Članek
Dr. Rashid Buttar: Razkritje COVID-19 Agende in Billa Gatesa
Objavljeno Apr 24, 2020

Dr. Rashid Buttar: Razkritje lažne koronavirus COVID-19 Agende in Billa Gatesa

 

18.april 2020

Dr. Rashid Buttar in Bill Gates

* * *

Informacije, ki so predstavljene v tem videoposnetku, niso namenjene diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju katerekoli bolezni in niso bile preverjene od ameriške Agencije za hrano in zdravila (Food and Drug Administration - FDA). Prosimo, da se posvetujete z zdravnikom, predno pričnete s kakršnokoli medicinsko terapijo. 

NEXT NEWS NETWORK (NNN - Gary): O da, prijatelji, danes imamo nov ekskluzivni intervju za vas, ki ga je potrebno deliti na vse štiri strani sveta (op. prev.: videoposnetek, ki je objavljen na več spletnih mestih, ima v 3 dneh že več kot 5.200.000 ogledov), kajti mi bomo postavljali vprašanja in vam prinašali informacije, ki jih uradni mediji absolutno ignorirajo. Zdravnik iz urgence razkriva Bill Gatesa in lažne številke v sedanji pandemiji (op. prev. koronavirusa SARS CoV-2 ki povzroča bolezen COVID-19), med tem ko razpada gospodarstvo.

Dr. Rashid Buttar je diplomiral na Washington University - ima diplomo iz biologije in teologije, nato pa je obiskoval šolo za medicino na University of Osteopathic Medicine and Health Sciences College of Medicine and Surgery. Ima šolanje na področju splošne kirurgije in urgentne medicine. Delal je kot brigadni kirurg in direktor urgentne medicine v ameriški vojski (US Army). Je certificirani klinični toksikolog za težke kovine, za preventivno medicino in urgentno medicino. Je član treh zdravstvenih združenj. Zdaj dela kot strokovni direktor Centrov za napredno medicino, ki imajo klinike v Kaliforniji in Severni Karolini. Te klinike so specializirane za potrebe bolnikov, ki imajo imunsko pomanjkljivost in probleme s toksini, kar se kaže v različnih obolenjih, kot so rak, srčnožilna obolenja in avtizem. V zadnjih 20 letih je bil dr. Rashid Buttar uvrščen med 50 najboljših zdravnikov v ZDA.

Napisal je knjigo The 9 Steps to Keep the Doctor Away, ki je postala prodajna uspešnica v Wall Street reviji USA Today in na Amazonu. Zdaj je mednarodno uspešna knjiga, prevedena v veliko jezikov. V tem tednu je dr. Rashid Buttar posnel video, v katerem razkriva prevaro, ki jo po svetu širijo Svetovna zdravstvena organizacija (WHO), Center na nadzor bolezni (Center for Disease Control - CDC), Bill Gates, globoka država in uradni mediji. Video je postal uspešnica, z nekaj milijoni ogledov (op, prev.: več kot 5,2 milijona). Dr. Rashid Buttar, dobrodošli v naši oddaji!

Dr. Rashid Buttar: Hvala Gary, cenim to povabilo.

NNN: Pred tremi tedni ste to imenovali zarota in histerija, ki jo izvajajo, da bi preplašili svetovno prebivalstvo na podlagi lažnih podatkov. Jerome Adams, ki je Generalni glavni kirurg ZDA (Surgeon General ter Vice Admiral) in Trumpova administracija so se v teh dneh strinjali z vami, ko so oznanili (op. prev.: da so prenehali financirati Svetovno zdravstveno organizacijo), da so opustili model Svetovne zdravstvene organizacije in Centra za nadzor bolezni (CDC, ki ga financirajo zasebna farmacevtska podjetja) in da zdaj uporabljajo dejanske številke.  

Več o tem : https://www.europereloaded.com/trump-dumps-fear-based-gates-who-cdc-big-rx-dr-fauci-from-coronavirus-task-force/

* * *

Jerome Adams By United States Department of Health and Human Services - https://news.uns.purdue.edu/images/2019/adams-j19.jpg, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=84241553

(op. prev: Generalni kirurg - The surgeon general of the United States je vodja the U.S. Public Health Service Commissioned Corps (PHSCC) in je vodilni predstavnik za zadeve na področju javnega zdravja v zvezni vladi ZDA. Njegova pisarna je the Office of the Surgeon General (OSG), ki se nahaja v pisarni pomočnika zveznega Sekretarja za Zdravje. Konec opombe)

* * *

To je prišlo direktno iz Bele Hiše - dne 15. aprila 2020 je Urad za medije (Press Secretary) Bele Hiše objavil obvestilo za javnost, da Predsednik Donald Trump zahteva odgovornost od Svetovne zdravstvene organizacije ter da se je obvezal, da bo raziskal odzive, lažne trditve in prikrivanja (op. prev.: v zvezi s pandemijo COVID-19).   https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-donald-j-trump-demanding-accountability-world-health-organization/

Prosimo vas, da razložite našim gledalcem, kaj vas je vodilo do tega odkritja in kako številke niso nikoli podpirale trditev v zvezi z COVID-19. 

Dr. Rashid Buttar: Torej Gary, paciente imam iz vsega sveta. In pacienti so bili zaskrbljeni in so spraševali in zato sem rekel, da bom naredil video o tem in pričakoval sem odzive, katerih je bilo okoli 800, v katerih so me pozivali, da jim dam informacije. Tako sem se vprašal, kajti nekaj se je govorilo o zaroti v videoposnetkih na družbenih omrežjih in vprašal sem se, kaj je zarota COVID-19? Nisem videl smisla v tem, kajti mi se ukvarjamo z zares težkimi zdravstvenimi stanji in simptomi COVID-19 se mi niso zdeli tako strašni. Ko sem slišal za koronavirus - je ena sestavina, ki jo mi uporabljamo intravenozno na naši kliniki in jaz sem zagotovil, da smo imeli 10x več tega kot je običajno in zdelo se mi je to ni velik problem in nisem bil zaskrbljen. Toda potem ko sem bral informacije in sem videl, da gre v resnici za himera inačico (koronavirusa), ki je bila razvita v ZDA leta 2015 in je bil o tem objavljen članek v reviji Nature, da je bil ta koronavirus razvit na Univerzi North Carolina v Chapel Hill-u, kjer so bile narejene začetne študije o raziskovanju himera koronavirusa, čeprav je vlada ZDA v tistem času imela moratorij, da bi preprečila raziskave himer.

(op. prev.: angl. chimera je organizem, ki se sestavljen iz različnih genotipov. Koronavirus SARS CoV-2 ima 80% genetike SARS koronavirusa in 4 gene retrovirusa HIV, ki povzroča AIDS - več o koronavirusu je v objavi https://publishwall.si/.publishwall.si/post/535195/koronavirus-covid-19-znacilnosti-in-zdravljenje). 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26552008

Raziskava iz leta 2015: SARS-u podobni koronavirusi netopirja imajo potencial za okužbo ljudi 

A SARS-like cluster of circulating bat coronaviruses shows potential for human emergence.

1 Department of Epidemiology, University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, North Carolina, USA.

2 Department of Microbiology and Immunology, University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, North Carolina, USA.

National Center for Toxicological Research, Food and Drug Administration, Jefferson, Arkansas, USA.

4 Key Laboratory of Special Pathogens and Biosafety, Wuhan Institute of Virology, Chinese Academy of Sciences, Wuhan, China.

5 Department of Cell Biology and Physiology, University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, North Carolina, USA.

6 Cystic Fibrosis Center, Marsico Lung Institute, University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, North Carolina, USA.

Institute for Research in Biomedicine, Bellinzona Institute of Microbiology, Zurich, Switzerland.

8 Department of Cancer Immunology and AIDS, Dana-Farber Cancer Institute, Harvard Medical School, Boston, Massachusetts, USA.

Department of Medicine, Harvard Medical School, Boston, Massachusetts, USA.

* * *

Wuhan Inštitut za virologijo, Kitajska 

Konec opombe 

Dr. Rashid Buttar: Pri raziskavah himer vzamejo naravni virus in ga mutirajo, gensko spremenijo, ga oslabijo, spremenijo morfološko konfiguracijo, da bi tak virus pridobil funkcijo (op. prev.: o prepovedi in načinu *gain of function* raziskav je govorila tudi dr. Judy Mikovits v članku: https://publishwall.si/.publishwall.si/post/541312/dr-judy-mikovits-phd-cepiva-so-vir-epidemije-covid-19). 

To se imenuje *gain of function* raziskava, v kateri vzamejo virus, ki ima potencial patogenosti in ga naredijo še bolj škodljivega, bolj virulentnega, bolj odpornega na zdravila. In jaz sem ugotovil, da so vzeli SHC014- CoV sev koronavirusov- del površinskega antigena in da dodali v SARS koronavirus, ju združili skupaj in potem so dodali retrovirus HIV in združili *orthologues* gene na površini koronavirusa, zato da je nastal bolj virulenten - bolj škodljiv koronavirus (SARS CoV-2, ki povzroča bolezen COVID-19). 

(op. prev.: Konec prepovedi *gain of function* raziskav https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(18)30006-9/fulltext )

NNN: Če lahko vskočim za hip. Če prav mislim, vi govorite o moratoriju na te raziskave in potem je ameriški Nacionalni inštitut za zdravje (NIH) dal 3,7 milijona USD Kitajski, da bi lahko (v Wuhanu) nadaljevali to raziskavo, zato ker je bil v ZDA moratorij?? Ali govorimo o tem? Ali je to današnja udarna novica? 

