Članek
Podnebni inženiring kot napad na proizvodnjo hrane in glavni vzročni dejavnik propada pridelka
Objavljeno Mar 31, 2022

Raziskovalec podnebnega inženiringa Dane Wigington trdi, da prihajajoče pomanjkanje hrane, ki ga je predsednik Biden nedavno omenil, ni posledica konflikta med Ukrajino in Rusijo.

Wigington pojasnjuje: »Bistvo je, da pridelki propadajo po vsem svetu. Čeprav je vzrokov veliko. . . podnebni inženiring je treba na tej točki obravnavati kot osrednji vzročni dejavnik.

Napadi na regije, ki proizvajajo hrano, so bili neizprosni. . . .

Trenutno lahko to štejemo le za napad na proizvodnjo hrane."

Wigington pravi, da je časa malo in napoveduje: »Glede na trenutno stopnjo povečanja UV (ultravijoličnega) se zdi, da se lahko funkcionalna ozonska plast poruši v samo 18 mesecih. Takrat nič ne raste. Tudi vročina v Kaliforniji je neizprosna, ker podnebni inženirji ohranjajo visokotlačno toplotno kupolo nad zahodnimi ZDA. Za fotosintezo, ko se približujemo 104 stopinjam, se fotosinteza zmanjša, pri 104 stopinjah pa se popolnoma ustavi. Krivico za pomanjkanje hrane, ki prihaja na scenarij Rusije/Ukrajine, pomeni preprosto grešnega kozla. . . .

Podnebni inženiring je največji dejavnik v enačbi za uničenje proizvodnje hrane."

Ne bo udaril samo proizvodnjo hrane, ampak bi se lahko obalne skupnosti in mesta v relativno kratkem času soočila z množičnim dvigom morske gladine. Wigington pravi: »Ko izgubljamo kriosfero, je na Antarktiki dovolj ledu, da dvignemo gladino morja za 197 čevljev. Na Grenlandiji je dovolj ledu, da se dvigne še za 21 do 24 čevljev. Ko led drsi s teh kopenskih mas, se zemlja začne dvigovati iz oceana. Temu se reče "ledenični odboj" in to lahko še dodatno dvigne nivoje pečata. . . . Ko struktura moči ne more skriti resnosti dogajanja, te vrste toplotne vztrajnosti preprosto ne morete izklopiti. Ko tega preprosto ne morejo skriti in ljudje paničarijo, bo takrat zares prevladal zakon džungle. Tej točki smo nevarno blizu."

Svet je trenutno v popolnem razpadu. Topi se s hitrostjo sedmih bomb Hirošime na sekundo. Ne propadajo samo pridelki, propadajo tudi oceani. Propadajo oceanski ekosistemi po vsem svetu. . . . Če gledate glavne medije, je to popolna motnja in ljudje gredo popolnoma mimo bistva.

Koga briga cena plina, če nimaš kaj jesti, pa smo že skoraj tam. . . . Enostavno moramo zelo kmalu ustaviti geoinženiring, sicer ne bomo imeli več kaj rešiti. . . . Če lahko vsi sodelujemo pri doseganju zavesti kritične mase, lahko zbudimo naše vojaške brate in sestre ter tiste, ki sodelujejo z zasebnimi obrambnimi izvajalci. Imamo možnost, da te programe ustavimo od znotraj navzven. Nato lahko dovolimo materi zemlji, da se sama odzove.

Povedati je treba, da krivda Rusije za prihajajoči propad hrane ni resničnost. . . .

Če lahko odmaknemo zaveso. . . bomo morda imeli priložnost rešiti vsaj del tega, kar je ostalo od sistema za vzdrževanje življenja na zemlji."

Gregu Hunterju iz USAWatchdog.com, se v srečanju ena na ena pridružuje raziskovalec podnebja Dane Wigington, ustanovitelj GeoEngineeringWatch.org (V 41-minutnem intervjuju).