Članek
Kdo so paraziti, ki napadajo človeško skupnost?
Objavljeno Apr 18, 2022

Dve leti govorimo, da smo priča vojni proti človeštvu, s čimer je mišljena vojna proti VAM, katere namen je uničiti vašo svobodo in blaginjo ter, kar je še pomembneje, svobodo in blaginjo vaših otrok in otrok vaših otrok.

Na srečo je veliko ljudi postalo pozorno na to dejstvo in se je začelo mobilizirati, kot ljudje, ko se zavedajo, da so napadeni, da bi branili sebe in svoje ljubljene in skupnost.

Spomnimo se, da je bila ameriška revolucija zmagana z manj kot desetodstotno podporo množice in Gibanje za svobodo je to številko že precej preseglo. Njegova rast se pospešuje, ko postajajo zvijače tega sodobnega, a bolj prikritega imperija vse bolj očitne.

Ne smemo pozabiti tudi, da je sovražnik podoben parazitu, ki se je zajel v človeško skupnost in, čeprav sam ne proizvaja nič vrednega, si prizadeva zažreti ustvarjalnost in produktivnost milijonov poštenih ljudi.

Analogija vojne je torej v nekaterih pogledih manj primerna kot primerjati dogajanje s prizadevanjem človeške skupnosti, da odstrani parazitsko okužbo, ki je tako narasla, da tvega ubijanje gostitelja.

Kakor koli že, naslednji članek iz knjige The Conservative Woman (zelo priporočljiv) je vreden branja, če želite nekaj zanimivih spoznanj.

In častitljivega dr. Davida Martina, omenjenega v članku, je vredno spoznati, če še niste. Lahko si ogledate njegove video brifinge na Bitchute

Nič več gospoda lepega! Doc Martinova zaobljuba, da bo razkril zarotnike Covida

Pred petimi meseci je v Louisiani vedno karizmatični dr. David Martin (poglejte tukaj in tukaj za sorodne članke TCW Defending Freedom) imel, kot je rekel, njegov zadnji govor kot njegov trenutni jaz: 'Naj razjasnim, kaj mislim s tem – vi Od zdaj naprej me boste slišali veliko, vendar boste slišali drugo različico mene.

»Končal sem z gospodom Nice Guyjem. Govoril bom tam, kjer se ljudje odločimo, da je čas, da ta država ne dovoli nobeni organizaciji, nobeni instituciji, nobenemu finančnemu interesu, NIKOLI, NIKOLI, v prihodnosti, da v imenu znanosti ali v imenu politike ali v imenu česar koli drugega pobija petletnike. Končal sem biti gospod Nice Guy!'

Martin je nato eksplodiral v visokooktansko raziskovanje, za katerega verjame, da so zarotniške agencije, ki stojijo za frontmenom Covid-19 Big Pharme.

Glede na kampanjo cepljenja v Združenem kraljestvu, ki se je zdaj začela izvajati za otroke, stare od pet do 11 let (poleg hitro konkretizirajoče napačne pripovedi, da smo se zdaj vrnili v normalno stanje; ko se grehi zadnjih dveh let umikajo iz javnega spomina in ker se kujejo načrti za več enakega), sem ponovno pogledal Martinov govor in se spomnil, kako je njegova divja, čustveno nabita, pogosto gledališka in zabavna izvedba pogosto nekoliko odvrnila pozornost od osrednjega sporočila, vsaj zame.

Sledi torej nekakšen urejen prepis (vse Martinove lastne besede), ki pomaga razjasniti pomembne točke ustrezne predstavitve.

Ne glede na to, ali se kdo strinja z Martinom ali ne, njegove besede ostajajo dobra podlaga za razmišljanje.

»Sile teme napajamo, ko jih anonimiziramo, in ko vidimo njihove obraze na ekranu, se zavemo, da so le posamezniki, ki so izgubili družbeno pogodbo s človeštvom, ki pravi, da imamo ljudje pravico do življenja, svobode in sreče. Torej uganite, kaj se dogaja danes? Dal vam bom ljudi, ki jih je treba izpostaviti – NJIH.