(op. prev.: https://www.dailymail.co.uk/news/article-8211291/U-S-government-gave-3-7million-grant-Wuhan-lab-experimented-coronavirus-source-bats.html )

Dr. Rashid Buttar: Da, točno tako je. To sega v leto 2014, ko se je vlada ZDA odločila za moratorij, na podlagi mnenj določenih biologov, ki so rekli, da ni opravičila za takšno vrsto raziskav, ki imajo nevaren potencial za nastanek pandemije in da zato res ni opravičila za izvajanje takšnih vrst raziskav (gain-of-function). Dr. Anthony Fauci je odobril proračun za financiranje takšnih vrst raziskav. (op. prev.: več o sporni vlogi dr. Anthony Fauci-ja v pandemiji COVID-19 je v članku:    https://publishwall.si/.publishwall.si/post/540454/kdo-je-povzrocil-pandemijo-in-spin-covid-19)

Vsakič ko razmišljam o tem, sem jezen, zato ker je dr. Anthony Fauci dejansko prekršil zakon. Še več kot kršitev zakona, on je naredil celotno to zadevo, zaradi katere je svet v karanteni, in vse to se je začelo leta 2015. Prekršil je zakon, nasprotoval je vladnemu moratoriju, z denarjem davkoplačevalcev je financiral raziskavo, ki je zdaj povzročila bolezen COVID-19. Leta 2017 je dokumentirano na univerzi Georgetown rekel, da bomo imeli pandemijo, da se bo sedanje predsedovanje (Donalda Trumpa) soočilo s pandemijo. Kako je dr. Anthony Fauci leta 2017 vedel, kaj se bo zgodilo v naslednjih letih? Vi ne morete predvidevati dogajanj na trgu tri dni v naprej, kako je torej dr. Fauci vedel, da bo čez 3 leta pandemija? On je trdil, da se bo sedanji Predsednik soočil s pandemijo. Obstaja videoposnetek, v katerem je razvidno, kaj točno je rekel. 

Op. prev.: Dr. Anthony Fauci je leta 2017 na Georgetown Univerzi povedal:

"There is no question that there will be a challenge to the coming administration in the arena of infectious diseases," Fauci said during a speech at Georgetown University, adding, "the thing we're extraordinarily confident about is that we're going to see this in the next few years."

"Brez dvoma bo prihajajoča administracija imela izziv na področju infektivnih bolezni. Smo nadvse prepričani, da bomo to videli v naslednjih letih." https://www.businessinsider.com/fauci-warned-trump-infectious-disease-pandemic-danger-2017-2020-4  12. aprila 2020 je Donald Trump tvitnil, da bi dr. Anthony Fauci moral biti odpuščen. https://www.businessinsider.com/trump-fire-dr-fauci-retweet-white-house-press-briefing-2020-4  Dr. Anthony Fauci je direktor National Institute of Allergy and Infectious Diseases in vodi odziv na pandemijo v ZDA)

Konec opombe.

Dr. Rashid Buttar: Moja poanta je, da je nesprejemljivo, če to reče nekdo, ki je kakor dr. Anthony Fauci vpleten v kršenje zakonodaje, da bi financiral prepovedano raziskavo z denarjem ameriških davkoplačevalcev in da potem zavaja, da je ta virus prišel iz Kitajske. Jaz ne vem, ali je prišel iz Kitajske, ali je bil izpuščen na Kitajskem ali v ZDA, to ni pomembno. Sostorilstvo pri temu, kar se dogaja, ne glede ali je virus prišel iz Kitajske ali ZDA... pomembno je, da je ameriški sistem to oportunistično uporabil za zaustavitev ekonomije, ko je v resnici znano, da ni osnove za to. Noben virus ne bo preskočil 2-4 metra, to je popolna dezinformacija. Ko je (Jerome Adams) Generalni kirurg ZDA povedal, da ne bodo več sledili modelu Billa Gates-a, dr. Anthony Fauci-ja in Svetovne zdravstvene organizacije in da bodo pogledali dejanske podatke in številke, se uradni mediji sploh niso odzvali. Rekli so, da se bodo ljudje spet lahko družili šele leta 2022. ABC je to rekel in FOX, New York Post itd...Rekli so, da 2m socialne razdalje ne bo zadostovalo, ampak da so potrebni 4m. Noben virus ali bakterija ne bo skočil 4m daleč. To nasprotuje vsakemu logičnemu aspektu znanosti in medicine. In kar me resnično zelo razburja je, da na desetine tisočev zdravnikov in znanstvenikov ve, da je to prevara, a nič ne rečejo. To je oblika socialne ignorance, ali jih je strah, da jih bodo obsojali, da bodo izgubili zdravniško licenco? Za Božjo voljo, to spreminja planet in vsak znanstvenik in vsak zdravnik, ki ve, da je to krinka, mora spregovoriti.

Vsak aspekt znanosti so v tem primeru odvrgli na smetišče. Vsi zanemarjajo temeljne aspekte delovanja človeškega sistema, zavrgli so fiziologijo, vse aspekte biologije in infektivnih bolezni so prezrli, Koch-ova načela ignorirajo. Potem imamo lažno pozitivne rezultate testov, za katere vemo, da niso primerni. Test RT PCR (reverse transcription time polymerase chain reaction) je razvil v 80. letih Kary Mullis, ki je povedal, da ni uporaben za diagnosticiranje ter da se lahko uporabi le, ko imamo genetsko zaporedje že predhodno identificirano. In kljub temu ga uporabljajo za diagnosticiranje. In ko to ni dovolj za upravičenje števila smrti, zaradi česar so ustvarili to pandemijo, oni naročajo zdravnikom in sestram, da za nazaj spreminjajo poročila o vzroku smrti in napišejo, da je COVID-19 glavni vzrok smrti. In kot da to ni dovolj, so zdaj poslali vsem zdravnikom v vseh državnih zdravstvenih svetih obvestilo, da ni potrebe po testiranju. Tudi jaz sem dobil takšno obvestilo, v katerem pravijo, da če ima kdo simptome, naj se ga pošlje domov ter da je obvezno treba navesti kot vzrok smrti COVID-19. 

Mediji širijo propagando z istimi posnetki bolnišnic, ki naj bi navidezno bile v različnih državah. Kažejo iste ljudi, ki naj bi večkrat umrli v različnih krajih. Slikajo manekene, ki igrajo vlogo umirajočih ljudi, a ne morejo pokazati reševalnih vozil, ki bi kaj počela. Oni (reševalci) sedijo in igrajo šah ali karte, ker jim je dolgčas. Odpuščajo bolniške sestre, ker v tem času nimajo dovolj dela. Širijo to agendo strahu, kar zviša izločanje adrenalina, poveča stres in čustveno stisko. Poleg čustvenega nelagodja imajo ljudje še finančne težave in vse to zvišuje stres, kar zavira delovanje imunskega sistema in poveča dovzetnost za okužbo z virusi ali bakterijami. Tako ustvarjajo iluzijo o bolezni COVID-19, ki je še nihče ni potrdil-  pri nobenem smrtnem primeru niso potrdili na podlagi pravilne in sprejete metodologije, da je bila smrt resnično posledica koronavirusa SARS CoV-2.  Nihče ni mogel tega narediti in vse temelji na PCR testu. Ne vem ali veste, da so bile od leta 1984 do 2018 narejene številne raziskave, ki so pokazale, da če je oseba prejela cepivo za gripo- zlasti trivalentno cepivo za gripo - bo zdaj oseba na PCR testu imela pozitiven rezultat, ki naj bi bil potrditev domnevne bolezni COVID-19.

Samo Bog ve, kaj je bilo injicirano v ljudi v preteklih letih in zanima me, koliko od teh ljudi, ki naj bi domnevno umrli za COVID-19, je imelo zgodovino cepljenja v zadnjih desetih letih. In pri vsem tem je do zdaj manj ljudi umrlo od COVID-19, kakor od običajne sezonske gripe. To me resnično zanima, saj raziskave jasno kažejo, da če je oseba prejela cepivo za gripo, bo pozitivna na testu za COVID-19.

In ker ne morejo opravičiti smrti, zdaj spreminjajo poročila o vzroku smrti in mediji dajejo v javnost slike ljudi, ki naj bi umrli od COVID-19.

Opomba prevajalca: Več o lažnem prikazovanju vzroka smrti COVID-19 in neveljavnem testiranju je povedal dr. Andrew Kaufman https://www.youtube.com/watch?v=6C_26ZIUlrQ&feature=share&fbclid=IwAR0YKOJiyUvyC4KEBNtQ2d9kfGOH6uFZYPQwTn_JWWC_ACoRM9SpV32OiQU Konec opombe

CBS je to naredil: bolniška sestra je jokala na TV in prosila, naj ji dajo masko, da ne bo ogrozila svoje družine in bo lahko skrbela za okužene, pozneje pa so ugotovili, da ona že eno leto in pol ni delala v nobeni bolnišnici in je v bistvu nekakšna medijska igralka za potrebe oblikovanja javnega mnenja (op. prev.: socialni inženiring). Količina napačnega predstavljanja, prevar, taktik preusmerjanja pozornosti, da ljudje ne bi izvedeli resnice, je prav neverjetna. 

