Članek
Ukrajina – beg možganov.
Objavljeno Mar 31, 2022

Obseg vrednotnih signalov družbenih medijev od bedakov, ki se opredeljujejo z Ukrajino, je nadaljnji dokaz pranja možganov od zibelke do groba in družbenega inženiringa, ki je tako zbegal tiste, ki so padli v psihozo množičnega oblikovanja.

Prej sem pisal o neizogibnem in načrtovanem vzponu bedakov. Ti pijančki brbljajo o 'demokraciji', o svobodi in človekovih pravicah, a njihovi izlivi ne pomenijo nič drugega kot zgolj prdenje možganov, približno tako pomembno kot kihanje v neobljudenem pragozdu: če tega nihče ne sliši, se je to dejansko zgodilo? Navsezadnje so mnogi od teh klepetalcev isti ljudje, ki so se ustrašili kriminalne vlade in njenih obredov iniciacije kulta (umivanje rok, nagobčanje obraza, antisocialno distanciranje in kriminalna 'zaklepanja'). Hinavščina nastavljenih lutk WEF-a (Trudeau, Ardhern, Zelensky, Johnson, Macron in drugi – vse psice Klausa »Rothschilda« Schwaba)  je v njihovih izjavah več kot očitna.

Tako, ko Bozo Johnson trdi, da je Putin "tiran", je hinavščina razgaljena. Oba domnevata, da vladata ljudem in oba sta mentalno in duhovno oklevetanim ljudstvom uvedla Divoc 91 psy-op.

Vsaka od teh lutk WEF je vzela – in bo to še naprej počela – lažni psy-op Divoc 91 in ga uporabila za vsiljevanje drakonskih diktatov hipnotiziranemu in ustrežljivemu ljudstvu. Preprosto povedano, Putin je državnik in on in njegovi sorodniki so enako vpleteni v goljufijo in otipljivo 'globalno' operacijo z lažno zastavo, ki je prevara, kot kateri koli drug potencialni despot.

V bistvu sta Bozo Johnson in Vlad le dva obraza na isti WEFovski riti, katerih tesne zaupnike in svetovalce postavljajo v svetovne vlade številni možganski trusti, ki obstajajo zunaj kakršne koli zahteve po volilnem zastopanju, saj sta le predstavniki zunanje agencije, ki se je po lastnem priznanju infiltrirala v vlade po vsem svetu:

In, seveda, vsaka klovnska lutka, ki sodeluje s temi švabskimi agenti WEF-a, je po definiciji izdajalec.

Za tiste, ki želijo prebrati več dokazov o tem, da je Putin v korak s cepljenjem, maskiranjem, prikrivanjem dokazov o škodi zaradi cepiva, Rusija, ki razvija lastne različice sulice za roko in vsakodnevno zatiranje svojih ljudi, nato pa serijo povezav najdete v razdelku »Nadaljnje branje/ogled na dnu tega članka.

 

Tako kot prej Blair in Merkel, vse do Blackfacea Trudeauja in Horsefacea Ardhernove, so bili ti lažni akterji urejeni, kompromitirani, izsiljevani in vzvodni, tako kot mandžurski kandidati, s čimer so si prisvojili kakršno koli lažno trditev, da je kateri koli narod morda 'demokracija'. .

Gre dobesedno za svetovno odrsko predstavo z različnimi igralci, ki vstopajo na oder desno, bruhajo na odru in zapuščajo oder levo. Turobno gledališče nepomembnih ljudi, ki igrajo vloge diktatorjev, ki jim svetuje skupina lažnih znanstvenikov, psevdopsihologov, manipulatorjev z umom in se zanašajo na neizogibne finančne povezave z Big Pharmo.

Vsi ščijejo v isti lonec in to je nenehen sistem brbljanja, izpiranja, ponavljanja.

 

Konec koncev,

 

Ruska vlada je največja grožnja ruskemu ljudstvu, tako kot je britanska vlada največja grožnja britanskemu ljudstvu, nemška vlada je največja grožnja nemškemu ljudstvu, slovenska vlada pa je največja grožnja slovenskemu ljudstvu; verjetno je eskimska vlada trenutno prvi morilec Eskimov. Vir

 

Kot pravi dvomljivec Jon Rappoport,

 

Čeprav nekatere vlade po vsem svetu odpravljajo omejitve in pooblastila glede COVID-a, ne smemo pozabiti, da imajo še vedno pooblastilo za ponovno uvedbo teh ukrepov – iz kakršnega koli razloga, ki ga skuhajo.