»Prosojnice za mano so živi dokaz, da gre za zločinsko zaroto domačega terorja. Začnimo leta 1990 – Pfizer je vložil prvi patent za cepivo proti koronavirusu za pasji koronavirus. In veste, kaj je bilo to cepivo? S1 spike protein.

„Protein S1 spike je orožje: ni iz narave. Leta 1999 se je Anthony Fauci odločil uporabiti to posebno beljakovinsko zaporedje kot vektor cepiva in je prosil Ralpha Barica z Univerze v Severni Karolini Chapel Hill, naj izdela, citiram, klon z okvaro nalezljive replikacije. Kaj to pomeni? To pomeni povečati škodo za človeka: narediti jo bolj smrtonosno.

"Od leta 1999 je Ralph Baric prejel več kot 100 milijonov dolarjev za orožje delcev koronavirusa. Slišali ste za približno 3,7 milijona dolarjev, ki gredo v Wuhan: Oooh, zdi se slaba številka. Kaj pa več kot 28 milijonov dolarjev od teh [100 milijonov dolarjev], ki prihajajo iz DARPA [Ameriške agencije za napredne raziskovalne projekte za obrambo] za njihovo pobudo za biološko orožje? Za to še niste slišali, ker smo govorili o 3,7 milijona dolarjev, ki gredo v Wuhan. Nehajte se motiti z naslovno zgodbo! Če je refleks, nehajte nasedati!

»Prosim, nehajte govoriti o kitajskem virusu: ni ga. Prosim, nehajte govoriti o virusu: ni ga. Obstaja biološko orožje, ki je bilo izdelano leta 1990, izpopolnjeno leta 1999, patentirano leta 2002 in uporabljeno proti človeštvu leta 2002, kar nam je prineslo prvi izbruh SARS.

'In lahko nas (zdaj) zasmehujejo in spodkopavajo vsakič, ko odpremo usta, ker uporabljamo "napačen2 jezik: jezik cepiva, jezik, ki nas drži zasužnjene. Začeti moramo uporabljati pravi jezik, saj veš, česa starš ne bo naredil? Če jim dejansko povemo, da njihovi otroci dobivajo injekcijo z orožjem, bi imeli manj staršev, ki bi injicirali svoje otroke.

'Tega še nisem storil, vendar bom to storil samo zato, ker sem razočaran nad ljudmi, ki mi govorijo, da sem tehnično napačen. Torej za vse preverjevalce dejstev pri Reutersu, Snopesu in USA Today, ki dejansko ne znajo brati, bom prebral, kaj je biološko orožje iz 18 oddelka 175 kodeksa ZDA: »Kdor zavestno razvija, proizvaja, skladišči, prenaša , pridobi, zadrži ali poseduje kakršno koli biološko sredstvo, toksin ali sistem za dostavo za uporabo kot orožje ali (ALI!), zavestno pomaga tuji državi ali kateri koli organizaciji, da to stori, ali poskuša, grozi ali se zaroti, da stori isto, se kaznuje z denarno kaznijo po tem naslovu ali z dosmrtnim zaporom ali oboje."

„Koliko vas pozna podjetje ANSER? Ali veste, da so največji izvajalec v celotni kampanji Covid terorizma? Zdaj VESTE.

„Izkazalo se je, da so podjetja na desnici (Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson in drugi), za katera menite, da vodijo oddajo, v resnici spredaj – ona so tista, ki naj bi prevzela napad in prevzela vročino. Tisti na levici so tisti, ki so dejansko dobili denar.

„Operacija Warp Speed ​​je šla v ANSER, vendar so vam mediji povedali, da je šla Pfizerju in Moderni (et al), vendar to ni res. Glavna pogodba operacije Warp Speed ​​je šla prek podjetja, za katerega nihče od vas ni slišal, in niste slišali zanje, ker je bila pogodba podpisana s podjetjem, imenovanim ATI, katerega zgodovina so bila vladna obrambna naročila za ta namen propagande.

»Zdaj so bili premeteno izbrani iz naslednjega razloga. Imamo svet, v katerem obstajajo stvari po zakonu iz leta 1986 in po zakonu CREP iz leta 2005, ki proizvajalce dejansko ščitijo pred odgovornostjo. Toda znotraj [teh zakonov] je majhna klavzula/problem, in sicer če so kateri koli ukrepi, sprejeti za razglasitev izrednega stanja, del namerne kršitve ali kriminalne zarote, ščit odgovornosti ne velja več in proizvajalci drog so odgovorni za vsako poškodbo in vsako smrt.