NNN: Vrnimo se nazaj, na to kar ste rekli na začetku. Povedali ste neverjetne stvari, odneslo bo mene in gledalce. Toda ali je resnično dr. Anthony Fauci neposredno odgovoren za pandemijo COVID-19, ker je manipuliral z denarjem, da bi zaobšel moratorij v ZDA in je omogočil nadaljevanje te himera raziskave (gain-of -function) na Kitajskem (v Wuhanu)? Ali je on resnično odgovoren, ne samo za pandemijo, temveč tudi za odziv na pandemijo, ki uničuje ekonomijo, ko je zdaj od 17-22 milijonov ljudi ostalo brez dela? Torej ali je dr. Anthony Fauci direktno odgovoren za to?

Dr. Rashid Buttar: Takole bom povedal: Videl sem, da krožijo neke peticije (op. prev.: peticijo Beli Hiši za preiskavo vloge Billa Gatesa pri pandemiji COVID je od 10.4. do 23.4. 2020 podpisalo 412.118 ljudi).

 Dr Shiva je rekel, da bi dr. Anthony Fauci (ki vodi odziv na pandemijo v ZDA) moral biti odpuščen. In jaz mislim, da je to najmanjša posledica, ki bi se morala zgoditi dr. Anthony Fauci-ju. Jaz mislim, da je on kriminalec, da je kršil zakone, da je deloval proti odločitvi vlade o moratoriju (na himera *gain-of-function* raziskave). Država je sprejela zakone in dr. Anthony Fauci je na najvišjem položaju direktorja v Nacionalnem inštitutu za zdravje (NIH) prekršil te zakone in moratorij in potem je po vsem svetu financiral raziskave o virusih, ki lahko povzročijo bolezni in to je naredil v sodelovanju s tujimi vladami.

* * *


Direktor  National Institute of Allergy and Infectious Diseases Dr. Anthony S. Fauci na brifingu o koronavirus pandemiji 7. aprila 2020 v Beli Hiši ( James S. Brady Press Briefing Room of the White House. Official White House Photo by Tia Dufour)

https://www.washingtontimes.com/news/2020/apr/27/anthony-fauci-should-explain-37-million-wuhan-labo/

* * *

Ne vem, o tem bi morali odločati odvetniki, toda povem vam, da je dr. Anthony Fauci leta 1981 imenoval AIDS/ HIV gejevska bolezen in on je finaciral raziskave za iskanje zdravila za AIDS tri leta preden se je pojavil resnični retrovirus HIV, ki so ga odkrili leta 1984. Torej dr. Anthony Fauci je leta 1981 porival agendo zdravila za AIDS za profilaktično uporabo - kot preventivo pred AIDS-om, ki je povezan z življenjskim slogom, prehrano itd... On pa je porival agendo za zdravilo, ki ima toliko škodljivih stranskih učinkov, kot profilatični test za preprečevanje HIV. To je bilo pred 39 leti, ta tip ima torej dolgo zgodovino sprovajanja določene agende.

Gary, rad bi postavil naslednje logično vprašanje: Tu je Predsednik (Donald Trump) in ni pomembno, ali ga podpirate ali ne. On je izvoljen Predsednik ZDA in naša odgovornost kot državljanov je, da sledimo navodilom Vrhovnega Poveljnika. Ni pomembno ali se strinjate z najim ali ne, on je šel skozi proces in je bil izvoljen in si zato zasluži našo podporo. In zdaj Predsednik pravi, da obstaja zdravilo hydroxy chloroquine, ki je na trgu že kdo ve koliko časa, 50, 60, 70 let? In še drugo zdravilo zithromax (azithromycin), makrolidni antibiotik, in ta vrsta zdravila je na trgu že 70, 80 let, zithromax je na trgu morda 20 let. To so priznana in varna zdravila, v kombinciji so uspešna v 99%, na stotine bolnikov so zdravili s tema dvema zdraviloma in nihče ni umrl, simptomi so minili v nekaj urah ali v 48 urah. Torej imate tovrstna zdravila in Predsednik ZDA je to povedal. In dr. Anthony Fauci je rekel, da dokler ne bo raziskav, ki bodo potrdile učinkovitost, se ta zdravila ne smejo uporabljati. Reklamira pa cepivo, za katerega nimamo pojma, kaj bo naredilo in dr. Anthony Fauci pravi, da je v redu, če bodo uporabljali ta cepiva. Če to ne kaže konflikta interesov, ne vem kateri drugi primer bi ga kazal. Ljudje se morajo prebuditi in spoznati, da obstaja velik kriminalni aspekt v sedanji pandemiji. Vsa svetovna ekonomija se je zaustavila in po mojem mnenju je za to odgovorna ena oseba in to je dr. Anthony Fauci. No seveda so v tej prevari udeleženi očitno tudi drugi ljudje, a dr. Anthony Fauci je v ospredju in on ima moč, da to zaustavi.

Dr. Anthony Fauci je grozil moji prijateljici dr. Judy Mikovits, ki je zato pred desetimi leti šla v zapor za 5 dni, ker je povedala da so virološke raziskave, ki jih je ona izvajala na virusu Ebole, naredile virus Ebole bolj viruleten (patogen). Ona je izvajala *gain-of-function* raziskave in ko je ugotovila, da je virus Ebole, ki ga je raziskovala in razvijala, uporabljen za zlobne namene, je postala žvižgač in s tem je ogrozila svojo poklicno kariero in celo svoje lastno življenje. Zavrnila je opustitev tega primera, šla je naprej s razkrivanjem podatkov in potem so ji podtaknili nekaj, da so jo za pet dni zaprli v ječo.

Ona je o tem napisala knjigo, ki je izšla prav danes (op. prev.: 13.4. 2020 The Plague of Corruption, ki po enem tednu na Amazonu ni več v prodaji v trdi vezavi)

* * *

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/544616/dr-judy-mikovits-cepiva-so-vir-epidemije-covid-19

* * *

Dr. Rashi Buttar: Vse sledi vodijo do dr. Anthony Fauci-ja. Toda on je samo en izmed igralcev. Vpleteni so tudi drugi ljudje, ki imajo agende, to je povsem jasno vidno. Vsakdo lahko naredi internetno raziskavo, potrebno je le, da odprejo svoje oči in um in da so nepristranski in vse natančno raziščejo. Ljudje naj uporabijo svoje možgane in najdejo zaporedje dogodkov, kako se je vse skupaj dogajalo. Če bodo sledili zaporedne miselne vzorce, bodo prišli do enakih zaključkov. nemogoče je, da bi prišli do drugačnih zaključkov. Vse poti vodijo do istih ljudi. 

NNN: Zdaj pa pojdimo do druge stvari, ki ste jo omenili- poročila o vzroku smrti. Kaj slišite od svojih kolegov glede klasifikacije smrti zaradi COVID-19? 

Dr. Rashi Buttar: Dopisujem se z mnogimi zdravniki, ki sem jih šolal in z nekaterimi prijatelji zdravniki v družbenem omrežju in vsi oni so povedali isto stvar: Da to ni zgolj virusna bolezen, da so navzoči simptomi višinske bolezni, da so navzoče poškodbe, kot se pojavijo pri hipoksiji (pomanjkanju kisika). In zdravnike, ki so to povedali v javnosti, so cenzurirali.

Opomba prevajalca: Da gre za simptome višinske bolezni je potrdil tudi dr. Janez Tomažič iz Infekcijske klinike v Ljubljani, ki je povedal, da nastopi hipoksija, kot bi bila oseba na Mt. Everestu. Normalen nivo kisika  v krvi se iz 95% lahko znižan na 70%, ali celo do 50%, kar še niso videli in oseba, ki je bila na videz brez simptomov ob tihi pljučnici, lahko umre v eni uri zaradi pomanjkanja kisika. Vir: Dnevnik RTV SLO1 dne 2. 5. 2020. Torej ni bilo nobenega razloga, da so cenzurirali zdravnike, ki so to povedali v javnosti, kot navaja dr. Rashid Buttar, kajti povedali so resnico. Konec opombe.

Moji videposnetki - del 3, 4 in 5, so bili izbrisani iz Youtube, po tem, ko so imeli milijon ogledov. Prvi je cenzuro naredil Youtube, nato pa še Face Book. Pustili so del 1 in 2. Pred 48 urami sem posnel 5 minutni video o Generalnem Kirurugu ZDA (Jerome Adams-u) in o tem, kar je on rekel, a mediji tega niso objavili. Tudi ta video je imel na milijone ogledov. Vem da se mnogi zdravniki zavedajo in mnogi so mi dali informacije, kajti jaz ne delam na urgenci že 20 let, čeprav sem se šolal za urgentno medicino in splošno kirurgijo. Toda zdaj zdravim bolnike z rakom in drugimi kroničnimi boleznimi, kot je avtizem. Imamo bolnike iz 93 držav. Torej ne delam z akutnimi zdravstvenimi problemi, a imam veliko prijateljev, ki delajo na tem področju. Prebral vam bom nekaj e-pošte. Zdravnik iz intenzivne nege (Intensive Care Unit), ki je objavil video je doživel, da so mu izbrisali videoposnetek. Zakaj bi nekdo cenzuriral zdravnika, ki govori o dogajanju pri intenzivni negi?  On skrbi za te ljudi in zakaj mu ne dovolijo, da poda svojo izjavo?