In ena od pridobljenih lekcij: vlade ne kažejo popolnoma nobene nagnjenosti, da bi odprle svoja vrata široki razpravi in ​​razpravi o učinkovitosti COVID ukrepov. Torej ni nobenega razloga za sum, da se bodo KADAR odločili za poslušanje glasov, ki niso njihovi.

Njihove COVID odločitve so politične odločitve, ki temeljijo na smotrnosti. In napredovanju tiranije. Nimajo nobene zveze z znanostjo, zdravjem ali moralo.

Vendar pa na njihove odločitve vpliva to, kaj državljani počnejo ali ne. Vlade, kot dobro vemo, so na primer pozorne na konvoje tovornjakov. In protestr.

Temu se reče namig.

Ne umikajte se zdaj.

Ne popuščajte.

In naj vas ne zaziba v prepričanje, da lahko računamo na sodišča, da bodo odpravila »presežek« izvršne oblasti. Izmišljena poročila o naraščajočem številu primerov bi lahko čez noč spremenila razmišljanje sodišč."

Skratka, imamo opravka s še enim valom otipljivih patetičnih neumnosti.

Tako imamo situacijo, v kateri:

1. Bevskajoči mediji črpajo lažne novice, bedaki pa jih lovijo in bruhajo, kot da bi dokazali, da so pravilno razumeli, kaj se dogaja v regiji, ki je bila prej znana kot Hazarija.

2. In bedak to kupi in ponovi, lažno verjame, da je pameten piškotek zaradi svoje sposobnosti bruhanja laži brez kakršnega koli kritičnega razmišljanja. Ne pozabite, prosim, bedak je preprosto posameznik, ki svoje razumevanje temelji na napačnih informacijah in tako sprejema vrsto neumnih odločitev. Tega dejstva ni mogoče zaobiti.

Za primer si oglejmo naslednjo vzporedno analogijo, ki prikazuje situacijo, če bi bila obrnjena – to je, če bi Putin in njegovi zavezniki vzpostavili geopolitično operacijo blizu ameriških meja,

Predstavljajte si ta scenarij agresije. Rusija je vzpostavila nekaj, kar se imenuje SATA. (Surround America Together Alliance) z Bahami, Kubo, Kanado in vso Srednjo Ameriko.

 

 5. člen SATA pravi, da če gre eden v vojno, gredo vsi v vojno. Putin poskuša pridobiti Mehiko, da se pridruži. Tam je leta 2014 organiziral državni udar in postavil marionetnega diktatorja, ki pomaga obogatiti Putina prek Putinovega crack head sina. Mehiki ves čas zagotavlja, da se bodo nekega dne pridružile SATA, čeprav druge države ne bi odobrile glasovanja in ne izpolnjujejo nekaterih minimalnih zahtev.

Drugi politiki v dumi pošiljajo svoje otroke v odbore mehiških podjetij, da pobirajo plače v višini 50.000 dolarjev na mesec. Rusija nenehno pošilja orožje v Mehiko, ki ima blizu meje neonacistične sile nacionalistov, ki streljajo na angleško govoreče ameriške separatiste, ki bi raje bili del Združenih držav.

Premirje je bilo prekinjeno 2000-krat v 8 letih, v spopadu pa je umrlo 14.000 ljudi. ZDA so zavzele potrpežljivo stališče in poskušajo ugovarjati z mehiškim diktatorjem, ki je kokain, vendar še naprej sprejema orožje in denar SATA.

Prejšnji teden je mehiški diktator dejal, da si ne želi le članstva v SATA, ampak želi rusko jedrsko energijo v svoji državi, namenjeno ZDA. To je bila zadnja kap. V torek so ZDA začele zračne napade po Mehiki in te angleško govoreče ameriške države razglasile za neodvisne republike. Vir

Rothschild udari v vojni boben.