„ANSER je način, da zvezna vlada nikoli ne bo odgovorna za zločinsko zaroto, za katero vedo, da jo je vodila, in je zdaj eden izmed desetih najboljših zveznih izvajalcev v zgodovini, pod Lockheed Martinom, Raytheonom in vsemi temi fanti.

'Ta imena, ki jih poznate. Ampak ne poznate ANSER – podjetja, ki se je s Covidom povzpelo na najvišji enoletni položaj v zgodovini zveznega sklepanja pogodb. Oni so tarča, mi pa ciljamo na vabe in se sprašujemo, zakaj na mizi ni rac!

„In nekega dne bodo vsi rekli: gremo tožiti Pfizerja, in edina težava je, ko jih bomo tožili, bodo rekli: Hej! Nismo bili mi! In imajo prav. In vsi smo spali.

'Ali kdo pozna Fors Marsha? Oni so agencija, ki je uvedla znamko "Covid2. Oni so tisti, ki poskrbijo, da najdemo bolnišnice, ki so prepolne ljudi, in oni so tisti, ki najdejo otroke, ki so umrli zaradi Covida tik preden mora Uprava za hrano in zdravila (FDA) glasovati o dajanju injekcij otrokom.

"Oni so tisti, ki krožijo po svetu in skrbijo, da je vsako sporočilo vedno enako - ne bomo se vrnili v normalno stanje, dokler ne bomo imeli cepiva. Hvala Justin Trudeau, kje si dobil scenarij? Iz Fors Marsha!

„Kaj pa Palantir? Podjetje, ki je približno sedem ali osem let vsako leto izgubilo dva milijona dolarjev; Izide v javnost sredi Covida – sredi najslabšega gospodarskega cikla, ki smo ga imeli – in se nato osebno obogatil z uporabo javnega trga kot naprave za pranje denarja. Ali ni to briljantno?

»Poglejmo, kaj so storili za naš Covid škandal. Pravzaprav so si izmislili stvar, imenovano Gotham Data Tracking – to je zagotovilo, da vsakič, ko vklopite telefon, ko izstopite iz letala ali ko prečkate državno mejo, vam da majhno oznako, ki pravi: Hej, ti želite opozorilo Covid v svoji soseščini?

»Kaj pa Publicis Sapient, ki ima pogodbo o IT-oddelku za zdravje in človeške storitve, da združi vse podatke, tako da imajo vsi enako število primerov Covida, ki jih lahko prijavijo, ko nekdo iz medijev pokliče in reče: Hej, koliko primerov imamo, oh, 40.000? Okrogla številka, kajne? Toda nikoli ni bilo okroglega števila primerov, raka ali česar koli – dokler dejansko ne nadzorujete celotne IT platforme HHS.

„Toda to je, dame in gospodje, diapozitiv, ki ste ga želeli videti. To so pravzaprav imena in obrazi ljudi, ki v resnici ubijajo človeštvo. Nekateri od njih so pravzaprav kar zanimivi, kot so violončelist Yo-Yo Ma, jordanska kraljica Raina in Zhu Min.

Ti posamezniki so zanimivi zaradi tega, da skoraj nobeden od njih ni iskal nobene javne prepoznavnosti, zaradi česar se odločim za enega od njih – in moram mu pripisati priznanje, ker je naredil toliko, da ni bil na očeh – fant, ki je plačal vsako optimizacija iskalnikov, da se njegovo ime ne pojavlja v iskalnikih, Dustin Moskovitz. Pogovorimo se o njem za minuto.

»Dustin Moskovitz – soustanovitelj Facebooka, za katerega še nikoli niste slišali, in tudi tip, ki je financiral Open Philanthropy, ki je bil dejanski podpisnik čekov za dogodek 201. Rekli so vam, da je to Svetovni gospodarski forum, Bill & Melinda Gates Foundation in Univerza Johns Hopkins, vendar je dejanski ček, ki je bil odobren za program, podpisal nihče drug kot Dustin Moskovitz.