Bistvo je, Gary, da ko imate zdravstveno situacijo na intenzivni negi zaradi respiratornih problemov, je prva naloga, da ohranjate dihalne poti. Pri urgentni medicini imamo drug postopek, ki ga imenujemo ABC: A so dihalne poti (angl.:airway), B je dihanje (angl.: breathing) in C je cirkulacija (angl.: circulation). Če so dihalne poti ogrožene, jih je potrebno stabilizirati. Zato začnemo z nekaj litri kisika preko nosne kanile (angl.: nasal cannula), potem gremo lahko na sistemsko dihanje, kot je sistem kontinuiranega pozitivnega pritiska na dihalne poti (angl.:CPAP), potem lahko uporabite naprave za BiLevel pozitivni zračni pritisk (BiPAP)...In študije kažejo, da sta CPAP ali BiPAP bolj učinkovita od intubacije. Takoj ko začnete intubirati osebo, se zgodi veliko drugih stvari. Nastane Barrow travma zaradi mehanične ventilacije, kar je problematično. Pa tudi respiratorna pljučnica je problem. Sam proces intubacije lahko povzroči večjo vnetno kaskado in poškodbe dihalnih poti. Ko greste v proces interatrialne intubacije, se prične dogajati v bolniku veliko stvari, ki so potencialno problematične. 

Kar zdaj delajo zdavniki je, da so prezrli CPAP in BiPAP metodi pri ljudeh z respiratornim stresom in so jim takoj naredili intubacijo. In zdravniki, s katerimi sem v stiku so mi povedali, da imajo povečanje respiratornih stanj v New Yorku, a so videti kot poškodbe zaradi hipoksije (pomanjkanja kisika) z motnjami hemoglobina. In za to imamo razlago, ki jo v celoti ignorirajo. V videoposnetkih, ki so jih cenzurirali sta bili dve besedi, ki sta ključni in to je "......." . (op. prev.: zvočna cenzura, verjetno je dr. Rashid Buttar povedal besedi 5G). Ne vem ali želite govoriti o tem, nihče ni povedal da lahko "........" (zvočna cenzura) povzroča COVID-19. Uradni mediji govorijo, da je to teorija zarote, da lahko "......." (zvočna cenzura) povzroča COVID-19. tega ne bi mogel reči niti navaden bedak.

Kar mi pravimo je to, da "......." (zvočna cenzura 5G) spreminja celično matrico oz. morfološko strukturo celične membrane in sicer (op. prev.: 4G in 5G) vpliva na senzorje napetosti v kalcijevih kanalčkih v membrani celice, kar omogoča vstop ekstraceličnega kalcija v notranjost celice, kar je patološka pot, ki lahko povzroči pljučnico, raka, zaviranje programirane celične smrti (apoptosis) in nekontrolirano celično proliferacijo. (op. prev.: več o tem : https://www.zaslovenijobrez5g.si/wp-content/uploads/2019/12/Tveganje-5G-Znanstvena-perspektiva-Martin-L.-Pall.pdf?fbclid=IwAR17EjWb29muARydCscpHosp9y9woh6kV-i9RFW8fdRU0g3wvJLrenA_tU8)

Imamo več kot 2000 znanstvenih raziskav, ki opisujejo učinke "......." (zvočna cenzura - 5G), ki je naslednja generacija mobilne telefonije in interneta. Telefoni so do sedaj imeli okoli 500-900 MHz. 1Giga Hertz je ena milijarda Hertzov (1GHz). Raziskave so pokazale, da 1,8 GHz, kar je 1.800.000.000 Hertzov povzroča razne vrste raka in nevroloških motenj. Ko bo "......." (zvočna cenzura, 5G) v celoti nameščen, bo omrežje 5G delovalo na 30GHz pa vse do 300 GHz, kar je 30- 300 milijard Hertzov: Ne govorite mi, da te frekvence nimajo nič z pandemijo. (op. prev.: več o tem: https://publishwall.si/radha88880000/post/536533/dr-cowan-dr-havas-dr-backwinkel-in-dr-davis-koronavirus-covid-19-in-elektromagnetno-sevanje-4g-in-5g )

Povedal vam bom, Gary, povzetek šestih cenzuriranih videoposnetkov: 1. del: dejstva o zaroti COVID-19 in razlikovanje med dejstvi in fantazijo. 2. del.: zarota COVID-19; toksikologija prezrta. Kaj se je zgodilo v Wuhanu? Pretiravanje v sežigalnicah je povzročilo ogromno izgorevanje fosilnih goriv. Ljudje so vdihavali te pline in se zastrupili. Že leta 2016-2017 je onesnažen zrak v Wuhanu pritegnil svetovno pozornost in mediji, kot sta BBC in CNN, so poročali o demonstracijah ljudi zaradi slabe kakovosti zraka. Ljudje v Wuhanu so bili zastrupljeni (op. prev.: poleg tega imajo oslabljena pljča, ker je 60% moških Kitajcev kadilcev). In če temu dodate še geoinženiring, potem imajo res slab zrak, poleg tega so tu še cigarete; generacije so bile podvržene DDT in krizi z opijem, sedaj pa so izpostavljeni pesticidu glifosat. Človeški sistem je v tem času onesnažen z različnimi vrstami kemikalij. To je pomeni da je zastrupitev s toksini prva stvar, ki se je moramo zavedati. V 3. delu sem govoril o korumpirani znanosti o kateri sem govoril, kako je bil razvit koronavirus COVID-19. V 4. delu sem govoril o "...." (zvočna cenzura 5G) in imunskem sistemu. Nihče ni rekel, da "...." (zvočna cenzura 5G) povzroča COVID 19, vendar pa " ....." (zvočna cenzura 5G) zavira delovanje imunskega sistema. Povzroči, da je občutljiva oseba še dolj dovzetna za bolezen. Pri zdravi osebi pa zavira imunski sistem in naredi osebo dovzetno za okužbo. To smo mi povedali. Ne vem ali gre za elekromagnetna polja iz omrežja "....." (zvočna cenzura 5G) ali pa gre za umazano elektriko iz električne napeljave, kajti nisem strokovnjak na tem področju. (op. prev.: več o tem je na naslovu   https://publishwall.si/radha88880000/post/522611/motnje-imunskega-sistema-zaradi-elektromagnetnih-polj-4g-in-5g )

Toda jaz vem, kako je treba zdraviti človeško telo, k nam prihajajo ljudje iz različnih delov sveta z izjemno resnimi boleznimi in povem vam, da če mi lahko zdravimo takšna težka zdravstvena stanja, potem za nas COVID-19 ne predstavlja nobenega problema. In tudi za mnoge druge zdravnike COVID-19 ni problem. Je na stotine in na tisoče zdravnikov, ki mislijo enako kot jaz. Lahko se naredi ozonska terapija ali terapija z C vitaminom, ki jo mi tudi uporabljamo. (op. prev.: več o terapiji z intravenoznim vitaminom C, ki preprečuje citokinsko nevihto, ki povzroči smrt pri COVID-19   https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590098620300154?fbclid=IwAR1EvyuxrH9VfuzbE9OLEZB6R_D0Iho2pRcMltqp0iBqxn7fNpZhGq7Wg5c ) 

Uporabimo lahko tudi selen. V tem času uradni mediji izvajajo propagando proti selenu, ki deluje podobno kakor "kontracepcijska snov" proti virusom, ki imajo ovojnico in če ste zaskrbljeni zaradi COVID-19 lahko jemljete selen 10 dni - dobite ga vsaki trgovini s hrano v ZDA. ( op. prev.: vloga selena pri zaviranju virusa ptičje gripe H9N2    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30593352. )

Toda oni porivajo agendo cepljenja. Zakaj? To je vprašanje, ki si ga moramo postaviti. 

NNN: No pa postavimo to vprašanje? Kaj vi mislite, da je motiv teh organizacij, da širijo tako nesramno lažne trditve in spodbujajo globalno paniko? 

Dr. Rashid Buttar: Gary, niste govorili o mojih izkušnjah v ameriški vojski. Služil sem v 5.th Special Forces, v 2.th Infantry Division in v 101.st Air Assault Division. Bil sem v teh organizacijah kot zdravnik in povem vam, da delamo veliko stvari v imenu Boga in države, a pozneje v življenju, ko postanemo bolj zreli, se vprašamo: Če smo to delali za Boga in za državo, zakaj sem moral sneti ameriško zastavo iz moje uniforme, če so nastale nepredvidljive okoliščine, o katerih ameriška vojska ni imela vedenja? Naredili smo veliko stvari v imenu dobrega in božje države pod pretvezo varovanja javnega zdravja, kar res ni prav. Ne samo v vojski - in mnogo veteranov, mojih kolegov lahko priča o tem. Kaj je sedanja Agenda? Ne vem, ali želite da se vrnem nazaj in omenim stvari, ki se lahko pojmujejo kot kontraverzne? Če se spomnimo prve Zalivske vojne (op. prev.: Gulf War proti Iraku od avgusta 1990 do februarja 1991): Zakaj smo Američani šli v prvo Zalivsko vojno? Ali se spominjate Gary? 

NNN: Torej prvo Zalivsko vojno je vodil George Bush, pod pretvezo novorojenčkov v inkubatorjih je vrgel z oblasti (Predsednika Iraka) Sadama Huseina. 

Dr. Rashid Buttar: To je bila pretveza, mediji pa so povedali svetu, da je ZDA šla v Irak, da bi zaščitila naftne interese, ker je Irak zažgal črpališča nafte v Kuvajtu. Ali se spominjate? Razlog naj bi bil zaščita črpališč nafte v Kuvajtu.

