Članek
Ljudje smo, svobodni smo: ''Veliko ponastavitev'' je treba premagati
Objavljeno Apr 29, 2022

Milijoni ljudi po vsem svetu se zavedajo, da njihova življenja in življenja njihovih otrok ogrožajo zapore mandati za obvezno cepljenje in prepoved svobode govora.

Vedno večje je zavedanje, da so te neposredne in očitne grožnje le deli kompleksnega splošnega načrta za izvajanje tehnokratskega sistema svetovnega upravljanja, ki ga lahko opišemo kot neofevdalni sistem, ki si prizadeva povečati in utrditi moč in bogastvo svetovnih milijarderjev posameznikov in družin z uničenjem vsakršne možnosti avtonomnega individualnega vedenja. Namen teh psihopatskih elitistov je, da »ljudje« postanemo dobesedni podaljški njihove volje s tehnološko invazijo na vse vidike našega življenja, kar bo vodilo do popolne izgube naše sposobnosti, da sami čutimo, razmišljamo in delujemo.

Njihova obsedenost s popolnim nadzorom nad vso naravo in življenjem pomeni, da nimajo pristnega zavedanja, kaj pomeni biti živ, in vidijo vse okoli sebe kot nekaj, kar je treba ovrednotiti, oštevilčiti in nadzorovati, da bi ustvarili 'popolno' stanje obstoja. Ker so tako v osnovi negotovi in ​​vedo, da se posamezniki ne odrečejo svojega obstoja, da bi postali sužnji, je njihovo najmočnejše orožje za pridobitev nadzora laž – poskušajo nas prevarati, da verjamemo, da je dajanje nadzora njim v našem interesu ali da dejansko obvladujemo svoje življenje, ko sprejemamo površne, nesmiselne odločitve, kot je glasovanje za politične stranke, ki neizogibno na koncu opravljajo ponudbe elite finančne moči. Bolje svoboda v roki kot golob v politiki.

Ti elitisti so postali mojstri v sodelovanju z vsemi gibanji samospoštovanja, samooskrbe in solidarnosti – njihova uporaba dvojnega govora pomeni, da trdijo, da podpirajo skupnost, pravično porazdelitev bogastva, resnico v medijih, ekološko trajnost, raznolikost, rasno enakost, enakost žensk, svobodo in nenasilje (na primer), medtem ko si prizadevajo za izvajanje agende, ki ne podpira nobene od teh stvari. Njihova vse večja uporaba v zadnjih 70 letih nevladnih organizacij, ki zvenijo 'prijazno' in 'neodvisne', a v resnici sledijo korporativnim, imperialističnim in drugim elitističnim ciljem, je privedla do ogromnega števila navadnih 'zaskrbljenih' ljudi, ki vlagajo svoj denar in energijo. v organizacije in gibanja, ki razpršijo svojo sposobnost resničnega delovanja v lastnih interesih in interesih življenja na svetu kot celoti.