anthony Fauci in Fundacija Melinde in Billa Gates-a zaslužili milijarde USD s cepivom za koronavirus

Avtor Joe Hoft- objavljeno 24. aprila 2020

Vir: https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/bobby-kennedy-jr-claims-dr-fauci-gates-foundation-will-make-billions-coronavirus-vaccine/

Levo Bill Gates in desno dr. Anthony Fauci

Robert F Kennedy ml. je sin prejšnjega Glavnega tožilca v ZDA in je nečak pokojnega predsednika John F. Kennedy-a. Opozarja na nevarnosti cepljenja in trdi, da je pritisk na vse več cepljenje zaradi profitnega motiva. 

V ZDA imajo Zakon o cepivu iz leta 1986.  Zdaj imamo projekt za koronavirus cepivo, ki nima odgovornosti, zato ni potrebe oz. spodbude, da bi cepivo bilo varno. Ne le, da jim cepiv ni treba testirati, pravzaprav imajo spodbudo, da ga ne bodo testirali, ker je edini način, da jih ljudje lahko tožijo po Zakonu o cepivih, če lahko dokažejo, da je farmacevtsko podjetje vedelo za poškodbe in jih ni navedlo na seznamu stranskih učinkov cepiva. 

Obstaja spodbuda za proizvajlce, da bi ljudje vedeli čim manj o njihovem izdelku. In ne morete jih tožiti, in ni tržne sile, ki bi jih nadzirala. In cepiva so obvezna za 78 milijonov otrok. In tako se je farmacevtska industrija sestala  in ugotovila, da imajo izdeleke, za katere niso odgovorni. Tako so rekli, da cepiv ni treba preizkušati, da se izognejo ​​ogromnim stroškom. In potem nimajo nobenih odgovornosti za cepiva in to je največji prihranek denarja, ki bi ga sicer morali izplačati za odškodnine zaradi poškodb pri cepljenju. Prav tako nimajo stroškov za oglaševanje cepiv, ker so obvezna. 

Če proizvajalec cepiv pride na seznam obveznih cepiv Centra za nadzor bolezni (CDC), to zanj pomeni v povprečju približno 1 milijardo USD čistega dobička v enem letu.  In danes je na obveznem seznamu ameriškega CDC 72 odmerkov cepiv do 18. leta starosti. 

Dr. Antony Fauci ima zelo zelo veliko patentov za cepiva… in ima en patent za cepivo, za katerega pravi, da se lahko kombinira s koronavirusom. Tony Fauci bo to lahko dobro vnovčil…. Torej bo Faucijeva agencija zbrala polovico avtorskih honorarjev za to cepivo, ki bo povezano s koronavirusom SARS CoV-2.

* * *

Robert F. Kennedy, Jr

Odvetnik Robert F Kennedy ml.

Robert F. Kennedy trdi, da bo agencija dr. Anthony Fauci-ja - National Institute for Allergic and Infectious Diseases (NIAID), prejela 50% vseh licenčnin za potencialno koronavirus cepivo

* * *

Fundacija Melinde in Billa Gates-a vlaga v NIAID inštitut dr. Anthony Fauci-ja kot del svojega programa "Desetletje cepiv", katerega namen je uvesti globalni akcijski načrt za cepljenje. Robert F Kennedy ml. je dejal, da ima dr. Anthony Fauci patent za določeno vrsto cepiva, ki virus zapakira v beljakovinsko ovojnico. Koronavirus se nato s cepivom dostavi v človeško telo.

Patent dr. Fauci-ja trenutno uporablja vsaj eden izmed največjih ameriških proizvajalcev cepiv, za izdelavo cepiv proti koronavirusu SARS CoV-2, ki povzroča bolezen COVID-19.

Štirje glavni proizvajalci cepiv v ZDA so Pfizer, Merck, GlaxoSmithKline in Sanofi, in če katero od teh štirih podjetij uspešno razvije cepivo proti koronavirusu, bodo dr. Anthony Fauci in inštitut NIAID prejeli polovico licenčnine, pravi Robert F Kennedy ml. Dejal je, da morajo farmacevtska podjetja, ki uporabljajo ta patent, dobiček deliti z inštitutom NIAID v razmerju 50:50, in zatrdil je, da je tudi Fundacija Melinde in Billa Gates-a investirala v ta patent. .

 Vir: https://www.irishcentral.com/news/robert-f-kennedy-jr-dr-fauci-covid19-vaccine

Dr. Fauci zdaj pravi, da drugi val ni neizogiben in da je nošenje maske simbolično https://www.theblaze.com/news/fauci-second-covid-may-never-happen?utm_content=bufferb9e50&utm_medium=referral&utm_source=facebook&utm_campaign=fb-whitehousebrief&fbclid=IwAR1p90grol4Bplv0JOj8blWtsNqtbMMrTH8RjU68rC3yl7nCPgQtCqYcD2U

Faucijeva ljubezenska zveza s farmacijo in "temna vloga", ki jo je imel pri pandemiji Dr. Anthony Fauci in njegova ekipa so poskušali prikriti svojo vlogo" pri financiranju smrtonosnih raziskav o povečani funkciji koronavirusa SARS CoV-2 v Wuhanu na Kitajskem, je v intervjuju za Epoch Times dejala predsednica organizacije Children's Health Defense Mary Holland. https://childrenshealthdefense.org/defender/anthony-fauci-pharma-covid-pandemic-et/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=77af5ec9-21c0-4b33-8826-6f74bf00f748

Očitno navskrižje interesov