Lahko vam povem ime osebe, to je bil prvi praporščak (angl.: First Sergeant) Rafael Medina iz Kolumbije v Južni Karolini, moj zelo dober prijatelj, ki je služil z menoj v Koreji. On mi je rekel: Ne vem kaj se dogaja, toda lahko povem, da smo teh 300 požarov zanetili jaz in mojih 11 kolegov vojakov.  Šli smo v šestih puščavskih vozilih (angl.: dune buggy) in podtaknili te požare (op.prev.: Američani so torej zanetili požare na naftnih poljih v Kuvajtu, kar je potem bil izgovor za napad ZDA na Irak leta 1990, ko je ZDA trdila, da je te požare zanetil Irak in da morajo zaščititi ta naftna polja. Podobno je naredil Hitler, ko je leta 1933 zanetil požar v Reichstagu in zanj obtožil politične nasprotnike ).

Torej, to je vrsta informacije, o kateri uradni mediji ne bodo poročali. Mi smo naredili ta lažni napad (angl.: false flag), da bi opravičili svoja dejanja. Kakšna Agenda poteka zdaj? Mislim, da je to enaka Agenda, dogodek lažnega napada (angl.: false flag event), zato da bi uvedli obvezno cepljnje (op. prev.: in nano čipiranje ID2020 - https://publishwall.si/5gnetworkslo/post/539853/nadzor-zaradi-covid-19-krize-digitalna-identifikacija-za-vse-ljudi ). 

Vsepovsod postavljajo antene 5G, tako imamo vse v zraku: od izgorevanja fosilnih goriv, do geoinžiniringa in to kar delajo, je nižanje števila prebivalstva. Začeli bodo dajati cepiva in ljudje, ki ne bodo cepljeni, bodo označeni za disidente. Ljudje kot sem jaz ali vi, bodo dobili strel v glavo, ali pa nas bodo dali v karanteno, ki bo neke vrste koncentracijsko taborišče. Dali bodo RFID čipe v ljudi, da vidijo kdo je prejel in kdo ni prejel cepiva. In potem bodo cepljeni ljudje vse bolj bolni. In oni bodo rekli: "Poglejte, ljudje so vse bolj bolni, zato potrebujejo še več cepiv.". In vse več ljudi bo izpostavljeno škodljivim tehnologijam 5G in potem bodo rekli: "Poglejte kako bolni so ljude, zdaj potrebujejo še več cepiv." In to bodo ponavljajoči se ciklusi, dokler ne bodo vsi ljudje digitalizirani in dokler ne bodo vsi imeli RFID čipov. In zdaj mi vi povejte nekaj.

Glede te socialne razdalje 2 m: tehnologija v vojski je na voljo že 15 ali 20 let, s katero lahko nadzirajo vojaka, ko je v zaledju sovražnikove linije in ko se premika. Posebnim operaterjem vedno sledijo, zato da jih lahko varujejo in lahko jih vidijo v premeru 1,5 m, tako da točno vejo, kje se nahajajo. Ta socialna oz. fizična razdalja je neumnost, noben virus ne bo skočil 2m daleč. In če vstavijo RFID čipe v telo? Tehnologijo imajo zasebna podjetja že 4-5 let in oni to delajo. V 6. delu imam posnetek, ki kaže ljudi, ki imajo RFID čip. Ali mislite da sateliti in nadzorne naprave ne morejo zaznati posamezne osebe? Oni nas poskušajo desenzibilizirati v prepričanje, da nas bo fizična razdalja ohranila varne. V resnici pa nas na ta način lahko nadzirajo. Če je deset ali več ljudi tesno skupaj, oni ne morejo vedeti, ali je tam samo en človek, ali jih je deset na kupu. Zdaj nam želijo vtisniti v zavest potrebo po fizični razdalji (angl.: social distancing), da je to potrebno zaradi naše varnosti. V resnici pa gre za večji nadzor, za več sledenja, da se oni lahko odločijo, kdo bo na voljo za razgovor ali delo, kdo pa bo označen /klasificiran za disidenta in ga bodo morali utišati.

(op. prev.: tako kot v sistemu javnega slovesa na Kitajskem, ki je prva digitalna diktatura na svetu: https://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologija/veliki-kitajski-brat-prva-digitalna-diktatura/492714).  

To ste me vprašali, to vprašanje ste načeli Gary in to je, kar jaz mislim. Nekateri se morda ne strinjajo s tem in mislijo, da sem zmešan, toda ne bo naredilo nobene razlike, kajti to nas čaka in to prihaja, to so pripravljali že leta in desetletja. (op. prev.: to je sistem tehnokracije Novega Svetovnega Reda: Več o tem v članku: Neoliberalizem in New World Order od kanadskega ekonomista Michel Chossudovsky-ga https://www.globalresearch.ca/neoliberalism-and-the-new-world-order-imf-world-bank-reforms/5572157)

Nacionalna iniciativa za cepljenje je program cepljenja. Brez njega ne bi imeli avtizma. Leta 1991 smo v ZDA imeli 1 avtističnega otroka na 10.000 otrok, zdaj imamo 1 avtista na 32 otrok. Podatki Centra za nadzor bolezni (CDC) kažejo, da ima avtizem 1% svetovnega prebivalstva. Podatki CDC kažejo, da ima  1% od približno 7,7 milijard ljudi avtizem - to je 77.000.000 avtističnih ljudi. Zakaj? Zaradi cepiv.

(op. prev.: več o tem: https://publishwall.si/.publishwall.si/post/266889/avtizem-in-cepiva )

In povejte mi, Gary, ali so ta nova cepiva, o katerih govori dr. Anthony Fauci, ki ignorira zdravili hydroxy chloroquine in zithromax, dovolj varna, da bi jih jaz želel dati v svoje telo ali v telesa mojih otrok? Tudi preko mojega trupla tega nikakor ne bom dovolil. 

(op. prev.: več o škodljivih učinkih cepiv:    https://publishwall.si/.publishwall.si/post/399239/cepljenje-povzroca-bolezni)

Nikomur ne bom dovolil, da mi vzame suverene pravice. Thomas Jefferson je rekel, da ko ljudje dovolijo vladi, da ukazuje, katero hrano bodo jedli in katera zdravila bodo jemali, potem bodo njihove duše v enakem pomilovanja vrednem stanju, kakor osebe, ki živijo v tiraniji. In točno v to smer bomo šli, če se masovno ne dvignemo in imamo srečanja tisočev ljudi, kjer bomo pokazali, da se nimamo česa bati, razen samega strahu. Po besedah Franklin Delano Roosevelta (FDR), kaj bodo storili? Ali bodo aretirali 2000, 3000 ljudi v vsakem mestu? To je zdaj potrebno in imamo majhno okno priložnosti, kajti Generalni Kirurg (Jerome Adams) je že povedal številke in uradni mediji poskušajo to blokirati, da ne bi nihče vedel za to. Mediji nadaljujejo s svojo igro in govorijo ljudem, da je potrebno imeti ne samo 2m, ampak 4m fizične razdalje (angl.: social distancing) in da to ne bo trajalo eno leto, ampak do leta 2022. To govorijo te barabe.

In kakšna je agenda tega? Agenda je obvezno cepljenje. To nima nobenega smisla, vse to je dimna zavesa, laž in prevara. Številke o katerih govorijo uradni mediji v ZDA, niso resnične. In čeprav uporabljajo te številke, te še vedno niso na ravni števila vsakoletne sezonske gripe. Zato ves čas napihujejo številke, spreminjajo poročila o vzroku smrti. Snemajo eno bolnišnico in režirajo predstavo. Vidim kaj predvajajo na ABC News iz Italije. In si mislim, dobro mogoče je pri njih tako na intenzivni negi. Potem pa pokažejo iste slike, kakor da so iz bolnišnice v New Yorku. In potem se jaz čudim, saj gre za iste posnetke, ki naj bi se dogajali v Italiji in ZDA. Ena laž za drugo lažjo, Gary, in Američani, pa tudi drugi ljudje po svetu, morajo spoznati, da je to fasada. Znanstveniki in zdravniki, ki molčijo - če niso del rešitve, so del problema.  Ustvarjajo in širijo mit in zdravniki bi morali spregovoriti, brez skrbi zgolj za svojo osebno varnost. Zdravniki, spregovorite resnico, ker svet to potrebuje. Meni ni mar, kaj se bo zgodilo z menoj, Gary, to ni bistveno. Jaz sem zaskrbljen za moje otroke in bodoče vnuke. Zaskrbljen sem za prihodnje rodove in za prihodnost človeške rase. 

NNN: Rad bi se vrnil nazaj, na to kar ste povedali o številu ljudi, ki so zaradi cepiv prizadeti z avtizmom. Pred kratkim je bil Bill Gates na CNBC, o tem smo poročali, in z zlobnim nasmeškom je rekel, da bo lahko 700.000 ljudi prizadetih zaradi njegovega cepiva in da bi vlada morala dati neko odškodnino, da on ne bo odgovoren za 700.000 poškodovanih ljudi. Bill Gates to priznava in pravi da naj bi bili drugi ljudje zaščiteni od bolezni COVID-19, od katere naj bi umrlo na milijone ljudi. Čeprav vemo, da so te številke netočne, oni sprejemajo, da bi bilo 700.000 ljudi poškodovanih ali mrtivh zardi cepiva. Kakšno logiko imajo ti ljudje? Kako naj vlada ne bo odgovorna za poškodbe, če želijo uvesti obvezno cepljenje? Kaj se tu dogaja?