'Zdaj se ga nabiram z dobrim razlogom - on je zločinec, je zločinec; je eden najbolj sociopatskih, psihopatskih norcev, ki hodijo po tem planetu, in plačan je, da ohrani svoje ime zasebno.

„Ali ni zanimivo, da se je Dustin priročno odločil, da bo celotno krizo javnega zdravja zavil v sebi koristni naložbeni cilj? Je lastnik Sherlock Biosciences, ki je podjetje, ki ima v lasti tehnologijo CRISPR, ki je skupno podjetje med ZDA in Kitajsko za urejanje genov človeškega genoma. Se kdo počuti dobro ob tem?

„Dustin Moskovitz je vedel, da če bi dejansko poskušal to tehnologijo predstaviti javnosti, nihče ne bi bil pripravljen tega storiti, zlasti glede na dejstvo, da gre za skupno podjetje med njim in vlado Kitajske. To je razlog, zakaj bi imeli s tem težave, ker se zdi kot evgenika.

Veste, zakaj se zdi kot evgenika?

Ker je evgenika.

„Edini način, kako bi lahko dobil odobritev za urejanje genov, je bil z dovoljenjem za uporabo v sili. Ni presenetljivo, da je Sherlock Biosciences, ko so vse zmotili cepiva in PCR, svoje dovoljenje za uporabo v sili posredoval FDA in ga dobil. Z drugimi besedami, z uporabo pretveze Covida – o kateri se vsi pretvarjamo, da govorimo – je bilo urejanje človeškega genoma odobreno in nihče od nas ni rekel ničesar.

(Nov diapozitiv)

„Neumna ideja, da bi po zemljevidih ​​risali črte in jih imenovali države, je že dolgo mrtva. Pravi nadzor je v tem, kar imenujem Atlantic Coalition of Doom – BlackRock, Axa, Mednarodni denarni sklad, HSBC, ICBC in, uganili ste, United Healthcare.

„Ampak Dave, izbiraš ljudi, ki pomagajo skrbeti za ljudi! - ne, nisem. United Healthcare je skorumpirana organizacija, ki jo je treba imenovati tako, kot je. To je pravzaprav najbolj manipulativna korporativna struktura, ki jo pozna človeštvo, saj to, kar počne, povezuje življenjska zavarovanja in zavarovalne produkte z zagotavljanjem zdravstvenega varstva, tako da lahko stavi na čas vaše smrti – mokre sanje sindikata Lloyd's of London. Združijo dve stvari, to je, da lahko upravljajo vaše življenje, tako da lahko časovno določijo vašo smrt – tako da lahko izkoristijo oboje.

»Ostati moramo organsko neomadeževani od rojstva do smrti. Mnogi od vas mislijo, da mislim na injekcije ali zaužitje. To ni tisto, kar mislim. Imamo pravico zagotoviti, da nas to, kar gre v ušesa, ne oskruni. Imamo pravico zagotoviti, da smo izpostavljeni frekvencam resnice, in do tega smo upravičeni zaradi našega obstoja.

»Mi [Martinova ekipa] bomo aktivno prevzeli strukture, ki sem vam jih pravkar pokazal, in kar bomo naredili, je ustvariti NFT platformo blockchain, ki bo vzela vse dokaze o vseh zločinih, ki jih je storil vsak od teh storilcev, in to bomo objavili.

„Zgradili bomo skupnost, ki bo dejansko omogočala vsakemu posamezniku, da ukrepa, da bi zagotovili, da so te organizacije in institucije finančno odgovorne za stvari, ki so jih naredili. In izkupiček od tega bomo uporabili, da se prepričamo, da bomo izpolnili družbeno pogodbo, ki je mi ljudje nismo izpolnili.

„Ker je družbena pogodba taka: po tej državi je na tone moških, žensk in otrok, ki so bili dejansko poškodovani zaradi patologij, o katerih ste govorili, in kar bomo storili, je, da uporabimo prihodke od transakcij, ki jih izvajamo, da zagotovimo, da bodo ti ljudje odgovorni družinam otrok, poškodovanih zaradi cepljenja.'