Če še pomanjšamo, opazimo izjavo Nathaniela Rothschilda o Ukrajini, hazarskem domu njegovih prednikov, ki je bila očitno navidezno dostavljena lopovski kriminalni vladi Združenega kraljestva:

Obstajajo številna vprašanja, ki jih bo kritični mislec zastavil kot odgovor na to:

 

Kdo je ta »mi(WE)«, za katerega zahteva članstvo in avtoriteto? Hiša Rothschild? Njegov kolega finančnikov iz hazarske klike?

Ko pravi: "Naša trenutna pot(our current path)" - ali govori neposredno o poti Rothschildov za popoln finančni nadzor nad planetom?

 

Ko govori o nujnosti »popravljanja mnenja (to correct opinion)«, očitno izjavlja, da je treba manipulirati z napačnim razmišljanjem množic – oziroma pranjem možganov z drugim imenom.

 

Linija o potrebi po "pošiljanju orožja našim prijateljem v Ukrajini(send weaponry to our firends)" je samoumevna glede financiranja in oboroževanja nadzorovane opozicije.

 

Kakor koli pogledate, Nathaniel Rothschild očitno, tako kot generacije lažnivcev, iz katerih izhaja, trpi zaradi božjega kompleksa, kolikor napačno verjame, da ima pravico vladati Božjemu svetu. Igranje Boga nikoli ne deluje dobro, Natty Lad in dobro bi bilo, da se spomnite tega dejstva.

 

Še ena izmed igralk, ki delajo na odru za Rothschildovo mafijo, je Gun Runner Ursula Von der Leyen - LIAR:

Oboroževanje omenjenih skupin je poteza, ki se je navidez že začela prek neodgovorne in vseprisotne Rothschildove kurbe, ki nosi naziv 'predsednica Evropske komisije' – ki je le neizvoljena pooblaščenka, ki se pretvarja v nekakšno pomočnico za WEF, ki je odkrito razglasila komisijo, da bo pošiljala orožje in oborožitev samooklicanim in samozvanim neofašističnim borcem, ki jih je ustvarila CIA, katerih obstoj temelji na financiranju, kot sta Rothschild in Soros.

To bi bilo v mnogih pogledih enakovredno temu, kot če bi odkrito izjavila, da bodo oborožili IRA (drugo nadzorovano opozicijo) na Severnem Irskem.

 

Na svetovnem prizorišču je borec za svobodo enega človeka terorist drugega.

 

Enako je v Down Under, kjer Avstralija prav tako odkrito trdi, da kupuje in pošilja orožje lažnim borcem za svobodo Ukrajine:

Podpredsednik vlade Barnaby Joyce ne bo razkril orožja, ki ga Avstralija kupuje Ukrajini, češ da bi lahko tvegal "15 let zapora".

Letalo avstralskih letalskih sil s ključno vojaško opremo in medicinskimi zalogami je v sredo odletelo proti Ukrajini.

Premier Scott Morrison je potrdil, da bo zvezna vlada poslala 70 milijonov dolarjev smrtonosne pomoči, da bi pomagala državi preprečiti invazijo Rusije.  ~ Daily Mail

Ne gre toliko za Alice skozi ogledalo, kot za to, da Alice pade v črvino na LSD-ju in na gobovo čajanko norega klobučarja.

Kot vedno je resnični nacionalni primanjkljaj kritično razmišljanje in le to bo skupaj z našim globokim vedenjem o tem, kdo v resnici smo, po Božji postavi pomenilo, da bomo sposobni plavati skozi burne valove sranja v mirnejše vode.

Konec koncev,

Nadaljnje branje:

 

Vojna se začne. Ampak zakaj?

Ruske oblasti so zaprle spletno stran, ki spremlja smrti zaradi "COVID cepiv"

Putin hvali AstraZeneco, ko je podpisala pogodbo o povezovanju cepiv z Rusijo

Najbolj grozljiva ruska banka označuje otroke

Sberbank bo lansirala kriptovaluto Sbercoin v Rusiji

Sber sodeluje z JP Morgan pri pilotiranju digitalne valute leta 2021

Zavezništvo Kremelj-Big Pharma