Dr. Rashid Buttar: Bill Gates govori o 700.000 mrtvih zaradi cepiva. Projekcija števila smrti zaradi COVID-19 ni realna. Ljudje ne bodo umirali zaradi gripe ali zika virusa, ampak zaradi cepiv. Tisti, ki to razumejo, poznajo zgodbo dr. Judy Mikovits in vse kar je ona doživela, ko je tvegala svojo kariero in življenje. Če bi te ljudi, kot so Bill Gates in dr. Anthony Fauci in njihovi sodelavci dali v zapor, bi svet bil neverjetno čudovit svet, poln obilja. Oni podpihujejo sovraštvo med Judi, Muslimani in Kristjani, med belo in črno raso, med demokrati in republikanci, zato ker je njihov cilj delitev, ki preusmerja pozornost (op. prev.: to je strategija *deli in vladaj* iz časov starega Rima in Julija Cezarja). Potrebno je da razumemo, da smo ne glede na sistem verovanja, vsi del ene človeške rase. Pri njihovi Agendi jim ni mar, iz katere rase je človek ali v kaj veruje, njim je mar samo za depopulacijo. Bill Gates je govoril o depopulaciji s pomočjo cepljenja. 

(op. prev.: o evgeniki Billa Gatesa  https://www.youtube.com/watch?v=62u1ilw4MyE&feature=share&fbclid=IwAR1d6vrxtxKjzu382yyV_13H-mC4igd0QxA4QpNsY-F6v_Yht7dQQRm4Jtk )

Ne vem, kako lahko nek človek govori o 700.000 ljudeh, poškodovanih zaradi cepiva. V resnici jih bo 700 milijonov, ampak to ne bodo pripisali cepivu ampak bolezni COVID-19. In to bodo uporabili kot opravičilo za še več cepljenja. To se dogaja. Govorijo o ljudeh, ki so proti cepljenju in tudi mene so tako označili. A to ni res, jaz nisem proti cepljenju in nikoli nisem bil proti cepljenju. Jaz nasprotujem neumnosti, kajti vsak aspekt programa cepljenja nasprotuje vsem aspektom človeške fiziologije. Imunski sistem dojenčka se ne more pravilno odzvati prvih 6 ali 12 mesecev, kot trdijo različni imunologi. Traja leta dolgo, da imunski sistem dozori. Znano je, da se imunski sistem ne odziva prvih šest mesecev in kljub temu novorojenček dobi cepivo na prvi dan življenja na tem planetu. Zakaj in s kakšnim razlogom? Pravijo, da je to zaradi zaščite. Pred čim jih varujemo, ko jim dajejo cepiva, na katere se njihov imunski sistem ne more odzvati? Dajejo jim cepiva, ki zavirajo imunski sistem s snovmi, kot so aluminij, nikelj, živo srebro, formaldehid itd...in vsebujejo dodatke, kot so fragmenti DNK in mutirane linije človeških celic ...vse te smeti dajejo novorojenčkom v telo, ko se njihov imunski sistem sploh ne more odzvati. Povejte mi, kje je logika v tem? Nobene logike ni v tem, zdravniki pa so kakor roboti, ki sledijo tej cepilni agendi. Vsakdo, ki pravi, da so cepiva nujna, je 100% neveden ali ima sumnjivo agendo, kot je finančni motiv. Kajti to je čista laž, ne obstaja nobeno opravičilo za injiciranje cepiv v novorojenčka, katerega imunski sistem se sploh ne odziva na cepivo. 

Gary, dal bom eno prispodobo. Vemo kako hoditi, Bog nam je dal noge. Potem so rekli, da je potrebno izboljšati način prevoza in zdaj imamo letala. Podobno temu ima telo imunski sistem, ki deluje na določen način in potem je nekdo želel narediti boljši imunski sistem, da bi bili bolj zaščiteni. In tako so izumili cepiva. In če bi vam rekel, da vsakič, ko boste šli na letalo, bo ena oseba izmed 32 na letalu umrla ali bo imela trajne nevrološke posledice, ali bi v tem primeru šli na letalo?

NNN-Gary: Hmmm. Ne. 

Dr. Rashid Buttar: In ravno za to gre. Sama zamisel o cepljenju je dobra, vendar so sama cepiva zelo zelo slab produkt. Nisem vedel, dokler mi moj prijatelj producent Del Bigtree ni povedal; in ali ti veš Gary, da ko vložite tožbo proti proizvajalcu cepiva (zaradi posledic cepljenja), katero ime je navedeno v tožbi kot tožena stranka?

NNN: Ne vem. Vem pa da obstajajo sodišča za poškodbe zaradi cepiva (angl.: Vaccine Injury Courts), da obstaja odškodninski sklad, a ne več, katero ime je v odškodninski tožbi. 

Dr. Rashid Buttar: Ima tožene stranke v odškodninski tožbi je sekretar za zdravje (angl.: Secretary of the Health and Human Services). Zakaj? Zato ker so v 80. letih farmacevtska podjetja povedala v Kongresu, da jih toži tako veliko ljudi zaradi poškodb po cepljenju, da potrebujejo rešitev tega problema. Predsednik Ronald Reagan je rekel, da to ni dobra ideja, a Kongres je rešil farmacevtsko industrijo in rekel, da ne bodo izvajali študij o varnosti cepiv in da bo država prevzela odgovornost. Vsakič ko danes nekdo toži farmacevtsko podjetje zaradi stranskih posledic cepljenja, tožena stranka ni farmecevtsko podjetje (ki je izdelalo cepivo), ampak vlada ZDA. In na drugi strani je pravosodno ministrstvo (angl.: Department of Justice), ki bi moralo skrbeti za izvajanje pravice, zdaj pa zastopa interese farmacevtske industrije pri poškodbah državljanov zaradi cepiv. Tako zelo popačen je naš sistem. In to je potrebno popraviti - Bill Gates in dr. Anthony Fauci morata prevzeti odgovornost za svoja dejanja. (op. prev.: odškodnine zaradi poškodb in smrti zaradi cepljenja ne plačuje farmacevtska industrija, ampak država z denarjem davkoplačevalcev)

NNN: Vau, to je prav zagotovo potrebno upoštevati in verjamem da dogodki gredo v to smer. Vidimo ljudi, kot so dr. Shiva, vi dr. Rashid ali jaz, ki kličemo voditelje k prevzemanju odgovornosti. Če gremo nazaj na aspekt nadzora. Vidimo Google, Apple in različne nove aplikacije, ki jih uporabljajo za sledenje COVID-19 bolnikov. Kakšen precedens se s tem uvaja?  Omenili ste RFID čipe in vemo, da obstaja posebna snov, ki jo lahko dajo v cepivo in ki se lahko vidi samo pod lučjo. Kakšen precedens torej imamo glede invazije na zasebnost in pojmovanja bolnikov s COVID-19 kot izobčencev?

Dr. Rashid Buttar: Gary, mislim da ste zelo velikodušni in prijazni, a če želite vedeti, kakšen precedens je to, vam povem da je to precends kakor v 2. svetovni vojni. Tam so to doživeli Judje, ki so bili izobčeni. Tudi ljudje druge barve kože so doživeli segregacijo in so bili poslani v koncentracijska taborišča. Judje so dobili oznake in tudi zdaj se dogaja podobno. Mi vemo, da je sistem prepričanja Billa Gatesa evgenika in to sega daleč nazaj v nacistično Nemčijo. Objavili bomo kratek videoposnetek o tem, ki ga je naredil če se ne motim Infowars in prikazuje kratko zgodovino, kako se je evgenika začela, kje smo zdaj in kako je vse povezano. 

(op. prev.: https://www.youtube.com/watch?v=62u1ilw4MyE&feature=share&fbclid=IwAR1d6vrxtxKjzu382yyV_13H-mC4igd0QxA4QpNsY-F6v_Yht7dQQRm4Jtk )

Strašljiva je že količina cenzure, ki se zdaj dogaja. Ljudje me sprašujejo: "Kje so vaši dokazi, gospod doktor? Zakaj mediji ne poročajo o tem? Če je to vse res, bi vsi poročali o tem." A ravno v tem je problem. Uvedli so cenzuro, zato da bi preprečili širjenje resnice. V to so vključene medijske korporacije. Celo ljudje, ki naj bi nam bili naklonjeni v določenih medijih...dva medija sta stopila v stik z menoj, da bi naredili intervju, toda potem niso želeli, da bi jaz govoril o določenih stvareh. Rekli so mi, da ne želijo poročati o teh temah. Mene so cenzurirali najbolj mogočni mediji, kot sta Youtube in Face Book. In jaz sem rekel predstavnikoma teh dveh medijev, da ne želim, da me cenzurirata. Če bi želel cenzuro, bi ostal na Youtube in Face Book-u. Zato Gary, cenim vašo možnost in željo da se resnica širi in mislim da ima vaša mreža Next News Network zelo primerno ime, kajti ljudje se bodo vse bolj obračali na vas, kot vir informacij, tako kot na Robert Scott Bella in mnoge druge ljudi, ki prinašajo resnične informacije brez cenzure. Zato zelo cenim medije, ki imajo novinarsko integriteto in poročajo nepristransko.

