Oglejte si, kako evropska poslanka uniči celotno Covid politiko v 5 minutah: 'Čas za zelo neprijetna vprašanja'

Oddajachilles arrow, dne 2022-05-03 ob 21:47:05

 

Evropska poslanka Christine Anderson spregovorila pred 'preiskovalnim odborom za COVID-19' in zahtevala preiskavo kršitev človekovih pravic

"Covid cepiva so povzročila 20-krat več resnih stranskih učinkov in 23-krat več smrti kot vsa druga cepiva v zadnjih 20 letih skupaj."

 

Ta teden je evropska poslanka Christine Anderson (AfD) imela svoj prvi govor pred novim "preiskovalnim odborom" Evropske unije za COVID-19. Nemška evropska poslanka je obsodila EU Covid politiko in zahtevala preiskavo jasnih kršitev človekovih pravic pod pretvezo boja proti virusu.

 

Andersonaov je nasprotovala "lažnim trditvam glede varnosti cepiv, njihove domnevne dokončne odobritve in tako imenovane učinkovitosti." Evropska poslanka je poudarily, da baza podatkov Evropske agencije za zdravila (EMA) kaže, da so v sedmih mesecih "cepiva" Covid povzročila 20-krat več resnih stranskih učinkov in 23-krat več smrti kot vsa druga cepiva v zadnjih 20 letih skupaj.

 

"Zakaj se to ne preiskuje," je vprašala evropska poslanka. Pojasnila je, da vladna Covid politika nima nobene zveze z javnim zdravjem. Namesto tega se zdi, da je šlo za "zaslužek za farmacevtsko industrijo".

 

Zakaj alternativne metode za boj proti Covidu niso bile raziskane ali posredovane javnosti, je vprašala Andersonova? Namesto tega je vzkliknila, da se je vse v njihovi celotni Covid  politiki "skrčilo samo na: "cepite, cepite, cepite."

 

Odbor za vprašanja, ki ga mora nasloviti

Andersonova je opozorila na druga vprašanja, ki jih mora raziskati odbor. Najprej se je osredotočila na »izvajanje pogodb o cepivih«. O pogodbah proizvajalcev cepiv je na voljo malo informacij, ker odbor zadržuje informacije. Spraševala se je, kako lahko "pravilno opravlja svoje delo kot izvoljena evropska poslanka" in izobražuje svoje volivce brez podatkov.

 

Raziskati je treba tudi množična »omejevanja temeljnih pravic, ki niso vredne demokracije«, je vzkliknila. "Zaradi izgube delovnih mest, diskriminacije in marginalizacije smo doživeli ponovno opredelitev temeljnih pravic." Po novi definiciji so naše pravice zdaj privilegiji, ki jih vlada izbira komu jih bo podelila.

 

Andersonova je zahtevala odgovore, zakaj odbor ne preiskuje "marginalizacije in kriminalizacije kritikov", ki so obsodili njihove "protidemokratične ukrepe".

 

V nadaljevanju je dejala, da je nesprejemljivo, da Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) podpisuje nove pogodbe z državami članicami EU. Kot je Andersonova že pojasnila, se WHO bori za dejansko oblast upravljanja nad državami članicami EU v primeru pandemije:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
achilles arrow
achilles arrow
Objavil/a 2022-05-03 21:47:05 (May 03, 2022)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Arthur Firstenberg: Reševanje zemlje – nadaljni korak
Italijansko sodišče je razsodilo, da je obvezno cepljenje protiustavno, 'usodni stranski učinki' preveč tvegano
Po naključju se je pojavila prava slika Hillary Clinton
Škandal novega svetovnega zdravstvenega reda
Svetovna zdravstvena organizacija ima načrt za 10 let nalezljivih bolezni, pravi virolog SZO.
Oglejte si, kako evropska poslanka uniči celotno Covid politiko v 5 minutah: 'Čas za zelo neprijetna vprašanja'
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
avgust 2022
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj