Članek
Vremenska vojna je resnična, novi svetovni red bi nas rad nadzoroval in izstradal
Objavljeno Apr 30, 2022

komentarji:
The AshkeNazis DidIt pravi:
To lahko potrdim. Včasih sem to zavračal, ker nisem vedel, kako in zakaj bi to storili, in nisem dovolj dvomil, da bi raziskal. Potem je prišla prevara in prebudil sem se v pravo naravo globalističnih tako imenovanih elit, ki so lastniki in vladajo temu svetu. Potem nisem več dvomil, da bi lahko in bi storili vse in vse, da bi pospeševali svojo nadvlado in protičloveško agendo, in sem se zato odprl za tako imenovane teorije zarote in začel preučevati tiste, ki so se zdele verjetne. Kar zadeva to temo, sem ugotovil, da imajo to res zmožnosti (patentirana tehnologija za spreminjanje vremena obstaja že pred stoletjem) in so to počeli celo pri skladiščenju že v času vietnamske vojne. Raziskoval sem tudi trditve chemtrails, ki sem jih prej zavrnil kot le sledi reaktivnih motorjev. Ugotovil sem, da obstaja veliko dokazov o tem, da je nebo napolnjeno s preveč vlečenjem, da bi morda bilo od letal in drugih reaktivnih letal, in da sodobni reaktivni motorji le redko oddajajo vidne sledi. Ko se to zgodi, se hitro razblinijo, za razliko od chemtrailov, ki ostanejo več minut ali več.
Nekdanji direktor Cie celo priznava, da je geoinženiring resničen, vsaj kar se zdi kot tanko prikrito priznanje o »koristih« razprševanja aerosola za vplivanje na podnebje.
Nebo torej zasejejo z aerosolnim brizganjem, medtem ko o tem ne obveščajo javnosti. Če bi imelo dobre namene, bi nam rekli, ne? (Ne, da bi verjel, da imajo dobre namene glede vsega, kar počnejo.) Torej bi bil racionalen zaključek, tudi po nominalni vrednosti, ta, da delujejo zlonamerno.
Obstaja tudi veliko dokazov o učinkih škropljenja, tako z vztrajno sušo kot s hitrimi in ostrimi vremenskimi spremembami po škropljenju.
Zdaj sem to celo izkusil na lastni koži, saj je bilo pred tednom dni nebo mojega dokaj majhnega domačega mesta sredi Švedske napolnjeno z velikimi količinami vztrajnih belih sledi. Bili so dobesedno po vsem mestu, raztezali so se milje in se pogosto križali. Dan, ko se je to zgodilo in nekaj dni pred tem je postajalo vse topleje (po neobičajni toploti in nato zmrzali zgodnje pomladi) in bil je sončen in topel dan z jasnim nebom. Po škropljenju je postalo veliko hladnejše. Že dneve in dneve imamo temperature okoli 10 stopinj Celzija in hudo mrzel veter. Nebo je bilo napolnjeno in polno velikih sivih in pogosto nizko visečih oblakov. Ne dvomim, da je škropljenje povzročilo to. Nekateri bi lahko rekli, da je naključje (skupaj z vsemi drugimi milijardami "naključij" in "nesreč", ki bi se morale zgoditi in se zgoditi, da bi bilo celo skoraj možno, da je vse slabo počutje in groza, ki trpijo človeštvo, vse prej kot namerna in zlonamerno), vendar mislim, da še nikoli nisem doživel tako močnega preobrata v vremenu in temperaturi. Običajno, ko se okoli aprila začne segrevati, gre tako naprej, le z rahlimi vzponi in padci.
Namen je, da skupaj s pomanjkanjem gnojil, ki so ga povzročili, uničijo našo zalogo hrane, da jim omogočimo obroke hrane in izsilimo poslušnost v zameno za hrano. Namenjeno je tudi uresničitvi njihovega cilja, da se ustavi naravno proizvodnjo hrane in namesto tega da se človeštvo v celoti prehranjuje z nenaravnimi in nezdravimi substancami, kot so GSO, in močno predelano, ne/podhranjeno in strupeno "hrano", kot je ponarejeno meso in druga "hrana", napolnjena z strupene kemikalije, polne sladkorja in/ali soli ter strupenih "rastlinskih" olj, kot je oljna repica, in z malo ali brez hranilne vrednosti. Pa tudi, da bomo jedli hrošče (kot so nam OZN že leto povedali, da bomo.)
The AshkeNazis DidIt pravi:
Ljudje iz 'Tinfoil Hat' se smejejo zadnji: nekdanji vodja Cie Brennan je pohvalil Chemtrailsa v govoru CFR https://www.winterwatch.net/2021/01/tin-foil-hat-folks-get-the-last-laugh-cia -direktor-lauds-chemtrails-in-svet-govor/