Zaradi tega jaz postavljem svoje življenje na kocko, zaradi tega je umiralo na milijone ljudi med 1. in 2. svetovno vojno, v Vietnamu, v Koreji....to je bilo za svobodo, za svobodo govora. To je naša prva pravica, druga je v ZDA nošenje orožja. In tudi to skušajo odvzeti in več čas ponavljajo, da je potrebna prepoved nošenja orožja. In če nas bi razorožili, bi se lahko zgodilo karkoli. Imam prijatelje na vseh koncih sveta in zdanjih 5-6 let mi ljudje, ki niso ameriški državljani, govorijo: "Upam da vi Američani razumete situacijo in da se nikdar ne boste odpovedali pravici do orožja. Kajti če bo padla Amerika, bo padel tudi preostali del sveta." Amerika ima največjo skupnost civilistov, ki so oboroženi, imamo pa tudi veliko upokojenega vojaškega in policijskega osebja. Imam sporočilo za vse njih, za tiste varuhe zakona, ki so aktivni ali upokojeni.  Želim da si zapomnijo te besede, ob vsaki priložnosti jih bom povedal, da jih opomnim:

Prisegli ste, da boste varovali ameriško Ustavo pred vsemi sovražniki, zunanjimi in notranjimi. Spomnite se te besede "notranji sovražniki". Če ste varuhi zakona zdaj v aktivni službi, v vojski in če vas pokličejo v kakršnokoli aktivnost zoper državljane, se spomnite, da ko boste slekli uniformo, boste tudi vi ta državljan in vaši otoci so prav tako ranljiva skupina posameznikov, ki jim želijo vsaditi RFID čip. Tudi oni bodo občutljivi na enake strupe. Zato je nezakonito izvrševati nezakonite ukaze. Spomnite se, ko vas bodo poklicali, da ukrepate proti državljanom, da ste se zavezali k varovanju tistih, ki so nezaščiteni in ranljivi. Spomnite se te prisege, vi ki ste aktivni ali upokojeni varuhi zakona ali vojaško osebje. Spomnite se svoje prisege.

NNN: Da, absolutno. Spomnite se svoje prisege. Te besede si je treba zapomniti. Za vse ki to zdaj gledate: imamo veliko informacij, ki smo jih predočili. Zdaj je na vas, da vzamete te informacije in jih delite s svojimi prijatelji. Dajte povezavo na ta videoposnetek v e-pošto in jo pošljite. Delite link v SMS sporočilih po telefonu. Dajte ga na Twitter, delite ga na Face Book-u, da se te informacije čim bolj širijo, kajti v uradnih medijih jih ne boste slišali. Ne boste jih tam našli, oni ne poročajo o teh stvareh. Mi smo tu na Next News Network z dr. Rashid Buttar-jem. Res je bilo zadovoljstvo, da ste bili pri nas, dr. Buttar. Ali imate kakšne zaključne misli? Dali ste sporočilo za varuhe zakona, kakšen pa je vaš poziv k delovanju za povprečnega Američana, ki nas zdaj gleda? Kaj je najbolj pomembno sporočilo v tej pandemiji? 

Dr. Rashid Buttar: Hvala vam za to priložnost. Imam spletno stran https://www.askdrbuttar.com/ , kjer so videoposnetki o cepljenju, tam so tudi cenzurirani videoposnetki o COVID-19. vse je na voljo brezplačno. Huffington Post je napisal, da jaz zaračunam 450 USD za vse to, a to ni res. Imam novico za Huffington Post: tožil vas bom zaradi obrekovanja. Lahko se brezplačno pridružite The International Association for Disease, kjer so informacije in viri. Te videoposnetke boste lahko prenesli na svoj osebni računalnik, kajti lahko jih cenzurirajo na Youtube ali na Face Book-u, ne morejo pa jih cenzurirati v vaši napravi. Širite te informacije, kajti če jih bodo vsi imeli, ne bodo mogli vseh cenzurirati. lahko cenzurirajo nekaj nas posameznikov, toda če bodo vsi imeli te videoposnetke, jih ne bodo mogli cenzurirati. In to je moj poziv k akciji: pojdite na mojo stran https://www.askdrbuttar.com/, delite te linke videoposnetkov s prijatelji. Tam so tudi neka orodja, ki jih lahko uporabite če želite. Prenesite te videoposnetke na svoj računalnik in jih delite z družino in prijatelji. To je vse, kar jaz prosim. 

NNN: Dr. Buttar, hvala vam, ker ste bili z nami. Torej ljudje, delite te informacije na vseh družbenih omrežjih. Veseli bomo vaših komentarjev. dr. Buttar, upamo da se boste kmalu spet oglasili pri nas, vkolikor boste na območju Chicaga. Veseli bomo, če boste prišli v naš strudijo, da bomo sedeli skupaj in imeli osebni stik med pogovorom v podcastu. Bilo bi odlično, če bi prišli. Informacije, ki ste jih danes povedali, vaša zavzetost za resnico je zelo pomembna in upam, da se to prenaša na vse, ki gledajo to oddajo. jaz poslušam kar ste povedali in sem se tudi jaz zagrel in sem vzhičen, ker bom lahko te informacije prenesel Američanom. Torej dobrodošli ste v naslednji oddaji

Dr. Rashid Buttar: Hvala, cenim da ste mi dali priložnost. 

NNN: Hvala občinstvu, da ste nas poslušali. Veste kaj je potrebno storiti, pritisnite znak za deljenje tega videoposnetka in se vidimo v naslednjem poročilu Next News Network. Jaz sem Gary Franchi. 

VIRI: 

DR RASHID BUTTAR EXPOSES FAKE VIRUS AGENDA & BILL GATES

https://www.youtube.com/watch?v=HWtJJDDN-II&feature=share&fbclid=IwAR1ZswFJo-zlJUeMo7shVkdA6abbIAVgTgpcr_D1LDgEm2zAQFOdQ2rzE_8

https://www.youtube.com/watch?v=WGbYHJcMbz8&feature=emb_logo&fbclid=IwAR0W-EFkO7FIGXNfY_jrSJ7trtbe8m09xPlagUVNpSAfeal3W2RNWlZHRFM

Video s podnapisi https://www.facebook.com/watch/?v=713058289463386

-

Gain-of-function raziskave: https://www.youtube.com/watch?v=U26z_nP1vbg&feature=share&fbclid=IwAR3-ap6ereYZE4gRgSrjf7Tr0b-4Bkboa_12PR9J_-H6H1HYBpVzXqRNO2I

-

Igor Ogorevc, Planet Zdravja o COVID-19 https://www.youtube.com/watch?v=sUsxZLSoTZ4&feature=share&fbclid=IwAR0m08SpuIuwD7b5UtIfIDqCs08fr5zCyewhPwuNzYJ2Cwjnmhns0EGvYxY

-

dr. Shiva: https://www.youtube.com/watch?v=EM3cPvOatI8&feature=youtu.be

-

dr. Rashid Buttar na neodvisni digitalni platformi https://www.youtube.com/watch?v=hFE1CQ-w6hI&feature=share&fbclid=IwAR2u3L4M0W0_4l027m0qvQLi_w3yXgqz4jOM4jnfQ6Ie4EbnupBcxb6osfQ

-

dr. Rashid Buttar 1. del: https://www.youtube.com/watch?v=KzXs1OHvItA : Vsi ki so bili cepljeni za gripo, bodo pozitivni na pomanjkljiv test za koronavirus. 

-

dr. Rashid Buttar 2.del : https://www.youtube.com/watch?v=XdSrY9-viEA&feature=emb_logo Že v stari Grčiji so imeli razpravo o nadzoru populacije, iz tega se je razvila evegnika, katere del je tudi Bill Gates, ki je 18.10. 2019 v simulaciji pandemije Event 201 napovedal, da bo koronavirus ubil 65 milijonov ljudi. Novembra 2013 je Bill in Melidna Gates Fundacija donirala Pirbright Inštitutu 189.000 USD za raziskave v kmetijstvu, ta Inštitut pa je maja 2017 prijavil  patent GU24 0NF (GB) v European patent specification za koronavirus cepivo za ljudi (EP 3 172 319 B1). Gatesov prijatelj dr. Anthony Fauci je povedal, da se bo koronavirus vračal nazaj in da je edina rešitev cepljenje. V Avstraliji je premier vlade rekel, da bo karantena trajala mesece dolgo in da je edini način, da boste lahko stopili iz svojega doma ta, da se cepite. Nobenega dokaza ni, da so cepiva rešitev. Cepiva so škodljiva, je priznala tudi predstavnica Združenih Narodov. Poglejte film Out of Shadows, da boste razumeli Agendo medijev.  https://www.outofshadows.org/. V COVID-19 epidemiji so kršene človekove pravice. In zdravniki in znanstvniki, ki molčite, niste del rešitve ampak problema. Samo Ebola in tuberkuloza mycobakterija ter še en virus se širijo po zraku. Dr. Anthony Fauci je dal Kitajski 3,7 milijona USD, da je razvila himera koronavirus SARS CoV-2 COVID-19.

-

Dr. Rashid Buttar 3.del https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=fVttZTCBOHU&feature=emb_logo Dr. Anthony fauci in njegovi prijtelji so že leta 2017 napovedali pandemijo koronavirusa. Kako je dr. Anthony Fauci to lahko vedel že pred tremi leti? On je grozil dr. Judy Mikovic, da če bo govorila, kako cepiva povzročajo avtizem, raka in druge bolezni, jo bo spravil v zapor. Imamo C vitamin terapijo in druge terapije in mi znamo pozdraviti najtežjo obliko COVID-19 na naših klinikah. Zakaj Švedska nima karantene? 99% umrlih v Italiji je imelo druge bolezni, ki so bile vzrok smrti in ne COVID-19. 

-

Dr. Rashid Buttar 4.del: https://www.youtube.com/watch?v=X_M1xKcNXx8&feature=emb_logo V New Yorku nimamo le COVID-19, imamo tudi simptome višinske bolezni, ki je povezana z omrežjem 5G, katerega sevanje vpliva na kalcifikacijo celic in motnje hemoglobina in kisika. Jaz in mnogi moji upokojeni prijatelji iz vojske ne bomo dovolili, da nas prisilno cepijo. 

-

Dr. Rashid Buttar: https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=CxBwLSpmmvc&feature=emb_logo

Ameriško podjetje Kyron je leta 2006 patentiralo korona virus za akutni respiratorni sindrom. Patent je kupilo farmacevtsko podjetje Glaxo Smith Kline, specializirano za cepiva. Obstaja tudi evropski patent za koronavirus cepivo za pišcane št EP 3172319B1 iz leta 2014, ki je bil odobren novembra 2019. https://patentimages.storage.googleapis.com/1d/4e/4a/ac8914e765d645/EP3172319B1.pdf

Patent EP3172319A1 za koronavirus ima Pirbright Institute iz Velike Britanije. Pirbright Institute ima patent za koronavirus in tudi za cepivo za korona virus pri piščancih. Kdo je lastnik Pirbright Instituta? Pirbright Rothschilds, delnice ima tudi angleška kraljica Elizabeta in z njimi sodeluje Fundacija Billa in Melinde Gates, ki si preko Svetovne zdravstvene organizacije prizadeva cepiti z nevarnimi cepivi ves svet https://d.tube/?fbclid=IwAR3HsZCWX49YNVIHZQcU1kz4gQWQSHW7EB9Wx0kZ1W6mWJbB6lJ7Po-TfSk#!/v/svobodni-108-zemljani/QmPsDEgnzEZVruxwPT4ZeeFL9ZRUThXkSNSVKkWnuKZx5s?fbclid=IwAR3HsZCWX49YNVIHZQcU1kz4gQWQSHW7EB9Wx0kZ1W6mWJbB6lJ7Po-TfSk

Ameriška resolucija 6666 o testiranju za COVID-19 v Kaliforniji https://www.youtube.com/watch?v=UtbtpLLFyuQ&feature=youtu.be  Omogoča, da službe lahko vstopijo v dom in prislino testirajo ljudi, čeprav je test za koronavirus nezanesljiv in je lažno pozitiven, če je bila oseba cepljena za gripo. Če imajo starši kašelj in so pozitivni, lahko prislino odpeljejo to osebo ali otroka. O tem je govoril tudi predstavnik Svetovne zdravstvene organizacije in angleška kraljica, da bo veljalo za ves svet. 

https://www.youtube.com/watch?v=n7sw9xwRZjE&feature=share&fbclid=IwAR3UdxW_6R4rAWzDt7sauAKxIGmSEBsE8IdkTqCMJKUz6Ol5QWl2Ek8Wsl0

https://www.youtube.com/watch?v=g7IVTUszmMY&feature=share&fbclid=IwAR3jGmuOmIGz1XYyFJNGHakQYvsIVSZ2cjerSEB9nmDkA26eZm_WFzXxUxE

https://www.youtube.com/watch?v=F-7UKLPKmY8&feature=share&fbclid=IwAR2yMYHZ56NuLS0T9IWrnw41ZJ-3jc1er9mV1_Pgd9-Zm5tT_b4SoRnRLOI

https://www.facebook.com/stojakovic.marija/posts/10223839292272921

https://resnicax.si/pozor-drugi-val-ne-bo-korona-ker-je-v-planu-nekaj-povsem-drugega-dr-rashid-buttar?fbclid=IwAR0jNa4PMmbEoXyOCkkTc1USU_jhkgjyQsPyV5in2Xc-czJj6tdlNFpIS5g

https://www.youtube.com/watch?v=KimrGEWqID0

*

https://dokumentarac.com/covid-19/video-dr-rashid-buttar-drugi-val-pandemije-je-isplaniran-kako-bi-se-nametnulo-obavezno-cijepljenje/

*

dr. Rashid Buttar o PCR testu: https://www.youtube.com/watch?v=Yxk1a4Fe71I&feature=share&fbclid=IwAR1VmJwPaAvgbBKRQpLi619jyLdiDf8h5zBdNM37-WxABOG2pGQKgB5gKPo

*

11.230 bralcev te objave do 30.1. 2021

https://www.youtube.com/watch?v=Gu7AbcKTSM8&feature=share&fbclid=IwAR33OeIMJCITV4SYrMZFqjfOePOAH-PfqyU4zLktr2dM_Oy_2dGUtxMi-s4

https://www.youtube.com/watch?v=YoyJIRa1EsY&feature=youtu.be

Dr Rashid Buttar: Zakaj smo vsi lahko pozitivni na testu za COVID-19 ? https://www.youtube.com/watch?v=a9rFxEusAJI&fbclid=IwAR1WY4CMw4mNubGVyLnPBS1vwZx0Z_yPhdes2oFnqnLT60UVxh671LgRH0U

Cepiva in EM sevanje lahko povzročijo avtizem. In po podatkih centra za nadzor bolezni ima danes 77.000.000 ljudi avtizem, kar je 1% svetovnega prebivalstva. O tej epidemiji, tudi v Sloveniji, mediji ne poročajo https://www.youtube.com/watch?v=Hch33RhTyLg&feature=share&fbclid=IwAR2vxwz7ytH03ihDuCRD1xubKBqixTGcYPI06g3U6SFOlbN4g8xNTKOOxGw

Zakaj so maske škodljive ? https://www.dihalnica.si/post/maska-da-ali-ne?fbclid=IwAR0sr8Q1Iu1ORoJufYHTJt6Xku6KC3wH50BCnLtL_sB8ZOTwi_wK17crjJI

Dr. Rashid Buttar: maske so nevarne in povzročajo hipoksijo. Narejene so iz strupenih snovi https://www.youtube.com/watch?v=euPLQN0c8qU

Ameriška resolucija 6666 o testiranju za COVID-19 v Kaliforniji Omogoča, da službe lahko vstopijo v dom in prislino testirajo ljudi, čeprav je test za koronavirus nezanesljiv in je lažno pozitiven, če je bila oseba cepljena za gripo. Če imajo starši kašelj in so pozitivni, lahko prislino odpeljejo to osebo ali otroka. O tem je govoril tudi predstavnik Svetovne zdravstvene organizacije in angleška kraljica, da bo veljalo za ves svet. Video WHO in angleške kraljice je na naslovu https://www.youtube.com/watch?v=N_Z7i58nEO8&feature=share&fbclid=IwAR2rLfhmQuKe9FIWh7Ub0sksdjIu3exGzvnofEtKuenLi_3kANRuyjlGLFI https://www.youtube.com/watch?v=UtbtpLLFyuQ&feature=youtu.be

Donald Trump: ZDA ne bo več sledila modelu COVID-19, ki so ga predlagali Bill Gates, Svetovna zdravstvena organizacija, dr Anthony Fauci in ameriški Center na nadzor bolezni. Namesto tega zgrešenega modela bodo uporabili dejanske številke širjenja epidemije, je povedal Generalni Kirurg ZDA, Jerome Adams. Dr. Rashi Buttar: Uradni mediji niso poročali o tem, namesto tega so objavili študijo, da bo fizična razdalja (social distancing) potrebna do 2022 leta. To je zato, ker so to Fake News mediji, ki preprečujejo resnične informacije in širijo dezinformacije. Vemo kdo je lastnik teh medijev in Holywooda. Cilj te agende je obvezno cepljenje https://www.youtube.com/watch?v=KzXs1OHvItA https://www.europereloaded.com/trump-dumps-fear-based-gates-who-cdc-big-rx-dr-fauci-from-coronavirus-task-force/

Dr. Rashid Buttar: ljudje ki nosijo maske, imajo povečan vnos CO2 in zmanjšan nivo kisika kar vodi v povečanje stresnega odziva (boj ali beg) in zvišanje kortizola. To pa ošibi delovanje imunskega sistema, tako kot elektromagnetno sevanje, kot je 4G ali 5G. Ljudje imajo lahko simptome hipoksije, znižan nivo kisika v krvi, kar je tudi en od simptomov COVID-19. Kdor bo prejel cepivo, bo zelo ogrožen in če bodo ljudje umirali ali zbolevali zaradi cepiva za COVID-19, bodo rekli, da je po posledica drugega vala. To so poskušali narediti že prej, z virusom H1N1 svinjske gripe, ko so napovedali več milijonov mrtvih, zato da so lahko prodali škodljive cepiva za svinjsko gripo https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=100009437272829&attachment_id=360922321605571&message_id=mid.$cAAAAA1mXQtF6n5wCFl0bla2_gug-

Donald Trump: ZDA ne bo več sledila modelu COVID-19, ki so ga predlagali Bill Gates, Svetovna zdravstvena organizacija, dr Anthony Fauci in ameriški Center na nadzor bolezni. Namesto tega zgrešenega modela bodo uporabili dejanske številke širjenja epidemije.

Ker je Youtube cenzuriral intervjuje z dr. Rashid Buttarjem, čeprav so v nekaj dnevih imeli 9 milijonov ogledov, je tu posnetek na neodvisni digitalni platformi London Real's Digital Freedom Platform https://www.youtube.com/watch?v=hFE1CQ-w6hI&feature=share&fbclid=IwAR2u3L4M0W0_4l027m0qvQLi_w3yXgqz4jOM4jnfQ6Ie4EbnupBcxb6osfQ

Pa mi je uspelo. Všečkati namreč. Saj me je vztrajno zavračal opomnik, da moram biti prijavljen :-) Pa sem bil :-(

Prijazno vabljeni k branju :-)