Članek
F. William Engdahl: Biden cinično uporablja Ukrajino za prikrivanje sabotaže s hrano
Objavljeno Apr 30, 2022

Varnost preskrbe s hrano v ZDA je ogrožena kot še nikoli doslej od Dust Bowl iz 1930-ih, in "Zelena agenda" Bidenove administracije dela vse, da bi poslabšala posledice za svoje državljane.

Začenja se videti, kot da nekateri slabi akterji namerno sprejemajo ukrepe za zagotovitev prihajajoče svetovne krize s hrano. Vsak ukrep, ki ga strategi Bidenove administracije izvajajo za "nadzor energetske inflacije", škodi dobavi ali napihuje ceno zemeljskega plina, nafte in premoga svetovnemu gospodarstvu. To močno vpliva na cene gnojil in proizvodnjo hrane. To se je začelo veliko pred Ukrajino. Zdaj krožijo poročila, da so Bidenovi ljudje posredovali, da bi blokirali tovorni železniški prevoz gnojil v najbolj kritičnem času za spomladansko sajenje. Do letošnje jeseni bodo učinki eksplozivni.

 

Ker je bil ključni čas za spomladansko sajenje v ZDA v kritični fazi, je CF Industries iz Deerfielda v Illinoisu, največji ameriški dobavitelj dušikovih gnojil in bistvenega aditiva za dizelske motorje, izdal sporočilo za javnost, v katerem navaja, da: »V petek, 8. Leta 2022 je Union Pacific brez predhodnega obvestila obvestil CF Industries, da je določenim pošiljateljem naložil, da zmanjšajo količino osebnih avtomobilov na svoji železnici, ki začne veljati takoj. Union Pacific je eno od štirih velikih železniških podjetij, ki skupaj prevažajo približno 80 % vsega ameriškega kmetijskega železniškega tovornega prometa. Izvršni direktor podjetja CF Tony Will je izjavil: »Čas za to dejanje Union Pacifica ne bi mogel priti v slabšem času za kmete. Te omejitve pošiljanja ne bodo le zamudile gnojenje, ampak dodatno gnojilo, potrebno za dokončanje spomladanskih aplikacij, morda sploh ne bo moglo doseči kmetov. Z uvedbo te samovoljne omejitve na le peščico pošiljateljev Union Pacific ogroža letine kmetov in zvišuje stroške hrane za potrošnike. CF je vložil nujne pozive na Bidenovo administracijo za popravo, zaenkrat brez pozitivnih ukrepov.

V tem, kar očitno postaja vojna ameriške administracije za hrano, razmere dramatično poslabšajo zahteve USDA, da rejci piščancev ubijejo milijone piščancev v zdaj 27 državah, domnevno zaradi znakov okužbe s ptičjo gripo.

"Virus ptičje gripe" H5N1 je bil leta 2015 razkrit kot popolna prevara.

Testi, ki jih zdaj uporabljajo inšpektorji vlade ZDA za ugotavljanje ptičje gripe, so enaki nezanesljivi testi PCR, ki se uporabljajo za COVID pri ljudeh. Test za to ni vreden počenega groša. Uradniki ameriške vlade ocenjujejo, da je bilo od februarja, ko so bili prvi primeri pozitivni, odstreljenih najmanj 23 milijonov piščancev in puranov, ki naj bi zadrževali širjenje bolezni, katere vzrok bi lahko bilo neverjetno nehigijensko zaprtje v kletkah množičnih industrijskih piščancev CAFO. Posledica je strmo zvišanje cen jajc za približno 300 % od novembra in huda izguba virov piščančjih beljakovin za ameriške potrošnike v času, ko je skupna inflacija življenjskih stroškov na najvišji 40-letni ravni.

katastrofa svetovnih razsežnosti

Ta namerna dejanja Washingtona se dogajajo v času, ko svetovna serija katastrof s hrano ustvarja najslabše razmere v oskrbi s hrano v zadnjih desetletjih, morda od konca druge svetovne vojne.

V EU, ki je pri krmnih žitih, gnojilih in energiji močno odvisna od Rusije, Belorusije in Ukrajine, sankcije močno poslabšajo pomanjkanje hrane, ki ga povzroča covid. EU uporablja svojo neumno zeleno agendo kot izgovor, da italijanski vladi prepove ignoriranje pravil EU, ki omejujejo državno pomoč kmetom. V Nemčiji je novi kmetijski minister iz stranke Zelenih Cem Özdemir, ki želi postopoma opustiti tradicionalno kmetijstvo, domnevno zaradi njegovih izpustov "toplogrednih plinov", dal hladen odgovor kmetom, ki želijo pridelati več hrane. EU se sooča z mnogimi enakimi katastrofalnimi grožnjami za varnost preskrbe s hrano kot ZDA in še večjo odvisnostjo od ruske energije, ki jo bo EU samomorilno sankcionirala.

David M. Beasley, izvršni direktor Svetovnega programa Združenih narodov za hrano, je nedavno izjavil o svetovnih pogledih na hrano: "Od druge svetovne vojne ni niti približno takega primera."

Predvsem Bidenovo ministrstvo za finance je sestavilo seznam najobsežnejših gospodarskih sankcij proti Rusiji in Belorusiji, s čimer je pritiskalo na EU, naj vestno sledi, sankcijam, katerih vpliv na globalno oskrbo z žitom in gnojili ter oskrbo z energijo in cene je bil povsem predvidljiv. To je bila dejansko sankcija za ZDA in svetovno gospodarstvo.

To so le zadnji primeri namerne sabotaže prehranske verige v okviru Bidenove zelene agende, WEFa v Davosu, Billa Gatesa in Rockefellerjeve fundacije, kot del njihove distopijske agende Great Reset evgenike. Tradicionalno kmetijstvo naj bi po vsem svetu nadomestila sintetična laboratorijsko pridelana prehrana iz ponarejenega mesa in beljakovin iz kobilic in črvov. Vse za domnevno slavo nadzora globalne klime.

To je res noro.

Opraviti imamo namreč s totalnimi psihopati.

Ti ljudje sedijo v vladah, dejansko pa bi morali biti zaprti v umobolnicah.